Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Deathbed Of Hope 03.08.2006

Systole - Deathbed Of Hope
Heti ensimmäisenä korvaan pistää todella hyvät soundit, jotka tekevät hyvin oikeutta biisille. Laulajan ääni on hyvä ja sopii biisiin täydellisesti. Kertsissä tosin toivoisin ehkä enemmän revittelyä. Sovituspuolesta tykkäsin. Sitä kertsiä ei siis tarvitse toistaa loputtomiin, vaikka se olisi kuinka hyvä. Tässä se on tajuttu ja siitä plussat. Kyseessä siis sooloprojekti? Itse soittanut kaikki soittimet? Jos näin on niin ekstrapointsit myös siitä. Huima harppaus otettu edellisiin biiseihin nähden. Kertsin lauluun vielä hieman lisää pontta niin alkaa olla aika valmista kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - My Prison 13.07.2006

Ansuz - My Prison
Ihan laatu meininkiä! Laulajan örinä soundista diggailen todella paljon! Ensimmäisellä kuuntelulla biisi vaikuttaa jotenkin hajanaiselta, eikä se oikein aukea. Toisaalta taas tämä on vain hyvä seikka, joka tekee biisistä pitkä ikäisemmän. Soundi puoli on demoksi kutakuinkin kelvollinen. Rummuissa taitaa jauhaa kone(kko?). Tai sitten rumpalinne on aika kone. Hehhetihee Jonkinlaista koukkua, vielä keitokseen kaipailisin, mutta ottaen huomioon ikänne on teillä jo nyt pullat suht hyvin uunissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Shelter 28.07.2006

Fourpointsix - Shelter
Vittu silloin, ku se toimii nii se vaa toimii!! Soitto, laulu, soundit! Kaikki! Kymmenen pistettä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - For His Dead Children 18.12.2005

Mensura - For His Dead Children
JUMALAUTA!!! no olipas taas rakentavaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frankie and Gator - Become 20.11.2005

Frankie and Gator - Become
EKA!!! Laulajalla on todella hyvä ja persoonallinen ääni!!! Ääni on varmaan myös sellainen, että toiset tykkää kuin hullut puurosta ja toiset ei voi sietää. Itselleni kyllä uppoaa. Toi kertsi on niin hitti ja se rumpu breikki/filli (mikälie en osaa paremmin sanoa kun en oo rumpali) kuulostaa hyvältä. Tää on ehkäpä suosikkini näistä neljästä. Tai ainakin se aukeni nopeimmin, joten ehkäpä se johtuu siitä. Hyvässä mallissa! Viikon päästä katsastetaan livekunto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.L.A.M.E. - Let Me Entertain You 10.05.2006

F.L.A.M.E. - Let Me Entertain You
Laulaja kuulostaa Blackie Lawlessin ja Michael Monroen sekoitukselta. Hieman omaperäisyyttä tulkintaan toivoisi eikä laulaminen saisi kuulostaa jotenkin noin vaikean kuuloiselta. Soolo oli hyvä ja olisi mielestäni saanut olla pidempi. Soundi maailma on hyvin balanssissa, mutta varsinkin bassari vaatisi mielestäni enemmän voimaa taakseen. Muuten soundit hyvin genrelle uskolliset. Ihan hyvää hyvin sävellettyä, sovitettua ja soitettua rokkia. Hieman omaperäisyyttä kyllä kaipaisin mukaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violence - Lil' Boy Rocker 29.12.2005

Violence - Lil' Boy Rocker
Miä diggaan. Laulajalla hyvä ääni joskin noissa korkeammissa jutuissa ihan kuin vähän särkis tai jotain. Voin kuulla omiani tosin. Tämmöstä musaa kuulee nuorilta bändeiltä liian vähän nykyään. Tai sit se on vedetty tuolla Negative tyylillä. Ei ehkä maailman omaperäisintä, mutta hyvä meininki korvaa sen puolen. Saitte uuden fanin. Koittakaahan keikkaa jostain hommata niin pääsis kattelemaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Revolution - Swamp Thing 11.06.2005

Dead Revolution - Swamp Thing
Ihan menevä biisi on tämä. Piti kuunnella muutamaan otteeseen, ennen kuin se aukeni kunnolla, mikä on mielestäni aina hyvä asia! Laulajan ääni muistuttaa hieman Reverend Bizarren laulajaa. Jokin muukin siitä tulee mieleen, mutta en nyt mitenkään saa päähäni, että mikä. En tiedä tarkalleen, että mitkä Peaveyn nupit kitaristeilla on, mutta mielestäni tuo kitaroiden soundi varsinkin komppipuolella on aivan loistava! Ja pinch-harmonicitkin tuntuu irtoavan suht Wyldemäisesti. Miksauspuolella soittimet ovat mielestäni hyvin balanssissa, ja tuo hieman tunkkainen soundimaailma oikeastaan jopa luo tähän sellaisen jännän omanlaisensa tunnelman.
9