Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 23 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Tiimalasi 30.09.2008

Room21 - Tiimalasi
jeps jeps. tiimalasi, omaperänen nimi biisillä! tämä biisi on aika menevää ja nuo murinat välissä ovat mahtavan kuulostaa, harmi vaa ku niitä on käytety täs biisis nii vähän. Puhdas "laulu" kuulostaa paikka paikoin iha kivalta, mut välillä siitä tulee vähän hmm outo. Kertsin huuto ei iske ihan mun korvaan. Biisin soundit on kohallaan, bassot vähän munattomat (luulis soundiakin olevan kun tuolla lukee spector). mikseriäänenlaaduks tää sais multa täyden kympin. Joo riffit jyllää ihan kivasti eteenpäin, ehkä vähän turhan tasapaksua kuitenkin. Samantyylisiä riffejä tässä biisissä jaetaa ilmoihin tusina. Tämän genren biisejä on nykypäivänä hankala tehdää. Tämäkin biisi kuulostaa siltäku joku olisi jo soittanut tämän. Omaperäsyyttää tarvittaisiin, vaikka joku blues soolo sitten :) suomenkielisyys on omalla laillaan iha hieno juttu, mutta ei mun mielestä natsaa tämän lajin musiikis, sorii. mut kaikin puolin NASEVA biisi. Kaikki menee paremmin kun tapat itsesi. Juuri näin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Scream For God 03.11.2008

Medicated - Scream For God
Hihhelihei. Biisihän oli helposti löydettävissä taisi pyörii tyyliin pari kuukautta tuossa biisivalintana, enkä kyllä ihmettele yhtään. Alku lähtee runttaa matalalta ja kovaa- Alku pinchit on aika magean kuuloiset! Tän jätkän ördäys on aika siistiin kuuloista, iha asiallista meininkiä. Kertsi on vähä lälly, mutta miten sama jätkä voi muuttaa ääntään tuollasesta luolamiehen murinasta tuollaiseen lähes "purkkapoppi" cleaniin. Pisteitä siitä, mutta enemmän munaa siihen cleaniin. Jepulis sitten soolo(t) toimii loostevasti! Musta on kiva kuunnella vähä pitempiä kun sen 8 tahdin supertiluja. Loppu vinguttelut vähän turhan pitkiä mutta eipä se haittaa, taidan olla vähän turhan kriittinen- Juuhuuups sitten tuo kertsin jälkeinen cleania kohta (onks se sitte se C-osa?) on mahtava. Takana jylläävä mahtiriffi on aika upea! Dodiih eli tässä on onnistuneesti sekoitettu tämä nykypäivän metalli eli verset ördäämäl ja kertsin cleenil. Biisi ei tarjoo mittää hirvee ylläreita ja koukkuja, mutta jyrää vahvasti etteenpäin. Asiallista touhua, kiitos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - World Of Chaos 21.09.2008

Dreadful - World Of Chaos
No niin, tämä biisi on mielestäni aika laimea. Alkupään riffit on vähän tylsiä mutta ihaan kuunneltavia. Heti kun kertsi jyllähti, iski vitutus. Laulanta on sen verran ärsyttävää vongerrusta että... Ei kovin emäperästä ensinnäkää nykypäivä tuo että purjotaan verset ja muut breikit, pre kertsit muut ja kertsiin sitten laitetaan cleania kehiin. Tässä biisissä varsinkin se suorastaan etoo. Tämän biisin "soolo" on pettymys tuollanen lyhyt luikautus, joka ei edes kuulosta hyvälle.. Rumputyöskentely on huonoa, kompit tylsiä ja suoria tuplat paukuttaa papapapa ja se on siin. Kosketin soundi on ihan kohilaan mut nekin jää vähän tylsäksi. Bassot on väännetty nii hiljaselle että ei ainakaan omaan korvaan kuulu yhtään mittöö. Song is Chaos! Teidän ois löydettävä taas tuo Skulkin tapanen meininki takas muuten tämäkin lupaava bändi meinaa jäädä sinne ihanookoodeathmetalbändi-linjalle, joita on suomessa liikaa. Stemii pojat
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - Red Serenade 09.01.2009

Embreach - Red Serenade
ÖÖ muka ok soundit? parhautta sanon minä. Nää DS-ep:n biisit toimii ku unelma. On raskasta sahausta ja brutaalia örjyntää. Sitten sekaan saatu akustista ja cleanit jyrää aivan mahtavasti. Ja näistä cleaneista ei puutu MUNAA! Biiseissä on jänniä kuvioita, ja jaksaavat kiinnostaa useamman kuuntelukerran kuin sen yhden ja se on jo huippusaavutus mikseri.net matskulle. Soppaan lisätään vielä loistavat soolot ja mahtavat kertsit nii tuomiopäivänmatskua on kasassa :) kiitän! Ps. Nuo örd + clean kohat on helvetin kovat. Lisää tälläistä tänne!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - You and Me, When Do We Sleep? 02.06.2008

Dreadful - You and Me, When Do We Sleep?
Hmmn. Dreadful on jännä tapaus. Mielestäni vanhat biisit ovat ehkä vähän "huonorakenteisia" mutta silti mukavaa riffittelyä ja oivaltavia sooloja. Nämä uudet taas sitten jylläävät eteenpäin huippusoundeilla ja hyvin suunniteltuina MUTTA tästä puuttuu jokin. Ensimmäiseksi häiritsee nuo rummut, tuo kertsin ja versien löysääki löysempi tuplattelu kuulostaa vain omaan korvaan niin hirveälle. Samoin fillit ovat aika karmeita. Örinä on iha kivan kuulosta, paljon paskempiakin örisiöitä löytyy vaikka millä mitalla. Cleani taas on mitä on. Sitten lisää tästä biisistä. Tuntuu ihan kuin se loppuisi kesken,tämä tarvitsisi sen soolon niinkuin joku sanoiki jo. Biisi on biisinään aika tasapaksukin, tuo c-osan (?) vinguttelu kuulostaa iha siistille, mutta sekin on lyhyt. Koskettimet säädetty sopivalle kovuudelle, plussat siitä! Lisää fiilistä, muuten jees.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrome - Futile 03.03.2008

Chrome - Futile
joo tämää on kyllä upeaa kamaa... erkkon laulanta on hienon kuulostais, sopivan mureaksi paistettu :D kitarat tekee kans loistosuoritukset ja kokonaisuus on hyvä on vähä trashimpaa ja sitten välillä mukavan melodisia välipätkiä. bassotkin kuulostaa aika kivoilta, kuuluu sopivasti kitaroitten lomassa. onse. mut miks kukaa ei oo vielä antanu tälle 10?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Olen Alpha, olen Omega 20.02.2008

Surma - Olen Alpha, olen Omega
jees. tässä alkaa olemaan jo kaikki kunnossa. todella hieno lauluäänen omaa vokalisti! ei muuta voi sanoa. samoinkun nuo bassot ovat aivan ihanat, kuuluvat sopivasti kitaroitten ylitse mutta juuri sopivasti. kitarat rätisee ihan mukavasti ja rummutkin ovat hienon kuuloiset, ainakin kun vertaa täällä mikserissä oleviin bändeihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matias Kupiainen - Solo - Guitar Heroes - Tavastia 6.11.2007 LIVE 14.12.2007

Matias Kupiainen - Solo - Guitar Heroes - Tavastia 6.11.2007 LIVE
olit paras ylivoimasest tuolta guitar heroestapahtumasta. aivan mahtavan kuulone kitarasoundi! vaikka biisi on täyttä sooloo, niin tähän ei kyllästy (niinkuin valitettavasti kävi aika monen muun kohalla guitarherosteistä). oot äijä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Whisper 12.11.2007

Eternity Flames - Whisper
iha kiva tulee ekana mieleen. biisissä on tarpeeksi melodiaa kun laulua ei ole. Tähän kun olisi saanut murinan niin olisi ollut kova viisu. Välillä tuo kitara häiritsee mua pikkasen, liian "konemainen" voi kai tässä käyttää. koskettimet ovat mikserin ehdotonta laatua. rummut on vähän tylsät, mut ajavat asiansa kuitenkin. niin kuin sanoin, ihan kiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seagrave - Airborn 25.01.2008

Seagrave - Airborn
mahtava bassisti ainakin teillä :D se punainen esp toimii muuten vieläkin iha hyvi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kahdeksan surmanluotia 26.05.2007

Hamarapuoli - Kahdeksan surmanluotia
Aika kelpo biisi. Tuo alkuriffi toimii kuin mokoma konsanaan ja ääni tuo tosiiaan mieleen Annalan. En tiedä onko se sitten hyvä asia. Kertosäe jää jotenkin vajanaisesti, kun taustalaulut tulee mukaan. Riffittely toimii ihan hyvin tässä biisissä, tosin olisi ollut mukaava kuulla sooloa tai jotain muuta melodisuutta kuin tuo alkuriffi. Mukava kipale silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kill The Romance - Trespasser 31.10.2007

Kill The Romance - Trespasser
oijoi. onpas hienon kuulosta musaa! levystä tulee varmasti kova, onnee keikkarintamalle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 21.05.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
No niin. Biisi on saanut lähes poikkeuksetta kaikilta 10 tai 9. Hyvä tätä sitten kritisoimaan. Ensiksi, biisi on mielestäni tylsä? Rullaa kyllä eteenpäin, mutta jokin "idea" tästä puuttuu. Soolokin kuulostaa mielestäni todella huonolta, ihme vinguttelulta. Kertosäkeessä ja introssa riffi on väkinäinen. Rummut on tosin huippu luokkaa, jos oikein luin Northerin Heikki soittelee? Muuten biisi saa risuja.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Kiss Of The Dark 21.01.2007

Iron Sphere - Kiss Of The Dark
Aivan loistova biisi. Tykkäsi tosi paljon. Tämä uusi laulaja mikä lieneekään on näköjään parempi kuin hyvä, vähän erillaista sphereä. Kuulosti minusta aika paljon edguyltä? silti taattua iron sphere laatua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Skulk 30.05.2007

Dreadful - Skulk
Biisin alettua aattelin, että mikäs Mokoma kopio tämä on? Kuitenkin kun laulanta alkoi, se kuulostikin ihan northerilta. Itse en löytänyt tästä yhtäänh Iron Maidenia. Mutta sittehn tuosta musiikkista muuten. Alkuriffi on hieno, säkeet ja muut interludet yms. toimivat hyvin. Kertosäe kuulosti ekoilla kerroilla hyvältä, mutta kului aika nopeasti. Puhtaat vokaalit vähä turhan "löysät". Soolo oli karmeaa kuunneltavaa, ei sopinut biisiin yhtään. Kuitenkin tämä kipale on yksi Mikserin parhaista mitä olen kuullut. Jos soolo olisi ollut kovempi, kybä olisi tullut. Nyt 9. Blussaa tulee myös hyvästä miksauksesta .
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dienecia - Liar 26.01.2007

Dienecia - Liar
huuuuuh. tämä alkaa kuulostaa jo pelottavan hyvältä. olen tainut kuullan biisin jopa radiosta. koukuttaa, ja pahasti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrome - The Conclusion 05.09.2007

Chrome - The Conclusion
Vittu mikä Soundi. Hyvi jytisee. Meeninkiki on iha nasevaa, kertsin tilut mahtavat. Ihanuutta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred - Weakness among us 21.02.2008

Hatred - Weakness among us
Hienoltahan tämä kuulostaa, mutta tämähän on kuin cobbii. sori vaan. soolot ja synat varsinkin uo orchestar hit (vai mikä nyt onkaan) kuulostaa liian boodoomiltaa. omaperäisyys todellakin puuttuu, näitä biisejä löytyy jo yli hilseen... tähän lisätään heikon kuuloinen laulu niin kokonaisuus ei ole mikään paras. mutta ei tämä nyt täyttä kuraakaan ollut. kyllä se siitä lähtee...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Death 21.05.2007

Avathar - Death
jaahasta. Tuo "laulanta" on luvalla sanoen karmeata. "örinä" laulanta on kuin sikaa raiskattaisiin ja "cleani" vai voiko tuota cleaniksi sanoa, kuulosti ihan juoppojen kaljalauluilta. EI hyvää päivää. Soitto kuulostaa ihan hyvältä paitsi loppua kohden biisi hitaantuu ja tylsistyy. Lopun peltihakkuu on aivan karmean kuullosta. Ihan kuin rumpali olisi nukahtanut. Synat kuulostaa hienolta, samoin kitarat suurimmaksi osaksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - End Of Days 21.01.2007

...Nothing But The Truth - End Of Days
Aika itseään toistava biisi. huonot rumpuäänet tässä biisissä. tietysti melodia on taas kerran hieno mutta sama melodia soi 3 minuuttia niin sekin menee yli hilseen. huono viisu.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Wizard's Tale 21.01.2007

...Nothing But The Truth - Wizard's Tale
Niin pakko minunkin antaa miinusta konerummuista. Mutta muuten biisi toimi hyvin ja rullasi nätisti eteenpäin. HIeno biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Desperate Times 26.05.2007

Two Horn Unicorn - Desperate Times
Voi ei-. Alku melodiat ovat aika huonot, mutta ne eivät ole mitään verrattuna lauluun. Karmeata vinguntaa, kuin lovexia kuuntelisia. Paikka paikoin ihan mukavia melodioita, soolo on vähän tönkkö. Kertosäe on aika, kauheata. Loppu vingunnat aiheuttavat kylmiä väreitä. Mukavista bassoista plussaa (5-->6)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Heart of ice 26.05.2007

Celesty - Heart of ice
Aika perus poweria. En tykkää vokalistin äänestä yhtään, kitarat ovat vähän "löysät" tässä biisissä ja sanat ovat. Ne ovat juuri niin perseestä kluin biisin nimikin. Rummut hakkaa turhankin paljon tukutuku tuplapedaalia ja kuulostaa turhan paljon konerummuilta. Mutta sitten possitiivista. Synat on kelpo kamaa, kitara/syna soolo on pirteä, iloinen, reipas yms. Biisi parani loppua kohden huomattavasti ja sai jopa nauttimaan biisistä. Alkuriffi on hauska (ehkä liian hauska) ja meininki on kohhallaan. ihan kuunneltava viisu
7