Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 82 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Foundry - Today and Tommorow 27.11.2007

Electric Foundry - Today and Tommorow
hmm, olikoha tää se missä ei ollu sitä tarpeeks paksuu saundia...hmmhmm..Ei tää progetracnee kuitenkaa oo imo, tranceen päin kuitenki.:) nono eka asia mikä pistää korvaan, on botnen puuttuminen. basari on aivan liian yläpäävoittonen, iha ku olisit leikannu jostai 120Hz:stä alemmat taajuudet kokonaa pois. EQ:ta kehii. Toinen tärkee elementti loistaa poissaolollaa, eli bassline. ellei se sitte oo toi keskiäänillä humiseva ja kumiseva sydeemi? :o hautaa hyvin allee basarin pienetki botnet. siihenki auttaa ystävämme EQ, leikkele noita huonoja taajuuksia pois, nii et saat munaa tohon bassolinjaa. Myös vois kokeilla jotai oikee linjaa siihe, ettei tommost offbeat-bassotusta, mut riippuu iha mitä oot hakemassa. Sitten, snarea myös kehii. Haikat kuulostaa kans viimeistelemättömiltä, tai no..ehkä vaihtasin ton saundin kokonaan. rytmiosasto sulla on viel aikas kesken, sinne vipinää, nii alkaa biisiki potkimaa uudella tavalla. Liidisyntsa on kivan kuulonen, paikoin ehkä snadisti onton/muovisen kuulone. Melodia kuitenki menevä. Tos puolessa välissä tulee tommone pieni breikki, ni siinä ois voinu esitellä jotain muuta juttua, ettei veivais tota teemaa ihan puhki, ku se kerra tulee viel tuol lopussaki. Rakenne biisissä on iha kuosissa, et kun saisit noi osaset toimimaan mitä siel nyt on, ni olis kyl iha mukava leijailupätkä käsillä. Nii ja padejaki vois koittaa, toi suorastaa huutaa niitä.:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arqumart - Very Much Bass, Yes? Thank You! (First Take) 30.05.2007

Arqumart - Very Much Bass, Yes? Thank You! (First Take)
aivan törkeän hieno bassolinja! Rouhii, räyhii, ja kourii mukavasti, ihan ku kaivinkone. Todella maistuvaa meininkiä, pikkiriikkisiä melodioita, ja kikkailua. rummut kohdillaa, vähillä eväillä edetään, ja niin sen kuuluukin. Liika eväs vaan painais liikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Upea - Notes in my head(Raw) 30.03.2007

Upea - Notes in my head(Raw)
Alun pädit kalskahtaa inan 3xoscille, sen verran ruman kuulonen resonanssi niissä on. Vähemmällä resolla ja pienemmällä cutoffilla olis (ehkä) tullu paremman kuuloset. Alotus muutenki oli vähä tönks, joku swiippi siihenki olis sopinu, nyt kuulosti vähä silt, et miksaaja huomas vast parin sekunni päästä biisin alkaneen. :) Mukavaa tilantuntua tässä, kauniit melodialinjat koko biisissä. Tipottaista melodiaa, ihan ku vesipisarat kevätsateella, vaik mulle kylläki tuli syksy mielee. Tykkään kyllä kovasti, ilmapiiri on aivan mahtava. Piano hieman tunkkasen kuulonen, siihe vähä kirkkautta kaipailis. Ehkä. Kaikkiaan erittäin mukava tunnelmapala, ei tullut missään vaiheessa tunnetta et nyt kaivattais jotai lisää juttuja, vaan näillä eväillä mentiin neljä minuuttia varsin rattoisasti. Tuosta pädistä kyllä lähtee pojoja reilusti. Nyt kun oon muutaman kerran tätä kuunnellu, ni toi pädi vois toimia niin, et se vaa on tuolla taustalla leijailemassa, ettei vedä cutoffilla missään vaiheessa kokonaan esiin. Resonanssikin olis sillon hyvin aisoissa. :) Mut joo, ysin olisit multaki saanu paremmalla padilla, nyt tulee heikko->
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Dj Roxx - Weekend has come(M1cH0 Rmx) 04.04.2007

Mikko L - Dj Roxx - Weekend has come(M1cH0 Rmx)
Kuulostaa kyl prolta, hieman vec2:ta käytetty? ;) Taustat rokkaa niinku pitää, ja saundit yleisesti hallussa. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Canned Jarre 01.03.2007

Signal - Canned Jarre
Täytyy kyllä tulla tänne saakka kehaisemaan. Pirun hieno entry ja biisi itsessään, Jarrea selkeästi mukailtu mutta kumminki mukavalla omalla otteella. Nättiä kerrassaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - Happy Valentine´s Day 28.02.2007

Azure Mind - Happy Valentine´s Day
Ei tää eurodancea oo (missä ovat neekeriräpit ja naisvoksut ja klop klop-basari), mut dancea kumminkin. Alussa Mukavan pirtsakat saundit ja äänimaailma yleensäkin, kivoja pieniä melodioita. Breakdown oli varsin mallikas, hieno sello ja vähä kuoroakin messissä MUTTA! Mikä onkaan tuo ikävän muovinen ja inhan tavanomainen sahaliidi, joka pärähtää soimaan?? Hyihyi. Selityksiä nyt pöytään. Perkussiot oli ihan hyvin hallussa, pannausta oli ja kläppi dancemaisen hiljaisella. Läskistä offbeat-haikasta en tykännyt, miksattu aivan liian eteen ja muutenkin ehkä vain liian...läski. Ei sovi muuhun äänimaailmaan. Bassolinja menee kaiken tavaran alla, mutta olisi sekin kaivannut pientä hiomista, yksinään soidessa myös hieman muovisen kuulonen. Nojaa, toisaalta toi eurodance on iha osuva nimi, kokonaisuudessaa biisistä jäi kuva vuosien 1999-2000 dancekamasta parilla pienellä päivityksellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Psychodynamics 13.02.2007

D-Vision Oldies - Psychodynamics
Jälleen kerrassaan mielenkiintoinen ja nyt(kin?) hieman ristiriitainen tapaus. Lähtee erinomaisesti käyntiin, vaikka basari onkin surullisen tuhnu, on draivia mukana mukavasti. Mitä tulee syntsaosastoon ja effuihin, on biisi todella vahvoilla. Tosta bassolinjan yläpäästä vois vähentää inan reverbiä, nyt sitä on hieman liikaa. Aika leijuntaa koko biisi, yritetään nyt sitte olla niin hip ja pop ja sitä nykysaundia. ;) Sinänsä ihan hyvä, ettei oo mitää semmosta übersuurta breakdownia jonka jälkee mahtisynat alkaa paahtamaa kuluneita sointukaavoja, nyt kuulostaa varsin tuoreelta ja raikkaalta kuin keväinen tuoksu ilman koiranpaskoja. Kuitenkin melodia oli hieman laimea verrattuna muuhun biisiin, _teemakohdassa_ meininki ei ole yhtä katossa kuin biisi alussa antaa odottaa. Rakenteessaki on puutteita, nyt on ahdettu liian paljon liian lyhyeeseen aikaan. Joko vaihtoehtosesti olis tehnyt kappaleesta rehdisti pidemmän (about 6-7.min) tai sitten ois karsinu juttuja pois. Biisi myös loppuu melko yllättäen, jäi vaikutelma ettei se ees alkanutkaan. Hmph. Mitä siis jäi käteen: Hyvillä ideoilla ladattu keitos, jossa syntsaosasto ja draivi on hallussa. Biisissä oli kuitenkin paljon keskeneräistä ja korjattavaa, jonka takia en pitänyt tästä niin paljon kuin olisin halunnut pitää. Koneelle kuitenkin latautui.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Sounds like a remix 29.01.2007

D-Vision Oldies - Sounds like a remix
Sen verran biisi puhutteli mua, että piti oikein tulla sanaisen arkkuni avaamaan. Kauttaaltaan mukavaa leijuntaa housemaisen letkeissä mainingeissa. Kompressointi on vedetty aivan överiksi mutta vaikka bennymainen (+ muut kaltaiset) taidokkuus siitä puuttuukin, toimii se tässä biisissä edukseen. Melodiasta tulee snadisti mieleen DSS:n Higher, yhtä euforisella padilla ja hyvällä fiiliksellä. Kläppi on kuiva kuin golden capin omenasiideri, ja selkeästi basarin kanssa biiisin heikoin lenkki. 1:00 paikkeilla mukaan tuleva syna on myös hieman tunkkaisen kuulone, vähän lisää kirkkautta siihen, ni kyläkin lähtisi. Kaikki muu toimiikin sitten melko lailla mainiosti. Juups, hyvä biisi. Ysiä kolkutellaan. Lataukseen meni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tebic - Outset - Fascinating Terytorium (Tebic Remix) 16.12.2006

Tebic - Outset - Fascinating Terytorium (Tebic Remix)
Lähtee vahvasti liikkeelle. Rytmeissä on mukavasti draivia ja tomit tuovat oman pienen makunsa. Padi on mukavan kuulone, mut jotenki jäin odottaa jotain muutaki tapahtuvaks, nyt biisi antaa odottaa itseään hieman liikaa. 1:24 alkava mielettömän munakas bline olis voinu lähtee jauhamaa jo aiemmin, olis saanu mukavasti meininkiä kasattua. Nyt se ehtii olee kuvioissa vaa parikyt sekuntia ja tulee jo breakdown. Melodia tuttua outsettiä, toimii toimii. snarerolleissa et oo ainakaa säästelly.:)kuiteski nostatus ei ollu energine, biisi lähti kuin varkain käyntii. Nyt kun kaikki on pelissä, tuntuu meininki vähän latteelta, jotain viimistä silausta kaipaa. Rakenne on kyl isoin miinus biisissä, nyt on ahdettu aivan liian lyhyen ajan sisälle paljon hyviä juttuja, jotka kaipais tilaa kehittyy ja rakentua. Joops, hiton hyvät ainekset sulla tässä on kasassa, joten teeppä tästä semmone 8 minuuti progevetäsy niin ainaki mä olen ihan pähkinöinä.:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - GodSpell (Original Mix) 30.11.2006

Sunfall - GodSpell (Original Mix)
rouheen kuuloset padit, sais olla vähä läskimmät jotta sais tommost jylhää mahtipontisuutta, mitä ilmeisesti tolla pelkistetyllä sointukuviollaki oot yrittänytki hakea.(?) Intro on ehkä vähän liian pitkä pelkälle padille, olis jotai kivoja effuja saanu olla siellä täällä. Biisi lähtee mukavasti liikkeelle, basarissa on munaa ja samaa vois sanoo tosta läskihaitsustaki, joka tosin on miksattu melko lujalle. Breakdown on ihan jees, ja liikkeelle lähdetään ihan reippaasti. Yksinkertaistakin yksinkertaisempi _melodia_ toimii. Näillä eväillä biisi on aivan liian pitkä. Tuotanto nyt on melko onnistunutta, pieniä kauneusvirheitä siellä täällä, mutta jylhäksi tunnelmointipalaksi tämä ei aivan yltäny. Yritys oli kyllä enemmän kuin hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - untitled 1 02.11.2006

sanmal - untitled 1
Pistetään nyt tähänki sit jotai, ku kerra alkuun on päästy. Ehdottomasti herra sanmalin parhainta suodosta, ellei jopa paras. Tummaa tummaa, synkkää ja ah niin hemmetin toimivaa. Biisi, jonka haluun kuulla kaltaisteni keskellä pienen pienessä tilassa joraten suuren suurien äänentoistolaitteiden äärellä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Solarfall 06.01.2007

Absolute Zero oldies - Solarfall
okei, tää on nyt soinut mulla kohtuu-useasti, joten päätinpä tulla tänne toteamaan että tuotannon pienistä puutteista huolimatta biisi on alkanut maistumaan erittäin hyvältä. Näinpä läiskäsen polttomerkin kylkeen, joka on noussut numeron verran viime arvioinnistani. *läiskis*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Solarfall 05.12.2006

Absolute Zero oldies - Solarfall
Maalailevaa ja rokkaavaa, varma yhdistelmä. Soundeissa olis vielä hiomista, basari on miksattu jotenki oudosti, kuulostaa tuhnulta ja ontolta (vertaa cj stone-basari), ihan ku olisit levittäny sen stereokuvaa tai leikannu alataajuuksia/kompressoinu liia rankalla kädellä. Haikkoihin kaipailis inan diskanttia enemmän. Muuten biisi onkin ihan kelpo poljento, mukavia padeja, karkkisynaa nykytrancelle uskollisesti ja erittäin kivoja filtteröintejä ja rytmiikoita. Bassolinja toimii. Ei mikää erinomaisesti tuotettu tai erinomainen viisu, mutta ehdottomasti hyvä. Pointsit nousis uudelleemiksauksen myötä. Näin se on 8
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Toad Drive 02.10.2006

Impulse-G - Toad Drive
Erityisen mukavaa pikkukikkailua kolmen minuutin piakkeilla, muutenki homma lähtee kunnolla käyntiin vasta parin minuutin "lämmittelyn" jälkeen. Meininki paranee kyllä huomattavasti loppua kohden, alussa sammakot oli hieman viel unessa. Kaikkiaan ei kuitenkaan yllä The New Recreationin tasolle, joka edelleen on mun mielestä sun paras aikaansaannokses. Hyviä saundeja, hyvää meininkii, mut jotenki jätti hieman kylmäks. 8 poäng.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Confrontation 05.12.2006

rewind - Confrontation
Mukavata mukavata. Biisi ottaa mukavasti haltuunsa tukevilla ja läskeillä rytmeillä. 1:35 kohdassa tuleva äkilline breakdown kyl vähä latistaa meininkiä, mut onneks happoa on luvassa. Ja vieläpä pirun hyvää happoa,hitto vie. Rakenne kondiksessa, varsinaisia tylsiä kohtia ei ole, lähinnä rakentelua ja kliimaksi-ilottelua.Kokonaisuudessaa saundaa mukavasti elokuva-soundtrackille, mut hapot tekee sen pienen pesäeron ja _oman soundin_ (okei, ehkä sopassa on jotai muutaki mitä en vaa jaksa eritellä), mistä toivon mukaan tunnistan teidän tulevatkin biisinne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Soultrip 05.12.2006

rewind - Soultrip
Toi genre vähä hämää ainaki näin alkutunnelmissa, tossa minuutin kohdalla ehkä enemmänki sitä synäpoppia. 1:35 tuleekin sitte biisin koukku, todella hienon rapea soundi. Loppuaika biisistäki kuluu kuin siivillä, hyvän biisin merkki. Sitte valitukset. Tässä tapauksessa pidempi rakenne kahdella _nostatuksella_ olis toiminu biisin eduks, nyt loppu kuin seinään. Alun ride on vähä liian raa'an kuulone ja muutenki vähä huono valinta,jotai laihempaa ja hennompaa, niinku biisikin, olis kaivannu. Kitara käy taustalla vähän tylsäks, pari mehevää riffii toho peruskomppaukse ohee olis tuonu mukavasti makua. Kuitenkin biisissä on nii paljo hyvii juttui, et kyl tätä iloksee kuuntelee. Täytyypä tosissaa tsekata noi muutki biisit, kun näinki hyvää soundia väsäätte. Koneelle latautu tääkin biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Flashing 02.04.2007

Labtracks - Flashing
Menevä träkki. Haikka on liian laiha, huspois ja läskimpää tilalle. 2:20 syna särisi ikävästi, sitä vois vähä siistiä. Perusta on kunnossa ja draivia löytyy, vähä jotain kasaridiskomeininkiä tavoitellaan sireenillä, melodialinjoilla ja naisvoksuilla. Mun mieleen olis ollu tuhmempi meininki, nyt jotenki oli liia kilttiä. :o Myöhemmissä biiseissänne tää on korjaantunu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - Electroniq 02.10.2006

ocean - Electroniq
Lähtee tosi kivasti, tykkään filtteröinnistä oli genre mikä hyvänsä.<3 Rytmit on kyl hanskassa, ehkä omaan makuuni vielä vähän liian kiltit, mut toimii silti. Droppi tossa 1:42 on überbueno.*taputtaa* Mukavan maalailevaa tunnelmaa biisissä kauttaaltaan, saundipolitiikka on suht hanskassa, mut välistä kuulostaa pikkasen tunkkaselta. (tai sitte on unohtunu vielä vaikkua korviin) Stereokuvaa ja varsinki tilantuntua olisin kaivannu vähän enemmän. Näillä eväillä kumminki ysin arvoinen suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Blood Donation 05.12.2006

rewind - Blood Donation
Psyke on avainsana. Simppeli lähtö, joka räjähtää päin näköä parinkymmenen sekunnin kuluttua rumpujen astuessa estradille. Säröbasari on ehdottomasti oikeassa paikassa, antaa biisille aggressiota ja rosoisuutta, jotta kukaa ei uskalla mitää vastaan sanoa.(näin varmasti liam howlett on myös pohdiskellut) hapot on kuin sieniä syöneen muusikon, 1:30 alkavat kuoropadit luovat todella hyvän kontrastin koko biisille; naikkonen kuikuilee rauhallisempaa meininkiä, sekunnin hiljaisuus ja hän saa vastauksensa. Toimii erittäin hyvin edukseen biisissä. Jos kerran kolikolla on kaksi vastakkaista puolta, miksei siis biisilläkin olisi. Mutta hienoa kaikkiaan! Ja ehkä mielenkiintoisinta oli se, että nautein biisistä puolella äänenvoimakkuudella ja ilman sieniä.!:o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Save my world (Aurisgale Vocal ReMix) 16.12.2006

Aurisgale - Save my world (Aurisgale Vocal ReMix)
Muhun tää ei kyllä iskeny. Alku oli utuinen ja maalaileva, mut liikkeelle lähdettäessä tuo alun mukava tunnelma katosi tyystin. Rytmeihin panostaisin vielä, basariin ja kläppiin mulkeroo lisää, ja toi wellenrausch-hihat hienosäätöön. Nyt on inan liian kova ja iskevä, ehkä joku pidempi ja pehmeämpi haikkasaundi ajais asian paremmin. bassolinja on jätetty liian taakse, kaiken tavaran ollessa esillä se peittyy lähes kokonaan. Synasaundi on ihan jees, tuo tollasta vuosituhannen vaihteessa ollutta atmosfääriä mukaan. (samanlaista kamaa oon kuullu dream dance-kokoelmassa) Teknisesti keskiverto rykäsy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat 28.01.2005

Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat
Mulla oli kerran MixMagista saatu cd, joka oli täynnä acid-housea, juurikin samanlaista saundia kuin tämä biisi (tosin ilman sitä hapottelua). Tutunkuuloisella rytmiikalla lähdetään liikkeelle. Ihan kivan kuuloista, vaihteeksi jätetään se saksa-basari sinne nurkkaan pölyttymään.;)Kivan minimalistista, tosiaan. Pienten kikkailujen jälkeen päästään kohtaan 2:03, josta alkaa todella upeat chordit. näin jatketaan jonkin matkaa. 3:36 tjsp alkoi joku ihme melodia soimaan? Aivan hirveä, suhteessa aiempaan! Muusta biisistä täysin irtonainen melodia on tehty ikävällä saundilla vailla mitään mielekkyyden tai loogisuden rajoja. Pilasipas hyvän oloni mukavasti. Chorditkaan eivät enää pelasta tätä biisiä tuon melodian soidessa taustalla. Summa summarum : vakuuttava biisi kaikin puolin, saundit olivat hyvin hallinnassa ja hyviä ideoita oli viljelty ympäri biisiä. Ttuo melodia tulee kuitenkin olemaan syypää siihen miksi en anna tästä sinulle 8 vaan 7-, on että vastaisuudessa jätät tuommoiset pois, tai ainakin harkinnan varaan.;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people) 26.01.2005

Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people)
Elämän totuuksia: raskas särö kuulostaa AINA hyvältä.:) Tosin, jos se on biisin "pääidea", niin se täytyy olla todella hyvin tuotettua säröä jossa koukutusaste on nostettu mahdollisimman korkealle. Tässä biisissä se jäi puoliväliin. Alun säröily- ja sellointron jälkeen odotin raskasta kitaravallia ja hyökkäävää rumpukomppia vokaalien kera ala Turmion Kätilöt. Nyt koko biisi kuulostaa vain ylipitkältä introlta, puuduttavaa. Samplet kuulosti hieman irrallisilta, spiikit särisivät niin, ettei selvää saanut ja muutenkin olivat hieman koomisia. Ei hyvä.:/ Rytmit ovat kyllä ihan hyvät ja pannaukset mukavia, mutta meininkiä ei vain saada kasaan. Kutonen olis tullu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Stay With Energy 24.01.2005

Outset - Stay With Energy
haha. Kun tää pamahti käyntii, ni tuli mielee nää saksanmaan nyky-trance/dance-bändit tyylii Master Blaster ja Brooklyn Bounce. Toi mies ääni sopii tähän kyl ku nyrkki silmään. Todella vetävä alku kertakaikkiaan. Breakin tullessa mennään hieman takapakkia (tyylillisesti). Alun jälkeen olisi odottanut tiukkaa hard-trancea, mutta siirrytäänkin hempeisiin melodioihin, joista tulee Aylan Angelfalls mieleen. Sinänsä hyvän kuulosta, mutta paremmin olis sopinu rankempaa mättöä.;)1:49 alkaa taas mahtava meno. Ehtää saksasaundia, tosin ilman sitä karseaa yhden sormen synamelodiaa, mitä nykyään viljellään joka toisessa biisissä. mjoo, kyl toi melodia loppujen lopuksi sopii tähän. Mutta rankemman remiksauksen tästä vois saada aikaseks.*wink wink* ;) Miksaus on kunnossa ja biisi kuulostaa julkaisukelpoiselta. kyllä, ysin saat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - läpituntuma 03.01.2005

Olden Goldies - läpituntuma
alun "sydämenlyönnit" antoivat minulle pelonsekaisen kuvan, mitä tuleman pitää. Onneksi olin väärässä. n. minuutin paikkeilla alkaava rytmi on todella mukavaa kuunneltavaa, mutta nyt monen kuuntelukerran jälkeen tuo särö hieman pilaa groovea ollessaan noin etualalla. Toisaalta siihen ois voinu kans koittaa cutoff-kikkailuakin, että sais monipuolisemman särön.;) Basari saisi lyödä hieman napakammin TAI bassolinja vois olla muhkeampi (ei pelkkää alataajuusmölinää); näin sais paksumman rytmin tonne taustalle. Rakenne biisissä on kyllä todella mielenkiintoinen. Kuten Pequman mainitsi, on/off meininkiä on havaittavissa, mutta en silti sanoisi sen olevan tämän biisin heikkous. Muuten biisi on parhaimpia kolina5000-biisejä vähään aikaan, mutta ei välttämättä paras. Kokonaisäänimaailma kuulostaa vielä hieman raa'alta ja masteroimattomalta. Kasin saat ja ison plussan päälle.:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - donät 02.11.2006

sanmal - donät
Hyvinkin hyvin tunnelma sijoittuu talveen, tulee mieleen jääluola kirkkaassa päivänvalossa, jonka seinissä jään sisällä näkyy kaikkea mielenkiintoista. Jääpuikkoja, mm..<3 Mukava äänimaailma, kiva päätös ep:lle. Saundeissa ei vikoja, rytmi sopivan piskusta tepsuttelua, jotta viimisetki tajuis et kysees on vika biisi. Eipä tässä mitään jää kaipaamaan, mut silti ei säväyttäny nii paljoo et täydet saisit. Mainio biisi kumminki, kolmikon voittaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - nudge 02.11.2006

sanmal - nudge
Sijalla kaksi tripletistä. Rytmiikan saundit kuin luotu toimimaan keskenään. Kahden minuutin paikkeilla tuleva wobble on melkoisen erikoinen, mutta sulautuu hetken kuluttua mukavasti biisin rytmin vietäväksi. Chordit ovat jeremäisiä(c), joten enpä sano niistä sen enempää.:) Pientä ja siloposkista, ehkä olisin kaivannut jotain pientä ja lähes huomaamatonta rytmittelyä antamaan biisille lisägrooven. Samalla se olisi antanut sulle lisänumeronkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 15.08.2004

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
onpas surullista. Rummut kuulostavat hieman tyhjältä, vaikka saundeina ihan ok:n kuuloset. Ylhäällä napistu tosta napsu-basarista, mutta mun mielestä sopii tähän. Vokaalit oli mukava ylläri biisissä, mutta ne eivät ole niin vahvat, kuin tähän biisiin sopisi. Näppäily-melodia kuulostaa sekä sävellykseltään että saundiltaan hyvältä. Myöskin padit ovat varsin onnistuneita. Mutta melodiat ja biisi kokonaisuudessaan kaipaisivat tukevan rytmiikan tuekseen. Näin pelkistetyt taustat kuulostavat aika karulta..ellei se sitten ollut tarkoitus.:) Hyvän kuuloinen veisu, mutta pienen lisätyön jälkeen olisi erinomainen tähtienkatseluajärvenrannallatyttökainalossa-biisi. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Tää on se päivä 25.07.2004

The Stane - Tää on se päivä
Laulajasta en pitänyt, enkä pahemmin sanoistakaan. Taustat oli hyvät, rummut tuli ehkä paikoin hieman jäljessä. Tuotanto on muuten todella hyvin kunnossa, vaikka varsinaista koukkua mulle ei ollutkaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Unikoi - Seduction (digeon remix) 24.01.2005

digeon - Unikoi - Seduction (digeon remix)
joo-o, en oo tästä vielä tänne kirjotellutkaan. Elikkä todella onnistunut remiksaus, oot osannu ottaa biisin ytimen ja muokata siitä sun kuulonen biisi. Hienoa! Erityisesti minun makuuni on rullaava beatti+bassline-yhdistelmä ja breikistä oot saanu todella menevän. Kun olis vaa pidempi versio, mut kyl tätä näinkin kuuntelee. Ainoo miinus tulee lopun erinomaisesta tiluttelusta, joka kuulostaa hieman irralliselta biisin rakenteeseen nähden. Kiitoksia paljon hienosta miksauksesta.:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Lipton 08.07.2004

Averell - Lipton
aijai! Todella hyvää jamittelua, sääli että äänenlaatu on noin surkea..=/ Todella maukasta kertakaikkiaan, kitara jamittelee omiaan ja rummutkin istuvat hyvin biisiin. Biisin keskivaiheella tuleva breikki on kyllä myös positiivinen ylläri, ei tule toiston makua tähän. Kyllä ne sormet on notkeet.;) Pientä napinaa äänenlaadusta vielä kerran, olisit saanu muuten kympin mutta sen takia...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Hurmosmela - Sekselöidään ja sekoillaan kesämix 08.07.2004

Hurjat Hipit - Hurmosmela - Sekselöidään ja sekoillaan kesämix
toi alku oli kyllä niin turha, että melkein löin kättelyssä pyyhkeen kehään. Kun biisi lopulta lähti käyntiin, niin mieli koheni hieman. Mutta biisi ei siltikään uponnut minuun kaikilta osin. Tässä oli hyviäkin juttuja, mutta esim kertosäe ja sanat olivat todella latteat. Mikäli tämän kappaleen tarkoitus oli olla huumoribiisi, niin siinä tapauksessa pyydän anteeksi huumorintajun rajoitteisuuttani. Live-taltiointi (?), niin miksauksesta en sano sen enempää. Laulajan ääni kyllä oli mukavan karski, ja kitarat sopivan rankat. Tuli kyllä hieman kasarifiilis tästä, huono asia vai ei, se on taas sun oma mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Morse Code 10.07.2004

Averell - Morse Code
ikävän tunkkainen ääni jälleen..:/ Hyvän kuuloista saundia kumminkin, ehkä hieman kasarivaikutteista..?;) Mukavan pirtsakat melodiat ja muutenkin menevää rokkista. Soolo oli todellakin mun makuuni :) Rummut oli myös hyvät. Sääli, että on näin huono äänenlaatu, miksauksesta ei voi oikeen mitään sanoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Kylähullu 09.07.2004

Averell - Kylähullu
Mukavata.^_^ Tuttuakin tutumpi blues-kuvio ja mukavaa kitarajamittelua. Rytmi on uutta minun korvaani, mutta kuulostaa mainiolta. Miksaus kuulostaa hieman tunkkaiselta, ihan kuin diskantteja olisi leikattu pois. Mutta hyvän mielen biisi kuitenkin antoi, country-musiikki muutenkin on todella hienon kuuloista. Tässä vaikutteita oli juuri sopivasti. Muokattavaa biisistä löytyi ainakin rummuista, sillä loppua kohden ne alkoivat kuulostamaan hieman yksitoikkoisilta. Jotain fillejä sinne tänne ja pieni rytmiikan muutos loppuun, kun a/a2-osio lähtee jälleen liikkeelle. Eipä myöskään rumpujen haikat kuuluneet tunkkaisuuden takia. Mutta tällaista tällä kertaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 22.07.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
Tämäntyylinen rock on sitä, mihin minun on ollut todella vaikea tutustua, olen pitänyt liian "levottomana". Todellakin psykedelia kuvaa hyvin tätä biisiä, mielessäni vilistää kuva siitä, kuinka pääosanesittäjä örveltää nopeutetulta kuvanauhalta katsottuna.:)Teknisesti varsin onnistunut tuotos, laulajalle erikoismaininta hyvästä englannin hallitsemisesta. Minulle tästä ei jäänyt paljoa käteen, pitää varmaankin kuunnella lisää tän tyylistä, että tottuu.;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Taivaan pilvilampaat 08.07.2004

Pääoma - Taivaan pilvilampaat
Rauhallista, rentouttavaa musaa kesäiltoihin. Näin sanoisin lyhyesti ja ytimekkäästi.:) Tulee Zen Café todella vahvasti mieleen, sanoituksia myöten. Melko onnistunut raita. Miksaus aika puhtaan kuulonen, mitä nyt 128-laadusta saa selvää, tosin tota sähkökitaraa ois voinu miksata vähän lujemmalle. Soolo oli nyt ihan jees, vaikka ei mittää erikoista antanu. Laulajan ääni tuntui väräjävän paikoitellen. 7-8 rajoilla liikutaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Fastlane (radio edit) 15.08.2004

digeon - Fastlane (radio edit)
Biisi lähtee radioedit-tyylillä heti käyntiin. Yleissaundi kuulostaa hieman tunkkaiselta, mutta voi myöskin johtua tuosta bitratesta. Saundit on genrelle uskolliset, kuulostaa paikoittain hieman daruden vanhalta matskultakin. :) Teema on todella yksinkertainen, mutta yleisestihän tunnettu sääntö on, että yksinkertaiset ratkaisut toimivat aina parhaiten. Biisi on elementeiltään muutenkin todella riisuttu, mutta jaksaa silti pitää mielenkiintoa yllä. Sitten saundipolitiikkaan : Basari on turhan klopsu, yläbassojen eliminointi voisi auttaa hieman asiaa(?). n.0:35 kohdassa melodiat menevät hieman ristiin. Lisäksi jo mainitsemani tunkkaisuus vaivaa koko biisiä. Siinäpä taitaa olla minun napinani saundeista. Hyvän biisin oot saanu aikaseks, paremmalla miksauksella tää olis aika helmi. arvosanaksi semmonen 8½.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla 17.07.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla
hyvänkuulonen "perusbiisi", mutta mitään selkeitä hittiaineksia sävellyksessä/biisissä en omaan makuuni havainnut. Sanat ehkä hieman "perinteiset", mutta tunnelman luonnista iso plussa, saa kesäisen mielen/fiiliksen päälle ja hieman haikean olon.:) Teknisestä suorituksesta muuten hyvänkuulonen, mutta rumpuosastolla haikka pistää liikaa korvaan, sekä kitara ehkä hieman liian hiljaisella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 08.07.2004

Orion - Matkalla
Noniin, rokkia. Biisi sävellyksenä on ihan hyvä, mutta toteutus ontuu hieman. Rumpalille tulee kuulostaisi tulevan kiire aina tahdista poikeattessa, kuulostaa hieman hölmöltä. (onneksi harjoituksella siitäkin selvitään:) Laulajan venytykset lauseiden lopussa kuulostavat paikoittain vähän väkisin väännetyiltä, voisi kuulostaa paremmalta, jos pistäisi pari ns. täytesanaa sekaan, jolloin nuo venyttelyt jäisi vähemmälle. (mutta ei välttämättä kokonaan pois) Miksaus kuulostaa tasapainoiselta, ehkä lisäisin voimakkuutta kitaroille. Äänimaisema on kovin tunkkainen, sitä vois hieman kirkastaa. Rummut muuten kuulostavat hyvälle, samoin kitarat ja laulajasta löytyy potentiaalia. mutta mutta, semmonen keskiverto biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 08.07.2004

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
toi alku kuulostaa ihan ku ois revitty amelien soundtrackista, sai ainakin minun mielenkiintoni. :) Mielenkiintoisia kompitteluja, haikka ehkä hieman tylsän kuuloinen ja liian lujalla. Mushroom-huudahdukset ei kyllä sovi tähän, aiheuttaa pienoista koomisuutta muuten ihan hyvänkuuloiseen biisiin. Melodiat on todella hyvät, tykkään. Padit ovat hieman laihat, mutta toimivat silti ihan ok:sti. Rakenne biisissä on hieman omituinen, mutta omituinen on kyllä koko biisi. :D Hyvän kuuloinen tosin, paria juttua lukuunottamatta, mitkä olen jo maininnutkin. Lisätään nyt vielä, että kaikenlaiset effut ja kilkkeet täytteenä ei olis ollu pahitteeks äänimaailman rikastuttamiseen..;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Inside Of Me 07.07.2004

digeon - Inside Of Me
jaahas...mitäs tästä sanois. Siniaalto sinänsä on ihan tyylikäs saundi, mutta sen soittama melodia ei antanu mulle kauheesti mitään. Hieman levottoman kuulonen, olis voinu sopia rauhallisempi ilmaisu paremmin. Padit taustalla melko laihat. Melodia-syntsa on ihan hyvän kuulonen. Basari on myös mukavan napakka. Bassline on todella tuhnun kuulonen, en sitten tiedä onko se tarkoituskin. Piano on kans ihan kiva. Effuja on tungettu biisiin todella paljon, mikä oli todella positiivinen asia.:) Breakki on myös ihan mukiinmenevä. Biisi loppuu myös kuin seinään, yllätti minut täysin. Elikkäs kappaleessa oli ihan hyviäkin juttuja, mutta kuulosti todella peruskamalta. Rummut olivat aika basicia ja lisäks paikoitellen hieman tylsän kuuloset, ei draivannu oikee missää vaiheessa. Haikat toimi kyllä edukseen. Mutta muutenkin biisin äänimaailma oli aika tylsä. Kilkkeitä/kolkkeita ja padeja kaipailis, paikoitellen ja muutenkin äänimaailman rikastuttamista. Koukkuakaan ei pahemmin ollut ja jäi jotenkin ontto olo ja semmonen jassoo-fiilis. Huh, tulipas sekava viesti, toivottavasti on jotain apua. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Neverending Dream 18.08.2004

Axoldies - Neverending Dream
Särörummuttelu ei toiminu mulle kauhean hyvin, mutta melodiat kautta biisin ovat jotain aivan käsittämätöntä. Vähään aikaan ei oo tullu yhtä kaunista biiseissä vastaan ,kuin toi huilu-melodia. Sääli, että melodioiden ulkopuolinen biisi ei ole yhtä vahva. Tempo on hieman liian hidas/laahaava, saundit rummuissa kaipaisivat muokkausta ja rakenne pysyy juuri ja juuri hanskassa. Mutta on kyllä hienot melodiat kertakaikkiaan! Liian ristiriitaista antaakseni numeroa. Palataan asiaan, kun miksailet tämän uudelleen.;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 08.07.2004

Insert Remedy - For You and Me
Aika tuhtia tavaraa. Starttaa tosi vahvasti, hyvien kitaravallien revittäessä. Sitten siirrytäänkin rauhallisempaan kohtaan. En kyllä odottanut kummempia laulajalta, mutta tämä kyllä yllätti positiivisesti. Hieman raspikurkkua havaittavissa.;) Kertsiin kaipais hieman enemmän energiaa/tarttuvuutta, mutta kyllähän se noinkin menee mallikkaasti. Miksaus kuulostaa todella hyvältä, mutta ylä-äänet puuroutuvat pikkuisen..syytän siitä 160kbps-laatua. Karjuminenkin kuulostaa hyvältä, sillä sitä ei ole liiaksi. 3:34 alkava, kasvava revittely on kans hyvä. Sitten napinan aiheita : Odotin tuossa koko ajan jonkinnäköistä sooloilua, mitä ei ikävä kyllä tullut. Biisin tempo oli ehkä hitusen liian hidas, sillä se ei ollut niin energinen/tarttuva kuin olisi resursseiltaan kyennyt olemaan. Tekninen suoritus oli sekä laulajalta, että taustoiltaan todella hyvä. Arvosanaksi antaisin jotain 8 tapaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 08.07.2004

Insert Remedy - Epicenter
huhhuh! on kyllä todella menevää materiaalia. Nyt vasta kun klikkasin artistin sivua, huomasin että kyseessä on sama bändi kuin For You And Me:ssä.:) Mutta tämä kyllä upposi allekirjoittaneen makuhermoihin paljon paremmin. Todella energinen biisi, jossa kyllä kädet suurinpiirtein soittelivat ilmakitaraa mukana. Pirun hyvän kuuloista tosiaan, tästä ei oo mitää valittamista, menee suoriksi kovalevylle ei muuta kuin onnea greatest bits-kisassa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele es2 - Pisara 22.07.2004

es2 - Pisara
Äänimaailma mukavan monipuolinen ja miksaus puhdas. Musiikkia, jota mielummin kuuntelee illankoitteessa. Rauhallista leijumista tyhjiössä. Harmi vain, että loppuu hieman kesken. Fadeout ei mielestäni ollut oikea ratkaisu kappaleen lopetukseen, mutta mutta. Erinomainen biisi kuitenkin, lataamisen arvoinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Eryngo 08.07.2004

Olden Goldies - Eryngo
Jees, tää biisi on ollut aikeissa aiemminkin kahlata läpi, joten hyvä, että nyt se viimein tapahtuu (kun vähä autetaa).;) Alun jumitus tuo kyllä vahvasti mieleen Umekin. Jumittaa ja jumittaa, mielestäni ehkä liiaksikin, sillä kunnon draivia en siitä löydä. Kivoja kikkailuja löytyy rytmien puolesta myös. Biisin tullessa puoleen väleen alkaa rytmiin jo tottua, kyllähän siitä draivia löytyy. (pikkuisen) ;) Jotenki miksaus kuulostaa hieman kuraiselta, bline ei kuulu lähestulkoon ollenkaan (tai sitten se alittaa minun kuulotaajuudet) ja noissa pysäytyskohdissa synan filter-cutit kuulostaa ihmeellisiltä, ehkä hieman muovisilta. Lisäksi biisin yleisäänimaailma on melko minimalistinen, mutta se varmaan oli tarkoituskin.:) Parempaakin technoa olen kuullut mutta myös todella paljon todella paljon huonompaakin. 7½ saisit tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Pulsating 08.07.2004

Formed - Pulsating
Alkaa ihan mukavan rankasti. Laulaja on mielestäni miksattu liian eteen, samoin kuin toi melkein koko ajan hakaavaa haikka on liian lujalla. Ottaa hieman korvaan.=/ Kertosäe nyt menee silleen ihan ok, olis odottanu jotain koukkua enemmän joko taustalta tai laulun melodiakululta. Tosin noi "melodiat" mitä nu-metallissa esiintyy, ei ole aina niitä mulle mieluisimpia. :)Kitarasta olis voinu ottaa tuhdimman saundin kanssa ulos. Loppujen lopuks ihan ok raita näin parin kuuntelun jälkeen. kouluarvosanaksi semmonen 7. Paljon hyviä juttuja mutta myös paljon viilattavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trancetoy - Would you be there 08.05.2004

Trancetoy - Would you be there
Jaahas.. Mistäs alottais : Alun nais-sample ei sovi sitten yhtään tähän biisiin, kuulostaa päälleliimatulta ja muutenkin epäsovinnainen biisin teemaan. Alun efektit kuulostavat todella muovisilta, jotain delayta/reverbiä ja jotain muutakin kaipaa. Snare on karsea, ja biisi lähtee todella tylsästi liikkeelle. Biittiin kaipais lisää kilistintä ja kolistinta, ei pelkällä 808-haitsulla, kickillä ja kläpillä (aina) päästä niihin parhaimpiin tuloksiin. Bassolinja ja syntsa hakkaavat aivan eri sointua, todella karsean kuulosta. Syntsa-saundia olisi voinut hioa enemmän, nyt kuulostaa lähinnä siltä, että parilla nupin väännöllä tehty huitaisu, joka on vain lätkäisty tohon päälle antamaan "täytettä". Bassolinja on ihan ok:n kuulonen, vaikka kyllä siinäkin jotain viilattavaa olisi. Biisin rakenteesta ei ole tietoakaan, todella hajanaisen kuulosta menoa. Lopussa tuleva melodia on taas jotain niin ankeaa. Biisin pituus kyllä oli kohdillaan, ei ollenkaan liian pitkä. Eli kiteytettynä : Enemmän tavaraa biisiin (efektejä, haikkoja, padeja), lähestulkoon kaikki soundit kaipaa muokkausta tai sitten suoraa roskakoriin ja uusia/parempia tilalle. Melodioita sun kannattais kans harjotella ja tietenkin melodian ja bassolinjan harmoniaa, jotta noi riitasoinnut jäis kokonaa pois. Biisin rakenne olis kans hyvä hallita, kantsii kuunnella toisten tekemiä tekeleitä (siis ihan julkaistuja, vaikka demoistakin niitä hyviä löytyy) jotta hahmottais senkin jutun. Tosiaan sulla ois kehittymistä vähän joka saralla, mutta ei tilanne täysin mahdoton ole. Kunhan vaa jaksaa puurtaa. Eipäs tää ny kauheesti kiteytynkkää..:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix) 21.05.2004

Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix)
Imeskeltyäni pari viikkoa tätä biisiä, täytyy tulla tänne oikeen toteamaan, että onpas hyvin onnistunut tekele! :) Ainoa narinan aihe minulla on tuo bassline, joka alussa pelkän basarin kanssa soidessa kuulostaa aika kamalalta, mutta kaiken muun soidessa päällä kuulostaa hemmetin hyvältä! Pitkästä aikaa annan numeronkin arvostelussa, tämä biisi soi mulla vielä pitkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Christian Mail 10.07.2004

Body By JAYk - Christian Mail
Hyvän kuulosta jamittelua. alun rumpukuvio on todella mielenkiintoinen/mukavan jumittava. Kitara soi ja tukka heiluu.;) On kyllä hyvän kuulosta, kertakaikkiaan! Teknisesti ei mitään valitettavaa näin parin kuuntelun jälkeen. Ja kun vielä kappale säilyttää mielenkiintonsa koko pituuden ajan niin..-->9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Mäiske 01.12.2003

Olden Goldies - Mäiske
Noniin ja viimistä viedään.Mukavaa kompittelua haitsuilla. Tykkään todella paljon. <3 Räkäliidi on sopivan räkäinen toimiakseen, ja sehän toimii melko hyvin. Kaikki sulautuu todella hyvin yhteen..Tai no, ehkä ride on liian kovalla..:) Matka jatkuu ja meno pysyy hyvänä. loppupuolella mukavaa cutoff-kikkailua, paljon parempaa kun sun traktorilla tekemät. ;) Tästä kumminkin jäi se JOKIN puuttumaan. Biisin jälkeen jää melko tyhjä olo. Se oli hyvä niin kauan kuin sitä kesti, mutta ei jättänyt mitään jälkeään minuun. Se oli vain hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Pauke 01.12.2003

Olden Goldies - Pauke
Noniin. Lähti heti mukavammin käyntiin. Äskeisen sekamelskan jälkeen tämän kompin tahtiin kelpaa jammailla. Mukavan pehmeä kick ja todella hyvät rytmit katkoineen. Mutta kuten melkein kaikissa biiseissäsi, pitää aina joku olla tunnelmanpilaajana. Tässä tapauksessa se on tuo synalooppi, joka soi taustalla. Todella turhauttavaa, tuntuu aivan päälleliimatulta. Jotain parempaa tilalle..Niinkuin tuleekin. Peltikolina miellyttää korvia. Sitä onkin juuri sopivasti. Mutta jälleen tuo synalooppi. :'( Loppuyhteenveto : Kikkailuja kompin kanssa odotin vesi kielellä lisää. Samanlaista kuin alussakin, olisi sopinut laittaa johonkin väliin. Saundimaailma oli onnistunut paria väärää valintaa lukuunottamatta, groove säilyi kuin myös mielenkiintoni. Kumminkin tuo synalooppi, jota aiemmin jo kovasti kritisoin laskee numeroa yhdellä. Muuten olisit ysin saanut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Räime 01.12.2003

Olden Goldies - Räime
Kaivosmaisilla eleillä edetään. Kolisee kolisee, sopisi paremmin kolina5000:n repertuaariin, mutta eihän nyt pikkuasioista jaksa aina nipottaa..;) hmm..rahisee ja rohisee kuin pikkukivistä tehty pihatie,jonka päällä sitten astellaan. Räime on aika osuva nimi biisille..pidemmän päälle tuo taustalla oleva noise-aalto alkaa rasittamaan, kuin myös biisin yksitoikkoisuus. TOSIN, monotechnoa tässä haetaan, mutta kyllä sulta parempaakin löytyy. Kilkettä ja kolketta löytyy, mutta ei yhteistä linjaa. Kuulostaa todella rikkonaiselta. Enemmän olisi saanut myös lofia olla, mutta jätetään se nyt omaan arvoonsa..:) Rivibiisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Coral Reef 08.12.2003

Uplink - Coral Reef
En jaksa alkaa vääntämään tunnin pituista luentoa siitä, mikä toimii ja mikä ei. Kokonaisuus on varsin onnistunut, miksaus täydellisyyttä hipova. Huomaan pianossa olevan pientä säröä..onkohan tarkoituksella tehty...?;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Crumbs 18.08.2003

Olden Goldies - Crumbs
Niin ja nyt stabitkin kuulosti hyvältä! :) Lähti tosi hyvin käyntii ja ei kuulostanu enää nii ärsyttäviltä, ku aiemmin. Mutta vaikka onkin kiitettävä biisi, niin numeroa en silti anna. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Crumbs 18.08.2003

Olden Goldies - Crumbs
täähä paranee ku viini vanhetessaa ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - My Shadow 02.06.2004

ocean - My Shadow
Tämä on musaa, jota on vaikea lähteä arvostelemaan objektiivisesta näkökulmasta, koska en kauheasti oo perillä tästä tyylilajista.:) Kasaripopin ainekset on tässä selvästi mukana. Bassline on, kuten QSO sanoi, mukavan rapean kuulonen. Nannaa korville. Basari on tuhnuisuudessaan ja kumeudessaan aika nerokas keksintö. :) Syntsat toimii ja tais tuolla olla pientä TB303:n pörinääkin ;) Toi alussa jo iskevä sointukaava ei iskeny muhun, kuulosti vähän kliseiseltä, vois sen perusteella ollakin jossai rocky-sankari-leffassa.;) Teemasävellys taasen toimii todella hyvin. Ja täytyy kyllä eriksee vielä mainita siitä ymmärryksen puutteesta, joka kohdalleni koitui miettiessäni mitä noi puhesamplet tekee muuten näin mainiossa biisissä..? Nyt on kyllä Ocean taitanu koittaa jotai liian taiteellista..;) Mutta kylmä fakta : ei toimi yhtään. Biisi myös ehkä loppuu hieman kesken, vaikka olen hieman kahta mieltä tästä asiasta. Paria pienen pientä saundin viilausta (303-rutinat ehkä hieman enemmän etualalle, basarista pikkasen kuminaa pois jne..), alun hieman kliseistä "nyrkkeilymelodiaa" ja puhesampleja lukuun ottamatta onnistunut biisi. Parempaakin olet silti tehnyt, joten ehkä tää menee sinne kasin ja ysin välimaastoon. Mikserin tasoon nähden tää oliski jo 10. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Love Parade '03 [assembly remix] 18.08.2003

Red Trax - Love Parade '03 [assembly remix]
Maailman kulutetuin puhesample...tais olla jade toi naikkonen...ei antanu mulle mitää kauheita fiiliksiä..mutta siis biisi. Alku lähti todella hyvin käyntiin. Rankkaa ja rankkaa. Bassline kuitenkin oli pienoinen pettymys. Kaiken sälän keskellä se menee hyvin, mutta kun sen päällä ei hakkaa mikään muu (syna tjms.), niin ainakin minun korvaani pistää tuo pienoinen interferenssi/äänen huojunta. Lisää munaa vaa oisit siihenki jostai repiny..;) Nyt biisi on sopivan pituinenkin, rakenne hyvässä kuosissa jne. Olet ilmeisesti huomioinut kuuntelijoiden napinoita vioista..:) Joo loppuyhteenveto : kompakti saksa-scheisse, joka viihdyttää 5 minuutin ajan. Mitään omaperäistä sillä ei ollut tarjottavanaan, joka jäisi mieleeni..:/ PS. koitas seuraavaks tehdä trancepoppia ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Tyhjyys 10.07.2004

Jupiter 2 - Tyhjyys
En kauheasti olen popin ystävä, vaikka joskus sitä tulikin/tuleekin kuunneltua. Teknisesti biisi on todella hyvin toteutettu ja täyden kympin arvoinen. Rummuissa on mukavasti vaihtelua, soittajat soittavat ammattimaisesti ja laulajan ääni sopiva tähän biisiin ainakin. Sanatkin oli myös hyvät. Sävellyksenä biisi oli semmosta tusinapoppista, mikä ei anna mulle mitään. Tän kyllä vois kuvitella jossain novassa soimassa muiden biisien lomassa, mutta muhun ei iske. valitan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - K-Ucka 27.06.2003

Red Trax - K-Ucka
vaikenen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Superfunk feat. Juha [floor mix] 08.06.2003

Red Trax - Superfunk feat. Juha [floor mix]
Puhdas housekomppi kyllä pistää jalkaa liikkeelle tosi mukavasti ja pienet acidmaiset synatilutukset tuovat Accun mieleen..;) Kitaran tullessa mukaan, muuttuu meno pikkuisen laahaavaksi, liekö hieman biitistä jäljessä..? 1:24 kohassa oleva breikki on just sopivan utuinen ja sit lähetään taas eteenpäin. Nyt kitara kuulostaa todella loistavalta. Pisteet siitäkin, jos on oikeella skittalla soitettu.:) Miksausjälki on todella puhdas ja rakennekin on eheä. Tästä on hyvä jatkaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Love Parade '03 27.06.2003

Red Trax - Love Parade '03
Mulle tuli tän biisin saundeista mieleen Brooklyn Bouncen All Hands Up-biisi.:) Nonii ja sit arvosteluu : Alku lähtee hyvin nopeasti käyntiin, ehkä liiankin nopeasti, sillä biisin pituudesta (7:50) voi päätellä, että toistoa on tulossa ehkä liiankin kanssa. Hardtrancehan ei oo nii kauheen tunnettua monimutkaisilla ja moniosaisilla melodioillaan ja osioillaan..(ainakaan mun mielestä) ;) Perkussiot on hyvin tuotettu ja sopivat hyvin tämmöiseen rankkaan menoon. Bassline on hyvä, ehkä pikkaisen simppeli, mutta yksinkertaisin vaihtoehto on usein se paras. :) Melodia on ihan hyvä, ekalla kerralla. Synasaundi rokkaa ja mieleen tulee juuri nämä saksanmaan massa-tranceilut scheissekickkeineen päivineen. Acid-kikkailut biisin puolessa välissä eivät sovi biisiin. Ne alkavat yhtäkkiä ja loppuessaan, ei niistä ole enää loppuvaiheessa tietoakaan. Sen jälkeinen biisin uudelleen rakenteleminen on mukavaa kuultavaa. Samaa olisin odottanut alussakin, ettei kaikki olisi heitetty päin naamaa heti kättelyssä. Elikkä saundit olivat todella hyvät kaikinpuolin, acidit kuulostivat päälleliimatuilta rutinoilta, jotka eivät sovellu biisin yleis-ilmapiiriin. Yleisöhuudatusta olisi saanut olla paljon enemmän.! (mun lemppari ;)) Melodia on pari kertaa ihan jees, mutta pitemmän päälle tylsä, kuin myös lajitovereissaan. Sen pelastaa kyllä toi syna, joksikin aikaa. Biisi on suhteellisen pitkä, ei kunnollista keskivaiheen suvantokohtaa..tuntuu ihan siltä, että olisit leikannut biisin keskivaiheen alkuun ja päinvastoin. No, kyllähän tämä silti keskitasoa parempaa oli ja on edelleen. Että semmosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Contraption 24.03.2003

Olden Goldies - Contraption
8 sait pelkäst kickist. :) ja loppu onki pelkkää plussaa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fenix15 - Jole feat. Fenix15 - The Machine 17.02.2003

Fenix15 - Jole feat. Fenix15 - The Machine
kun kuulin tän ekan kerran, niin kyl pää oli räjähtämispisteessä.Tajuttoman rankka ja loistava biisi.!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MDE Experiment - Digital Daydream 10.02.2003

MDE Experiment - Digital Daydream
tajuttoman hyviä biisejä on kyllä..en tajuu...lahjoja sulla on vaikka muille jakaa..(jaatko tännekin) ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Oksasaha 29.12.2003

Pequman - Oksasaha
Tulee mieleen koneet..Isot koneet, jotka louhivat ja hakkaavat. Eivätkä ne lopeta, IKINÄ!!! :D Eli joo, mukavan mekaaninen tunnelma, bassline jyrää mukavasti. Spoilereina toimii tässä noi välirummuttelut, jotka kuulostavat siltä, että olisi vahingossa pistetty väliin. :o Väsyneenä ei jaksa enempää kommentoida..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efreet - Preview 02.02.2003

Efreet - Preview
ihan jees. Voksut todella olis paikallaan täs biisissä.Melodia on kyllä todella kaunis, joten siitä tämä numero.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efreet - Preview 02.02.2003

Efreet - Preview
ihan jees. Voksut todella olis paikallaan täs biisissä.Melodia on kyllä todella kaunis, joten siitä tämä numero.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Pakarahumppa 03.02.2003

Aaltopiiri - Pakarahumppa
oli kyllä todella mielenkiintoinen näin kahdeltatoista illalla..:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 01.12.2002

H4Z - You Wanna Stay
hyvä biisi.todellakin..vinguttelu kuulostaa Trespasserilta ja jatko Start Rockin'ilta! :D (antiloop vaikuttajana) mut todellakin hyvä zipale.;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Mans worst invention: Machines 18.11.2002

Aluminium Blade - Mans worst invention: Machines
oot saanu kyl energiaa tähän biisiin todella paljon!Soundeista sen verran, että toi alapää puuroutuu aika pahasti..tai no, kuuntelin tän kyllä lo-fina.:)mut tosiaan, tää tarttis jonkun b-osion melodiaan niinkun aiemmin mainittiin.mut silt todella energinen biisi.!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Trident - Someday (Dream Sequence) 01.12.2002

QSO - Trident - Someday (Dream Sequence)
Todellakin biisi on todella hyvin onnistunut, mutta niinkuin muutkin ovat sanoneet, niin rummuissa löytyy pientä hiomista..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Free Your Mind 08.08.2002

W@RM - Free Your Mind
ihan ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MetHill - Tears Of Eternity 29.07.2002

MetHill - Tears Of Eternity
heh.tulee ihan Final Fantasy 7 musat mieleen.(mikä on positiivinen asia) =) Soundimaailma on ihan loistava.tulee semmone haikee olo.käytit ilmeisesti Reasonia tähän.?;)nautein tosta kitarasta eniten..aah..kyllä kynppi napsahtaa.!=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stromstörung - Vaccination (Original Mix) tänään

Stromstörung - Vaccination (Original Mix)
ihan menevää pauketta.=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - Analoque 28.08.2002

ocean - Analoque
Oot sä kyllä KONE!=) kaikki biisit,mitä oon kuunnellu, ni voi että..! Varsinkin tää analogue on kyl jotain ihan uskomatonta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Firestorm tänään

W@RM - Firestorm
no niin..ensinnäkin toi syna-saundi kuulostaa vähän epävireiseltä basslinen kanssa..jotenkin honkey-pianomainen fiilis..jäi vähän oottelemaan sitä loppuhuipennusta,jota ei tullut..=(tässä biisissä on vielä paljon hiottavaa (niinkuin munkin biiseissä=)),mutta kyllä sen näinkin kerran kuuntelee...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spinner DJ`s - Troublemaker (dj friendly edition) tänään

Spinner DJ`s - Troublemaker (dj friendly edition)
toi alku kuulosti vähän Lab-4 Genetik Responce-biisiltä, joka on ihan loistava Hardtrance-kiksutus!=)tää biisi kulkee samoilla linjoilla(melkein)..ainoo valittamisen aihe, mitä keksin on toi kickdrum;se vois potkia vähän enemmän.. =(muuten hyvä viisu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Hold (12 inch mix) tänään

H4Z - Hold (12 inch mix)
hain jo kauan sitten tän biisin ja rakastuin heti ensisilmäyksellä!;)aivan loistavaa matskua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haakert - Disconnect this 29.07.2002

Haakert - Disconnect this
Onpas poikkeuksellisen hyvää mäiskettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly tänään

Stocco - Leave immediatly
kyllähän tää kuulosti hassulta 4 aamuyöllä..=D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Supreme Beat tänään

W@RM - Supreme Beat
niin siis melodian puolesta...muuten tää on kyllä aika kaukaa haettu.=D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Supreme Beat tänään

W@RM - Supreme Beat
no en mä bomfunkista tiedä,mulla ainakin melodian puolesta tulee mieleen Happy Hardcore-biisit(positiivisessa mielessä)=)ihan kelpo biisi kyllä...
8