Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tervehdys! Peruskaveri kotoisin pk-seudulta (mutta sittemmin tamperelaistunut), joka on luonnut ääntä jo pidemmän aikaa erilaisella menestyksellä ja innokuudella. Välillä tuotteliaisuus on aktiivista, toisinaan taas kovin mitäänsanomatonta. Tuotannossani olennaista on se, että genrerajoja ei  ole. Muokkaan ääneksi kaikki ohimenevät ajatukset ja ideat. Niistä syntyy milloin mitäkin. Olen kaikkiruokainen musiikin  suhteen ja erityisen avoin uusille tyylilajeille. Kiinnostavia asioita musiikissa ja elämässä ovat erityisesti progressiivisuus, psykedeelisyys sekä abstraktisuus.

Ei tässä kai sen kummempia esittelyjä enää kaipailla. Käykää katsomassa projektit ja kuuntelemassa mitä mikäkin pitää sisällään. Rakentavaa palautetta ja arvosanoja saa toki antaa, jos vain jotain järkevää sanottavaa ja hyviä perusteluita löytyy. Kiitos käynnistä ja näkemiin!

 HUOM!

Voit vapaasti mainostaa kappaleitasi minulle. Käyn varmasti kuuntelemassa kunhan vain kiireiltäni kerkiän ja jaksan.  Palautteen antaminen riippuu ihan päivästä ja mielentilastani. Joskus irtoaa romaanin verran, joskus taas muutamia lauseita.  Jos musiikkisi on kaunista ja tunnelmallisesti koskettavaa, tuotannollisesti toimivaa tai ylipäätänsä mielenkiintoista tulkintaa,  sitä suuremmalla syyllä kirjoitan tarkemman ja suuremman palautteen sekä jaan mielipiteeni ilomielin. Kiitos kuitenkin  etukäteen jos jaksatte mainostaa kappaleitanne!

Tavoitat minut myös:

 https://soundcloud.com/noison
 https://www.mixcloud.com/noison-jeos/
 https://www.facebook.com/Noison-136054276429468/

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: