Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan


"It's never really what you own but what you threw away,

and how much did you pay?"


- Bad Religion,Kioto Now
"I'm old enough to be calm,

calm enough to be dead,

not smart enough to be scared"


- Disco Ensemble, Dynamite Days


Pelinumero 13 raportoi:Tarkista toki myös;

www.Aurinkotie.Net

www.Beanerband.ComJa asiaan....Kesällä tuli legendaariset kaksi vuotta täyteen Beanerin solistina (ja toki myös webmasterina & promoottorina), ja mielenkiintoinen on ollut taival. Tasapaino alkaa vokalisoinnissa löytyä sieltä kiihkon ja paniikin välimaastosta, eikä säveliä ehkä tarvitse enää arpoa ihan nopalla niinkuin alkuun. Nyt kun uusi demo alkaa hiljalleen olemaan ulkona saadaan toivottavasti mahdollisimman pian taas keikkamylläkkä päälle, taukoa on ollut nyt tammikuusta asti ja se alkaa tuntua ja näkyä. Aina kun käy katsomassa jonkun muun keikka alkaa niiin houkuttaa... Noh, pian pian pian pian.Edellinen äänitys (2002) joka hoideltiin Malmilla Studio 303:ssa, oli suhteellisen opettava kokemus, vaikkakin fiasko. Lopputulos oli sen verran köykäistä että levyjä kykeni käyttämään lähinnä frisbeenä tai myymään humalaisille ;) Seuraava eli vuoden 2004 ensimmäinen äänite hoideltiinkin jo hiukan eri tavalla, eli kävimme Naskalin Joonaksen (Retro Star) tykönä Virroilla ja äänittelimme rauhassa kolmisen päivää ilman mitään vanhoja prokonkareita, ja jälki olikin jo ihan erilaista... vuoden 2004 toinen paketti käytiinkin sitten äänittelemässä Munkkiniemen Nuorisotalon kellarissa, MD-Studiolla Janne "Pomo" Joutsenniemen ankaran otteen alla, ja taas oli yllättäen kehitystä tapahtunut. Soundien paranemisen lisäksi myös biiseissä alkaa esiintyä outoja parempaan suuntaa osoittavia vihjeitä... Niin voi käydä!

Alunperin olen kitaristimiehiä, ja jatkan sitä hommaa omien projetieni parissa kun taas aikaa riittää. Suunnitelmia ja biisirunkoja on jo valmiina kasa, ja niitä pistän julkaisuun heti kun kamaa valmistuu.

- Shammy -

19.1.2005

samu@beanerband.com

www.beanerband.com
"You're playing games with my head as you please,

but I never use it anyway"


- Beaner, Playing games
Olen miettinyt tulevaisuutta ajatellen erilaisia yhteistyökeikkoja, koska olen huomannut että täältäkin löytyy suht samanhenkisiä pumppuja joilla on keikkaa suht vähän. Pienellä yhteispelillä yleisömäärät kasvaisivat ja keikat lisääntyisivät... Sitä täytyy kehitellä tässä levyn ilmestymistä odotellessa, mutta jos jollain on ideoita niin viskatkaa toki postilla...
"I'm not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like

I'm not a trendy asshole, don't give a fuck, if it's good enough for you"


- Offspring, Smash
Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: