Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 130 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Darude feat. Jo Angel - In The Darkness (Digeon Remix) 16.06.2013

digeon - Darude feat. Jo Angel - In The Darkness (Digeon Remix)
Onhan tämä nyt ihan helvetin paljon parempi ku alkuperänen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele mNoise (minäolenmikko) - There is no school like the oldschool and I'm the fucking headmaster 15.06.2013

mNoise (minäolenmikko) - There is no school like the oldschool and I'm the fucking headmaster
Pitkästä aikaa tänne tulin katteleen ja hetihän se tajunta räjähti. Aivan uskomattoman kova setti, ihan kansainvälistä kamaa :) tulee soimaan ja kovaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele mNoise (minäolenmikko) - LA-LA-LA (radio) 29.09.2011

mNoise (minäolenmikko) - LA-LA-LA (radio)
Täähän oli tiukka setti :D Rummut meinas vähän hukkua tuonne sekaan mut eipä tuo pahemmi häirinny. Vähän parantelet miksausta nii se on kybä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Mismatch 09.09.2011

Distrance - Mismatch
Hmmmh jäipäs noteeraamatta tämäki :) Aikonaan lähetit previkkaa ja sillon tykkäilin jo kovasti. Edelleen todella tiukkaa kamaa, alkuhässäkät ennen ensimmäistä alasajoa melodiakulkuineen on kyl meikän mielestä parasta antia tässä tekeleessä. Tässä on sitä kunnon dissu meininkiä ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Hack 02.05.2011

Distrance - Hack
Tiukka setti. Nastat soundit ja kova gruuvi. Jätkä kyl osaa tuon perus-melodiakulun käytön suht hyvin ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Toby - Descent (Distrance Remix) 29.01.2010

Distrance - Toby - Descent (Distrance Remix)
juuh alkuperänne oli aikoinaan kovassa soitossa ja hyvin on dissuki saanu puhallettua tän rallin uudestaan henkiin... kelpaa taas luukuttaa tovin. Rockin! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Mushy Waste 05.10.2009

Distrance - Mushy Waste
Alun jumituskohta kesti omasta mielestä vähän liian kauan, tosin suvantoon päästessä meininki parani huomattavasti. Onse muuten jännä että sinäkin oot ruvennu hardstyleä kuuntelemaan ja jopa tekemää kun vielä pari vuotta sitten oli puhetta että mitä v*tun pauketta se tuoki on olevinaan :D Näin ne ajat muuttuu. btw Technoboy - Ti sento <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jason Green - Distorted Memories (Original mix) 10.08.2009

Jason Green - Distorted Memories (Original mix)
Soundillisesti kovaa kamaa =) melodiat ei nyt niin maan mieleenpainuvimmat olleet, mutta kaiken kaikkiaan hyvä biisi. En nyt äkkiseltään keksi mitää valittamista, eihän tää mikää pankin räjäyttäjä oo mutta eipä semmosii tarviikkaa joka kerta olla =) Soundipuolella kevyesti parasta sulta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Flux 27.07.2009

Distrance - Flux
"Sun pitäis hei oikeesti kaivella se oma juttu esiin kokeilujen kautta tiäksä, vähän semmost kaikkee kokeilua peliin ja sieltä sit sitä omaa soundia pyrkiä saamaan pinnalle ja kyllähän tää oli ihan perushyvä ja silleen" Kyllähän tämän tahtiin varmaan baarissa tanssis ku apina kännissä. Toimii =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Saronite 05.05.2009

Jeti - Saronite
Siistin kuulosia soundikikkailuja oot kyl saanu tähän tehtyä. Melodian lähtiessä rullaamaan hieman petyin, jotenkin odotin vaan erilaista lähtöä tuossa alun jälkeen :p Mutta soundit rokkaa ja yleisilme muutenkin varsin pätevä. Samaa mieltä oon puten kanssa kumminkin siitä että edellinen biisi oli hieman parempi. Ei siin mitää, tästä on hyvä jatkaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Papa Dallas - Absolute 20.05.2009

Papa Dallas - Absolute
Hyvältähän tämä kuulostaa, varsinkin jos oikein ymmärsin nii et vielä kovin kauaa oo biisejä ruuvaillu? Vähän ylilyövä kompressointi näin meikän makuun, mutta eipähän tuo liiemmin häiritsemään pääse... Asiallisen kuuloista settiä, tästä on hyvä jatkaa =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jason Green - Arcane Sonata (Original mix) 04.04.2009

Jason Green - Arcane Sonata (Original mix)
Miten olisi genrenä Kikkeli-Jazz? =D Noei, asiaan. Mesessä jo kommentoin tuossa aikasemmin previkkaa. Melodiat on tosi nätin kuulosia ja äänimaailma muutenkin puhtaan ja raikkaan kuulonen. Previkassa huomautin bassosoundista ja ilokseni voin todeta että paremmalta kuulostaa nyt. Kyllähän tää paras biisi sulta on ainakin soundien osalta. Melodiakin kuulostaa maan mallikkaalta joten eipä siinä muuta kun kiitettävää pöytään. Loppuun vielä kliseinen "jatka samaan malliin".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Distrance - Delusion (Dreammachine Remix) 12.03.2009

Dreammachine - Distrance - Delusion (Dreammachine Remix)
Woah... kiitokset räjähdysmäisestä kommenttien vyörystä :P varsin kuollutta alkaa täälläkin olla tää meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurium - K-System - Supadupasound (Aurium Remix) 28.02.2009

Aurium - K-System - Supadupasound (Aurium Remix)
Tarttuvan kuuloinen miksaus :) Itekki eilen vasta bongasin tuolta pepsin sivuilta tuon kilpailun ja deadline oli tosiaan melko tiukka. Tähän aikaan nähden kelpo suoritus. Jos klubilla lähtisi soimaan niin luulenpa ettei tanssilattialta ainakaa kukaan pois tulisi :) Toimivaa kamaa kaiken kaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Delusion 24.02.2009

Distrance - Delusion
Tätä kerkesinkin jo previkan perusteella mesessä hiukan kommentoida. Rauhallisempi meininki mitä sulla yleensä, tosi nätit melodiat oot kyllä osannu väkertää tähän. Soundeista ainakin piano ja saha-arppi erottuu edukseen. Basso+basari osasto ei niin kovin meikäläisen korvaa miellytä, oisin toivonu hieman rosoisempaa ja iskevämpää soundia. Toisaalta sanoit itse että biisi kuulostaa juuri siltä mitä lähdit hakemaan joten turha valitus pois. Rakenteen osalta mitään suuria yllätyksiä ei ole ja sekös meikäläistä miellyttää. En ymmärrä miksi pitäisi keksiä jotain uusia älyttömiä kuvioita kun joku on jo keksinyt toimivan intro+suvanto+nousu+highlight+lasku systeemin :D No menee taas makuasioihin joten lopetanpa heti alkuunsa. Kaiken kaikkiaan mukava fiilisbiisi, ei mikään pankinräjäyttäjä mutta toimii ja se riittää. Kuuntelun aikana mieleen tulvahti muutamia ideoita joten voisin jopa yrittää remixiä väsäillä mikäli sopii?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Affections 20.01.2009

Outset - Affections
Pienoinen pettymys aikaisempiin biiseihin verrattuna. Tää housevillitys mikä kaikilla nykyajan konemusa-artisteilla tuntuu jotenkin oudolta, en vielä outsettiä lokeroisi siihen kastiin kuitenkaan mutta toivoisin enemmän aikasempien biisien kaltaista eurotrance meininkiä. Melko mitäänsanomaton ja lattea kaiken kaikkiaan. Stay with energyt sun muut rokkaa ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chorale - Toisenlainen (Albumiteaser) 07.01.2009

Chorale - Toisenlainen (Albumiteaser)
Hyvältä kyllä kuulostaa. Valtaosa biiseistä kuulosti tosi energisiltä, hyvä että on vielä choralen alkuaikojen energia ja pirteys löytynyt :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timbor & Tebic - Lost feat. Jenry (CLIP) 28.02.2009

Timbor & Tebic - Lost feat. Jenry (CLIP)
Joo pakko kul sanoo että nuo suihkuvokaalit muuten laadukkaan tuotannon seassa kuulostaa kyl tosi irrallisilta. Muuten ihan asiallisen jami-biisin kuulonen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Vibe 04.12.2008

