Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ViestinKantaja - VKBL - Jaksan! 21.02.2009

ViestinKantaja - VKBL - Jaksan!
pitkäää odotettu jotai uutta, nyt sit tuli iha puskan takaata vähän mollipainotteisempaa biittiinki viel. allu vetää _tosi_ hyvin, verseet vetää yhteee hyvin, tosin aihe aika loppuu kulutettu=) toteutus vaan tässä parhaimmasta päästä=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Kohdataan 27.01.2009

JouGGis - Kohdataan
ja sitt tietty toi arvosana vois olla jhees:) 10+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Kohdataan 27.01.2009

JouGGis - Kohdataan
wellwellwell. Ei täss voi alkaa paljoo mitää negatiivista sanomaa, paitsi loppu kertsien miksaus ei oikee natsaa. enempää ei negatiivista oikeastaa ole:)) Muuten todella hyvä kappale:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - A Lovey Dovey Lovesong 21.02.2009

Preslee - A Lovey Dovey Lovesong
yksinkertaisesti tykkään
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VKBL - VK & BL ft. Verneri -Valmiina 21.02.2008

VKBL - VK & BL ft. Verneri -Valmiina
Asiaaa! edellisestä biisistä on jo aikaa, mutta hyvää kannatti odottaa, allukin saannu osiostaan selvemmän, joelista puhumattakaan, vernerin osuudesta turha puhua, osaatte jo asianne, sanotukset matchaa biitin kaa ihan hyvin. en oo mikään paras arvostelija mutt jatkakaa samaan malliin, ;P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Damn You, Demeter! 04.02.2008

Preslee - Damn You, Demeter!
vihdoinkin.. :) Uutta on tullu odoteltuu jo jonkin aikaa.. vähän hiljaista ja ehkä vaa hyvä, kun halu kasvaa siinä odottelus.. :P Ja ei voi muuta sanoo ku että kannatti odottaa.! Mahtava kappale taas sulta, ei jätä varmaan ketään kuulijaa kylmäks Biisissä on tosi hyvä tausta.. todella hyvä kitara ja tollasta sulta perus rumpuu ja säröö.. ;) Mikä kuulostaa kertakaikkiaan aina vaa paremmalta! :D Osaat tälläset "säädöt" ja muut että saat biiseihin tämmösen fiiliksen.. :) Mukavaa efektiä myös laulussa käytät.. Saa äänen kuulostaa tommoselta jännältä mutta erittäin hyvält ja biitin kanssa yhteensopivalt.. :) Miksauksesta ja muusta tommoisest turha ees enä sulle mitää sanoa ku koke musta sullaki on iha taroeeks silt alueelt.. Kokonaisuudessa tosi hyvä ja onnistunut teos jälleen kerran sulta.. Ei mitään moitittavaa, eli täys 10 tulee tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ideaali - Näin tänää 06.10.2007

Ideaali - Näin tänää
hyvin pysyt suhteellisen nopeen biitin mukana ja sanotukset rimmaa todella hyvin=) toimiva kokonaisuus:D toivottavasti jatkossa tulee samanlaista:)
9