Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 114 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incredible Fish - Hey Little Mister (2010) 01.09.2010

Incredible Fish - Hey Little Mister (2010)
Hyvä biisi, sävellaji ei mielestäni laulajalle kaikkein optimaalisin. Huippu kitaristi. Tarkkaa soittoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele antiarjensankari - Nimetön tukijalka 28.08.2010

antiarjensankari - Nimetön tukijalka
hyvä biitti ja artikulaatio tässä

Kommentti kappaleesta Kuuntele LautaJaska - Tippuu tippuu 10.08.2010

LautaJaska - Tippuu tippuu
vitun hyvin tuotettu

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Mustamaalattu 24.07.2008

Kongo - Mustamaalattu
Uusia biisejä, mahtavaa. Joistakin melodian käänteistä tuli mieleen Neljän Ruusun "Tie ajatuksiin". Hyvä biisi tämäkin, bändillä on nyt uusi ja tuore ote. Menestystä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Kadotettu 14.06.2008

Jouni T & Kummitusprojekti - Kadotettu
Moro! Mukavaa, että et ole lopettanut musiikintekoa. Joitakin kommentteja: kokonaisuutena tulee mieleen Zen Cafe, johtunee lähinnä sanojen rytmityksestä ja sanoituksellisista jutuista. Lauluraita on aivan timantti. Kertosäkeen tamburiini kuullostaa vähän turhan konemaiselta, samoin pianon voisi soittaa jotenkin toisin kuin pelkkiä iskuja hakkaamalla. Kitaroista pidin kyllä paljon, tosin soolo oli vähän tylsä. Tuotannollisesti hyvää edistystä. Ehkä suurin ongelma tässä kappaleessa on se, ettei parinkaan kuuntelukerran jälkeen jäänyt käsitystä, mistä laulussa oikein laulettiin. Käyn vielä tuolla MySpacessa ihmettelemässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saara - Omenapuu 16.07.2007

Saara - Omenapuu
Onnittelut valinnasta viikon biisiksi! Ei kai tässä mitään muuta vikaa ole paitsi tuo teksti, alkaa kyllä ihan hyvin mutta loppupuoli onkin sitten melkoista jadaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Kauniit Sanat 02.04.2007

Kongo - Kauniit Sanat
Hyvä biisi! Perun puheeni siitä, että ideat olisivat loppu. Tosi hyvin vedetty kyllä tämä. Ainoa mikä hämäsi oli vähän liian kesy kitarasoolo (aloittava ja lopettava riffi kuitenkin varsin timantti). Ja miksauksesta: siinä alussa sen laulun olisi voinut pitää siinä keskellä. Mutta kertsi oli mahtava. Lisää tätä ja keikoille!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Pelastan 28.03.2007

Kongo - Pelastan
Tää alkaa ihan samalla tavalla kuin tuo "Jossain kaukana". Vähän kuin ideat olisivat nyt loppu. Saundit ovat hyvät ja minua ei laulajan pieni epävireys haittaa. Mutta itse biisi ei vaan sytytä millään tavalla. Teuvo Töhvelön kanssa samoilla linjoilla. Avain isommille lauteille olisivat nimenomaan paremmat biisit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duo Sydänvarkaat - Jos virheen teen (akustinen) 22.06.2008

Duo Sydänvarkaat - Jos virheen teen (akustinen)
Kommentoin nyt kun tuli kuunneltua. Ihan OK pieni laulu, sähköistä versiota selkeästi parempi. Huikea ääni sinulla! Lisää tunnelmaa olisi saanut pienellä rosoisuudella stemmoissa ja kitaroissa. Sanoituksia voisi skarpata, monet riimeistä olivat kovin ennalta-arvattavia ja se on huono asia se. Niin tai näin, mahtava veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jossain Kaukana 05.11.2006

Kongo - Jossain Kaukana
Saundillisesti aika huikea ero edelliseen verrattuna. Nyt oli napit oikeassa asennossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Aijai 13.08.2006

Roope Kalajo - Aijai
Täähän kuullosti hyvältä! Muistelen kuulleeni tästä jonkin työversion joskus pari kesää sitten, mutta se ei kuullostanut näin hyvältä. Pidän erityisesti säkeistön melodiasta eikä kertokaan huono ole (henkilökohtaisesti en tosin pidä tuosta usein käytetystä tavasta jossa joku laini toistuu vahvempana ja sitten siihen jossain määrin vastataan). Mutta hyvä ja toimiva biisi tämä on, ei siitä pääse mihinkään. Hieman diskanttivoittoista, mutta mainio demo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan 24.07.2006

Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan
Biisi itsessään ei kummoinen ole, mutta olen kyllä kateellinen siitä, että joku kykenee tällaiseen vetoon yksin ja vielä yhdessä päivässä. Hienot saundit, laulu ehkä totuttua vaisumpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin 02.07.2006

Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin
No olen tässä parin päivän aikana kuunnellut tämän muutaman kerran läpi ja yritän nyt sanoa jotain rakentavaa. Biisin aihetta yrittää näin kesäkuumalla tyrkkiä mielestään pois, mutta parin kuukauden päästähän aihe on hyvin ajankohtainen. Sinulla on selkeästi oma, tunnistettava tyylisi tehdä musiikkia. Mielestäni tämä teos on paras täällä julkaisemistasi. Teksti on siinä tapauksessa kummallinen, että ruudulla se ei kummoiselta näytä, mutta laulettuna toimii hyvin. Miinusta tulee konemaisuudesta, hieman rosoisempi / vähemmän "kliini" yleissaundi sopisi kokonaisuuteen paremmin, sillä laulussa on pientä epäpuhtautta. Ei mitään häiritsevää tosin. Sovitus on varsin mainio ja nuo "kaupunkiin, kaupunkiin" -hoilaukset jäivät soimaan päähän. Hyvässä mielessä. Tuotannollisesti tämä on muuten ihan laatukamaa, jos nyt ajatellaan, että demostahan tässä on kyse. Henkilökohtaisesti en pidä liidilaulun tuplauksista ja levittämisestä eri puolille, mutta tämä siis vain minun mielipiteeni. Hyvä laulunopettaja voisi hioa lauluäänestäsi timantin. Äänenkäyttöä ja artikulaatiota voisi parantaa, jolloin saisit ääneen enemmän voimaa ja noita tuplauksiakaan ei tarvitsisi tehdä. Kannattaa jatkaa biisien tekoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 30.08.2006

AAE - Seconds
Olit tuolla foorumilla ja ajattelin tulla kuuntelemaan millaista musiikkia teet. Tämä ainakin on hieno kappale, tarttui ensimmäisellä kuuntelulla. Sävellys ja melodia minun makuuni, minimalistinen toteutus toimi mainiosti. Piano aivan mahtavasti soitettu. Tekstistä: en oikein ymmärrä mitä haluat sanoa rivillä "One time's enough I never take seconds". Ainoa miinus tulee englannin lausumisesta. Henkilökohtaisesti häiritsi tup laulun delay, mutta se on enemmän makuasia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele UDG - Motýl 11.05.2006

UDG - Motýl
sure you know how to play the guitar. the message remains unclear because of the lanuage. nice feel + good production anyway.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm - Vaistot 22.06.2006

Wilhelm - Vaistot
hyvin tuotettu ja laulettu, mutta sanoitus ei nyt oikein vakuuta. Hieman rosoisempi saundi veisi kauemmas iskelmästä, jota kantrin ja jazzin ohella vihaan ehkä eniten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ ARRIVES - Head Ache 18.10.2005

DJ ARRIVES - Head Ache
Vikingin risteilyohjelmaan päivitys: DJ ARRIVES ARRIVES
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Kaunein unesi 02.01.2006

Marian valinta - Kaunein unesi
Pidän tällaisesta rosoisesta tunnelmasta. Soitossa ja laulussa ei ole moitittavaa, mutta miksauksessa hämää aika pahasti se, että laulu ei ole keskellä. Lisäksi olisin tuplannut stemman, levittänyt laitoihin ja laittanut pienemmälle. Nythän se on häiritsevästi liidin kanssa samalla tasolla. Pieni epätarkkuus stemman/liidin välillä toimisi paremmin, jos ne olisivat selkeästi eri tasoilla. Lisäksi levittämisellä saa mukavasti stereokuvaa. Jos ei jaksaa vetää stemmaa kahteen kertaan niin sen yhden vedon voisi kopioida ja viivästyttää 2.3ms. Sanoitus on mielestäni aivan ujosti liian lälläri. Suhdelaulut ovat hankalia kun niistä tulee niin helposti lällärikamaa. Tosin olin aistivinani tässä vedossa pientä sarkasmia, en ole ihan varma oliko se sitä. Toivoisin niin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Puhelin 02.10.2005

Juha Kiili - Puhelin
Ei tätä turhaan ole kehuttu. Onhan tämä aivan loistava veto. Mainio laulusaundi, kaikki soitettu viimeisen päälle, toimiva sovitus, ei mitään ylimääräistä. Jos nyt jotain negatiivista haluaa etsiä, niin pituudesta olisi voinut vähän karsia. Esim. intro oli mielestäni liian pitkä. Paikoitellen kokonaisuus kuullosti hieman liian konemaiselta, pieni särmä ei ole pahitteeksi. Tekstin idea oli ihan kelpo, mutta muutamat kliseet (älä soita noita, neljän ruuhka) "häiritsivät". Tai ei kai tässä kokonaisuutena mikään häirinnyt. Olen varmaan vaan kateellinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele j.cotton quartet - Kaupungin parhaat tuolit 11.08.2005

j.cotton quartet - Kaupungin parhaat tuolit
Tätä kuunnellessa ja juuri sateisesta Helsingistä tulleena kaipasin kovasti heinäkuun helteitä. Ralli lähtee liikkeelle kuin kent parhaimmillaan. Milelenkiintoisia soinnutuksia ja käänteitä jälleen. Tremolokitara on hieno. Eikä kannata pyydellä anteeksi tyyliin "soitto ja laulu kusee". Soitto ja laulu ei todellakaan kuse. Pientä särmää vain, luo hyvän illuusion kokonaisesta bändistä ja livevedosta. Saundit ja miksaus kuullostaa pääosin hyvältä. Laulussa häiritsee hieman se, että välillä joutuu pinnistelemään saadakseen sanoista selvää. Stemmat ovat ehkä ujosti liian kovalla ja liian leveällä. Huuliharpun olisin laittanut soolosoittimena keskelle ja kovemalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Love Ambassadeurs - Every day every night 10.01.2006

The Love Ambassadeurs - Every day every night
Ammattilaisten tekemää materiaalia on aina kiva kuunnella, vaikka genre ei liiemmälti kolahtaisikaan. Parasta ehdottomasti rumpalin ja basistin saumaton yhteistyö. Ainoa miinus tulee laulajan englannin taidoista. Tiedän, se on hankalaa, mutta ääntämiseen kannattaisi panostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - En Tahdo Herätä 25.05.2005

Jouni T & Kummitusprojekti - En Tahdo Herätä
Oleellisin eli vokaalisuoritus kerrassaan upea. Teksti hieman loppuunkolutusta aiheesta ja kokonaissaundissa hieman liian kaikua (minun mielestäni siis) mutta mitäpä noista, loistosuoritus kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Circles 14.10.2005

Tric - Circles
tässä häiritsee ainoastaan yksi asia: englannin lausuminen. Se häiritseekin sitten todella paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Pyhäjärven rantaan 07.05.2005

Antti Kaukomaa - Pyhäjärven rantaan
Vähän liikaa tuli mieleen nämä samisaaret ym ym suomisoulimiehet. Loistava laulaja tehnyt hieman tylsän biisin. Rantaan-santaan on varsin kulunut parsi. Mutta laulu on niin hyvää, että ei kokonaisuutta juuri moittia voi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Da Boom 15.04.2005

Trakkerterrorist - Da Boom
tää vetää ihan sanattomaksi ja se ei välttämättä ole hyvä asia

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Elitistic Behaviour Patterns 15.04.2005

Dismay - Elitistic Behaviour Patterns
genre / haudan takaa laulaminen ei kolahda, mutta kuuntelin silti kaksi kertaa. parasta oli ehdottomasti kitarasoolo ja kohdassa 2:32 alkava fiilistely on oikeasti todella hienon kuuloista. hyvä pituus ja yleissaundi. stereokuva paikoin ehkä hieman liian leveä, lisäksi jäi vähän tunne, että lead-kitara seilasi (stereokuvassa siis)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Victory & Eternity 08.04.2005

Tuho - Victory & Eternity
haudan takaa laulaminen ei koskaan oo kolahtanu, mutta onhan tämä kaikin puolin hyvin vedetty. Basarin saundi on vähän liian napsahteleva, olisiko kompressoitu pilalle? Ihan hieno kitarasoolo lopussa, olisi vaan saanut olla hieman kovemmalla. Biisin lopussa tasot menevät liian nopeasti alas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 08.04.2005

Argon - No Mortal
Hyvä vokalisti, bassosaundi & soitanto miellytti myös. Kitarointi tarjoaa hyvää esimerkkiä siitä, että ei metallissakaan tarvitse koko ajan soittaa miljoonaa nuottia tahdissa kuullostaakseen hienolta. Paikoittain makeita stemmoja. Pituus vaan oli vähän liian pitkä, voisiko tästä editoida jonkun tiiviimmän version?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 14.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Pidin laulusaundista. Ohut ja sopivasti kompressoitu. Eikä liian pinnalla. Muutenkin vokalisti vetää ns. vitun hyvin ja lausuu niin hyvin kuin yleensä lausutaan. Hassua on se, että bändin nimi on suomenkielinen ja laulaa lontooksi (no onhan meillä 22-Pistepirkkokin toki). Biisikin alkoi ensimmäisen minuutin jälkeen kuullostamaan itse asiassa aivan loistavalta. Krediitit kaikille soittajille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 14.04.2005

