Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salty Fish - I can't stay tonight (2009) 28.02.2009

Salty Fish - I can't stay tonight (2009)
Jumankeita, kyllä pojat on osannu jo yli kymmenen vuotta sitten väsätä hienon biisin! Lisää vaan arkistojen kätköjä esiin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Crazy Dancer 18.08.2008

Vicious Minds - Crazy Dancer
VM ei petä odotuksia. Hienosti jyräävä, panssarivaunun varmuudella etenevä kappale. Rennon kompin ja kytäävän basson päälle on rakennettu tarttuva melodia, eikä kitaratyöskentelyssä ole moitteen sijaa. Olette löytäneet oman soundinne ja se on todella tunnistettava ja omaperäinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Gasoline 18.08.2008

Vicious Minds - Gasoline
Basistikin on laitettu töihin tämän kappaleen teossa, melodiaa seuraileva bassokomppi sopii kappaleeseen ja tuo voimaa alapäähän. Pientä teknistä kikkailua on havaittavissa ja se elävöittää kuuntelukokemusta kunhan ei mene liiallisuuksiin. Ja eihän se mene. Kertosäkeen taustalaulu ei satu ihan kohdalleen solistin kanssa, mutta kappale ei ole studiossa hiottu ja tämäntyylisessä musiikissa pitää pientä särmää ollakin, liian kliini on myös helposti liian vaisu. Kitarasoolo on Hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - In The Heat Of The Night 18.08.2008

Vicious Minds - In The Heat Of The Night
Kaunis kappale. Hienosti tyylitelty ja todella laadukkaan kuuloinen kappale. Kitaratyöskentely on tarkkaa ja kurinalaista. Kertosäkeessä taustalaulun nousu mukaan tuo biisiin hienosti särmää. Tätä kappaletta kuunnellessa unohtuu aika ja paikka. Hienoa työtä!
10