Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 368 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peiliband - Valepsyyke 16.04.2020

Peiliband - Valepsyyke
Aika hoopo saundillisesti, tarkoituksella tietysti. Paras elementti toi pyörähtävä säröpörähdys joka on koko biisin paras koukku, itselle. Hämmentävä ja hauska kattaus voksuineen päivineen. Tossa olis laadukkaammilla saundeilla paikka paikoin ihan potentiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Darkest Steps - Earth's Black Womb 16.04.2020

The Darkest Steps - Earth's Black Womb
Kuolo tulee nyt tai ei koskaan. Hyvä meininki. Rummut vaan turhan kliinit, tosin tuolla saundilla homma pysyy selkeämpänä mutta raakuutta kannuihin, kiitos. Virppa varsinkin on turhan munaton. Kliini laulu välissä oli yllättävä ja ei erityisen onnistunut, ei myöskään edeltävä synavälike, saundinsa puolesta. Peruspalikat ovatten kuitenkin hyvin hallussa. Biisinä keksitasoa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Lupaus 16.04.2020

Elämä jatkuu - Lupaus
Liikuttavan aito fiilis tässä. Laulusuoritus on vaan teknisesti sen verran pientareita nuoleva että häiritsee hieman orientoitumista. Komppiosasto kuulostaa öööö halvalta ja muitakin varsin korneja saundeja ilmaantuu kuuluville, mutta sovitus ja melodia ovat varsin nättejä. Ihan musiikkia. Tuon loppukliimaksin olisin kyllä jättänyt tekemättä - tuli vähän likainen olo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr.Maggot - Flatline (Demo) 16.04.2020

Mr.Maggot - Flatline (Demo)
Kuten alempana jo kommentoitu, miksauksen balanssissa parannettavaa. Kitaroita vaan enemmän framille räyhäämään, nyt jää ontoksi se puoli vaikka asenne siellä on ihan ok. Laulussa vedetään kaikki fraseerauksen väännökset mitä rockhistoriaan on laulettu, mutta ihan vakavasti niitä ei pysty kuuntelemaan...liekö tarkoituskaan. Pikkasen ohikaistan viisu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 16.04.2020

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
En ole tämän musiikin suur enkä edes pienkuluttaja, mutta hyvin istuva biitti ja lauluraidat tässä. Musikaalista ja groovaavaa meininkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Pelonmurtaja 16.04.2020

Roni Samuli - Pelonmurtaja
Aikamoista hiplailua soitannollisesti. :) Saundi on myös mallia erikoinen. Intron melodia on yhdistelmä vaikka mistä tunnetummista virkkauksista. Sympaattinen kotikutoinen viritys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Mikä Elämä 16.04.2020

Arpikudos - Mikä Elämä
Kun laulaja astuu kehiin, tulee Rautiainen mieleen välittömästi, myös biisistä. Mutta ei tässä mitään ärsyttävää plagiointia ole havaittavissa sinänsä, laulun fraseeraus ja rytmitys kuulostaa luontevalta. Aistin että tässä on vähän kokeneempaa väkeä vetämässä eli homma on hyvin marinoitu. Asiallista soittoa, aito meininki. Tykkäsin. Ei muuta kuin virallinen taltionti tekemään, ilman että hyvää vibaa hukataan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja 16.04.2020

Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja
Räyhäkkäästi polkaisee liikkeelle skebat. Rumpusaundi turhan steriili ja ohut omaan makuun, vois olla raaempi. Soiton tiukkuudessakin pikkuisen toivomisen varaa. Örinälaulun ystävä en noin yleisesti ole tai vaatii sitten kyllä parasta A-ryhmäläisen tulkintaa, ihan sinne tämä ei yllä. Sama koskee naisvokaaleja - ihan ok mutta ihan ei lähde, minulle. Kitaraosasto on parasta tässä biisissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Drown 16.04.2020

Fiona's Scarlet Swan - Drown
Hiukkaisen ohkainen meininki alussa, saundillisesti, myös kun laulaja astuu kehiin. B-osassa laulussa hyvä klangi. Sävelet hakevat ja vaeltavat mutta ei se suuremmin häiritse tällaisessa biisissä joka on tuollainen unimainen...sukellus. Tunnelmallinen viisu. Raakilemaisuutta vielä liikaa mutta lisää kilometrejä vyön alle niin näen potentiaalia. Siis kuulen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Yksinäinen kulkija 16.04.2020

P. M. Kostiainen Project - Yksinäinen kulkija
Kurlaava kitara. Uhka tai mahdollisuus, en osaa päättää. Saa huomion itseensä mikä laskettakoon posiksi. Kun laulu alkaa, oikeasti pelästyin. Mitvit. Ainakin erottaa laulutyylin neljän ruuhkassa. Pidemmän päälle rupesin jopa pitämään, sopii tähän musaan. Annan kasin persoonallisuudesta, huomio oli kuitenkin kaikessa oudossa niin paljon että sanat menivät esim. täysin ohi...vain ihmetellessä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torsponaattori - Into Perpetual Voyage 05.01.2017

Torsponaattori - Into Perpetual Voyage
Tykkään tällaisesta uiskentelusta synameressä. Mä kun olen kasarini joskus muinoin elänyt.. Snadisti tuhdimpaa saundia olisin toivonut kuulevani mutta menee tämä näinkin. Kliinin kylmänä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Mies joka löysi Rock n Rollin 05.01.2017

Roni Samuli - Mies joka löysi Rock n Rollin
Rokkenrolliin ei kuulu vibraatto...ainakaan noin hidas väpätys.. ;) Toim. huom. Pikkaisen voisi kompressoida äänitystä vaikka kuinka luomuna ykkösellä vetäisikin. Paha sanoa kuinka läpällä tämä on sanoituksineen vedetty...toivottavasti edes vähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Revolver 05.01.2017

Fiona's Scarlet Swan - Revolver
Tästä tulee STP:n huumeisen angstiset biisit mieleen, ihan ei niin grungea kitarat mutta sinne päin. :D Pikkasen köyhänpuoleinen melodia mutta sallitaan. Uskottavaa rypistystä, viihdyin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Taustakohinaa 05.01.2017

Arpikudos - Taustakohinaa
Von Herzenit goes suami ja hippilandia. Sellainen ensimmäinen assosiaatio. :) Ehkä muutaman muunkin sanan olisi voinut lyriikoihin kehittää...sanoisin. Soitanta ja laulanta pätevää mutta biisi ei ihmeempiä väristyksiä aiheuttanut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ei tänään (mua vituta mikään) 05.01.2017

P. M. Kostiainen Project - Ei tänään (mua vituta mikään)
Pahviset saundit sopivat tähän. Ei sinänsä etteikö tämä kuulostaisi paremmalta läskimmillä saundeilla.. :) Soitto ja meininki pysyvät kasassa ja sanoma tulee perille. Vahva kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Predictable 04.01.2017

Quaint - Predictable
Heh. Olen ollut vuosikausia pois Mikseristä mutta kyllähän minä tämän mimmin muistan.. Mukavan elävä, huokoinen ja pörröinen äänihän se siinä taas. :) Ja näköjään vanha on julkaisukin? Jonka olen arvostellut 13 vuotta sitten. Mutta, tykkäsin. Perusteet voi lukea sivulta 1. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Pain 04.01.2017

Filthy sixx - Pain
Laulajalla mielenkiintoinen ja miellyttävä saundi, teknisesti pikkaisen hapuilevaa ja kulmikas ääntäminen mutta nuo eivät niinkään haittaa. Laulajan pehmeän tulkinnan ja soiton rokkaavuuden välillä hyvä kontrasti. Hoho. Tuli assosiaatio. Tää oli Danzigin todella miellyttävän serkkupojan tekele. ;) Kuuntelin toisenkin kerran. Hyvä jätkät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Edge of pain 04.01.2017

DIRTY CLUB - Edge of pain
Olishan tähän biisiin voinut yrittää ihan kunnollakin laulaa.. :) Meininki biisissä muuten ihan jees, soitto pysyy kasassa vaikka kitarasoolo pikkasen sukua tuolle laululle... :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 26.10.2010

Sonar Transistor - Major Transistor
Kaunis intro. Rumpuja olisin kaiuttanut ronskimmin, ovat turhan naturel kitaroiden tuomaan fiilikseen verrattaessa. Viive sinänsä toimii. Juuri kun kasvava vyörytys rupeaa puuduttamaan, vedetäänkin onneksi maihin. Hieno hippitekele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 26.10.2010

The Name Day - Twilight
Nätti intro. Muun bändin astuessa kehiin, saundin...arkisuus? ja vetelyys häiritsee. Lauluun olisin laittanut erilaisen tilan tai sitten tuonut rohkeasti kuivempana lähemmäksi. Laulajan saundi ja laulaminen on parasta tässä biisissä; tuotantoon ja yleissaundiin olisin toivonut enemmän voimaa. Lisää soittimia kehiin, vaikka syntikka.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Pull the Plug 20.10.2010

Freshco - Pull the Plug
Pientä suomalaisen perinteistä "jollottamisen" syntiä havaittavissa laulussa...kunnes rujo räime todellakin yllättää puun takaa. Rumpujen äänitykseen satsausta sitten seuraavalla kertaa. Biisin dynamiikasta tykkään ja laulaja on enemmän elementissään kun rupeaa ruhjomaan. Magee fiilis loppupuolen instrumentali-osuudessa, siitä olis voinut tehdä oman biisinsä. Toinen kuuntelu jo avaa biisiä paremmin. Persoonallinen ote.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 17.10.2010

