Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Users that don't read profiles aren't too bright, sorta smell, and dress funny. But let's just keep this between us, okay? They can get kind of violent.

~~~~~~

"An extremely talented hero who has a whole host of actions: jump, swim, loop the loop, water-ski, scramble between two vertical walls, use hair as a helicopter and more!"


Jaah. Minulla ei ole social skillsejä, elämää, kykyä kirjoittaa profiilisivuja tai keksiä hauskaa tai mielenkiintoista sanottavaa ihmisille (goblinoideista puhumattakaan), elämää, ihmissuhteita (paitsi liikaa), varsinaista taitoa tehdä musiikkia, eikä myöskään elämää.* Suhtaudun myös varsin pessimistisesti siihen, että joku oikeasti lukisi tätä profiilia. Oikeastaan mietin tälläkin hetkellä, että pitäisikö minun vain lopettaa ja mennä toiselle koneelle tappelemaan DOSBoxin kanssa Betrayal at Krondorin käynnistämisestä, mutta toisaalta eijaksa. Teitä kaikkia kiinnostaa epäilemättä kovasti, mutta sehän ei minun ongelmani ole. Mitäs luette tätä ylipäänsä, pitäisi jo tietää ettei sosiopaattipaskiaisten profiileja kannata lukea. Mutta oikeastaan, en sanonutkaan olevani sosiopaattipaskiainen. Enkä välttämättä edes ole. Senhän sinä haluaisit tietää, etkö vain? Ha.


Miksi säälittävät yritykseni kirjoittaa profiilisivua menevät aina vähintäänkin surkeaksi monologiksi?


Jospa yrittäisin ottaa vakavasti. Mutta ketään ei kiinnosta lukea vakavien ihmisten elämästä, eihän? Kyllä minäkin luen mieluummin viihdyttäviä profiileja. Seuraava kysymys lieneekin, että onko tämä profiili viihdyttävä. Vastaan: Ei ole. Jos olisi mahdollista mitata kohteiden turhuutta vaikkapa hiekanjyvillä, saisi tästäkin lauseesta suunnilleen Mount Everestin kokoisen paskakasan.


Sitten voisin kirjoittaa jotain kaunista, paperista kiiltokuvapohdintaa eksistentialismifilosofiasta ja kosmisen yksinäisyyden tunteesta ja kuorruttaa sen lauseilla tyyliin "Kaikkihan me loassa kuljemme, mutta jotkut katsovat tähtiin." Se vetoaisi kaikkiin kosmisesti yksinäisiin runotyttöihin ja sitten voisimme perustaa vaikka runoseuran ja angstata kosmista yksinäisyyttämme yhdessä. Jep, se olisi hienoa. En kuitenkaan tee niin, koska olen jo profiilini alulla ja randomtajunnanvirtakommenteilla tuhonnut mahdollisuuteni kiinnittää kyseisen kohderyhmän huomio. Kyynel.


Ai, ja minulle saa kyllä mainostaa musiikkia, jos jostain ihmeellisestä syystä kokee sen tarpeelliseksi. Ja jos se on hyvää. Saatan kommentoidakin, ehkä.


Kuka helvete luki tänne asti?**

________________

*Sen sijaan minulla on 1200 MtG-korttia, Principia Discordia sekä noin 25 ½ Valion jälkiruokakastikkeen tölkin sinettiä. Ja mainitsinko jo, että olen vapaa?

**Lupasin monimutkaisen ja äärimmäisen tylsän tapahtumaketjun kautta kiroilla vain norjaksi. Miksi se ketään kiinnostaisi, sitä en tiedä. Mutta jos luit muutenkin tänne asti, epäilen, että luit tuonkin, ja ihmettelet, miksi kiroilen ruotsiksi/norjaksi/vonlenskaksi. Nyt tiedät sitten senkin, ja voit siellä näyttöpäätteesi takana nauraa vielä vähän halveksuvammin pateettiselle profiilisivulleni.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: