Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Joel Kalsi - Such is life 04.05.2005

Joel Kalsi - Joel Kalsi - Such is life
Tästä mä tykkään. Tästä mä tykkään. Neljän minuutin kohdalla tapahtuva "uusi alku" on sävähdyttävää jatkoa kauniille alulle. Kaikki kaunis loppuu hieman laiskasti, kuten myös tämä kaunokainen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 06.11.2004

ES:n vanhat - When I Hold the Light
Taas tapasin yhden biisin, jollle olen valmis myymään sydämeni. Kaunis, kaunis balladi, joka toimii kokonaisuutena loistavasti. Rauhallinen eteneminen ja keinuminen saa pienen ihmisen erittäin rauhallisen tilaan. Kaunis kertosäe mukaansatempaavilla sanoilla ja rytmeillä vie kuuntelijan mukaansa sinne läheisten teinivuosien diskon viimeisille hitaille. Teillä on uusi fani.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti) 06.01.2004

Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti)
Erilaista Enkeliä tämä tosiaan oli, ja oli kyllä positiivinen yllätys. Jälleen kerran. Laulu itsessään oli surullinen ja sai minut(kin) hetkeksi pysähtymään ja ihmettelemään. Kauniiskin oli ja VV toi Enkelin äänimaailmaan yhden uuden ulottuvuuden. Kitara kaikessa yksinkertaisuudessaan oli kuin piste ii:n päälle. Jos nämä musiikkitermit olis paremmin hallussa niin osaisin sanoa senkin miksei pisteitä heru enemmän.. Mutta sanon että jotain puuttuu ja että parissa kohdassa kokonaisuus ei kuullosta yhtenäiseltä. Mutta kuten sanoin: olihan se hienoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blame - Rolling 14.12.2003

Blame - Rolling
Nyt oli kyllä loisto veto. Laulajan vokaalit ja ääni sopivat kuin lusikka puuroon ja taustat ovat kunnossa. Ihan sitä karumpi mies herkistyy. Tällaista kun tulee lisää niin teillä on uusi fani.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blame - By the rules 14.12.2003

Blame - By the rules
Mä luulin kuuntelevani Nerdeetä, kunnes huomasin että täähän onkin Mikseri kamaa, ja jälleen kerran todella mahtavaa sellaista. Biisi sinänsä olisi lähes täyden kympin arvoinen, mutta sellanen pieni kohinainen soundi jäi vaivaamaan. Onhan sitä siinä tieotoisesti haettu, mutta olisin odottanut hieman terävyyttä, varsinkin vokaaleissa. Eli mielestäni biisin "heikkous" on miksauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Pitää jaksaa (vanha versio) 14.12.2003

Narcotic - Pitää jaksaa (vanha versio)
Olihan se loisto vetäisy, mutta itse kuulen tämän varmaan väärään aikaan, sillä niin valitettavaa kun se onkin, niin tätä musiikkia tulee joka tuutista pihalle, ja paljon. Kaikki osa-alueet ovat kuitenkin kunnossa. Eli toteutus 10 mutta ulkopuolisten vaikutteiden takia 8 :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis 06.12.2003

Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis
Jeepoks! Aikasta toimiva kokonaisuus. Niistä ylä-äänistä mäki taisin sanoa jo ekalla kerralla. On niihin kiinnittänyt joku muukin huomiota. Mutta tuollainen asiahan ei tulevaisuutta ajatellen ole ongelma, ei ainakaan ohittamaton sellainen. Sanoitukset ovat hieman paikallaan polkevia, mutta kuinka moni todellinenkaan hittibiisi kätkee sanoituksiinsa syvällisempiä tarinoita. Mielestäni näin sen pitääkin mennä. Olemme tyhmiä ihmisiä, ja yhdessä biisissä ei saa olla liikaa sisältöä Taustat ovat nätin simppelit. Ja sopivat tähän kuin sormi korvaan. Jam:n räpäytykset ovat kans taattua laatua ja tuovat biisiin paljo elävyyttä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 14.12.2003

