Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-F - RALPHE - Olikse karma 22.03.2007

N-F - RALPHE - Olikse karma
Alust lähti ties et tää kappale tulee soimaan mun korvissa ja pitkään. Vähään aikaan ensimmäinen suomalainen biisi jota pystyy kuuntelemaan. Hyvin käytit perjantai-iltas, just tän takii mä kuuntelen räppiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Oma Totuus feat. Sam 19.10.2005

TH-T - Oma Totuus feat. Sam
Aluksi voisin sanoa, että kaikki aihevalinnat on sulla ollu aika kliseisiä. Ihan kuin päättäisit vaan, että nyt teen mustasukkaisuudesta biisin, etkä vaan anna kynäsi viedä. No jokainen tyylillään, mutta on niitä parempiakin tekniikoita biisintekoon. Yleisesti ottaen sulla on kovia biittejä käytössä. Tän biisin biitti on pieni poikkeus, koska mua ärsyttää kovasti toi bassolinja, joka saa tän kuulostaa tökö-tökö-tökömäiseltä. Jeah, sitten itse mieheen. Sä ilmeisesti teet aika paljon biisejä, mutta sulla on paljon opeteltavaa äänenkäytössä eli painottamisessa. Sulla on ns. tapana taivuttaa viimenen sana, niin että se menisi biitin tahtiin, eikä se anna taitavaa kuvaa mc:stä. Flow kuitenkin menee jotenkuten eteenpäin, mutta et saa oikeen mitään asiaa painotettua sun verseissäs. Tuplauksia toki löytyy, mutta ei ne ikinä korvaa hallittua äänellä painottamista. Toisin sanoen siis tää on äärimmäisen tasapaksua, kuten usein on jos käyttää putkiflowta (sanoja sanan perään, tulee pirun kiire räpätessä). Kenties osasyyllinen on se, että miksauksessa on laitettu monta raitaa päällekkäin. Kertsistä en oikeen tykkää. Pitää olla korvaa sille mikä kuulostaa hyvältä ja mikä ei. Se että on laulaja kertsissä on äärimmäisen hyvä, mutta se ei tee siitä automaattisesti hyvää. Tää nimittäin kuulostaa hmm.. vähän naiselliselta, vaikka laulajalla on ilmeisesti potentiaalia. Toivottavasti sait jotain irti, seiskan biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Tervetuloo mukaan 28.10.2003

Kolmastoista - Tervetuloo mukaan
Huhhuh.. Erinomasta, aluks vähän noi rummut häiritse, mutta jotenki ne peittyy, kertsi heittää kylmät väreet päälle. Iloa vaan siihen musiikin tekoon vastedes!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RäpKalaCrew - RKC pÄr huudit 06.10.2003

RäpKalaCrew - RKC pÄr huudit
Vähän diskantti voittoista. Kertsi tykittää kyl, hyvii lausahduksii teidän historiikista kerätty. Lyhyt on kaunista, ei viitti arvostella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 22.10.2003

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
Onhan tää ihan hyvä, kertsi parasta + Casper. Ei kuitenkaa ihan huipputasoo, hyvä sana kuvastaa tätä biisii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RäpKalaCrew - Elämä swingaa 26.09.2003

RäpKalaCrew - Elämä swingaa
Tälle kyl lämpee, parast settii teilt. Peetee varsinki vetää elämänsä setit, ainakin niist mitä oon kuullu. Vokaalin tasapaino imitoinnille ei kyl lämpee. Alkaa kyl hymyilyttää kun kuuntelee tätä. Läskit setit ja sillee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bohemian Rapsody - Itä Stadin Doupeimmat Jäbät 12.08.2003

Bohemian Rapsody - Itä Stadin Doupeimmat Jäbät
Ois voinu lähtee toi biitti potkii enemmä alusta, jää vähän semmonen olo että alkuspiikki jää rullaa, mut siihen tottuu. Skidisti asennetta, beesii viel, räyhätkää sille mikille, sanotukset suht toimivii, kertsi hyvä. Täst teiän on hyvä jatkaa, asennetta vaan.. hyvät ainekset kehis, parempaa kuin mommi jutut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Music exclusive - BadMusic AllStars Exclusive pt.1(Master) 15.07.2003

Bad Music exclusive - BadMusic AllStars Exclusive pt.1(Master)
Biitti aika omalla tavallaan menevä, luo mukavan tunnelman, pitäs vetää räbät lepposal menol tähäl. Eka jätkä vetää aika tunteettomasti, en tykkää ollenkaa, vitut mä jaksan tätä arvostella, vedä tunteel enemmä. Toka enkun vetäjä ihan hyvä, kiva tollanen tyyli kuulostaa iha hyvält. Sitte frizky.. vähän ääni epävarma välil ja riimit välil on kyl vähän sukasta, mun mielestä, mutta toimivin näistä ehkä. Okei, tää alitti tason aika pahasti.. odotin vähä parempaa, joltai osin tosi heikkoo, varsinki lyyrisesti ja miksauksiltaa. Nyt ei heru enempää
7