Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

JO ULKONA/MUU TUOTANTO/FEAT:

Abco - Demoneille Sympatiaa (Maanalainen Nauha)Kriippaavilla tyyleillä duunattu doubletime-projekti saatiin lopultakin puristettua CD-levyksi 2011 marraskuussa. Levyllä feattaa Kannibal Kerrigan, sekä Korpilaki kokoonpanosta: RumaKukka, Scarjalainen ja R-Syke. P.Psychowski tuotti koko paskan. Sampleri esillä Abco projektissa. Levyn voi hankkia multa privaviestillä hintaan 8e + postit!

 

Abco - Monest ei tulla kuulemaan (Arkistot 2006-2008)
Alunperin tämä vaiheprokkis haudattiin vuosiksi, kunnes yhtenä syksyisenä iltana satuin kuunteleen vanhoja multirivi-vinttinauhotuksia 2006-2008 ajoilta. Sovittelin niitä sit uusiin biitteihin ja vähän restauroin. Tulin sit siihen tulokseen, että jokainen projekti ansaitkoon lopetuksensa - niskalaukauksensa ja siitä sitten vittuun kovolta lojumasta uusien juttujen tieltä. Ja sehän vaan on jo nykyisin muotiakin tehdä throwbäkkiä pari vuotta taakse ja laittaa arkistot auki. Latausmahdollisuus löytyy Abco-projektista.

P.PSYCHOWSKI - RELEASE DATE VISIONS (REMIXES VOL 1)
08-intin aikana pidin mielenterveyttäni hörppyreissujen lisäksi yllä säätämällä kiinnostuksen mukaan äänentasoja ja olin havaitsevinani kaiken kakofonian seasta jotain pieniä paloja isommasta kokonaisuudesta. Siitä sit tuli jenkkilän acapelloja biittien päälle lätkimällä sen verran isoa ääniromua kasaan et siitä sai ihan kokonaisen remix-paketin aikaan. Helevetin hyviä acapelloja messissä, sietäisi arvostaa! Täst löytyy shyeddii myös Psychowskin artistisivulta, tsekidout, it's fucking ****-bangin'!

K-18
Well.. look at him: tämä lähes wammainen otus on rappeutuneen "Pimeä Vintti" -tuotannon toisen salkun omistaja jo -ysiysiysi. Tekee joutessaan ja varsinkin kännissä hassuja ääniä ja ei kunnioita oikeen mitään. Tää omasta mielestään graafinenkin nero säätää myös levynkansia.

RumaKukka&LikainenSielu Korkealentosta -EP
Abused Corpse on kanssakokemassa maailmantuskaa biisissä "Ruosteiset Naulat". Niinikään kiitos kaikille jotka tän oli hankkinu ja tukenu suomenkielistä melodista hardcoree - ja ennenkaikkee antoivat palautetta. EP on käsittääkseni nyt loppuunmyyty, joten jos nukuit ohi, niin anna painajaises jatkua ja imuta ne huulet tuosta vapaasti ja koita olla paskantamatta alles!

Korpilaki KORPILAKI-EP
R-Syke, Zamaani, Rapoflex & Rajatapaus [Runtu Records]
Allekirjoittanut mukana kolmessa biisissä biittipuolella.
Kiitos kaikille jotka tavalla tai toisella hankkivat omansa ja ennenkaikkea antoivat palautetta. Son ny loppuunmyyty, joten pitäkää EP:istänne hyvää huolta ja antakaa arvota rauhassa, salee keräilyharvinaisuus :D
Tseki myös:
EP:n arvostelu Redrum-187:ssa ja Syvällä Pelissä-haastis/

Esé Aristokratiasta . Son kans kovis kajaanihoumii jo pitemmältä aikaa ja fiittas mm I Kni Teorialla. Te tsekitte myös muun ARK:n!

..........................................................................................

Tulevia prokkiksia ja julkaisuja:

Pimeä Vintti EP (201?)
P.Psychowski - Remixes Vol 2 (201?)

Biittejä, remixejä, miksauksia ja yhteistyöbiisejä tehtynä myös parille muulle tyypeille. Niistä lisää sitten kun jotain alkaa valmistua. + Fiittimahiksia on, senkun kyselette.


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: