Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Alunperin Kainuun korpien kätköistä Puolangalta sittemmin Oulun ja muutaman muun paikkakunnan kautta Turkuun jämähtänyt kaveri.

Pianoa soittanut 4-vuotiaasta lähtien, kitara tuli kuvioihin paljon myöhemmin, kuitenkin valkomustat koskettimet on se pääsoitin aina ollu.


Tällä hetkellä hoidan kanttorin tonttia Turkulaisessa Distorted Realityssa. (http://www.distortedreality.org , http://www.myspace.com/distortedre4lity )

Distorted Realityn tyylinä melodinen progemetalli.


Vapaa-ajallani soittelen aina kun siihen on mahdollisuus, melkein päivittäin on pakko soittaa, musa on parasta huumetta, päivä ilman soittamista tai musan kuuntelua on tuskaa. ;)


Omat sävellykset on jostain kumman syystä melankolista fiilistelyä, välillä kasvavat yli 10-min teoksiksi, välillä tosi lyhkäsiä. soundtrack ja proge -vaikutteita löytynee. instrumentaalimusa muutenkin on aina iskenyt


Omiin biiseihin on tullut jotain sanoituksiakin väännettyä, mutta tuntuu enemmän siltä että enempi songwriter/composer kun singer/songwriter..


omaa musiikkia tulee tehtyä lähinnä itselle, eikä sitä ole juurikaan näin julkisesti mihinkään viittinyt esille laittaa. Välillä tulee tehtyä ja ammennettua inspiraatiota jokapäiväisestä elämästä.. henk.kohtaisista asioista, tai eri elämäntilanteista.


Itsellä käy usein niin, että kun istahtaa pianon/kiipparin ääreen ja alkaa soitteleen, niin huomaamatta menee tuntikausia soitellessa.. tämä on varmasti jokaiselle tuttua. välillä taas ei soittaminen iske ollenkaan.. kai sitä tarvii sitä hiljaistakin hetkeä... vastapainoksi vaikka sitten esim. kalalle johonkin järvi/jokivarteen jos hiljaisuutta tarvii. :)

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: