Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtajat - Aurinko 14.08.2014

Murtajat - Aurinko
Alussa en ollut vakuuttunut, mutta heti laulun lähdettyä olin ihan mukana. Toimi kovin hyvin, joskin "Egotrippi meets Slayer" vaatisi astetta enemmän mättöä. Hyvä biisi ja erinomainen miksaus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - 0073 14.08.2014

jm8k - 0073
jostain syystä tuli mieleen pelimusiikki, mikä ei minun kirjoissa ainakaan ole miinus... ehkä myöhempien aikojen Tekken-pelien mätkintämusa. Hyvänkuuloista settiä. Tykkäsin kovin paljon rumpusampleista ja etenkin lässähtävästi iskevästä virvelistä. Myös padien ja leadien soundit ovat kovin asiallisia, loppua kohti varsinkin. Pulputti päheästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Oblivion - #05 - A Place Beyond The Woods 14.08.2014

Project Oblivion - #05 - A Place Beyond The Woods
Kaunista ja tunnelmallista, sopisi oivasti synkän elokuvan taustamusiikiksi. Pidin paljon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastapelko - Monimutkainen 13.08.2014

Vastapelko - Monimutkainen
Kovin on bluesahtava intro, tulee mieleen akustinen Ismo Alanko ja jostain syystä hieman musiikki jostakin Muumien jaksosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punainen Operetti - Homo Economicus 13.08.2014

Punainen Operetti - Homo Economicus
Tulee mieleen äpärälapsi, jonka vanhemmat ovat Popeda ja Kuha. Setä Eppu Hassinen lienee vaikuttanut hieman, ja vanha Yup-koira varmasti myös jättänyt jälkensä. Toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Nythän on niin 13.08.2014

Lahkonen / Pena - Nythän on niin
Hauskaa singer/songwriter-menoa, minulle tuli mieleen parikin muuta asiaa kuin Tohtori Sykerö, esimerkiksi M.A. Numminen, mutta ei huonolla tavalla. Sanat toimi ja cajon toi oman lisänsä soundiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jan-Markus - Valkoinen 13.08.2014

Jan-Markus - Valkoinen
Toimi hyvin äänet yhteen, erittäin hyvän kuuloinen miksaus. Pianopainotteiseksi balladiksi hyvin muut soittimet ovat tasapainossa. Jotkut soundit eivät toimineet minulle, esim. vähän konemaiset rummut ja huilut vähän veivät muuten hyvää tunnelmaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 13.08.2014

Dr.Groove - Ride Back Home
Tämä on tällaista jenkkiläistä rokkia, juuri oikeanlaista moottoripyöräteemaan sopivaa soundia niin soitannassa kuin laulussakin. Miksauksessa hieman täyden kuuloinen soundi, mutta kovin hyvän kuuloinen silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multishape - Mind Control 13.08.2014

Multishape - Mind Control
En osaa yhtään sanoa, mitä mieltä olen tästä kappaleesta. Se kuulosti todella hämärältä muumimusiikki-funkilta. Loppuvaikutelma oli kuitenkin hyvinkin positiivinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia - Star Nuke Blaster 13.08.2014

Melodica Finlandia - Star Nuke Blaster
Toimii, kerrankin täällä hyvää hypi-pompi-tanssimusiikkia. Miksaus toimii ja bassojytä kuuluu jopa nappikuulokkeilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Reverence 13.08.2014

Crookmachine - Reverence
kaunista menoa, kitarasoundit ovat tyylikkäät Iso soundi ehkä kaipaisi vielä suurempaa "palkintoa", nostatusta, johon mentäisiin vielä lopuksi. Tykkäsin suuresti kokonaisuudesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samara1 - Samara - En henkeä saa 13.08.2014

Samara1 - Samara - En henkeä saa
laulussa saisi olla enemmän "intoa", nyt on vähän tuollainen Kurt Cobain -meno, hällä väliä -asenne. Muuten kyllä ihan potkii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zykloop - Hero (feat. Farisha) 13.08.2014

Zykloop - Hero (feat. Farisha)
Tykkäsin hirveästi laulajattaren äänestä, mutta loput biisistä oli hieman yllätyksetöntä. Tiedä sitten, onko genrelle yleistä. Tunnelmaa oli, ja toimisi hyvin esimerkiksi elokuvassa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele McLily - Lily - Maailman Koreografia 13.08.2014

McLily - Lily - Maailman Koreografia
Kyllähän tätä kuunteli, miksaus kyllä toimi ihan hyvin. Genre vaan ei oo itselleni se läheisin, varsinkaan suomenkielinen, mutta siihen nähden tykkäsin kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka 13.08.2014

Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka
Miksi tulee mieleen krapulainen Ismo Alanko? Koska se kuulostaa siltä, ei tosin huonolla tavalla. Olisi kenties kaivannut jotain suurempaa tarttumapintaa tarjoavaa kertsiä, mutta toimii kyllä chillailumusana näinkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Our Time Is Now 13.08.2014

Sound of Wood - Our Time Is Now
Tykkäsin soundeista ja siitä, miten biisi lähti käyntiin. Lopun huuliharppusoolo toimi kovin hyvin. Näin akustista ja hyvin ja hyvillä soittimilla soitettua sellaista kuulee harvoin. Nimensä mukaista settiä sikäli, vaan ei puisevaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Relinquere 13.08.2014

Klawie - Relinquere
Ajattelee aluksi Michael Jacksonin Is It Scary? -biisin ja Bond-leffan sekoitusta, sitten tulee mieleen vähän House M.D. ja muut isommat tv-sarjat ja lopulta eräs Michael Mannin elokuva. Erinomaista settiä, The Cinematic Orchestran Ma Fleur -levyn kaltaisia vivahteita kuuluu mukana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 13.08.2014

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Bitchin' blues rock, kovin hyvän kuuloista. Tulee hieman mieleen ZZ Top, Gov't Mule ja raskaampi New York Blues (Popa Chubby). Hyvä miksaus, joskin kitara vähän turhan kovalla. Laulusoundi ja kaiku toimii. Bluesdiggarina pidin kovin kovin paljon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo) 13.08.2014

The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo)
Treenistaltioksi kovin hyvän kuuloinen! Tulee mieleen Eppu Normaali sanotaan vuoden 2003 tienoilta, (tiedä nyt sitten onko loukkaus vai ei, itse pidän Eppuja kovin suuressa arvossa), joskin pianopainotteisempi. Olisin hieman odottanut isompaa nousua kohdan "aika pakkasten" jälkeen, mutta tämä nyt on niin vahvasti pilkunlähentelyä, kun ei hirveästi löytynyt vikaa. Piti oikein kuunnella useaan otteeseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 13.08.2014

Tons Of Monarchy - Native American People
Tulee mieleen jostain syystä Lordi, mutta toisaalta genre ei ole kovin tuttu. Miksauksessa vähän turhan pinnalla tuplabasarit verrattuna muihin, pienemmillä kajareilla ei meinaa kuulua kuin ne ja laulut.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 13.08.2014

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Tulee mieleen 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun hip-hop, toimii huomattavasti paremmin minulle kuin suurin osa radiosta nykyisin tungettu moinen. Vaikken genreä hirveästi fanitakaan, niin tämä oli oikeasti mukavaa kuunneltavaa. Kertsi ehkä hieman heikompi kuin mihin biisillä olisi potentiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aava - Medication 13.08.2014

Aava - Medication
Ei hitto, tämä potkii! Vuoropuhelu toimii, tykkään kovin naisen äänestä. Hienon nyrjähtänyt tunnelma tässä, kunnes kertsi alkaa, sitten hieman tönähtää turhan mätöksi verraten alkuun. Miksaus kovin hyvää, soundit kohdallaan, kovin on Rammstein-henkeä tuossa kitarajyrässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa 13.08.2014

P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa
Aikas vahvasti Popeda tuli mieleen tästä, kovin on suomirokkia! Sanoissa aika lailla esillä 80-luvun kaihoissa suomimaisema, toimii juuri tämmöiseen biisiin. Rouheat soundit kitarassa, tasainen miksaus, ei hypi korville mikään, siitä plussaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Samurai Tricks 25.11.2013

Usva - Samurai Tricks
Alusta tulee hämmentävästi mieleen Cinematic Orchestran tuotanto, rauhallisemmalla jazz-kompilla olisi hyvinkin lähellä. Chilled up progressive jungle indeed.
9