Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Run 19.06.2003

Uplink - Run
Erinomainen alku ja loppu biisissä, mutta "päämelodia" ja sointukulku ainakin meikäläisen makuun turhan iloinen. Makuasia pitkälti varmastikin. Soundit ovat kohdallaan, joskain pientä "terävyyttä", jota tyypillisesti teikäläisen biiseissä on tottunut kuulemaan jäin hieman kaipaamaan. "Hyvä biisi" ja yhdeksikkö. Melodian ja sointukulun ylipirteys vie sen yhden pisteen, koska toteutus on kyllä täyden kympin arvoinen. Tyyli on hyvä. Nyt kun saat vielä hieman "vakavamman" kuuloisen sointukulun jostain temmattua samaan kaavaan niin eiköhän se kymppikin taas kolahda.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Affection (Club Mix) 29.05.2003

DjMik - Affection (Club Mix)
Tämä on "hyvä kokonaisuus". Ei mitään sielua rinnasta repiviä kohokohtia, mutta pitää tiukasti otteessaan alusta loppuun käymättä tylsäksi. Hyvin "Aylamainen" soundi, mikä on pelkästään positiivinen asia. Taattua laatua, mutta sitä jotakin jäi puuttumaan ja siitä "vain" yhdeksikkö.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Freefall 22.04.2003

DjMik - Freefall
Jep tämä on hyvää peruskamaa, mutta se viimeinen särmä puuttuu, joka löytyy noista uudemmista biiseistä. Jokatapauksessa erinomaista pauketta tämäkin. On myös kiva huomata että mies on kehittynyt ajan saatossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Dance Eldorado (Club Mix) 22.04.2003

DjMik - Dance Eldorado (Club Mix)
Varsin iloiset melodiat. Henk. koht. ehkä turhankin iloiset, mutta perusasiat ovat tässäkin biisissä kohdallaan. Varmasti toimivaa tanssilattialla, mutta sellaisenaan kuunneltuna pistää aavistuksen puuduttamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Endless Ocean 03.04.2003

DjMik - Endless Ocean
Jahas ja ensisaundeista lähtien taas listahittikamaa. Tästä ei ilkein perkelekään keksi mitään pahaa sanottavaa. Tämä uusi saundimaailma mitä olet kokeillut on aivan käsittämättömän upeaa. Hommaa se levysopimus jo! Täyden kympin suoritus jälleen kerran :) Ainoa napina tulee siitä että huomenna on työpäivä ja tämän äärestä ei varmaan ennen aamuyötä malta lähteä nukkumaan. *respect*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Motion Equation 21.03.2003

DjMik - Motion Equation
Tämä biisi vetäisi kyllä mukaansa heti ensisekunneista lähtien. Hienoa! Saundit ovat kauttaaltaan erinomaisen kuuloisia. Melodiat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan loistavia. CD:lle meni autostereoissa jauhamaan että heilahti ja Feelingin jälkeinen faniepäröinti loppui tähän. Lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Feeling 21.03.2003

DjMik - Feeling
Erittäin happyhappya, ehkä liiankin meikäläisen makuun. Jokatapauksessa ihan vedenpitävä paketti eikä yli-iloisuutta lukuunottamatta varsinaista moitittavaa löydy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Landscape 22.03.2003

DjMik - Landscape
Hieno chillailubiisi. Laittaa suorastaan lentoon nuo kitarasaundit. Tämän kun laittaa illalla autossa soimaan niin johan alkaa kissat takapenkillä lämpiämään :P Eikun ihan tosi! Loistavaa kamaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Elevator Music 22.03.2003

DjMik - Elevator Music
Huhhuh kyllä se mies vaan osaa. Ei tästäkään voi sanoa muuta kuin että valmista kamaa prässin alle. Ovela sävellajin vaihto tuossa lopussa. Melkein kun olisi biisi vaihtunut jossain miksissä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Energy (Trance Mix) 22.03.2003

DjMik - Energy (Trance Mix)
Tämä ei osunut meikäläisen tyylihaarukkaan, mutta hyvänkuuloista settiä on kuitenkin. En arvostele :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furious Fly - Dedication to Rhythm 11.02.2003

Furious Fly - Dedication to Rhythm
Tehty Fruityloopsilla ja 99% softasyntsilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Dawn (Club Mix) 21.03.2003

DjMik - Dawn (Club Mix)
Erinomaista kamaa tämäkin. Hyvät bassot ja syntikkalinet. Ehkä pikkuisen yllätyksetön, mutta vie silti mukanaan ku entinen mies litran mittaa.
9