Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 94 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 16.04.2007

Muistikuva - Oma tie
Svante masteroimassa, niin laatu on taattu..Minulle tässä on kuitenkin vähän "ohuet" soundit, tämän tyyppinen meininki kaipaisi lisää munaa. Muutenkin biisistä jää vähän liikaa "ihan kiva" - maku suuhun. Jotain särmää kaivattaisiin. Soitto kyllä toimii, ei siinä mitään. Kitarasoolo on kyllä maukas.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Odds For Survival 16.04.2007

Giuse - Odds For Survival
Sielukasta kitarointia tosiaankin. Vähän Esipuhetta kaipaisi kuitenkin, niin olisi helpompi lähteä kuuntelemaan. Laulun kaiutukset ja efektoinnit toimii kivasti, tästä jää vähän outo olo, siis positiivisessa mielessä. Onneksi ei ole krapula.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain 20.01.2007

Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain
Mielyttävät soundit heti alussa. Laulu on kyllä melkoisen heikkoa, jotenkin pilaa muuten loistavan biisin. Muuten tippuisi yhdeksikköä, mutta lauluosuuksien takia tulee 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Regenesis 20.01.2007

Necessary_Evil - Regenesis
Hieno joskin kovasti käytetty riffittely alussa. Rumpusoundit jotenkin osastoa tumppu. Virvelissä alakalvo löysällä? Kitarassa kyllä mureat soundit, biisinä toimii. Vokaalit eivät vakuuttaneet. Kasi tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 20.01.2007

Control Banned - No Place Like Home
Tiukka meininki tässä heti alusta lähtien. Virvelin soundi jotenkin tosi kireä, sopii kyllä tähän. Soitto pelaa mallikkaasti ja etenee kepeästi, laulu ihan ok, mutta ei kyllä soiton tasolla. Selkeä ja toimiva soundimaailma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä 20.01.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä
Tässähän on hemmotin mageat kosketinmatot taustalla, toimii. Laulajalla outo mutta persoonallinen tatsi. Pienen totuttelun jälkeen sekin toimii. Biisi etenee suht kepeästi mutta hieman persoonattomasti. Hyvää peruskauraa, kasin saa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom 20.01.2007

Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom
Ompa hiljaisella tämä. Muutenkin soundit todella munattomat. Tälläinen musiikki kaipaisi perseellepotkivia soundeja. Ei meikäläisen musiikkia kylläkään. Soitossa melkoisesti tiukentamista vielä, rumpalilla vaikeuksia monessa nopeassa kohdassa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 20.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Terveiset treenikämpälle. Yllättävän hyvät soundit, jos on äänitetty "pajaolosuhteissa". Biisi ei ihan meikäläisen kamaa, mutta paljon keskitasoa laadukkaampaa tämä on. Kasi tippuu, lähinnä muutamasta hienosta sovituksellisesta seikasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - I Need IP 20.01.2007

Dr.Groove - I Need IP
Hieno tunnelma tässä, kovana punaniskamusiikin ystävänä tykkään kovasti. Laulajalla hieno ote ja taustalaulut toimii. Karheus on tässä vaan plussaa, liian sliipattu soundi veisi kaiken särmän. Ei tässä nyt ihan Johhny Cash osastolle ylletä, mutta ei sitä voi edellyttääkkään. Sanoihin en ehtinyt vielä keskittyä, ehkä seuraavalla kuuntelulla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - (Here Comes) the No Good Duo and Mr Carter 05.01.2007

King Kaxl (and the No Good Duo) - (Here Comes) the No Good Duo and Mr Carter
Melko tuhnuiset soundit tässä. Kovinkaan hämyiseen meininkiin ei ole päästy, en tiedä sitten mihin on pyritty. Valitettavasti lauluosuudet eivät ole kovinkaan laadukasta kamaa, harmi sinänsä, koska biisi on kuitenkin ihan kohtuullinen. Miksauksessa myös paljon parannettavaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - Home No Here 20.01.2007

Randomtalks - Home No Here
Intro on tosiaan aika metallinen, sitten tunnelma vaihtoo melko jyrkästi. Ei oikeen etene kivuttomasti vaan kaipaisi vähän sovituksellisia keventimiä väliin. Biisi kuitenkin etenee melko kivasti, vaikka paljon viilaamista vielä olisi. Soitto pelittää varsin mukavasti, mutta laulua tähän kaipaisi, muuten sitä Radio edittiäkään ei kannata tehdä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 23.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
On ainakin esipuheessa asennetta! Sillä mennään pitkälle, mun sydämmiin asti ei kuitenkaan. Itellä kun tuo hevanderi-vaihe meni jo tossa 10 vuotta sitten. Soundit ja soitto pelittää, biisi ei mikään maailmaa mullistava.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 05.01.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Kitarasoundeistä tulee jotenkin väljästi alkuaikojen Oasis mieleen. Mukavasti toteutettu ja jätetty kivan rosoiseksi. Biisin sovituksellisessa puolessa ehkä hieman tiukentamisen varaa. Rullaa kuitenkin kivasti, täytyypä kuunnella myöhemmin uudestaan. Niin ja laulutoteutuksista ja lead-laulusta isot plussat, todella miellyttävä ääni sulla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 16.04.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Teidän nimi osui silmään viime Soundin demopalstalla. Tämä nyt ei kyllä ko lehden tason tietäen ole mikään tae laadusta. Heti kun biisi pärähtää käyntiin, siitä välittyy positiivinen tekemisen meininki, se on loistava lähtökohta. Itse biisi toimii ja siinä on miellyttäviä yksityiskohtia. Kuitenkin ehkä se viimeinen silaus jää puuttumaan. Erittäin vahva kasi, toivottavasti ensi kerralla 9.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Mad Man 03.11.2006

Rasta Psygedelia - Mad Man
Pörinää-Surinaa&Rastaa, tuntuu hyvältä mutta kuullostaa huonolta, jumpiti-pumpiti-pum. Tätä jokainen teinidisko on täynnä. Anteeksi, ei löydy yhtään ymmärrystä meikäläiseltä. Biisin rakenteessa ei mitään ideaa ja osaan itse ammattitaidottamana kokemuusikkona tehdä samanlaista.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Grazy Man 20.01.2007

Tyylisekous - Grazy Man
Alun kitaroinnit ovat mielenkiintoisia ja biisissä on hyvä tunnelma. En tälläistä yleensä kuuntele, mutta tämä on ihan laadukasta, kasi tupsahtaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Ammo 20.01.2007

Stab Happy - Ammo
Hienoa kitarointia alussa, alkuriffi toimii. Tiukka meno muutenkin erityisesti kitaroiden osalta. Laulajalla hieno tatsi, tuo munaa tähän. Ei tää kyllä Hard Rockia ole, mutta hyvä niin. Ysiä kehiin ja kuunteluun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 03.11.2006

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Tämähän on mielenkiintoista, alku toimii mainiosti, samoin kun laulu on helevatan hienoa. Hemmetin hiljaisella kyllä on. Elää laulun varassa ja kantaa, biisi aika perus muuten, mutta toimii. Soitto pelaa myös ihan ok. Kivoja "Space"-soundeja lähtee kitarasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 18.10.2006

Pyromaniac - LÄPI
Tiukat rumpusoundit tulee heti esiin, pointsit siitä. Hirveä meno muutenkin. Soittokin kulkee kivasti, parasta blackia jota olen kuullut aikoihin. Kasi on kyllä pehmopopparilta maksimi, jatkakaa valitsemallanne tiellä! Peace and love.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 03.11.2006

Faro - Medusa
Kovasti on teillä mennyt sekä soitto että soundit eteenpäin, joten isot plussat siitä. Sarin ääni ei ole mieleeni, sille en voi mitään. Biisi on monipuolinen, mutta jättää kuitenkin jotenkin tasapaksun kuvan. Kyllä tämä toimii ja löytänee yleisönsä, johon minä en kuitenkaan kuulu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 18.10.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
Jumputipumputipom. Ei vaan iske tälläinen, mutta ei tää huonoimmasta päästä ole näistä Talomusabiiseistä. En ole oikeata kuulijakuntaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 20.01.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Ei oo mun teekuppi tämä biisi. Jotenkin ei jaksa vaan kuunnella. Masteroinnista/tasojen säätämisestä sellaista, että pliis säätäkää ne standardien mukaisesti, ei noin kovalle. Halutessaan voi sitten vääntää lisää volaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G & S - Million Years 14.10.2006

G & S - Million Years
Loistavaa kamaa tämäkin, suosittelisin kyllä kunnon masterointia, tai edes pientä tasojen normalisointia. Damien Rice tästä tulee vieläkin mieleen, joka on suurin kehu jonka voin antaa. Ensimmäinen kymppi muuten täällä, ja n.100 arvostelua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tofu-uuni - Oodi Vilnalle 14.10.2006

Tofu-uuni - Oodi Vilnalle
Tää bändi vainoaa mua, eikä nyt ole edes perjantai ja Paskalista Radio Helsingillä. Täytynee kävästä Vilnassa itsekkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tofu-uuni - Interrail 14.10.2006

Tofu-uuni - Interrail
Genre: Country, odotukset olivat sen takia jo korkealla, mutta täältähän tulikin elektronista huumorimusiikkia. Vaikea genre ja tosikkona ei putoa mulle, enkä oo reilannutkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 11.10.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Aika vaikea tähän on mitään sanoa. Sellaista keskitason housea, jota ei kyllä tule kuunneltua usein. Hieman mauton ja väritön kuva tästä jää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Dark Light 10.10.2006

Archaic - Dark Light
Mukava hiivintä alussa, mitäköhän täältä on luvassa? Kuitenkaan biisi ei lähde oikeen liikkeelle missään vaiheessa. Siis todella loistava alku, mutta kulkua voisi hieman muuttaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - Rumia kuvia 15.10.2006

Dokumentia - Rumia kuvia
Aika diskanttiset soundit, en tiedä onko tämä sitten tietoinen valinta vai ei. Mutta omaan korvaan esim. haikat särkee ikävästi. Biisi tollanen perusrockvääntö, ei herätä ihmeellisiä tuntemuksia puoleen tai toiseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Kaunein 15.10.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Kaunein
Tämä on kyllä paras biisinne, jonka olen kuullut. Tässä on jo selkeästi ideaa, joita jalostamalla saisi tähän vielä lisää potkua. Hieman tulee kitaroinnista jopa Absoluuttinen Nollapiste mieleen. Lopun rummuilla ulos meininki toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Common Sense 10.10.2006

Marccus - Common Sense
Konemaailmaan rakennuttu pop, tuo herra saatana. Onneksi tässä biisissä ei olla ihan asian ytimessä. Laulu on herkkää, mutta melko ohutta, joskin ääni tuo positiivisiä viboja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele G & S - What's Cut 10.10.2006

G & S - What's Cut
Genremääritys olisi kyllä aina kiva. Mutta täältähän tulee loistavaa kamaa, hieman joku Damien Rice tulee haavoittuvuudessaan mieleen. Tässä voi sanoa, että useampia otteja ei ole tarvittu, miksi niitä sitten ottakkaan. Liian hinkkaamisen myötä olisi kadonnut paljon herkkyyttä, jota tässä on mukana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poisontruck Immigrant - Atomic psychedelic foolpool (RMremix) 12.10.2006

Poisontruck Immigrant - Atomic psychedelic foolpool (RMremix)
Biisi on kyllä puuduttavan pitkä, ja totaalisen mustan aukon elektronisen musan omaavana henkilönä en pysty hommentoimaan tätä, siksi ei arvosanaa eikä kunnon kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Sanctuary 03.11.2006

Ever Since The Day - Sanctuary
Onkohan tämä sitä kuuluisaa emoa, en tiedä. Laulaja vetää ihan persoonallisesti ja hyvin, pidän. Kitarat jyllää säröllä ja toimii. Ei meikäisen musaa, joku Deep Insight tulee mieleen, mitäänhän tästä en ymmärrä. Kyllä tälle löytyy kuulijansa, joten jatkakaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Falling to Pieces 18.10.2006

Ever Since The Day - Falling to Pieces
Mukava ote heti alusta, laulajasta tulee vähän mieleen Deep Insight rykmentin Jukka, kai tämänkin voisi luokitella jenkki emoksi. Laadukas äänitys ja soitto kulkee tarpeeksi hyvin. Ei vain ole meikäläisen musaa, mutta yhdeksikkö pamahtaa hyvästä toteutuksesta ja soitosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 09.10.2006

Ever Since The Day - Crash
Hieman "tusina" alku. Eipä tälläistä tule paljoakaan kuunneltua, joskus 90-luvun pimeinä vuosina enemmän, sinne tämäkin kallistunee. Soundit ihan kunnossa, samoin soitto. Laulajalla miellyttävä mutta hieman persoonaton ääni. Ei aiheuta ainakaan meikäläisessä suuria tuntemuksia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - Pyrrhic Crown 10.10.2006

She-Goat - Pyrrhic Crown
Saakeli mitä vyörytystä, tämähän nostaa karvat pystyyn. Ihan mahtavaa kamaa. Tulee joku King Crimson tai Sigur Ros mieleen. Täytyy vielä laittaa valot pois niin fiilikset paranee. Helevata. Harvoin tulee sellaista fiilistä että biisi voisi olla pidempikin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 20.01.2007

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Tuotannolisesti oikein toimivan kuuloista kamaa. En ole mikään mustan rytmimusiikin asiantuntija, joten en osaa kauheasti sanoa mitään. Biisi toimii kohtuullisesti ja on parempaa kuin useimmat kuulemani Hip-Hop - biisit, joten siitä tulee kahdeksikko.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Winter & Us 10.10.2006

Mind's Pressures - Winter & Us
Ompas hiipivä alku. Soundit vähän kuin seinän takaa soitetut. Preesenssia ei oikein tule esiin. Laulaja vetää asenteella ja tiukasti, soittokin pelittää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Tartutaan 12.10.2006

Aresti - Tartutaan
Laulu vetää vähän sinne päin. Muutenkin biisistä tulee mieleen lähinnä YÖ, joka on YÖk. Ei vaan toimi mulle millään tasolla.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 09.10.2006

Urban B2 - Tahdotko?
Synthpop, yksi musiikkityyli jota en siedä. Kauheata diipadaapaa. Tuleekohan Energiltä vielä tälläistä, viimeksi kun kuulin sitä vuonna -95 sieltä tuli tätä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikhard Black - Ei ole liikoja vuosia 11.10.2006

Rikhard Black - Ei ole liikoja vuosia
Pehmopunk on heti syntyessään tuhoontuomittu tyylisuunta. Sovituksellisia puutteita on myös paljon, aika kökköä paikkapaikoin. Biisi on sävellyksellisesti ihan keskitasoa, josta saisi hinkkaamalla ihan kelpo tuotoksen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Lihapulla 10.10.2006

Turingin poppikone - Lihapulla
Miellyttävän kevyt soundimaailma. Laulun efektointi kyllä rasittava, mutta siihenkin kyllä tottuu loppua kohti mennessä. Pari oikein maukasta sovituksellista ratkaisua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 09.10.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Mielenkiintoinen liikkeellelähtö. Peltisoundit hieman suttuiset. Tuntuu että suomi ei oikeen istu tähän laulukieleksi, ainakaan minun korvaani. Soitto kyllä mallikasta ja basistin linjoista tykkään kovasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier 10.10.2006

Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier
This aint really my genre either. Nice melody, I think the song is too long, I cant focus this long for this song.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio) 09.10.2006

Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio)
Speedi ja Saku kohtaavat. Laulu kyllä möyryää, kai se on hyvää silloin. Onneksi hilpeä väliosa tuo iloa biisiin. Musiikkihan totinen asia, niin myös tämä biisikin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dark DADAism - Twisted Tale 10.10.2006

The Dark DADAism - Twisted Tale
Kitarat vetelevät mielenkiintoisesti ja osaavasti. Hienoa että kaikki progeilijat eivät soita hampaat irvessä. Naislaulu toimii kivasti, vaikka ei ihan puhtaasti menekkään. Mieslaulu ei kyllä ihan niin hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia 10.10.2006

SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia
Neurofunk, älyttömän mielenkiintoinen termi. Mukava rytmi, todellakin tanssittavaa. Jos olisi hyvää seuraa ja sopiva fiilis niin tanssilattialla kohdattaisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 10.10.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Raskasta rypistystä ja säröä. Hyvin soitettuja juoksutuksia ja öljyistä soundia. Täytyypi sanoa, että saman genren bändeistä moni heikompikin on päässyt pinnalle, joten jatkakaa valitsemalle tiellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veiled by dusk - Rime 15.10.2006

Veiled by dusk - Rime
Mukava tunnelma tässä, kitara maalailee ja fiilistelee kivasti. Melodiat kyllä melko tavanomaisia, joten easy-listening musaksi menee, tässä sunnuntaisessa mielentilassa toimii kasin arvoisesti, perjantaina saisi seiskan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Deco - Elegia 10.10.2006

Art Deco - Elegia
Lähtee hieman Absoluuttisen Nollapisteen hengessä. Rumpali vetää kivasti, mutta soundit eivät tee oikeutta soitolle, laulu hieman ohutta ja epätarkkaa. Kivan kepeätä progea, ei aina pidä olla säröt kympissa ja tempo kahessatoista. Vaikka biisi on pitkä, niin se jaksaa loppuun saakka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger 10.10.2006

Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger
Ihan jyhkeät soundit tässä, vaikka ihan huippulaatuun ei ole päästykkään, tälläsessä musassa toimii. Laulaja alussa vähän pliisu mutta parantaa loppua kohden, soitto hapuilee hieman parissa kohdassa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Flowers 11.10.2006

The Zippy Wackos - Flowers
Ihan mukavia ideoita ja toteutuksia tässä. Laulajan äänessä ehkä liikaa nuoruutta, mutta sehän korjaantuu kun kokemusta karttuu. Sävellys kantaa hyvin ja hienoa että bändillä on uskallusta kokeilla, vaikka soitto ei ihan priimaa joka kohdassa olekkaan. Loppu on myös hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - When lights turn off 10.10.2006

Cold Shot - When lights turn off
Gary Moore on palannut, laulaja yrittää tulkita kovasti, mutta jotain uupuu. Teknisellä tasolla toteutus ihan kelpoa. Eipä tälläistä tule paljoa kuunneltua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele S. Ojanen - Kun kääntyi kannoillaan 14.10.2006

S. Ojanen - Kun kääntyi kannoillaan
Jos tälläisiä biisejä löytyy laatikoista, niin narulle vaan. Hyvää soittoa ja todella inhimillisen makea akustisen soundi. Laulanta kyllä sitten heikompaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Perfect Size 2 (Re-mastered) 11.10.2006

Her Wickedness - Perfect Size 2 (Re-mastered)
Jotenkin pervosti tosta alusta tulee Primus mieleen, sanoista ja niiden sisällöstä paha sanoa mitään, kun niistä ei oikein saa selvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 10.10.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Ompas raikasta kamaa kitara-soundeja myöten. Laulajasta tulee mieleen loistava live-bändi Boomhourin Saku Trappala. Väkisinhän tässä alkaa jalka vipajamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Deadly Zoo 10.10.2006

Mosquito spray - Deadly Zoo
Hienoa kuulla tälläisiö itselle oudompiakin musatyylejä. Hyvä biitti tässä. Muutenkin biisi kantaa ja etenee mielenkiintoisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Saunalaulu 15.10.2006

The Jouni Tiainen - Saunalaulu
Syntsapoppia viskin täyteläisellä äänellä ryyditettynä. Itsestä on aina kiva tehdä sanoituksia, tietyssä kännitilassa tämä voisi jopa toimia, nyt ei valitettavasti. Pituutta on myös aivan liikaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Satellite 12.10.2006

wRENCH cONNECTION - Satellite
Vähän kaipaisi kuvausta ja genreä tähän. Ompas muuten hiljaiselle masteroitu tämä. Kai tämä jotain Radiohead suuntausta on, mukavaa fiilistelyä, laulutyyli ei vaan sytytä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - They 10.10.2006

Above Sanity - They
Hieman jotain Mogwain tyylistä olen kuulevani. Ihan mielenkiintoisia juttuja tässä, mutta ihan kokonaisuudessaan biisi ei jaksa kantaa. Soundeissa ei ihmeempää vikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta 29.10.2006

Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta
Hieno alku kyllä tässä, luo hyvän tunnelman tähän. Pohjat kunnossa, mutta tuo räpäytys tuntuu aika pliisulta. En kyllä genrestä tajua yhtään mitään. Mutta keskivertoa mielenkiintoisempaa hip-hoppia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Reggaen Sanaa 14.10.2006

LeijonaHarja - Reggaen Sanaa
Ompas mukavan vanhahtava soundi tässä. En taida olla ihan kohdeyleisöä, mutta tämähän potkii kivasti. Vähän toivoisi kyllä eteenpäin menoa tässä, biisi junnaa vähän paikallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Loputon tyylien Sekous Matka 05.01.2007

Tyylisekous - Loputon tyylien Sekous Matka
Jazzo-bluesia, toi kitaran delay pistää vähän korvaan, pikkasen turhaa oikeestaan, kun ei oo se juttu kuitenkaan tossa. Kokonaisuudessaan melko piristävä ja mielenkiintoinen sekoitus eri musatyylejä, pienellä hiomisella saisi kunnon tanssijoratsun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 10.10.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Laulu rasittaa korvaa, foni kyllä tosiaan melko digitaalisen kuuloinen. Menee kyllä tässä ihan kivasti ja tuo lisää ulottuvuuksia biisiin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Paha enne 05.01.2007

Pahaluu - Paha enne
Heti kun kitarariffi pärähti käyntiin, niin mietin että missä olen kuullot ton, nyt en kyllä saa päähän sitä. Melko hajutonta musaa, kuuntelee ihan mielellään, mutta ei tästä mitään jää käteen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - Pahamaineinen Viidakko lähetyssaarnaaja feat CanMan 03.11.2006

Lähetyssaarnaaja - Pahamaineinen Viidakko lähetyssaarnaaja feat CanMan
Sama bändi samat jutut, taustat toimii edelleen, mutta muu ei kyllä. Sorri, tämä ei tarjoa mulle mitään. Ei tässä aleta kaunistelemaan, 5 tulee. Pohosentukena yks piste lisää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - lähetyssaarnaaja feat P-mies,CanMan - SanojaSano 18.10.2006

Lähetyssaarnaaja - lähetyssaarnaaja feat P-mies,CanMan - SanojaSano
Aika huonosti toteutettua kaikuilua tossa alussa. Muutenkaan tyylilaji ei iske, sorri siitä, ei teidän syy. Ei aiheita mulle minkäänlaista tuntemusta, ootkos sie muuten mikkelistä?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Skeletons 12.10.2006

Stab Happy - Skeletons
Tässähän on heti alusta asti hyvä meininki. Laulajalla mukavan persoonallinen ääni, jota on panoroitu kivasti paikkapaikoin. Kitara vetelee hyviä kuvioita ja soitto skulaa muutenkin. Hienoa että sovitusratkaisutkaan eivät ole niitä tavanomaisimpia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - My Fantasy Girl 11.10.2006

Urban B2 - My Fantasy Girl
Herkkää, nojaa. Jotenkin nämä soundit eivät oikeen tuo tuota toteamusta. Laulajalla kyllä mielenkiintoinen ääni, siitä propsit, muutenkin biisi etenee ihan mukavasti, tosin melko tylsästi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Kipinä 10.10.2006

Grosal - Kipinä
Ompas jätkillä tempo päällä. Laulun kaikupelleilyt hämää kovasti. Muutenkaan biisissä ei hirveästi järkeä, nopeesti mennään ja asenteella, kai se riittää, yleensä, proge-parralle ei.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus 20.01.2007

Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus
Pörinää, surinaa ja hurinaa. Olen hi-fi miehiä. On tässä ihan ideaakin, vaikka ei tätä kovin montaa kertaa jaksaisi kuunnella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Leijonaharja - Kesän Menijän Reggae 09.10.2006

LeijonaHarja - Leijonaharja - Kesän Menijän Reggae
Kiva jazz-kitara alussa, oikein letkeä meno. Tälläistä on kiva kuunnella livenä, rumpalilla kelpo biitti. En tätä kyllä ihan reggeagsi luokittelisi, mutta genrethän ovat sivuseikka. Toimii mainiosti ihan instrumentaalina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Hakija 15.10.2006

Satakätinen - Hakija
Lämmin sohvan hiki tässä, no vakavasti ainakin rumpuosasto kaipaisi laadukkaampaa soundia. Biisinä kyllä melko raakile, eikä oikein etene kivuttomasti. Hyvistä jutuista ei välttämättä tule hyvää biisiä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 10.10.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Tätä voisi kutsua hittikaavalla tehdyksi biisiksi. Kun Eput ei oikein lämmitä, niin ei tämäkään. Soitossa ei vikaa, mutta sävellys ei ihmeellinen. Kitarasoundit kyllä edelleen kuosissa. Ihan kiva pätee tähän.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 15.10.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Tiukkaa rockia tosiaan, etenkin rumpalistilla on tiukka tatsi päällä. Myös riffittely toimii moitteetta. En ole kyllä tämäntyylisen musan kohdeyleisöä, mutta kyllähän tätä mielummin kuuntelee kun turpaansa ottaa. Sanotukset sopivan naiveja itse musiikkiin nähden.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 10.10.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Flaming Sideburns kitaroita suomeksi, tälläiselle olisi oikeasti tilausta nyt. Kitarariffi hyvä mutta todella käytetty kylläkin. Taustalaulut toimii mainiosti.Onneksi välissä on tajuttu myös rauhoittua, se tuo paljon lisää tarttumapintaa biisiin. Melko yksinkertaista peruskamaahan tämä on, mutta päähän jää kyllä soimaan, ainakin tuo riffi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coup d'état in Sissyville 18.10.2006

superdurak - Coup d'état in Sissyville
Funk ei oo niitä helpoimpia lajeja, mutta hyvä groove tässä. Äänitys kyllä harmittavan heikkolaatunen, mutta fiilis kyllä välittyy, sehän se pääasia on. Letkeä meno, jatkakaa samaa rataa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Verta & kuolemaa 14.10.2006

Turingin poppikone - Verta & kuolemaa
Umpas tylsä alku, ei toimi ainakaan tässä mielentilassa. Mukavia kitarajuttuja kyllä, mutta pelkästään niillä biisi ei jaksa kantaa loppuun saakka. Sanoitus melkoisen syvältä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Omdurman 03.11.2006

superdurak - Omdurman
Täähän futaa, rummut kyllä vähän elottomat. Hienoa koneitten käyttöä, bozza toimii ja pelittää. Hyvää tyylitajua ja kivaa tällästä on soitellakkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 12.10.2006

Sigil - Holy Water
Melko käytettyä riffittelyä tässä, joskis laadukasta. Laulaja vetää hyvin ja rockisti. Biisi on laadukas, joskaan ei mikään sävähdyttävä. Reilusti parempaa keskikastia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 10.10.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Jotenkin tuntuu että taustat ja laulu ei osu yhteen. Laulaja vetää asenteella ja meiningillä mutta taustalla raikaa Nova-pop.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään 09.10.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään
Huumorimusiikki, se vaikea genre. Raskasta junttausta ala Sabbath. Itse en vaan tässä mielentelassa saa tästä mitään irti. Viikonlopun sekoiluissa ja jatkobileissä toimisi varmaankin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2) 05.01.2007

Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2)
Kun meen naimisiin, niin pyydän teijät mun häihin, nyt poikamiehenä tää ei kyllä uppoa, sorri en oo raiskausfiiliksillä nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 10.10.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Hyviä yksittäisiä pörinöitä. En kyllä ole ihan suurin tämän tyylisuunnan ystävä vaikka härö olenkin. Tälläisiä kokeilijoita ja tiennäyttäjiä tarvitaan. Ehdotonta hittikamaa, suoraan Radio Novan soittolistoille vaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Disco Goluboy 09.10.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Disco Goluboy
Mukavan utu-jazz tunnelma, toimisi jossain "hämy-bileissä" oikein mahtavasti. Eipä tämä oikeastaan laulua kaipaa. Hyvä teema, joka toimii ja kantaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Santa Transjestria 10.10.2006

Nobelskaja Priz - Santa Transjestria
Tämä on selvästi tehty tosissaan ja selvinpäin. Veikkaisin että livenä tämä olisi Suomen kovinta kamaa. Paskalistassa olisi hyvin tilaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - kakos felomega blastfonic shou 11.10.2006

FEL - kakos felomega blastfonic shou
sorri, en mitenkään jaksanut kuunnella koko tuotosta. Alussa paikoittain mielenkiintoisia juttuja, mutta melkoista sooloilua kyllä yleisesti. Kohta 3.02 on minun kohdallani loppu. Ei tälläistä musiikkia pysty sisäistämään ennen kymmenettä kuuntelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - I & I ryhm 18.10.2006

LeijonaHarja - I & I ryhm
Aivan loistavat kitarasoundit, vai onko synät, no kuitenkin? Letkee meininki tässä, hirveesti biisi ei kyllä etene, mutta onko sen pakkokaan edetä. Toimii hyvin, ysi napsahtaa, joka on reggealle hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele corevn - filling the void 10.10.2006

corevn - filling the void
Ambient on yksi vaikeimmista lajeista. Tässä pörinä on mielenkiintoista, mutta ei oikein jaksa kantaa kovinkaan pitkälle. Kyllähän tämä toimii, mutta kaipaisi vielä vähän lisää mausteita keitokseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Camel Caravan 03.11.2006

Mood Science - Camel Caravan
Kaksi hienoa proge-suuruutta on yhdistetty biisinnimeen, mitään huonoa ei voi tulla.Mainio Astro Can Caravan tulee mieleen. Hemmetin mielenkiitoista torveilua, meininki pysyy ja homma etenee. Soundit hyvät, vaikka kyllä vähän tasapaksut. Täytyy kuunnella ajan kanssa pariin otteeseen. Tästä saatte uuden fanin, kymppiä en kyllä anna kenellekkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Soundweird 12.10.2006

Trakkerterrorist - Soundweird
Aikamoista surinaa ja pörinää tämä on. Ei tälläistä kuitenkaan ihan lotolla tehdä, kuten tässä. Yksinkertaisesti tässä mielentilassa ei uppoa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 11.10.2006

G.O.R.E. - 5:1
Tässä on heti turpaanvedon meininki, ei tälläistä tule kyllä kuunneltua. Mutta tässä soitto kyllä kulkee kivasti ja biisissä on hieman ideaakin, toisin kun usein tämän tyylisuunnan veisuissa. Sounditkin aika mukavat, soittimet erottuvat hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - No one for everyone 09.10.2006

Thego - No one for everyone
Ompa pimeä alku, laulu kyllä vieläkin oudompi. Ihan kuin Jethro Tull kohtaisi Made in Swedenin avaruudessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 09.10.2006

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Heti alku herättää kuulijan mielenkiinnon. Ensitahdit todistavat että tässä on tekijämiehet hommissa. Tiukkaa vyörytystä ja hemmetin mahtavaa sovitustyötä. Tälläinen toimisi varmaan vielä livenä potenssissa kaksi.
10