Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 50 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathsphere - The Grand Art 12.01.2013

Deathsphere - The Grand Art
Tää kappale on nyt siitä jännä, että vaikken oikeestaa tälle lämmenny paljoo ollenkaan, niin tää piti kyllä mielenkiinnon yllä todella hyvin. Välillä tuli juttuja, joista en tykänny ollenkaan. Sit yhtäkkiä tuliki juttuja, jotka ei ollukkaa yhtää hassumpia, niinku nuo kitarat tuossa 3-4 min paikkeilla. KIEHTOVAA. Kyllä tän jaksaa kuunnella ihan tuonne kuuteen minuuttiin, en kyllästyny. Ja tuo loppu oli tosi hukuttavan massiivine. Taisin mä ehkä vähän lämmetä tälle sittenki. Mut sillee kummasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 12.01.2013

Dropsy - Reinkarnaatio
Tää on oikeestaan paikoin tosi hauska, ehkä tuo äänityksen laatu tuo siihen vielä sellaisen huumorimusa-fiiliksen, varsinkin noiden sanoitusten kanssa. Mut sit ei tää oo ehkä ihan tarpeeks hauska, että jaksais nauraa. Rummut jotenkin herätti mussa jotain lämmintä sisällä, mut en oikein tiedä et mitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audism - Colossal Gray 12.01.2013

Audism - Colossal Gray
Tykkäsin kovasti, kun tää kappale piti mut koko ajan vähä varpaillaan yllättävyydellään. Tuo Opeth-henkinen skitta tuolla 2 min kohdilla oli tosi hieno ja jotenkin en osannut odottaa sitä yhtään. Tähän kyllä pystyy hukkumaan, jännittävä ja kaunis kappale ja tosi siisti melankolinen tunnelma, jonka syövereissä haluaa vaan huojua ja heilua! Sait minusta seuraajan, toivottavasti tätä tulee lisää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uhanicon - Santa's Slay 12.01.2013

Uhanicon - Santa's Slay
Varmana tässä on taitavampi kitaristi kuin minä asialla, mutta jos meinaa tälläisen kitarapainotteisen kappaleen tehdä niin jotenkin ihan tämä soitanta ei riittäny ainakaan minua kiinnostamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stellu - Repeat 12.01.2013

Stellu - Repeat
Nää lausahdukset tuol välissä oli mulle vähä sillee "oi miksi.. : ((" -juttu, mutta mutta kyllähän tässä oli kauheen kivoja tollasia melodisia juttuja, jotka oikeesti laittais liikkeelle. Jotenkin tää rumpujumputusosasto ei mulle sit taas toiminut ihan niin kovasti, mutta siis kokonaisuutena tästä jäi tosi kiva jälkimaku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Katusoittaja 11.01.2013

P. M. Kostiainen Project - Katusoittaja
Tästä ei nyt irronnu mulle mitää ihmeellistä kyllä, mutta ainakin on hieno tarina. Kitarajutut vois paremmalla toteutuksella olla itseasiassa tosi jees, mut nyt ei jotenkin päässy niihin syvälle, vaikka ois mieli tehny.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impertial - J.O.T.K.A (Jouluni On Työnnetty Kissan Anukseen) 08.01.2013

Impertial - J.O.T.K.A (Jouluni On Työnnetty Kissan Anukseen)
Tämä ei ole edes hauska. Voi harmi. En oikein edes jaksa kuunnella loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 08.01.2013

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Valmiin kuuloinen kappale, jonka kyllä jaksaa kuunnella loppuun, vaikka mulle ei ihan helposti rappi kolahda. Ei oikein vaan herättänyt mitään ihmeellisiä fiiliksiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finite Earth Project - Pale Blue Dot 08.01.2013

Finite Earth Project - Pale Blue Dot
Olipa todella kaunis. Tähän pystyi kyllä hukkumaan rauhassa. Itse en tarvitse tähän ainakaan ollenkaan mitään tunnelman vaihtamista tms. kun kolahtaa tälleen aivan mainiosti. Tulee onnellinen, haikea ja surullinen olo samaan aikaan, tosi kiehtovaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - You're What I've Got 08.01.2013

Faro - You're What I've Got
Tässä on aivan upeat kitarat. Nämä rauhallisemmat kohdat toimivat mulla ja aika kovaakin, mutta kertsi ei iske ihan niin hyvin, vaikka ei sekään huono ole. Välillä jotkut sanat jäävät vähän epäselviksi, se jäi vähän harmittamaan. Mutta siis, oikein todella hyvä kipale, jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miksar - Feel good 08.01.2013

Miksar - Feel good
Ei räjäyttäny tajuntaa, mutta kyllä mä tästä tykkäilin. Kasvaa sopivaa vahtia ja ei kyllä pitkästytä. Kyllä tän tahdissa varmana tulisi heiluttua. Loppu ei vaan nyt kyllä toimi mulle, jotenkin liian töks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihilistic Oppression - Nihilistic Oppression 08.01.2013

Nihilistic Oppression - Nihilistic Oppression
Nyt en kyllä tiedä, että millaisissa sekakäyttöhuumehöyryövereissä pitäis olla, että tästä biisistä sais mitään irti. Sit kyl varmaan sais, mut nyt ei kyl muuta ku vituta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TMST Experience - Orimattilalaisen metsurin humppa 08.01.2013

TMST Experience - Orimattilalaisen metsurin humppa
Tää humppa ei vaan ole ihan mun juttuni. Siksi ehkä vaikeaa antaa ihmeemmin palautetta. Sanotaan nyt, että tuo lauludelayratkaisujuttu aiheuttaa hurjan karaoke-tunnelman, joka ei oikein kolahda.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - The dead are dancing 08.01.2013

R-iQ - The dead are dancing
Tykkäilin tästä kovasti. Kaikki muu oikeastaan tässä toimi mulle paitsi toi salsa-ratkaisu. Muuten todella, todella mukaansatempaava ja jännä ja erikoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Saanko hetken 08.01.2013

Anna Sipilän Lapsi - Saanko hetken
Mulle on aina ollut tosi vaikea tykästyä tälläisiin rakkausbiiseihin. Tässä jälleen soitto ja laulu kohdillaan ja tykkäilen kyllä siitä, että bändi on nyt jätetty pois, sopii tähän hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Onko minussa vielä laulu? 08.01.2013

Lahkonen / Pena - Onko minussa vielä laulu?
Tämä ei nyt ehkä ihan mulle rakkainta musaa ole, mutta jotenkin jäi kauheen mukava ja iloinen fiilis tästä. Ehkäpä just tämä J. Karjalainen -juttu mikä tässä kuuluu heitti mut johonkin lapsuuden leikkeihin, kun sitä tuli pienenä kuultua. Tähän ei ole ehkä helppo minun samaistua, mutta kyllähän biisi hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Täydellistymä 07.01.2013

Apus - Täydellistymä
Tässä on myös tää ongelma, että tästä puuttuu aikalailla täysin se oma juttu, kuulostaa niin hämäävän tutulta. Soitanta jälleen taidokasta, mutta jotenkin vaan ainoa kiinnostava kohta on tuo pianosäätö, eikä sekään ihan kamalan hyvin mulle kolahtanu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rug Harness - Flushed by the River 07.01.2013

The Rug Harness - Flushed by the River
Pakko kyllä kehua tota akustista sooloa tuossa, se oli todella kiva! Muutenkin ihan menevä biisi, joka jää kyllä soimaan päässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Global Quake VI 07.01.2013

Judas Kiss My Ass - Global Quake VI
Tässä oli kyllä kivoja kitaratemppuja, mutta valitettavasti koko biisi oli melkein sellaista yhtä samaa massaa, josta oli vaikea saada otetta. Olisi tylsä kuunnella enemmän ku tuo 2 min. Kun saatte nuo soittimille jotenkin enemmän omaa tilaa, niin sitten toimii varmaan ihan eri tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Ihanaa itsetuhoa 07.01.2013

EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Ihanaa itsetuhoa
Tää menee multa kyllä ihan täysin ohi. Ehkä mä sitten tarviin jotain, johon tarttua. Tästä en ainakaan sellaista löytänyt. Vaikea sanoa tästä mitään suuntaan tai toiseen, kun en itse ole koskaan noisecorea kuunnellut. Kovasti vaan hämmensi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 07.01.2013

4 Eyes Only - Fading fast
Ihan hyvältähän tämä kuulostaa, valitettavasti itelleni ei tällänen perusrokki kamalan helposti kolahda. Ihan varmana teinitytöt kiljuisivat keikoilla, kun tämä lähtee soimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 07.01.2013

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Laulut meinaa vähän hukkua välillä, mutta ei nyt onneksi hirveän kriittisesti. Hauska ja pirteä rallatus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edwards co-operations with another artis - Kill the band! 07.01.2013

Edwards co-operations with another artis - Kill the band!
On tämä kyllä vaan aika hurja kappale, siitä ei pääse mihinkään. Pelottavan syöveri-meininkiä välillä, mutta onpa niin kiehtova biisi, että ei edes haittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slerbaali - Funki funk 07.01.2013

Slerbaali - Funki funk
Jotenkin ehdin ensimmäisten sekuntien aikana kehittää hurjat ennakkoluulot, jotka onneksi murtuivat pian ja oikeasti tykkäilin tästä. Oikein hauska kipale, jättebra!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 07.01.2013

Dr.Groove - Ride Back Home
Tästä tulee kyllä hymy kasvoille, vaikken juuri tälläistä rockia kamalasti kuuntelekaan, eikä aihekaan oikein kosketa. :) Mutta todella mukava biisi, voin kuvitella tän soivan radiossa ja ihmisten laulavan mukana!

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Kaksoisrooli (Tahtoisin Niin) 07.01.2013

T.Rautakari - Kaksoisrooli (Tahtoisin Niin)
Tässä tuli sellainen karaoke-fiilis. Olisiko nuo bassot ehkä suurin tekijä siinä, maybe.. Jotenkin jää vähän sellainen olo, että tuo kappale pitää kaivaa tuon miksauksen alta kuunneltavaksi ja se käy tosi työlääksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marco&Black Dog. - Hamer Rock. 07.01.2013

Marco&Black Dog. - Hamer Rock.
Kitara on ehkä parhaimmillaan liikuttava, mutta muutenhan tämä on ihan kiva. Perusrokkia, varmana saa ihmiset heilumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - ¤%ÖÄÖ%¤ & R-iQ - Kill that fucking band 07.01.2013

R-iQ - ¤%ÖÄÖ%¤ & R-iQ - Kill that fucking band
Tää oli kyllä tosi kumma, mutta voi ku tykkäilin. Upeen mystinen tunnelma, tää kappale kyllä nappaa kädestä ja vie ihan ihme retkelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Save The Fallen - Red Sunrise 06.01.2013

Save The Fallen - Red Sunrise
Alku oli todella hyvä, tykkäsin siitä kovasti. Örinämurina ei taasen sitten toiminut minulle niin älyttömän hyvin. Aika kivat nuo puhtaat laulut tuossa kolmen minuutin kohdilla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Cursed Decade 06.01.2013

Nihil Mortum - Cursed Decade
Kitarat toimivat ja miksipä ei laulu. Ihan hyvä biisi, mutta eipä juuri enempää. Taitavaa soitantaa, mutta tarvitsisi ehkä vähän jotain, jolla erottuisi muusta progemetallista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 06.01.2013

Modestz - Memento
Kivoja kauniita juttuja tässä, mutta valitettavasti vaihtelua ei ollut nyt mulle ihan tarpeeksi ja kappaleeseen ehti kyllästyä ennen sen loppua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Vapaustaistelija 06.01.2013

Kakkofonia - Vapaustaistelija
Sanoitukset olivat oikein mielenkiintoiset, laulukin toimi hyvin. Jotenkin tämä biisi olisi kuitenkin kaivannut vielä jotain, koska nyt tämä tuntui ehkä vähän tasapaksulta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 06.01.2013

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Tää oli aivan loistava kappale, tykkäsin siis todella paljon. Oli pakko kuunnella uudestaan heti perään! Ainut mikä tässä vähän häiritsi oli tuo kolmen minuutin paikkeilla tullut käänne, joka tuli ehkä vähän töksähtäen. Kuitenkin heti pian sen jälkeen sai kiinni biisistä ja tunnelmointi jatkui. Ihanaa Bonobomaisuutta tässä, tämä on kyllä paras biisi vähään aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Words Can't Describe 06.01.2013

Sound of Wood - Words Can't Describe
Todella taidokasta soitantaa ja kitaroissa saundit todellakin kohdallaan. Ihanan monipuolinen biisi, joka laittaa tanssittamaan. Ei ehkä jää soimaan päässä vuosikausiksi, mutta kuunnellessa kyllä vie mukanaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 06.01.2013

Unia (pre-band) - Kotona
Kitarat olivat aivan upeat ja biisi kuulostaa suorastaan soljuvalta ja pitää mielenkiinnon kyllä yllä loppuun asti. Laulu ei valitettavasti ole ehkä parhaiten miksattu ja käy välillä hieman nasaalin puolella, mutta tämä olisi varmaan aika pienellä hienosäädöllä korjattavissa. Mukavasti tuohon upposi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratiokratia - Hiljaa tuuditut unholaan 06.01.2013

Ratiokratia - Hiljaa tuuditut unholaan
Tästä tulee nyt tosi vahvasti mieleen Uniklubi ja Apulanta. Sanoituksissa oli taas kivoja kohtia, mutta jäin taas kaipaamaan omaperäisempää otetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - Snaa Suokangas 06.01.2013

Jusuf Julma - Snaa Suokangas
Nuo rumpuratkaisut ehkä tappoivat tätä kappaletta minulle. Tässä olisi potentiaalia vaikka kuinka tarttuvaksi biisiksi, nyt siitä jää vain vähän ohut olo. Jotenkin jäin kaipaamaan sellasita tummempaa ja jykevämpää saundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Tunteiden eteiseen 06.01.2013

Anna Sipilän Lapsi - Tunteiden eteiseen
Tämä kyllä voisi soida radiossa ja en yhtään yllättyisi. Kitarasoolo ei jotenkin tuntunut luontevalta, mutta muuten biisi kulki oikein hienosti. Ihanan pehmeä laulu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deliverance (fin) - 13 Shadows 06.01.2013

Deliverance (fin) - 13 Shadows
Oikein hyvä biisi. En nyt keksi mitään pahempaa haukuttavaa, ku et en mä nyt keksi mitään ihmeellisen tajunnanräjäyttävääkään tästä. Laulu kuulosti hyvältä, biisi toimi loppuun asti oikein vahvasti ja teki mieli soitattaa tämä ystävälle, joka ehkä enemmän tämän tyyppistä musaa kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratiokratia - Oksakohdat 06.01.2013

Ratiokratia - Oksakohdat
Sanoituksissa oli muutamia aika hienoja kohtia ja pianokin oli ihan kiva, itseasiassa TODELLA tarttuva. Muuten tämä ei nyt kovin iskenyt, ehkäpä koska en tämän tyyppisestä musiikista yleisesti ottaen ihmeemmin välitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gunnerluv - Modifiér 06.01.2013

Gunnerluv - Modifiér
Aina välillä tuli valitettavasti Crazy Frog mieleen. Ei tästä saanut oikein otetta, jäi minulle ainakin todella tasapaksuksi ja yksitoikkoiseksi. :/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Kuuleeko kukaan? 06.01.2013

Apus - Kuuleeko kukaan?
Alku tuntui kovin kiusalliselta, mutta sitten se lähtikin ihan pätevästi. Valitettavasti en nyt kuullut tässä mitään yllättävää tai omaperäistä. Tämä oli ihan taitavasti tehty kappale, mutta siis kuultu tuhat kertaa aikaisemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Aamu tulee 06.01.2013

Lahkonen / Pena - Aamu tulee
Oikein mukava biisi, tästä sai hyvin otteen ja jaksoinpa rauhoittua kuuntelemaan useammankin kerran. Tätä kuunnellessa tuli oikein seesteinen, tyyni ja rohkea olo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Summer Blues 06.01.2013

Sound of Wood - Summer Blues
Joku tasapaino tästä nyt puuttui. Kitara kuulostivat aivan loistavalta, synat taas häiritsivät melko pahasti, ainakin paikoin. Mukavasti yllätti tuo kolmen minuutin kohdilla tullut käänne, siitä kyllä kovasti plussaa. Muuten kappale jäi valitettavasti vähän instrumenttien taisteluksi, en meinannut saada oikein otetta mistään. Pienellä säätämisellä luulisi tuon korjaantuvan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Crooked Deeds 06.01.2013

Crookmachine - Crooked Deeds
Tää oli nyt aivan upea. Sellainen lattiallamakaamisahelämäonhurjaajaihmeellistä -kappale. Kuuntelen aina nämä tälläiset minulle uudet instrumentaalitaiteilut ensin joka solullani ja tarkasti, mutta tämä vaan tempaisi mukaan heti kättelyssä ja kappale pitikin kuuntelemisen sijaan kokea. Niinkuin sen kuuluukin mennä. Ihanaa, kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Al Pacino 06.01.2013

Marian Jamit - Al Pacino
Tää kappale eksyy nyt saman kysymysmerkin alle kuin kaikki Regina mitä oon kuunnellu; en todella tiedä tykkäänkö kovasti vai ällöttääkö vähän. Tarttuva biisi ja sanoituksissa oikein kivoja juttuja, mutta tämän tyyppinen musiikki jättää mut usein tosi hämmentyneelle tuulelle. Varmasti jossain oikeassa hetkessä tanssahtelisin ja laulelisin mukana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Blackout 06.01.2013

Death Generation - Blackout
Oikein pätevä biisi. Ei minun korvassa ainakaan särähtäisi, vaikka soisi Alice in Chainssin jälkeen. Joku suurempi fani voi sitten olla kanssani eri mieltä. Ainut mikä jäi harmittamaan on jokin juttu tuossa laulussa. Sekin tuntuu olevan ihan lähes mitättömän pieni, lähes huomaamaton sävy, joka välillä pääsee häiritsemään. Ehkäpä joku miksausjuttu, en osaa sanoa. Mutta siis, tykkäilin kovasti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 06.01.2013

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Tämä ei nyt ehkä ole ihan sitä ominta juttuani, mutta oikein mainio kappalehan tämä on. Livenä jos tulisi vastaan, niin varmana tanssahtelisin innoissani ja hymy naamalla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 06.01.2013

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Erinomainen biisi, tästä tuli heti alkusekunneilla todella rento fiilis. Ehkä jos jotain pientä säätöä tuonne saisi johonkin väliin vielä tungettua, niin voisi tehdä tästä vielä paremman, maustaa pikkaisen, mutta enpä menisi sanomaan, että kappale välttämättä sitä tarvitsisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio 06.01.2013

P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio
Tästä jäi nyt vähän sellainen olo, että hiomisen jälkeen saattaisi jäädä soimaan päähän ja sitten voisi hykerrellä iloisena, mutta jotenkin kappale jäi nyt vielä ainakin minun mielestäni hieman tasapaksuksi. Haitari oli oikein piristävän toimiva, mutta kitara taasen ei nyt iskenyt lähes laisinkaan. Potentiaalia tästä kyllä löytyy.