Tuho - Last Words
suhtaudun epäluuloisesti yli viiden minuutin kappaleisiin. Vokalisti istuu biisiin täydellisyyttä hipoen. Laulusaundi olisi minun korvaan vieläkin parempi ilman sitä ujoa kaikua. Pidin rumpalin laiskasta soittotyylistä ja pintaan miksatusta ruoskahaikasta. Englannin lausuminen mielestäni niin hyvää kuin se yleensä suomalaisilla bändeillä voi olla. Kitaravallit ovat hienot, mutta hieman tuhdimpaa saundia olisin hakenut. Mun mielestä tämä olisi viiteen minuuttiin typistettynä likimain täydellinen veto. Tehkää radio edit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Sun 08.04.2005

Trakkerterrorist - Sun
No tässä on varmaan yksi osa valmiina? Jotain mielenkiintoisempaa teemaa ehkä lähtisin hakemaan niihin muihin osiin. Oon vähän jäävi sanoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 08.04.2005

Reflected - Postmortem
Tarkasti vedetty, paljon mielenkiintoisia juttuja etenkin koskettimilla. Loistavaa yhteensoittoa. Heikointa tässä on tuo englannin ääntäminen. Siihen panostaisin ensimmäisenä. Saisiko tästä kenties editoitua jonkun tiiviimmän version?

Kommentti kappaleesta Kuuntele harjan&Lauman - Jokin käskee palaamaan 14.04.2005

harjan&Lauman - Jokin käskee palaamaan
kivat casiorummut ja tyly urkuri. Voisin kuvitella, että tehty aika köykäisellä laitteistolla. Silti ihan kuunneltavaa settiä. Biisin kliseisyys kääntyy rennolla otteella kantavaksi voimaksi. stemmat vedetty juuri niin kuin ne pitää vetää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Minä muut ja... 15.04.2005

-CSPR- - Minä muut ja...
Aluksi ajattelin, että genre taitaa nyt olla hieman väärä. Apulannan tekemänä tämä voisi hyvinkin saada radiosoittoa. Loppuu vähän turhan nopeasti. Huutavat stemmat vielä kertsiin niin nousee ns. seuraavalle levelille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - H II 08.04.2005

Trakkerterrorist - H II
m/s Viking Cinderellan disko 90-luvulla. Loppuu vähä kesken. Vaikee sanoo muuta, sori.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 14.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
saundit olivat kyllä kokonaisuutena loistavat, tosin basarista en pitänyt ja rummut ehkä ujosti liian diskanttiset. Hyvä sovitus, sopiva pituus, laulut ja soitot vedetty tyylillä. Pidin stereokuvasta ja siitä, että kitarasoolo oli miksattu hyvin esille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 08.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Vähän nurkkafiilis heti alusta lähtien. Saundit hieman kehnot (96 kbps). Tarkkaa komppikitarointia, itse tosin pidän hieman räkäisemmästä soittotyylistä. Laulaja vetää ihan hyvin, pientä epävirettä mutta ei häiritsevää sellaista. Jos on vedetty suunnilleen kertaotolla niin hyvä hyvä. Lopussa tasot menee alas vähän liian liukkaasti. Lähtisin tosiaan hakemaan vähän rosoisempaa yleissaundia, tämä jääköön kommentikseni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Elän Unelmaa 28.04.2005

Niina - Elän Unelmaa
Kalervo totesi edellä: "muutenkin äänikuva on täytetty liian täyteen kaikella turhalla ähkymisellä, kikkailuilla jne..." Täsmälleen samaa mieltä. Eikä se mun mielestä oo genren vika. Loistavasti vedät, onnea siitä. Taustat ovat ihan hyvät kans, biisi mielestäni hyvin keskinkertainen, lyriikat heikoin lenkki. Tämä on minun mielipiteeni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta 06.03.2005

Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta
Hieno teksti. Tosin biisit pelkällä Rhodesilla on nopeasti kalulttu loppuun. Miksauksessa olisin laittanut kitaran ja stemman vähän enemmän keskelle. On vähän hassua kuunnella noin suurta levitystä muuten niin minimalistisessa biisissä. Hauskaa kevättä ja menestystä biisintekoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 08.04.2005

Vicious Minds - Wild In The Night
Lähtee liikkeelle hienolla kitarariffillä ja vokalisti tulee tyylillä esiin. Hieman vahvempi stemmalaulanta ja parempi kitarasoolo parantaisivat biisiä vielä lisää. Joku klassikkoteos tulee kertsistä mieleen, en vaan nyt millään saa päähän mikä. 3:35 on aika optimaalinen pituus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 08.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Mukavaa parodiaa, kitarat ja rummut ok, kiipparit vähän tylsät. Kitarat tosin miksattu liian alas ja rummut liian pintaan. Vokalisti vetää kyllä hyvin, en vaan tiedä miten ääni kestäisi koko keikan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Jotain Parempaa (Radio edit) 27.03.2005

K18 - Jotain Parempaa (Radio edit)
Mikäs tässä, ihan ok renkutus. Ehkä vähän liiankin tarkat komppikitarat mun makuun. Varmaan on joku jo sanonu, että Klamydia tulee mieleen. Sanoitus snadisti kliseinen, mutta ei häiritse. Laulaja vetää ihan hyvin, pientä epävirettä mutta kelläpä ei. Ehkä tällä ei iha kuuhun asti mennä, mutta mä ainakin kuuntelin heti kaksi kertaa putkeen. Hyvä mieli jäi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Hyvää yötä 15.04.2005

Joni Helminen - Hyvää yötä
kertsin tekstistä tulee liikaa mieleen don huonojen "hyvää yötä ja huomenta", mikä hieman paha juttu, kun kaikki sen biisin kuitenkin tietää. kitarointia on kehuttu edellä ja samaa mieltä olen, tosin kitarasoolosta en innostunut. laulusaundissa hämää se kaiku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 05.09.2004

Jenni - Yksin
Aivan loistava veto. Vaikka biisi oli aika keskitasoinen, teet tulkinnallasi siitä hyvän ja tarttuvan. Melodia kohdassa "jos ihanan hetken kanssas.." on se, mikä tässä mielestäni eniten iskelmää on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - Two guitars 12.08.2004

Joonas S. - Two guitars
Mukava kuulla kommenttiringissä tällaista. Hienolla äänellä puhtaasti laulettu, ääntäminen kunnossa. Kohdassa 1:09 alkavan synan saundista en pidä ja kohdassa 1:23 alkava kitara/syna on miksauksessa liian kovalla. Kohdassa 2:50 alkaa ihan kuin toinen kappale! Tässä on mielestäni vähän liian paljon tavaraa. Miten olisi kappaleen toteuttaminen nimensä mukaisesti kahdella kitaralla? "Ylimääräisen" osan pois karsimalla biisin pituudeksi saisi optimaaliset 3:30. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi (oikeasti!), mutta toteutus ontui. Ainakin minun korvaani.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - This feeling 12.08.2004

Joonas S. - This feeling
vähän liikaa tanssilavameininkiä (ei hyvä), mutta hyvä biisi tämäkin. Sähkökitarat ja rhodes olisivat sopineet tähän vallan mainiosti. Mutta mitäpä niistä, kun näinkin toimii. Ja hyvin toimii. Viisi minuuttia vaan on rallille vähän turhan pitkä kesto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - This feeling 12.08.2004

Joonas S. - This feeling
(kommenttirinki) Iloinenhan tämä, sarkastiselle luonteelle ehkä jopa liiankin. Minun makuuni kyllä liian kantrivaikutteista (ainoa genre mitä en siedä). Voisikohan kappaleen lyhentää alle neljään minuuttiin? Parasta tässä oli varsin puhtaat laulut ja kivat stemmat. Kokonaisuutena vähän yksitoikkoinen. Mutta koska tässä ei mitään sen suurempaa vikaa ollut, annan hyvän numeron. Tästä pitää varmasti sekä äiti että tytär.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Kaunis Kuu 07.10.2004

Kongo - Kaunis Kuu
Kuuntelin taas nämä biisit ja pienenä miinuksena kitarasoolot. Niissä voisi olla enemmän ideaa (tosin en tod. ole mikään neuvomaan..). Mielenkiintoista olisi kuulla miten toimii keikalla kun teitä on vaan kolme. Että miten Juice pystyy hoitamaan laulun, komppikitaran ja soolot. Mallikkaasti, luulisin.Hienot stemmat jää ainakin uupumaan vai jääkö?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Muista Huominen 09.08.2004

Kongo - Muista Huominen
tämä selkeästi näistä kolmesta paras, sanoitus kertsissä viimeinkin sitä jotain myös minuun putoavaa: ei järin nerokasta mutta jää varmasti mieleen. biisin pituus oli sopiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 09.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
sävellyksenä kelpo, sanoitus oli minulle hieman tyhjä. hieno kitaramelodia on tosiaan miksattu hieman piiloon ja haikassa paikoin liikaa suhinaa. hyvää soitantoa kuten aina tällä bändillä. joku toinen tuottaja olisi saanut tästä paremman?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Hollywood 07.08.2004

Roope Kalajo - Hollywood
Sanoituspuoli on ihan hyvä, tosin M. Jackson -läppä ei nyt niin jaksanut naurattaa. Maryn puhelaulu edelleen loistava. Sovituksellisesti tämä oli ihan toimiva. Ja juuri sopivan mittainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - 2 Kertaa 07.08.2004

Roope Kalajo - 2 Kertaa
Jos nyt muistan oikein, edelliseen verrattuna tästä on poistettu joitakin kikkailuja (rummuista?), mikä on hyvä asia. Tämä on mielestäni paras biisi täällä olevista. Pituutta olisin hieman karsinut, eikös 3:30 ole ideaali pituus radiosoittoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Kesän viimeinen ilta 07.08.2004

Roope Kalajo - Kesän viimeinen ilta
Minä olisin jättänyt tästä tunnelmapalasta rummut kokonaan pois. Pelkillä kitaroilla ja haitarilla tämä olisi aivan timantti. Todella hienot stemmat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Riitä En 12.08.2004

Niina - Riitä En
Nämä perinteiset riimit: jos lauletaan "anna mun kaikki kestää", on helppo arvata, että seuraava rivi päättyy "..voi estää". Samoin "rusketusta kerää" => "herää". Muutenkin tuo sun edellinen hitti taisi olla samasta aiheesta? Popiksi en tätä luokittelisi, mutta voin olla väärässä. Kaiken kaikkiaan olet loistava laulaja, mutta tällä biisillä et Nannaa lainatakseni nyt koskettanut, et sitten yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm - Myrkkyä 11.07.2004

Wilhelm - Myrkkyä
idols/popstars..Tytöt varmaan tykkää. Tää tarina on niin tuttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Kivellä päähän 29.06.2004

WaurionVanhat - Kivellä päähän
On kannattanut tuottaa lisää tätä kappaletta. Kuuntelin peräkkäin demon ja tämän uuden version. Luin myös mitä olin demosta kommentoinut. Minä pidin sanoista ja se yleensä ratkaisee sen, pidänkö biisistä vai en. Sanat eivät kuitenkaan auenneet silloin ensi kuulemalla. En muista oliko ne silloin kirjoitettuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fisio - Kuvitelmaa Feat.Tiia 19.09.2004

Fisio - Kuvitelmaa Feat.Tiia
Tämä jää soimaan päähän. Täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me2 - Kissanpäivät 30.05.2004

Me2 - Kissanpäivät
sanoisin että pelimannemeininkiä. jari puhakan orkesteri tuli mieleen. se missä ristohiltunen soittaa pianoa. kovasti kiinnostaisi tietää millä laitteistolla tehty.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla 19.06.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla
Lisään vain sen, että minun mielestäni sanat olivat kyllä keskitasoa paremmat. Hieno kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Inc. - Falling Into The Past 30.05.2004

Dream Inc. - Falling Into The Past
tätä kuuntelee mielellään. hyvää kamaa joka suhteessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Möykkä - Kytät vihaa nuorisoo 29.05.2004

Möykkä - Kytät vihaa nuorisoo
poliisi pamputtaa taas
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele olli molli - tnazn 29.05.2004

olli molli - tnazn
no minulle tässä ei ollut mitään, mutta mielenkiintoinen teema löytyy. vähän sarvismaiset saundit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISAEROPLANE - Nitrogen 01.06.2004

DISAEROPLANE - Nitrogen
ihan kuunneltavaa. yks pieni juttu mistä en pitänyt oli tuo hi-hat, josta voisi ehkä jättää joka toisen iskun pois. Ainakin voisi kokeilla miltä kuullostaisi siten. Myös pituutta ehkä liikaa? Muuten oikein hyvän kuuloista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin 30.05.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin
todella hieno tunnelma. hyvä biisi, hyvä ääni, hyvät saundit. hihat ovelasti oikeassa laidassa. sanoitus voisi olla parempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 09.06.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
tätä biisiä on jo paljon ylempänä kehuttu. Ei ole oikeastaan mitään lisättävää, pidin kyllä paljon. Kympistä ysiin tämän tiputtaa sanoitus, jossa ei sen syvällisempää proosaa ollut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Giant Leap 24.05.2004

rewind - Giant Leap
känniä ja vilkkuvia valoja
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - You Are(all over) 24.05.2004

Quaint - You Are(all over)
ihan helmee, ihan kuin euroviisuissa. Laulu tässä toimii ja se on paljon se.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Kolme kolaria 24.05.2004

ahven - Kolme kolaria
pelimannehenkeä. eikä mikään klisekimppu tää biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Plan B 31.05.2004

Quaint - Plan B
sävellykselliseti melkoinen klisekimppu, mutta todella hienot laulut ja ne tekee tästä kerrassaan hienon biisin. taustat kuullostaa vähän halvalta sekvensseriltä, mutta mitäs siitä kun ne toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Pride 04.06.2004

Quaint - Pride
alkaa pianolla niinku balladit yleensä. sitte tulee laulu mukaan ja muut normaalisti. laulu tässä kyllä kantaa niin hyvin että kuuntelu jatkuu... Siis onhan tää tosi hyvä, mutta jotain enemmän omaa voisi olla. Silloin olisi vielä parempi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Hurmosmela 19.06.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Hurmosmela
No sanoitus ainakin on kohdallaan ja ajankohtainen (Totti, Lipponen). Huumoripalana tämä toimii, mutta löytyykö tarpeeksi kuulijoita? En ole ihan varma pidinkö tästä, mutta kuuntelin silti kahteen kertaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - I have to confess 31.05.2004

SpeaK(wanhat) - I have to confess
en lähtisi tanssimaan. tulee mieleen jonkun vanhan pc-pelin taustalla hiljaa soiva matto.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Hukassa 16.05.2004

Orion - Hukassa
Kuullostaa hieman Tehosekoittimelta. Alkuriffistä tuli ensin mieleen Hanoi Rocksin "A day late a dollar short" ja sen alkuriffi, mutta perun puheeni samantien.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 01.06.2004

Orion - Matkalla
gerhard rihmakallon samoin "alkaa kitarariffillä, basso tulee mukaan riffissä ja rummut normaalisti"

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 31.05.2004

Project Eternity - Sing When You're Burning
laulaja tykittää tyylillä, muutenkaan ei pahemmin moittia voi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Dreamland 22.05.2004

SILVERINE - Dreamland
Erittäin kelpoa kamaa. Tässä on oikeastaan kaikki ainekset niin hyvin kasassa että kymppi heilahtaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katve - Viimeistelyä vaille 31.05.2004

Katve - Viimeistelyä vaille
laulu tulee munki mielestä liian hiljaa. muuten ihan kuunneltavaa ja sanoituskin keskimääräistä parempi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Armas Ihmissuhde - Mä meen, sä tuut 31.05.2004

Armas Ihmissuhde - Mä meen, sä tuut
kertosäkeen melodia hyvä, sanat aika perinteiset. Ei tästä nyt mitän kiksejä saanu, mutta kuunteli ihan hyvällä mielellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riemukas Riimikirja© - Just Walking Around 30.05.2004

Riemukas Riimikirja© - Just Walking Around
mä pidin tästä, aika fuusiomeininki. tower of power tuli mieleen. piano on aika tyly, mutta toimii. pidän tuollaisista yksinkertaisista teemoista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 06.07.2004

MALfUNCTION - episode1
kyllä on äijillä hyvä bändi, ei voi muuta sanoa. laulu on tuotostavan vuoksi ehkä hieman irrallaan kokonaisuudesta, mutta se ei tässä nyt ole oleellista. näköjään hyvän demon voi tuottaa myös rennolla asenteella, olennaiseen keskittymällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Full Moon Madness 22.05.2004

Morass - Full Moon Madness
Hieno biisi, hyvät saundit, hieno meininki. Minun mielestäni nuo tehosteet toimivat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riemukas Riimikirja© - And Party On 30.05.2004

Riemukas Riimikirja© - And Party On
näissä sun biiseissä on parasta se ettei niissä ole juurikaan liikaa tavaraa ahdettuna. olisiko tähän biisiin joku toinen osa mitään?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Farewell 04.06.2004

W.A.N.T. - Farewell
Biisinä kaikin puolin mainio. Ainoa miinus tuosta..sori vain mutta..tankeroenglannista. Laulaja on siitä huolimatta parasta tässä. Mieleen tuli ajoittain jopa suuret tähdet. tyyliin (...) Ehkä joku muu lopetus kuin feidaus, mielestäni jos lauluosuus on menossa, ei feidausta kannata käyttää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Girl Who Stole The World 30.05.2004

Monosurround - Girl Who Stole The World
tää on suoraan sanottuna aika valmiin kuuloista materiaalia. hieno biisi, hyvä meininki. eikä oo tungettu liian täyteen tavaraa. miksaus ehkä hieman puuroinen mutta tärkein eli kappale on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kameli kemeli 29.05.2004

DJ Kemeli - Kameli kemeli
alun jälkeen olin aika yllättynyt kun laulu alkoi. Ei oikein selvinnyt pitikö tän olla hauska vai ei.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 01.06.2004

Insert Remedy - Epicenter
Pidin erityisesti mureista kitaroista. Laulu olisi kaivannut enemmän tykitystä, jotta se olisi yltänyt samalle levelille. Ylempänä mainittiin jo väliosien pituudesta. Niitä karsimalla tästä olisi saanut sopivamman mittaisen. Mutta taidollisesti tämä on hyvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 08.06.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
aivan mallikelpoista kamaa. soitto ja laulu erittäin hyvin hallussa, toteutus hyvä. En anna arvosanaa, koska en tätä genreä kuuntele. Mitenkään tätä ei voi moittia. Hyvä pojat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvätakila - Metamorfoosi 02.06.2004

Syvätakila - Metamorfoosi
T. Rautiainen oli jo näemmä mainittuna. Hyvä kun olitte laittaneet sanat tuohon näkyville. Ne ovat nimittäin ihan hyvät. Kitarasaundit pitäisi mielestäni tässä genressä olla hieman stuffimmat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 16.05.2004

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
Joo kyllä tää Sirkesalolta kuullostaa. Rytmiryhmä on miksattu liian pintaan. Kyllä tässä hyvä tunnelma on, mutta mun makuun liian siirappista. Hienoa kuitenkin että teet musiikkia kotona ja ilmeisen yksin kaiken. Siitä mä annan yhdeksän pistettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Goottihumppa 31.05.2004

FEL - Goottihumppa
saundeista tuli mieleen 90-luvun alun casio-urut, en mä tiedä yrittikö tää olla hauskakin juttu mutta mua ei ainakaan naurattanut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Meren rannassa 29.05.2004

Jupiter 2 - Meren rannassa
hyvä liveveto. rumpali soittaa tarkasti. sävellys ehkä kliseinen, mutta mielenkiintoinen sovitus. laulajasta tuli mieleen suurlähettiläiden vokalisti, mikä huono asia kun en ko. orkesterista perusta. miksauksessa olisin laittanut soolokitaran keskelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - My dreams 06.06.2004

dimi goes solo... - My dreams
hyvä biisi, hyvät kitarat, hyvä laulu, hyvä meininki. basson pudottaminen väliosasta pois putosi ainakin minuun. Mukavaa vaihtelua äänimaailmassa ja balansseissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 03.06.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Tää on vähän kun ois oopperassa. En mä siellä tajua mitään. En mä tässäkään tiennyt milloin oltiin pohjilla ja milloin kipuamassa. Siksi mä en kuuntele instrumentaaleja. Kun se teksti on yleensä se tärkein. Paitsi jos biisi on tosi hyvä. Tämä ei minulle ollut, jollekin toiselle ehkä. Jätän arvosanan antamatta, koska se menisi kuitenkin väärin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 04.06.2004

T-ace - Enkeli
siis..huomasin vasta tuon kommentin lähettämisen jälkeen, että tämähän on 19 vuotta vanha teos..No en olisi muotoillut sanojani ihan noin jos olisin tiennyt. Eihän tuota Metallican biisiä tuolloin edes ollut. Jospa ne kopioi idean introon teiltä?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 03.06.2004

T-ace - Enkeli
Ai mitä tuli mieleen? No tietenkin Scorpions, Nothing Else Matters ja gospel. Aika jännää, että ne kaikki oli mainittu jo aiemmin. Ei millään pahalla, mutta sanoitus on kyllä melkoinen klisekimppu. Kuvittelisin tämän toimivan klubikeikalla keskellä menevämpää settiä. Saudit olivat aika kuivat, mutta en lähtisi niitä arvioimaan, kun tiedän, miten vaikea kotikonstein on luoda tod. hifikamaa. Ehkä kuuntelen vielä noita muita biisejä, tästä riitti tämä yksi kuulema.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alipaine - Sinä 06.06.2004

Alipaine - Sinä
biisi, josta on helppo jaella diplomaattisia kommentteja. Kaikki oli oikeastaan jo sanottu. Tasapainoinen suoritus, jossa ei häiritse oikein mikään eikä toisaalta oikein mikään suoritus mene yli muiden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Muistoja 15.04.2005

Joni Helminen - Muistoja
todella hyvä lauluääni ja artikulaatio. laulusaundissa hämäsi 90-lukuun viittaava kaiku. kuivana olisi mielestäni parempi. kitarariffi oli tarttuva. hyvin soitettu, bassolinja tosin hieman tylsä. teksti vähän kliseinen. stemmat vedetty juuri niin kuin ne vetää pitää. snadisti liian pitkä? mutta kaiken kaikkiaan varsin mainio biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti) 24.05.2004

Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti)
hyvä ääni sulla on, mutta suomeksi toimii paremmin =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003 24.05.2004

R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003
en seuraa genreä mutta tämä on käsittääkseni siinä hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - We Die Young 31.05.2004

Rattlesnake - We Die Young
kitaroista pidin, alusta pidin, yleissaundista pidin, laulupuolesta en. tää ei ihan kuullostanut 2000-luvulla tehdyltä, mutta retrohan on muotia.

Sivu: 1 2