Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 30 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtakirahvi - nimi_puuttuu_04012009_0332 09.01.2009

virtakirahvi - nimi_puuttuu_04012009_0332
kunnon jumitusta ja kuumotusta. välillä hyvällä tavalla mielisairasta ja kyttäämisen takia johtuvaa vitutus ahistus kuumotusta. ;) Sitten vielä taiteellinen bonus ja progee settiä. Hyvä. lissää tämmöstä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtakirahvi - nimi_puuttuu_21122008_0120 21.12.2008

virtakirahvi - nimi_puuttuu_21122008_0120
helevetin hyvä biisi. liian lyhyeks jää mutta loistosaundia tuokin pieni aika.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat Trackeri Biisit - I'm Gonna Blow Your Mind 26.05.2008

Wanhat Trackeri Biisit - I'm Gonna Blow Your Mind
Huippu biisi ja ihme suoritus ft2:lla tehdyksi. Sen takia ei tuu kymppiä kun alussa alkavat padit on eräästä vanhasta trancebiisistä suoraan ripattu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SuljettuOsasto - Juhlat on loppu- 9. Kiitän ja humallun 28.11.2007

SuljettuOsasto - Juhlat on loppu- 9. Kiitän ja humallun
Alku lähtee nii räväkästi ja hyvällä omalaatuisella tyylillä käyntiin et pakko kuunnella koko raita ja hymy suin. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Matkustaja 22.11.2007

Taiunta - Matkustaja
Tausta on häikäisevän hyvä. Mikään ei pistä tikulla silmään vaan boostaa jätkän intohimoa räpätä noita sanoja. Sanoissa varsinkin on niin diippiä settiä et antaa voimia jatkaa elämää eteenpäin niille jotka avarin mielin haluaa etsiä elämästä syvempää tarkoitusta. Kaikki pysyy niin hyvin kasassa että vakuutat varmasti monia ihmisiä. Miksaus ja masterointi ovat pro-tasoa että en keksinyt mitään valittamista näin eka kerralla kajareilla kuunnellessa. Meni ihan läpi kaupallisesta musiikista tää, joskin jätkällä on ihan uniikki saundi tämmösessä räpissä. Respect++++ tolle. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moodish - Footprints (Feat Kalle and Reiska) 22.11.2007

Moodish - Footprints (Feat Kalle and Reiska)
Upeaa, upeaa! Melodisesti todella taitava biisi ja sanon että pieksee monet dubbi biisit tekniikallaan. Ei oo limitoitu piloille ja hyvät kirkkaat äänet ja bassot sopivalla voimakkuudella. Tämä biisi on todella hyvä kunnian osoitus tuntemattoman runoilijan runolle, josta nämä sanat siis ovat. Respect!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ilmarque - Raw Attraction 07.06.2008

ilmarque - Raw Attraction
Huiput spiikit ja hyvää luovaa tiluttelua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Joka hengittää 19.02.2007

Taiunta - Joka hengittää
biitit on kyllä paremmat ku aikasemmissa tekeleissä mitä oon kuullu. esim. itset ja mikäs se toinen olikaan, tosin niissä on jotenki tunnelmalliset melodiat. Näissä on paremmin rullaava biitti. Parempaan suuntaan menossa ehdottomasti. Parempi on myös se kun ei oo niin nopeetemposta räppiä vaan tästä saa hyvin selvää jo eka kerralla. En päässy subbarilla vielä kuuntelee bassoja mut se hyväpuoli ettei särkeny korvia liika basso kuulokkeilla kuunnellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ilmarque - Turpasauna 02.04.2008

ilmarque - Turpasauna
Hyvä melodia. Kuumottava biisin nimi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Korkeammalle [sampleri] 19.02.2007

Taiunta - Korkeammalle [sampleri]
olipas proge pläjäys. :) hyvän kuulosta. Tais olla lyriikkaa jostain aikasemmasta sun biisistä keskellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frank RyypiZ - Funky RyypiZ goes C64 23.02.2007

Frank RyypiZ - Funky RyypiZ goes C64
veikee biisi ja hyvät kuusnepabiitit! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Prince Igor (Original Breaks) 05.11.2006

Cordis - Prince Igor (Original Breaks)
Kerran kuulin ja jäi heti melodia päähän. Paras melodia mitä oon pitkiin aikoihin kuullut. :P En oo kiksu breaksia kuullut aikaisemmin mut tämähän on todella hyvä näyte sellaisesta. Biitti on hyvä ja vetävä, miksaus ja taajuuksien tasapaino minun korvaan kuulostaa sopivalta. Bassline käy. Ainoastaan lopussa ois voinut olla jotain uutta joka ois vienyt kappaleen loppuun asti todella hyvänä biisinä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moodish - The Waves from the Dark Shadows (Fall Part 1) 22.02.2007

Moodish - The Waves from the Dark Shadows (Fall Part 1)
Tämä kuulostaa ihan joltain klassikkobiisiltä joka jää historiaan. Sais kyllä porukka enemmän imuroida tätä biisiä. Tosi musikaalinen teos ja ihmettelen miten tämä ei oo päässy mitenkään pinnalle vielä. Melodiat on todella eeppisiä. Joskus vuonna 2157 alienit kuuntelee tän biisin ja fiilistelee kybällä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Clubbard - Free 15.10.2006

Clubbard - Free
pakko antaa efektoinnista anteeks ku on kuitenki ft2:lla tehty. Tuossa acidissa on aika kuiva soundi, mut ei kait se pahemmin haittaa. Hyvin tämä on rakenneltu ja tykkään noista pikku breikeistä. :) Biitti on yksinkertainen ja vetävä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sawas - Lucid Dreamers 15.10.2006

Sawas - Lucid Dreamers
tässä biisissä on mahtavan eeppiset ja jotenki yliluonnollisen tuntuiset melodiat ja revittää tosi mukavasti. ensimmäinen hype alkaa jotenki liian nopsaan mut lopussahan sitä hypetetään jo kunnolla. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyypiZ - input output 16.10.2006

TyypiZ - input output
Tämä on hyvää hullua progea tekno, psy ja dnb vaikutteilla jollasta en oo vielä vastaavaa kuullut. 3:43 alkaa parhaat kohdat. Ois voinu olla kympinkin arvonen biisi jos ei ois ollu joitain tylsempiä kohtia, että pari minsaa lyhempi biisi pitäis olla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-1 - The Spice (Alternative Mix) 16.10.2006

N-1 - The Spice (Alternative Mix)
Hieno biisi. Luokittelisin goa/psykeks tämän ja tosiaan vahvasti ap ja kiksutrance vaikutteinen. Ihan kiva hype joka loppuu myös hyvin kun tulee tuo pien breikki vielä. Mukavat melodiat eikä mitään tunnu puuttuvan. Variaatiotakin löytyy sopivasti. Haikat vähän liian hiljasella, mut kuuluu sentään läpi. Limitointi on hyvä ku dynamiikkaakin löytyy. Kicki vaikuttaa liian terävältä kun on vähemmän kamaa, mutta ei haittaa enää kun tulee tavaraa. Oon tässä nyt viimeaikoina joitain kertoja kuunnellut tämän biisin ja vieläkin jaksaa hyvin kunnella alusta loppuun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Unity (Original PLUR Mix) 16.09.2006

Cordis - Unity (Original PLUR Mix)
Hieno biisi. Rummut vähän puuroutuu kun tulee tavaraa ja haikoissa vois olla enemmän korkeampia taajuksiakin mutta matalempia on hyvin. Bassoo vois olla vähemmänki mut sorrun kyllä iteki laittamaan liikaa :) Jos sitä puottais nii selkeytyis varmaan vielä ääni. Oon kateellinen noista supersawweista. Ei oo liian imelä ja hyvät pitkät melodiat. Rakenne etenee sulavasti ja hyvin vaikka tykkään vähän intensiivisemmästä meiningistä. Pianossa ois voinu olla enemmän reverbiä ja enemmän stereokuvaa ääniin. 10 pistettä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Toad Drive 15.09.2006

Impulse-G - Toad Drive
hyvän kuulosta settiä. 4:27 alkava melodia ei ollu niin hyvä ainakaan ensi kuulemalta, mut kyllä sekin tanssitutti useammalla kuuntelukerralla. tosi siistit kikkailut jotka johdatti vedättävempiin kohtiin. loppupuolelle mentäessä paranee. hyvä miksaus ja kirkkaat saundit. saa kaikesta selvää hyvin, mutta tuota vois varmaan limitoida hyvällä limitterillä lisää että sais kovemmalle kaikkee ilman että äänenlaatu kärsis tai puuroutuis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Lost 20.04.2006

area51 - Lost
Jätkällä on melodiat hyvin hallussa. Tästä biisistä tykkäsin. Ei oo kompressiotakaan liikaa ja saapi hyvin selvää kaikesta. Rakennekkin oli hyvin etenevä. Ihan hyvän mittanen biisi, että en ois keksiny mitään pidennettävää. Kuhan vaan uppaat lisää kamaa, liityn faniks. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Dream´n Me 20.04.2006

area51 - Dream´n Me
Tosi hyvä trancebiisi! :) Hieman jäi häiritsemään tuo kompressio. On nimittäin aika voimakas sellainen. cooleditillä kun katsoo niin hakkaa 0 dB eli ihan tapissa joka ei oo oikein suotavaa. johonkin -1 db ku kompressoi niin on lähempänä standardia. ja muutenkin oli siis liian kovalle kompressoitu kun tulee enemmän ääniä niin haikat katoaa taustalle eikä saa selvää. Pikkusen vähemmän kompressointia ja jos tuntuu että on liian hiljasella niin volumepotikastahan sitä ääntä saapi lisää. kiinnostais kyllä tietää mitä kompuraa käytätte että sen jos pistäisit pikaviestinä mulle niin oisin kiitollinen. rakenteellisia muutoksia vois myös tehä että ois pidempi biisi alkais vähän hitaammin ja muutenkin hitaampia vaihdoksia ehkä peliin niin ois kyllä aikas mahtava trancebiisi. siis tykkäsin kyllä että eikun vaan lisää biisejä kehiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - evil insanity - 01 a quick visit to space 17.12.2008

d fast - evil insanity - 01 a quick visit to space
Eniten iski tässä biisissä se räjähdys keskivaiheilla kun lähti uudestaan vetämään biisi. Kokonaisuudessaan oli tosi hyvää chilliä soundia, joka veti koko biisin ajan. ei mitään valitettavaa ole. dj krush jos ois kuollu niin ois mielissään ollu haudassaan ku ois kuullu tän biisin. en väitä että hänen tyyliä seuraisit koska omalaatuista triphop soundia kuitenkin teet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sanavalmis - Mul On Sanottavaa 27.09.2004

Sanavalmis - Mul On Sanottavaa
Olihan täs jotai sanomaa =). Siistit originellit taustat vaikka toi piano ei oo paras mahdollinen. Jotenkin jää tunnelma aavistuksen vajaaksi, ehkä just tuon pianon takia tai sitten kun en oo oikein paljoa noita elementtejäkään. Toi sireenin ulina rokkaa. :) Muuten ihan selkeen kuuloset saundit, mutta en oikein päässy testaamaan subbarin kanssa bassotasoja kun on tälläset halpis purkkikajarit. Bassolinjassa on hyvä ja lepposa meininki. Rummut muuten tosi perus paitsi kertsissä hyvä clapsi nakutus. Kyl te hiphoppii osaatte tehä, lisää vaan biisejä! =) Saatte 8½, mutta tossa valikossa se pyöristyy ysiks.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkonen Kepponen - Karma Recycler(naf edit) 30.12.2003

Kekkonen Kepponen - Karma Recycler(naf edit)
vitun psyke++, miksaukset aika huonot ja stereokuva ihan sairas. hyvä tarina ja haikean vihainen tunnelma varsinkin lopussa. alkupuolilla olevan hypen jälkeen tuleva urkupadimelodia kuulostaa kuin olis jostain muskottipähkinä tripiltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyypiZ - Herrasvakipyora 26.10.2003

TyypiZ - Herrasvakipyora
Nyt jos vaikka osais oikein arvostella vain kerran. Alkaa kyllä just genren omaisesti ja tosi pro saundilla. Bassot tajuttoman muhevat ja stereokuva mättää yksikorvaisetkin. Tuo oikein dubahtava kohta pursuaa haikean kaipailevaa tunnelmaa ja juuri sen jälkeenkin on hyvä levähtää hetki IM tyylisessä tunnelmassa ja sitten onkin aika pistää pelinpalamaista settiä kehiin breakbeatin kera. Tosi psykedeelistä selvinkinpäin. Sitten tulee tuo selkäpiitä karmivan hieno vocoder speakki joka kuulemma sanoo jotain roboteista... Sit tulee psykemössöö ja lopussa biittikikkailu jatkuu ja kuvioon astuu klassisen kuulosta TyypiZ pimputtelua parhaimmillaan. Sitä ei ehkä heti sulata.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyypiZ - Kuumotus 26.10.2003

TyypiZ - Kuumotus
On kyllä hienoo drill'n'bass(?) IDM kiksusettiä tämä. Stereokuvat mättää ja biitti hörsyää ja sakset leikkelee. Kiksuleadi mainio ja ne korkeet ulvonat. Hieman lyhyt, mutta ei kai biisien aina tartte olla 6-8 minuuttia pitkiä? Reiveissä olis aika herättävä kokemus ja tätähän pitää sitten HUUUATTAA PRKL!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyypiZ - Kuumotus 26.10.2003

TyypiZ - Kuumotus
On kyllä hienoo drill'n'bass(?) IDM kiksusettiä tämä. Stereokuvat mättää ja biitti hörsyää ja sakset leikkelee. Kiksuleadi mainio ja ne korkeet ulvonat. Hieman lyhyt, mutta ei kai biisien aina tartte olla 6-8 minuuttia pitkiä? Reiveissä olis aika herättävä kokemus ja tätähän pitää sitten HUUUATTAA PRKL!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sanavalmis - Tuu Esii! 06.11.2003

Sanavalmis - Tuu Esii!
Hyvä biisi! Scratchit siistit ja kertosäe hyvä ja jää soimaan päähän. Myös omaperäistä saundia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Davil - Solipse vs. Davil - Raytrace(Timetravel) 20.11.2007

Davil - Solipse vs. Davil - Raytrace(Timetravel)
Huippu biisi. Tosi hyvä ja pätäkkä biitti. Surinat rokkaa kans. Kiksumelodiat ei kuulosta liian imeliltä vaan sopii hyvin biisiin. Toi hypnoottinen lfo-padi imee mukaan tähän biisiin. Rakenteessa ei häirinnyt mikään, paitsi et biisi pätkäs mulla lopussa ihan kesken? Lisäisin bassoo ja diskanttia nii ois vielä jämäkämpi ja kirkkaampi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilem - Lassie palaa kotiin 21.08.2003

Ilem - Lassie palaa kotiin
Hieno biisi. Alkaa varsin tunnelmallisesti, mutta minuutin kohdalla tuleva vaihdos hieman liian äkkiä. Sen jälkeen mukavaa soittelua ja varsinkin 2:00 jousisoittimet tulee hienosti päälle antamaan lisää potkua. Alussa särähti lopun kellomelodia hieman korvaan kun kuulosti luonnottomalta, mutta kuitenkin kun se melodia siinä on niin ovela niin alkaahan tuosta tykkäämään pakosta useammalla kuuntelukerralla. Loppu tulee taas hieman liian äkkiä, mutta kuitenkin 9 tipahtaa. Hyvä Ilem!
9