Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vantaalainen 16v rumpali. Oon soittanu nyt tässä kuutisen vuotta kohta. Soittelen myös kitaraa.


Musiikkimaku on aika laaja, kuuntelen kaikkea kasaripopista jopa ambient vaikutteisiin biiseihin, mutta eniten nautin kuintekin jazzista, varsinkin henkilökohtaisen idolini ja esikuvani Dave Wecklin tuotoksista.


Horizon- projektista löytyy lähinnä jazz vaikutteisia tai tyylisiä kappaleita jotka on kyhätty kokoon fruitylla tai reasonilla, ja sitten ehkä kitaraa tai jotain muuta on heitetty päälle. Enimmäkseen musiikki jota teen on tarkoitettu kuitenkin live-kokoonpanolle soitettavaksi joten nämä täältä löytyvät ovat enimmäkseen malleja jotka olen tehnyt muistaakseeni miten ne ideat menivätkään sitten kun löydän sopivan bändin äänittämään nämä livenä. Yritän kuitenkin aina välillä tehdä jotain muutakin kuin jazzia, joten tuolta löytää sitten niitäkin; space synthiä, kasaripoppia tai jotain niiden tapaista tulee varmaan jossain vaiheessa.


Amish Twin-projekti on sitten ihan läpällä tehtyä ns amis (ammattikoulu) heviä. Eli tarkoitus on parodioida kaikkia amis (mutta myös lukio) superultrahevareita jotka kuuntelee kaikkee children of bodomia sun muita ja tekee sellasia biisejä ihan tosissaan toivoen vielä tulevansa hevitähdiksi. Tässä projektissa on mukana kaverini, käyttäjä nimeltä jaco.


V Aallon kanssa meillä on tuollainen omituinen keskiöinen paniikki projekti kuin Emphasis, joka löytyy kyseisen käyttäjän profiilin kautta.

Rewave

ja

Emphasis


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: