Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ekan kitaran, Squier, ostin vuonna 2000 kesällä. Siittä se rämpyttely sitten lähti. Musiikkia tuli kylläkin tehtyä jo ennen sitä ihan tracker pohjalta. Parin vuoden päästä oli pakko saada uutta kitaraa. Siinä tein pikkusen virheliikkeen ku Harley Bentoniin rahani sijoitin. Onhan se hienon näkönen, mutta ku sillä ei voi soittaa:) Pari vuotta jaksoin sillä kittuuttaa, mutta sitten tulin järkiini ja ostin Ibanez rg320fmtl kitaran.

Nykyään valikoimista löytyy pelkkää epiphonea, mallit prophecy gx sekä les paul goth.

Itse kuuntelen aika paljon erilaista musiikkia, mutta ykkönen on aina ollut vähän raskaammalla kädellä soitettu musiikki melodiaa unohtamatta.

10.11.2010. Ensimmäinen biisi julkaistu uudesta projektista Steal My Hope. Tänne olisi tarkoitus julkaista kaikenlaista uutta (ja vanhaa) mitkä ei välttämättä muihin projekteihin istu.

21.10.2005 perustettiin ikuisuusprojekti Shiver. Monien biisien pätkien ja ideoiden jälkeen projekti kumminkin näki päivänvalon ikäänkuin vahingossa ja vielä senkun porskuttaa etiäpäin.

Dark Shadow nimellä olen tehnyt musiikkia jo vuodesta 1999, pelkästään tracker muodossa alotin, mutta myöhemmin tuli oma soittaminen mukaan. Vähän kaikenlaista hevimusaa on tullu tehtyä. Mikserissä on pelkästään itse soittamani biisit. Tähän projektiin ei taida biisejä enää tulla

Bound - projektin perustin silloisen kämppikseni Timo Komulaisen kanssa syyskuussa 2004 ja teimmekin neljän biisin demon joka on kokonaisuudessaan ladattavissa täältä : BOUND


Laittakaahan kommentteja tulemaan vaan:)Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: