Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 36 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiZ0 - Abomination 15.08.2006

MiZ0 - Abomination
Hyvänkuuloista settiä. Intro on hiaman ohuen tuntuinen. Vähän kummitusmelodioita jonka jälkeen homma pamahtaa erittäin onnistuneesti päinnäköä. Biitti puoleen on selvästi kiinnitetty paljon huomiota. Metallisen kuuloisia ja sopivasti likaisia. Kuin pro äijien biiseissä konsanaan :). 03:20 tulevan dropin kohdalla on sitä meininkiä mitä olis odottanut introltakin. Bassopuoli toimii soundien puolelta hyvin vaikka subin olisi voinut miksata kovemmalle. Hieman myös lisäkikkailua bassolinjaan olisin kaivannut. Biisi loppuu hieman ikävästi seinään, juuri kun odottaa jotain lisäelementtiä tuomaan lisää potkua riehumiseen. Tekniseltä puolelta kova biisi, vielä vähän lisää elementtejä ja paremmin rakenneltu intro niin tämä olis pirun kova. Jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Critical Mass 25.06.2006

Pacelift - Critical Mass
aika vahvasti tulee mufflerit mieleen. homma on hyvin paketissa. vähän ehkä purkkimainen soundi, joka ei kyllä haittaa enää ensimmäisen kuuntelu kerran jälkeen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Peltomaisema 15.09.2005

Sulauma - Peltomaisema
mukavaa paatostelua, onko tämä nyt illbientiä? jotenkin oon aina luullut että illbient on ambientin ilkeämpi velipuoli, ja tässä biisissä on aika paljon enemmän rytmiä kuin perus ambientissa. lofi triphop? :) ehkä jotain lisämausteita olisi biisi ehkä kaivannut, jotain perkussio meininkiä ja ratinaa hieman kuulokynnyksen yläpuolelle. jostain syystä koko biisin ajan teki mieli kääntää ääntä suuremmalle. näitä lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Davil - Syksy 22.02.2007

Davil - Syksy
Tulee hauskasti se yksi matrixin tunnari mieleen, jotenkin samanlaista tunnelmaa tässä biisissä. Hyvää meininkiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - the plan 08.03.2005

D Fast - the plan
oujee. hyvää meininkiä. olen sanaton. biitit potkii mukavasti. hieman pientä "midimaisuutta" jossain soundeissa, ois voinu ehkä olla hieman "likaisempia" (makuasia, kitara onneks pelastaa:)... joku outro ois myös ollu aika mukava, biisi loppuu aika seinään. genre vois muuten olla lähempänä bigbeattia kuin breakbeattia. pidin kovasti. näitä lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - camouflage 06.02.2005

Burma 2004-2008 - camouflage
Aika elm street meininkiä. Parasta jannun biiseissä yleensä on noi melodia jutut. Rummut jättää vähän kylmäksi ehkä hieman tunkkasen kuuloset. Kunnon häröily basso, ei oikein iske mut, omaperäisyyttä löytyypi. Jaa-aa näitä lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projektori - Clouds 29.08.2004

Projektori - Clouds
Ensimmäisenä iskee korvaan tuhnuinen bassorumpu, joka häiritsee kovasti muuten ok melodioita. Ihan ok biitti joka ei oikein muutu miksikään koko biisin aikana. Loppupuolella melodiat ja toisto alkaakin jo puuduttamaan. Bassolinjakin pyörähtää pikaisesti paikalla, mutta häviää sitten jonnekin. Vähän harmittaa kun biisissä olisi voinut olla aineksia, hyviä soundeja ym.ym. , mutta toteutus on aikalailla jätetty puolitiehen. Lisää vaan harjotusta niin kyllä se sieltä irtoaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA 26.05.2004

D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA
Mukavaa rentoilua. Ehkä hieman pituutta lisää vaikka toistonkin muodossa olisi tehnyt terää. Vähän jäi semmonen "oliko se tässä" tunne tuossa lopussa. Nämä äijän triphop jutut toimii kyllä. Lisää näitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - Punishment 23.05.2004

Taajuus - Punishment
siis kasi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - Punishment 23.05.2004

Taajuus - Punishment
Intro alkaa hivutellen, pelottavissa maisemissa ja kolautta itse biisin naamalle aika yllättäen mukavan kuuloisella fillillä. Kolisee ihan munakkaasti, ehkä reesessä hieman muovimainen soundi ja sitä olis voinut vähän vielä säätää. "hiphop-kohta" toimii kyllä ihan mukavasti, vaikka palailu normaaliin meininkiin tuntuukin tapahtuvan hieman hätäisesti. Overall tekniikka pelittää ja soundi muuten tosi hyvä. Annetaan ysi ettei mene nuoleskeluksi, ja parantamisen varaa on aina, vaikka äijällä tuntuukin kaikki jo olevan hyvin hallussa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deformis - Voss Days 15.06.2004

Deformis - Voss Days
aika minimalistista meininkiä. tälläinen tunnelmointi toimii hyvin tähän aikaan yöstä. parin minuutin kohdalla mukaan tuleva melodia syventää meininkiä mukavasti. joku leikelty breikki ton biitin lisäksi olisi toiminut mainiosti. lopun fadeout hieman häiritsi. muuten ihan mukavaa tunnelmointia loppuiltaan kun ei enää kovempia räimeitä jaksa ja on aika mennä nappaamaan annos zetaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele invert - Nature 05.02.2004

invert - Nature
Tässä onkin kaikki mitä tasabiitin ympärillä on mukava nähdä(kuulla).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Near Me 19.09.2003

Taajuus (vanhat) - Near Me
Ehkä yksi parhaista Taajuus-tuotannoista tähän mennessä. Pimeä äänimaailma toimii hyvin rouheiden ja potkivien rumpujen kanssa. Likainen bassolinja pyörii mukavasti mukana. Hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - älä löydä minua näin 08.07.2003

Kide - kide - älä löydä minua näin
Tylyä ja tunnelmallista. Itkua muistuttava soundi riipii selkärankaa ytimiä myöten.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Luja 29.05.2003

Pacelift - Luja
Pehmee soundi, äänimaailma toimii. Alun kupliva avaruussyna meni ainakin itseltäni ohi. Amenkuvioinnit toimii kivasti mutta jotenkin tuntuu että ne tulee kalvon läpi, filtterin olisi voinut jättää pois intron jälkeen. Homma toimii, mutta jotenkin tuntuu keskeneräiseltä, kolmen minuutin kohdalla odottelee biisin jatkumista ja sitten pettyy:/. Tee tästä kokonainen ja hyvä tulee. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele r.A.N.e - I Can't fly 23.02.2004

r.A.N.e - I Can't fly
Aika hempeilyä, sisältää aika hauskoja ideoita. Tulee ihan noi birdien jutut mieleen. Ehkä toteutus on jäänyt vähän puoleen tiehen ja joitain juttuja olis voinut miettiä hetken pitempään. Soundit on aika muovisen kuulosia ja vaikuttaa ettei niihin ole keskitytty olleenkaan. Kuitenkin ainesta löytyy.. 7+
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele KnB - Chill the Pressure 03.03.2003

KnB - Chill the Pressure
En oikein tiedä mitä sanoa tästä... Tekniikka hallussa jotenkin jäi vaan huono maku suuhun. Rhodes pianon ja alun downtempo osuuden rock-basarin olisi voinut jättää väliin(maku-asioita).
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele diesel dump - Chase You (7654321) 13.04.2003

diesel dump - Chase You (7654321)
btw. sample. "church is fashion show for fags" oli mainio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele diesel dump - Chase You (7654321) 13.04.2003

diesel dump - Chase You (7654321)
Tämä toi mieleen viimeisimmän propellerheads cd:n mitä olen kuullut. Erittäin toimivaa jyskettä. Yllättävän laadukasta mikserin leveyksillä. Keep it going.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - accession (phatal mix) 24.01.2003

kontaktor - accession (phatal mix)
aijjai. pro-soundi.nasty.tasty.4:44 kohdassa tuleva kummitus- soundi aiheutti kylmiä väristyksiä. ehdottomasti paras kontaktor biisi sofar.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Attack Ships 23.12.2002

Taajuus (vanhat) - Attack Ships
Mitä tästä voisi sanoa? Taajuus hoitaa homman kotiin kuten yleensäkin. Mukana on ehkä enemmän tunteisiin vetoavaa ryminää kuin yleensä, kidutetun kuuloiset reeset(reese? , reece? que?CHEESE!). 4:50 tuonne loppuun asti seuraa semmoista mäiskettä että oksat poies. Filtteröintien mielikuvituksellinen käyttö , mielenkiintoiset pikku yksityiskohdat ja hieno biittityöskentely. awwshadawap 10p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - epilepsia 04.12.2002

furi anga - furi anga - epilepsia
oioi , mitä raastoa , pelkäsinkin jo että mies oli juuttunut pahemman kerran hempeilyosastolle ;) Tämä biisi todistaa että potkua löytyy ja biisejä syntyy äärimmäisellä nopeudella ja tarkkuudella. Darkkista tyylillä ja tunteella. Ainoa pieni miinus mielestäni tulee tosta lopusta ja pituudesta , kappaleeseen olisi voinut iskeä kaksikin minuuttia toistoa sen siitä mitenkään kärsimättä. Hmmm , himottaisi remiksata , olisiko mitään saumaa?:D 10p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Reactor Grits - Soothe It (Omtrak remix) 30.11.2002

Usva - Reactor Grits - Soothe It (Omtrak remix)
Erittäin mukava biisi , pidin filttereistä alussa ja bassosta. Mainio vähän raskaampi remixi gritsyn alkuperäisestä. chekidaut :) 9p
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAM3000 - A Touch of Lemon 24.11.2002

BLAM3000 - A Touch of Lemon
Erittäin hyväntuulinen kipale. Letkeää leijailua. Piristää hyvin päivää kun ulkona on niin pirun kylmää. Tulee kesä pakostikin mieleen. Ambienssit toimii hyvin ja reverbin hyvä käyttö antaa mukavan säväyksen jokapuolelle. 9p
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Low Frequency Beatz - Suspect - Time And Space 03.11.2002

Low Frequency Beatz - Suspect - Time And Space
Hieman yksitoikkoisuudesta kärsivä. Lisää elementtejä peliin , ja tästä olisi saatu mainio keitos. Teknisesti ei mitään valitettavaa erittäin hyvin miksattu&masteroitu.8p
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trivial Sounds - Kenshin 23.02.2004

Trivial Sounds - Kenshin
Jonkin verran paradox tulee mieleen näistä säädöistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trivial Sounds - Kenshin 23.02.2004

Trivial Sounds - Kenshin
Kylläpä ovat tunnelmallista laatua yleensä ottaen nämä trivial sounds-biisit. Synkkyyttä ja tilaa tuntuu riittävän. Sopii kuin nyrkki nenään loppu yön tunneille. keep em coming!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aihio - huominen 09.09.2002

Aihio - huominen
mainio paukuttelu. agressiiviset biitit ja teollisen kuuloiset kilinät ja kolinat olivat erityisesti mieleeni , pituutta toki olisi voinut olla enemmän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Cold Airz 12.08.2002

Usva - Cold Airz
koulun hieno atk-laitteisto hyppii päin näköä. no niin elikkäs mainiot rollaavat biitit , mukava hämyinen tunnelma johon murisevat bassot antaa kivan säväyksen. hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Cold Airz 12.08.2002

Usva - Cold Airz
mainiota.9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sorge - Kuoleman marssi 04.01.2003

Sorge - Kuoleman marssi
en tiedä kyllä mitenkä päiväni olisikaan mennyt ilman tätä mestariteosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sorge - Kuoleman marssi 04.01.2003

Sorge - Kuoleman marssi
kuoleman hauska. tämä on kuolemaksi. kakofoniaa tai kuole. vähän vaikea nyt sanoa mitä on ollut mielessä tätä tehdessä? erilainen , varmasti. kokeilkaa itse ja kokekaa. 7p
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Local Maniacs - SmileWickedBubbles (Feat.Cata) 28.09.2002

Local Maniacs - SmileWickedBubbles (Feat.Cata)
mainio biisi , vähän veikeuksia uskoa tätä 95 vuoden materiaaliksi. tätä on mukava näinä pimeinä syysiltoina kuunnella. 10p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAM3000 - Barrel 04.09.2002

BLAM3000 - Barrel
mahtavaa materiaalia. leikelty amen ambiencejen kanssa antaa mainion rikkinäisen tunnelman. pimeä kuitenkin hienotunteinen. 10

Kommentti kappaleesta Kuuntele urban fusion - Shadowbox 21.08.2002

urban fusion - Shadowbox
mahtavaa tunnelmointia. hieman kieroutunut silti kaunis. niinkuin beezee sanoi tässä muodossaan täydellinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - da sexy gal -groove tänään

D Fast - da sexy gal -groove
aika uskomatonta pyöritystähän tää on. congrats.
8