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
Tässä ei ole kuin yksi vika. Tätä tosiaan tulee joka tuutista. Mä diggasin tästä, vaikkei ole mikään oma "genre" hyvää musiikkia on aina hauska kuunnella, soitetaan sitä sitten vaikka kattilan kansilla. Mutta tällaisena junkmailin aikana täytyy olla aika loisto veto, tai hyvä säkä että erottuu massasta. Biittihän on loistava. Bassot jäävät vähän taustalle, mun subbari ei sano hyvää:D Anniina vetää loistosuorituksen tuo "häiritsevä" suhina sopii tähän kuin lusikka puuroon, ja sellainen iskee ainakin minuun. Vokaalit/räppäykset kokonaisuutena hieman paikallaan polkevat, mutta eipä niihin mitään Anssi Kelan "Menin kauppaan, ostin sieltä banaaanin ja sitten söin sen" tarinoita tarvita. Luomisen iloa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Sivustaseuraaja 14.12.2003

Putous - Sivustaseuraaja
Sanoitukset tökkivät välillä. "Ettei tarvi todistaa sen enempää itselleen, itsestään.." Jotenkin tönkkö. Kertosäe on aika valmista tavaraa, mutta hukkuuko massaan? Toivottavasti ei Kitarat soundaavat erittäin mahtavasti. Hieman säröisyyttä ja agressiota toivoisi kokonaisuutena niin kitarasta, rummuista kuin laulajalta. Voisi sanoa että huonompaakin musiikkia olen levykaupasta ostanut. Jatkoa odotellessa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 14.12.2003

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
Tää on ihan loistokamaa. Rento asenne heijastuu kaiuttimien välityksellä itsellekin. Laulajalla on homma hanskassa, sanoituksiin on ehkä jopa paneutuddu? Koko bändi tuntuu tekevän homman yhteen, eikä tule turhia sooloilua ja paketti pysyy hienosti kasassa. Teilä on uusi fani
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 31.10.2003

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Jeespoks! Asiallista klubi mättöä. Ei ihan ehkä paras fiilis arvostella piisiä, mutta mieliala kertakaikkisesti nousi tän(kin) biisin myötä. Tutuksi tullut tinkimätön linja jatkuu. Minä kiitän taas yhdestä päivänpelastaja biisistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drown Me Blue - Drown Me Blue 14.12.2003

Drown Me Blue - Drown Me Blue
Sanotaan nyt niin että ei se ihan kolahtanu, mutta monia asioita oli mitä osaan arvostaa. Rummut on hoidettu perin asiallisesti ja laulajakin tuntuu ottavan kaiken itsestään irti ja taustat muutenkin ihan toimivat. Musiikki vain ei ole sitä mikä minulle menee läpi, ja vokaaleista ei aina saanut selvää. Kokonaisuutena kelpo lohkaisu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aikapallo - Liekit 06.12.2003

Aikapallo - Liekit
Jeespoks! Tämä on näitä biisejä joihin ei kyllästy. Nuo taustat ovat mielestäni loistavat. Nuo" sähkökitaran" revitykset taustalla saavat kauneudellaan aikaan loistavan fiiliksen. Eye:n ääni on loistava. Sanoitukset ovat loistot ja biisi on kokonaisuutena lähes loistosuoritus. Siitä yhdeksän
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Toiseen kotiin 03.09.2003

Enkeli - Toiseen kotiin
Teidän tuotanto on kolahtanu aikasemminki ja nyt tuli sellaset sanotukset että liippaa omaa elämää hyvin läheltä ja on kyllä kieltämättä hienoa kuunnella tätä piisiä kaikesssa haikeudessaan..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Schoolyard Guerillaz 28.10.2003

Tenbag - Schoolyard Guerillaz
Sama tietyllä tapaa rento meininki jatkuu. Itselle tulee ainakin sellainen fiilis näitä kuunnellessa, että hauskaakin on ollut. Vähän lisää säröä kauneuteen ja intensiteettiä peliin (kyllä tulee hienoja sanoja), niin seuraava biisi on vieläkin mahtavampi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Fashion Industry ( I Hate ) 28.10.2003