Distrance - Vibe
Ai sulla on tämmösiäki luulin että teet vaa ismoja...:O noei mut tosiaan kuten oon aikasempien versioiden kohdalla sanonu nii toimivaa shittiä kaikinpuolin, alusta lähtien kova draivi päällä ja hyvin tää jää päähän jamittamaan eli eri mieltä vihreen jasonin kanssa tuosta mieleenpainuvuusasiasta. Mut jokaisella on omat mielipiteet vaikka ne oiski väärät :D hyvä biisi mut ei ihan yllä ismoj... Parhaiden biisiesi tasolle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - clips 11.10.2008

digeon - clips
sen verran vielä lisäystä tuohon kysymykseen parhaasta biisistä näistä, niin meikän mielestä nää kaikki on kyl sen verta hyviä että kandeis tehä valmiiks mut eka clippi iski kumminkin koviten ja sit ehkä heti seuraava clippi oli toiseks paras...:) Eli ehottomasti ainaki ekasta biisistä toivosin kokonaista. mut jos aikaa ja mielenkiintoa riittää nii tee ihmeessä kaikki valmiiks. Ja btw onnittelut urheilumenestyksestä :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - clips 10.10.2008

digeon - clips
Toimivan kuulosia biisiclippejä kyl kaiken kaikkiaa :) on tältä projektilta jo uusia biisejä odotettukin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - clips 30.01.2009

digeon - clips
Juuh sen verran vielä korjausta tuohon aikasempaan lausuntoon (muutaman kuuntelukerran jälkeen) että kyllä viimenen clippi on ehdottomasti kovin. Muut edelleen kovia mutta tuon vikan biisin draivi ja räjähtävä energia vie kyl mennessään... teethän nää joskus valmiiks :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Imperial Fantasy 01.10.2008

Jeti - Imperial Fantasy
Samoilla linjoilla vespen (a.k.a Vesa Laitela) kanssa siinä mielessä että soundaa kyl huomattavasti paremmalta ku aikasemmat biisisi, ja ei niidenkään taso nyt mikään paskimmasta päästä ollut joten voisi sanoa että tässä on harvinaisen tykki biisi kasassa =) Ainut mikä vähän häiritsee on tuo FL Slayerilta kuulostava sähkökitaran tekele, jotenkin ei vaan sovi tähän muuten puhtaaseen ja raikkaan kuuloiseen konemaisemaan. Kokonaisuutena silti oikein hienon kuuloinen veisu ja jos tämän työn alle ajattelit vielä ottaa nii kehoitan harkitsemaan tuon särökitaran heivaamista :D Mut eipä tämän enempää meikäläiseltä tällä kertaa, kelpo biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Partyseeker - Hosanna! 07.11.2008

Dj Partyseeker - Hosanna!
Ei vittu tälle kyllä repesin! aivan hulvaton tuo kohta missä hoosianna lähtee ja yleisö mylvii entistä kovemmin :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1) 17.09.2008

C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1)
Hieno homma että täältäkin suunnasta vielä uusia biisejä tulee sillon tällöin, iskee tuo teikäläisen vanhempi tuotanto sen verran lujaa..;D Ihan mukavan kuulonen raita tämäkin. Vähän bassovoittoiselta mölinältä kuulostaa nää tykityskohdat vai liekkö subbari unohtunu liian kovalle :D Jotain extrakoukkua oisin ehkä toivonu tonne huippukohtaan mut koska kyseessä on demoversio 1 (kuten melkein kaikki muutki sun biisit tääl) en jaksa liiaksi tarttua pikkuasioihin. Toivottavasti jaksat vääntää tän biisin kunnolla valmiiks asti, lupaavan kuulonen tekele kaiken kaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Mikko L - My Girlfriend 03.06.2008

Mikko L - Mikko L - My Girlfriend
Hieno biisi jälleen kerran, kaikki pelittää tosi hyvin enkä keksi mitään pahaa sanottavaa. Näitä lisää ja paljon ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 22.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
Hyvin tää pelittää. En tiedä mitä labelin urpojen päässä oikein liikkuu kun eivät tämmöistä helmee kelpuuta listoilleen. Spiikit sun muut kuulosti meikän korvaan hyvältä (kuten sun biiseissä aina :) Kyllä tää kevyesti kiilaa parhaimpien biisiesi joukkoon, ellei jopa parhaaksi. Jep enpä viiti tällä kertaa tän enempää tarinoida kun mitään rakentavaa en pysty näillä skilleillä sanomaan ja kaikki toimii muutenkin niin loistavasti että annetaan numeron puhuu puolestaan :) gj
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Flare up! 17.02.2008

Distrance - Flare up!
Jippijaijee.... pitihän se tulla kommentoimaan ku previkka iski sen verran kovaa :) Vähän rauhallisemmalla linjalla oot lähteny mitä yleensä sun biiseissä, tosi hyvä tuo syna mikä tulee ekana tuos. Sahasta en niinkä tykänny... ei huono mutta tuo eka iski paremmin :D Suvannon melodia kuulostaa kyl kyl tosi hyvältä padeine kaikkineen. Viimesimmäs previkas minkä sendit ei tainnu tuota torvi tsydemiä viel olla. pakko kyl sanoo että sopii tähän tosi hyvin. Tuo saha on kyl, pakko sanoo hiukan vieraan kuulonen täss. Jotenkin vaan tuntuu ettei sovi oikein tähän yleisilmeeseen. Taaskin tuo mukava syna arpeggio (?) jota jo kehuin on kyl huippu <3 Sitä olis voinu tuoda tuos pääkohtauksessa viel enemmän esille vaikka pääshän se kyl ihan mukavasti mellastamaan tuos lopussa. Enemmän oisin toivonu sulta persoonallisempia ratkasuja, tuo saha on niin varman päälle kun vain olla voi... kyllähän se toimii ja ei ärsytä mitenkään mutta ei kyllä pahemmin säväytäkkään. Padit, Torvi ja mainittu syna nostaa kyl pojoja roimasti. Jeejee... eli kaiken kaikkiaan, negatiivisesta sävystä huolimatta tosi hyvä viisu. Mukava kuulla että yrität hieman rikkoa perinteistä "saha+basso+kick+hatclap" linjaa uusilla jutuilla. Ei siinä kyl nääkin pelittää ja npp mut aina sitä mieluummin kuuntelee jotain semmosta mitä ei ihan jokapäivä korviin satu. Kaikkine piristävine kikkoineen tosi hyvä biisi. Ei tää enää perus oo, sanokoon kuka mitä tahansa. gj
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele f.o.x. - DCX - Poor Romeo (f.o.x. Remix) 06.03.2008

f.o.x. - DCX - Poor Romeo (f.o.x. Remix)
Sattumalta tänne sivulle eksyin, ja päätin pistää biisin soimaan näin aamutuimaan. Muutama asia kiinnitti huomion sikäli että päätinkommentin kirjoittaa. Alku oli omasta mielestä tosi tehokkaan kuulonen, taustan filtteri syna toimii hyvin, tosin vokaalien reverb ja muutkin reverbit pisti hieman korvaan, kuulostaa siltä että tää oltas äänitetty tyhjässä jäähallissa. Basari+basso-osasto on kans aika heikon kuulonen, vahvempi basari vaan ja munakkaampi bassolinja peliin niin hyvä. Suvannon vocoder voksut oli mun mielestä onnistunu juttu. Hieman paistaa viimeistelemättömyys läpi mutta kaiken kaikkiaan kummiskin ihan kuunneltava remixi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Blue world (2003) 29.12.2007

Distrance - Blue world (2003)
Latailinkin joskus tämän senctionzista, ja ellen erehdy nii hiukan parempi soundimaailma tässä on kun ko. versiossa. Tässä on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan tarttuva soundi..:) Ei tietenkään pärjää noille siun uusille mut outoohan se olis jos pärjäis. Jeespoks kyl huomaa tässä muutamassa vuodessa tapahtuneen kehityksen ja toisaalta myös sen että kyl tämän Distranceks tunnistaa vaik ikää onkin. Että on sullakin se jokin oma juttu toss musas :D Hauska olis kuulla muitakin vanhoja biisejä sulta... Jostain 2005 alusta muistuu mieleen ainakin semmonen ralli ku Ruthless. se oli kovaa kamaa se ;) Mut hieno ralli kummiskin, kyl tää mikseris keskivertoo parempaa kamaa on. Mut jätänpä silti arvostelematta

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 14.03.2009

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Kommentti kommentista meininki rules joten päätinpä näin perjantai illan sievissä tulla purkamaan ajatusten virtaa kommentin muodossa =) Eli asiaan... Mukavan leijaileva äänimaailma. Äänenlaadullisesti varsin hyvän kuuloista settiä, melodia nyt ei ole omaan korvaani mikään mieleenpainuvin mutta kokonaisuutena kummiskin hyvää "taustamusiikkia", mikä on jo sinänsä näin mikseriasteikolla keskivertobiisiä reilusti kovempi juttu. Hyvää settiä kaiken kaikkiaan. En epäröisi laittaa soimaan esimerkiksi taustamusiikkina jotain muita askareita tehdessä. Kuten aikaisemmin mainittua, miksaukset sun muut pelittää vallan mainiosti, hieman mielikuvitukseton melodiakulku on ainut mikä jää vähän kaihertamaan mutta pikkuvikoja kummiskin. Siitä täytynee jo kallistua kiitettävän puolelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Hei beibi mul on asiaa 27.12.2008

Cokkelin Civittaejaet - Hei beibi mul on asiaa
Asiaa! Näitä lisää ja paljon, toki choralen poppoolta toivon lisää univiidakon kaltaisia hittibiisejä mutta välipaloina nää menee todella hyvin :) sanat oli erittäin hauskat ja muutenkin osuvat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jason Green - Neverland (Jason Green remix) 26.10.2007

Jason Green - Neverland (Jason Green remix)
Jooh pitihän se tulla tätäkin nyt kommentoimaan :) Hyvin lähtee käyntiin kyl, mahtava tuo Cascada-tyylinen kellosyna toss alussa ja taitaahan se myöhemminkin soida tuolla...:) Basso ei kuulosta mielestäni mitenkää erityisen hyvältä, soundi on jotenkin kurainen, ihan kun sois jossain muovipöntössä tai jtn.... Basari on kans hieman kehno, ihan kun hakkais halolla korvoa :D Muuten soundimaailma hanskaa kyl tosi hyvin. Soundimaailmassa yleensä on selvää kehitystä havaittavissa kun vertaa aikaisempiin tuotoksiisi...d- Pääkohdissa meno kuulostaa hitusen puuroutuvalta omaan korvaani, soundien levitteleminen ja hienoinen EQtus voisi olla paikallaan. Vokaalit toimii maan mallikkaasti täss miksauksessa ja sulautuu kokonaisuuteen hyvin joten siitä propsit. Olihan tämä ihan nautittava kokonaisuus, joskin basso/basari-osastossa olisi viel kehitettävää. Laitahan viel työn alle ja hio viimesen päälle niin tässä on huippusetti kasassa ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Need a Ryde 13.10.2007

Dreammachine - Need a Ryde
Voi helevetti, mitä komedaalia...:D Oikeesti tämmöset kommentit saa tekemään lisää musaa joten eikun respectit Kreactor A.K.A Joonas Kakolle kommentista! :D P.S oon itekkin ihan vitun naamat! D--------:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Frivolity 20.09.2007

Distrance - Frivolity
Jeah samoilla linjoille toisen kans, kyl tämmönen uppoo kun kuokka suohon. Pirteet kesäset melodiat ja tarttuva biitti. Erityisesti keskivaiheen fiilistely-kohta toimi aivan helvetin hyvin :D Ei kait tässä tämän syvällisempiä tarvii miettii, kybää tiskiin ja toivottavasti väsäilet tämmösii jatkossakin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Extricate 01.08.2007

Distrance - Extricate
Jep eilen jo hieman kommentoin sitä demoversioo ja tykkäsin tosi paljon. Kokeillaas keksii tähän nyt jotain syvällisempää...:) Intro on hiukan ohimenevän kuulonen, ei oikein löydy semmosii koukkuja mitkä kiinnittäs kuulijan huomion, mut toistaalta ei mikään kyl häirittekkään niin eipä valittamista siitä. Pääsuvantoon tultaessa biisiin tulee heti uudenlaista otetta ja melodia kuulostaa kyl varsin hyvältä, en sanoisi parhaimmaksesi mut toimii kummiskin. Tuo pääkohta kuulostaa jopa sen verran energiseltä että tätähän saattas jopa jorata :D Ite oon ehkä sitä mieltä että tää saattas toimii paremmin Radio Edit muodossa, mutta tää on vain meikän mielipide :P Mutjoo ei jaksa mitää romaania tähän kirjottaa, lyhyestä virsi kaunis ja hyvä biisi jälleen kerran. Pääkohdasta uskallan tarjoilla jopa 10 ja kaikki muu härpäke siinä 8+ kieppeillä joten latastaan 9 tiskiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Semipumppu - Kuukerin Nelli 16.07.2007

Semipumppu - Kuukerin Nelli
Tälle biisille ei ole vielä jätetty yhtään kommenttia. Avaanpa minä pelin! :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurium - DCX - Flying High (Aurium remix) 14.10.2007

Aurium - DCX - Flying High (Aurium remix)
Menvä ja toimiva remixi. Rumpuraita ja perkut kuulosti ehkä hiukan vanhahtavalta omaan korvaani mutta eipähän tuo paljoakaan häiritse kun virittää korvat ysäritaajuudelle :D Korkeat taajuudet on ehkä hieman valloillaan, ainakin kuulokkeilla kuunnellessa volumea nostattaessa meinaa hiukan särkeä korvia... Muuten kyl pro-tasoiset soundit ja yleisilme. Melodiat ovat mahtavan kuuloisia, mukavasti omia melodioita heitelty tonne sekaan ja kaikkii toimii keskenään tosi hyvin. Jeh, enpä nyt muuta oikein keksi, iskevä remixi mahtavasta biisistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Because of you (feat G-powered) 12.07.2007

Mikko L - M1cH0 - Because of you (feat G-powered)
Pitihän sitä tätäkin biisiä tulla kommentoimaan lopultakin. =) Eli joo onhan tää tosi kesäsen kuulonen ja kaiken kaikkiaan tosi hyvin duunailtu biisi. Ainut mikä pisti korvaan oli toss ekan highlightin jälkeen toi Offbeat basso+Bd+ Ride kohta, ride oli mun mielestä aivan helvetin liian kovalla :S No mut ei haitannu kyl paljoakaan. Nosuu ennen toista highlightiä toi ainakin itelle mieleen Rob Maythin remixit, kuten leadimelodia muutenkin. En tiä sit onko haettua mut ei haittaa kun hyvälle kuulostaa. Juuh eli kaiken kaikkiaan tosi ammattimainen setti ja kyl tästä pystyy 10 hyvällä omallatunnolla antamaan. Etenkin kun miettii tätä biisiä mikseritasolla. Jees eipä tän enempää tällä kertaa, lisää näitä ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Submachine 07.06.2007

Dj RefleX - Submachine
Tää on kyl aivan perkeleen kova biisi! :) just semmonen että tekee mieli vaan vääntä nupit kaakkoon ja fiilistellä mukana. Melodia on melko tavanomanen mut toimii ku mikäkin nii ei siin muuta tarvita. Jeps en jaksa pidempää sepustusta tähän vääntää, ehdoton kybä. Viel kun sais sen remixin tehtyy tästä...;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4Reality - Only You 17.05.2007

4Reality - Only You
Noniin,kommenttia lupasin joten täältä pesee..:) Kuulostaa jo alun perusteella hieman paremmalta kun tuo edellinen Played Life-biisi, mutta "highlightin" melodia sekoilu toi lähinnä kylmät väreet selkään :S Sori nyt vaan taas negatiivisesta palautteesta mutta rehellisyyden nimissä on pakko sanoo että rumpuosastoo ja parii efektisoundii lukuunottamatta kuulosti kyl aika kamalalta. Myös loppu oli tökerö. Sun kannattais oikeesti keskittyy tekemään pari "helppoo" biisiä jollain yksinkertaisella ja toimivalla melodialla. Nää kuulostaa lähinnä siltä että yrität tehä jotain semmosta mitä et vielä osaa ja se on huono juttu se. Mut harjotus tekee mestarin..:D eikun tsemppii vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Ultimate SippeSong 16.04.2007

Dj RefleX - Ultimate SippeSong
ps. tuolla saattaa olla muutama typo seassa, oon väsyny
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Ultimate SippeSong 16.04.2007

Dj RefleX - Ultimate SippeSong
Tämmösestä en muista previkkaa kuulleenikaan joten oot ihan varkain tän väsäilly...x) No ei siin mitn, eikun kommentoimaan. Joo en tästä genrestä tätä ennen oo kuullu juuri mitn mutta tyyli alkaa valottua pikkuhiljaa kun tätä tässä ny kuuntelee. Mukavat melodiat oot saanu tähän väsättyä ja muutenkin kaikkii toimaa tosi hyvin. Ainut mikä tässä nyt "häiritsee" niin on se että ite jäin ainakin oottamaan semmosta ns. huippukohtaa jota ei sitten tullukaan. (enkä ny tarkota että tässä olis pitäny alkaa joku 170 iskuu minuutissa ravemättö loppuun) vaan pinetä vaihtelevuutta melodiaan ja ehkä ihan joku uus melodia kulku tonne loppuun väriä antamaan. No eipä tässä tämän kummempia aatoksia tullu mieleen, ihan kelpo biisi taas sulta. Siitä 8 1/2 eli 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Credits (Ur-Quan Masters) 08.05.2008

TÄDÄÄ - Credits  (Ur-Quan Masters)
Ja tosiaan, edellisen kommentin alun teksti oli sitten osoitettu Mr Fobiakselle, huomasin juuri että _IQ_ on projektin varsinainen haltija :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Credits (Ur-Quan Masters) 08.05.2008

TÄDÄÄ - Credits  (Ur-Quan Masters)
Jäi kaivelemaan sun kommentissa viittaus samantyylisestä melodiasta tämän biisin ja whisperin välillä, siispä päätin tulla kuuntelemaan mistä oli kyse :) Ja totta tosiaan, samalla linjalla mennään ei käy kieltäminen. Tosin pakko tässä välissä huomauttaa etten tosiaan ole kopioinut ko. melodiaa tästä biisistä ainakaan, vaan kuten mainitsin pikemminkin omasta Angel biisistäni jonka julkaisin jo vuonna 2005. Mutta turhat löpinät sikseen ja itse biisiin: Mukavan kuuloista kevyttä fiilistelyä. Tämä kuulostaisi omaan korvaani juuri sellaiselta rentoutumismusalta jota voisin kuunnella esim. raskaan viikon päätteeksi olutlasi kourassa :D Taustalla kuuluvat väreilevät äänimaisemat toimivat loistavasti ja rento kevyt biitti kruunaa kokonaisuuden. Myös pituus oli juuri sopiva, ei liikaa eikä liian vähän. Kokonaisuutena varsin mukavan kuuloinen pikku teos. Genre ei varsinaisesti edusta mitään meikäläisen suosikkiosastoa mutta tyylilajin varsinaisille ystäville varmasti todella mehukas paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Dj Roxx - Weekend has come(M1cH0 Rmx) 15.03.2007

Mikko L - Dj Roxx - Weekend has come(M1cH0 Rmx)
Alun perusteella kuulostaa hyvältä vaikken edelleen noista voksuista tykkääkkään. :P Biitin astuessa kehiin petyin hieman, kuulostaa jotenkin ponnettomalta, muutenkin biisin edetessä meininki kuulostaa melko lattealta ja soundipuolikin on aika tukkoisen kuuloinen verrattuna aikaisempiin biiseihin. Kyllähän tämän mielellään kuuntelee, mutta kun on kuullut aikaisempia biisejäsi niin väkisinhän tässä pieni pettymys valtaa mielen..:/ Noh eipä siinä, toivotavasti jaksat vielä vieraskirjan teksteistä huolimatta vääntää musaa tännekkin, sillä ovathan nämän kummiskin mikseritasolla aivan älyttömän hyviä. Negatiivinen sävy kommentissa johtuu lähinnä korkeista odotuksista jätkän biisejä kohtaan..:D No mutta eipä enempää tällä kertaa, jätänpä arvostelematta kun jäi aika ristiriitaset fiilikset kuuntelun jälkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Kotiin 21.04.2007

G-Powered - Kotiin
Täähän on aivan loistavaa kamaa. Hakkaa meikäläisen asteikolla vastaavat kotimaiset eurodance-artistit 100-0. Ihan ihmetyttää etten oo tätä aikasemmin hoksannu täältä mikseristä...:) No parempi myöhään kun ei milloinkaan, Kyllä tätä biisiä ja varmaan noita muitakin tulee luukutettua suht ahkerasti viel tulevaisuudessakin. Jeps, eipä tämän ihmeempiä tällä kertaa kun en mitään parannettavaa tästä näin äkkiseltään keksi. Ehdoton kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky 2007 09.03.2007

Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky 2007
Jaa a pitihän se lopultakin potkia itteesä persuksille ja tulla kommentoimaan tätäkin biisiä ;) Tässä versiossa kaikki kuulostaa ainakin omaan korvaani paremmalta kun tuossa aikasemmassa versioinnissa.. tämän tahdissahan voisi jopa heilua ihan mielellään kännispäissään ja se on jo hyvä juttu se. Ehkä parhaimpana uudistuksena mainitsisin tuon tilulilu synan tuossa, tuo mukavasti ilmettä tuohon muuten hieman kulahtaneen kuuloiseen melodiakulkuun (ei huono silti). Mitäs muuta... No pituutta olisit voinut karsia muutaman minuutin.. tämäntyylisistä eurotyylisistä kiksuista ei mielestäni vaan toinna tehdä 4 minuuttia pitempiä, voin olla kyllä väärässäkin. ;P Hyvinhän tämä potkii, ei siitä mihinkään pääse. Tai no tuosta potkimisesta tuli mieleen että basari saisi olla hiukan iskevämpi, vähän munattoman kuuloinen tuollaisenaan. Eipähän tässä muuta, hyvä muttei kuitenkaan "aivan vitun hyvä". Tästä hyvästä 9. Ja eikun nukkumaan kun silmätkin on jo puoliks kiinni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Lust (Original Mix) 09.01.2008

Cordis - Lust (Original Mix)
Aikasemmissa kommenteissa on sanottu kaikki mainitsemisen arvoiset asiat joten lyhyesti: Toteutuksellisesti ihan helvetin pro-tasoa, aika älytöntä ees julkasta tämmöstä kamaa mikseris :D Melodiat oli myös tosi tarttuvia kuten myös noissa muissakin projektin biiseissä mitä kuuntelin toss. Mitään rakentavaa en viiti ruveta ees keksimään, sen verran noob oon kun vertaa näihin =) Harvemmin tulee ees tämmösiä pidempiä tracnebiisejä kuunneltua mut täss kyl säily mielenkiinto loppuun asti. Ei kait siin muuta kun kybää tiskiin, ja fanilistaan nimee tietty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kutostie - Kutostie 16.02.2007

Kutostie - Kutostie
Voi helevetti! Tää on kyllä aivan hemmetin hyvä! Eilen kuulinkin tän jo ekaa kertaaja iski kyllä nuppiin kuin salama kirkkaalta taivaalta. Erityisesti mahtava softapohjainen(?) harmonikka soolo pistää jalan vipattamaan... Tuon kun kuulis oikeella haitarilla soitettuna... Tää kyllä menis aivan täysiään tanssilavoilla Yölintujen yms. kanssa. Kuulin että tästä olis vielä ihan kunnon bändiversiokin tulossa.. en sit tiiä oliko hevosmiesten tietotoimiston uutisia vai mitä... Mutta sen kyllä haluisin kuulla! Ehdoton kymppi, tämä jos mikä ansaitsee VBV maininnan :) respectah
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Semipumppu - Blockbuster, Blackbuster. Wtf? 10.02.2007

Semipumppu - Blockbuster, Blackbuster. Wtf?
HAhahaahhahaha! :D voi helvetti noita voksuja! Jodlaukset vie tän biisin ihan uudelle tasolle! Aika vahva ensiesitys Turbomummolta! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Weekend Has Come (Dj RefleX RemiX) 10.02.2007

Dj RefleX - Weekend Has Come (Dj RefleX RemiX)
Lähtee mun mielestä ehkä liian nopeesti käyntiin, tuohon olis sopinu hyvin alkuun semmonen reilun minsan pitunen lämmittely osuus, kenties vähän happoilua ja instrumenttien nostelua pikkuhiljaa. Meneehän se näinkin kun radiosoittoon tämä näköjään on kummiskin on tehty. Toteutus on hoidettu mallikkaasti, tykkään sahasoundeista ja bassolinjasta erityisen paljon. Mutta noi voksut on mun mielestä yksinkertaisesti kehnot, mikä ei tietenkäänsun vika ole :D Mutta keskinkertaisten voksujen ympärille olet onnistunut kasamaan menevän ja toimivan paketin. Hienoa työtä taas vaihteeksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Viereesi jään 21.04.2007

G-Powered - Viereesi jään
Alku ei räjäyttänyt meininkiä päälle ihan odotetulla tavalla. Jotenkin tuo leadimelodia on tylsähkö ja ei-iskevä...:/ Onneksi meininki korjaantuu heti kun vokaalit tulevat kehiin ja ns. highlight kuulostaa kyllä todella hyvältä. Vokaalit on kyl miksattu sekä tässä ja tuossa Kotiin biisissä aivan älyttömän hyvin, kaikki sanat erottuvat selvästi ja kuulostaa todella puhtaalta. Ennen viimeistä highlightia esitelty Pianobreikki on myös todella nätti. Helvetin kova biisi tämäkin. Näin mikseritasolla ajateltuna on lähes rikos olla antamatta kymppiä tämmöselle tuotokselle joten eikun täyttä pottia taas kehiin. Lisää tällasii vaan..:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4Reality - Played Life (Fixed) 10.02.2007

4Reality - Played Life (Fixed)
Jaa-a, mitähän tästä nyt sanos... Suoraan sanottuna tuo melodia kuulostaa aivan kauhealta. En tiedä mitä oot ajatellu tuota tehdessä mutta tätä kuunnellessa suu vääntyy tuskaiseen virnistykseen ,:S Soundit ovat muuten ihan ok mutta tuo melodia on aivan perseestä. Sori negatiivisesta palautteesta mutta tämä on nyt meikäläisen mielipide, ehkä joku toinen tykkää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing 22.02.2008

Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing
Näin humalaspäissään kuultuna on viel pakko sanoo että tää on ehkä parasta mitä oon mikserissä ikinä kuullu. Respect ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing 28.01.2007

Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing
Oli kyl perkeleen kova biisi! En hirveemmin löytäny tästä mitään mistä en olis tykänny, kaikki toimii aivan loistavasti. Tuli hieman Rob Maythin remixit mieleen..;) Juma jos tämmössii on sun "eioopanostettu" biisit nii olis kiva kuulla semmosta matskuu mihin on pistetty kaikki peliin. Ehdoton kybä, näitä lisää ja paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Go Kill Yourself 25.01.2007

Dj RefleX - Go Kill Yourself
Nonnih kommenttia lupasin joten täältä lähtee ;) Ihan jees alku vaikken tuosta VEC loopista ole niin hirveästi tykännykkään. Basari kuulostaa maan maukkaalta, joskin se on ehkä hitusen liian heikko tämän tyyliseen biisiin (eikun kompuraa vaan kehiin runsaalla kädellä) Breakkiin mennään suht nopeesti ja mikäs siinä, toimii. Perskeles tuossa breikin keskivaiheilla tuleva leadimelodia saa aluksi ihokarvat nousemaan pystyyn, mutta sitä olisi voinut kehitellä vielä pidemmälle. Tällaisenaan tuntuu vähän liian varman päälle ratkaisulta. Ainakin loppua kohden kohden meo alkaa puuroutua melko pahasti ja tuntuu että biisi suorastaan huutaa sitä jotain lopun highlight kohtausta mitä ei nyt sitten koskaan tullut. Perinteisellä crashillä lopetetaan ja that's the end. Noh kaiken kaikkiaan ihan kiva pikku ralli joka tosin paistaa keskeneräisyyttään kuin naantalin aurinko. Liikaa perusvarmoja ratkaisuja ja ainakaan itselleni tämä ei juuri minkäänlaisia viboja tarjoillut. Ihan perus mukava meininki mutta häviää kyllä parhaimmille biiseillesi rankasti :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - In Your Ice (2007 Remix) 14.12.2007

Taleamus - In Your Ice (2007 Remix)
Muutaman kerran tätä olenkin kuunnellut ja tykännyt mutta nyt vasta sain itteäni niskasta kiinni ja tulin kommentoimaan :) Mitään rakentavaa palautetta on turha ruveta edes keksimään, kaikkiaan sen verran ammattimaista työtä. Pirtee melodia ja hyvät soundit. Eipä tämän kummempia meikältä, loistava biisi ainakin näin mikseriasteikolla mitattuna.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Pulse - Only you (Distrance Remix) 05.01.2007

Distrance - Pulse - Only you (Distrance Remix)
Ja toivottavasti pystyt suodattamaan nuo muutamat kirjoitusvirheet pois ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Pulse - Only you (Distrance Remix) 05.01.2007

Distrance - Pulse - Only you (Distrance Remix)
Noniin kyllä jätkällä on kuiteski semmonen urakka edessä että tämä jäähyväisbiisi ansaitsee kunnon kommentin (<--olevinaan) Siispä itse asiaan: Katos en tiennykkään että tää ei ole sun oma biisi vaan remixi ;) Mutta erittäin hyvä melodia tässä kyllä on, kuten jo mainitsit. Introssa hienoa fiilistelyä ja hyvä huomata että oot saanu tuon padisoundin hieman elävämmäksi. (Tai sitten korvat pettää9 Mutta hyvältä kuulostaa kuitenkin ja varsinkin maukkaan kuuloinne kirkas ja kevyt piano ansaitsee eityismaininnan, joskin pianosoundi olisi saanut ehkä olla vähän "pitempäänsoivampi". Mutta anyways, introsta siirrytään sahaleadin ylösfiltteroitumiseen näppäräb kuuloisesti ja itse sahasoundi kuulostaa kyllä erinomaiselta, ei mitään moittimista. BD on kanssa sopivan jämäkkä, potkii kuulokkeissa todella hyvin. "Väliosiossa todella hienoa saundien hallintaa, ensin tiputetaan kaikki elementit pois ja lähdetään taas rakentelemaan hässäkkää puhtaalta pöydältä, mukana lisämausteena cool kitarasoundi (joskin ehkä hiukan tunkkainen). Ja sieltä Bd Hit taas tärskäyttää pelin nollille ja leadi alkaa taas filtteroitua kohti viimeistä roundia. Alkumeinigillä ratsastetaan kohti loppua ja mikäs siinä, toimii kuin perkele. Leadi filtteroituu hiljakseen pois ja taustalle jää vielä soimaan mukavan kuuloinen trancesyna <---(Just tuommosta koukkua tarkotin sillo ku lähetit previkkaa) ;). Loppuun mennään perinteisesti ja se oli sitten siinä, Thats it. Overall: Hieno tunnelmointi trance ja ehkä näistä mikseribiiseistäsi eniten mielikuvia herättävä. Pientä kaihomieltä on havaittavissa ja "jäähyväisbiisiksi" ehdoton valinta. Kyllä tämä selkeästi kiilaa teikäläisen biiseissä top4:seen (ensimmäisillä sijoilla TF, Post ja A.s). Ja kyllä tämän biisin voimalla kelpaa lähteä nauttimaan valtion patjoille. Mitäs muuta? Eikun vaan onnea ja menestystä intin kommelluksiin ja muista: "Intti on jees!" ;D Lepo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Unity of Earth 2002 (Jason Green remix) 02.01.2007

Vanhaa shittiä - Unity of Earth 2002 (Jason Green remix)
:) Toivottavasti nuo muutamat kirjoitusvirheet saat suodatettua pois.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Unity of Earth 2002 (Jason Green remix) 02.01.2007

Vanhaa shittiä - Unity of Earth 2002 (Jason Green remix)
Nonniin kommentoidaanpa nyt tätäkin tuotosta. Jees elikkä lähtee ihan mukavalla kädellä liikkeelle, joskun tuo "hyppäys" sävelestä toiseen biitin alkaessa sotkee vähän meininkiä. Mukavan kuuloinen tuo melodia, alkuperäistä kappaletta en ole kuullut mutta hyvältä kuulostaa. Suvannossa kanssa ihan ok meininki, ei mitään moitittavaa. Leadi kuulostaa juuri sopivan pirteältä, mielenkinto säilyy hyvin kuunnellessa. Mahtava tuo ulinasyna taustalla joka aina kuuluu välillä <3 Jep elikkä en nyt tämän pidempää kommenttia jaksa kirjoittaa mutta tiivistän mielipiteeni kahteen sanaan: toimii mulle. Ja sehän riittää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Meadowland of Hereafter 11.02.2007

Misty Steps - Meadowland of Hereafter
Tää on kyl tosi hyvä... Mielikuvia herättävä, rauhoittava ja kaiken lisäksi vielä erittäin kaunis melodia :) Sopis täydellisesti johonkin leffaan kohtaukseen, jossa kaikki muut äänet on hiljennetty ja kuva hidastettu <---(mitäköhän tuoki nyt sitten oli tarkottavinaan ;P) Mutta lyhyesti sanottuna todella hieno kappale, kyllä tätä mielellään kuuntelee. Siitä kokonainen 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Length of eternity (original) 22.12.2006

Aurisgale - Length of eternity (original)
Hmm.. aika jännä tuo biisi info... Kieltämättä aika kuvaava ainakin intron perusteella. Siis hyvällä tavalla :) Tempo on omaan makuuni hieman liian hidas mutta meikäpä onkin näitä kännissä hölmön näköisenä tanssilattialla riehuvia ääliöitä (tarkoitan tällä siis musiikkimakuani) joten enpä asiasta sen enempää winetä. Jos tästä part 1:stä (Intro-breikki) jotain valittamista pitää etsiä niin piano on mielestäni liian kovalla ja soundi on muutenkin liian "terävä".. Noh pikkuvikoja, ei pääse häiritsemään juuri ollenkaan... Muista osa-alueista ei mitään valittamista löydy, biitti on mukavan kuuloinen ja kaikkea pikkusälää löytyy yllinkyllin äänimaailman elävöittämiseksi. Breikissä mukaan tuleva saha on sekin ihan asiallisen kuuloinen, ei mitään moitittavaa. btw nyt vasta pisti kunnolla korvaan nuo mainiot spiikit, vaikka taisihan siellä introssakin jo noita kuulua... Biitin astuessa uudestaan kehiin joudun jälleen huomauttamaan tuosta temmosta. Sahan ollessa mukana kuvioissa ainakin itse kaipaan hieman nopeutta... Toisaalta jos bassolinjan melodiakuviota muuttaisi hieman niin asia saattaisi korjaantua.. Tuollaisenaan bassolinjakuvio sopisi paremmin nopeampaan biisiin. Jaaha, seuraavaa vaihetta kehiin. Olisiko tämä nyt sitten "mid-part" ;D Ja nythän noilla spiikeillä pääsee mässäilemään oikein kunnolla ja pakko myöntää että hyvältä kuulostaa. Mutta vasta seuraava vaihe räjäyttää meikäläisen pään oikein kunnolla. Tuo massiivinen chord-saha on yksinkertaisesti mahtava <3 Meno nousee taas kohti biittiä, hienoja kikkailuja tuossa ennen pääloopin alkamista. Sahailun voimalla mennään taas aikansa.. meninnki alkaa pikkuhiljaa tasaantua.. soundeja tiputellaan vähitellen pois.. juuri näin sen pitää mennä.. vielä hienot padifiilistelyt loppuun, upean kuuloista tunnelmointia. ja vielä kerran toistetaan biisin nimi ja sitten onkin loppuHitin vuoro and that's it, game over. Overall: Hieno tunnelmointi trance, herätti paljon mielikuvia ja erittäin hyvin oot onnistunu luomaan biisi-infoa vastaavan tunnelman, tai siis hyvin olet onnistunut biisi-infoon vangitsemaan tämän biisin sanoman ja tunnelman..x) Muutamia aikaisemmin mainittua "heikkoutta" lukuun ottamatta kyllä ehdottomasti kympin arvoinen suoritus. En kyllä vielä ristisi tätä parhaaksi tekeleeksesi, Testimonium kolahti aikoinaan niin syvälle päänuppiin että tarvitaan melkoinen pommi jotta samanlaista jälkeä saisi aikaiseksi. Kuitenkin kyllä mä nyt teen semmosen tempun että kaksnumeroista lukua tarjoan tiskiin. On tämä nyt kuitenkin mikseritasolla aivan ilmiömäisen hyvä suoritus. Nonnih, mitäs muuta? Hyvää joulua ja raitista uuden vuoden odotusta sinnekkin suuntaan! :) respectah
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix) 10.12.2006

Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix)
Hyvin lähtee käyntiin raikkailla kesäisillä atb-soundeilla. Voksut istuu miksaukseen todella hyvin ja muutenkin kaikki osa-alueet ovat hyvin hanskassa. Anteeksi nyt paskasta kommentista, pitää yrittää joskus arvioida tätä vähän syvällisemmin mutta näin ensikuuntelemalla erittäin hyvänkuuloista ja ennen kaikkea toimivaa trancea. Ja pitää kai sitä tuonne fanilistaankin liittyä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Welcome to my world (original edit) 28.11.2006

Mikko L - M1cH0 - Welcome to my world (original edit)
Jooh kyllä tätä varmaan amikset tykkää jumpsutella ja miksei muutkin. Hieman tunkkaiselta kuulostaa ainakin yläpää mutta voi olla että meikän kuulo on vaan turtunu noihin korkeimpiin taajuuksiin jottei siitä sen enempää wineä :P Melodia on kyllä hyvän kuuloinen ja kyllä tätä ilomielin kuuntelis jossai baarissa oluttuopposen kera. Normimeiningillä mennään alusta loppuun mutta ei tämäntyylisiin kappaleisiin ihan heti tympäänny joten mikäs siinä, toimii. Spiikit ym elävöittävät äänimaailmaa mukavasti joten meno ei turru missään vaiheessa. Vielä kun masterointi olis kohillaan (ei se huonolta kuulostaa nytkään mutta anyways) niin tässä olisi ehottomasti mikserin party party biisiosaston kärkitykitys kasassa. Tämmösiä lisää vaan, toimii ku perkele :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Absent Soul 24.11.2006

Distrance - Absent Soul
Tämän julkasemista meikä onkin jo ootellu tässä...;) Joo elikkä lähtee käyntiin tosi hyvällä otteella. Hyvän kuuloinen tuo trance syna ja sitä seuraava ti tiititi piip mikäliesyna <3 Tätä kuunnellessa huomaa että olet taas saanu musiikin tekemisestä kunnon otteen hieman vaisumman(?) kautesi jälkeen (meinaan lähinnä noita catevoa ja Post part 2:sta) Breakkiin tullaan ja sieltä noustaan tosi hyvän kuuloisen melodian voimin. Tuo melodia on kyllä parhaita mitä olet koskaan tehny. Toimii ainakin mulle. Siitä propsit. Anyways kuten tuossa on mainittukin niin menevä mutta en välttämättä tätä nyt kesäbiisiksi heittäisi sillä yleensä kaikki kesäbiisit alkavat ärsyttää jo toisen kuuntelukerran aikana xD noei, mutta tosiaan huippu biisi jälleen kerran. Ellei jopa paras. Näistä meikä tykkää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Jason Green - Midnight hymn (dreammachine club mix) 23.11.2006

Dreammachine - Old Stuff - Jason Green - Midnight hymn (dreammachine club mix)
joo munki mielestä perse onnistu hyvin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Jason Green - Midnight hymn (dreammachine club mix) 23.11.2006

Dreammachine - Old Stuff - Jason Green - Midnight hymn (dreammachine club mix)
tuosta reverbistä sen verran että omaan korvaani biisi kuulostaa melkoselta mömmöltä jos sitä joka paikkaan laittaa.. Mutta makuasiahan se on ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 29.11.2006

Silent Dream - Darkness Fades Away
Vaikka en tästä kyseisesta musiikkityylistä paljoa tiedäkkään nii koetetaan nyt jotai tähän heittää..:P Joo lähtee ihan vahvalla kädellä liikkeelle, hyvänkuulostaa massiivista meininkiä. Laulajalla on myöskin homma hyvin hallussa. Kaiken kaikkiaan kuulee että biisin takana on ammattitaitoinen ryhmä. Ainut mikä tässä nyt kusee on masterointi, voluumi on liian hiljaisella ja ala ja keskitaajuudet hallitsee äänimaailmaa, joten eikun vaan biisi siivottavaks ammattitaitoisen masteroijan käsiin niin sanoisinko että tässä on erinomainen kaupallista hevimusiikkia edustava pläjäys kasassa. Rakenteesta, ideoinnista sekä tarttuvasta melodiasta täräytän tälle nyt numeron 9, jatkakaa samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Midnight Hymn 2006 03.11.2006

Vanhaa shittiä - Midnight Hymn 2006
Minäpä avaan pelin :-) Juu elikkä tää on kyllä vitun hyvä. miksaukset ja kaikki muut syteemit on kohillaan ja tuo 90 luvun eurohenkinen melodia lämmittää suuresti meikäläistä. Minun mielestäni ainakin paras biisi sulta, tai no ehkä jakaa ykköstilan Runawayn kanssa mutta hieno biisi jälleen kerran ja siitä tällä kertaa pyöreä 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Plain Disorder 02.11.2006

Distrance - Plain Disorder
Ihmettelinkin jo että minnes "Selkeä Epäjärjestys" on häviny :P Jooh kaikki mitä aikasemmin kirjotin pätee edelleen, loisto biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix) 10.12.2006

Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix)
Jees kuunnellaanpa nyt millaista matskua täällä on tarjolla. Introssa on kyllä jo pelkästään 10 arvoinen meininki, iskee meikäläiseen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Soundivalinnat ovat erinomaisia, padit ja pianot kuulostavat aivan mahtavilta. Beatti/bassolinja kuulostaa myös varsin hyvältä, vaikkakin melko yksinkertaiselta mutta ei kyllä pääse haittaamaan missään vaiheessa laadukkaan toteutuksen ansiosta. Alkuun ensin vähän säikähdin biisin pituutta mutta onneksi meno ei käynyt tympäiseväksi missään vaiheessa, päinvastoin. Kuuntelen tätä biisiä vanhalla kotikoneellani jossa on erittäin paskat kaiuttimet joten en masteroinnista yms. voi sanoa oikein mitään mutta yleisilme on kiitettävää tasoa. Kaiken kaikkiaan alkuperäistä biisiä kunnioittava, erinomaisesti toteutettu trance-pläjäys. En keksi nyt tästä oikein muuta sanottavaa, toimi mulle. Ehkäpä kommentoin myöhemmin lisää kun pääsen kunnon äänentoistolaitteiden ääreen jotta saan tästä vähän enemmän irti. Mutta ysillä menään toistaiseksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profound - Ruutanajärvi - Lopputekstit 19.10.2006

Profound - Ruutanajärvi - Lopputekstit
Täytyy kyllä myöntää että hyvin olet onnistunu luomaan tunnelmalliset musat leffaan (jota en edellekkään ole nähnyt ;P) mutta varmasti nämä toimivat! Mahtavat melodiat ja soundien puhtaus suorastaan hivelee korvaa. Kyllä luulisi musiikkityypin ystävien (joihin itsekkin kuulun) saavan tästä ainakin jotain irti. Edelleen, hienoa työtä. Ei moni tämmöseen hommaan ryhtyis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profound - Ruutanajärvi - Main Theme 19.10.2006

Profound - Ruutanajärvi - Main Theme
Tuo tf:n surumielinen melodia iskee kyllä meikäläiseen paremmin kuin hyvin ja tällaisena "elokuva" versiona kuultuna vielä jotenkin paremmin..:) Hienoa työtä, alkoi kiinnostaa tuo että miten nää toimii leffan taustalla joten taidanpas iskee tuon itse elokuvan lataukseen...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Catevo 09.10.2006

Distrance - Catevo
Meikäläistä häirittee aivan saatanasti että laitoit tän tänne. ota pois. no ei tosissaan, mutta ite biisistä: Paistaa kyllä vähän läpi tuo että ideat on loppunu. Kun tuossa lopussa tuo 303mikäli bassosoundi jää feidaamaan pois niin meininki töksähtää vähän. Itse odotin että siitä olisi alkanut vielä joku sahaleadin tapanen joka olisi nostanut tämän vielä ihan uudelle tasolle. Hyvinhän tämä kuulokkeissa jytkytteli ja mukaansatempaava biisi kaikinpuolin muutenkin. Ihan hyvä välipala biisi parempaa tuotantoa odotellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - For You 26.11.2006

Azure Mind - For You
Ja pitää kai se tuonne fanilistaankin liittyä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - For You 26.11.2006

Azure Mind - For You
Kun nyt tänne kerta eksyin, niin miksipä en kommentoisi :P Joo alkaa aika perinteisellä meiningillä rullamaan heti alusta lähtien ja mikäs siinä, toimii. Bassolinja hukkuu mielestäni liikaa muuhun massaan, sitä olisi voinut tuoda enemmän esille. Muuten soundipolitiikka kuulostaa mallikkaalta ja ihan kivan kuuloinen pirteä melodiahan tässä on. Masterointi on mielestäni (sori) hieman perseellään tässä biisissä, soundit tuntuvat hukkuvan toistensa sekaan puuroksi. Eikun vaan kompuraa ja EQ:ta käyttöön rankalla kädellä niin kyllä se siitä. keskibreikin piano kuulostaa melko irtoinaiselta, vaikkakin melodia on kaunis. Johtuneeko tuo irtonaisuus siitä kun olet 2 biisiä tähän yhdistäny? ,:) anyways, breakista noustaan mukavan kuuloisen sahan voimalla ja alun meiningillä rullataan pikkuhiljaa kohti loppua. Mukavan kuuloista menoahan tämä oli kaikin puolin, joskin tuo melodia ei iskeny meikäläiseen ihan niinkuin se olisi voinut iskeä. vaikka ei siinä varsinaisesti mitään vikaa ollut (toisille uppoo varmasti, toisille ei :( ). no kyllähän tuolla biisi infossa lukeekin että perinteistä menoa on joten enpä siitä sen enempää winettele. Eli yhteenvetona: + Rakenne + Paljon hyviä ideoita, pienellä hiomisella hitti. + toimiva normi-kiksu - Masterointi - ei tarttumapintaa Jees elikkä overall tästä rävähtää hyvin ansaittu 9, pienellä hiomisella takuuvarma 10.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 20.09.2006

Aurisgale - Memoria
Jees mukava kuulla jäbältä uutta matskua....:DD On tätä jo ootettukin. Hieman yllätyin tuossa intron jälkee ku tuo bd linja ja bassot yms alko... hieman "´kaupalliselta" meiningiltä kuulosti omalta mielestäni ja ei siinä mitn, tykkään kyllä mutta omaperäisyyttä oli menetetty tuossa verrattuna esim. Testimonium biisiin jossa olit omasta mielestäni tavoittanut erinomaisesti omaperäisen soundin ja siitä edelleen rispektit. Voin kuvitella miten porukka joraa baarissa tämän biisin tahdissa, iskee ainakin meikäläiseen erinomaisesti mutta pientä paraneltavaa löytyy aina. Pakko silti sanoa että nuo padi breakit nosti lähes kyyneleet silmiin ;D Mahtavaa menoa niiltä osin mutta muuten ei yltänyt aivan edellisten biisiesi tasolle, sori :( MUTTA tämä on vaan meikäläisen mielipide. ja PS: olin humalassa tätä kirjoittaessani. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Rock The Club 05.09.2006

Mikko L - M1cH0 -  Rock The Club
"annan tälle 4 koska tää on PERUSKAMAA" :P En ylipäätään ymmärrä miksi jotkut näkevät äärimmäisen negatiivisena sen jos biisi on perus perus perus perus (en siis tarkoita tällä yllä olevia kommentoijia x) ) Jos biisi toimii ja saa ihmiset joraamaan ja hyvälle mielelle nii mitäs muuta siinä tarvitaan? Ja tää on just semmonen biisi. Niin perus kun vaan olla voi ja toimii yhtä varmasti kuin ratakiskonpala verkkopainona :P (huono vertaus, forgive me) hienoa työtä. Hienoo huomata että jollain on vielä pokkaa käyttää tuota melodiakuvioo bassolinjassa, toimii nimittäin erittäin hyvin ainakin mun mielestä ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0) 03.09.2006

Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0)
Mukavankuuloinen kiksu tämä. Aika tavanomaista meininkiä kaikin puolin mutta toimivaa ja sehän riittää :) En keksi tästä paljoakaan valittamista, bassolinja on ehkä vähän tuhnu mutta eipä tuo paljoakaan häiritse... Hyvää settiä näin krapulapäivänä kuunneltavaksi, kyllä tälle kiitettävä heltiää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix) 07.09.2006

Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix)
Mukavan kuuloisen paketin olet taas kerran saanut aikaan, eritoten pisti korvaan positiivisena asiana bassolinja joka kuulostaa erittäin hyvältä. En oikein nyt keksi mitään negatiivista sanottavaa, mutta ei tämä mikään maailman mieleenpainuvin teos kuitenkaan ollut :/ Sanotaanko nyt vaikka että hyvä täyteraita :) Pisti hymyilyttämään tuo yleisönpauhu tuossa 1:43--> x) "ihan kiva" <--- (forgive me)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Hard With Style (Remix) 19.08.2006

Dj RefleX - Hard With Style (Remix)
Jees lopultakin! On tässä uutta matskuu saanukkin odottaa...:) Pakko sanoo kyllä että joudun perumaan tuon Vieraskirjan väitteen... Tää kiilaa kevyesti parhaaksi biisiksesi vaikka remixi onkin! Tähän asti leadiesi soundit ovat jossain määrin olleet hieman tuhnun kuuloisia omaan korvaani mutta tässä sitä ongelmaa ei ole, päinvastoin! ;) Parasta soundia sulta tähän mennessä! Alkaa kuulostaa jo niin PRO matskulta että ihan pelottaa mitä seuraavaks on luvassa! arvosana vahva 9½ eli 10 ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 06.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Kivat persussiot tuossa alussa tosiaan, kuten Spide jo mainitsi. Mukavan kuuloinen kevyt basso. Tuo di di di didi soundi 1:37--> on aivan mahtava! <3 Fade outtiin ja breakkiin mennään... Kivat padit... Sweeppi ja sitä seuraava korkea synapimputus on aivan upea! Jo toinen kiitettävä elementti tässä biisissä :) Katsotaan löytyykö lisää... Täytyy myöntää että tuo pääleadi on pettymys. Ei mitenkään huono mutta alkubiisissä olleiden mahtavien elementtien seuraksi olisin kaivannut vähän omaperäisempää ja mieleenpainuvampaa soundia. Off-beattia kehiin... Hienon kuuloiset paditunnelmoinnit 5:15--> Loppuun tullaan perinteikkäästi genren kliseitä kunnioittaen. Jäi hieman tyhjä olo: Paljon kiitettävää tässä oli, mutta myöskin pienoisia pettymyksiä mahtui pari sekaan. Mutta koska kyseessä oli kuitenkin hyvin tuotettu ja paljon hyvää tarjoava teos, niin arvosana taipuu väkisinkin kiitettävän puolelle ja kyllä tämän mielellään kuuntelee uudellenkin. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jason Green - Runaway (2006 Club mix) 27.07.2006

Jason Green - Runaway (2006 Club mix)
Tästä olenkin jo previkkaa kuullut, ja tykkäsin kovasti. Ikävää että Flp. filu teki oharit koska tässä biisissä todellakin on ainesta. Let's see... Hmm, alku on mielestäni hieman vaisu muttei kuitenkaan huono. Tällaiseen biisiin vaan odottaisi hieman räjähtävämpää alkua MUTTA koska biisi on keskeneräinen etkä itse mahda sille mitään niin enpä vittuile asiasta sen enempää :P intron mukana tuleva happosaundi on kiva. Fade out ennen suvantoa toimii. Breakbeat osio on " ihan jees" mutta, sekin hieman vaisu. Ja taas biittiä kehiin..... Padi taustalla antaa esimakua tulevasta ja sieltähän se tuleekin: Five, four, three, two, one Ahhhhhhh-h-h-h-h-h...xD Sahaleadi on yksinkertaisesti aivan MAHTAVA <3 Pianot 2 suvannon aikana kuulostavat kirkkailta ja muutenkin hyviltä. Pienet vaihtelut tekevät biisistä nautittavan kokonaisuuden ja vaikka keskeneräisyys paistaakin paikoitellen todella selvästi läpi niin pakko myöntää että pidän tästä todella paljon. Harmittaa aivan perkeleesti ettet saanut viimeisteltyä tätä koska tässä olisi ollut ainesta vaikka mihin! Eniten biisissä räjäyttää tajuntaa tuo upea sahaleadi + piano yhdistelmä sekä coolit bongo bongo apu-papu persussiot taustalla. Sanotaanko nyt sitten vaikka näin: Tämä olisi 10 biisi pienellä hienosäädöllä eikä sitäkään tarvittaisi kovin paljoa. Itse kaipaisin lisää efektejä, pientä parannusta miksaukseen ja ehkä ripauksen räväkkyyttä kehiin jotta saataisiin klubeilla ne tanssilattiat remonttiin. Tyylikästä. PS. Olisiko tätä mahdollista remixata?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Heaven is only for loosers 12.02.2007

Blackout - Heaven is only for loosers
Tuli Bassomiehelle luvattua kommenttia joten täältä lähtee...:) Ei helevetti.. Positiivinen yllätys meikäläiselle! Kuulostaa perkeleen ammattimaiselta, ei todellakaan miltään räpellykseltä mitä voisi ensin odottaa kun ei tuota bändin historiaa kummiskaa tuon pidempään oo takana. Eipä tässä tämän enempää puhetta tarvita, toimivaa ja ammattitaitosen kuulosta matskua. respectah
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 03.08.2006

Acrobite - The Jakarta Project
Kaikin puolin näppärän kuuloinen teos. Alussa persussiot kuulostavat hieman laimeilta mutta bassolinjan tullessa mukaan meno muuttu sen verran draivaavaksi että alkaa jalka väkisinkin väpättää. x) Hienoja ujellussoundeja, dii dii, muutei kuitenkaan mitään uutta. Suvantovaiheesta tykkäsin kovasti. Pääleadi kuulostaa omaan korvaani hieman halvan oloiselta, kun taas toisaalta tuo hitaasti pitchaava ujellusLofi stringsyna kuulostaa mielestäni erittäin tuoreelta ja se on mielestäni tämän biisin ehdottomasti kantavin voima. Upean bassolinjan lisäksi. Tykkäsin kyllä kovasti. Tämmöset laadukkaasti tuotetut trancetukset ovat aina tervetulleita ja ei näitä mikserissä liikaakaan ole. Sen tasoista tuotantoa että kyllä tässä on fanitettava, ja jään innolla odottamaan uusia biisejä joita toivottavasti on vielä tulossa lisää. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Posterity (Part II) 08.07.2006

Distrance - Posterity (Part II)
Ja tuo ensimmäinen sanahan on siis SUOMIKIKSU

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Posterity (Part II) 07.07.2006

Distrance - Posterity (Part II)
Suomikisu näki siis viimein päivänvalon... Omasta mielestä ainaki intron osalta biisi on ok (tuo square alike syna on cool) Suvannon myötä mukaan tuleva leadi on aika heikko verrattuna edellisen Posterityn massiiviseen meininkiin. Ihmetyttää miksi olet yhdistänyt tämän tuotoksen Posterityyn koska suoraan sanottuna tämä häviää "alkuperäiselle" 10-0. Olethan kyllä infossa maininnutkin että biisi on kliseinen ja mietit julkaisua kauan. Ehdottomasti julkaisemisen arvoinen teos mutta tämän yhdistäminen niinkin loistavaan biisiin kun Posterity kummastuttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Posterity (d. Remix) 07.07.2006

Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Posterity (d. Remix)
Tuon suvannon jälkeisestä ratkaisusta (melodia ei lähde heti nostatuksen jälkeen) on tullut kiitosta ja moitteita. Kaikkia ei voi miellyttää x)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawnblast - Making Dreams 24.06.2006

Dawnblast - Making Dreams
Miksaukses on pientä hiomista, piano särkee hieman korvaa mutta muuten on pakko sanoa että pidän tuosta melodiasta. Sahaleadi kuulostaa erittäin hyvältä kuten sen aina pitääkin. Biitti on melko laimea ja tempo saisi olla huomattavsti nopeampi. oot kyl kehittyny huomattavasti mutta tätäkin biisiä vaivaa paikallaanjunnaavuus ja tympääntyminen uhkaa jo hyvissä ajoin ennen biisin loppua. Sun pitäis keksii tuonne väliin aina jotai extrakoukkuja kuten breakkii tai jotai. Melodiat sul o erittäin hyvin hallus ja siitä rispektii..! Veikkaan että vuoden parin päästä jäbä säätää jo nii pro-matskuu et siin on salovaarat helisemässä x) Ny vaa eiku lisää harjotteluu ja ettei toi fanilista näyttäs noin tyhjältä nii iskenpä nyt itteni sinne. Teikäläises on kyllä potentiaalia ja jään innolla oottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Näillä mennään mitä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - The Beach (nostatus edit) 19.06.2006

Dreammachine - The Beach (nostatus edit)
Kiitokset vaan kaikille tähän mennessä kommenttia antaneille...x) Hyvää juhannusta ja kesän alkua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - The Beach (nostatus edit) 17.06.2006

Dreammachine - The Beach (nostatus edit)
Juuh kyllä siinä on sidechainia kevyesti käytetty.. Melkee pakko ku muute ois tullu liikaa tavaraa päällekkäin. Sitäpaitsi se kuulostaakin hiukan paremmalta..xD

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original) 18.06.2006

Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original)
Ei tästä kyllä mun mielest masteroimattomuus paljoo kuulu... Hyvält kuulostaa korvas ja kyllähä täss kesäfiilis pomppas kattoo ja jalat alko vispaamaan x) Kyl tää meikäläisen soittoo pääsee, sen verran vakuuttava työtä jällee kerran d-o-b
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Tornados[2006] 27.07.2006

MonBon - Tornados[2006]
Käyttäjä Acrobite ymmärsi ilmeisesti kommenttini jotenkin väärin, siispä muutama oikaisu. Siis en ole koskaan väittänyt, etteikö biisin tekijällä olisi osaamista. Sitä kyllä on, mutta tämä kyseinen Tornados kappale on vaan mielestäni hieman omituinen. (sori) mutta siitä silti kuulee että tekijällä on taitoa. Siksi ehdotinkin, että artisti Monbon alkaisi tehdä sellaisia kappaleita, joista minunkin kaltaiseni yhden linjan konemusiikkimiehet tajuaisivat jotain. PISTE

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Tornados[2006] 02.07.2006

MonBon - Tornados[2006]
Sattumalta löysin tämän sivun, miksipäs en siis kommentoisi. Aijai, Fruity kuuluu kyllä tästä todella selvästi. (Lähinnä samplejen osalta) Alku lupaa parempaa mitä muu biisi tuo tullessaan. En sanoisi että tämä on eurotrancea, itse asiassa en laittaisi tätä mihinkään kategoriaan. Rumpuraita on täysin sekopäinen. Soundit ovat rumpuja lukuunottamatta liian kovalla ja miksaus kusee muutenkin aika pahasti. Tässä olisi kannattaut käyttää rankalla kädellä sidechainia jotta tuo päämelodia ei hukuttaisi noita rumpuja. Meikäläiseltä löytyy vain ja ainoastaan 1 parannusehdotus: Heität tämän h*lvetin sekoboltsirenkutuksen romukoppaan ja rupeet tekemään kunnon biisejä. Taitoa löytyy mutta sitä ei kannata hukata tämmösten paskojen säätelyyn. En heitä arvosanaa jottei k/a laske enää tuostaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Open Your Fantasy[2006] 02.07.2006

MonBon - Open Your Fantasy[2006]
Hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa..!!!!! Huumoribiisinä toimii kyllä mainiosti!!! Siitä rispektii, tää sai kyllä minut nauramaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit) 29.05.2006

Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit)
Voi olla että original edittiä ei ainakaa iha vähään aikaan tule....:( Saa nähä miten sitä kerkeää tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit) 29.05.2006

Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit)
Noh eihä tämä mikään mullistava biisi missään tapauksessa ole mut minuun iskee ainakin.... Kaikkiin ei o vielä kesämieli tarttunu xDxD

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0 28.06.2006

Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0
Koska tuen enimmäkseen trancemusaa, päädyin tsekkaamaan projekteistasi tämän, joka vaikutti mielenkiintoisimmalta. Let'see... Psytrance :S tyhmyyteni nimissä täytyy tunnustaa että tämä genre on minulle täysin outo. Mutta kun aloin kuuntelemaan tätä tuotosta niin alkoi hieman valjeta millaisesta musiikkityylistä on kyse. Eli tosiaan varsin psykedeelistä ja vauhdikasta menoa. Jollain oudolla tavalla pidän tästä! Kappale ei missään vaiheessa puuroudu vaan vaihtelevuudet tekevät tästä varsin nautittavan kokonaisuuden. Omalla kohdallani tämä toimisi parhaiten silloin kun olisin umpitunnelissa x) Mutta tämä ei missään nimessä ole huono piirre vaan päinvastoin. Ainakin itse pystyn nauttimaan hyvästä musiikista kunnolla vasta ollessani kunnon kännissä. Soundit ja miksaus ovat varsin mallikkaasti hanskassa, enkä löydä tästä kyllä mitään valittamisen aihetta. Tää kyllä pääsee meikäläisen soittoon, ja kunhan toivun tästä mahtavasta tunnekohtauksesta minkä koin kuunnellessani tätä niin tutustun taatusti myös muuhun tuotantoosi. Tyylikästä.
9

Sivu: 1 2