Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 129 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Chili 03.06.2007

gerana - Chili
Positiivista tunnelmaa. Sopii hyvin näin kauniiseen kesäiltaan. Sointukuvio jumittaa paikallaan, mutta tässä se on hyvä asia, kun melodiat/äänimaailma muuten ympärillä vaihtelee tarpeeksi. Kaikinpuolin kiva kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Rain 23.01.2007

Necessary_Evil - Rain
Pieni Laihialan Ville vivahde laulajan äänessä. Rummuissa aika kolinasoundit, mutta eipä nyt puututa niihin kun ei kuitenkaan mistään studionauhotuksista ole kyse. Ihan kelpo junttausta tämä on, hyviä riffejä löytyy ja kokonaisuus muutenkin hyvin kasassa. Ei mitään mullistavaa mutta ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 22.01.2007

Control Banned - No Place Like Home
Hyvä biisi! Gruuvia löytyy ja muutenkin kaikki on mukavaa. Hymyilyttävää menoa hyvillä soundeilla. Kaikki osa-alueet tuntuu olevan hallussa. Keep funkin'!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä 23.01.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä
Kyllä tässä ideaa on vaikka mihin. Hyviä kitarajuttuja ja urut on hyvän kuuloset. Kertsi on tarttuva. Vähän tuotantopuolessa on vaan puutteita mutta muuten jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Plaguebearer 23.01.2007

Mustaruhtinas - Plaguebearer
Tylyä. Paremmin ansaitsisi nauhottaa tämä biisi. Ihan kelpo kuuloista rääkymistä mutta jää aika mitäänsanomattomaksi juuri tuotantopuolensa takia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 22.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Tykkään noista kitaroista, niissä on kivasti jotain kansanmusiikkimaisuutta :) Harvemmin tulee suomirokkia kuunneltua mutta tämän kuunteli oikein mielellään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 22.01.2007

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Voi että on hienoa leijuntaa. Kaunista ja pysäyttävää. Tähän ei mitään lisättävää keksi, kaikki on niinkuin pitää. Shpongle ja OTT tästä luonnollisesti tulee mieleen, mutta ei kuitenkaan liiassa määrin. On tässä ihan selvästi oma juttunsa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Immonen / Koski -Encounter - Paperhouse of his life 03.06.2007

Immonen / Koski -Encounter - Paperhouse of his life
Oikein miellyttävää ja kaunista. Pienieleistä mutta silti tässä on niin paljon. Rakenteellisesti hyvä, vaihteleva ja kasvava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 22.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Hyvä laulaja. Siinä on jotain sellasta Burton C. Bell:mäisyyttä mikä kuulostaa mun korvaan hyvältä. Biisi on aika tälläinen perusmättö. Sinänsä ihan hyvä, mutta ehkä vähän tylsäksi jää. "Pääriffi" on hyvä, siihenki vois vaikka loppupuolella lisätä taustalle toisen äänen tai jonkun muun lisämausteen. Mutta joo, kelpo mäiskintä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 22.01.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Tämähän kuulostaa hyvältä. Varsinkin kun on ollut pieni Coldplay vaihe muutenkin päällä musiikin kuuntelussa, niin tämä istuu siihen todella loistavasti. Hieno biisi, varsinkin lopun piano on mui bueno. Pitääpä kuunnella muutkin biisit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 06.01.2008

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Vallan mainiota poppia. Helppoa kuunneltavaa mutta kuitenkin mielenkiintoisesti rakennettu, että mielenkiinto säilyy/kasvaa koko kappaleen ajan. Erityisesti pidin basso- ja kitaralinjoista jotka mukavan funkahtavasti ajavat biisiä eteenpäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Grazy Man 23.01.2007

Tyylisekous - Grazy Man
Hyvät nuo kitarat. Muutenkin hyvän kuulosta, mutta aaaaivan liian lyhyt, tässä olisi ollut ideaa vielä muutamaksi miinutiksi lisää ;). Mutta niin, hyvä se näinki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obsidian - Craftworld 03.06.2007

Obsidian - Craftworld
Hyvää jumistusta. Ajatukset leijailee jossain kaukana kauniissa. Pitääpä ottaa koneelle myöhempiä jumitustilateita varten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 24.10.2006

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
No mutta tämähän hyvä. Hyvä meininki, loistava laulaja. Mukavia rytmittelyjä ja kivoja kikkailuja. En oikein edes tiedä mitä muuta sanoa. Otan tämän koneelle, että voin nauttia tästä hyvästä biisistä tulevaisuudessakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 24.10.2006

Pyromaniac - LÄPI
Heh, tämähän sai naaman virneeseen. Aika menoa, hyviä riffejä löytyy kyllä. Asennemusaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 24.10.2006

Faro - Medusa
No mutta tässä on hyvä biisi. Hyvät nuo urut kyllä. Loistava laulaja, todella hieno ja vahva ääni. Kokonaisuus on bueno.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 24.10.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
Aika leppoinen biisi kaikenkaikkiaan. Bassosoundi on hyvä. Jumittavaa meininkiä. Vielä jonkun koukun tähän kaipaisi tuomaan monipuolisuutta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 23.01.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Kyllähän tätä jumittaa. Bassolinja toimii hyvin. Aika sumea äänimaailma mikä sinänsä sopii tähän todella hyvin, mutta ehkä jotain pientä kirkkautta voisi tuoda jollain lisäelementillä. Pienessä tumussa toimisi paremmin, näin vesiselvänä käy vähän puuduttavaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 24.10.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Hyviä nuo blibblibliblib äänet, muutenkin kivan mystinen ja usvainen tunnelma. Mutta kyllä tähän tarvisi paljon enemmän vaihtelua, laajempaa äänimaisemaa. Rumpulinjassakin voisi tapahtua hieman enemmän ja välillä kasailla enemmän elementtejä mukaan. Nyt ratsastaa liiaksi samalla idealla alusta loppuun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Falling to Pieces 24.10.2006

Ever Since The Day - Falling to Pieces
Hyvät kitarat säkeistössä. Aika amerikkameininkiä. Aika hittiainesta jos tuotanto olisi vähän kirkkaampi ja selkeämpi. Mutta biisi ihan biisinä erittäin toimiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 23.01.2007

Ever Since The Day - Crash
Tarttuvaa rockiahan tämä. Ei nyt mitenkään suuremmin erotu muista tämän tyylin artisteista. Hieno kitarasoolo tästä jäi parhaiten mieleen. Radiohittirokkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 23.01.2007

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Njooh, aika perusmeininkiä siihen verrattuna mitä mikserissä vastaan yleensä tulee. Ihan veikeät taustat. Ja onhan tässä hyvätkin hetkensä, esim. kerto on jees. Ei voi haukkua mutta eipä oikein kehuakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Lihapulla 14.09.2006

Turingin poppikone - Lihapulla
Että sellasta. Varsin juustoista poppia :D. Ihan hauska. Sävellyksellisesti ihan toimiviakin juttuja, muttei tämä nyt kuitenkaan niin iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - Paskiainen 14.09.2006

Dokumentia - Paskiainen
ihan menevää autotallirokkia. kännissä varmasti toimisi hyvinkin pienellä pään heilutuksella maustettuna. jotain tämä jää kaipaamaan, ei ollut oikein mitään varsinaista koukkua mikä olisi temmannut mukaansa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 13.09.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Tämähän on menevää meininkiä. Äänenlaatu nyt on vähä mitä on, mutta se ei tässä mitään haittaa. Säkeistön kitarajutut toimivat todella hyvin. Soolokin oli hieno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier 13.09.2006

Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier
Hienot on atmosfäärit. Oikein mukavan tunnelmallista ja maailailevaa. Erittäin onnistunutta chill outtia ainakin minun makuuni, pitääpä latailla koneelle asti. Good job!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dark DADAism - Twisted Tale 14.09.2006

The Dark DADAism - Twisted Tale
Vaikka nyt ei niin tosissaan olekkaan tehty niin varsin hyviä ideoita tästä löytyy. kauniimman ihmislajikkeen edustaja veti ihan hyvin ja rumempi taas vähemmän hyvin. joitain hyviä melodioita ja riffejä mutta kokonaisuus oli vähän turhan liian sekametelisoppa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - XXL TRIP 24.10.2006

Rasta Psygedelia - XXL TRIP
Vähän turhan pelimäiset soundit. Ja nuo rytmit menevät kyllä välillä aivan turhan sekaisin, ei enään edes toimivalla tavalla. Enpä tästä muutenkaan oikein löydä minkäänlaista tarttumapintaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 22.01.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
RRROOOCkk!! Aivan mahtava meininki. Kaikinpuolin nappi biisi. Sopivasti oma juttu, ettei vertauksia muihin edes tarvisi sanoa. Loistobiisi, koneelle lähti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 14.09.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Johan on hieno biisi. Kyllä tämä biisi varmasti houkuttelee asiakkaita kullinmyyjän kojulle mikäli tämä siellä taustalla soi. Sopivan häiriintynyttä, ja sopii eritoten tälläiseen kuumehoureiseen tilaani.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta 24.10.2006

Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta
Biitti ihan jees, sopivan mystinen ehkä vähän turhan nykivä. Saisi olla hieman letkeempi. Räpit on aika laiskan kuuloset, molemmilla. Vaikuttaa siltä ettei olla ihan 100% panostettu tähän. Sanat ihan ok, muttei niistä saanut kaikkea irti koska sitä hehkutusta ja asennetta ei ollut oikein muuten mukana.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Paha enne 23.01.2007

Pahaluu - Paha enne
Sopivan räkäistä meinkiä, ja "autotallinauhotus" laatu sopii tähän hyvin. Hyvin junttaa alusta loppuun, eikä jätä kuulijaa kylmäksi missään vaiheessa. Hieno veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus 23.01.2007

Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus
Että sellasta trippailua. Supermariosienet alkaa loikkia pään sisällä ja Koopat soittaa synaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Omdurman 24.10.2006

superdurak - Omdurman
Tässä olisi ideoita vaikka mihin. Hyvät perkussiot. Muuten jäi aika vaisuksi. Hyviä sointukuvioita kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 14.09.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
On kyllä mukaansa tempaava biisi. Kaikki toimii hyvin, hyvä rytmiosasto, hyvät synasoundit ja erittäin hyvä laulaja. Erittäin ammattitasoista touhua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 13.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Hyvä riffi alussa. Äänenlaatu on vähän mitä on. Laulukin on vähän liian vonkumista. Musiikkia saisi miksata lujempaa suhteessa lauluun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 13.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
varsin mielenkiintoinen pläjäys. tsaikedeliaa tosiaankin. windows media playerin väriambienssi juttu toimii tämän kanssa paremmin kuin hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 13.09.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Hieno teos. Sopivan hypnoottinen ja kaaosmainen. epämääräiset kitarajutut toimii hyvin tässä tuoden sekavaa tunnelmaa. Mielenkiintoinen ja mielikuvia luova.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 13.09.2006

Kalkutan Konepaja - Money
ihan repäisevä ja pirteä punkkipläjäys. harvemmin tulee kuuneltua mutta tällaisina annoksina toimii oikein hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 23.01.2007

Randomtalks - The Day Above Me
Hienot ja avarat äänimaisemat alkuun. Kauniita melodioita tuo bassosoundi toimii hyvänä kontrastina niille. Ehkä hieman "aidommat" ja tunkkaisemmat rumpusamplet olisin tähän kaivannut, nuo ovat ehkä hieman liian terävät. Skeba sopii myös hyvin tähän, tosin sillä olisi saanut revitellä vähän enemmänkin ;). Kokonaisuudessaan oikein kelpo tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Mind Matter 28.10.2005

Warehouse of Distant Dreams - Mind Matter
Synkkää, utuista ja kaunista tunnelmaa. Heleät kitarat istuvat todella hienosti kappaleeseen. Rummut myös ovat hyväsoundiset. Kaikinpuolin jälleen hienoa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 28.10.2005

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Kyllä se on tosiasia että Kalkutan Konepaja on ehdottomasti Mikserin parhaimmistoa rockmusiikin saralla. Taas on todella mukavan leppoisaa, vaihtelevaa ja samalla menevää meininkiä. Loistavaa. Tällä kertaa pitää lisätä itsensä faniksi, niin löytää tämän yhtyeen myöhemminkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Haavekuva 28.10.2005

Riku Rotten Project - Haavekuva
Jahas, uutta Rikua. Taas on meininki kohdalla. Hieno kitarariffi ja hyvä kertsi tästä löytyy. Veikeä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 28.10.2005

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Melodioissa ainakin paistaa hitin ainekset. Laulaja saisi ehkä laulaa hieman "herkemmin", säkeistöissä siis. Laadukasta ja tunnelmallista on kyllä. Perushitti. Hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - Cold trails, long roots 28.10.2005

Nosdrama - Cold trails, long roots
Alkaa ainakin hienosti. Hienoa ja kaunista kitarointia. Mukavasti jumittava biisi muutenkin. Ehkä hieman synkemäpään olotilaan sopisi paremmin. Tälläinen melankolinen meininki kyllä usein minulle toimii, joten pitääpä latailla koneelle ja kuunnella myöhemminkin. Hyvä kappale kaikenkaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - False Beliefs 28.10.2005

Janei - False Beliefs
Mukavan rauhoittavaa tunnelmaa. Tätä juuri tarvitsin tähän kommenttirinkiin kaikkien rock/metal kappaleiden sekaan. Tämä auttaa taas jaksamaan kommentoimista. Hieno sävellys. Hyviä sointukulkuja. Kappale kulkee hyvin eteenpäin eikä rupea pitkästyttämään missään vaiheessa. Kaunista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - raskasta unta 28.10.2005

ranca - raskasta unta
Aika perus suomirock tavaraa, ei kuitenkaan onneksi sellaista radiosoittokuraa vaan ihan mielenkiintoista jytää. Vähän soundeissa olisi parantamista, kitarasärö vähä liian tönkön kuuloinen (komppikitaran siis). Hyviä melodoita kuitenkin jotka tekee tästä hyvän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Dire News 05.05.2007

Celestial Aeon Project - Dire News
On kaunista.. Pienieleistä ja mielikuvia piirtävää. Tähän vain uppoutuu täysin eikä keksi edes mitään kirjoittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Elämä on helppoo 17.10.2005

FEL - Elämä on helppoo
Ihan on leppoisaa tunnelmaa. Juuri tälläinen sohvalla/sängyllä lokoilu biisi. Silmät kiinni ja antaa virran viedä. Äänimaailma on kunnossa kuten myös melodiat. Tykkään kyllä. Ehkä joku koukku vielä lisäksi, mutta näinkin menee oivallisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 17.10.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
On kyllä tiukkaa meininkiä. Siis tämähän oikeastaan aika vitun hyvä. Hienot taustat, hyvät räpit. Eipä tästä oikein mitään puutu. Jämäkkä paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Tämä tuli kyllä nyt hyvään saumaan tässä kommenttiringissä. Todella kaunista ja rauhoittavaa tunnelmaa jonka ansiosta jaksaa taas kommentoida lisää kappaleita. Hieno sävellys. Pitääpä ruksata itsensä faniksi, että muistaa tulla kuuntelemaan toisetkin sävellyksesi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 28.10.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Todella hienoa tunnelmaa jälleen. Voisin kuvitella tämän jossain jouluaiheisessa elokuvassa. Hymyhän tässä leviää kasvoille kun tätä kuuntelee. Kaunista. Hiljentää kuuntelijan. Ryuichi Sakamoton sävellykset tästä hieman tulee mieleen. Loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 17.10.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Kyllä taas on Likaklubilla hieno meininki. Hyvä biisi kaikinpuolin, hyvät riffit ja soolo. Tausta Oooo-ottelut sopivat biisiin kuin nyrkki vitt... Tässä on sitä oikeaa rokkenrolli tunnelmaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Tiedän 17.10.2005

Stonecold Zombie - Tiedän
No johan on :D. Flipperi soittaa rokkia. Aika hauskaa ja pirteää meininkiä. En nyt tiedä kuuntelisinko kovin montaa kertaa tätä kappaletta, mutta näin kerran toimi hyvänä piristysruiskeena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 17.10.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Paikoitellen hienon kuuloista meininkiä, joskus soundeissa olisi hieman parantamisen varaa. Hienoja melodioita tästä kyllä löytyy, mutta niitä saisi olla monipuolisemmin. Näin "pitkäksi" kappaleeksi tässä pitäisi olla vielä joku mielenkiintoa uudelle tasolle nostattava koukku, mutta se jää nyt puuttumaan. Rummut saisi myös olla paljon monipuolisemmat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Packing the Gear 28.10.2005

Van der Phunck - Packing the Gear
Very relaxing and nice track. Those c64 sounds fit into the song perfectly. Interesting and at the same time beautiful track. Good.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 17.10.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Hienoja riffejä ja hyvä fiilis kappaleessa. Ja se hyvä fiilis välittyy luurien kautta tännekkin. Loistomeininkiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 17.10.2005

Mind's Pressures - No Kids
Loistavasti lähtee käyntiin. Hyvää runttausta hienoilla riffeillä. Menevä biisi joka ei jätä kylmäksi missään vaiheessa, vähän jotain miksausteknisiä vikoja oli, mutta se ei tässä haittaa mitään. Harvoin tulee tälläisiä täälä vastaan ja varsinkaan näin hyviä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Sihvonen - Reggae -otus 19.08.2005

Toni Sihvonen - Reggae -otus
Aivan mahtavaa tunnelmointia. Kitarasoundit ovat niin makoisat että huhhuh. Silmät kiinni ja antaa virran viedä. Tyylikästä jammailua juuri minun makuuni, tälläisestä kitaroinnista minä pidän. Buckethead tulee väkisinkin hieman mieleen. Ahh. Tätä minä tarvitsin. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BeDimmed - Reverse evolution (vanha mix) 30.07.2005

BeDimmed - Reverse evolution (vanha mix)
Äänenlaatu on kyllä hyvin huono, mutta siihen ei tässä tarvi puuttua. Pääasia että saa itse kappaleesta hyvin selvää. Ihan hyvä biisi, laulajan murinaääni voisi olla parempikin. Nyt kuulostaa siltä kuin kuka vaan olisi laitettu mikrofonin ääreen. Sävellyksellisesti menevä ja toimiva kappale. Tykkäsin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kesä05 29.07.2005

Three Gees - Kesä05
Heh, biitti kuulostaa joltain tv-mainos/piilokameraohjelma musalta. :) Mukava varmastikkin on ollut tätä tehdessä ja tunnelma on ollut korkealla, mutta valitettavasti se ei tänne minulle asti ulotu. Letkeämmin saisi vetää, nyt kuulostaa ehkä hieman väkisin väännetyltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 30.07.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
Ihan toimivaa tavaraa. Rauhallista radio suomirock/poppia, mikä minulle ei juurikaan käy muuta kuin taustamusiikkina. Laulajalla hieman kinnaamista ja jotenkin aran kuuloinen paikoitellen. Ihan hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Red Roses 29.07.2005

Thego - Red Roses
Nyt kyllä hiljentyi tämä tyyppi. Todella surullista ja kaunista. Ja taidolla tehty. Laulajalla hyvä ääni, sointukuviot toimii ja oikeastaan kaikki muukin. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 29.07.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Eipä tästä nyt oikein saanut mitään irti. Sillä idealla tehty että sanotaan vaan monta kertaa vittu, sun muita kirosanoja. Ei tässä sitten oikein muuta ollutkaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Shake It 29.07.2005

Creepy Dölls - Shake It
Hienot Jimi ulvahdukset alussa. :) Muutenkin tälläistä hendrix meininkiä tässä on. Kaikinpuolin menevä ja jamittava biisi. Loistavaa kitarakikkailua, uppoaa kyllä tässä tilanteessa minuun todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Fucking Deja Vu 19.07.2005

Arcane - Fucking Deja Vu
Perkeles että on kova veisu! Juuri minulle mieleiset raskaat soundit ja muutenkin biisissä on munaa. Tyylikkäitä ja mieleenpainuvia melodioita täynnä. Tälläinen suomalaisen metallin perustunnelma tässä on vahvasti läsnä. Taidokasta materiaalia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 19.07.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Taidolla tehty sävellys, myönnetään. Mutta liian pliisua minun makuuni, ja hieman tälläistä liian tavanomaista suomi-pop/rock tavaraa. Laulajalla on kyllä tähän musiikkiin hyvin ominainen ääni. Radiohittibiisin ainekset tässä on. Joillekkin hyvä, minulle ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Rakkauden kesä 29.07.2005

Stonecold Zombie - Rakkauden kesä
Toivottavasti tätä ei tosissaan ole tehty. :D Mutta eipä tämä parodianakaan oikein toimi, tälläisiä on niin paljon, että ei jaksa oikein edes hymyilyttää enään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kaupan 19.07.2005

Three Gees - Kaupan
Hmm.. Taustat kyllä toimii kohtuu hyvin, mutta sanoitukset eivät oikein natsaa. Taitoa kyllä on sen kuulee. Hieman tylsähkö mutta ei sentään liian. Kyllä tämän pari kertaa kuunteli ihan helposti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 27.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Tämä on taas yksi niistä kappaleista joka todistaa että hanuri on hieno soitin. Toimii todella hyvin. Eipä ole ennen mikserissä näin laadukasta pop-sävellystä tullut vastaan. Ei ole mikään perus tylsä suomipoppi renkutus vaan tähän on panostettu. Stemmalaulut ovat mahtavaa kuunneltavaa, mitä nykyään suomalaisessa popissa harvoin tulee vastaan. Tosin suomalaiseen pop-musiikkiin perehtymiseni on lähinnä radion kuuntelua. Mitään en tässä muuttaisi, kaikki on kohdallaan. Ja vielä kerran erikoismaininta haitarista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Leave No Stone Unturned 27.06.2005

.erAze. - Leave No Stone Unturned
Ihan hyvinhän tämä rullaa. Kitarasoundissa saisi kyllä olla hieman enemmän munaa. Soolo soundit tosin ovat todella toimivat, mutta muuten jää vähän vaisuksi. Rummuissa sama homma. Munaa lisää! Kuulostipa se homolta... Mutta niin. Sävellyksenä ihan toimiva pläjäys. Kitarasooloilut pelastavat tätä biisiä paljon. Ilman niitä olisi jäänyt liian tylsäksi. Laulajalla hyvä asenne ja hyvä ääni, siitä plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 30.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Hieno itämainen kuvio heti alussa, lupaavaa. Laulajalla on hyvä ääni. Kitara(t) on miksattu hieman liian kovalle muuhun musiikkiin verraten. Eritoten rummut jäävät mielestäni ehkä hieman liian taka-alalle. Kitarasoolo oli helvetin hieno ja muutenkin hyvä soundi tuossa. Ammattitaidolla tehtyä musiikkia sen huomaa. Hyvä kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 21.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Jahas jotta tällänen kannanotto :D. Pitäisi varmaankin kyllä vetää ensin ne vappukännit niin voisi toimia paremmin. Nyt vähän vain hymyilytti joissain kohdissa mutta eipä sen suurempaa reaktiota aiheuttanut. Voisin kyllä tallentaa koneelle ja kuunnella vappuna uudemman kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 30.07.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Oi, kyllä nyt tulee hienoa meininkiä. Metallica paistaa aika hyvin läpi. Hienoja melodioita, ja hienoja sooloja täynnä. Tämähän on kuin kooste, metallica, iron maidenin yms. kappaleista. Poimittu riffejä sieltä täältä, varioitu hieman ja kasattu yhteen. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu 06.04.2005

Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu
Ei perkele! Mikserin jimi henkka on kyllä taas päräyttäny ilmoille sellasenki biisin että oksat pois. Tämä on niin vangitseva biisi ettei tästä edes meinaa osata sanoa mitään. Viidettä kertaa pyörii nyt putkella. Kitarakuviot groovaa hienosti ja tässä on juuri sellainen sopivan mystinen tunnelma. Bassokuvio täydentää kappaleen lopullisesti. Tämä tulee soimaan meikäläisellä ja usein!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Düsseldorf 30.04.2005

Snakepath - Düsseldorf
Mielenkiintoista. Se on sana joka tätä mielestäni parhaiten kuvaa. Tuollaista vuorenpeikkojen mörökölli meininkiä noissa melodioissa on mikä viehättää. Ahh.. bossanova leijailua.. Peikkojen seasta pääsimme rentoutumaan kuumille etelä-amerikan rannoille. Hawaipaidat päällä ja läpsyttimet jalassa.. Jahas sitten tuli ampumavälikohtaus josta seuraa kiivas takaa-ajo. Poliisit jahtaavat Duke Nukemia joka yhtäkkiä hyppää commondore 64:seen jossa vuorenpeikot taas ottavat vallan. No niin, sitten päästiin hetkeksi nykyaikaiseen toimintaelokuvaan josta miltei samantien hypätään High Landeriin... Saatanallisia viestejä. Ja taas vuorenpeikot rupesivat pelailemaan commondorella. Ja loppusävärit vielä. Perkele! Vaikka näinkin pitkä oli niin ei itseäni lainkaan ruvennut pitkästyttämään. Mielikuvien avulla tästä sai paljon irti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu 29.07.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu
Ei putoa vaikka kuinka päin yrittäisi kuunnella. Ei irtoa huumoria, eikä mitään muutakaan tästä kappaleesta. Ehkä olen liian huumorittomassa tilassa tällä hetkellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 30.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
No niin.. suomirokkia. Laulajalla tuntuu olevan välillä hieman hakusessa, mutta erittäin hyvä ääni on tälläiseen musiikkiin. Tuo säkeistöjen ja kertojen välinen temmonvaihtelu tuo kyllä hyvän lisämausteen tähän. Sanat ovat perus "suomirokkikliseiset", niin kuin esimerkiksi kaikissa Yö:n kappaleissa. Koko pakettina ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Rakkaus on leipää 11.03.2005

Erotiikan - Rakkaus on leipää
Hieno kitara. Siis todella hieno. Eipä ole ennen mikserissä tullut vastaavaa eteen. Omaperäistä, tyylikästä ja sopivasti huumorilla? höystettyä tunnelmointia. Tulee tunnelmasta mieleen jopa Bucketheadin colma ja electric tears levyt. Taidampa ladata koneelle ja kuunnella vielä useamman kerran.. Ruisleipä roks!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 06.02.2005

FOTO - Jäätää
Kuulostaa hyvältä. Lähtee hyvin liikkeelle ja hieno rumpukomppi tekee tästä juuri minulle mieluisan. Muutenkin kappale on sovitettu todella hienosti. Kaikki elementit natsaavat toisiensa kanssa. Akustisesta tuli välillä jopa mieleen scorpionsin hittiballadi, mutta ei onneksi liikaa. Hyvä laulaja kruunaa tämän lopullisesti. Hieno kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Destroyers 20.01.2005

Sigkk - Destroyers
Erittäin hyvä biisi tähän yötunnelmaan. Rauhallista ja kaunista tunnelmointia alussa, melodiat kohdallaan ja tuo kitarsoundi on kyllä makoisa. Tuosta raskaammasta kohdasta tulee jälleen metallican instrumentaalit mieleen. Tuo n. 4.20 alkava kitara sooloilu kyllä loi tälle pisteen i:n päälle. Huomaa että tähän on kulutettu aikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 28.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Tämä on sellainen tapaus, että suljen korvani sanoituksilta sekä laululta muutenkin ja keskityn itse musiikkiin. Äänimaisema ainakin on ihan hyvä, kaikki on hyvin miksattu suhteessa toisiinsa. Kitaroissa suht sopivasti jytinää, mutta ei liikaa. Liian munalliset tähän ei olisi kyllä sopinutkaan. Kitarasooloa olisi hivenen voinut hioa, enemmän sellaisia mieleenpainuvia melodioita eikä pelkkää päätöntä tilutusta. Tuosta kohdasta josta tulee vuorenpeikkojen tanssi mieleen pidin eniten. Tälläisen metallin ystävälle varmasti toimiva, minulle ei niinkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D'partment - Last Kiss With God 25.11.2004

D'partment - Last Kiss With God
Tämähän lähti hyvin liikkeelle tosin nuo uliuli äänet olisi ehkä voinut miksata ehkä hieman pienemmälle..no joo. laulajalla on myös ihan kaunis ääni ja laulutaito myös on hyvä. Sävellyksenä onnistunut ja muistuttaa hyvin paljon himin tuotantoa jos olisi vain mieslaulaja. Jotain pikku koukkuja ja kikkailuja olisi saanut olla hieman enemmän. Kaikin puolin hyvin tuotettu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 21.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Silmiin avautuu näkymä neljästä nahkahousuisesta kasarihevarista jollain stadionkeikalla. :D Yleisö on hiljentynyt ja zipot on kaivettu taskuista luomaan tunnelmaa. Kertosäkeessä yleisö mylvii mukana ja tunnelma on katossa. Jos tämä biisin avulla ei käy flaksi niin ei sitten minkään. Niin herkkää, niin koskettavaa. Hiljennyn hetkeksi ja tirahutan kyyneleen....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Olemattomat sanat (versio 3) 07.04.2005

Wack - Olemattomat sanat (versio 3)
Aivan loistava meininki tässä. Tämä sai aikaan jopa sen hienon tunteen että kylmät väreet rupesi virtaamaan läpi kehon. Kitara funkkaa ja nuo urut on kyllä niin mahtavat. Kaikki on sovitettu täydellisesti yhteen ja paketti on toimiva. Letkeä kesäfiilis tästä tulee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hienduranse - Hienduranse 11.11.2004

Hienduranse - Hienduranse
Ilkeästi kitisee, korvat meinaa mennä.. no mutta hienoa jytkettähän tämä on. Tämän ku vetäis ehkä hieman pehmeämmillä mutta silti helvetillisellä säröllä ja laittaisi taustalle ihan perkeleen matalan basson hakkamaan niin kyllä toimisi. Sävellyksenä hyvä mättö, yksitoikkoinen mutta hyvä silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 10.11.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Voi että tästä tuli hyvä olo kuunnellessa, hymy leviää kasvoille ja jalka alkaa lyömään tahtia musiikin mukaan. Juuri tälläistä leppoisaa menoa jammailuhengessä, ei mitään liian huolellista vaan mukana on sitä letkeyttä. Urut ovat todella siistit. Kliseitähän nyt toki on mutta eipä tälläistä paljon niitä ilman tehdäkkään, kliseissä ei ole mitään pahaa niin kauaa kun ne ei ärsytä ja tässä ne eivät ärsytä. Juuri tätä ennen kuuntelin kaartamon onnenkulkuria ja tässä fiilis jatkui. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Temple of gore - Southern Lord 11.11.2004

Temple of gore - Southern Lord
Ei muuta Barnes murisemaan päälle niin hyvä tulee. Liian metallinen särösoundi, hieman pehmeämpi mutta silti raskas. Biisinä ihan hyvä grindaus. Oikeat soittimet vain esiin ja kyllä lähtee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - Violent Dream 14.01.2005

Burma 2004-2008 - Violent Dream
Helvetin kova!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine Dominatrix II-laatu - Virgin Slut 01.09.2004

Machine Dominatrix II-laatu - Virgin Slut
Artistin itse kirjoittama esittely kyllä kuvasti biisiä täydellisesti. Ihan hauskoista ja mukavan kuuloisista soundeista kasattu. Laulu on todella siistin kuuloinen ja se onkin biisin paras osa. Tämä on se biisi mitä kuunnellaan räikeissä väreissä ja hieman sekavassa mielentilassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CRKMCHN - Pussy 04.09.2004

CRKMCHN - Pussy
Tämä on juuri sellaista musiikkia joka minut sai alunperin itse musiikkia tekemään. Kuulostaa nimittäin aivan Bucketheadilta. Täynnä kauniita melodioita hienon biitin rullatessa taustalla. Varsinkin n. 2.30 kohdalla alkava rumpuosasto on aivan loistava. Tarpeeksi monipuolinen mutta ei kuitenkaan mene överiksi. Osanvaihtelut tekevät biisistä mielenkiintoisen eikä sen takia rupea missään vaiheessa puuduttamaan. En tiedä mutta olisi ehkä voinut toimia vielä paremmin jos olisi taustanäppäilyt hoitanut akustisella. No, mene ja tiedä. Mutta kaikin puolin kympin arvoinen kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Dareality 29.07.2005

BROKENBLISS - Dareality
Tässä on fiilistä. Jenkkirauta alle ja tien päälle. Volat kaakkoon ja matka sinne mihin nenä näyttää. Helvetin menevä kappale. Laulaja on todella sopiva tälläiseen musiikkiin. Mitään rakentavaa palautetta tästä ei voi antaa, koska kaikki osat on kohdallaan. Loistavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peer Police - Obsessed 30.06.2004

Peer Police - Obsessed
Mukava biisi. Hyvin on saatu fiilistä tähän biisin. Kraftwerk kyllä tulee todella paljon mieleen ja sitä tässä nyt varmaan on haettukin? Melodiat kohdillaan joskin vähän jäi yksitoikkoiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 17.10.2005

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Tämähän alkaa mukavasti ja leppoisasti. Todella hieno tunnelma tässä on. Laulaja on hyvä ja rumpali on aivan loistava. Kaikki natsaa justiin. Pää rupeaa väkistekkin nyökkymään tätä kuunnellessa. Loistokappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Merkurius (to) 01.07.2004

Boozehill-oldies - Merkurius (to)
Hyvältä perustrancelta kuulostaa. Soundivalinnat ovat vain liian loppuun kuluneet. Monipuolisuutta pitäisi saada myös lisää. Lisää elementtejä sinne sun tänne tekisi hyvää. Mutta muuten on kyllä ihan hyvä tuotos. Tälläistä "bilehile" kamaa jota itse en jaksa paljoa kuunnella mutta uskoisin että monen kaverini autossa jumputtaisi juuri tämä biisi. Osaat asiasi, ja hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 08.06.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
Ammattitasoista Suomirokkia. Hieno kappale. Hyvät noi melodiakitarat tuolla taustalla, tuo paljon tälle biisille. Piano myöskin täydentää biisin tunnelmaa. Laulaja oli todella hyvä joskin ihan pikkuisen enemmän fiilistä mukaan. Tulihan se sieltä..kitarasoolo! Ja vieläpä loistava sellainen. Kaikinpuolin hyvä kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deformis - Voss Days 07.05.2005

Deformis - Voss Days
On tämä kyllä niin leppoisaa maalailua, että ah! Ympäristöllisetkin tekijä luovat minulle lähes täydellisen musiikkikokemuksen. Tälläinen hieman synkkä ja pilvinen sää sopii tähän kappaleeseen. Melodioista tykkäsin erittäin paljon ja etenkin äänimaailma kolahti. Rummut olivat hyvät, mutta niihin olisi välillä voinut tuoda jotain hieman lisää. Minimalistisuudestaan tulee hieman omni triokin mieleen. Hyvä että löysin nämäkin sivut, tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kisastudio - Kehä kolmosta itään 03.06.2004

kisastudio - Kehä kolmosta itään
Mukavan leppoista Heikki Hela-tyylistä musiikkia. Mielellään näin kesäpäivänä tälläistä kuuntelee. Basari oli vähän vaisu, mutta ei se nyt juurikaan haittanut. Toimiva sävellys ja hyvä laulaja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CRKMCHN - First To Go 09.05.2004

CRKMCHN - First To Go
Todella hienoa. Tunnelmaa luovaa musiikkia. Rummut toimivat todella hyvin, varsinkin siistin kuuloinen toi kun siihen tulee toi delayjuttu taustalle. Kivat soundit kitarassa, varsinkin ihan tuossa loppuvaiheessa. Ja niin kuin arvon suomisikaileekin sanoi, kiertää kyllä, mutta vie hienosti loppuun asti. Tasaisesti ja rauhallisesti. Mielenkiinnolla odotan lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Count Me Out 09.05.2004

Sigkk - Count Me Out
Tämä on jo todellinen taideteos. Toi eka "säröriffi" on aivan helvetin siistin kuuloinen ja se vaihtuu hienosti melodiapätkään. Ensimmäiseksi tulee mieleen Metallican instrumentaali To live is to die, joka on loistava biisi. Kokonaisuus tässä on jotain sanoinkuvaamatonta. Rauhalliset osuudet täydentävät hyvin kappaletta ja noi melodiapätkät on kyllä tämän biisin sokeri ja suola. Kaikki osat ovat sopusoinnussa keskenään eikä biisi missään vaiheessa töksähdä vaan rullaa hienosti. Todella hieno sävellys.
10

Sivu: 1 2