Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kokkolalaine jamppa joka työstää räppiä sillonku pittää saada jotai ulos ja sanotuksi. En niin välitä mainstreamräpistä tai sellasesta musiikista jota yritetään tehdä miellyttääkseen toisia. Mun mielestä asiat pitää sanoa niinku ne omasta mielestä on ja miltä tuntuu. Siitä on meikän musiikissa kyse, josset diggaile niin ei voi mittää, maailmassa on mielipiteitä yhtäpaljon ku perseenreikiä ja tää on mun tapa esittää mielipide.

Tähän mennessä mun biisit on käsitelly lähinnä mun omaa historiaa, lapsuutta, ihmisuhteitä sekä tuntemuksia tätä nyky-yhteiskuntaa kohtaan ja mikä siinä on vialla. Kannanottoja laidasta laitaan miten asioista vois tehdä parempia ja mikä tässä maailmassa on ns "vituillaan".

Tämän hetkinen projekti on ihan soolona ja kulkee nimellä "OGT" joka tulee sanoista orginal gangsta tombstone. Jos on kiinnostusta heittää fiittejä tai mielenkiintoa tehdä yhteistyötä vaikka biittejen osalta niin voi ottaa yhteyttä joko tätä kautta tai sähköpostilla : tomzteri@gmail.com (sama osote toimii myös @ msn)
peace, love and all that (green)shit!
Kannattaa tsekata myös youtube ja facebook sieltä näkyy myös videot jos niitä on :)
Lataa tuolta mixtape vuodelta 2014 ilmaiseksi.

-OGT-


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: