Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lyhyt esitelmä itsestäni ja kuulumisistani, tietenkin keskittyen pääosin musiikkiin:


Olen vuodesta 2000 soittanut välillä satunnaisemmin, välillä aktiivisemmin kitaraa. Silloin tällöin olen koskenut myös muihin instrumentteihin. Suurin tauko soitteluun tuli kun piti astua armeijan vaatteisiin. Nykyään soittelen taas aktiivisemmin.


Musamaku on aika laaja, mutta suosikit löytyvät rockista ja hevistä. Konemusa/rap/hiphop/joujou/imelä brittipop eivät iske. Eivät myöskään konemusan päälle liimatut kosteat huokaisut, mikä tuntuu olevan RnB-puolen uusi suunta jenkeissä.


Yhtään virallista (=julkaistua) levyä en ole tehnyt ja keikkojakin on takana vain kaksi. Tai periaatteessa yksi kertaa kaksi (korkeampaa matematiikkaa!). Oli samana päivänä sama esitys kahdelle eri erälle. Mutta kuulijoita oli kyllä kiitettävästi. Noin kaksisataa kuulijaa per keikka eli nelisensataa yhteensä. Pari erittäin huonolaatusta keikalta nauhoitettua biisiä löydät täältä. Olen myös nauhoittanut muutaman biisin digikasiraiturilla mutta ne ovat kamalaa kuunneltavaa. Muutaman epämääräisen esimerkin saatat kuulla vaikkapa täältä.


Keikkanauhoituksissa kuultava kokoonpano hajosi laulajan lähdettyä Englantiin ja rumpali/kosketinsoittajan lähdettyä Sibelius-akatemiaan. Ja eikös vain basistikin tehnyt muiden esimerkin mukaan ja livahtanut Tampereelle naisensa ja opintojensa perässä. Ihme touhua. Jäin sitten yksin Poriin värjöttelemään.


Onneksi olemme taas saamassa vanhaa kokoonpanoa uudella verellä höystettynä kokoon. Tarkempaa infoa löydät bändimme kotisivuilta, osoitteesta: http://www.tp.spt.fi/~taanhatu/godenough.html.


Valmistuin keväällä 2009 rakennusinsinööriksi (AMK) keskelle pahinta lamaa. Mutta ei anneta sen hidastaa vauhtia. Jatko-opiskelu ylemmässä-AMK:ssa on jo mielessä, jos vain vähän tekisi töitä välissä...


*Lisää tähän joku mielestäsi hauska insinööri-vitsi*


No niin. Ei tässä tällä erää muuta.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: