Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 43 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 23.09.2012

Death Generation - Clown
F*ck Yeah!!! Tää on kovaa matskua...Onhan tästä Markolan kanssa jo puhuttukin. Hyvää meininkiä. Kyl tää suosikeissa on jo ollutkin. ROCK!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio (LautaJaskan tanssilavaversio) 23.09.2012

P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio (LautaJaskan tanssilavaversio)
Hump-hump-hump-hump-hump-hump-hump-humpappaa jne. Joku varmaan tykkää, minä en. Omassa genressään varmaan ilahduttaa monia :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 23.09.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
En välttämättä ole oikea henkilö arvostelemaan tätä genreä sen tarkemmin mutta hyvin rullaa ja beissit jytkyttää mukavasti. Mainiota chillailumusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - ego 04.10.2011

Snacken kisa-arkisto - ego
Juu kitara ja mies huuliharpulla terästettynä taas äänessä, hyvinhän tässäkin rullaillaan. Edelleen kaipaisin hieman parempaa äänenlaatua äänityksiin, potentiaalia tässä on vaikka koko kansan suosikiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 04.10.2011

Fillari - Kuvia kumarra
Minun luureihin miksaus kuulostaa kyllä tasapainoiselta. Leppoista meininkiä taas Fillarin tyyliin. Tulee melodioista väistämättä hieman sellainen Rafaelin Enkeli-meininki mieleen...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Matkalla 04.10.2011

P. M. Kostiainen Project - Matkalla
Tää on joko kieli poskessa tehty tai sitten on olemassa joku ulottuvuus jossa en ole vielä käynyt... ;) Räkäinen meininki ja kurainen tienpinta välittyy kyllä kuulijalle. Sanoitukset todennäköisesti avautuvat kokonaisuudessaan vain ja ainoastaan sanoittajalle. Soolo-osion epävireisyys ja töksähtelevyys menee jo minun korville liian pitkälti ohi, Ei enää kuulosta hyvältä. Mut omintakeisuutta löytyy kyllä ja varmasti tämä tunnelma tavoittaa jonkun pussikaljoittelijan jostain puistosta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 30.08.2011

4 Eyes Only - It hurts
Ihan vahvaa Bryan Adams-poprock-huttua. Laulaja ookoo. Nousee näissä produktioissa tärkeään osaan. Ihan ei vielä stadioneille asti mielestäni kanna :) mut hei hyvää settiä. Soitto kulkee ja laulaja pysyy nuotissa. Kaipaa lisää taustalauluja ja stemmoja tekemään tietyistä osista täydempiä. Tää on tällasta vaivatonta rokkia. Hyvin menee mut menköön.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Lighthouse Keeper 30.08.2011

Zomby Woof - Lighthouse Keeper
Persoonallisella äänellä laulettua hidasta mättöä kyllähän tätä kuuntelee mielellään. Laulaja on hyvä vaikken hirveesti soundista tykkääkään. Olin kuulevinani naislaulajaakin mukana? Tai sitten kuulen omiani. Hieman tuo säkeistön kuiskailu ja ähinä jatkuu läpi kappaleen. Olisin toivonut kunnon revittelyäkin laulajalta.:D toi vihellys on hyvä. Ei näissä metalleissa usein törmää niihin :) joo hyvin tehty ja hyvä biisi. Sovitusta vielä laulujen osalta niin nousee keskiarvosössön yläpuolelle mun hittimittarissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Unnamed 30.08.2011

Project 66.6 - Unnamed
Roar. Taitaapi olla treenisdemo...Hieman suttuiset ja voimattomat soundit. Mut sellastahan se näillä vehkeillä yleensä on. Tekniikan hiontaa örisijälle, voimatonta on vielä. Soitto kulkee pääpiirteittäin hyvin. Jos rummut on soitettu eikä tehty softalla niin plussat rumpalille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Materia Oscura 30.08.2011

Sonar Transistor - Materia Oscura
Rauhallista, hyvin tehtyä rock-tunnelmointia. Tasapaino äänityksessä kunnossa eikä soittajilla ongelmia. Tuleekohan sitä laulua...? Instrumentaalimusiikki on aina hieman haasteellista, varsinkin suurelle yleisölle kuunneltavaksi. Itselle tämä kyllä uppoaa. Vaatii punaviiniä ja illan rauhallisen hetken nojatuolissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 30.08.2011

Death Generation - Before I will die
ROCK! Löytyyhän täältä välillä mureetakin kitaraa. Hmm, sitten kehiin 22pistepirkko tyylistä narinaa, joka toki on hyvin toteutettu. Bassoväliosan aikana meinasin nukahtaa huolimatta valittavista kitaroista jotka tulivat mukaan. Alkuriffi antoi odottaa hieman kovempaa pauketta kuin tämä. Toki hyvin toteutettua, biisi vaan kokonaisuuden kannalta jämähtää paikalleen. Rakentuu hyvin kitarasooloon jonka jälkeen sopiikin hyvin kertsi joka on semikoukuttava. Oisin toivonut raskaampaakin laulantaa nasaaliulosannin kaveriksi. Nyt jotenkin kyllästyttävä kokonaisuus vaikkei ollenkaan huono. Pitänee tsekata muita kipaleita teiltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Karelian Blood 30.08.2011

P. M. Kostiainen Project - Karelian Blood
Melko mielenkiintoista leirinuotio-shamanismi-vääntöä...kyllähän tällekin varmaan kuulijakuntaa riittää. Ainakin artistin kavereista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Walk towards light 29.08.2011

Above Sanity - Walk towards light
Progahtava alku toimii, laulajalla hieman keravaenglanti niinkuin niin monella kotimaisella pumpulla. Mutta asennetta löytyy kertsissä joten tuo annettakoon anteeksi kun ääntämistreenillä sen saa kuntoon. Miellyttävä kulku ja rakenne biisissä, hyvin kulkee eteenpäin. Jossain määrin tuli suburban tribe popkautensa aikana mieleen kokonaisuudesta. Biisi pysyy hyvin läjässä. Maukasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 29.08.2011

The Fauna - Haudalla
Monikerroksista jynkytystä kohtalokkaalla, mun makuun liian korkeella laululla toteutettua suomirokkia. Omassa osastossaan mallikkaasti ja moitteettomasti vedettyä matskua. Ehkä hieman tunkkainen soundi äänityksessä kaiken kaikkiaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - All stars can't shine 29.08.2011

Nuggumath - All stars can't shine
Taidolla työstettyä jumputusta. Melko huono olen erottamaan näitä toisistaan saati sitten kommentoimaan teknistä toteutusta. Eipä tätä muusta yökerhossa soitettavasta matskusta osaa erottaa. Eli hyvin tehty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 29.08.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Hyvää jamssia. Hyvin toteutettua poppia, laulajalla persoonallinen ja pirtsakka ääni joka varmasti jakaa mielipiteitä. Itse tykkäsin. Ei vireongelmia laulussa eikä soitossa, kaikin puolin ammattimaisesti toteutettua matskua. Nice one.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 29.08.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Alun akustinen kitarajupina tökkii hieman teknisesti ja plikpluk-äänet siellä täällä häiritsevät sujuvuutta, joka hienosti toki välittyy traagisesti rämisevän (tarkoituksellista?) soundin mukana. Rummut, basso ja kitarat noissa kohdissa joissa niiden pitäisi potkia päähän eivät potki. Tämä on kekseliästä (taiteellista?) matskua joka voisi olla voimallista ja toimivaa puhaltimineen kaikkineen mutta äänityksen taso ei anna kaikkia tehoja irti tekeleestä. Laulajan ärinä on katu-uskottavaa. Käykeehän äänittämässä kunnolla jossain studiossa osaavan hepun kanssa niin uskon että tunnelma kohoaa melkein kattolampun korkeudelle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tekno-fillari 29.08.2011

Fillari - Tekno-fillari
Huhhuh...Fillaria pukkaa taas...mielelläänhän näitä kuuntelee :) nyt tulee kyllä niin vahvasti biitistä 90-luvun alku mieleen että kivuliailta flashbackeiltä ei voi välttyä :D nyt jäi osuvat sanoitukset puuttumaan joten siitä miinuksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Authority 29.08.2011

P. M. Kostiainen Project - Authority
Projektia sen enempää tuntematta sen verran tulee eräs Nirvanan biisi mieleen etten voi olla kommentoimatta tätä mielleyhtymää...rouheella soundilla ilmeisesti kotona tai treeniksellä nauhoitettu rutistus AarneTenkasmaisilla raspeilla höystettynä...kai tästäkin jotkut on innoissaan. Itse en villiintynyt.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kenelle? 07.07.2011

Fillari - Kenelle?
Noniin Fillarin materiaalista tulee aina hyvä ja kesäinen mieli...taattua laatukamaa. Hyvin toteutettua suomijollotusta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa 07.07.2011

P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa
Heh...mahtaa Jallua kulua hieman tämän projektin tiimoilta :) omista luureista kuunneltuna laulu saisi olla hieman kovemmalla. Metronomi olisi myös hyödyllinen kapistus tälle artistille. Muuten oivaa sieluntyhjennystä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Starlit Sky (acoustic) 21.01.2011

Infinia - Starlit Sky (acoustic)
Oikein mukavan kuuloista matskua, hyvä biisi :) laulaja on erinomainen, sopii hienosti tällaseen kamaan. Hyvin soitettu, hyvät soundit. Kirkkaasti 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 21.01.2011

Sunset Boulevard - Love Eruption
No jees jees, tätähän on kuultu ennenkin. Tää on just tätä mikserin kärkikamaa, siis toteutukseltaan. Ihan valmista kamaa radiosoittoon, kaikki elementit ammattimaisella tasolla. Kysymys vaan kuuluu: onko riittävän hyvää riittävän suurelle kuulijakunnalle oikeaan menestykseen?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 21.01.2011

The Name Day - Twilight
Kiva ääni laulajalla, hieman on englannin ääntämisessä sellasta anette olzon-tyyppistä kulmikasta meininkiä...ääni ja melodia soljuu kauniisti niin ehkä ääntäminen sais olla myös sujuvampaa...ei siis paha mut pientä fokusta siihen niin mainio tulee :) muuten kiva sävellys ja ihan ok vedetty. Ei ihmeempiä kikkailuja. Pitänee kuunnella lisää jos muitakin biisejä löytyy...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 21.01.2011

Rope Too Tight - Wrong Words
jaha. zombie monkeys!zombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeyszombie monkeys

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 21.01.2011

Kalashnikov - Saastaiset siat
Hehe...bändin ja biisin nimi antaa hieman raskaamman kuvan kuin muza itsessään on... Mut ei ollenkaan huono kipale kuitenkaan tullu sieltä. Hyvää toteutusta ja sovitusta, ihan miellyttävän kuuloista. Hieman YUP - tunnelmia tuli joissain kohdissa, vaikkei suoranaisesti siltä kuulostakaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 21.01.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
No joo...eipä juu mitään uutta taivaan alla. Mutta eipä aina tarvii ollakaan. Genressään uskollisesti kaavaa toistavaa poppia ok toteutuksella. Laulusuoritukset paranee loppua kohden. Ehkä hieman pitkä pop-hitiksi..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 21.01.2011

State of Ignorance - Blind
Jees... Hyvät soundit, tiukasti soitettu, sovitus on hyvä ja omaperäinen, jopa mielenkiintoinen. Laulajalta löytyy mainiosti tulkintaa ja erilaisia soundeja tähän ei-niin-helppoa-kuunneltavaa-tyyliseen muzaan. Miinuksena ainakin mun hifi-äänentoistojäjestelmässä osa lauluista jäi hieman muminaksi ja epämääräiseksi. Ysi tulee kuitenkin omaperäisyydestä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 21.01.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Perusvarmaa Fillari-kamaa...Oon kommentoinu näitä ennenkin enkä edelleenlään tiedä miten näihin pitäisi suhtautua :-) hyväntuuliseksihan tässä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 06.10.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
MonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonk eyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMo nkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkey MonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonk eyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkeyMonkey... APINA!!!!!!! Ei kai sitä omaa voi arvostella... ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 06.10.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
jees...pdptin nimen perusteella jotain karjahtelua ja pallien olemassaolon todistelua heti alusta...MUTTA miellyttävä tumma ja synkkä laulusaundi luikerteli tajuntaan raskaiden kitaroiden säestämänä. Täähän on mainiota tunnelman tavoittelua. Osuu ainakin pienten kalsarikännien siivittämänä maaliin :) Ehkä tarkoituksellakin tehty hypnoottiseksi mutta olisin toivonut johonkin osioon niskakarvojen nostatukseksi pienen tausta-screamon tai vastaavasti -ördän muodossa ja sitten taas paluu hypnoottiseen tahkoamiseen joka sinänsä on miellyttävän kuuloista ja hvyin onnistunutta. GOTH!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 06.10.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Toimivaa poppia munattomalla (tarkoituksella?) laulusoundilla, sinänsä toimivaa, sävellys ja sovitus toimii, soundit kokonaisuudessaan miellyttävät. Ehkä jonkun pienen nostatuksen intensiteetissä olisin toivonut ennen finaalia laulumelodioihin, mutta kaipa tämä on tarkkaan mietittyä matskua...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 06.10.2010

Fillari - Härkä OLE!
HuuumppaPumppa-Pumppapumppa etc... :D Fillari hoitaa taas sanoituspuolen kuntoon :D Asiaa! Sopisi mainiosti myös lasten musiikiksi jollei sanoituksessa olis tuota pientä alatyylistä meininkiä siellä täällä :) hubbahubba!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - 1922 02.02.2010

Snacken kisa-arkisto - 1922
Hienosti toteutettu, herättää heti mielikuvia jostain puuvillapelloista ja bluesin alkuajoista :) Good job!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 02.02.2010

electrichaos - Sound
Jumps-jumps-jumps hyvää matskua omaan genreensä, en ole ihan tämän asiantuntija. Toi paremmin läjähtelevä biitti toimii, jotain muutakin ois voinu vetää laulupuolella ku "hear my sound". Tietty minimaalisuus on kaunista :) suht addiktoivaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 02.02.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Saatanan hyvänkuuloista kamaa. Laulaja erinomainen. Ja muu bändi hoitaa homman himaan 100 %. Hyvä biisi. Voisin tulla keikalle. Sitä odotellessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 02.02.2010

Dismay - Trust in Vain
No niin löytyyhän täältä tuttujakin :) täähän on mun lempparikamaa ja demokin löytyy kotoa. Hauskaa oli taas cornerissa viimeks, otetaan uusiks taas joku kerta! Vaikka jossain muualla. Ei mulla biisistä oo mitään muuta sanottavaa ku että mun mielestä toimii. Ja laulaja on eri hyvä :)Jengille terkkuja ja orkkuja, käykääs tsekkaamas mun kotistudio death metal-projekti This Crown Of Thorns! -Jaska/Rope Too Tight
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Happy Snakes 02.02.2010

Freshco - Happy Snakes
pirtsakkaa poppia mukiinmenevillä meiningeillä. Hyvä sovitus, soitto toimii. jotenkin laulaja kuulostaa paikoin tukkoiselta ja alavireiseltä...mut saattaapi tietysti olla tarkoituksella. Kivoja stemmoja, pointsit siitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 02.02.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Hyvät slipknot-kitarasoundit alkuun. Sitten rummut. Riffiin olis alotukseksi sopinut mielestäni paremmin nopea blast-biitti joka ottaa kerralla luulot pois kuuntelijalta. Rumpalille lisää treeniä tuplabasarin/pedaalin kanssa. Riffejä ja muutoksiä kipaleessa riittää, onko sitten hyvä vai huono? Niinpä, se on makuasia. Itse tykkään. Kitarat ok soitettu. Ja sitten se laulaja. joo tiedän se on vaikea saada kuulostamaan demolla hyvältä varsinkin jos se on tehty itse vai hetkinen onkos tää oikeesti liveveto? No joo sehän selittäiskin paljon. Mut joo laulajalle lisää treeniä oikean laulusoundin hakemiseen. Sit rupee pelittään ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 02.02.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Oikein hyvä veto, perusvarma rokkibiisi joka on varmasti tehty ennenkin mutta niinhän ne kaikki on :) laulaja on varman ja hyvän kuuloinen. Juuri kun aloin stemmoja kaipailemaan niin sieltähän ne tuli :)Soitto on virheetöntä. Vaikea etsiä vikoja tästä kipaleesta. jos nyt jotain rakenteellista niin kitarasooloa edeltävän synailun olis voinut jättää pois. Jotenkin odotin et sydäntäriipaiseva kitarasoolo olis allkanu siitä...Ei sinänsä, hyvin soitettu synakin. Good stuff.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Modern Times 02.02.2010

Out of Tune - Modern Times
Heh :) asenteella vedettyä mitä-lie-matskua...saa kyllä hymyilemään :D Laulajalle pointsit että laittaa kyllä kaiken peliin, rumpali pitää hyvin homman kuosissa vaikka tempo on kova. Alun riffistä ja 1:40 kohdan tilutuksesta tulee jotenkin vanha YUP mieleen. Mikä ei tietenkään oo huono asia :) Asenteesta lisäpiste!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 01.02.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Rokrok! Toimivaa rokkia, bändi hoitaa hyvin hommat jotka sille kuuluu ja se tärkeä joka usein pilaa kokonaisuuden eli laulaja toimii kuin junan vessa. Hyvää perusmatskua jota kuuntelisi mielellään olusen ääressä jossain hämyisessä pubissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Laiska päivä 01.02.2010

Fillari - Laiska päivä
Jees...Joo...Huoletonta jollotusta suomeksi kevyehköllä nenä-äänellä, joka tosin sopii tähän iloiseksi ehkä tarkoitettuun(?) lauluun, joka kuitenkin saa jotenkin surulliseksi...Toimivaa kai omassa genressään, en vain itse ymmärrä kuka jaksaa kuunnella tällaista mutta niinhän se aina on: makuja on monia!
5