Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 48 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 04.04.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Karmeat soundit! Taimissa isoja probleemia etenkin rumpaloinnin saralla, vaikkakin alkuperäisesti fiilistelyyn ja toki myös taidokkaaseen tunnelmointiin keskittyvä genre ei sitä ensisijaisesti vaatinut, mutta kuitenkin tämä ankarasti vuoden 91 jälkeen kaupallistunut moderni deathmetal on tunnettua tavaraa taitavasti soitetusta ja tarkasta rytmileikistään,tämä lähinnä siksi koska nykyaikana myös tavallinen pulliainen keskittyy koneistetun musan opastamana kaikkeen epäolennaiseen pilkun nussintaan. Menkää ajatusmatkalle 90-luvun alkuun taistelemaan synkkiin metsiin puumiekoilla rystyset verille ja ammentakaa sitä alkukantaista, tarkoituksen mukaista ja pelkäämätöntä "fantasiametallia" kuten Vikernes itse tyylilajiaan halusi kutsuvan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 02.03.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
Äläpä laita puolivalmista tänne muiden haukuttavaksi, ensiksi sellaiseen kuosiin että olet ite tyytyväinen ja sitten vasta kritiikin kera kiillottamaan radiomarkkinoiden helmeä. Raastavaa lukea selityspätkää biisikuvauksesta, eihän niitä sitten enää voi olla ajattelematta :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Betoni - Nyrkki 02.03.2012

Betoni - Nyrkki
Sellainen kotiteollisuus vaikutelma heti alun rähinärokin saattelemana. Aggressiviinen näkemys maailmanmenosta ei muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 02.03.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
Melkomoinen synkistely vie kyllä työpäivän lopun melko tuskaiseen tunnelmaan. Huono hetki tällaiselle :P Alkeellinen meno tuo lähinnä mieleen Cadaverin alkuaikojen Fast Tracker luonnokset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Johannes Takasen kohtalosta 02.03.2012

Snacken kisa-arkisto - Johannes Takasen kohtalosta
Huulta ja harppua! Enpä ole hirveämmin täälä moiseen törmänny, siitä kyllä pojot heti alkuunsa. Kaiken kruuna kaikenlisäksi tarkka soitanta ja kuulijaystävällinen pituus! Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Rakastan Sinua 02.03.2012

Kakkofonia - Rakastan Sinua
Sellainen absoluuttisen nollan soundi helisevine akkareineen saattelee kappaleen liikkeelle. Kertosäe on jossain cmx:n ja levareiden välimaastossa. Toimii! Hyvää soittoa ja tulkintaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 02.03.2012

Susijumala - Rockrama
Johan pärähti perusriffittelyn saattelemana kappale kuulijan täräreihin. Melko uniikki soundi laulajalla, sellainen rock-effarimeisinki 20-vuoden takaa. Pikkasen tarkkuutta ja tempoa lisää ettei laahaile.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 02.03.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Harmikseni en tunne genreä juuri lainkaan, mutta näillä asiaan harjaantumattomilla korvilla tämä kuulostaa pätevältä ja valtavirtaan sulautuvalta sekä tyylilajillensa uskoutuneelta. Huomattavasti vastaaviin täälä törmänneihin laadukkaammalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa 28.01.2012

Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa
Jökkäsi tämä jostain syystä... Olenkohan ainoa vai kärsinkä persoonallisesta tietokoneselaimen häiriöstä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - -Tiedän 28.01.2012

Valtteri Ahonen - -Tiedän
Tarkka laulaja. Sanat mukavan pehmeät ja melodiat hyvin sovitettu simppeliin akkariralliin. Zenmäinen ote hyvällä tavalla. Tack!

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - Uplift 28.01.2012

isoah0 - Uplift
Uh! Todella hyvin toteutettu kappale. Ultimaalisen epilepsiakohtauksen tahtiin kuvitettua äänellistä välkettä ja tanssivalle ruumiille mahdottomia agressiivisia rytmikoneistuksia, Lopussa on vain hengettömiä tanssituomareita!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 28.01.2012

Death Generation - Before I will die
Raskaalla kädellä tehtyä patteriston voitonriemun loppulaulantaa. Ozzy kurkkii kuopatun ajan takaa ja hymyilee helvetilliselle kitaravireelle. Hienosti kulkee loppuunsa, hitusen omalle keveydelle naurahtaen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 28.01.2012

The Fauna - Haudalla
Voi hitto mikä soundimaailma! Törkeän hyvin toteutettu, sekä soitannallisesti että sovituksellisesti. Koukkuja löytyy hittimittaan asti ja kantaa kyllä loppuun asti ilman pelkoa lyttääntymisestä. Laulajan soundille kyllä ehdottoman iso "!". Tulee hitusen mieleen alkuajan Santhyr. Mikä on pirullisen hyvä juttu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 28.01.2012

Dropsy - Goldo
Peltirummut on ehkä parhaiten soitetut koko mikserin historiassa. Myös ehkä ainoat, etenkin lajin piirissä. Voisi kuvitella että Sepultura kuulosti tältä ennen kuin äiti kielsi soittamasta omassa huoneessa ja kaverit joutui siirtymään stagelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 28.01.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Soundi on hitusen Jujumainen, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Sanomaa on ja biitti kuljettaa tehokkaasti skipaletta. Vaikkakaan ei ole oman ahtaan genretuntemuksen väylällä tämä niin silti voin sanoa että kyllähän se toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Northern Exposures 27.01.2012

Freshco - Northern Exposures
Komea laulusoundi kappaleen alussa, hitusen katoaa idea ja melodia kuitenkin rokkivaihteen vääntyessä kutoselle. Tyylikkään laiska alku imee kivasti kappaleen syövereihin, siitä piste! Pikkuisen kärsii osien runsaudesta ja niihin siirtymisen kankeudesta. Soitanta on mukavaa ja autotallin tunnelma siirtyy autenttisena genren hyvässä mielessä kuulijan korvienväliin. Loppua kohden todella kasvatetaan ja siinä Onni Onnistuminen on hiuskarvan varassa pudota tukkijunan alle, onneksi herra Leevi Live on vieressä ja ymmärtää yskän Keijo Kappaleenpituuden kertoessa jotain vanhasta hyvästä ajasta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä) 27.01.2012

Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä)
Mennään niin riitaisen miksauksen ja raiskattujen modplug/fast/impulsetracker soundien maailmassa etten voi muutakun palata 90-luvulle, työstämään itse samaa supersärmäsoundimaailmaa, epäonnistumaan siinä ja pakkokuunnelluttamaan sitä hyväntahtoisille ystäville. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 27.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Todella kiva akkari riffittely! Laulajan enkku kärsii suomalaisuudesta pahasti, toimisi varmasti hienosti ellei jopa paremmin suomeksi vedettynä. Kuitenkin fiilis on kohdillaan ja länkkärit tykkää synkistellä alastoman kuun irstaasti loimutessa aavikon ainoan polttopuun äärellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Jeesus-Cola 30.12.2011

Snacken kisa-arkisto - Jeesus-Cola
Hassusti toimii vaikkakin turhan humoristinen vaihde jäänyt nimestä mieleen. Länkkäritunnelmasta plussaa ja koukuttavista laulumelodioista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 30.12.2011

Unia (pre-band) - Kotona
SMG paistaa kivasti läpi, etenkin lyriikoissa. Hyvä soundi laulajalla ja biisilläkin tarpeeksi syvyyttä viemään kappale loppuun, ei kuitenkaan wow effaria omassa päässäni synny.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 30.12.2011

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Raskaudella on monta merkitystä :D Ohjelmoidut rummut ja niiden selitteleminen syö kyllä heti alkumetreillä mielenkiintoa. Rakenne on hyvä ja kontrasteja riittävästi pitämään mielenkiintoa yllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 30.12.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Huh! Melkomoista bungle vääntöä. Soundit on hukassa ja ei ehkä anna oikeaa kuvaa biisistä. Muuten mielenkiintoista punkahtavaa menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 30.12.2011

Susijumala - Sade
Kunnon synkistelyä Röyhkämäiseen tyyliin. Viiniä ja hiljainen huone, kyllä tästä fiilistä löytyy. Sanoista iso plussa! Ja erittäin makea kitarasoundi soolossa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 30.12.2011

Fillari - Anna hymyn kiertää
Iloista hyväntuulista ja tahtoista fiilistä. Hitusen nollapisteen meininkiä ja tehareita :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 30.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Melkomoista oldschool rokkia. Hitusen junnaava tunnelma ja laulussa on paljon tekemistä jotta saa mielenkiintoisen kokonaisuuden. Huumori paistaa joko tahattomasti tai tahallisesti läpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - 1922 16.03.2010

Snacken kisa-arkisto - 1922
Aivan loistava veto! Sikari huulille ja partsille putkimankan kanssa fiilisteleen! Erittäin uskottava meisinki!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 16.03.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Dingomainen intro sai kuitenkin käänteen parempaan. Kasarisoundit raikaa laadukkaasti kaikilla osa-aluella, todella hyvin veditty! Tähän taustalle vaan skeittijengi ja kireet trikoot.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 16.03.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Laulussa huomattavaa väkinäisyyttä, soundit rapsakkaasti kohallaan ja lajia kunnioittavat loistavat skebasoolot! Ihan ok!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 16.03.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Genressään ihan ok skipale. Melko nostalgista meisinkiä levareiden tyyliin, hitusen häiritsevät soundit mutta toisaalta tyylilajia palvelevat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination 07.08.2009

Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination
Elokuvaraidaksi vain! Tunnelma on kohillaan ja toteutus kaikin puolin kunnossa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Time travellin´ 07.08.2009

Minimal Effort - Time travellin´
Loistokasta menoa, svengaava meno! Lausuminen enklanniksi hitusen ontuaapi, mutta muuten pirun kiva ralli! A-osa jää mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Provinssi 07.08.2009

Fillari - Provinssi
Hituisen karaokemainen tunnelma, kuitenkin kesäinen ja tuopin kaatoon sopiva skipale. Suomirockin kautta voittoon!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flying in Electronica - My Child Is Growing 07.08.2009

Flying in Electronica - My Child Is Growing
Hitusen lofi meisinki katoaa alun ok tunnelmoinnista pistävään soundiin ja melodiaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 07.08.2009

TOB - Time to Rock
Legendoja kunnioittava ralli. Uskollinen genrelleen, hyvin toteutettu. Mitään uutta tässä ei ole, mutta ei sitä kyllä tässätapauksessa kaivatakkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Damned 07.08.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Damned
Hyvillä soundeilla kulkevaa perusmättöä. Kertsi hitusen laiha, mutta muuten menee kivasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 07.08.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Mr.bunglemainen intro oli loisto. Sen jälkeen tulee hitusen läsähtämäinen fiilis, muutama riffi saa "hetken" tuntua ilmoille.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 07.08.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Pirun kova intro, tykkäsin kovasti! Laulajan soundi yllätti alussa, ei häiritsevästi vaan iloisen omaperäisesti. Kertsi kulkee hitisti ja sanat on loistokkaat!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 07.08.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Laulajalla on loistosoundi! Hyvin toteutettu skipale, rullaa kivuttomasti loppuun asti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 07.08.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Muistuttaa ehkä liikaa omaa inhokkiani kotiteollisuutta, sitä ja pate mustajärveä laulamassa. Kertsissä on hittiainesta, muuten hitusen vaisu.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 07.08.2009

Dismay - Trust in Vain
Räyhäkkä meno! Vokalistille propsit tulkinnasta. Kertsi rokkaa kympillä! Kokonaisuudessaan onnistunut skipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Breath 07.08.2009

Dreamcase - Breath
Vähän jättää kylmäksi kliinisyydellään ja synapainotteisuudellaan. Rummutkin hitusen häiritsevän erikoiset, ehkä vieläkin konemaisemmat sopisi kivasti kokonaisuuteen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - My Solution 09.03.2006

Killed By Stars - My Solution
Tiukkaa on! Niska kipeäksi ;P Keep on rokkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Silence 02.08.2005

Killed By Stars - Silence
Todella toimivaa rockia ff hengessä! Nousee rispekti ihan eritasolle tätä aktiivista kommentoijaa kohtaan joka bändissänne vaikuttaa! Sopivan rempseää menoa ajattoman tyylin parissa. Soittamisen ilo kuuluu ja tuntuu pakaroita myötten!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gouwola - Zing 2.90 18.07.2005

Gouwola - Zing 2.90
huh... pelottavaa. Voi olla etten koskaan enää kuuntele musiikkia tämän jälkeen! 4 olisit saanut jos olisi yksikin biisi ollut enemmän!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Mental Disorder 28.12.2004

Morass - Mental Disorder
Tunnelma on jossain ämpärin ja aina tyylikkään usvan peittämän tunturin väliltä. Hyvinkin toimivaa, rentouttavaa kamaa. Biisirakenteesta huomaa dreamia hiukan, mutta muuten ei kyllä unelma teatteri tunge mukaan, edes raskaudessaan. Kaverit vetää tiukan setin ihan loppuun asti. Keep on Rokkia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 02.12.2004

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Korvista valuii verta tätä kuunnellessani. Samalla uutta tärykalvoa asentaessani pohdin... kylläpä se oli rokkia. Keep on rokkenrollia!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Midnight Drive 28.10.2004

Faro - Midnight Drive
rumpujen soundit mageet. Laulajalla turhan perus soundi! vähän särmää kaipaisi! Soitantahan kulkee letkeesti, niinkuin pitääkin. Hammondi ja piano tuo kivan lisän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WastEr - Heaven Was Crying 28.10.2004

WastEr - Heaven Was Crying
eih... soundit laahaa taustalla. mikään ei kuljeta tehokkaasti melodiaa. 80-luku on jäänyt jollekkin jylläämään turhan tehokkaasti. Kuultu!