Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 259 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Empowering of All Deprivation 21.04.2009

Born of Thorns - Empowering of All Deprivation
Melkoisen tiukkaa settiä! Soitto- ja örinätaidot enemmänkin kuin vain hallinnassa ja biisi sävellyksenä/sovituksena oikein mukiin menevä. Vähän tässä tuli jo alkuunsa kuva, että miten tämä eroaa muusta tämän tyylisestä? Kertosäkeen puhdas laulukohta nyt ainakin tuo sitä tarttuvuutta mukaan ja ehkä hieman sitä omaperäisyyttäkin. Puhdas laulu ei vain ole vielä niin hyvin hanskassa kuin tuo örinä, josta itse tykkäsin aivan helvetisti! Pianomelodiat hyökkivät välillä liikaa korville, ollen liikaa esillä ja ehkä vähän liian tavanomaiset. Mutta nämäkin "heikkoudet" on tuolta lähes väkisin kaivettu, kun jotain kehittettävääkin sitä pitänee aina olla. Erittäin hyvin jytisi ja lisää pitää kuunnella!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Saumat-ON 25.10.2008

KAIHO2 - Saumat-ON
Hassusti päin pyllyä soiteltua tunnelman luontia:D Tosin en nyt ihan saanut kiinni että mitä tunnelmaa tässä luotiin, ehkä sitten se kuvauksen mukainen inhotunnelma.. Hassua tämä oli:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Hurjapää laulaa 20.09.2008

KAIHO2 - Hurjapää laulaa
Alku sai enemmän kyllä virneen naamalle kuin haikean syystunnelman, mutta syystunnelman silti. Oikein veikeä biisi, jäi vaan koko ajan odottamaan tuohon jotain hieman alavireistä, laiskaa mieslaulua. Mutta toimiihan tämä ilmankin:) En tästä nyt mitään valittamista kyllä löydä, mukavaa fiilistelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Joki Tuntemattomaan 21.09.2008

Room21 - Joki Tuntemattomaan
Kivan napakka biisi tämäkin. Alun laulut ottavat vähän korvaan epävireisyyden vuoksi, mutta nuo murinat ovat kyllä ihan mahtavat. Kliiniin lauluun vaan tarkkuutta kovasti peliin, kuitenkin tuolla välissä on osuttu nuottiin:) Tämäkin biisi on mukavan vaihteleva ja rankka. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Nro. 2 06.10.2008

Breeding Sky - Nro. 2
Ihan mukavan rempseä biisi,joka kyllä huutaa aika paljon lauluja! Tuo kertosäkeen lead-kitaramelodia olisi voinut kyllä olla vähän "monimutkaisempi", vähän liian helpolla on tässä biisissä nyt menty, vaikka varmasti kykyä olisi, varsinkin kun nyt on tullut hoideltua kaikki soittimetki itse. Siitä se kuule lähtee, tsemiä vaan:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Valo Taittuu Hiljaa 21.08.2008

Petey - Valo Taittuu Hiljaa
Hyväntuulinen biisi, vaikka sanat ei olekaan sitä tyypillistä pop-hömppää, vaan jopa sanoissa on todellakin asiaa:) Ehkä minun makuun hieman liiankin reipas biisi, mutta mukavasti kulkee, sekä soitto että laulu. Lopetus on hieno, siinä on sitä kaipaamaani synkempää tunnelmaa enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Monika 21.08.2008

Petey - Monika
Rakenteeltaan biisi on mukavan soljuva,muttei yksitoikkoinen. Laulut tässä taas ovat vähän turhan samankaltaiset sekä säkeistössä että kertosäkeessä. Laulajalla on kiva ääni ja tuossa viimeisessä kertsissä intoutuu vähän revittelemäänkin ja tätä olisin kaivannut vielä vähän lisää. muutenhan tässä ei kyllä valittamista ole:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 23.09.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Melkoisen härö fiilis kyllä jäi tästä biisistä ja osallaan sen aiheutti se, että häiritsi kun laulut eivät kulje biisin kanssa tahdissa. Muuten kyllä mukava, kieli poskessa tehty biisi, jonka vielä hieman tarkemmin tehtynä voisi odottaa jopa jossain discossa jyskäävän:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Toisen Asteen Kateus 12.08.2008

Room21 - Toisen Asteen Kateus
Saundit on mukavan murakat. Biisi on hieman yksinkertainen, olisin itse kaivannut vähän enemmän koukkuja sinne mukaan, mutta pakko sanoa, että kyllä tämä kuitenkin toimii ihan hienosti. Laulaja on kyllä mies paikallaan, eikä soitossakaan varsinaisesti mitään mottimista löydy. Tosiaan sitä vaihtelevuutta kun biisissä olisi ollut himpan enemmän mukana, niin vielä olisi paremmin iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 23.09.2008

Ever Since The Day - Forever
Biisi alkaa todella kivasti ja vähän tulee jopa suburban tribe mieleen (ei liikaa) ja mielenkiinto kyllä herää. eikä biisi jatkuessaankaan tuota pettymystä. Pirun hyvä, rullaava ralli, jossa soitto pelaa ja laulukin toimii, tosin laulajalta vielä olisin vähän enemmän revittelyä kaivannut. Se olisi tähän biisiin kyllä passannut. Laulajalla kyllä on komea ääni ja taitoakin löytyy, joten varmasti potkuakin tarvittaessa löytyisi lisää. Hieno biisi kaiken kaikkiaan ja sanoisinko, loppui vähän liiankin äkkiä:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 05.07.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Biisi on mielenkiintoinen, mutta ei mielestäni parasta mitä tältä bändiltä olen kuullut. Jotenkin kiinnostavuudestaan huolimatta oli hieman tylsä. Laulaja on parhaimmillaan revittelykohdissa, joita olisi voinut olla enemmänkin, muuten tuo samasta nuotista samalla sävyllä vetäminen alkoi hieman puuduttamaan, vaikka ääni on mahtava ja taitoa löytyy. Lausuminen hieman tökkäsi korvaan myös. Tämä biisi kyllä vaatii tietynlaisen mielentilan kuuntelulle ettei ala pitkästyttämään. Vaikka kyseessä on lahjakkaita muusikoita, ei se aina riitä tarjoamaan kuuntelijalle uusia elämyksiä ja mukaansatempaavuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Lyödyt 04.07.2008

KAIHO2 - Lyödyt
Voi ahdistus:D Säkeistöt olivat pikkasen laahaavat ja otti aavistuksen laulun epävireisyyskin päähän, mutta kertsissä oli kyllä hyvät kuorot,hehe..Kyllä tässä ainakin melankoliaa riittää vaikka muille jakaa ja sanomakin tuli perille, oisi sen tietysti vielä vähän hienovaraisemminkin voinut sanoa, mutta meneepähän tyhmemmillekin perille! Mutta tuosta soittimien monipuolisesta käytöstä tulee iso plussa, vaikka biisi muuten onkin hyvin simppeli ja pitkävetinen. Vähän kuitenkin jäin kaipailemaan tuon Baditus Sonuksen soitinskaalaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Tulikirjaimet 02.07.2008

Petey - Tulikirjaimet
Ensimmäisenä otti korvaan tuo laulusaundi, joka on vähän erikoinen..Kuitenkin tulin sille kannalle, että pidän siitä. Säkeistöt matelivat hieman meikäisen makuun, mutta kertosäkeeseen lähti todella hyvin käyntiin. Laulajalla on miellyttävä ääni ja saundi, myös artikulointi on miellyttävää, usein tällaisissa biiseissä ottaa korvaan liian selvä artikulointi. Kaiken kaikkiaan kaunis biisi, muttei liian yksipuolinen ja nuo mainitut vaikuttajatkin kuulsivat kivasti biisistä läpi. Kyllä tätä kuuntelisi mielellään lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele mutagen - Rites of Purification 10.07.2008

mutagen - Rites of Purification
Kyllä vaan hyvältä taas kuulostaa uusikin tavara..Onkohan se Teemu kasvatellut itelleen kesän aikana isompaa kaikupohjaa kun ei oo aikoihin nähty, sen verran laulut kuulostaa taas paremmilta, melkein jo pelottaa:D Ei tästä nyt oikein osaa mitäänkritiikkiä antaa, hyvältä kuulostaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Älä lähde Rekkamiesten kyytiin (alkuperäinen) 05.07.2008

KAIHO2 - Älä lähde Rekkamiesten kyytiin (alkuperäinen)
Tämä biisi kyllä porautui täysillä meikäläisen huumorin hermoon. Lyriikat ovat ihan mahtavat ja muutenkin biisi rullailee mukavan hassusti etiäpäin. Kertosäkeen stemmat myös pelaavat hyvin. Vielä jos tähän oisi iskenyt oikein tosissaan, nuotilleen vetävän laulajan, niin olisi ollut kyllä täydellistä (vrt.Tarotin Lauri-biisiä), mutta oikein mallikkaasti toimi tämäkin. Jes, mahtavaa:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 05.07.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Pikkuisen on vierasta minulle aina tämän genren musiikki, kun itse kaipaan aina enemmän selkeitä melodioita ja rakenteita (lue: punaista lankaa) biiseisin. Vähän pirstaleiseksi siis jäi tämäkin biisi, vaikken tästä muutoin mitään varsinaista vikaakaan löytänyt. Se on niin makuasia. Kitaroiden käyttö elektromusassa toimii hyvin, mutta jotain tarttuvuutta todella odotin niissäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 05.07.2008

TOB - Dance with a devil
Tämä bändi se jaksaa aina ilahduttaa ammattimaisella ja rempseällä meiningillä. Ei biisi sävellyksenä mitään älyttömän suurta musiikillista elämystä tarjoa, mutta tässä genressä en sitä edes odottaisi, tämä on mukavaa lauantai-illan fiilistelymusaa joka saa hyvälle tuulelle. Laulajan ääni toimii tässäkin todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kooma Tuotantoa Ab - Kooma Kuunnelma 12.06.2008

Kooma Tuotantoa Ab - Kooma Kuunnelma
tässä on jotain hienoa ja kiehtovaa, mutta joltain osi meni minulle niin pahasti yli, että tunnelma hieman kärsi. Johtui joistakin fraaseista siellä välissä, jotka rikkovat tunnelman ja lähes huvittavat, vaikka tarina muuten onkin todella synkkä ja surullinen. Kertojan ääni on hyvä ja vakuuttava, selkeä, mutta tosiaan joitakin fraaseja olisin itse miettinyt vähän tarkemmin. Ideana todella hyvä ja loppua kohden paranee huimasti, ihan loppua lukuunottamatta.. Musiikki sopii taustalle nyt todella hyvin ja värittää tunnelman kauniimmaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Nro. 3 06.10.2008

Breeding Sky - Nro. 3
Tässä biisissä oli enempi menoa ja asennetta kuin tuossa edellisessä ja näytetään niitä taitojakin enemmän, hyvähyvä:) Tässä kitarariffit ovat jo sellaiset kuin pitääkin,jee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 03.06.2008

Antipope - Monologue
Melekoisen erikoinen sovituspuoli tässä biisissä! Joka kylläkin miellytti meikäläistä, ei ole liian helppoa niell, kuten tällaisessa musiikissa usein se perisynti mielestäni on. Rumpusaundissa joku vähän tökkää (mun kajarit on kyllä paskat!),mutta rumpalin tyyli on loistava. Laulujen osalta samalla polulla mennään kuin edellisenkin materiaalin suhteen, hyvin toimii. Biisin progemaisuus viehätti kovasti, mutta ehkä vähän enemmän tarttumapintaa (=melodisia pätkiä) olisin vielä kaivannut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Rääky 03.06.2008

KAIHO2 - Rääky
Tästä ei kyllä melankolia enää syvene! Ja silti jostain syystä täällä päässä vaan hymyilyttää:D Omaperäisyyden puutteesta ei voi syyttää, tunnelma on ihan mahtava ja plussana setä, joka kuulostaa ihan kiimaiselta tätiltä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Necrosis In Facial Tissue 30.05.2008

NOMA - Necrosis In Facial Tissue
Haham biisin nimestä tulee heti plussaa! Aika äkäisesti ja nopeasti etenevä biisi, tarvitsi pari kuuntelua ennenkuin pääsi mukaan. Tämä ei biisinä ollut niin erottuva kuin edellinen, no ompa kumma, kun ihan erilaista mättöä kyseessä:D Tässä laulu tulee vähän paremmin esille, mutta sitä melodisuutta jäin nyt kaipaamaan. Jäi vähän ontto tunnelma biisin jälkeen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 30.05.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Kitarointi on oikein mukavan kuuloista ja muutenkin meininki hjuva. Mutta missä ihmeen pöntössä se laulaja oikein vetää?!! Ei kyllä selvää meinaa saada, joka varmasti on osittain tarkoituskin, mutta itseä se jäi korpeamaan. Ilmeisesti kuitenkin ihan mallikkaasti osuutensa hoitelee, mitä nyt selvän sai:D Kitarataiturit vetävät kyllä hyviä juttuja ja biisi kaikessa rankkuudessaankin pysyy mielenkiintoisena ja vaihtelevana. Sanoisinko aika taiteellisenakin ja se on hieno asia tuo erottuvuuden kannalta. Eli harvinaista, mutta tässä biisi itsessään oli aika helmi, mutta saundit kyllä veivät vähän pojoja:(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 23.09.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Kaunis ja heleästi soiva biisi. Vaikka alkuun vaikuttaa hieman pitkäveteiseltä, vaihtelevuutta kuitenkin löytyy jonkin verran, enemmänkin olisin vielä kaivannut. Instrumentaalimusiikki on yleisesti ottaen melko hankalaa arvostella, etenkin jos siihen ei ole niin hyvin perehtynyt ja nytkin kyllä alkuun odottelin pitkään, että josko siellä joku kaunisääninen nainen tai mies alkaisi jotakin herkkää tulkintaa vetämään. Ja mielestäni biisiin olisi sopinutkin. Mutta tunnelma pysyi kuitenkin läpi biisin eheänä ja syksyisen tunnelmallisena ja miellytti korvaa:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 10.07.2008

Moukka - Aion
Vau, täältähän pukkasi oikein hieno ja mahtipontinen biisi. Laulajalla on todella miehekäs ja kiinnostava ääni, laulu muutenkin kivasti hallussa..lausumisessa ehkä mennään vähän liikaa sinne Herra Ylppö-osastolle (rakastoaa, lopettoaa), eli ei aina kuulosta ihan suomenkieleltä. Tosin onhan se fysiologinen totuus että tietyistä äänenkorkeuksista lausuminen vähän muuttuu väkisin. Soittopuolella en löydä mutisemista, eikä laulussakaan todellakaan erityisemmin mitään vikaa ole. Tykkäsin!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Forest Walk Pt.2 04.06.2008

KAIHO2 - Forest Walk Pt.2
Haha, tää on kyllä mainiota! Humppahumpat on kyllä aika loistavat, muuten tuossa laulaja-setä meinaa olla välillä vähän liiankin irti, toisaalta jotkut oikein kimakat falsetit tuossa olisi vielä voinut tuoda mukavaa sävyä biisiin. Eihän tästä nyt ihan oikeasti voi oikein muuta sanoa, kun että hyvälle tuulelle ainakin tulee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Leave me Alone 04.06.2008

Dreadful - Leave me Alone
Kappas, uusia biisejä! Ihan samaa taattua laatua on tämäkin kuin vanhat, paitsi uusilla höysteillä ja kehityskin kuuluu. Puhdas laulukin alkaa laulajalta taittumaan kivasti, vähän vielä siihen sitä potkua lisää eli sellaista metallia ja potkua ääneen. Ja vireessäkin on ehkä vähän tsekattavaa. Örinä toimii kyllä ihan helvetin hyvin. Väliosa on mukava höyste biisissä, olisi vielä toivonut että se olisi ollut vielä vähän pitempi. Oikein hyvä biisi sävelyksenä ja sovituksena ja soitto/laulu pelaa hyvin, tästä on taas hyvä jatkaa:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Baditus Sonus 04.06.2008

KAIHO2 - Baditus Sonus
Ei helvetti, nyt alkaa tulemaan varmaan jo yliannostus tästä "bändistä", kun alkaa tekemään jo mieli nähdä livenä koko homma:D Tässä nuo vokaalit on kyllä jo aika namusetämäisiä, en haluaisi kuunnella tätä pimeällä syrjäisellä kujalla. Nyt vaan Kaitsu livekokoonpano kasaan, minä tulen ainakin katsomaan!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 10.07.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
OIkein menevä ja rokkaava biisi. Laulaja vetää ihan mukavasti, muttei ihan vielä ehkä ole löytänyt kaikkia "hienouksia" äänestään/soundistaan, mutta varmoilla vesillä liikutaan. Etenkin kertsi pelaa hyvin, säkeistössä aavistuksen tylsyyttä lauluissa mukava. Saundit on kyllä treenikämppädemoksi hyvät ja soitto kulkee oikein mallikkaasti, kitaroista tykkäsin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Säkeistössä nuo puheraidat vähän sotkee, piti ihan kelailla edestaakse, että temppuileeko kone, mielestäni ne eivät oikein istuneet sinne. Kaikenkaikkiaan hyväntuulinen ja kiva ralli, vähän vielä jotain erottuvuutta muista mukaan,niin oikein hyvää tulee:) Kyllä tätä enemmänkin mielellään kuuntelee!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lapsivesivärit - El paso 24.04.2008

Lapsivesivärit - El paso
Yleensä huumorimusiikki on kyllä sitä, mikä minua ei kauheasti naurata, mutta tässä bändin nimeä myöten kieltämättä alkoi hymyilyttää:D tässä biisissä on kyllä saundit kohdallaan ja jotenkin muutenkin kyllä kolahti meikäläisen kieroutuneelle huumorintajulle täpöllä. en tiedä sitten mitä tällä biisillä on antaa musiikkimaailmalle, mutta minulle ainakin meinasi antaa k***t housuun..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 24.04.2008

Piecemaker - Words Inside
Aika erikoinen aloitus biisille, ei oikein saanut heti otetta siihen. Laulaja vetää taas tunteella ja kertosäe on tällä kertaa oikein hieno, tulee ihan joku kasari-heavyklassikko mieleen (siis ei suoraan mikään tietty biisi), mutta säkeistöissä taitaa vähän epätarkkuutta kuulua, ettei ihan mene nuotilleen nyt. Melodia on kyllä vaikea ja johtuu joko siitä tai siitä, että melodia on sen verran erikoinen ettei meikäläisen korva nyt pysy mukava. Biisistä jäi vähän rikkonainen käsitys, jos kertosäe ei olisi ollut noin hieno, ei olisi tämä biisi kyllä tarjonnut minulle mitään. Tässä biisissä laulaja tosiaan vakuutti oikein kunnolla, olisipa mukava kuulla sama mies vetämässä kikkeliheviä;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Nothing Remains 06.05.2008

Silent Dream - Nothing Remains
Ujui, että on laulajalla kyllä vallan seksikäs ja munakas ääni. Huhhuh:D Aika lailla kyllä laulajan pillin mukaan tässä biisissä mennään, sävellyksenä ei ole niin maata mullistava ja soittokin ihan perus hyvää ja taitavaa. Jotenkin tuntui, että sai aika pitkään odottaa että biisi lähtee kunnolla käyntiin ja siltikin lähtö jäi vähän pliisuksi. Lähinnä tuo kertsi olisi voinut olla vähän ponnekkampi, vaikkakin repivän kaunis on nytkin. Eli ei isompaa mutinaa tästä aikaan saa, revittelyjä odotellessa;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Hearts Answer 19.04.2008

MAP - Hearts Answer
Laadukas ja toimiva biisi kuten tuo aiemminkin kuuntelemani. Laulaja edelleen toimii pirun hienosti ja soitto kulkee mukavasti. Biisiin ehkä vähän enemmän tarttuvuutta olisin kaivannut, sellaista että voisi siinä hyräillä mukana, nyt rakenne oli aavistuksen sekava, ei kuuntelija-parka pysy kovin häävisti mukana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Myastenia - The Game 06.05.2008

Myastenia - The Game
Oikein mukavaa menoa ja meininkiä. Laulaja vetää aika antaumuksella, tosin varmasti vieläkin voisi sitä vähän persuuksille potkia, josko sieltä vähän vielä lähtisi lisää;) Tosin ihan hyvää jo nytkin. Biisi on aika peruskauraa, joitakin pirun hyviä juttuja tuolla seassa helminä, esim. bridge, josta olisi kyllä odottanut vähän äkäisempää lähtöä kertsiin. Tai olisin odottanut sellaista selkeämpää kertsiä, mutta se on niin makuasia mistä pitää. Ei siis kummempia motkottamisia, ihan mielellään kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - A dream in a dream 2 19.04.2008

Dreamcase - A dream in a dream 2
Hauskasti tunnelmoiva kipale. Vähän repaleinen kokonaisuus, toisaalta hyvähän se on, ettei koko ajan tiedä mitä seuraavaksi tulee:) Kuitenkin se punainen lanka on pikkaisen hukassa tässä ja kyllä vaikeuttaa kuuntelunautintoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 19.04.2008

Geremys Junction - Darlinston
Kitarat vetää ajoittain hienojakin kuvioita, ajoittain vielä pikkaisen pliisuja, kun nehän tässä se pääinstrumentti on. Taustamusiikiksi tämä on passelia, mutta muuten en oikein itse saa tästä suuria elämyksiä irti. Plussaa on se, ettei biisistä ole väkisin tehty kovin pitkää instrumentaali-eeposta, vaan osattu hyvin rajata biisin äänimaailma ja pituus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Inside My Head (there is only pain) 06.05.2008

Dreadful - Inside My Head (there is only pain)
Täällä on taas taottu tuttua Dreadful-laatua:) Laulaja on jälleen kerran kehittynyt ja nuo äkäiset kähinät lähtee kyllä niin komiasti, että oijoi. Puhdas laulu voisi olla vielä aavistuksen munakkaampaa, mutta noillä örinöillä mennään jo pitkälle. Soittokin pelaa oikein mallikkaasti, kuten aiemminkin, mutta biisi ei ehkä ollut ihan niin tarttuva kuin aiemmin, mitä jäin kaipaamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Explore 01.04.2008

Electric Freak - Explore
Aika hajanaisesti ja sekavasti alkaa biisi, en meinaa saada otetta nyt millään. Erityisesti kitara vetelee melko rikkonaisia melodioita ja vähän mitä sattuu. myös tuo koskettimien hyökkiminen tuolla minne sattuu häiritsee välillä. Mutta todellakin modernia ja erikoista ja siitä plussat tälle biisille. Se on hyvä, että maailmaan mahtuu monelaista musiikkia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Iloinen 04.04.2008

AlfaKallen vanhat - Iloinen
Olen yleensä sitä mieltä, että kun huumorimusiikkia lähdetään tekemään, se tehdään sitten kanssa kunnolla. Tässä jäi vähän sellainen fiilis, että kunhan on 3 promillen humalassa nauhoiteltu jotain omaksi ilokseen. Ja eihän siinä mitään vikaa olekaan. Kyllähän nuo sanoitukset laittaa väkisin naurattamaan ja kun yrittää jättää oman pienen sisäisen tosikon taustalle, niin hauskaahan tämä on. Voisin kuvitella kuitnekin, että ihmisille, jotka tuntevat kyseisen artistin, biisi uppoaisi paremmin ns. sisäpiirivitsinä:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Stay 19.03.2008

Cruel Persuations - Stay
Mukavan melankolissävytteinen kipale. Alun riffittelyt ehkä aavistuksen kliseiset. Saundit on tukkoiset ja laulu ei meinaa kyllä erottua tuolta. Ehkä osittain siitä johtuu, että laulaja kuulostaa kyllä vetelevän mitä sattuu tuolla. Pills kappaleessa laulu toimi mielestäni paremmin. Mukavaa raspia äänestä löytyy kyllä tässäkin. Biisinä ihan jees perus rokkibiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 3.Alprazolam 16.03.2008

Electric sedatives - 3.Alprazolam
Tämä genre on aina yhtä vaikeaa kommentoida, eikä tämäkään biisi kyllä päästä helpolla:) Se on varmasti hyvän biisin merkki yleensä, mutta tässä tapauksessa en saa oikein kiinni biisin juonesta. mielikuvitusta on kyllä käytelty äänimaisemia maalailtaessa, mutta itse olisin sekaan kaivannut jotakin melodiaa edes johonkin kohtaan (no kyllähän sitä siis välillä minimaalisesti olikin). Varsinkin loppua kohden meno muuttuu melko raskaaksi kuunnella, etenkin kun biisi on niin otlkuttoman pitkä. Tässä biisissä kuitenkin siis ollut tarkoituksena tuoda esille tunnetiloja, joten sen perusteella voin sanoa, että hyvin on onnistuttu. hyvä ja halpa terapiakeino:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Service Ball (Live @ On The Rocks) 19.03.2008

Piecemaker - Service Ball (Live @ On The Rocks)
Saundit olivat vähän turhan tukkoiset, vaikka toki ymmärrän että liveveto kyseessä. Aiemmasta kommentoimastani biisisti pidin enemmän. Tässä laulajan tyyli kyllä menee meikäläiseltä niin kovasti ohi, että alkaa jo ärsyttää. Vaikka taitava onkin, silti joku roti kuitenkin, kun menee ihan rääkymiseksi. Biisi oli muutenkin aika keskinkertainen, ei herättänyt enempää tunteita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Pills 18.03.2008

Cruel Persuations - Pills
Mielenkiitonoinen aloitus ja tömäkästi soittokin tästä käynnistyy. Saundit ovat aavistuksen tunkkaiset, mutta en anna nyt niitten liikaa häiritä. Biisi on hyvin perus rokkibiisi. Laulaja vetää ajoittan tosi hyvän kuuloisesti, ajoittain taas yrittämistä taitaa olla liikaa ja menee aikalailla nuotin vierestä. Nuo hassut matalat stemmat ovat ihan kivat, onneksi niitä ei ole käytetty liikaa. Vaihtelevampia kitaramelodioita jäin vielä kaipaamaan. Kun vielä laulaja hioo tuota tarkuuttaan, niin hyvää mieninkiä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 19.03.2008

KATARA - Minä olen tie
Hyvä biisi tämäkin Kataralta. Vähän nuo säkeistöt jossain määrin muistuttavat joka biisissä toisiaan, tosin ymmärrän että tällä tyylillä vähän hankala melodioita kauheasti keksiä:) Mutta kertosäe on taas pirun toimiva, väliosa on oikein mukava piristys ja laulaja näyttää uuden, hienon puolen taidoistaan. Stemmatkin toimivat mahtavasti. Väliosasta eteenpäin siirtyminen ehkä aavistuksen tökkäsi, jotain soljuvampaa siirtymää sinne kaipasin. Lyriikat kanssa kalskahti aavistuksen liikaa korvaani noissa säkeistöissä, ehkä hieman liian kliseiset ja "saarnaavat". Kertosäkeessä lyriikatkin iskee hyvin. Hieno biisi kertakaikkiaan kuitenkin tämäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Uusi aika 16.03.2008

KATARA - Uusi aika
No nyt napsahti tältä bändiltä sitten toinen biisi ringissä:) Ihan samaa hyvää laatua jatkaa tämäkin. Biisi alkaa tiukasti, mutta ehkä omaan makuuni vähän liian pitkään kestää alussa nuo kitarointipätkät, loppu päässä ei olisikaan siltä tuntunut. Kertosäe ei lähde ihan niin hyvin kuin aiemmin kuuntelemani biisi, mutta toimii tämäkin. Laulaja vetää jälleen vakaasti ja tulkinta on hyvää. Kiipparit saa hymyn huulille positiivisessa mielessä ja juuri sopivassa määrin, mutta rajoilla liikutaan milloin voisi mennä jo huvittavuuden puolelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Kohtalon kivi 15.03.2008

KATARA - Kohtalon kivi
Biisi kyllä vakuutti. Alkuun ei vielä hirveästi saanut vietyä mukanaan, vaikka taitavat soittajat ja laulaja vievät biisiä hienosti eteenpäin. Mutta kertosäe toimii pirun hienosti ja vie viimeistään mennessään. Säkeistöihin olisin ehkä vähän vaihtelua enemmän kaivannut, mutta ei kuitenkaan vielä tympimään kerennyt. Hyvä biisi kaiken kaikkiaan!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karmine - Faceless World 04.03.2008

Karmine - Faceless World
Nyt on pojat petranneet oikein urakalla uuteen matskuun. Laulut toimii tässä biisissä pajon paremmin kuin tuossa avausbiisissä, piti hetken jo kuunnella onko sama laulajakaan:) Eli hienosti on saatu peliin tunnetta ja tulkintaa! Muutenkin biisi on nätti ja siinä kuuluu omia juttujakin mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep? 15.03.2008

Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep?
Alku on mielenkiintoinen, mutta minun makuun liian pitkä. Genre ei mielestäni kuvannut tätä biisiä tarpeeksi, koska ei tässä kyllä rokkia ollut. Äänimaailmojen maalailu on onnistunut hienosti, tosin vaihtelevuutta olisi varmastikin voinut vielä olla enemmän. Biisi eteni samanlaisena alusta loppuun, joillain hienoilla melodiolla tuonne olisi vielä saanut lisää tarttumapintaa. Tosin eikai tämän tyylisessä musiikissa aina niin tarttuvuutta tarvitse olla, jos tunnelma on kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 12.03.2008

MAP - Without My Woman
Tässä biisissä on kyllä tyyliä ja tunnetta todellakin! Laulaja vetää hyvin ja sopii mahtavasti bändiin, välillä ehkä laulussa turhaakin räkäisyyttä, joka vie vähän uskottavuutta, mutta sitä on tosiaankin vain vähän. Tästä biisistä ainakin voisi olettaa, että porukka on pitkään soitellut kimpasa, koska jotenkin vain tuntuu siltä, että kaikki palaset on loksahtaneet paikalleen, biisi on tyylikäs kaikenkaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sata - Late Regrets 29.02.2008

Sata - Late Regrets
Jee, hyvä pojat, nyt on taas otettu iso askel eteenpäin!! Ihan alkumetreillä vokalistin "ville laihiala maneerit" aavistuksen otti korvaan, muutenkin hieman sentencedin henki tästä kivasti hehkuu, mutta sitten eteenpäin kun vokalisti päästettiin ns. irti, niin kylläpä hyvin vetää!! Kitaristitkin on skarpanneet urakalla, ei tässä mitään mutinoita nyt saa millään aikaan. Tykkäsin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - The Great God Pan 29.02.2008

Antipope - The Great God Pan
SAundit tässä aavistuksen vaivasi koko biisin ajan, mutta jos siitä ei nyt aleta nipottamaan, niin melkoisen tiukka ja asiallinen pläjäys oli! Laulaja on todella passeli tähän mättöön ja kitaristitkin hoitelee tonttinsa hyvin. Biisi myös vaihtelee tälläiselle "epätyypillisesti" mikä on pirun hyvää plussaa, tulee vähän noista jutuista jopa Filth mieleen. Ei paha juttu sekään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 08.03.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Alkuintro on miellyttävä korvalle, jokseenkin aavistuksen liian pitkä. Jotenkin olisin vielä kaivannut lauluosuuksien (puheosuuksien) jälkeen jo äkäisempää käynnistystä. Kun kuitenkin asiaan päästään, biisi jaksaa kyllä pitää melkoisen hyvin mielenkiinnon yllä. Laulajalta olisin kaivannut kyllä repäisevämpää esitystä, sieltä varmasti potentiaalia kuitenkin löytyy. Toisaalta biisin luonne kyllä vaatii myös sitä fiilistelyosastoa.. Vaikea kappale, vaatii useamman kuuntelun ennenkuin aukeaa ja sehän on hyvä merkki se.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 03.10.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Hauska ja rento biisi. Laulajan ääni sekä ihastuttaa että ajoittain ärsyttää ja sehän on hyvä asia, kun ainakin persoonaa löytyy. Biisi on ehkä ajoittain vähän tylsähkö ja ei niin täysillä tempaa mukaansa ihmistä, joka ei tavallisesti tällaista kuuntele. Kertosäkeen olisi toivonut lähtevän vähän "äkäisemmin". Lopetus tuli myös melko yllättäin,mutta hyvä,ettei biisiä ole väkisin pidennetty. Lyriikoista plussaa:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 19.04.2008

Kalashnikov - Sherpa
Tällaiseksi pop-renkutukseksi ihan jees biisi. Laulaja ajoittain ärsyttää, ajoittain ihastuttaa. Se kai on juuri hyvä piirre, ainakin eroittuu edukseen. Biisi itsessään ei kyllä anna minulle juuri mitään, tällaisena taustamusana menee ihan hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 18.03.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Tämä biisi toimi kyllä meikäläiselle ehdottomasti parhaiten aiemmista arvostelemistani. Biisi alkaa mukavan tuhdisti ja jämäkästi, sitä jämptiyttä olisi vielä voinut jatkaakin. Aikalailla samanlainen tämäkin, vähän otti korvaan muutaman kielikuvat lyriikoissa, jotka taisivat jo esiintyä pienellä variaatiolla muissakin biiseissä. Mutta sekin otti korvaan vain siksi, että oli juuri kuunnellut niitä. Laulaja vetää edelleen pirun nätisti ja tässä tulee jo sitä tunteen paloa paremmin esille. Stemmat toimii pirun hienosti myös!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 16.03.2008

Loudrunner - Loudrunner
Rehellinen hevi on aina ollut meikäläisen sydäntä lähellä, eikä tämäkään biisi tuottanut pettymystä. Biisi on oikein mukava perushevibiisi, jossa mennään vauhdilla eteenpäin, mutta vältetään kikkelihevin kliseet mukavasti. kitara- ja laulumelodiat eivät ehkä ole kaikkein omalaatuisimmasta ja kiinnostavimmasta päästä, mutta mikäs siinä, kun kerran toimii. Laulajalla voisi olla vielä pienesti petraamista lausumisen ja tulkitsemisen suhteen, muttei pahemmin kyllä, koska se sopii tähän bändiin kuin nyrkki persiiseen. Enemmittä kitinöittä, hyvä biisi:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 19.03.2008

Pääoma - Yövieras
Tasokkaan kuuloinen kappale soittoineen ja lauluineen. Laulajan tulkinta välillä vähän ärsytti, kun mennään tuonne korkeammille nuoteille, mutta toisaalta se on hyvä merkki että herättää tunteita. Muuten laulaja vetää hyvin, biisi on sovitettu hyvin ja sävelletty. Soittokin toimii. Lyriikat olivat ehkä vähän liian elämän läheiset minun makuun..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 15.03.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Ringistä putkahti taas tutun bändin uutta rallia, joka onkin kyllä jo ollut kuuntelussa meikäläisellä:) Tässä bändissä kehityskaari menee vaan koko ajan eteenpäin. Laulu on edelleen korvia hivelevän kaunista, toisinaan vaan melodioihin kaipaisi vähän vaihtelevuutta enemmän, haluaisi kuulla myös monipuolisen laulajan useampia hyviä puolia. Soitto on tiukkaa, enkä siitä nyt löydä mitään kitistävää. Ehkä biisinä ei yllä bändin parhaimmistoon, itse tykkään hieman tarttuvammista ralleista, tässä lähinnä menee kuunnellessa ja ihmetellessä miten hyvin kaikki osaset toimii, mutta ei kuitenkaan aiheuta aivan kylmiä värityksiä kuten jotkut aiemmat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 16.03.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
Biisi oli omassa genressään laadukkaan kuuloinen. Melodiat olivat mukaansa tempaavia menon pysyessä mukavan tasaisena. Ainut mikä harmitti biisissä oli se, että (varmaan kuuluu genreen sinänsä..) laulaja hokee samaa fraadia läpi koko biisin. Jotenkaan en itse kokisi, että biisin "sanoma" kärsisi, jos vähän olisi tuohon ilmaisuun panostettu enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Theogony 04.03.2008

Antipope - Theogony
Pirun pitkäksi biisiksi ei kuitenkaan ollut tylsä. Hyvä! Örinälaulu toimii kivasti, ehkä aavistuksen ponnetonta on ajoittain. Ainakin nyt kun on ensin kunnolla kuunnellut tota uutta matskua, tosin siinä biisi jo erilaisuutensa vuoksi vaatii rankempaa tulkintaa.Ei siis voi täysin verrata. Kuitenkin sieltä löytyy mukavasti erilaisia sävyjä ja tulkinta pysyy melko hyvin ajantasalla biisin edetessä, vähän herkkyyttä tiettyihin kohtiin kaipasin vielä lisää. Biisinä kyllä tämä viehätti muuten kovasti, tunnelmaa ei puuttunut, vaikka ehkä jostain tuolta keskimain olisi pari minuuttia voinut kyllä ottaa poiskin, eikä silti mitään kovin olennaista jäisi pois.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popimpaa matskuu - Renkutus 04.12.2007

Popimpaa matskuu - Renkutus
Melkoisen veikeä biisi..tuo kitaranäppäily on pikkasen tökerön kuuloinen tuossa itsekseen (ja varmasti myös laulujen kanssa!) mutta kun tuohon kivat laulut saa lisättyä, niin kyllähän tuosta tuollainen rairai-känni-ja fiiliksenkohotusmeininki löytyy:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 30.03.2008

TOB - My Rainy Day
Mukavan rehellinen rock-biisi, joka saa hymyn nousemaan huulille ja puntit vipattamaan. Tällaista Suomessa tehdään nykyään liian vähän! Laulajalla on mukavan rouhea ääni ja soitto kulkee oikein mallikkaasti. Laulustemmat pelittää hienosti ja tuo mukavaa nostetta peliin. Vähän tuohon säkeistön lauluun olisin kaivannut loppua kohden aavistuksen enemmän vaihtelua, mutta ei tuo juurikaan haitannut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 18.03.2008

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Biisin kuvaus oli jo niin mainio, että hyvä kun jaksoi biisin intron ajan odottaa mitä täältä oikeasti seuraa..No en tätä ihan iskelmäksi menisi haukkumaan. Mukavan letkeää eurojumputusta, jota olen kyllä vähän jäävi kommentoimaan yleensä. Siinä mielessä hyvä piirre biisissä, ettei aiheuttanut minkäänlaista ärsytyksen tunnetta, kuin monet tämän genren kappaleet. Itseasiassa biisi on melko laadukkaan kuuloinen, tosin aavistuksen yksitoikkoinen. Noita tollaisia välikevennyksiä olisi mielestäni voinut olla enemmänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 18.03.2008

VPA - Kanssamatkaaja
Biisi on kaunis ja haikea. Sävellyksessä ja sovituksessa ei ole moitteen sanaa, tällaiseen genreen hyvä. Laulajan tulkinta oli vähän turhan flekmaattinen ja välillä vähän epävarmakin, vaikka ääni taas sopiva biisiin. Siihen kun saisi varmuutta ja tulkintaa, niin biisi olisi todella koskettava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 15.03.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Tämä oli tällainen juuri sopiva lauantai-aamupäivän rentoutus biisi.. Sai hyvälle tuulelle ja jalan vipattamaan. Laulajalla on kivan persoonallinen ääni ja osaa sitä myös käyttää. Se oikeastaan tekee parasta, että uskaltaa tulkita ja kokeilla jopa juttuja, jotka voisivat mennä pieleen. Tässä eivät kuitenkaan mene. Mainio railli:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 15.03.2008

Marccus - Liar
Soitantopuoli on hyvin hallussa biisissä, biisissä on muutenkin mukavan svengaava meno ja tunnelma. Laulaja vetää pikkuisen turhan kliinisesti ja lausunnassakin on petraamista. Stemmalaulut toimivat kivasti. Laulajalla on kuitenkin miellyttävä ääni ja kertosäkeessä laulu toimii erittäin hyvin, mutta säkeistöissä se lähinnä lausumisen ja tulkinnan puutten vuoksi ottaa korvaan Kokonaisuutena jäi kuitenkin todella mukava maku biisistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - ZombieChrist 25.10.2007

Gian - ZombieChrist
Jahas, taas sitä on kovasti kehitytty ja menty eteenpäin, erityisesti vokaalit vakuuttaa demo demolta enempi:) Ja soitossakaan ei taaskaan ole mitään valittamista. Hyvä hyvä!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele mutagen - Napalm 17.10.2007

mutagen - Napalm
Kappas, tänne läsähtänyt vallan uutta ärinää ja murinaa. Edelleen kyllä hyvin uppoaa, murinat senkun kehittyy koko ajan ja biisi itsessäänkin hyvin toimiva. Ei kai tässä auta sen enempää paskaa jauhaa, tykkäsin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dethera - Bullet For My Hangover 17.10.2007

Dethera - Bullet For My Hangover
Mukavan äkäsesti lähti biisi liikkeelle, siitä jo heti plussat:) Laulajalla on miellyttävä ja asennetta tulvillaan oleva ääni ja tulkinta, soitossakaan ei kyllä mitään kitisemisen aihetta ole. Nuo taustahuudot tuossa ehkä vähän alkoi loppua kohden puuduttaa, meinasivat jo vähän liian isossa roolissa olla, kuitenkin tuo murina on jo niin mainiota, että mielestäni vähän vei liikaa huomiota siltä, eikä tuonut lisää tehoja. Kyllä, pätevää on kaikenkaikkiaan!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies 10.10.2007

Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies
Alku on hieman turhankin pliisuhko, mutta eteenpäin mentäessä laulajasta alkaa löytyä mukavaa särmää, Kertosäe erityisesti toimii, vaikkain toistuu ehkä turhan monta kertaa! kertosäettä hokeva väliosa (mikä onkaan) toimii erittäin hyvin katkaisemaan vähän loppuakohti liikaakiin samaa jauhavan biisin..Kitaristit vakuuttavat ja kokonaisuutena muutenkin lopussa jäi biisistä hyvä maku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NBS - Hanat auki 17.10.2007

NBS - Hanat auki
Ihan miellyttävää kuunneltavaa, vaikkei genreä muuten tulisi kuunnteltuakaan. Eli laulajilla mielyttävät äänet ja lausuminen/tulkinta mukavan letkeetä, biisi laittaa hymyn huulille ja se on mukavaa se:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuhat talvea - Muurinmurtaja (Re-recorded) 17.10.2007

Tuhat talvea - Muurinmurtaja (Re-recorded)
Tosiaan pakko itsekin kitistä vähän saundeista, kun ei meinaa nuo vokaalit erottua ja kitaratkin puuroutuu..mutta mitä selvää saa, niin mörisijällä on kyllä asennetta, mutta nuo puhtaat laulut pikkuiset tökkäsivät korvaan liian isona kontrastina. Ideaa kuitnekin biisissä on ja varmasti kunnon saundeilla potentiaalia vaikka mihin:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Liian kaunis 15.03.2008

Routaraja - Liian kaunis
Biisi on nätti ja rauhallinen, kitarointi ihan mielekästä kuunnella. Tuo discobiitti tuolla kertosäkeessä kyllä omaan korvaan kalkahtaa aika paljon, jotenkin rikkoo biisin linjan. Laulajalla jonkin verran epävarmuutta äänessä, ikään kuin ääni "tärisee" välillä, joten siihen ja tulkintaan varmaan vielä voisi kiinnittää huomiota. Ilman tuota biittiä olisi koskettanut minua kunnolla tämä kappale, nyt jäi vähän pinnalliselle tasolle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 04.04.2008

Metaplasm 646a - Baikonur
Hyvät, jytäävät saundit on ainakin saatu aikaiseksi:) muutenkin mukavan rytmikästä, tarttuvaa kamaa biisin alusta loppuun. Jopa minä, joka en kuuntele electro-musaa sitten pätkääkään aloin tässä jalalla rytmiä poljeskelemaan:) En osaa mitään kitistä, enkä antaa kehitysehdotuksia. Hyvää omassa genressään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Random Plan - Nothing To Say 17.10.2007

Random Plan - Nothing To Say
Mukavan rokkaava biisi, alkaa hassusti takuten, mutta sitten kun päästään verseen, niin johan lähtee! Laulajalla erittäin kaunis ja miellyttävä ääni, tulkintakin kohdallaan. Miksauksesta johtuen ehkä kuitenkin jää vähän kuivakkaaksi? Kitarointi ajoittain melko mielenkiintoisen kuuloista, pitää oikein jäädä kuuntelemaan että mitä siellä tapahtuu, mutta pääsääntöisesti turvallisesti ja varmasti etenevä biisi kaiken kaikkiaan. OIkein miellyttävää ja viihdyttävää rokkia:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - The Mirror Doesnt Lie 17.10.2007

Dreadful - The Mirror Doesnt Lie
Biisi alkaa kyllä tosi pontevasti ja imaisee todenteolla mukaansa. Tykkään kovasti tuosta laulajan saundista edelleen ja se vielä toimii erittäin hyvin noissa säkeistöissä, jotka soitannollisestikin hyvin toimivia ja sopivan raskaita. Mutta..kertsiin jotenkin fiilis pääsee vähän lässähtämään, kun itse odotti jotain todella huimaa ja räjähtävää sieltä tulevan, tässä myös laulu ei ole enää niin edukseen kuin säkeistöissä. Biisiä ei kuitenkaan pahemmin voi kyllä haukkua, loppuun asti kuitenkin mukavasti kulkee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 17.03.2008

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Ja nyt jo toinen biisi ringissä tältä mainiolta bändiltä. Tämä biisi ei ole ihan niin tarttuva kuin Eyes of fire ja laulajan tulkinta ei tässä ole niin monipuolista. Jos biisit olisi kuunnellut toisessa järjestyksessä, ei tästä biisistä olisi jäänyt ihan niin pliisu vaikutelma:) Kuitenkin kokonaisuutena toimii, jotain uskomatonta väliosaa tms. olisin vielä kaivannut, mutta mikäs siinä kun näinkin on hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - What If 16.03.2008

TOB - What If
Kokonaisuudessaan mukava biisi, joka saa hyvälle tuulelle. En tiedä johtuuko miksauksesta tms. mutta laulaja mielestäni kuulostaa välillä vähän alavireiseltä. Voi johtua myös siitä, että mielestäni melodiat menee ajoittain tälle laulajalle liian matalalle. Laulajalla on kuitenkin miellyttävä ääni ja tulkinta on juuri sopivaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 01.04.2008

TOB - Therapy Office Blues
Jahas, itse Topihan se sieltä taas ringistä putkahti:) Enkä valita, mukava meininki jatkuu tässäkin rallissa. Komppikitaran kuviot ovat mukavan nostalgiset ja aavistuksen kliseisetkin, mutta sopivat hyvin tähän. Laulaja vetää taas varmasti ja tunteella, vähän harmitti kun lyriikat tuossa kertosäkeessä liikaa toistuivat, olisi vähän voinut siihen tehdä variaatiota, kun juttu toistuu aika monta kertaa, eikä kertsi ole kauhean hitikäs. Mutta laadukasta bluesia/rokkia, joka hymyilyttää ja saa jalan vipattamaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - First Jam (on Friday night) 15.03.2008

Gary
Mukavan leppoisa biisi, joka ei kuitenkaan antanut hirveästi minulle. Kitaran saundi oli kiva ja kyllähän sitä osattiin soittaakin:) mutta jotenkin biisi olisi näin instrumentaalina kaivannut sävellyksellisesti ja sovituksellisesti enemmän koukkuja ja vaihteluita, että jaksaisi tässä muodossaan vetää täysin mukaansa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 09.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
On kyllä aivan tautisen tiukkaa soittoa ja mahtavat saundit, meinasin heti kärkeen lennähtää selälleni:) Vokalistilla todella kaunis ääni, mutta hieman eri sävyjä kaipaisin ääneen. En tarkoita niinkään tulkintaa, vaan että olisi kiva kuulla joskus matalampaa laulua jne, ettei tosiaankaan jää ihan siihen nightwish tasolle. Kaikenkaikkiaaan todella hyvä maku jäi biisistä, en osaa enempää sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla 15.03.2008

Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla
biisin nimi antaa jo melko paljon odottaa..Mutta sitten vähän harmittaa kun kestää turhan pitkään ennenkuin biisi pääsee käyntiin. Biisi on kyll todella erikoinen ja ehkä en sitten ymmärrä tarpeeksi genreä, mutta en meinaa saada otetta millään. Varsinaisesti biisissä ei ole mitään liikaa/vikaa, enkä myöskään osaa sanoa mitä tästä puuttuu, kuitenkin odotin vain koko biisin ajan, että tässä tapahtuisi jotain mielenkiintoista; tulisi joku osa, missä on menoa ja meininkiä. Jos biisi olisi ollut vaihtelevampi, olisi iahstuttanut enemmän, nyt jäi vähän sellainen tylsähkö maku suuhun. Kuitenkin pitää sanoa, että omassa sarassaan tyylillä toteutettu kappale, vaikkakin hieman tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 07.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Todella vinkeä alku biisissä, kitarat ovat erikoiset ja miellyttävät. Laulaja hieman yllättää alussa, tuntuu että ei täysin sovi mukaan, mutta hetken totuttelun jälkeen toimii hyvin, mutta tarkkuutta vaatii vielä paljon. Tulee hieman A.W Yrjänä mieleen saundista ja värisevästä laulutyylistä. Biisi on todella tunnelmallinen,mukaansa tempaava ja ajatuksia herättävä. Kun otetaan huomioon treenissoundit, ei voi muuta todeta kuin että kaunista ja melko omaperäistä, kun saa vain kunnolla studiossa nauhoitettua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Mielisairas 30.12.2006

Dedi-B - Mielisairas
Erittäin miellyttävä ääni laulajalla ja selvää saa sanoista heti, siitä isot plussat. Kertsissä hieman laulun sävy on liian kova/olisi voinut olla enemmän sävyjä ja tunnetta. Sanat on hiphop-biisiin mielestäni hyvät, vaikken genreä niinkään kuuntele, mutta se oli erityisen hyvää, ettei viljellä niitä kirosanoja joka välissä kuten yleensä:) Kyllä genressään oikein pätevä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 05.01.2007

Silent Dream - Drown
Alusta alkaen mukaansa tempaava ja huomion kiinnittävä biisi. Laulaja on erinomainen. Komea, sävykäs ja tunteellinen ääni. Ja mies tietää,miten sitä ääntä pitää käyttää. Biisi on rakenteeltaan varman oloinen, soljuvasti eteenpäin menevä, ehkä aavistuksen yllätyksetön. Mutta väliosa oli piristävä tuolla välillä viuluineen päivineen ja kitaristit vetävät homman kotiin läpi koko biisin. Loppu oli melko uhkarohkea veto, mutta kyllä toimi. Jäi juuri sellainen olo, että nytkö se loppu noin vaan, pakko kuunnella uudestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 30.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
Melko mielenkiitoiset kitaramelodiat heti alkuun ja saavat kyllä mielenkiinnon heräämään. Mukavan äkäinen setä tuo laulaja, tykkään kovasti saundista ja asenteesta, lausuminen mukavan selkeää. Saundit ehkä aavistuksen tunkkaiset mun kajareista kuunneltuna, basso jotenkin mössöä. Vaikka isommin ei tästäkään voi kyllä valittaa. Sitten vielä antaisin lisäpkussaa hyvästä biisin nimestä.:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 30.12.2006

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Todella kiva alku tässä,pidän erittäin paljon kitaroitten "huolettomasta,keveästä" menosta ja saundista. Laulaja hoitaa tonttinsa erinomaisesti, erittäin komea ääni ja lausunta mahtavaa. Oman genrensä parhaimmistoa täällä,mitä nyt olen kuullut. Huomaa, että yhdessäsoittoa tullut (olettaisin näin) koska jotenkin niin saumattomasti tämä biisi etenee ja soittimet ovat hyvässä tasapainossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - Bloodstorm 18.12.2006

Gian - Bloodstorm
Oijoi,kylläpä kehitys kuuluu pirun selvästi ja huomaa, että on panostettu sovittamiseen ja studiossa käynti kyllä ollut hyvä juttu. Mukavaa vaihtelua tuo puhdas laulu tuolla välissä. Ja örinä on erityisesti selviten kehittynyt tässä bändissä. Mukavaa runttausta on edelleenkin, diggaan:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - The Blast 18.12.2006

Gian - The Blast
Tästä biisistä kyllä huomaa erityisen hyvin, miten suuntaus on ed.demosta muuttunut ja en kyllä valita.) Oikein mukavaa mättöä tämänkin. Hitto,olen ylpeä teistä:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Moonlight In The House 30.12.2006

Dreadful - Moonlight In The House
Laatu jatkuu tässäkin biisissä ja sopivasti erilaisenakin. Tämä biisi on juuri meikäläisen makuun sopivan synkkä ja tunnelmallinen ja jaksan edelleen ihastella laulajan vetoa. Ihan hyvä ettei puhdasta laulua tässä ollutkaan ja tuo matala puhelaulu tuotta välissä antaa uusia ulottuvuuksia. kitarasaundit on pirun hyvät ja kitaristit enemmän kuin miehet paikallaan. Pitääpä vallan faniutua:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Skulk 30.12.2006

Dreadful - Skulk
Kyllä lähtee biisi komeasti käyntiin ja tuo örinä on edelleen vallan mainiota. Puhtaan laulun ja örinän vaihtelu kertsissä on todella nätisti harmoniassa, puhdas laulukin on aika lailla kehittynyt, vielä vähän lisää sävyjä siihen voisi hankkia. Mutta kertsit on biisin parhautta ehdottomasti ja siitä laulajalle erityisesti kunnia. Kitarasoolo tuolla loppupäässä myös oli taidokas ja biisi muutenkin ikään kuin vielä paranee loppua kohti. Hitto että oli hyvä:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotsi - Osiensa summa 02.07.2008

Luotsi - Osiensa summa
Biisi on sävellyksenä ja sovituksena taidokas ja muusikot myös osaavat hommansa; eli ammattimaisuutta on nyt pelissä. Laulaja hoitaa tonttinsa erinomaisesti, vaikka vähän jäin eri nyansseja vielä tuohon säkeistöön kaipaamaan (vaikka pientä säröä aivan säkeistön lopussa havaitsinkin, jee), mutta kertsissä taas löytyy potkua oikein hienosti. Kertosäe muutenkin oli kovasti mieleeni. Myös lyriikat ovat osuvat, ei ole sorruttu liiallisiin kliseisiin ja taustalla on jopa ideaa! Eli yhteenvetona: pirun hyvä ralli:) Kestää useammankin kuuntelun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 10.10.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Laulajan ääni hieman otti heti alkuun korvaan, olisi kaivannut vähän särökkäämpää tulkintaa..Lyriikat on mukavan omaperäiset ja sarkastiset (tulee kiva särö muuten hilpeään biisiin) ja muutenkin biisi soljuu kivasti ja varmasti eteenpäin. Loppua kohden laulajakin alkuu jo tuntua paljon sopivammalta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Impale - Where Am I 30.12.2006

Sweet Impale - Where Am I
Tuohon alkuun olisin kaivannut vähän jotain, että olisi lähtenyt enempi. Laulaja hoitaa tonttinsa ihan hyvin, sävyjä ja tunnetta ääneen jäin vielä lisää kaipaamaan. Soittajat myös ovat osaavia, mutta pikkasen vielä jotain omaperäisyyttä kaipaan. Mutta kyllä se sieltä treenaamalla alkaa varmasti löytymään. Ei muuta kun jatkakaa hyvää työtä:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 17.03.2008

Piecemaker - Mental Fix
Omalla sarallaan laadukkaan kuuluinen biisi. Laulaja kyllä on todella hyvä, tulkintaa ja rohkeutta löytyy mahtavasti. Jossain kohdin tulee kyllä vähän omaan korvaan nähden ylilyöntejä tulkinnassa, mutta pienesti vain.Soitto kulkee hyvin, ei siinä sen kummempaa kitinää. Saksofoni piristää mukavasti biisiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 30.03.2008

Piecemaker - Creme Brulee
Aloitus biisissä on hieno, laulajalta lähtee taas komeasti fiilistelyt, mutta kuten aiemminkin valitin, välillä menee pikkusen minun makuun liikaa yli ja rääkyminen alkaa ottaa korvaan. Kertosäe on biisin parhautta, mutta ei biisi kuitenkaan itsessään ole millään tavalla kovin erottuva tai tarttuva. Soitto ja laulu pelaa, mutta ei herätä juurikaan tunteita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enter the Pain - makemyday 05.10.2006

Enter the Pain - makemyday
Kylläpä toimii, en osaa muta sanoa. Pupun laulu ei kyllä jätä ikinä kylmäksi:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 06.01.2007

Ever Since The Day - Crash
Hyvin perusrokkimieninkiä, kaikki pelaa hyvin yhteen, soittimet ja laulu vetää hyvin. Mutta todella paljon kuuluu vaikutteita ns. hittibändeistä ja tulee mielleyhtymiä eri biiseistä, joten jotain täysin omaa tästä vielä puuttuu. Kertosäe on mukavan tarttuva ja laulaja vetää hyvin, mutta vielä varmasti olisi lähtenyt enemmänkin tunnetta ja tulkintaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 30.12.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Kunnon jytkemeininkiä täältä löytyi,saundimaailma on kiinnostava ja miellyttävä. Mutta ilman laulua jää melko yksipuoliseksi vielä biisi, toivottavasti sitä on jossain vaiheessa tulossa:) muutenkin vähän rakenteeseen kaipaisi enemmän koukkuja/aiemmin jo biisissä..Mutta tästä mahtipontisuudesta isot plussat, alkoi hyvin jalka vipattaa mukana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Irreversible Child 08.10.2006

Dreadful - Irreversible Child
Biisin alku vakuutti kyllä jo heti, loistavaa..Saundit on kyllä demoksi todella hyvät ja potkua löytyy vaikka muille jakaa. Soitto on tarkkaa, rumpalin tatsi ja tuplien käyttö miellytti mun korvaa kovasti, bassosaundikin on oikein mukava. Örinälaulut pelittää erinomaisesti, laulajan ääni eroaa mukavasti massasta, puhdas laulu kaipaa vaan vielä jonkin verran treeniä. Kyllä tästä vielä hyvää seuraa.. Hyvä pojat!!
9

Sivu: 1 2 3