Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 18 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Michael - Waste Of Time 23.03.2006

Johnny Michael - Waste Of Time
Hyvältähän tämä kuulostaapi.. Tekniikasta on turha sanoa kun itse olen tyytyväinen jos saan soitettua pari sointua ilman isompaa virhettä =) Hienoja melodioita ja jos tohon vielä lauluakin on tulossa niin vaviskoon Yngwie!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpico - Bulls eye 23.03.2006

Serpico - Bulls eye
Ei ollut Elevator crisis suinkaan huono, mutta kyllä tämä minun makuun iskee jopa paremmin.. Hieno tuo n.2.40 tuleva suvantokohta, sen jälkeen potkaisee taas kunnolla! Molemmissa biiseissä kyllä vielä miksauskin on ihan v*tun hyvä! (Akiko?) Tsemiä jatkoon, vaikka oma riittäisikin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpico - Elevator crisis 23.03.2006

Serpico - Elevator crisis
Kyllä toi somebady save me-kohdan laulujutska on mahdottoman hyvän kuuloinen! Kyllähän tää on hyvää ja kansanvälisen kuulosta musaa..ja kuulee kyllä että soittimetkin pysyy varsin hienosti käsissä, (eikä tipu kuten mulla) En anna ikinä kymppiä joten..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vero Electi - Pako 01.02.2006

Vero Electi - Pako
Kuuntelin vertailun vuoks noita vanhoja veisuja ja tätä uutta.. Saundit on tietenkin uusissa paremmat mikä johtunee paremmasta studiosta. Kaikesta selkeimmin pistää korvaan huomattavasti parantunut "kosketus" eli soittamisen varmuus..Laulajaa ei uskoisi samaksi uusissa biiseissä, paljon on äänenhallinta kehittynyt vuodessa. Ja sittten itse biisiin...Alku on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä! Jossain kohdassa 2.40 eli ilmeisesti c-osassa?on MINUN mielestäni koko biisin hienoin riffittely. Rakenne on yksinkertainen ja se on hyvä asia, sillä väkisin monimutkaistetut eli "taiteellistet" biisit saavat minut lähinnä nauramaan. Muutamia koukkuja lisää sinne ja tänne niin biisi olisi kiitettävän arvoinen. Tsemppiä teille!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele First Fall - Walking alone 17.05.2005

First Fall - Walking alone
Kitarasaundit on aikast oudot vaikka muuten hyvät saundit biisissä.. Laulajien äänet on miellyttävät ja laulumelodiat myös. Jotenkin kuulostaa vielä nuorelta bändiltä..mutta jostain on alotettava eikä tämä ainakaan ollu yhtään paha alotus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Circles 21.04.2006

Tric - Circles
Musaa voi tehdä hyvin paskoilla saundeillakin, mutta tämän tyylinen musa on kuitenkin erittäin hienoa kuultavaa kun vääntää nupin kaakkoon.

Erittäin jopa loistavasti tuotettu, vaikka "vain" promojulkaisu. Kaikki virhe/hälyäänet putsattu tai sitten vain soittajilla on erittäin tarkka kosketus -hymiö-

Tarttuva kertsi, hyvä kone/laulumelodia..

Ei mitään vikaa..jeah!
ps. en ikinä anna kymppiä..älkää kysykö miksi..en tiedä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Lovers 21.04.2006

Tric - Lovers
kertsistä tulee mieleen suburbantribe, enkä todellakaan perkel tiedä miksi, ehkä lauluäänestä.. Hyvä biisi..paska kommentti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 10.05.2005

T_n_T - Kaunista niin
Laulu on pikkasen liian pinnassa, joskaan en tiedä missä nauhoitettu eli jos vaikka kotistudiossa niin.. Lyriikoissa on hyvät riimit ja vaikka välillä naurattaa niin onhan sanat muutenkin hyvät! Käsitykseni mukaan soitanta on tässä toissijainen asia laulun takana, mutta kuitenkin sekin on hyvin toteutettu joskin hieman neutraali.. Aika hyvä kokonaisuus kuitenkin..Jäin kuitenkin kaipaamaan jonkinlaista selkeää C-osaa mikä olisi pitänyt kiinnostuksen yllä myös loppubiisiin. Tasaisuuden ja yllättämättämyyden takia tuleepi 7. Täytyy kuitenkin muistaa että makunsa kullakin sano..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Jazzing out 10.05.2005

Carbon Sounds - Jazzing out
Tämä on kyllä itselle melko tuntematon musagenre sillä pidän nimenomaan herättävistä ja energistä biiseistä.. Voisin kyllä kuvitella tän soivan jossain kahvilassa(ei shellillä) taustalla ja vaikkei sitä edes kunnolla tiedostaisi niin varmasti toisi rauhallisen olon..Ja sitten tietenkin tämähän on ihan loistavaa viihdettä jos kuuluu yrttien käyttäjiin =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 30.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Hyvät saundit ja taidolla tuotettu kipale.Soittimet todella hyvin hallinnassa ja muutenkin varman kuuloista toimintaa! Biisi rullasi hyvin alusta loppuun mutta se jokin jäi puuttumaan. Koukkua ei löytynyt ainakaan kahdella kuuntelukerralla, mutta muutoin todella hyvä biisi!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 17.05.2005

Sigil - Vapoured
Tosiaan toi oktaavilaulu kuuluu ihan selvästi tohon biisiin..se on pirun hyvä..Muutenkin laulu miellyttää! Huomaa että on tullut soiteltua jo muutama vuosi..soittoo menee yhteen ja rullaa hienosti.. Ihan hieno biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zoo 42 - Frozen 09.05.2005

Zoo 42 - Frozen
Tarvii sanoa että eihän näistä mistään kolmesta biisistä löydä mitään vikaa. Olette ansainneet faniuteni =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu? 06.06.2005

Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu?
Kiitos kehuista! Omasta mielestäni karjumiseni on vielä melko lapsen kengissä kuten sanoa tavataan.. Yritys on kuitenkin kova =) Toivoopi---> Laulaja

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - Heitä pipo vittuun ja nosta ne housut 05.06.2005

Kukkalapio - Heitä pipo vittuun ja nosta ne housut
Jeje! Myynnissä yhdet isot housut..erittäin kätevät esim. metsään leiriytyessä jos teltta on jäänyt kotiin. Sisälle mahtuu väh. 2 ihmistä! Kehitysmaissa ihmisillä ei välttämättä ole varaa edes yksien housujen kankaisiin..Lähettäkää housuistanne puolet niille..pärjäätte kyllä lopuilla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Dareality 10.05.2005

BROKENBLISS - Dareality
Tällaista on musiikki! Herättää vaikka haudasta kun alkaa soimaan..Kunnon junttausta alusta loppuun ja soolokin oli hyvä koska se ei ollut tällainen tyypillinen tilutus vaan vähän spesiaali..Ei pahaa sanottavaa..9 pamahti ja faniksi kirjaudun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 10.05.2005

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Aika ameriikkalainen fiilis biisissä..Laulusta en osannut päättää oliko se huono vai hyvä, tyyliin onko Curt Cobain hyvä vai huono? Mutta omaperäinen se kyllä oli joten kallistun hyvään. Kaikki soittajat osaavat näköjään asiansa joten siitäkään pahaa sanottaavaa ei ole.. Sitä jalkaa monitorille asennetta jäin vähän kaipaamaan..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele smak - Myrsky 23.03.2006

smak - Myrsky
Kateellisia on maailma täynnä! Hyvät saundit ja hyvä kertsi vaikka se vähän lopussa itseään toistaakin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Star 21.04.2006

Tric - Star
vitutti tos alun säkeistös oleva pimputtava konesaundi, tuli mieleen disco-bändi..ja se on paha -hymiö- kuitenkin ei tästä voi olla pitämättä
9