Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele @HEUREKA@ - Panee keskellä päivää 03.05.2007

@HEUREKA@ - Panee keskellä päivää
Juu kiitokset. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuotokset - Haunting Melody 18.12.2006

Tuotokset - Haunting Melody
Juu juu... Ihan hyvänkuuloista jossain kohissa. Mut jossain kohissa ottaa jopa hiukan korviin ja meinaa vähän töksähdelläkkin. Mut ei silti hassumpaa. Näiden kappaleiden perusteella sanoisin kuitenkin ettei ole parasta musiikkiasi. Näin yleisarvosanaksi sopisi ehkä 8- . Pyöristän sen kuitenkin 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conspiracy - OverDose 22.11.2006

Conspiracy - OverDose
Jees! Jälleen nappisuoritus. Ei mene kylläkään For us kappaleen edelle mut pitää taas sanoa että Lähes täydellinen suoritus. :) Maailma tarttee just tälläistä hyvää musiikkia. Jatkakaa samaan malliin. Teillä on musiikin lahja joten käyttäkää sitä hyväksi. Toivottavasti tulee vielä lisää tämän tyylistä musiikkia tulevaisuudessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuotokset - Psyko 06.11.2006

Tuotokset - Psyko
Nimi on ymmärrettävä... Hyvin soitettu jälleen kerran. :) Mä pidän aika paljon tälläsestä vähän kauhumusiikin kaltasista kappaleista. Samaan malliin vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuotokset - Mare Nostrum 18.12.2006

Tuotokset - Mare Nostrum
Jep jep. Bandinne eka kappale. Uudistetussa versiossaan. Ihan hyvä kappale tämäkin. Oli ainakin aikoinaan. Mutta ei yltä nykään pakolla Flashin,Maaritin ja Nightmaren tasolle. Kuitenkin 8 annan kuitenkin. Ei kuulu mun suosikkeihin mutta hyvää silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuotokset - Maarit 18.12.2006

Tuotokset - Maarit
Jossain mielessä sanon jopa että Koskettava kappale. Maarit on kyllä melko hutasemalla keksitty nimi näin ensi kuulemalta mutta pian sen ymmärtääkin jo miksi Maarit on hyvä nimi tälle kappaleelle. Kuitenkin tälle kappaleelle sanoisin kyllä että 9 koska kuuluu lempi kappaleisiini sinulta. Se on kyllä vieläkin harmi ettei se äänen kuuluvuus ole paras mahdollinen. Kuitenkin. 9 tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuotokset - Flash 20.10.2006

Tuotokset - Flash
Juu en ole mikään ammattilainen musiikissa mutta mä tykkään tästä kappaleesta ja sanoisin että se on paras aikaansaanoksesi. Sääli vaan että biisi ei kuulu kunnolla... Pitää laittaa aika paljon volumea että kuulee. Mutta kuitenkin anna täyden 10 nappisuorituksesta. :) En tiiä mikä tässä kappaleessa iskee näin lujaa mut... No antaa olla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuotokset - Melankoly 20.10.2006

Tuotokset - Melankoly
Yhdyn monoliittiin puolessa asiassa. Tässä todellakin kuuluu flash:in kaltaista soittoa taustalla. Tämäkin on hyvä kappale. Jatka näitä kappaleita niin hyvä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Cold Land 01.10.2006

Dying Fire - Cold Land
Mahtavaa! Tätä on vaikea kuvata sanoilla... Mutta biisissä on kyllä paljon kehumista. Kuten muutkin on jo todennut,iskee tosi lujaa. Jatkakaa samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conspiracy - For Us 28.10.2006

Conspiracy - For Us
Joo... Hyvää musiikkia täytyy myöntää. Tykkäsin tosi paljon. Hyvin soitettua musiikkia ja laulu soveltuu hyvin kappaleen musiikkiin ja tyylin. Sanoisin näin että tosi mahtava ja lähes täydellinen suoritus. :) Toivon todellakin että tulee jatkoa tulevaisuudessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 30.12.2006

The August - Puzzle
Joo... Mukavan rauhallista tämä teijän musiikki. En oikein tiiä mitä sanoa mutta hyvää oli. 9 olisi mielestäni hyvä numero tälle kappaleelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi 20.09.2006

Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi
Mahtavaa musiikkia. Tarina oli mielenkiintoinen. Hyvin soitettu ja laulu sopii mielestäni hyvin itse musiikin kanssa.