Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olen Kristitty suomalainen kotimuusikko Kouvolasta. Vuonna -89 ostin ensimmäisen sähkökitaran, josta tapailin ensimmäisiä säveliä -90 luvun alussa. Olen niin sanottu korvamuusikko eikä minulla ole ammatillista / koulutuksellista taustaa, joten nuotit ja muut hienoudet on täyttä hebreaa ja se voi musiikissa kuulua, ei maha minkään! =D 

Olen soitellut erilaisissa kokoonpanoissa vuosien aikana mm. Carpe Diem bändissä 95-97, sekä Sparks bändissä vuonna 97-98. Helluntai seurakunnassa olin mukana ylistysryhmässä sekä muutamissa kausiluontoisissa kokoonpanoissa. Nykyisin toimin kotiseurakunnan kitara säestäjänä.

Viime vuodet olen tehnyt musiikkia nimimerkillä Jascuel, fiilis pohjaisesti, pääsääntöisesti toimin yhden miehen orkesterina mutta muutama kappale on tehty perheenjäsenten sävellyksistä yhteisprojektina. 

Toivon että musiikkini ei olisi vain viihdyttävää, vaan voisin rivien ja sävelien kautta välittää Jeesuksen rakkautta, uskoa ja toivoa kuulijoille siunaukseksi ja sen kautta elämäksi, tien näyttäjäksi pelastukseen Jeesuksessa Kristuksessa.

 

Jake Jascuel Sällinen

 



Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: