Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 95 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - Wake Up 08.03.2015

Try It Again Sam - Wake Up
Mukavan rento ja tietyllä tavalla tiukka fiilis kappaleessa, ja varsinkin loppua kohden jo lähes revitellään. Erittäin hieno pläjäys!

Kommentti kappaleesta Kuuntele caged ape - wasted time 05.08.2009

caged ape - wasted time
2 sanaa riittänee: Helvetin Hyvä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele caged ape - night shift 05.04.2009

caged ape - night shift
Takuuvarmaa tykitystä (jälleen kerran) ja tällä kertaa asteen verran rankempaan suuntaan. Aivan helvetin tyylikkäät soolot, varsinkin nuo bendaukset, ne on aivan hunajaa meikän korville! :-) Tää ei kokonaisuutena heti auennu, vaan muutaman kuuntelun jälkeen rupes kunnolla toimimaan, mut näinhän sen pitää mennäkin! Soundipuolella on tapahtunu parannusta, vaikkei huonot ollu edellisessäkään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monóphoniq - déséquilibre 28.12.2008

Monóphoniq - déséquilibre
Täältä ei todellakaan osaa odottaa ollenkaan, mitä korvillemme tulee kajahtamaan ja aina sieltä kuitenkin tulee täyttä yllätystä ja hienoja juttuja. Taas kävi näin, loistavaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neve Lake - Jokainen kortteli 20.11.2008

Neve Lake - Jokainen kortteli
Ihan sellainen hieno melankolinen fiilis kappaleessa. Koskettimet sopii hyvin taustalle. Kitara vireeseen, niin kuulostaa paaljon paremmalle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neve Lake - Jokainen kortteli 20.11.2008

Neve Lake - Jokainen kortteli
Sori, vahingossa tänne kirjoitin tuon What Now?-biisin kommentin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Rukous 19.11.2008

Christoart Ltd - Rukous
No johan oli kerrassaan vähintäänkin mielenkiintoinen veto! Jännä tunnelma, sellaista angsti-daraama-melankoliaa. Kappale kyllä osui ja vetosi hienosti meikäläiseen, ku just nyt tuntuu että elämä lyö kynsille oikein napakoin iskuin. Triangelit ja sellot tuo hienosti väriä ja urkusoinnut taas dramatiikkaa kappaleeseen. ..Ja perkelehän toimii aina! Loistava veto, alusta niin synkkään loppuun asti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele 11th Elimination - Guilt Existence 20.11.2008

11th Elimination - Guilt Existence
Tiukka veto! Soitto on taitavaa ja homma tuntuu toimivan kaikinpuolin hienosti. Biisi pysyi hyvin kasassa alusta loppuun ja sopivasti erilaiset osiot toi hienosti vaihtelua, ettei mistään tasapaksusta tekeleestä ollut kyse. Laadukasta kamaa! Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Ero 17.11.2008

Christoart Ltd - Ero
Loistavasti toteutettu melankolinen fiilis. Alkuun ei meinannut laulu oikein napata, mut hetken kuunneltua, alkoi sekin miellyttämään. Sulla on hieno tatsi tuon akustisen kanssa, että oikein meinaa kateeksi käydä! Mut erittäin hieno ja tunnelmallinen veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KyberJan - Cunt-Satan 09.11.2008

KyberJan - Cunt-Satan
Olipas tiukka veto, vaikka tällaisesta en paljoa yleensä perusta. Kappaleen aggressiivinen kaoottinen energia kyllä säväytti mukavasti. Soundimaailma oli sopivan kirjavaa ja tietynlaista koukuttavaa juttua tuossa pääteemassa oli. Pituus biisissä (tai lyhyys) oli hyvä, niin piti heti kuunnella useampaan kertaan! Hieno kuva! Asiasettiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozemo - Balladi X 14.11.2008

Boozemo - Balladi X
Jos jätän nämä soundi-asiat huomiotta ja kiinnitän huomion itse biisiin. Biisin rakenne oli hyvä, tarpeeksi vaihtelua ja kohtuu järkevät osiot, vaikka meininki välillä muuttui aikalailla. Eipä ollut tasapaksua. Hyvät melodiat teki säväyksen heti alkupuoliskolla. Biisissä oli ihan hyvä fiilis! Hieno veto. Rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syncrho Pulse - FreeFall 03.10.2008

Syncrho Pulse - FreeFall
Ihan mukavan kuuloista melodiaa ja hyvä alakuloinen tunnelma. Volume-tasapaino vähän heittelee, fillien virveli-iskut vähän hyökkäilee. Flangeri tuo nastasti lisää väriä melodiaan. Aika kasari-meiningillä mennään, mut sehän on ihan jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - At the Gates 14.02.2008

Nosdrama - At the Gates
Erittäin hieno ja mieleenpainuva kappale! Tämä todella piti kuunnella useaan otteseen! Biisi luo samanhenkistä mielikuvaa kuin loistava Subbareiden Sunflower-kipale! Kappaleessa on sellainen piilo-räyhäkkä meininki, ei missään vaiheessa räjähdä moshaus-asteelle, mutta iisistä olemuksesta huolimatta kuitenkin enrgiaa löytyy paljon! Laulajan ääni ja laulutapa on mielenkiitoinen, kuulostaen lähes flegmaattiselta, mutta kuitenkin aivan upea ja tyylikäs! SIISTISTI COOL!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bloodride - Promised 11.02.2008

Bloodride - Promised
Tiukkaa ja reipasta revitystä, vanhaa kunnon nostalgista "ysäri tukanheilutus"-meininkiä! YEAH!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Jääkausi 22.02.2008

Laava - Jääkausi
Hyvää ja toimivaa matskua, kuulee että homma on hyvin hanskassa ja pätevät tyypit asialla! Näin se menee, kun homma toimii! JEAH!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Cherry Bloom 11.12.2008

Hillside Synths - Cherry Bloom
Tämähän oli herkkä ja samalla mukava veto! Aina nuo panhuilu-soundit säväyttää kovasti meikäläistä. On niissä niin melankolinen soundi, että herkempää ja surullisempaa soundia saa hakea...

Kommentti kappaleesta Kuuntele caged ape - headache 2.0 02.09.2007

caged ape - headache 2.0
Helvetti sentään, kun taas on raivoisaa ja makeaa meininkiä! Soitto on ihailtavan tarkkaa ja tyylikästä kuten yleensä ja sovituspuolikin on sopivan vaihtelevaa ja rikasta! Skittasoundit on upeat, just oikeanlainen thrashmetal-soundi! Vetää meikäpojan aivan sanattomaksi ja eikun biisiä uudestaan soimaan...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stealth - No hope, no tomorrow 29.07.2007

Stealth - No hope, no tomorrow
Helvata sentään, että löytyy biisistä sairaan tiukkaa skittariffiä ja meininki muutenkin hienosti kohdallaan! Laulua saisi olla voimakkaammin pinnassa, kun tuppaa jäämään ohuen kuuloiseksi skittojen ja basson alle. Soiton ja laulun tarkkuudessa hiomista, sitten homma rokkais aivan kybällä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stealth - Before the storm 29.07.2007

Stealth - Before the storm
Todella mukavan kuuloinen kappale. Hieno alakuloinen tunnelma, melankolia uppoaa aina! Hieman kitaroiden poikkeava time häiritsee välillä päällekkäisissä soinnuissa, mutta ei takerruta pikku seikkoihin, kaikenkaikkiaan nätti balladi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Changes 29.07.2007

Torspo - Changes
No johan on värikäs teos! Biisin kulku on aivan saumatonta, kun osio vahtuu, tapahtuu se niin sulavasti ja huomaamattoman luontevasti! Kappaleessa aivan mieletön fiilis ja mahtipontisuus! Jo 2 ensimmäistä sekuntia antoi kuulla, että nyt on hyvää ja taitavaa tiedossa! Ja löytyihän sieltä myös se hieno kitarasoolo, mikä nopeudestaan huolimatta ei rikkonut kappaleen tarunomaista maisemaa! Kappale vangitsi heti ensikuuntelulla ja moneen kertaan se tulikin kuunneltua! Sanalla sanoen: Upea!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele neitsytmurha - neitsytmurha 29.07.2007

neitsytmurha - neitsytmurha
Kohtalaisen raivokasta meininkiä! Energian vähyydestä tai meiningin puutteesta ei ainakaan voi biisiä voi syyttää! Tästä on hyvä jatkaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Majestic 29.07.2007

Torspo - Majestic
Ei helv..ti! Olen aivan mykistynyt tästä mahtipontisuudesta ja upeasta sävellys- ja soittotaidosta! Homma hoituu sellaisella otteella, ettei taida olla mikään musiikin amatööri asialla... Alku lupaa tuomiopäivää ja sitten mennään aika perinteikkään kuuloisella proge-osiolla ja sitten aletaankin kuulijaa viemään oikein tosissaan! Hämmentävää, miten hyvin voi musiikilla luoda erilaisia mielikuvia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Drive 30.07.2007

Torspo - Drive
Vai että nopeasti kyhätty biisi...No kyllä tämä varsin kelvollisen kuuloinen on kaikilta osin siitä huolimatta, eikä missään vaiheessa onnistu kuulostamaan nopeasti kyhätyltä! Varsin tiukkaa riffittelyä ja vastapainoksi melodisia hitaita osioita, eli balanssia ja vaihtelua sopivassa määrin! Ennen kovin yllätyksellistä loppua olevat melodia-sahaukset oli todella hienon kuuloiset. Ei voi muuta kun jälleen ylistää: upeaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Deranged 06.08.2007

Torspo - Deranged
Ai perskules ku on voimakasta ja ronskia menoa! Teepäs valmiiksi tämä, mielummin vaikka hyvinkin pian!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alcohol fueled escape plan part 3. - Bullet time 30.10.2008

Alcohol fueled escape plan part 3. - Bullet time
Hmm.. Tässä on jotain hienoa ja samalla jotain niin tuttua! Nostalgian säveliä! ROCK!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - Waves of insanity 14.02.2008

Nosdrama - Waves of insanity
Upea kansikuva, kerrassaan herkullinen! Näin synkkää meininkiä ei kansikuvan perusteella osannut odottaa, mutta hieno tekelehän kappale kaikessa raskaudessaan on! Ammattimiehet asialla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mina - Kalevi ja Kurat 28.02.2007

Mina - Kalevi ja Kurat
Lostava veto! Tällaista ei tule usein kuultua mikserissä. Hyvä tarina, vaikka kappaleen sanoista ymmärsin vain sanan sieltä ja sanan täältä. Loistava tunnelman luonti kappaleessa, sellainen hieman paradoksaalinen. Banjo ja akustinen kuulostavat yhdessä aina hyvältä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fury - Eclipse 08.02.2007

Fury - Eclipse
Reippaan raivokasta revitystä rivakan rujolla rankalla raastolla...heh. Hyvä meininki, laulu toi paikoin mieleen jopa Phil Anselmon Cowboys From Hell-ajoilta. Puhtaalla laulutyylillä lauletuista osista en liiemmin pitänyt, mutta karjunnassa on munaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fury - Darkness Growing 08.02.2007

Fury - Darkness Growing
Upeaa skittajunttausta säe-osissa, tosin tuo kovasti Metallican Justice-levyn mieleen, ja sehän ei mitään haittaa! Lauluun tämä mielestäni kaipaa rajusti rosoista karjuntaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fury - Time To Rise 08.02.2007

Fury - Time To Rise
En voi olla pitämättä tuosta Mega-Karheasta lauluäänestä! Puolenvälin "huiluäänikohta" oli hienon kuuloinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ford Potra - You n´ I 14.04.2007

Ford Potra - You n´ I
Biisissä hyvä idea vaikka koostuu vain periaatteessa kahdesta osiosta, hyvät riffit ja selkeät temmonvaihdokset tekevät biisiin hyvän balanssin! Mahtavan raskas ja alakuloinen tunnelma! Soundit on hieman liian suttuiset, meinaa skittajunttaukset puuroutua. Esim biisissä Black Planet Beside oli huomattavasti selkeämmät soundit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syncrho Pulse - Conclusion part 1 to 3 30.12.2006

Syncrho Pulse - Conclusion part 1 to 3
Hieman erilainen Conclusion... Keskimmäinen osio oli hienon kuuloinen! Rytmipuolella hieman meinaa tökkiä, huolellisuutta ja tarkkuutta soittoon, niin hjuva tuloo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Schizome - Dreamworld 18.12.2006

Schizome - Dreamworld
Kypsää ja "helposti nautittavaa" progea, missä on keskitytty itse biisiin, eikä pelkkään soittamisen taito ja nopeus-egoiluun! Tykkäsin soindeista, sellaiset aika dumpatut, mutta kuitenkin selkeät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matu - Winter 14.12.2006

Matu - Winter
Kyllähän tässä sellaisen viimaisen luolan, jossa jääpuokkoja roikkuu, mielikuva heti mieleen syntyi. Varsin mukavan ja rauhoittevan, viileän kuuloista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Perdition 18.12.2006

Autere - Perdition
Reipasta meininkiä ja tyypit kyllä osaa hommansa! Biisi lähtee varsin tykisti ja varsinkin puolenvälin jälkeen paranee loppua kohti ja kasvaa massiivisiin mittoihin! Matalampi örinä ei mielestäni sovi tähän ollenkaan, mutta kuivempi karjunta sopii upeasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 18.12.2006

Silent Dream - Drown
Ihan jees kamaa, mutta jotenkin tulee sellainen maku, että onpas taas yritetty tehdä jotain siistiä ja rankkaa, mutta se rankkuus onkin sitten jäänyt jonnekkin matkan varrelle...! Ei tämä missään nimessä huonoa ole, hyvin soitettua, miksattua jne. mutta todella väritöntä, eikä onnistu millään tavalla sytyttämään ainakaan minua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele caged ape - my right 06.12.2006

caged ape - my right
Loistavaa tykitystä! Biisi rullaa ku Pendolino ja soitto on ihailtavan tarkkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J R Music - Yazzing Ya 02.01.2007

J R Music - Yazzing Ya
Tämän voisi laittaa kategoriaan Skitso-Jazz, sen verran värikästä ja aistikasta meinikiä sekoitettuna hallittuun kaaokseen! Hyvät soundit, varsinkin rummut! Mainio paketti alusta loppuun!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Shadows In The Sky 12.12.2006

Chelony - Shadows In The Sky
Makeet rummut tuossa introssa! Hienoa itämaista melodiaa ja hämyistä tunnelmaa raskaaseen meininkiin yhdistettynä. Rumpufillien tekemiseen kannattaa enemmän kiinnittää huomiota, kompit kyllä muuten jytää hyvin! Sovituksellisesti parasta Chelonya, mutta biisien rakenteisiin hieman monipuolisuutta lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Devil's Tattoo 18.12.2006

Helion - Devil's Tattoo
Laadukasta kamaa kaikin puolin, niin soittajien kuin tuotannonkin puolesta! Tykkäsin kovasti noista Stone/Diablo-tyyppisistä skitta-melodioista, mutta kyllähän tämä kappale jäi selvästi sellaista kunnon tilu-sooloa kaipaamaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Roku 10.12.2006

Christoart Ltd - Roku
Ai perskules noita taivaallisia acusti-soundeja ja hyvää soitantaa! Sanat ovat kyllä aika surkuhupaisat. Ei tiedä, että itkeäkö vai nauraako, joten nauretaan sitten vedet silmissä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eka oma levy - The Winter song 03.08.2007

Eka oma levy - The Winter song
No perhana, kyl se sieltä alkaa irtoamaan! Kovaa treeniä ja vielä kovaa treeniä ja vähän vielä kovaa treeniä, niin hyvä tulee! Hyvää soittoa 9-vuotiaalta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 13.04.2007

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Ensin negatiiviset: ei juurikaan mitään omaperäistä, mitä ei olisi jo joku "hittibändi" aiemmin esittänyt! Nyt liikutaan Idolsista tutuksi tulleella "turvallisella alueella" ja mennään tavallaan päivän hittien varjossa. Sitten positiiviset: todella laadukasta kamaa ja bändi toimii kaikinpuolin helkkarin hyvin ja biisi potkii mukavasti! Huomaa kyllä, että kaverit panostaa tosissaan tähän touhuun, eikä mennä kieli poskella, eli asenne on kohdallaan! Varmasti mainetta ja kunniaa on bändille tulossa, mutta itse en oikein lämpeä tälle suht tuoreelle genrelle. ROCK!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monóphoniq - signe de mort 22.10.2006

Monóphoniq - signe de mort
Monophoniq on siinä mielessä hieno ja toisaalta joskus myös äärimmäisen pelottava, ettei ikinä tiedä mitä tuleman pitää ensimmäistä kertaa uutta kappaletta kuunneltaessa! Kappale lähti vakuuttavasti käyntiin, raskaasti ja raskaine bassosoundineen raastavan kitaran saattelemana. Ajassa 6.40 oli yllättävää kuulla lähes hittikaavalla toteutettu osio, mutta sekin toimii varsin hienosti! Huomattavasti Heavympää meinikiä kuin aiemmat tekeleet! Taattua tavaraa Monophoniq:n rajoissa, mikä tarkoittaa, ettei ole olemassa mitään rajoja!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Invisible man - Morning 13.10.2006

Invisible man - Morning
Ihan mukavan kuuloista, hyvää melodiaa ehkä hieman sellaisella sankari-meiningillä! Ei ehkä aivan yllä tuonne Jan Hammer-tasolle, mutta kovaa treeniä niin kyl sieltä hittimatskua rupee tulemaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syncrho Pulse - Makin love With Angel 05.10.2006

Syncrho Pulse - Makin love With Angel
Kappaleessa hienoa synkkää, alakuloista fiilistä, jota ei koskaan voi olla liikaa... Tulee mieleen jonkin elokuvan lopputekstien musa, ei vaan muista minkä! Tunnelmapuolen toteutus on ok, mutta soitto/ohjelmointipuolella hieman petraamista tarkkuuden kanssa, mutta toi fiilis näistä kahdesta on kuitenkin se tärkeämpi! Jätän arvosanan antamatta, kun tällainen musa on omasta mausta aika kaukana!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monóphoniq - chambre de pression 19.09.2006

Monóphoniq - chambre de pression
Monophoniq on selvästi ottanut askeleen kypsempään ja hieman aggressiivisempaan suuntaan! hienosta "tuonpuoleisen" soundimaaailman syövereistä syöksytään täyteen Rock-paahtoon kerrassaan onnistuneesti! Thuges le Monn sopii projektiin kuin sieni varpaaseen, eli vallan mainiosti! Hienoa improvisointia ja kaiken kruunaa pirulliset ja sairaat ääntelyt jotka pahoin säikäytti, eikä vain pelkästään ensimmäisellä kerralla...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kaunis Katarin 29.09.2006

Hamarapuoli - Kaunis Katarin
Raskasta ja synkkää ja hyvä niin! Bassossa oli hienot Anthrax-soundit, siihen huomio ensimmäiseksi kiinnittyi! Itse biisi oli kelpo junttausta, mutta pituutensa takia melko puuduttavaa loppua kohti! Sanoituspuoli mielestäni toimii hyvin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 08.09.2006

Chelony - Far Away
No perskules, nyt alkaa olemaan oikea meiniki jäbällä päällä! ROCK!!! Skittasoundit kuulostaa paremmilta, taitaa olla Ibanezilla soitettu? Tässä oli sopivasti melankoliaa ja rankkaa riffiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syncrho Pulse - So What ! ( I do what I do ) 26.08.2006

Syncrho Pulse - So What ! ( I do what I do )
Hmm..ei tämä ainakaan perus rock'n rollia ollut, tai siis oli, mut... Aika veikeät oli soundit. Hieman tuossa rytmipuoli oli hakusessa, mutta eipä se menoa hidastanut. Enpä ole ennen tällaista kuullut!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delirium Tremens - Pro Eutanasia 25.11.2008

Delirium Tremens - Pro Eutanasia
Jaahas, aika mielenkiintoinen veto. Jotenkin tuo rumpujen kanssa tullut kitarajunttaus pelasti aika paljon tästä kappaleesta. Hienosti tehostui tuo raskas kitara-raasto kohtalaisen ärsyttävän melodian takia. Olihan tämä eräänlainen hauska Horror-kokemus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atheme One - World of Insanity 26.08.2006

Atheme One - World of Insanity
Tyylikästa, taitavaa ja tunnelmallista! Todella hyvä vastapaino tuolle eka biisille!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - käsi 05.08.2006

RAUTAKANKI - käsi
Mieleenpainuva biisi ja eipä voi sanoituksestakaan sanoa, etteikö sieltä mitään mieleen jäisi! Ronskilla tavalla hauskaa! Laadukasta kamaa ja oli aivan pakko kuunnella useamman kerran peräkkäin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - Push the Button 05.08.2006

Skulldriver - Push the Button
No raakaa meininkiä ainakin oli vaikka muille jakaa. Intro-riffit oli ehdottomasti parasta, mutta sitten homma menikin aika tasapaksuksi. Mitään uutta ja omaperäistä tämä ei tarjonnut. "Laulajalle" plussa voimakkaasta ja vakuuttavasta äänen käytöstä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - LocoMotive 05.08.2006

Skulldriver - LocoMotive
Rankkaa riffittelyä ja meininki muutenkin kohdallaan Panteran ja Slayerin hengessä! Kitarasooloa, rankkaa sellaista biisi kaipaa aivan selkeesti. Soundit on aivan liian terävät, soundit alkaa jo särkymään ja tärykälvot repee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Blinded by the system 05.08.2006

Blackout - Blinded by the system
Hieman meinaa soitto takerrella ja hapuilla, mutta kova meininki on silti päällä! Tarkkuutta kaikille soittoon, niin hyvä tulee. Soundit on kohtuu hyvät, vaikka eka kerralla hieman karsastin. Biisin rakenne on aivan ok, osioita ei ole liiaksi, muttei käy tylsäksikään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Rubberduck 06.08.2006

Winterheart - Rubberduck
No huh huh! Siinä oli niin nopeaa kitarointia, että moni äitin pikkupoika on aivan ihmeissään! Skittasoolot aika makeita, mutta eipä tässä ollut oikein sellaisia "tarttumakohtia", mitkä lisäksi antaisi hetken aikaa mahdollisuuden sulatella kuulemaansa. Biisinä ei juuri kummoinen ollut, jos kokonaisuutena kuunnellaan, mut taitavaa kitarointia kyllä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele caged ape - perkele2 08.07.2006

caged ape - perkele2
Eipä ollut esikuvasta hetkenkään epselvyyttä ;) Jos todellakin ihka eka tekele, ei ollenkaan hassumpaa! Jos sanoisin tästä biisistä, että ei erotu esikuvastaan, en itsekään tiedä onko se hyvä vai huono asia? Tiukkaa vääntöä ja hyvä niin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excrement - Edge Of Unknown 01.10.2006

Excrement - Edge Of Unknown
Melko perinteiseen malliin powermetallin maastossa liikutaan, ilman minkäänlaisia yllätyksiä! Skittasoundit on aika tuhnuiset! Kohtalaisen hyvää soitantaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fierce - Fall From The Grace 01.09.2006

Fierce - Fall From The Grace
Alku kuulosti todella lupaavalta ja laadukkaalta, mutta mielestäni tämän tyylinen laulu ei tähän sopinut. Meininki oli tiukkaa, mutta jossain vaiheessa se tuntui lässähtävän. Upeat rumpusoundit!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jere Kortelainen - M.net Sooloskaba #46 15.07.2007

Jere Kortelainen - M.net Sooloskaba #46
Onpas prkl tyylikkään kuuloista vinguttelua ja tilua! Tosi hyvä tyylitaju sooloilussa, ja kyllähän siellä välillä sormetkin käy tosi vikkelästi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emerald Cross - Firebird 29.08.2006

Emerald Cross - Firebird
Thank God for the kasari! Kylläpäs väännettiin nostalgian veistä haavassa! Bassosta tulee väkisinkin paikoin Heaven And Hell mieleen. Mukavan kuuloinen, vaan hieman tylsähkö!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Et sinä unohdu 21.10.2006

Christoart Ltd - Et sinä unohdu
Taitavaa, tyylikästä ja tunnelmallista meininkiä! Soundit on upeat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jebusa's Book - Sunshine Eyes 04.09.2007

Jebusa's Book - Sunshine Eyes
Tässähän oli varsin ilmava ja hyväntuulinen tunnelma, hyvin sopis jonnekin kesäiltaan beachille auringonlaskulle taustamusaksi! Varsin taitavaa ja tyylitajuista soittoa sekä makeeta bendausta! Hieman ehkä yksipuolinen sovitukseltaan, muttei tällaisen tunnelma-pläjäyksen tartte toisaalta mitään progea ollakaan! Kyllä tämä loistavasti toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jebusa's Book - Anger 18.04.2006

Jebusa's Book - Anger
Olipas siinä hyvin sävelletty ja sovitettu biisi! Mielenkiitoisia riffejä löytyy ja homma pysyy komeasti kasassa. Erittäin kypsän kuuloista nuoresta iästä huolimatta! Toivottavasti tulevaisuudessa kuullaan matskua myös paremmilla soundeilla!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - 1000 28.08.2006

Devon - 1000
Aivan upean brutaalia menoa ja hyvä niin! Tarttuva kertsi! Yksinkertaista ja ytimekästä! Laulajan ääni rulettaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 17.04.2006

The Noose - Reason
Tämä on jo huomattavasti parempi kuin edelliset biisit, soitannallisesti ja sovituksellisesti, mutta ei tämäkään mitenkään erotu edukseen. Ei voi oikein suhtautua vakavasti, kun kuulostaa Bodomilta, mutta jää todella kauas siitä. Muodostuu lähinnä koominen vaikutelma. Potentiaalia löytyy, mutta toivoisin enemmän myös omaa tyyliä löytyvän!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Dislike Me 28.08.2006

Devon - Dislike Me
Onpas rehtiä ja reilua runttausta. Mitäs sitä turhia kikkailemaan, ku antaa ronskisti palaa vaan! Hyvä meineinki! Vokaaliosuudet ovat aivan loistavat!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musiclovers - BLACK OPS - Back 2 The Mat (ACW THEME) 16.12.2006

Musiclovers - BLACK OPS - Back 2 The Mat (ACW THEME)
Tässähän on sellaista materiaalia, joka uppoaa tällaiseen hevi-jannuunkin! Reipasta, raisua meininkiä ja raskasta skittariffiä! Todella laadukasta kamaa kaikinpuolin, sen kuulee heti, vaikken tällaiseen musiikkiin ole koskaan pahemmin perehtynyt!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moshaavat Kalkkunat - Kalkkunain Marssi 19.03.2006

Moshaavat Kalkkunat - Kalkkunain Marssi
Tässä olis oikealle rumpalille hieman duunia tuplien kans. Biisin loppu oli kyllä hauska ylläri!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - Rings of Smoke 03.09.2006

Rattlesnake - Rings of Smoke
Kelpo rockiahan tässä väännetään! Sävellys ja sovituspuoli on hyvin hanskassa eikä soitto ja laulutaidoissakaan ole mitään valittamista. Mielestäni ehkä hieman väritöntä ja persoonatonta, mutta vannoutuneille hard rockin ystäville varmasti hyvin kolahtaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Walk Away 05.03.2006

Oliver Eye - Walk Away
Huikean korkealaatuista kamaa! Täytyy sanoa, että kaikki on hoidettu tyylillä ja taidolla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005) 24.03.2006

Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005)
Kohtalaisen laadukasta kamaa! Kuuntelin biisin useamman kerran, mutta ei herättänyt oikein mitään... Alkoi päässä kelaus kaikista niistä bändeistä, miltä tämä kuulostaa, eli ei kovin omaperäistä matskua. Soundit ei natsaa mun mieleen, varsinkaan kitarat. Rumpusoundi kuitenkin mukavan "ilmava"
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monóphoniq - obscurité 11.02.2006

Monóphoniq - obscurité
jos olisin haistellu huumehia, olis kymppi ollu ehdoton, mut ysihän periaatteessa on kymppi, koska kymppiä ei voi kriitikoidenkaan mielestä antaa, koska aina on kuulemma varaa parantaa! Mutta olkoon tuo konkkreettinen ysi psykedeelinen kymppi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ydinlataaja - Mannerheim 25.02.2006

Ydinlataaja - Mannerheim
Tiukkaa junttausta! Mutta sitä junttausta oli liikaa, alkoi jo lopussa menettää tehoaan! Soundit oli mielestäni hyvät!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Relicon - Hope Today 25.02.2006

Relicon - Hope Today
Alun skitta-riffistä innostuin heti! Mutta, biisin lopussa olin jo lähes kyllästynyt alun hienon riffiin! Laulaja olisi voinut jossain vaiheessa biisiä alkaa oikeasti laulamaankin! Jäin kaipaamaan esim. yhtä voimakkaampaa osoita, mikä olisi mikä olisi tuonut hieman vaihtelua ja potkua biisiin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freaky Wisdom - 3. Together 28.08.2006

Freaky Wisdom - 3. Together
Perkele, on se haikeaa... Tämä biisi on kyllä sydänlihasta vuoltu. Uskomaton fiilis... ja sitten tulee hieno loppuosio melodisine sooloineen! YEAH!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freaky Wisdom - 4. Howling 11.02.2006

Freaky Wisdom - 4. Howling
Hyvä melodia-soolo! Vahvaa melankoliaa AAH!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freaky Wisdom - 2. From Top To Bottom 28.08.2006

Freaky Wisdom - 2. From Top To Bottom
Se että soundit eivät nyky-mittapuun mukaan ole hyvät, ei ollenkaan huononna lopputulosta. Pikemminkin päinvastoin, nuhruiset soundit tekee tästä aitoa, täydellä fiiliksellä tehtyä Raskasta Rockia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freaky Wisdom - 1. Permanent Memory 28.08.2006

Freaky Wisdom - 1. Permanent Memory
Upea intro! Biisissä on balanssi kohdallaan, on rauhallista akustista ja vastapainona rankkaa tykitystä! Alakuloisuus iskee aina!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 24.03.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Soitto on ihan hyvää ja toimivaa, eikä biisin sovituksessakaan juuri moitittavaa, mutta kitarasoundit mättää ja kun on vielä kovin pintaan miksattu. Örinä/karjunta-laulu ei tähän kappaleeseen mielestäni sovi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 03.10.2006

Deadly Maids - Run To The Light
Melko perinteisellä kaavalla etenevä hittiaineksilla höystetty tekele, mikä ei juuri missään kohdassa pääse yllättämään! Selvästi kuulee että tekijämiehet on kyseessä, mutta omaperäisyyttä saisi olla rutkasti lisää, kun tällaisia biisejä löytyy mielin määrin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranium - Breakout 15.10.2006

Cranium - Breakout
Raisua ja ronskia meinikiä ilman mitään turhia kikkailuja! Wylde-vaikutteet kyllä kitaroista kuuluu selvästi, mutta biisi on kuitenkin omanlaisensa, eikä mikään kopio! Vokaaliosuudet olisi saanut olla myös hieman raisummat ja ronskimmat! Plussaa biisi saa juuri oikeasta pituudesta, lyhyt ja ytimekäs!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dienecia - No More Agony 15.02.2006

Dienecia - No More Agony
Hyvää, rankkaa ja mieleenpainuvaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monóphoniq - ''mantra'' 11.02.2006

Monóphoniq - ''mantra''
Elintoiminnot hidastuvat...maailma alkaa sumentua...muu elämä kaikkoaa...sukellan syvälle omaan sieluuni....on vain MANTRA!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nail Trails - Contemned Man 26.03.2006

Nail Trails - Contemned Man
Laadukasta kamaa ja kovaa meininkiä. Biisin skittasoolo ei sopinut tähän biisiin, se ei ollut biisin henkinen ollenkaan ja aivan kuin repäisty tähän jostain toisesta biisistä. Sävellys ja sovitus hyvää! Lyhyt ja ytimekäs.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revenant - The Majestic 12.02.2007

Revenant - The Majestic
Menevää Poweria tarttuvin melodioin! Laulusta varsin selkeästi kuuluu yhtäläisyyksiä Kai Hanseniin. Pientä hapuilua yhteisessä soitossa, eli tarkkuuteen enemmän keskittymistä, tosin onhan nopea Power-metalli erittäin haastavaa kaikilta soittajilta, mutta varsinkin tempovaihteluilta armoton genre! Mutta ihan toimivaa settiä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - Velvet Night 02.09.2006

Crimson Lotus - Velvet Night
Taitavaa ja tyylikästä meininkiä kaikin puolin! Tässä oli mielestäni hienosti omaa leimaa, ettei koko ajan ollut mielessä miltä bändiltä mikäkin kohta oli kopioitu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimim. Soita tää perässä! - Järki lähtenee vol.1 14.04.2007

Nimim. Soita tää perässä! - Järki lähtenee vol.1
Todella skitsofrenistä meininkiä sairaan siistillä tyylillä! Riitasointujen määrässä Stonekin oli aivan lapsen kengissä tähän verrattuna! Jos tällä biisillä on oma stoorinsa, jätän sen sen kernaasti herran omaan haltuunsa! ENKÄ AIO YRITTÄÄKÄÄN SOITTAA PERÄSSÄ!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .:erAze:. - Leave No Stone Unturned (näyte 2005) 18.02.2006

.:erAze:. - Leave No Stone Unturned (näyte 2005)
Biisissä on hyvin potkua ja aggressiivista meininkiä! Kuitenkin biisi loppupuolella alkoi tuntumaan hieman liian pitkältä, eli lyhyempänä biisi olisi ytimekkäämpi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 15.02.2006

Iron Sphere - Shadow Dance
Loistavaa, hienoa ja upeaa skittatyöskentelyä, vaan ei kovin omaperäistä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Concussion - A Nail In My Head 21.10.2006

Concussion - A Nail In My Head
Suoraviivaista ja tiukkaa meininkiä! Hienot kitara-harmoniat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Pleasure/Pain 24.03.2006

Silent Dream - Pleasure/Pain
Sopivan rankkaa fiilistelyä! Sävellys js sovitus hyvää. Loppua kohden biisin jatkuva hidas tempo alkoi puuduttaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polluted - Life on a Deadline 28.09.2006

Polluted - Life on a Deadline
Heh, tulipas nostalginen ja hyvä fiilis! Hienosti on kasari-meiningit onnistuttu vangitsemaan tähän biisiin ja jopa sounditkin oli sitä itseään! Laulusta kuuluu paikoin Stonen Janne Joutsenniemi ja muuten biisi tuo mieleen mm. Nuclear Assaultin! Heti teki mieli repiä farkkuihin reiät ja ostaa valkoiset varsilenkkarit... \,,/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Kaupunki Jää Taa 24.02.2006

Putous - Kaupunki Jää Taa
Laadukkaan kuuloista, hyvin soitettua! Hyvin rullaava biisi! Laulua olisi voinut hieman miksata enemmän pintaan. Biisissä ei kuitenkaan mielestäni ole mitään omaperäistä, ja aika väritöntä meininkiä!
7