Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 38 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Do The Nasty 23.02.2010

aluminiumblade - Do The Nasty
Mää rakastuin taas. :) mäisG!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Agonia (Original mix) 15.10.2008

Vanhaa shittiä - Agonia (Original mix)
Jannuhan tuottaa minkä kerG. Hyvähyvä. Mää voin antaa analyysiä joskus mesettimessä, mut tänne asti pakko kirjottaa et toi oli huisi ja hieno ja uus juttu sulta toi pianobreakkireversecrashnostatus-pätkä. Kuuntelin biisiä et mjaa, tylsä?, mut yhtäkkiä pomppas perkele kunnon setit ni pisti hymyilyttään :) Hyvä veto ei siinä, ja miksaukset paranee biisi biisiltä edelleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Ripper 04.09.2008

aluminiumblade - Ripper
Vittu tää on sairas. Luvluv<3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neurokorroosio - Binääri 24.07.2008

Neurokorroosio - Binääri
Turmion Kätilöthän tästä mieleen tulee, eli hyvää mättöä :) Muhkeampaa miksausta/masterointia oisin kaivannut, jotenkin jäi koko biisi tyhjän ja hennon oloiseksi. Hyvää enivei (Y)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Thirdwheel Wheeler 23.04.2008

aluminiumblade - Thirdwheel Wheeler
voihan vitura. Ihan kurko! Sais olla pidempi, jonkun jännän suvannon kera, mut paskaaks siitä.. tää vei mut mennessään. Helmi bassorapina ja tarpeeks vinkuvan-oudot-experimental-synat mehevällä biitillä varustettuna, eli mä oon messissä. Kybä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - Go on strike 21.03.2007

deafbase - Go on strike
Perkeleen tiukkaa! Meikälle uppoaa aivan täysin.. Sub-basari on kyllä aika särkemispisteessä juuri attackissa, muuten aika kliini ja mehukas miksaus. Kyllä kyllä, lisää kamaa playlistille! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - benzin power 30.05.2007

aluminiumblade - benzin power
lisää tätä. tää on soinu playlistilläni nyt julkaisupäivästä lähtien ja ei ole yhtään kulunut tai tylsemmän kuuloinen ku ennenkään! perhana, bängbäng mxn
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - deafbase - i.e. 02.02.2007

deafbase - deafbase - i.e.
Mitäs helkkaria, miksen oo bongannu näin taitavaa artistia ennen? Selvää fanitus-kamaa! Upea biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cyanide Project - Mental Agony 25.01.2007

Cyanide Project - Mental Agony
Moips Helkkarin jees soundipuoli synissa, miksauksiltaan vaan turhan suttuisia ja 'noisekkaita'. Biisin dynamiikka ja miksaus turhan latteita, johtunee varmaankin noista rummuista. Enemmän haitsua ja snarea esiin, basari potkimaan enemmän! Rakenne on turhan toistavainen ja hidas rakenteinen, tosin tämä onkin puhtaasti kuulijasta kiinni.. Vuoden päästä levysopimus :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Chikara (Radio Edit) 15.12.2006

Vanhaa shittiä - Chikara (Radio Edit)
Thaighttii settii. Reviivit oonki antanu jo meseen :) Nyt tuo syna tulee oikein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kaipaan sinua 14.02.2007

Halla - Kaipaan sinua
Ärsyttää kun tämä on nyt ollu varmaan 674 viikkoa putkeen etusivulla. Jätämpä siis kommentin kun niin paljon ruinaatte: Ah, Nuti vei sanat suustani.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2Pro - Fly by the universe 31.01.2007

2Pro - Fly by the universe
Helvetin hyvä idis, mut toteutuksessa parantamisen varaa :) Way to go man!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele npx - Summernight 04.09.2006

npx - Summernight
Osittain hyvin, osittain huonosti toteutettu pläjäys. Tykkään liidin soundista ja linjasta, kunnon euromeisinki 8) Mut sitten nuo välipartit ja crash-fillit ampuu vähän yli, ja miksaus ei oikeen ole tukeva. Vähän keskeneräinen mutta hyvä tekele enivei, tämmöinen joita senditään kaverille että "mitäs pidät" :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix) 04.09.2006

Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix)
Nonniinnoniinoni. Tuo alku on kiva, ei mitään nössöttelyä ku kick vaan heti polkemaan. Nuo sinappi-sahat alussa on kivat, tosin ne jää jotenkin hiljaisiksi. Linja on jees kyllä. Siks ehdotankin, et heität sen oktaavia ylemmäs jossain kohti, kuten Runawayssa :) Siinä ainakin kyseinen jippo toimii kivasti. Itse mainleadi ja sen soundi jota teit 4h eräänä yönä on upeita, joten miksi sitä on niin vähän ympäri biisiä? Kuten oon mesessä sanonut, perkot puskee vähän liikaa esille. Vai onko kläppejä mitkä tuolla taustalla rytmittelee? Muuten rummut ovat kivasti balanssissa, niihin ei ole koskemista :) Square-basso on kans tosi hyvä ratkasu tälle biisille imo, antaa oman ilmeen. Eli näin lyhyesti; fiksaile paikoitellen, ja koita saada vähemmän tylsä rakenne :) Kyllä se siitä, ite ainaki otan lämpimästi vastaan (Y)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - The Days Are Fading Away 09.08.2006

elica - The Days Are Fading Away
Koulut alkoivat tänään. Vitutti. Kuuntelin tämän biisin. Äänimaailma rauhoitti minut pohtimaan positiivisesti :) Great job. Biisi latautui kovalevylle asti, kuten muutkin kipaleesikin. Taattua elica-laatua (Y)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jason Green - Runaway (2006 Club mix) 01.08.2006

Jason Green - Runaway (2006 Club mix)
Jop. Oon tän mesessä arvostellutki, mut anti mennä ku mies pyytää :D Intro on jeps. Bändin musta osapuoli hallitsee bongonsa ja kongonsa; linja ei käy kuivaksi vaikka onkin lyhyt ja soundi on kelpoinen. Itsekin ku tykkään reverbistä jonka kuulee selvästi, on nuo mielestäni hyvin toteutettu :) Tykkään myös basson soundista. Ei introsta enempää.. Paitsi tästä partista ennen kunnon fade-iniä; Breakbeatit ovat jotenkin laimean kuuloiset.. Suosittelisin kokeilemaan seuraavaan projektiin simmosta, että breakbeat-kohtiin ihan omat rumpusoundit. Mmm, biisi alkoi. Kuten joku tuolla jo sanoi: Sahaleadi on mahtava! Evocatelle kommenttiin sen verran ettei se todellakaan ole liian kovalla, se toimii, ja euroahan tässä paukutetaan, siinähän on ne häikäsevät liidit pääosassa. ;) Piano olisi loisto lisä kappaleeseen jollei se matkisi reivisahan linjaa noin paljon. Omia pikku kikkailuja (lisää) kenties, vähän niinkun nuo korkeat piikit/fiiliksen nostajat pitkin biisiä. Oisithan sä tähän vielä varmasti jotain pientä keksinyt, kävi vaan paskaset :/ Gj näin yleisesti, pientä hiomista ja kikkailua niin numero nousee :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Do Pinch Me - Don't Panic 09.07.2006

Do Pinch Me - Don't Panic
Oi, hyvä tsillaus-paketti aamuöiseen huurteeseen ^^ Basso ja beatti svengaavat täysillä, pääkitaroinnit pelittää, mutta noihin outoihin ääniin en päässyt sisälle. Pyörii päässä ihan tarpeeksi jo ku on tullu valvottua vähän ylimäärästä :P Kelpo biisi. En jaksa alkaa antamaan mitään "voisit leikata skittan matalia taajuuksia ja padien cutoffista nuo sinapit vittuun"-kommenttia, vaan nyt painun petiin tän piisin kuunneltuani ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rapacity - The Noise 20.09.2006

Rapacity - The Noise
Aivan mahtava tuo alku. FL Studio paistaa hitusen läpi, mutta kun ei ajattele asiaa se ei paljoa paina. Miksaus pelittää kaiken muun paitsi snaren kanssa, ainakin introssa. Kusinen FL Slayer pamahtaa loistavan fiilistelyn päälle, ja sehän tässä vituttaa. Kyse ei ole kitaran linjasta, tai tuosta upeasta "soolosta", vaan siitä että sen soundi on etäinen, huono ja sopimaton muuhun biisiin. Etäisyys, huonous ja sopimattomuus ei mielestäni johdu taidoistasi alkuunkaan, olen itsekin yrittänyt tapella tuon Slayer-plugin kanssa ja tiedän mitä se on. Loisto biisi ja sävellys, oikeastaan uskomaton. Kyllä minä sulle faniudun sitten parin vuoden päästä kun on miehellä taito karttunut jne :) Olet hyvässä mallissa, tämän kaltaisen musan tekeminen ei todellakaan ole helppoa. Jep, elikkä jatka samaan malliin ja pidä säröt korkealla \o :D ps: kyllä kuulee että on RTPN:ää kuunneltu ;) Eikä se ole synti, se olisi synti jollei kyseisestä "bändistä" olisi kuullut..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Redline (Original mix) 02.05.2006

Vanhaa shittiä - Redline (Original mix)
Mjaa, nimen muutit :P Ei ole paljoa muuttunut viime kuulemastani, yhtä kelpoinen tämä on ennenkin ;P Tee euro-versio jossain vaiheessa, sitähän mä olen tässä halunnutkin jo pidemmän aikaa. Synat ja sahat ja kädet kattoa kohti \o/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Sweet Dreams 04.06.2006

Mikko L - M1cH0 -  Sweet Dreams
Basariin toivoisin pientä potkua enemmän, kun se tuppaa hukkumaan vähän liikaa. Pianolle pidempää linjaa tai oktaaviskaalaa lisää, niin ei ole kerrassaan muuta valittamista. Loisto biisi, ei siinä mitään :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 13.08.2006

AAE - Autumn Rain
Rentouttava sävellys. 0:54 alkavasta partista pidän kovasti, tulee oikein tsilli fiilis :) Piano ja kitara pelaavat hyvin yhteen, etenkin nuo glidet on herkkua ;) Hyvää työtä (Y)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauna - Tuoksusi 03.04.2006

Kauna - Tuoksusi
Rummut, kitarat, bassot, laulu ja kaikki muu toimivat oikein loistavasti yhdessä. Ainut mistä iskee pahaa miinusta on miksaus. Ohuen ja "kaukaisen" kuulosta. Koittakaas saada vähän ulottuvuutta tuomalla laulua lähemmäs ja bassoa humisevammalle, niin on todella loistava kappale kasassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Unholy - Nameless Dreams - Rage of Death (MixerVersion) 24.03.2006

DJ Unholy - Nameless Dreams - Rage of Death (MixerVersion)
"Kaveri teki breakbeatit".. oisko nimen paikka myös? :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Star without fame 16.03.2006

Twiline - Star without fame
Vai kuuntelijoita tarvis? :) Noh, pyyntönne johdosta kuuntelin jokaisen biisin ja tähän biisiin miellyin eniten. Introna toimiva kitarantilutus toimii, ja rummut lähtevät juuri sopivalla fillillä mukaan. Komppia voisi kumminkin mielestäni jonkin verran muuttaa, ehkä haitsun osalta. Kertsi lähtee hyvin, eikä oikeastaan mitään virheitä kuulu. Kertsi on hyvin tarttuva, tykkään tuosta *hmmh mikäs sen soittimen nimi on..* tamburiini? Niin, se :D Se toimii kertsissä aivan täydellisesti, tuo uuden "ulottuvuuden" muuten ehkä vähän liian simppeliin kertsiin. A ja B osat muistuttavat ehkä vähän liikaa toisiaan, mutta eikö rokin kuulu ollakin vähän sen tapaista? ;) Ysin annan, hyvä poijjaat :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Timeless Flame (Jason Green remix) 14.03.2006

Vanhaa shittiä - Timeless Flame (Jason Green remix)
wanha :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Found my head 02.03.2006

Found my Head - Found my head
Aika hyvää mättöä. Tulee Metallica mieleen. Basso särähtää korvaan.. ihan kun joku narskuttelisi kaarnaa. Ilmeisesti haettu sellaista släppi-bassoa, mutta se ei kyllä nyt yhtään kuulosta sille :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Youha - For You 29.07.2006

Youha - For You
Jep, sweet home alabama tuli mieleen. Aivan mahtava!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Youha - For You 28.03.2006

Youha - For You
Ainiin, unohdin kokonaan kommentoida: virvelirumpua älkää muuttako! Se on kuin nyrkki silmään tähän biisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Youha - For You 28.03.2006

Youha - For You
Ensimmäiseksi tuli mieleen mestariteos "Sweet home Alabama". Taitaa olla vaikutteita ameriikan kantrista southern rock vivahduksilla? Kyllä tälle molemmat peukut nousee, lauluääni on hyvä, sanat äännetään hyvin eikä perusjuntti-suomalaisittain. Akustinen kitara riffaa täydellisesti korvaani, rumpukomppi on paikoitellen vähän liian tylsähkö, mutta onneksi rumpali osaa heittää pienehköjä "addeja" paikoitellen. Soolo toi ilmettä, josta biisi jatkui smoothisti. Kyllä ysin annan, hyvä poijjaat :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Fight to the death 04.02.2006

Chucky - Fight to the death
Aluksi: Kiitos kommentistasi. Hmmh.. Itse en tämän tyyppisestä musiikista oikein pidä, mutta jos mieltymykset jätetään pois niin kyllä tämä on oikein hyvin väsättykasattu biisi. Vähän psytrancemainen ja muutenki psykedeelinen. Tuo särö kicki toimii kyllä, aluksi tosin vaikutti aika huonolta mutta biisin edetessä huomasin , että tuo särö kick toimii paremmin kuin muut normaalit club kickit tai dance kickit tämän kaltaisessa biisissä. Arvosanaksi annan 8. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - This Monastery 23.03.2006

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - This Monastery
Tuo intro oli vähän liian pitkä mielestäni, mutta biitti lähtee aikas ihanasti käyntiin ja perskele, kun on hyvänkuulonen tämä biitti ja oikeen fiilistelevä leadi. Rispektiä, tätä olen hakenut :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pistosaha - Tajuton Pää 17.02.2006

Pistosaha - Tajuton Pää
Hahah, tämä on kyllä lempparini. Imutin tuotantoanne DC++:sta ihan randomilla ja nyt löysin munkilla teidät täältäkin :) Mahtavaa matskua, hyvät sanat biiseissä :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacer - Down shift 28.07.2006

Spacer - Down shift
Ihan vitun kurko. Kaikki toimii liian mahtavasti. Ei mitään valittamisen aihetta. Täysin kymppi. Ihan vitun kurko!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Misery Of The Little Girl 04.07.2006

elica - Misery Of The Little Girl
"Itseä ei tuo sekvensseriin ohjelmoitu linja häiritse, mutta en voi väittää etteikö se toisi hienon lisän kappaleeseen" tarkoitan, että jos pistäisit nuotit ei-noin-tarkasti, se toisi hienon lisän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Misery Of The Little Girl 04.07.2006

elica - Misery Of The Little Girl
Sävellys on mahtavaa työtä ja rakenne on täydellisesti luotu. Kuten Infratuna sanoi, piano kuulostaa liian raskaalta ja massiiviselta noin sirolle melodialle. Itseä ei tuo sekvensseriin ohjelmoitu linja häiritse, mutta en voi väittää etteikö se toisi hienon lisän kappaleeseen. Mahtava teos jonka kuuntelee kerta toisensa jälkeen, pysyy ehdottomasti mp3-soittimeeni ladattuna vielä pitkään :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Timeless Flame (remastered) 08.03.2006

Distrance - Timeless Flame (remastered)
Löysin tämän kipaleen Starscapen (Jason Greenin) kautta, ja täytyy kyllä sanoa että vaikka Jasonin remixi on mahtava niin kyllä tämä orkkis vie sen 100-0 :P (sorry jussi..) Aivan mahtava biisi joka vie mukanaan, kuten kuvauksessa sanot niin et ole muuttamassa mitään, ja se on hyvä se. Tästä ei tarvitsekkaan muuttaa mitään :) Sahoille toinen startti ois jees, mutta ei se elintärkeä ole. Synat on hienoja, miksattu aivan täydellisesti, volumet ja panit kohdallaan.. Rupeaa kyllä omat yritykset hävettämään, mutta olenkin vasta parin kuukauden noobi ;) Kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Limukakka 03.08.2006

FEL - Limukakka
EI SAATANA!!! :DDDD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb 09.03.2006

Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb
Oikein vedet silmissä sai nauraa kun tätä kuunteli :D Aivan mahtava, kovolle oikeen latasin. Ou gaad olin niiq ihan wasted!
10