Tenbag - Fashion Industry ( I Hate )
Hienoa! Kerrassaan upeaa! Vaihteeksi niitä biisejä jotka ovat soineet itsellä päivästä toiseen jo pitkän ajan. Ajattelin että kommentiahan tästä on herutettava. Tämä biisi pääsee itsellä vain harvoin niihin oikeuksiin jotka sille kuuluu. Talo jossa asuu muitakin ei välttämättä katso suopeasti pojan musiikkiharrastusta. Ehdoton fiilistelybiisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 29.07.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Jees! Vakuuttavalta kuullostaa.. Olihan tää siirappista, mutta sitä sen on lupa olla.. Biitistä puuttuu tietty dramatiikka, ja osuvaan lauluun kun saisi vielä vähän lisää säröä niin toimii.. Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Jole & Dex800 feat Tune! - Place to hide 28.10.2003

Joel Kalsi - Jole & Dex800 feat Tune! - Place to hide
Tämä kyllä kolahti taasen. Ehkä jopa kovempaa kuin - Flying high. Jotain jäin kuitenkin kaipaamaan. naisvokaaleista eriityisesti olisi saanut ehkä enemmän irti. Mene ja tiedä, mutta hyvässä kokonaisuudessa se ei paina niinkään hirveästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Prototyyppi - Aika (Got to move it) 11.07.2003

Prototyyppi - Prototyyppi - Aika (Got to move it)
Ei niin rautainen kun nuo muut viisut, mutta laatukamaa kuitenkin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Prototyyppi - Mennä ja kokee 11.07.2003

Prototyyppi - Prototyyppi - Mennä ja kokee
Jesh! Tälläista on odotettu.. Kolahti heti, ja varmaa soittolista tavaraa kaveriporukan pileis..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Prototyyppi - Eka kerta 11.07.2003

Prototyyppi - Prototyyppi - Eka kerta
Oon kyllä digannu teinohorostakin, mutta täs on asennetta.. Levytyssopimusta käteen..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Prototyyppi - Eka kerta(Mä oon Satu-rmx) 11.07.2003

Prototyyppi - Prototyyppi - Eka kerta(Mä oon Satu-rmx)
Njoo.. Ekalla kerralla ja parikytä kertaa siitä jälkeen tämä kolahti, mutta nyt kun kuuli nuo muut viisut niin aika laimeeta, mutta ideana helevetin hiano homma!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit) 28.10.2003

Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit)
Biisi kuuluu luokkaan: päivänpelastajat! Kiitos siitä sulle. Kommenttia en ole muistanut laittaa, mutta nyt on sen vuoro. Biisin Eurodance henkisyys kolahtaa omaan tajuntaaan sen verran voimakkaasti että kaikki muu unohtuu. Välistä tulee mieleen niin E-Type niin E-type ettei toista. Tiedät varmaan itsekkin kyseiset kohdat. Ja tuo tekee tässä tapauksessa biisille vain hyvää. Hienoa työtä. Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes [v1.1] 28.10.2003

Orgazmo - In Your Eyes [v1.1]
Tyylikästä, hienoa ja todella sitä oikeaa eurodancea. Ei kuitenkaan ihan täysi kymppi, mutta paljon on hyvää, eikä moitittavaa juuri löydy, muuta kuin tietystä pirteyden puutteesta, jonkinsortin dunemaisuus jäi nyt sinne studion nurkkaan. Otetaan se ensi kerralla mukaan niin takuuvarma hitti on syntynyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - drowning 03.09.2003

graydance - drowning
Mahtava viisu! Kyynel meinas tulla poskelle.. Pikasesti kuunneltuna enpä keksinyt haukkumista. Selkeästi etenee.. Äänimaailma on muutenkin ehjä ja laulu kuuluu selkeästi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Ajetaanko tandemilla? 14.12.2003

ahven - Ajetaanko tandemilla?
Mä tykkäsin. Tuli mieleen 90-luvun puolivälin Juustopäät meininki. Rento meininki asiallisella soundilla. Mielestäni aineksia jopa suurempaan suosioon. Vokaaleiden selkeyteen voisi kiinnittää huomiota.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Take Me 28.10.2003

Orgazmo - Take Me
Jeespoks! Mä tykkäsin. Ei tuohon juuri muuta voisi sanoa. Lydian mukana ololla Ape& Lydia=Chorale. Nojoo leikki leikkinä. Ja Terokaan ei varmasti tykkäisi. No kuitenkin aikasta mahtava ralli on tosiaan. Vähän simppelit ja elottomat taustat jos jotain parannettavaa täytyy hakea. Kumma kun mä en osaa antaa ikinä tota positiivista kritiikkiä.
9