Rope Too Tight - Inside Me
Ihan hyvää ryöpytystä tuhdilla saundilla. Eipä tähän mitään rakentavaa sanottavaa löydy, perusasiat kunnossa. Tyylillisesti ei vaan ihan mun kamaa että jaksaisi innostua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti 06.10.2010

Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti
Ihan mama ei hulluihin sfääreihin yllä mutta lauluääni on oikein hyvä. Annetaan tulla tunteella eikä pidätellä ja homma hoituu vieläpä varsin musikaalisella otteella...ei ihan tavallista suomalaisilla naislaulajilla. Biisikin varsin ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Valoon päin 06.10.2010

AlfaKalle - Valoon päin
Introsta mun 5-vuotias tyttäreni varmaan toteaisi että kiva laulu. Lastenlaulu-meininki jatkuu biisissä loppuun asti ja naivistinen meininki yllättäen toimiikin, tukien sanoitusta. Laulajalla biisiin ja sen tunnelmaan sopiva, hyvä saundi. Tää on ihqu. Ainoa miinus on noi väliörinät jotka vähän toteutuksellisesti tökkii mut olkoon. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 04.10.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Intron loppupuoli ontuu pahasti grooven puolesta, rumpali ja basisti eivät meinaa millään osua kohdilleen. Rakenteellisesti varsin omituinen biisi, laulu on jotenkin väkisin ympätty joukkoon. Tiettyä virtuositeettiä bändiltä löytyy mutta näkemystä sitten taas ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 30.09.2010

Rope Too Tight - Wrong Words
Pätevää ja laadukasta soitantaa. Laulu antaa odottaa itseään turhan kauan, introssa ei ole mitään niin ihmeellistä että sen tarvitsisi olla kestoltaan noin pitkä. Laulaja ärhentelee uskottavasti ja on muutenkin parasta antia tässä tuotoksessa. Biisin puolen välin laukkakomppi-osuus on...hymyilyttävä, huonolla tavalla. Ideoihin nähden turhan pitkä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Teenage Horizon 24.09.2010

The Bleachers - Teenage Horizon
Herttaista. Naispuolisen laulajan ääni ei ensialkuun mitään riemunkiljahduksia synnytä mutta juuri tähän ja tämäntyyliseen musaan istuu mainiosti. Ja kundi kundinen tukee hyvin. Piristävä indie-biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - The Flight Of Fenix 24.09.2010

Rope Too Tight - The Flight Of Fenix
Bändi saundaa hyvältä. Laulaja ei vaan ole parasta A-luokkaa, lähinnä tuo fraseeraus ja enklannin kieli jätättävät...Muuten oikein pätevää touhua, tunnetta on saatu narulle hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - Whore of Life 18.09.2010

Devolution D - Whore of Life
Laulajasta ja vähän muustakin tulee...Testament mieleen. Jotain tosin puuttuu, se koukku joka potkisi kunnolla. Toi säkeistön epäkesko riffirytmitys on ihan magee mutta sitten muu biisi jää tasapaksuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Hurry to die 18.09.2010

Dreamcase - Hurry to die
Intron perusteella en ihan odottanut että intoudutaan rappaamaan...noi rumpusaundit on aika roisit, siis tuo haikka lähinnä. Se pilaa muuten ok saundimaailman. Mukavasti dynamiikkaa biisissä. Viimeinen minuutti biisistä rupeaa olemaan jo liikaa, eväät on jo syöty ennen sitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith will move mountains (parempi versio... tai sitten ei) 17.09.2010

Judas Kiss My Ass - Faith will move mountains (parempi versio... tai sitten ei)
Tylyä tykitystä, tuota örinää ei oikestaan tarvitsisi tähän biisiin lykätä ollenkaan, homma toimii instrumentalina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Progetorio - uutukainen 12.09.2010

Progetorio - uutukainen
Kiva melodia ja fiilis biisissä. Saundit on Alepan ale-laatikosta mutta ei se haittaa. Biisiä olisi kyllä voinut rankasti tiivistää, alun jälkeen tulee mielenkiinnottomia vaiheita liikaa...jättää pois se turha "progeilu". Viimeinen puolitoista minuttia on taas ihan kiinnostava, siitä olisi voinut rakentaa oman biisinsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - You ask for it 12.09.2010

Polku - You ask for it
Toimii! Saundi ehkä pikkaisen ohut eli sinne puolelle sitten pikkuisen lisää läskiä kun miksaat virallisesti. Toisaalta perussävy saundissa miellyttää, ei ole kliini vaan...hiekkainen :) Teema-kierto putoaa allekirjoittaneelle täysillä, sopivan kiero.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sato (single) 12.09.2010

Moukka - Sato (single)
Bändin nimen lävähtäessä ruutuun, odotukset nousevat...Biisi ottaa tunnelmallaan heti mukaansa. Propseja taas kerran mainiolle laulajalle jolla on saundia sekä ajatusta sanojensa takana. Todella omaperäinen tapa pudotella sanoja rytmisesti oikeisiin + herkullisiin paikkoihin. Tuotanto ja soittamisen taso on A1 -luokkaa täällä Mikserissä ja miksei muutenkin. Onnea ja menestystä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Huoletonta matkaa 12.09.2010

Musta Lista - Huoletonta matkaa
Ei vauvaa saa kiusata. Tämä biisi voisi olla Lauri Tähkän levyltä. Rytmitykset, soinnut ja laulajan fraserauskin on vähän siihen suuntaan kallellaan. Eikä tämä ole moite. Ihan positiivinen tekele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains 12.09.2010

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains
Edellinen ringissä kuulemani tämän bändin tekele oli fiilikseltään genrensä mukainen mutta tämä tuotos on kyllä melkoinen vitsi. Toivottavasti myös tekijöidensä mielestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - High Low 11.09.2010

The Palm - High Low
Hyvä kannusaundi. Biisin a-osan idea vaan on kovin köyhä eikä laulu pelasta yhtään. Muut osat on jotenkin omituisen päälleliimattuja, punainen lanka puuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Cunthair 11.09.2010

Judas Kiss My Ass - Cunthair
Infernaalinen alakerran meininki tavoitettu. Juicy pussy...nam. Vaan mitä ihmettä kitaristit eksyvät tekemään välillä, pistää hymyilyttämään. Tuskin tarkoitus. Hifistelyä tää ei todellakaan kaipaa mutta kannuosastoa nostaisin vähän niin olis tehokkaamman kuuloista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - Perusperjantai (Bonus) 07.09.2010

Devolution D - Perusperjantai (Bonus)
Hohhoooo, tätä tajunnan ja uhrien tajuttomuuden virtaa on ilo kuunnella vaikka nyt ei olekaan perjantai. Laulajan rintaäänessä on eletyn elämän uskottavuutta. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Kill your wife, that guy, your child and take your life 07.09.2010

AlfaKalle - Kill your wife, that guy, your child and take your life
Sanoisinko...erikoinen...esitys... :) Kiimainen ja hätääntynyt, paikoitellen murhaavakin laulu kruunaa tämän kakun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Under The Falling Bridge 07.09.2010

Rope Too Tight - Under The Falling Bridge
Sentenced tästä tulee ekaksi, edelleen mieleen, ei vähiten laulajan ansiosta. Säkeistöt ja äänenmuodostus niissä ei vielä toimi niin kuin pitäisi -> vaikka laulajalla on sinänsä miehekäs saundi niin säkeistö kuulostaa "uikuttamiselta"...mutta kertsien rähinä jo irtoaa hyvin. Bändin saundi on toimiva ja tuhti, joitain epätarkkuuksia havaittavissa mutta rima ylittyy. Biisi ei ole hitti muttei shittikään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 07.09.2010

Fillari - Härkä OLE!
Olen sonnin puolella, hurraahuudot irtoaa välittömästi kun joku urpo jää sarvien armoille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - On The Road [youtube versio 2010] 29.08.2010

area51 - On The Road [youtube versio 2010]
Onhan tässä road movie -meininkiä. Kaunis teema. Ilman kuvaa homma jää vain turhan tylsäksi. Jokin temmossa myöskin hämää, biisi laahaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 29.08.2010

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Pätevä saundi, poislukien laulusaundi joka on irrallaan muusta bändistä. Muutenkin intron moodi antoi odottaa jotain muuta kuin amfetamiinilla terästettyä Yö:tä...Onhan tässä voimaa mutta ei iske minun makuhermooni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olkinukke - Tässä iässä 29.08.2010

Olkinukke - Tässä iässä
Pahus, en saa päähäni mistä olette ripanneet tuon introkuvion...tahallisesti tai tahattomasti. :) Mukava meininki tässä stygessä, soitto toimii hyvin. Lyriikat rönsyilevät liikaa, tuollainen tajunnanvirta sopisi...eri biisiin. :) 01.24 -kohdassa "mielenkiintoinen" riitasointu..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glassy Mood - Disaster 29.08.2010

Glassy Mood - Disaster
Kitaristilla kova hinku esitellä osaamistaan introssa...lyriikat eivät solju vaan tökkivät aika pahasti, nyt kuulostaa siltä että joku laulaa puhelinluetteloa, sanat eivät ole harkittuja -> ei groovaa. Biisin pituuskin on niin lyhyt että tulee fiilis ennenaikaisesta teinin siemensyöksystä. Energiaa riittää ja soitto pysyy kasassa, siitä plussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Kuinka Paljon Meiltä Jäi.(balladi) 29.08.2010

Make & Mike - Kuinka Paljon Meiltä Jäi.(balladi)
Kyllä tämä uikutuksen puolelle menee... Ihan rohkeita sanoja mutta valitettavasti tuo laulutaidon ja äänen vajavaisuus vesittää homman. Sinänsä nätti biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - Inhale the Apocalypse 29.08.2010

Devolution D - Inhale the Apocalypse
Bändi on hautautunut kellariin, saundillisesti. Presenssiä tarvittais helkkaristi lisää niin tämä oikeasti olisi vaarallisen kuuloista. Kitaristilla hyviä riffejä ja laulajakin ihan uskottava tässä genressä. Eli skarppausta tuotantoon, kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.A.S. - Under The Wheels 29.08.2010

F.A.S. - Under The Wheels
Rokkaava Tool tuli mieleen introsta. Laulun tullessa kehiin moodi muuttuu. Persoonallinen saundi bändillä, laulajan melodiohin ei vaan oikein saa otetta säkeistöissä ja kertsissä ei taas ole tarpeeksi voimaa... Biisin lopetus ei mielestäni toimi tuollaisena suvantona, kannattaisi rypistää loppuun asti. Aika paljon miinuksia siihen nähden että todella tykkäsin tästä, kuitenkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 27.08.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Hauska landepaukku-biisi. Kyllä country on paskimmillaankin parasta. Eikä tää ole paskinta, edes. Hyvälle mielellehän tästä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele English Songs... - Dream. 27.08.2010

English Songs... - Dream.
Kyllähän tämä hupaisan puolelle menee... Toi rintaäänen hakeminen lauluun tekee hommasta koomisen, tällainen biisi pitäisi laulaa herkästi ja enemmän ylärekisterillä. Puhelaulu toimii joskus mutta vähän vois antaa sen äänen soida pitempään..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - I.S.F.W.R.N. 27.08.2010

Devolution D - I.S.F.W.R.N.
Tositarkoituksella ollaan liikkeellä. Hyvin vyöryy intro. Kun vokaalit ilmaantuvat eetteriin, luisuu biisi vähän tylsäksi juntaksi. Tämän kirjoitettuani tuleekin biisissä asiallinen rytmiikan muutos. Se ei kuitenkaan pelasta siltä fiilikseltä että biisi on jokseenkin yhdentekevä ja...teennäinen. En oikein usko tuohon raivoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 21.08.2010

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
Saundaa asialliselta. Muutenkin jo valmista kamaa demojen joukossa, laulajalla hyvä, persoonallinen ote. Normaalisti vierastan kotimaan kieltä tämän genren biiseissä mutta tässä toimii loistavasti, hyvin tehty tekstipuoli. Kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 21.08.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Ihan vahva ote biisissä, tosin tämä on valtavirtaa ilman varsinaisia omia mausteita. Ja tunnistaa kyllä heti että suomi-bändi vetää...se tietty tuttu ankeus puskee läpi. Laulaja vetää täysillä mistä plussaa. Vastaavat jutut on vaan kuultu turhan monta kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jam-O - Kukkaruukkureggae 21.08.2010

Jam-O - Kukkaruukkureggae
Basso riittävän lujaa. Laulaja kurkkii bassokaapin takaa. Varsin ok saundi laulajalla. Sanoja ei oikein vaan jaksa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Earspasm - Rum'n'Gas 21.08.2010

Earspasm - Rum'n'Gas
Erittäin asiallinen groove läpi biisin. Lämmittää rokkibasistiakin. Oikeannäköistä myrkkyä näyttää myös olevan lasissa, niin minullakin. Ihan noin seinään en olisi biisiä lopettanut mutta makunsa kullakin. Hyvä meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 21.08.2010

electrichaos - Sound
Ihan mielenkiintoisia fiiliksiä on saatu luotua tähän tekeleeseen; ei tuoksu havupuut vaan jokin kaukaisempi...Saharassa polttaa aurinko ja hiekkaa on kidukset täynnä. Yksinkertainen on kaunista, tässäkin tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perdition Now - Diem perdidi 21.08.2010

Perdition Now - Diem perdidi
Ei kovin evil tuo intro. Ja mitä helkattia sitten tapahtuu, aika hillitön saundi :) No mättöönkin päästään mutta kyllä tämä hilpeän puolelle menee enemmän kuin ehkä pitäisi..? Genreksi Happy Death.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Sinun sielusi 21.08.2010

HARMA - Sinun sielusi
Laulajan taidot eivät ylitä rimaa, valitettavasti. Kertsi tosin sujuu jo paremmin ja enemmän vireessä. Yllättävän voimakas potku koko bändillä kertsissä, ihan ei säkeistön perusteella osannut odottaa. Ja kyllä biisi ihan hyvin tukee sanoituksiakin. Soitto ja saundi ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 20.08.2010

Out of Tune - PSYOPS
Hyvä riffi, yhteissoitto sinne päin. Räkäistä meininkiä ja niin sen olla pitääkin. Kyllä tää kesän muistot pyyhkii mielestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ritola Blues. 20.08.2010

MarcoN. - Ritola Blues.
Konerummut ja blues = sucks. Kitaristi nokillaan taimillisesti as usual, häiritsee. Otan ritolat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 20.08.2010

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Ei minun genreni mutta täytyy sanoa että erittäin ammattimainen toteutus, saundit hyvät ja biisi toimii. Ehkä vähän turhan pitkä biisi näistä aineksista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 20.08.2010

Lokosa - Satansgod
Mukava "huone-saundi". Pikkasen enemmän olisi voinut kompressoida laulua niin olisi paremmin läsnä. Bändillä rouhee rokkisaundi, me likes. Todella yllättävä ja aikainen lopetus mutta toimii. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 20.08.2010

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
Hirveästi en ole tän genren miehiä mutta biisi pysyy hyvin nipussa, rakenteet on kunnossa ja perusteema toimii + jää kaaliin joten ei valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 20.08.2010

Dismay - Trust in Vain
Tylsä intro ei lämmitä. Laulajalla kyllä kiduksia riittää mutta biisin perimmäinen idea jää vähän etäiseksi. Tykitysosa ja sitä seuraava suvanto ovat hyviä kunnes kakofonia jyrää taas päälle. Lopun instrumentali-osuus toimii tunnelmaltaan. Valitettavan sekainen esitys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 20.08.2010

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
Huumoria? No se yskäisy siellä välissä kyllä oli sitä. Muutenhan biisi kertoo mun elämästä, ei sille voi nauraa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Onnea ystävälle 20.08.2010

Kreeta - Onnea ystävälle
Mukava saundi laulajalla, ei ehkä ihan parasta A-luokkaa vielä mutta ei yhtään huono. Pikkuisen tasapaksu tulkintapuoli kaipaisi enemmän voimaa kertseissä. "Unelmiaan" -sanan venyttely kuulostaa amatörimaiselta, tökkää korvaan...se viimeinen tavu.. Biisi on ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 15.08.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Heh, rumpali heittää twistiksi juuri ennen kuin säkeistö alkaa, kaikkea sitä kuulekin! Kun laulaj/a/i/a kuuntelee niin herää epäilys ollaanko tässä kovin tosissaan, toivottavasti ei. Kliini lallatus on...jätetään sanomatta. Sorry boys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Apprentice 15.08.2010

The Bleachers - Apprentice
Outo intro, tai lähinnä suhteessa jatkoon. Countrya tämä ei ole nähnytkään, varsinkin kun kuuntelee laulajan fraseerausta joka vie mielen jonnekin Brittein saarille... Ei oikein nappaa tämä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - A Dogman 15.08.2010

Gary
Tämä ei kyllä jaksa innostaa, sellainen puolivillainen soittelu-fiilis tässä, treenikämppäjami. Ei pysy kasassa soittokaan, ei. Biisin lopetus kruunaa mielikuvan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 15.08.2010

kenbarbie - krakukas
Tää kuulostaa ihan...demolta. :) Tekstitys olis kyllä tarvittu tähän, 82% sanoista kiertää korvan. Ihan hauskan leppeä popitus biisinä, ei pahaa sanottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Mobilization 15.08.2010

Division 19 - Mobilization
Hyvä idea toi intro. Eikä happane meininki vauhtiin päästyäänkään, tiukkaa ryttäystä alusta loppuun. Laulaja on vakuuttava eikä naurettava..ei ihan päivänselvää tässä genressä. Ysillä räppäsen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - The Call 15.08.2010

Judas Kiss My Ass - The Call
Jos oli edellinen ringin biisi kliini niin nyt päästiin toiseen laitaan.. :) Juna jyskyttää niin perkeleesti, kiveä louhitaan ja rapa roiskuu. Hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Identity 15.08.2010

Exoar - Identity
Hieman ihmetyttää näin siloiset ja kliiniset saundit tällaisessa biisissä, ei ole kulmaa ja rouhetta yhtään. Rummut ihan tikotiko-osastoa, ei hyvä. Kone? Valitettavasti laulajakaan ei pelasta päivää, köyhän miehen Araya... Valitan mutta tällaista tällä kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - (When Youre) On Your Back 15.08.2010

vanhat ehjät - (When Youre) On Your Back
Tässä biisissä on muuten hyvin palaset kohdillaan mutta laulaja kaipaa vielä lisää maileja vyönsä alle ja saundiinsa, nyt ei mätsää bändin rosoisen ja rouhean runtan kanssa. Erittäin positiivista kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 15.08.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Kasaristi lähdetään liikkeelle. Vähän munaa kaipais lisää saundiin, laulaja on varsin ok ja kertsi toimii. Synavälikkeet tuovat mieleen Dingon, huonossa mielessä..rouheampaa saundia sinnekin osastolle, kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Haunting 15.08.2010

Freshco - Haunting
Ilmeisesti melko alkumetreillä soittajina ollaan vielä..? Huomion varastaa hyvässä ja pahassa laulaja jonka säkeistöjen laulaminen ei ole ihan parasta a-luokkaa mutta yllättäen kertsissä irtoaa suorastaan Danzigmaiset ärjynnät.. Kyllähän soitto jokseenkin kasassa pysyy mutta skarppaamista vielä on. Samoin biisin rakenteessa. Mutta toi ärjyntä on bueno. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Nameless 15.08.2010

Rope Too Tight - Nameless
Miehekästä ärjyntää laulajalta, hiukkasen puhkikulunut pääriffi biisissä joka ei jaksa innostaa. Rakenteellisestikaan ei pidä otteessaan niin kuin pitäisi. Mutta hyvä intensiteetti korjaa paljon fiilistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 14.08.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Anathema ja Trouble lyövät kättä päälle introssa...varsinkin tuo laulun ylästemma vie Troublen maastoon. Mielenkiintoinen ote, ei pakota etsimää skip-nappulaa. Kitarasaundista ja harmonioista tulee mieleen Danzigin uudemmat viritykset. Plussaa noista vittumaisista saundeista soolon lopulla :)Yksinkertainen on kaunista 4 minuutin kohdalla rupeaa puuduttamaan, ehkä biisi jonkun koukun olisi vielä vaatinut...mutta oikkees hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 14.08.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Pieni hämmennys alussa, 4-5 ensimmäistä sanaa ei hahmotu, pitää miettiä mitä kieltä lauletaan...eli skarppausta artikulaatioon ja miksaukseen. Mukavan retro saundi häivyttää alun hämmennyksen, positiivinen viba välittyy. 2.50 -kohdan taite katkaisee mukavasti junan kulun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 14.08.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Hyvää räkää saundissa kuten blues rockissa tulee ollakin. Ihan nuoria jamppoja ei taida olla soittamassa/laulamassa...tai sitten on ollut aamupuurossa anaboleja. Soitto kulkee ja laulaja on uskottava, ei kai paljoa enempää voi vaatia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Häähumppa 14.08.2010

Fillari - Häähumppa
Kyllä tanssilattia notkuu kun tädit ja sedät humppaavat tämän tahdissa...tosin kun sanoja kuuntelee niin onkohan tämä suunnattu nuoremmille..? Harmiton biisi, tyylilajin mukaisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 09.07.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Todella valmista tavaraa, kaikki toimii..no soolo oli vähän köpö ;). Laulajan esikuvat kuuluvat selvästi läpi mutta enpä noin uskottavaa ja munakasta karjuntaa ole Suomi-bändiltä aiemmin kuullut. Eli respect, poijaat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 09.07.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Todella valmista tavaraa, kaikki toimii..no soolo oli vähän köpö ;). Laulajan esikuvat kuuluvat selvästi läpi mutta enpä noin uskottavaa ja munakasta karjuntaa ole Suomi-bändiltä aiemmin kuullut. Eli respect, poijaat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASON - Great 9 12.03.2007

MASON - Great 9
Todella tykki tuo eka teemariffi. Saundien pehmeä murisevuus hivelee korvaa. Pidemmän päälle tulee vaan hassu tunne että pojilla on jäänyt käsijarru päälle; ei oikein lähde lentoon, ehkä noi kannut on jäänyt turhan taakse(?).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASON - 3 rocks 12.03.2007

MASON - 3 rocks
Ihqut kitarariffit taas jälleen kerran. Hyvin potkii ja jyrää, tarttuva kertsi. Ei tästä rokki paljoa enää voi parantua, jätetään se kymppi kuitenkin Saatanalle ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - Sunday Morning 13.03.2007

MALfUNCTION - Sunday Morning
Oikeen mahtavuutta. Hyvin laulettu taas kerran, grungehermoon kolahtaa suoraan. STP-saundia soolossa, yeah! Kyllä meidän pitää jotain yhteismeininkiä saada aikaan, perskeles :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Shadows With The Colors 21.02.2007

AM I BLOOD - Shadows With The Colors
Mielessä vilahtelee kaikenmoisia bändejä(Metallica, Testament..) tätä stygeä kuunnellessa. Jotenkin vanhan koulun poljentaa joka sopii tällaiselle kasarille :) Tiukasti soitettu ja laulettu taas kerran ja ihan mainio biisi kertseineen kaikkineen. Enpä tiedä mistä yhden pojon vähennys aiheutui mutta jätetään se kymppi Saatanalle ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Within Harmony 13.03.2007

Insert Remedy - Within Harmony
Hienoa! Bändi on selvästi kehittynyt sitten viime kuuleman, kunnianhimoista tavaraa. Monimuotoisuudestaan huolimatta ei ole mitenkään sekavaa eli mietintä- myssy on pysynyt päässä katkeraan loppuun asti. Järeät ja selkeät saundit, me likes. Loppupuolella väistämättä laulusaundi ja soitanta tuovat mieleen System of Downin. Pitäkää pojat lippu korkealla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 12.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Voivoi! Muuten pätevä miksaus ei tee yhtään oikeutta aivan loistavalle laulajalle, olisi pitänyt kaivaa vähän enemmän tilaa... Tyttöhän pyyhkii Turusella lattioita, todella kaunis ääni ja äänenmuodostus. Ja kuvasta päätellen muutenkin.. Hyvin soitettu ja tuotettu biisi johon laulumelodia tuo yllättävää keveyttä. Terveisiä vokalistille ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Soul before body 19.03.2007

Carrion Kennels - Soul before body
Aloitetaan hyvistä puolista. Tässä on tiettyä nastaa punkasennetta, varsinkin laulajassa. Se tunnelma mikä halutaan välittää, siirtyy tällekin puolelle. Vaan. Rytmisesti soitto hajoaa vähän joka ilmansuuntaan, joku laahaa, joku kiilaa ja joku vaeltaa siltä väliltä.. Eli treeniä vaan niin perkeleesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Mellow 05.10.2006

Morass - Mellow
Vähän rouheempaa saundia komppipuolella joka lasketaan luonnollisesti plussaksi. Virppa on makuuni turhan takana ja voimaton mutta muuten saundaa hyvältä. Tuttua rönsyilevää progeilua a`la lecter jossa virtuositeetti pääsee esiin ja mikä parasta, punainen lankakin hehkuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 23.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Tanakasti lähdetään liikkeelle, hyvällä saundilla vieläpä. Panteraa..sakeistön laulu kun tulee messiin niin fiilis kääntyy jonnekin vanhan Soundgardenin suuntaan ?:). Ihan kiitettävän äijä veto muttei kympin biisi. Ps. Lehmänkello oikein hyvä vitsi, lopussa olisi voinut vielä lyödä itse lehmää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Irreversible Child 11.12.2006

Dreadful - Irreversible Child
Introssa meinaa kitaraosasto innostua keulimaan turhan paljon...tietty määrä kiilaamista tuo aggrea mutta tuossa on enemmän kuin laki sallii. Ärjynnän ystävä en erityisemmin ole mutta tässä kontrasti kliinin ja räyhän kanssa jotenkin toimii... eikä se laulaminen nyt NIIN falskia ole kuin ylempänä on annettu ymmärtää.. :) Ei hassumpi eurohumppa, lisää vaan tiukkuutta soittoon. Ps. Tasapeli
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - LocoMotive 15.08.2006

Skulldriver - LocoMotive
Ei yhtään paskempaa, sano. Yksinkertaista muttei tylsää. Soitto pysyy aika hyvin kasassa, saundi hiukkasen ohut mutta aggressiivinen which is nice. Ärjyntäkin pelaa. Vahva ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Woods of Eremae 03.07.2006

Celestial Aeon Project - Woods of Eremae
Oijoi, onpa kaunista. Hieman itämaista flavoria tulvahtaa korviin...näin kuumana kesäpäivänä lyö lanttuun täysillä, ihan aukeaa maisema silmien eteen(lue:taakse). Täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 04.07.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Vittu tää on kova. Laulaja on selvästi Ogelin käynyt, sellaista jazzvibaa olen havaitsevinani fraserauksessaan. Soittimet ovat hyvässä vireessä suurimman osan ajasta ja komppikin toimii kuin eurot helvetissä. Tulipahan nälkä, suunnistan jääkaapille. Cheers!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 16.07.2007

AAE - Seconds
Miellyttävä saundi laulajalla. Vaikka kevyesti lauletaankin niin pieni roso tekisi poikaa ihan mielenkiinnonkin kannalta.. Ne sävyt ei tule kuin laulamalla ja ajan kanssa. Biisissä ei ole mitään vikaa mutta osuu ehkä liikaa omalle "yellowmellow" -sektorille jotta koskettaisi sen suuremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radalla - Tunne 15.01.2006

Radalla - Tunne
Hieno tunne. Punainen lanka pysyy käsissä koko matkan ajan ja ohkaistakin ohkaisemmat rumpusaunditkin muuttuvat tarkoituksenmukaisiksi. I liked.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Weakmind 27.05.2006

Insert Remedy - Weakmind
Todella mainio intro, vimmaa! Ei huonosti jatkukaan, intensiteetti säilyy. Jollain perverssillä tavalla mieleen tulee joku Soundgardenin Badmotorfingerin meininki yhdistettynä myös STP:hen + omat mausteet. Väliosan alku ja sen fiilis ei oikein futaa mutta kehittyy kyllä parempaan suuntaan. Progeilu hieman nostattaa kulmakarvoja lupaavan alun jälkeen; vähän liikaa mausteita omaan makuuni, itse olisin palannut introteemaan lopuksi. Kasi.
8

Sivu: 1 2 3 4