Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olen valveutunut antagonistinen nuorimies, jonka kiinnostukset keskittyvät musiikin lisäksi runouteen, kirjallisuuteen, luonnontieteisiin, psykologiaan, politiikkaan, filosofiaan, tietokoneisiin ja seksiin. Olen ateisti, pasifisti, ajoittain vegetaristi tai jopa vegaani. Tästä huolimatta pitkästyttävät urpohipit ärsyttävät minua lähestulkoon yhtä paljon kuin rasistit, fundamentalistit tai muut huumorintajutonta ylemmyydentunnetta potevat ihmisperseet.Kaikki levyni + arvosanat + formaatit:
http://rateyourmusic.com/~Introvertigo

Jos haluat, voit pyytää minua pikaviesteillä kommentoimaan kappaleitasi, jolloin käyn melko todennäköisesti niin tekemässä. Mutta paras ja suositeltavin tapa mainostaa musiikkiaan minulle on käydä kuuntelemassa ja antamassa mahdollisimman syvällinen arvio jostain omasta tuotoksestani, kaikista mieluiten ottaisin palautetta vastaan Sievert Fodderin kappaleista.

Jos et kuitenkaan osaa kirjoittaa omaan arvioosi mitään muuta kuin pari nondeksriptiä lausetta kuten "tää on aika hieno", voit yhtä hyvin pyytää kommentointiani suoraan sillä pikaviestillä, sillä mikään ei ole niin ärsyttävää kuin saada kommentti, jossa ei ole mitään informatiivista sisältöä.


En oleta, että tunnet teknistä sanastoa tai musiikin teoriaa. Tärkeintä on se, että näytät oikeasti syventyneesi biisiin. Kerro mistä siinä pidät ja mistä et. Ei haittaa, jos et osaa sanoa, mihin se kompressorin ratio olisi pitänyt laittaa, sillä tekniikkarunkkauksen lisäksi haluan myös analyysin kappaleen tunnelmasta.

Pähkinänkuoressa:

Hutaistut arviot- en käy kuuntelemassa.

Asialliset pikaviestit- saatan hyvinkin kuunnella.

Pidemmät ja syvälliset arviot- erinomaista, käyn kuuntelemassa.


Muistakaa myös:
Jos pyydätte, että käyn kommenoimassa jotain projektianne, muistakaa, että se kritiikki ei aina ole kovin positiivista. Minä en huvikseni kappaleita teilaa, mutta olen raa'an rehellinen. Turha tulla vinkumaan jälkikäteen jos arvosteluni ei miellyttänyt.Tällä hetkellä kolme pääprojektia ovat:

No Ought From Is- Modernia vaihtoehtoisprogemetallia/rokkia ja vähän kaikkea muutakin. Sävellän osan kappaleista, sanoitan lähes kaikki viisut, soittelen rumpuja ja hoilaan taustavokaaleita. Ei vielä julkaisukelpoista nauhoitustyötä. Takana yli kymmenkunta keikkaa. Jos haluat meidät esiintyjiksi, ota yhteyttä.

Sievert Fodder- Itsenäinen ja henkilökohtaisesti erittäin merkittävä konemusiikkiprojekti, joka pyrkii aitouteen niin tunnelmassa, stimulaatiossa, innovaatiossa kuin tekniikassakin.

Nargyle- Toistaiseksi kokoonpanoltaan epäselvä industrialia, psytrancea ja drum n bassia yhdistävä konemusiikkiprojekti.


AntonLaihi.gif

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: