Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ai minäkö, mitä, häh? No rumpusetin takana on tullut vietettyä jokunen vuosi, mikä tarkoittaa hieman tarkemmin ilmaistuna jo yli 15 vuoden rupeamaa. Treenaaminen on valitettavasti vain jäänyt jo vuosien ajan aivan liian vähälle. Tekniikkapuoli ei siis ole ihan samassa kuosissa kuin silloin joskus, mutta ei se mitään. Pienet puutteet korvataan kokemuksella ja asenteella ;-) Myös muut soittimet pysyvät näpeissä jollakin tavalla, toisinaan jopa ihan hyvin. Muiden kiusaksi saatan siis toisinaan tarttua kitaraan tai asettautua koskettimien ääreen. Miksailuakin tulee harrasteltua taas vuosien tauon jälkeen.


Luotettavia ja hyvin palvelleita välineitä ja tuotemerkkejä: Premier XPK -rumpusetti, Paiste-symbaalit, Meinl-symbaalit, Stagg-symbaalit, Roland, Pearl-hardware ja pedaalit, Shure, AKG, Soundcraft, Remo, K&M, Vater, B-Stick (2B).


Artisteja:

Absoluuttinen nollapiste, Ajattara, Amorphis, Children of Bodom, Egotrippi, Hans Zimmer, J. Karjalainen, Kingston Wall, Kotiteollisuus, Maj Karma, Mana Mana, Mark Knopfler, Nightwish, Nirvana, Norther, Nylon Beat, Pekka Pohjola, Rammstein, Stam1na, Swallow the Sun, Tarot, Tehosekoitin, Teräsbetoni, The Crash, Timo Rautiainen (& niskalaukaus), Verjnuarmu, Zen Cafe ja iso joukko muita.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: