Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Grunge iski teinipojan tajuntaan ysärin alkupuolella niin pahasti, että kitara oli saatava. Vanhemmat myöntyivät vihdoin vuonna -93. Sitä ennen olivat pyytämättä ostaneet sähköurut, joita en vieläkään osaa soittaa. Rumpuja sen sijaan hakkasin pari vuotta ennen - ja pari jälkeenkin kitaran hankkimisen.

Ensimmäisinä vuosina Landolalla syntyi siihen tahtiin piisejä, että pari sataa oli rikki jo vuosikymmenen puolivälissä. Sen jälkeen tahti on jonkun verran hidastunut, mutta toivottavasti myös laatu noin kääntäen verrannollisesti parantunut.

Bänditouhuja on ollut rumpaliajoista asti, mutta pikkuhiljaa ovat bändikaverit siirtyivät muille - musiikin ulkopuolisille urille. Monta vuotta latasinkin tänne mikseriin ja muualle vain ihan issesseen tekemiäni biisejä. Nyt (vuoden 2007 alusta) vanha bassokaverini kuitenkin palasi ruotuun ja nykyään luotsaamme Alternative Controlia yhdessä. Muut sivutuotteet kuitenkin ovat (ja jos Bob suo, pysyvätkin ;)) puhtaasti omanani. AC on kuitenkin ehrottomasti se kunnianhimoisin...


Spiral out, keep going..


Juha.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: