Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 68 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cipher's Fantasy - Tomorrow 05.03.2007

Cipher's Fantasy - Tomorrow
Hiukan Musen tyyliin lähtee liikkeelle ja kasvaakin ihan kivasti kunnes tila loppuu ja homma pääsee hiukan lässähtämään. Vähän ennen neljättä minuuttia alkaa tahtilajivaihdoksen sijaan musiikkityylin vaihdos. Harmi vaan, että jää turhan lyhyeksi, pidempänä olisi ehtinyt tuoda vähän lisää vastapainoa muille osuuksille. Ehkä enemmän hengähdystaukoja, niin tulee vähän enemmän dynamiikkaa rakenteeseen. Mutta ei mitenkään huono suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - Mr. Moe 03.01.2007

Control Banned - Mr. Moe
Hmmm...rokkaa. Oleellisin on varmaan tullut jo esille. Meno on kohdallaan ja synakin tuo aika mukavan vivahteen tähän. Kertosäettäkin toistetaan sen verran, että saattaa jäädä päähän soimaan :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Robertin Soolo Setit - Rocking Tonight (The Night) 03.01.2007

Robertin Soolo Setit - Rocking Tonight (The Night)
Soolot on joo loistavat, rummut on vähän mitä on ja bassokin pukkaa päälle, mutta tukevat biisiä ihan hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 29.08.2005

Haikaus - Kuulema
Tämä jättää hiukan kylmäksi toisin kuin Aailma. Ihan kivaa takaperinkikkailua ja kaikki tuntuu muuten olevan kohdallaan. Voi olla, että avautuu joskus paremmin, jos satun kuuntelemaan uudestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 29.08.2005

Haikaus - Aailma
Mukavasti pysyy toisaalta aika paikallaan, mutta kehittyy silti vähitellen kliimaksiin, jossa rummut iskevät aika kivasti. Soudeissa on ihan kivasti ilmaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele members of the motel - hard on (shoot 'em up!!!) 28.08.2005

members of the motel - hard on (shoot 'em up!!!)
Hard on tosiaankin :) Miksaus on aika mössöä ja laulu peityy kaiken muun sekaan, mutta toisaalta meininki on tärkeintä, toinen yritys ei välttämättä toimikkaan näin hyvin. Kitarasoundi on aika hyvin kohdallaan. Aika hyvin tässä on päästy asian ytimeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Mr. Mitten (live) 05.05.2005

Body By JAYk - Mr. Mitten (live)
Aika onnistunut live-äänitys, stereokuvat ja kaikki hyvin kohdallaan. Alku vaan on hiukan tahmeaa soiton puolelta, mutta loppua kohden meininkin paranee, vaikka muutama virhe onkin mukaan lipsahtanut. Mutta kivasti erilaisia osia, eikä kahdeksan minuutin pituus tunnu todellakaan pahalta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varasteleva Puutarhakääpiö - Kynnettömät kädet 01.06.2005

Varasteleva Puutarhakääpiö - Kynnettömät kädet
Jotenkin kuulostaa hiukan ontuvalta, mutta jostain syystä se sopii tähän. Äänenlaatukin on suurinpiirtein kohdallaan. On sen verran kieroutunutta tavaraa kyllä se ysi napsahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele seven heaven - The morning traffic 19.10.2004

seven heaven - The morning traffic
Hiukan ikävä laskea keskiarvoa, mutta en meinaa saada tästä biisistä kunnon otetta muutaman kuuntelukerran jälkeen. Yleensäottaen jää hiukan hätäinen vaikutelma. Johtuu kai osittain biisin lyhyydestäkin. Alussa hämää hiukan se, että intron äänenlaatu on aika hyvä ja kitarat ovat hyvin pinnalla ja sitten äänenlaatu yllättäen laskeekin, kun biisi lähtee käyntiin. Homma toimii yleensä paremmin toisinpäin. Bridge tuossa nopean ja hitaan osan välissä tuntuu menevän alussa hiukan pieleen, mutta pari viimeistä tahtia menee jo vähän paremmin. Näistä aineksista saisi aikaan hiukan pidemmän biisin venyttämällä joitain osia ja viivyttämällä soolon aloittamista useamman tahdin verran. Itseasiassa muutaman lisäkuuntelukerran jälkeen nuo soolot alkavat aueta paremmin, ehkä voin antaa tälle sittenkin vielä vähän paremman arvosanan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Trinity 2004 mix 10.08.2004

Force Majeure - Trinity 2004 mix
Rumpali ei tunnu pysyvän täysin tahdissa ja virveli kuulostaa hiukan ohuelta. En nyt jaksa arvostella tarkemmin, kun alkaa väsymys iskemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bacchus Cult - Ode to Bacchus 17.06.2004

Bacchus Cult - Ode to Bacchus
Hmm...aika mykistävän kaunista. Vähän tuli alussa mieleen Steve Vai, mutta biisi pysyi sentään sopivan minimalistisena, eikä äitynyt pelkäksi sooloiluksi. Alussa oleva kuoro oli myös kiva. Laitetaan 9...eikun sittenkin 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bacchus Cult - Orgy 17.06.2004

Bacchus Cult - Orgy
Äänenlaadultaan näistä huonoin, mutta on sitä huonompaakin äänenlaatua kuultuvarsinkin Mikserissä kuultua. Aika paljon tavaraa saatu mahtumaan minuuttiin, mutta jotenkin jää semmoinen tunne, että nämä ovat vain näytteitä, kun ovat näin lyhyitä. Hyvä biisi, mutta enpäs anna numeroa, kun jää näin lyhyeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bacchus Cult - Dithyramb 17.06.2004

Bacchus Cult - Dithyramb
Hiukan lyhyeksi jää. Paha tähän on oikeastaan muuta sanoa, että rumpujen äänityksessä kun saisi vielä vähemmän etäisen äänen, niin hyvä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Reach Out 10.08.2004

Force Majeure - Reach Out
Aika Helloween tyylinen kappale. Hämää vaan, kun laulaja ei laula niin korkealta :) Selkästi hittipotentiaalia, ainakin kaikki kliseet ovat kohdallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divine Scarlet - Sergeant Rush 10.08.2004

Divine Scarlet - Sergeant Rush
Kivoja kikkailuja, mutta soittovirheitä on vähän liikaa. Kitarasoundikin on vähän tummahko. Mutta toisaalta kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Tästä kun kuulisi paremmin toteutun version, niin kummasti voisin nostaa pisteitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Hero's Ong 15.02.2004

Body By JAYk - Hero's Ong
Ei pääse ehkä ihan niin hyvin vauhtiin kuin nuo muut kuulemani. Toinen kitarariffi introssa kuulostaa harvinaisen tutulta. Ehkä eniten DT-tyylinen biisi näistä, vaikka tuo viimeinen onkin vielä kuulematta. Toisaalta tälläistä kuulee sen verran harvoin, että laitetaan 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SLK - Engine (ver. 1.1) 07.02.2004

SLK - Engine (ver. 1.1)
Hieman töksähtää rankasti tuossa 0:30 kohdalla. Soundipuoli on aika hyvin kohdallaan, mutta omaan makuun snare on ehkä hiukan liian tumma. Melodiat eivät aiheuttaneet kummempia väristyksiä, mutta eiköhän tämä kelpaa hyvin tanssilattialle. Jos melodiaa parantelisi liikaa, niin tämä saattaisi lipsahtaa space synthin puolelle :) Mutta jätänpä arvosanan antamatta, kun en osaa sanoa, mikä on hyvää dancea ja mikä ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 16.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Omiin korviin tämä on semmoista materiaalia, joka sopii hyvin taustalle. Kuulostaa teknisesti hyvältä toteutukselta, eikä edes pahemmin ärsytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Christian Mail 15.02.2004

Body By JAYk - Christian Mail
Tämähän progettaa aika mukavasti :) Tätä olinkin juuri kommentoimassa, ennenkuin Mikseri kaatui ja täytyy näin erikseen käydä kommentoimassa, sen verran hyvää kamaa tämä on. Alku nykii hieman 7/4 tahtiin, mutta sitten päästäänkin vauhtiin. Kolmesta ensimmäisestä ehkä toimivimmat soolot. Meno hieman hyytyy tuossa välissä, mutta loppu toimii taas hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Math Class 15.02.2004

Body By JAYk - Math Class
Jepjep, joku kiljumaan tähän kovaa ja korkealta...ei nyt ihan silti kuitenkaan. Kaikki eivät vaan ymmärrä hyvien instrumentaalien päälle. :) Onhan tässä hieman Dream Theater vaikutteitakin, mutta huomattavasti rennompaa menoa. Harvemmin Mikserissä kuulee näin hyvin toimivaa progea.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - D-Lay 15.02.2004

Body By JAYk - D-Lay
Ei ihan yhtä kova meininki, mitä noissa muissa. Alku alkaa ihan lupaavasti, mutta sitten lässähtää hieman. Tuohon delaysysteemin olisi voinut ehkä jo lopettaa, mutta toisaalta tuo intro toimii aika hyvin kertosäkeenäkin. Apua! Lisää itsesi faniksi nappula on hukassa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Scattered 15.02.2004

SpeaK(wanhat) - Scattered
Nyt taisi mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta jäipä tästä jotain mieleenkin. Muuten ihan rento biisi, mutta tuo päälimmäinen palosireenisyna rikkoo vähän tunnelmaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele thenuke - Naranja 10.02.2004

thenuke - Naranja
Parani kyllä loppua kohden ja biisissä tuo stringimelodia on parasta. Ja biisi pysyy toisaalta ihan hyvin liikkeellä. Lopun piano on hieman konemainen, mutta se lienee toisaalta tarkoituskin. Mutta eipä aiheuttanut kummempia väristyksiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele members of the motel - Fluent Poppin' 05.01.2004

members of the motel - Fluent Poppin'
Tällä kertaa oli koukot hieman vähissä verrattuna edellisiin biiseihin, sointuvaihdos siinä 0:50 kohdalla oli ihan kiva. Toisaalta olisi tehnyt mieli antaa 8, mutta tämä tuntuu olevan muuten taattua laatua, että 9 napsahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Without 08.02.2004

Formed - Without
Alkaa kivasti Kingston Wall tyylisellä melodialla. Se tuo tähän biisiin mukavasti omaperäistä otetta. Laulu taas hukkuu hieman räimeen sekaan ja ehkä siihen sopisi enemmän sitä angstiakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atalja - Winter Letters Withered (orig. version) 10.08.2004

Atalja - Winter Letters Withered (orig. version)
Mukavan hiottu biisi kokonaisuutena. Joukossa ei tunnu olevan hunoja tai edes keskinkertaisia riffejä. Laulajan ääni ja tekniikkakin on kunnossa. Äänenlaatukin on aika hyvin kohdallaan, rummuissa on ehkä vielä vähän parantamisen varaa. Paha tästä om muuta huonoa sanoa, kuin että mitään addiktiota ei toisellakaan kerralla tullut, mutta sen verran herättää mielenkiintoa, että taidan kuunnella toisenkin biisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Förster Band - Radiation #5 09.02.2004

Förster Band - Radiation #5
Erittäin hyvin toteutettu kipale. Ei nyt ihan ensimmäisellä kerralla aiheuttanut kummoista addiktiota, mutta eipä sitä koskaan tiedä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Detoxified 07.02.2004

Löyly - Detoxified
Soundit ympäröivat mukavasti alussa ja luovat mukavasti tunnelmaa, basso ei niinkään rytmillisesti haittaa, mutta hiukkasen nuo rummut häiritsevät ambientmaailmaa. Bassorumpu ehkä eniten. Toisaalta iskut on sentään soitettu vispilöillä joka auttaa hieman. Toisaalta taas rytmilliset enlementit taas riittelevät tuon äänimaton kanssa, joka tuo sen hieman neuroottisen tunnelman. Melodiossa käytetyt soundit ovat taas ehdotonta plussaa. Mellotron sopii tähän aivan loistavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 2003 28.10.2003

Darra Wonderland - Dawn 2003
Introon olisi sopinut mahdollisimman vapaa meininki, mutta taustan takia oli pakko käyttää klikkiä ja loppujen lopuksi se soolokaan ei ole aivan riittävän hyvä. <br> Rummuissa taas olisi ollut kiva äänittää niiden kahden overheadin lisäksi parilla muulla mikillä, mutta kun raiturissa on vain kaksi sisääntuloa ja ei ole mikseriä siihen väliin. Mutta ehkäpä pitää olla vain entistä tarkempi mikrofonien sijoittelun kanssa. <br> Urut on pitänyt lisätä melkeinpä jo ensimmäisestä versiosta lähtien, ja nyt sitten tuli ne lisättyä. Kivasti toimivat, mutta ehkäpä niitä olisi sitten voinut laittaa lujemmallekkin, ehkä jäivät hieman taka-alalle, kun en halunnut peittää komppikitaraa kokonaan. <br> Kieltämättä näin kitaristina soolo pääsi kyllä loppumaan kesken, ehkä vielä muutama kierto ja sitten lasku...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 2003 23.10.2003

Darra Wonderland - Dawn 2003
Eieiei, soolot ovat liian lyhyet ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 07.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Jep. Soundit aika mukavasti kohdallaan ja hammond on totta kai kiva. Ainoa vika on se, että tämä biisi ei aiheuttanut kummempia väristyksiä muuten. En tiedä sitten kaipaako hieman lisää dynamiikkaa vai mitä. Mutta sinänsä ihan lupaavaa, ehkäpä joku toinen biisi iskisi paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 07.02.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Alussa hieman hassu huonevaikutelma ainakin näillä kaiuttimilla. Säröbasso on aika kiva, mutta kaipaisin ehkä kitaraa hieman kovemmalle tuon basson kustannuksella. Toteutus on muuten toimiva, laulajakin kuulostaa hyvältä. Mutta muuten ihan jees, harmi vain että aiheuta pahemmin mitään addiktiota.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 28.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Intro kuulostaa hiukan oudolta ja Dipin räpit saavat sen kuulostamaan aika kornilta. Biitti on muuten aika hyvä, mutta jotenkaan en tykkää rnb tyylisestä rytmistä(yleensäkkään) sitten yhtään,säröbassot myös häiritsevät hieman. Mutta kaikin puolin hyvin toteutettu biisi, joka ei vain sovi omaan makuun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Interlude 1 10.08.2004

Stud Farm - Interlude 1
Hiukan lyhyt on, että tästä voisi mitään kummempaa sanoa, mutta ainakin tuo Casion halppis-syntikalta kuulostava kuvio oli loistava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Yo Jesus 10.08.2004

Stud Farm - Yo Jesus
Harvinaisen outo intro ja aika ovelasti intron urkumelodia tulee vielä loppubiisissä takaisin. Laulustemmat toimivat myös erittäin hyvin ja muutenkin biisistä jää hieman mielenvikainen vaikutelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Universal, Unlimited 10.08.2004

Stud Farm - Universal, Unlimited
Jotenkin tulee Frank Zappa mieleen näistä biiseistä. Kaipa se johtuu punaniska-asenteesta ja mielenvikaisista kikkailuista. Tarkemmin, kun kuuntelin, niin falsetissa lauletut osat tuovat myös mieleen Zapan. Kitarat jyröövöt aika hyvin koko biisin läpi ja mausteena löytyy kaikenlaista häröilyä. Eipä tästä voi pahemmin valittaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arde II - Overture 29.10.2003

Arde II - Overture
Selkeästi paras näistä kolmesta. Biisissä on huomattavasti enemmän sisältöä ja se menee mukavasti eteenpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arde II - Autumn 29.10.2003

Arde II - Autumn
Enimmäkseen aika pilipalitausta, paitsi B-osa on ihan jees. Näin lyhyeen biisiin hieman liikaa sooloja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arde II - Oddish 29.10.2003

Arde II - Oddish
Heh, ei noita juoksutuksia nyt kuitenkaan liian suurina annoksina jaksa. Biisistä kuulee kyllä, että Steve Vai on hyvin halussa(tai no, herra Vailla kikkailee vielä enemmän ja vierailee välillä jazzinkin puolella), mutta kaiken kaikkiaan ihan onnistunut biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Happi - Sad but True. (Kesken) 29.10.2003

Happi - Sad but True. (Kesken)
Vähän hassun kuuloinen riffi. Hankala sanoa mitään muuta, kun biisi on selvästi kesken.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PupuTupuna - Enlightenment 16.07.2003

PupuTupuna - Enlightenment
Monia kivoja juttuja pitkin biisiä, mutta ei vain kolahda kunnolla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele members of the motel - Ghostrider Gadget 09.08.2003

members of the motel - Ghostrider Gadget
Biisi kasvaa ihan mukavasti. Soolot ovat loistavia. EP kuulostaa hieman epävarmalta siinä jossain 1:20 kohdalla, mutta muuten aivan loistava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 02.08.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Ihmettelinkin miksi sivu näyttää lukukelvottomalta Operalla(tausta on mustan sijasta valkoinen). Bodyssa on taustavärin kohdalla vain # ja Opera päättelee värin täysin päinvastoin, kuin IE tai Mozilla. Kannattaisi ehkä kirjoittaa väriksi #000000, niin se ei mene väärin missään tapauksessa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 02.08.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Hmm...poppi-iskelmää. Kuulostaa ehkä liiankin keskinkertaiselta, pitäisin varmaan enemmän, jos tähän olisi haettu vaikka jotain etnisiä vaikutteita. Tai vaikkapa haettu vaikutteita Kate Bushilta. Laulusuorituskaan ei ole ihan täydellinen. Mutta mitäpä minä tässä höpäjän, tarkoitus oli kuitenkin varmaan tehdä juuri sitä poppi-iskelmää :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cipher's Fantasy - Two stories 02.08.2003

Cipher's Fantasy - Two stories
Tästä ei tunnu jäävän käteen muuta, kuin ensimmäisen osan kiva melodia. Ehkä olen vain liian väsynyt :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cipher's Fantasy - Mixed notes 02.08.2003

Cipher's Fantasy - Mixed notes
Sinänsä kivaa ja päätöntä kikkailua, mutta loppujen lopuksi ei tunnu omaavan päätä eikä häntää. Mutta loppujen lopuksi täytyy antaa lisäpisteitää soittotaidosta. En voi olla kuin kateellinen ja palata harjoittelemaan metronomin pariin :) Genrevalinnoista sen verran, että luulisin, että mikseristä löytyy osuvampiakin genrejä. Slowly Towards The Future tuntuu liukuvan progressiivisen metallin puolelle ja sitten lopuillekkin varmaan löytyisi joku sopiva genre, kun vaan ottaisi selkoa noista mikserin genreistä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cipher's Fantasy - Slowly towards the future 02.08.2003

Cipher's Fantasy - Slowly towards the future
Unohdin mainita, että piano kuulosti hieman tunkkaiselta, pieni lisäkirkkaus ei olisi pahitteeksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cipher's Fantasy - Slowly towards the future 02.08.2003

Cipher's Fantasy - Slowly towards the future
Näistä kolmesta kappaleesta rakenteellisesti toimivin. Paljon mukavia kikkoja, eikä biisi pääse yltymään älyttömäksi kitaramasturbaatioksi. Puuttuu ehkä se jokin, mikä löytyy noilta maailmanluokan artisteilta, mutta eipä mitenkään paha...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Rock'n'Cheese (EJ Buzz demo) 17.02.2004

Elektrojänis - Rock'n'Cheese (EJ Buzz demo)
Tämä on kyllä ilmiselvää pelimusiikkia. Tykkäsin kyllä. Rummut ovat toisaalta aika konemaiset, mutta niiden muokkaaminen saattaisi pilata koko pläjäyksen tunnelman :) Laitetaanpa nyt numerokin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele members of the motel - Sunny Sidewalks 09.08.2003

members of the motel - Sunny Sidewalks
Biisi toimii pelkkien soolojen varassa aivan loistavasti. Itse en olisi heti laulua lisäämässä, vaikka jotkut ovat sen lisäämistä aina ehdottelemassa. Oikealla basistilla ja rumpalilla biisi saataisiin todennäköisesti groovaamaan vielä paremmin,mutta hyvinhän se toimii näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 17.02.2004

Darra Wonderland - Dawn
Jep, kun näitä vertailee yleiseen äänentasoon, niin alkaa tuntua siltä, että pitää oikeasti alkaa käyttämään kompressoria. Mutta minkäs teet, kompressoimattomat rummut vievät aika reippaasti tilaa. Ja kaikki soittimet on ihan oikeasti soitettu, koneillahan se olisikin liian helppoa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 15.02.2004

Darra Wonderland - Dawn
Nyyh, meitsi on väärinymmäretty taiteilija :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 28.10.2003

Darra Wonderland - Dawn
Hmm..tätä versiota on aika hankala ylittää,vaikka kuinka yrittää.Ehkä vika onkin juuri siinä. Nykyään tuntuu omaan korvaan hiukan hitaalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 21.10.2003

Darra Wonderland - Dawn
Ei ei...ei tähän lauluja ole tulossa. Mutta uusintaversio kuitenkin lähiaikoina, kunhan miksailen sen valmiiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 30.03.2003

Darra Wonderland - Dawn
Pitää paikkansa. Bändistä puuttuu osaava sanoittaja/laulaja :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele LLex duo - Human Click 14.03.2003

LLex duo - Human Click
Experimenta olisi oikeastaan oikea genre, mutta tuo electronic hämää siinä edessä, kun tässä kuitenkin on kyse akustisilla soittimilla soitetusta musiikista. Mutta ehdotuksia sopivammasta genrestä otetaan vastaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delight Lost - Cold 14.07.2003

Delight Lost - Cold
Biisillä on kyllä hauska lopetus, jossa tosin huono englannin ääntämys hiukan vaikeuttaa sanojen ymmärtämistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delight Lost - Private Territory 14.07.2003

Delight Lost - Private Territory
Kitarat kuullostavat mielestäni hieman tunkkaisilta, mutta ehkä se on tarkoituskin. Mutta ihan OK biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Funky Bone Experiment - the Funky Bone Experiment - Winter Dream 29.10.2003

the Funky Bone Experiment - the Funky Bone Experiment - Winter Dream
Hmm...tulee vanhat trackeriajat mieleen. Sähkökitara kuulostaa aika hassulta, mutta se tuntuu olevan aika normaalia jäljitelmissä. Mutta periaatteessa ihan hyvä biisi, kaipaisi vain vähän inhimillisempää otetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Funky Bone Experiment - the Funky Bone Experiment - Winter Dream 29.10.2003

the Funky Bone Experiment - the Funky Bone Experiment - Winter Dream
Hmm...tulee vanhat trackeriajat mieleen. Sähkökitara kuulostaa aika hassulta, mutta se tuntuu olevan aika normaalia jäljitelmissä. Mutta periaatteessa ihan hyvä biisi, kaipaisi vain vähän inhimellisempää otetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Sano vaan mix! 11.03.2003

Boredomi - Sano vaan mix!
Soittopuoli toimii, mutta sanoitukset ja laulutyyli tökkii hieman alussa. Loppua kohden kyllä paranee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa 15.02.2004

Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa
Mukavaa piristystä tähän väliin. Intron palapeli rakentuu vähitellen ja sitten biisi jää jumiin hetkeksi. Ja sitten vähitellen koneeseen tulee taas eloa ja loppu yllättää jo iloisesti :) Taidanpa pistää tämän talteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Siperia 16.02.2004

Elektrojänis - Siperia
Introsta kun leikkasi muutaman sekunnin alusta pois, niin se olisi hieman parempi. Soundit ovat sopivan kieroja. Jää kyllä hieman jumiin, mutta toisaalta se on vain makuasia :) Toisaalta hieman mitäänsanomaton kommentti, mutta se kuvastaa toisaalta mielialaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Pakarahumppa 20.07.2003

Aaltopiiri - Pakarahumppa
Nostetaanpa tätä hieman. Tuleepa mukavaa vaihtelua TOP-listoille :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - feat. Groundbreaking - Riisto 09.08.2003

Stocco - feat. Groundbreaking - Riisto
Mielenkiintoiset soitinvalinnat. Ei löydy minkäänlaisia perinteisiä koukkuja ja ei aiheuttanut mitään ihmeempiä kieroutuneempia värinöitä. Mutta annetaan nyt kuitenkin arvosana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhojen Biisien Hautausmaa - Night in Otokylä 17.06.2004

Vanhojen Biisien Hautausmaa - Night in Otokylä
Hiukan pelottavalta kuulosti tuo alku, kun ihan satunnaisotannalla pistin tämän tulemaan. Sen perusteella ei ihan osannut odottaa mitä on oikein tulossa :) Äänimaisema on aika mukava, komppi hakkaa toisiaan ehkä hiukan liikaa alussa päälle. Lopussa mukaan tuleva bassokuvio on myös aika kiva lisä. Harmi, että vaan jää näin lyhyeksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Delicious and bare 09.08.2003

Stocco - Delicious and bare
Aika minimalistinen, vähän aineksia eikä mikään niistä kolahtanut kunnolla. Kompistakin puuttuu Drum'n Bass:lle tyypilliset takapotkut. Mutta vähän kylmiltä joutuu arvostelemaan, kun en ole kuunnellut pahemmin Dn'B:tä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly 09.08.2003

Stocco - Leave immediatly
Ekalla kerralla kuulosti aika junnaavalta, mutta kun ekan kerran sain selvää sanoista,niin suupielet nousivat hieman ylöspäin.
8