Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

www.kingfear.com


(kaikki bändin levyt & EP't löytyy MP3 muodossa kotisivuilta)


Pääprojekti:

      King Fear & The Court of Wolves

      www.kingfear.com

      Noise/Glitch Industrial Ambient Metal

      Etsimme synkän ilmaisun eri rajoja, musiikki on ajoittain hiljaista, ajoittain äärimmäisen väkivaltaista - mutta aina vihamielistä. Ideologia on anti-kapitalistinen, politiikkaa halveksuva, ja luonnon raiskausta vastaan taisteleva. Projektin rauhallisessa musiikissa on yleensä lievästi "pelottava" tunnelma, ja raskaassa ilmaisussa on haettu tiettyä yksinkertaisuutta ja suoraviivaista väkivaltaista jumitusta.

Sooloprojekti:

      1/oo (One Divided by Infinity)

      www.hyperacusia.com

      Industrial, Breakbeat, Electronic, Drum'N'Bass

      Elektronista musiikkia joka keskittyy rytmeihin niin primitiivisiin että päiviä kestäviin rumpujen ohjelmointisessioihin. Musiikissa on unisia tunnelmia, synkkiä hetkiä, ja ajoittain tukahdetettua raivoa joka pursuu ylitse. Tyypillistä on lievä karnevaalitunnelma ja urut rauhallisina hetkinä, ja kun viha vie niin Industrial ottaa vallan.

Sivuprojekti:

      Court of Wolves

      www.courtofwolves.com

      Noise, Glitch, Metal, Industrial, Avant-Garde, Chaos

      Hulluuden huipentuma. Tämä on koko "Court of Wolves" ryhmittymän ja ympärilläpyörijien yhteinen hulluusprojekti. Tässä ei välitetä siitä että kuinka typerä idea on. Projekti sisältää ihan mitä vain, yleensä älyttömän raskasta ilmaisua joka on kaaoksen partaalla, tai sitten kaaosta. Biisit tottelevat tiettyjä sääntöjä: Ne ovat yli 2min ja niiden tekemiseen pitää mennä alle 12 tuntia, miksaus, äänitys ja kaikki muu säätäminen mukaanlukien.

Sivuprojekti:

      The Nine Diseases

      Ambient, Soundtrack, Storytelling, Horror

      Projektissa haetaan tunnelmia, ei musiikkia. Se on olemassa musiikin ja äänen rajalla. Missä välissä äänestä tulee musiikkia, ja milloin musiikki on vain ääntä? Kuinka kertoa tarinaa musiikilla, ja kuinka musiikki voi luoda tunnelmia ja tunteita? Dark Ambienttia, soundtrack musiikkia. Jos kuuntelisit kauhuleffan pelkkää ääniraitaa, se voisi kuullostaa tältä.

p_jon01_mikseri.jpg


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: