Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Moroo !
Jep siis oon Lappeenrantalainen 16v tyttö. Tykkään tosi paljon rap/hiphop musiikista ja teen sitä itsekkin tällähetkellä. Ennen olin painottanut vain Pop/Rock musiikin puolelle melkein koko ikäni, mutta tajusin että räppiä voi naisetkin tehdä. Treenaan vasta joten saattaa kuullostaa aika raa'alta ja alku kankeutta on todella paljon ensimmäisissä biiseissä. Esim. Nyt jotain parempaa oli miun toka biisi jonka tein kun olin harjoitellut räppiä vasta 1,5kk. Mut kaikkiha alottaa pohjalta, eiks nii?
Youtubesta löytää miun yhen biisin 2. keikalta :)
Idahoo - Me ei hävitä tät pelii
Tää keikka oli 5kk harjottelun jälkee :)
No mutta nyt oon suunnilleen vähä reilu puolvuotta treenannu ja on nyt sitten tulossa isompi keikka 11.5.2012 täällä Lappeenrannassa. Paikalle saapuu vähä vanhempia ja kokeneempia räppäreitä, ja pääesiintyjänä Raappana! Hitusen jännittää ainoana naisräppärinä siellä :D
Biisit kertoo enimmäkseen mun elämästä ja uusimmat biisit(jotka eivät ole tääll' koska en ole päässyt äänittämään)myös frendien ja perheen elämästä.
Kiittää haluun frendei ja muita koska saitte mut astuu lavalle takas ja jatkaa tätä hommaa ku olo oli ett kaikki on menetetty. Nyt on iso keikka tulossa ja biisejä tehty paaaaaaljon lisää !
KIITOS !
-Idahoo kiittää-                                                                  


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: