Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 58 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 08.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Kitarat turhan kovalla, laulut aavistuksen hiljaisella ja basarin potku hukkuu hieman jonnekin (ei sentään pahasti), siinä miksaus lyhykäisesti meikäläisen vinkkelistä. Biisi rullaa kyllä muuten soundipuolella todella kivasti mutta laulupuolta (äänenkäyttöä) pitäisi vielä petrata, nyt kuulostaa vähän turhan väkisin vedetyltä ohuelta kurkkurääkymiseltä. Eli siis sitä ns. munaa puuttuu vaikka asenne ja yritys onkin selkeästi kova. Lisäksi sanoista ei meinaa saada selvää mikä on aika paha miinus kun suomeksi kuitenkin on vedetty. Kaikenkaikkiaan oikein peruspätevää "junttiheviä" joskaan ei mitään mullistavaa sitten Peer Güntin tai Kotiteollisuuden. Toisellakaan kerralla ei tosin jäänyt kertsi päähän - siinäpä pala purtavaksi eli muutama tappajakertsi tekisi tälle poppoolle pelkkää hyvää. Tuotannollisesti kyllä Mikserin parhaimmistoa mutta biisi(t) kaipaisivat lisää tarttumapintaa ja mieleenpainuvia koukkuja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin 04.10.2006

Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin
Marilyn Manson feat. Tuomari Nurmio. Ja jumalauta että toimiikin. Ehkä pienoinen paikallaan junnaavuus ja soundien tukkoisuus tässä leijailee päällä mutta kyllä tämä silti selkeästi ysi on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamrod - Death Row 12.08.2006

Jamrod - Death Row
Riffi on mielestäni turhan irrallinen muusta biisistä, mielestäni melodisempi riffi toimisi paremmin tai sitten kertsiin samanlainen mättö. Samoin C-osaa pitäisi ehkä vähän miettiä, se kun on vähän turha tällä hetkellä kun ei tarjoa kappaleelle mitään muuta kuin pienen paussin jolloin kitaristi voi vasemmalla kädellä hörpätä kaljaa kun ei tarvitse kuin yhtä sointua. Muuten biisi on ihan hyvän kuuloinen ja laulajakin pysyy nuotissa ilman että autotune paistaa. Turha rankkuus pois, tämä on loppupeleissä hyväntuulinen biisi - tehkää siitä siis sellainen kauttaaltaan. Soundit ovat ihan hyvää demo/omakustannetasoa, rummut ovat vähän "tuolla jossain" ja meikäläisen korvaan kuulostaisi kuin koko biisin joku olisi vaihevirheessä. Sellainen kutina aivojen pohjassa että pää olisi vinossa, tiedättekö? Lauluissa on vielä joku veemäinen taajuus mikä vähän tukkii soundia mutta kyllä tämä silti ihan käypäinen suoritus on miksaajaltakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - celestial revulsion 26.05.2006

THE SIN:DECAY - celestial revulsion
No niin, tämähän toimii jo paremmin kuin edellinen, kiitos kappaleen meiningin. Sävellys on edelleen kovin turvallinen genreensä nähden ja kitaroissa on tuota toistakin biisiä vaivaava pahvisuus soundissa mutta tästä voisi jo huolellisemmalla tuotannolla saada oikein menevän rallin. Vokalisointi on turhan yksitoikkoista örvellystä, vähän enemmän nyansseja kaipaisi joko siihen tai taustaan. Ihan markkinoinnin kannalta tämä kappale ansaitsisi mielestäni olla ensimmäisenä listalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - we are all slaves 26.05.2006

THE SIN:DECAY - we are all slaves
Omaperäisyyttä tämäkin sävellys kaipaisi. Huonohan tämä ei ole mutta kun biisi voisi ihan yhtä hyvin olla esim. Deathstarsin käsialaa niin ihan innoissaan tästä ei pysty olemaan. Kitaratkaan eivät jyrää mielestäni oikealla tavalla ja muutenkin enemmän pumppausta rytmipuolelle ei tekisi ollenkaan pahaa. Ja kyllä koneita saisi käyttää ihan surutta paljon enemmän kun kerran industrialin puolelle mennään. Eipä silti, kyllä tässä potentiaalia on, se oma juttu pitää vain keksiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 18.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
"Kipinällä mua tähtää" - kuten sanottu aiemmin, tuo lause ei toimi kertsissä miltään kantilta katsottuna, siinä on yksi tavu liikaa mikä tekee siihen koomisen efektin. Esim. "mua"-sananhan voisi jättää suoriltaan pois ilman että merkitys muuttuu yhtään. Kannattaa harkita vakavasti. Muuten biisi tuo mieleen oikeastaan enimmäkseen Nylon Beatin. Peruskauraa loppupeleissä vaikka muutama kiva idea löytyykin. Itse kaipaisin kyllä alapäähän enemmän toimintaa eli funkkibassoja ja härskejä oktaavikuvioita kehiin ainakin säkeistöön kun kerran diskobiitillä mennään. Soundit ovat muuten oikein mukavat mutta tosiaan alapää on vielä vähän sinne päin vaikkei silti huono. Laulussa häiritsee liika luonnollisuus - Autotune olisi ollut paikallaan (ja nyt unohdetaan ne paskapuheet Autotunesta, ei se epävirekään nimittäin hyvältä kuulosta). Mutta biisi kuin biisi, ainahan napisemisen aihetta löytyy. Tässä homma on sentään jo melkein täydellisesti kasassa joten ei huono suoritus missään nimessä. Hienosäätöä, hienosäätöä... Ulkopuolinen tuottaja joka sopisi meininkiin saisi tälle varmasti paljon hyvää aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mourning Maggots - Pond of Darkness 06.08.2006

The Mourning Maggots - Pond of Darkness
Biisi ei oikein tarjoa yhtään mitään. Idea on sinällään ihan kiva, mutta kun mieleen tulee enimmäkseen 80/90-lukujen vaihteen tietokonepelien MIDI-taustamusiikit, ei kovin häkellyttävästä teoksesta voi mielestäni puhua. Sävellyksen pääteema ei kanna riittävästi, soundit, erityisesti rummut, ovat rasittavan halvan kuuloiset ja koko biisi tuntuu muutenkin olevan yhtä tylsää äänipötköä. Jos käytössä on pelkkiä syntikoita, olisin itse odottanut jotain kokeilumielisempää kuin kahden markan sankariheviä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Maailma Häpeää meitä 12.09.2006

HARMA - Maailma Häpeää meitä
EI tämä maailman hienoin biisi ole mutta kehno toteutus syö paljon toimivuutta siitäkin mitä jää jäljelle. Laulu on liian rajua biisiin nähden tai sitten biisi on liian kevyt lauluun nähden - hevimmäksi sovitettuna ja paremmin miksattuna tämä saattaisi iskeä jopa kohtalaisen kovaa ollakseen peruskamaa. Kelle sitten peruskama toimii, kelle ei, se on makuasia. Vaikka miksausta onkin kehuttu niin joudun ikäväkseni toteamaan että näin ei ole. Toki kaikesta saa selvää jne. mutta kaikki on tukossa ja hiljaisella ja yleissoundi on todella munaton kun sekä ylä- että alapäässä on puutteita ja kompuran käyttöä on aristeltu aivan turhaan. Sanoitukseen kannattaisi ehkä hieman panostaa - säkeistöjen riimittely ja kerronta kun tuntuu vähän väkisin väännetyltä mikä aiheuttaa paikoin tarkoituksetonta komiikkaa jo siksi että välillä tuntuu siltä että sanoja ei ole keksitty tarpeeksi. Välillä riimejä on, välillä ei - se ei vaan toimi. Homma pitää kuulostaa hallitummalta ja suunnitellummalta, säkeistöt kaipaavat paremmin rullaavaa flowta lauluun ettei se töki. Täytesanoja saa ja pitää käyttää jos se saa homman rullaamaan paremmin. Kertsi sentään toimii, siitä plussa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Walk Away 31.05.2006

Oliver Eye - Walk Away
Hitto vie, en olisi kyllä uskonyt näin kovaa progea mikseristä löytäväni. RHCP, ehkä vähän Cream ja erityisesti Wigwam tulee itselle mieleen, todella vetävä rytmi ja hienoa soittoa ja laulua kaikin puolin. Soundissa ja miksauksessa toki olisi pientä viilaamista mutta äh, biisi on niin hyvä että toimii jo nykyisellään kuin junan vessa joten kyllä tämä on puhtaasti kympin suoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Panssarinyrkki - Haaskansyöjä 04.02.2006

Panssarinyrkki - Haaskansyöjä
Kovin on tukossa soundin puolesta, tämä kaipaisi juurikin sellaisen ammattimaisen lyttäyksen kuin mm. Diablon biiseissä on käytetty. Itse biisi ei sinällään oikein iske, livenä ehkä toimii mutta en minä levyllistä tätä vielä ostaisi, sen verran kuulostaa liian monelta muulta tämän genren bändiltä jotka homman osaavat ikävä kyllä vielä paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1 24.09.2005

Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1
En minä kyllä ihan heti alkaisi tätä lapsille soittamaan... Melko taiteelliseksi menee, onneksi kesto ei ole tuon enempää. Sinänsä ihan jännät soundit mutta ei tämä meikäläisen musiikkia ole.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 24.09.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Hitaasti lähtee liikkeelle vai lähteekö? Biisi vähän junnaa paikallaan koko kestonsa ajan, liekö syynä rumpusoundit joita saisi tuoda esiin enemmän, nyt ne soivat jossain tuolla taustalla. Samoin kitarat kuulostavat melko muovisilta ja niitä saisi laajentaa stereokuvassa. Sovitusta pitäisi vähän miettiä jos tämän aikoo instrumentaalina pitää, nyt ei tahdo oikein homma pysyä kasassa ja mielenkiinto yllä. Vokaalit kyllä tekisivät paljon.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 24.09.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
Vokaaleistä tulee väistämättä mieleen AC/DC:n kulta-aika ja komppiosasto jytää varsin For whom the bell tolls -meiningissä. Soundi on melko demotavaraa mikä ei sinänsä haittaa mutta itse biisiin voisi hieman lisää koukkuja. Taustahuudoista puuttuu munakkuutta, mielestäni kannattaisi enemmän pyrkiä CoB-tyyliseen karjahteluun. Niin ja kitaran flangeriä vähemmälle, kiitos... Kyllä tästä kelpo kappale pienellä työstämisellä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 24.09.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Vokalisointi tässä ei oikein iskenyt vaikka biisi muuten kaikessa ismoalankomaisuudessaan onkin ihan hyvää settiä. Soundi on ainakin hyvä laulut poislukien, niistä tulee mieleen että niitä on tarkoituksella pudotettu taustalle tidä sitten miksi. Jos vokaaleihin saisi samaa fiilistä kuin Ismo Alangolla ja JArkko Martikaisella niin tässä olisi todella toimiva ralli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Of Night And Light 24.09.2005

Undence - Of Night And Light
Soundi on tosiaan treenikämppälaatua. Itse biisi on ihan menevä joskin melko mielikuvitukseton. Tulee väistämättä mieleen että hetkinen, olenko minä kuullut tämän ennenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Echo of Dorian 24.09.2005

Red Aardvark - Echo of Dorian
Matrix tulee mieleen alusta. Jotain lisäbassolinjaa tämä mielestäni kaipaa, muuten ihan kelpo kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 24.09.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
Kitarasoundi ei oikein miellytä, laulut ei kuulu kunnolla ja miksaus on melko ohut. Itse biisikin on hieman tylsähkö mutta ehkä tästä saisi ihan menevän rallin. Tempoakin saisi ruuvata pari pykälää ylöspäin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Valoon 02.09.2005

Anomus - Valoon
Itse laittaisin genreksi kyllä Hard Rock tms., meininki kuitenkin on sen mukaista. Soundien puolesta muuten homma toimii mutta snaresoundi ei meikäläisen korvaa miellytä. Laulut hukkuvat hiukan taustaan mutta eivät sentään liikaa. Mitä itse biisiin tulee niin peruskamaahan tämä on, en ihmettelisi vaikka tämä joku päivä radiossa soi, sen verran simppeli vääntö että takuulla puree perussuomalaiseen yleisöön. Laulajalla nyt toki on hieman petrattavaa vielä, itse ainakin olisin kaivannut kertosäkeeseen enemmän räkäisyyttä ja voimaa. Tämä on ihan kiva, ei säväytä mitenkään erityisesti muttei pakota vaihtamaan poiskaan. Paljoa tästä ei yhdellä-kahdella kuuntelukerralla jää päähän soimaan. Se on tietysti sitten itsestä kiinni onko se hyvä vai huono asia, itse pidän enemmän siitä että biisistä jää jotain käteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Golgata ¨ - Tragedia 05.12.2005

Golgata ¨ - Tragedia
Kyllä, tämä on vaan niin perkeleen kova ja paranee vaan mitä enemmän kuuntelee. Rumpusoundi on kaikessa kauheudessaan täydellinen. Näin sitä pitää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 24.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Tunkkaisesta miksauksesta ja treenikämppäsoundista huolimatta melko tappokamaa. Vokalisti venyy suoritukseensa kiitettävästi ja soittopuoltakin on harjoiteltu. Biisi nyt ei ihan heti avaudu mutta eipä se ole tarkoituskaan ja hyvä niin. Tuossa on jotain hienoa kun koko biisi leviää ihan totaalisesti käsiin mutta olisinpa itse jättänyt lopun treenishäröilyt pois, niistä pisteen sakko.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 24.09.2005

ivalo - Tuntematon tie
Hyvät soundit, tykkään todella. Laulajalla on hyvä ääni joskin ehkä aavistuksen persoonaton mutta se nyt ei sinänsä ole ongelma. Egotrippi tästä väistämättä tulee ensimmäisenä mieleen. Itse kappale toimii juuri niinkuin tällaisen biisin pitääkin toimia enkä yhtään ihmettelisi jos tämä radiossakin soisi esim. Kissillä tai Suomipopilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 24.09.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Kirosanojen ylikäyttö ja uhoaminen on jotenkin aina ollut räpissä se juttu joka ei toimi niin yhtään. Vaikka ainakin Tankin flow on ihan kunnossa niin sanoitus tässä menee typeryyden puolelle enimmäkseen siksi että joka toinen sana alkaa v-kirjaimella mikä ainakin minulle viestittää huonoa huumoria sekä kehittymätöntä kielitaitoa ja mielikuvitusta. Biitti on ihan jännä ja jos tämän sanoittaisi kokonaan uusiksi eri lähtökohdista niin kyllä tätä mielummin kuuntelisi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 02.06.2005

MANZANA - Falling to pieces
Ihan kiva. Se on vain juuri se huono puoli tässä. Liian tasaista paahtoa, vaikka kaikki toimiikin hyvin, laulaja laulaa hyvin, soittajat osaavat hommansa ja miksauskin toimii. Tästä vaan puuttuu tartuntapintaa jatkokuunteluita varten. Kyllä tämän voisi radiossa kuvitella kuulevansa, ne tosin soittavat melko reilusti tällaista "ihan kivaa" musiikkia. Ja DIImonI:lle tiedoksi että Nightwish on melkoisen kaukana goottimeiningistä ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 24.09.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Kelpo rokettirollia. Voi kuinka mielelläni kuulisin tämän ammattilaisen tuottamana, nyt soundit tiputtavat jonkin verran fiilistä. Toimii tämä silti kuin junan vessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuun rytmipuu - Suurenmoinen Termos 17.05.2005

Kuun rytmipuu - Suurenmoinen Termos
Koitetaanpas nyt sanoa edes jotain. Biisistä välittyy melko utuinen tunnelma, rauhallinen mutta silti levoton. Soundit ainakin omasta mielestäni toimivat, etenkin basso kuulostaa vallan komealta. Muuta en kyllä tästä uskalla sanoa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele First Fall - Walking alone 17.05.2005

First Fall - Walking alone
Jännä kappale. Sovitus toimii, vokalistit hoitavat hommansa hyvin mutta pakko kyllä valittaa että tuo kitarasärö on aivan kammottavan kuuloinen. Muut instrumentit kuulostavat sentään hyvältä. Potentiaalia löytyy, tuotantopuoli vain on hieman hukassa (ainakin kitaroiden osalta).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 17.05.2005

T_n_T - Kaunista niin
Soundipuoli toimii, laulajan ääni on juuri niin intensiiviseksi miksattu kuin tällaisessa kappaleessa tulee olla. Aihe on ehkä hiukan vanhahtava, mutta mikäpä ei nykypäivänä olisi... Muuten en kyllä uskalla kappaletta enempää näin hevimiehenä kommentoida :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Among Others - Empty shell 17.05.2005

Among Others - Empty shell
Hienosti tuotettu kappale, soundit on kyllä hiottu hienosti kohdilleen. Laulu ehkä hiukan jää taustalle ainakin säkeistöissä kun rummut ovat tulleet mukaan. Tässä on vain se perinteinen suomalainen ongelma eli tuo englannin ääntäminen... Toisaalta, eipä se ole Aaronia tai Kotipeltoakaan juurikaan haitannut :) Itse kappale on sellainen "menettelee"-tason veisu. Ei mikään kuolematon klassikko mutta ei sentään mikään tuhnuinen siirappiruiskekaan. Kyllä tämän silti mielellään kuunteli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 17.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Soundit ovat hiukan etäiset ja kitaran särö ei potki aivan tällaiselle biisille toivotulla tavalla, samoin kaikua on siellä sun täällä ehkä hiukan liikaa. Laulaja sentään vetää hyvin. Itse biisistä en saanut mitään erityisiä kiksejä, jotenkin itselle kuulostaa liian "hiotulta" eli kappaleessa ei ole oikein rosoa, ei tarttumapintaa eikä koukkuja, mutta kyllä tätä silti kuuntelee. Nykyisellään tosin kulunee loppuun melko nopeasti...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ankea - Nightmares Come Alive 19.05.2005

Ankea - Nightmares Come Alive
Aika jännän kuuloinen kappale. Laulut olisivat saaneet olla ehkä hiukan enemmän Marilyn Manson-tyypiset. Soundista en pysty nyt sanomaan kun en kykene kelvollisella laitteistolla kuuntelemaan, mutta tuntuisi toimivan ihan ok. Eli juurikin pintä hiomista vaatisi sen puolesta...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 17.05.2005

Sigil - Vapoured
Meikäläiselle tämä toimii lähinnä taustamusiikkina, ainakaan en löydä oikein tarttumapintaa tästä. Muuten kyllä hyvän kuuloinen biisi, etenkin nuo oktaavilaulut kuulostavat hienoilta ja laulajakin selkeästi osaa hommansa. Ehkä hiukan puuroinen/tunkkainen yleissoundi, mutta ei sentään häiritsevästi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Valopää - Pehmeä sähköisku 12.02.2005

Valtteri Valopää - Pehmeä sähköisku
Kasarimeininkiä. Intro valitettavasti antaa odottaa enemmän kuin itse kappale tarjoaa. Hiukan yksitoikkoinen sävellys.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Me rasistit 12.02.2005

Riku Rotten Project - Me rasistit
Jos laulupuoli hoidettaisiin tosissaan tai edes paremmalla maulla niin tämä olisi ehkä ihan ok. Nykyisellään tällaiset voisi mielestäni pitää omana huvinaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Maimed Solace 12.02.2005

Red Aardvark - Maimed Solace
Taustamusana toimii vallan hyvin. En oikein tällaista muuten kuuntele niin en uskalla tarkemmin arvioida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 12.02.2005

Randomtalks - The Experiment
Itselleni tulee enemmän mieleen eurodance kuin trance mutta eiköhän tämän tahtiin voisi parin promillen jälkeen heilua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 12.02.2005

FOTO - Jäätää
Sanoituspuoli ei oikein toimi, eikä sävellyskään oikein tahdo pysyä kasassa. Ehkä hiukan liian kokeellista meikäläiselle...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devia - Fairytales 12.02.2005

Devia - Fairytales
Vallassaan mainiota. Hieman goottimainen tunnelma, mikä erottaa kappaleen perusmassasta positiivisella tavalla. Jouset toimivat; niitä ei ole liikaa, mikä on varsin yleinen kompastuskivi. Sounditkin ovat hyvin kohdallaan, joskin itse olisin ihan hieman lisää säröä vääntänyt kitaroihin ;) Ainoa asia joka ei ihan täyteen potentiaaliin mielestäni yltänyt on laulu, joka kaipaisi hieman lisää voimaa ja särmää, samoin kappaleen loppu töksähtää vähän ikävästi. Silti varsin vahva 9, pienellä viilauksella ehdoton 10.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - That's a Bitch 12.02.2005

Killed - That's a Bitch
Soundit on ihan ok tasoa sen verran kuin tietokonepurkkini siitä antavat ymmärtää. Lauluissa on mukavaa mörinää mutta muuten kappale on vähän tylsänpuoleinen. En tosin ole ehkä oikea ihminen tällaista kommentoimaan mutta minä olen tätä mieltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Menen käymään paskalla 24.09.2005

FEL - Menen käymään paskalla
Täytyy kyllä sanoa että henkilökohtaisesti en ymmärrä tällaisten biisien funktiota. Hyvä huumori toimii mutta vessahuumori jotenkin menee aina yli. No, ainakin soundit on ihan ok joskaan se ei paljoa pelasta.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH 12.02.2005

MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH
Jotenkin ei vain oikein iske miekäläiseen. Onhan tässä jonkinlaista tunnelmointia mutta jotenkin kappale laahaa aivan liikaa. En kyllä osaa kuvitella tällaista oikein mihinkään, ehkä jonkun elokuvan taustamusiikiksi tms.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 10.07.2005

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
Soundin puolesta hiukan tunkkainen meininki mutta sen saa anteeksi kun muuten kappale potkii kaikin puolin ja kovaa. Laulu on tosiaan vakuuttavaa sekä äänenkäytön että ääntämisen puolesta ja soitto pelaa hienosti kaikkine tietokonekikkoineen. Kymppi tippuisi jos soundi olisi vielä kohdallaan mutta nykyiselläänkin vahva yhdeksän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 17.05.2005

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Kyllähän tästä ameriikan stadionrock tulee mieleen, mikä taas on sinällään huono että itse en ainakaan siitä niin välitä. Mutta soundeista sen verran että vähän pehmoiset soundit - tiettyä särmää ja munakkuutta saisi olla enemmän. Samoin laulu hukkuu vähän taustalle, muuten kyllä ihan hyvän kuuloista. Ainakin soittimet ovat vireessä ja niitä käytetään oikein :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Rejected 05.07.2004

BLOOD-STAINED - Rejected
Soundit kuulostaa hiukan tunkkaisilta ja etenkin rummut kaipaisivat lisää potkua, mutta eipä se todellakaan mitään. Nimittäin itse kappale jyrää sen verran kovaa. Varsinkin komppikitarassa on mukavan rouhea särö ja leadit kulkevat hienosti. Tulee kieltämättä jo mainittukin In Flames mieleen, kävipä mielessä myös semmoiset nimet kuin Diablo ja paikoin myös Children of Bodom. Vielä kun soundit saa potkimaan kunnolla niin tästä ei juurikaan mitään puutu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - October 12.06.2004

Beaner - October
Laulusta ei saa juurikaan selvää... Toisaalta sen mitä saa niin tuntuu että nykyisellään parempi ettei siitä saakaan selvää ;) Säkeistön syntikka kuulostaa... noh... ei niin hyvältä. Kyllä tästä vielä lisää ja lisää treenaamalla saa kelpo veisun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make=Porn - Undefined commercial artist 11.06.2004

Make=Porn - Undefined commercial artist
Sangen on sekavaa meininkiä... Mutta jollain kierolla tavalla tuo rhodes-jazzin ja death metallin vuorottelu toimii. Tulee mieleen YUP:n 1990-luvun alkupuolen tuotanto. Mainiota, jatkakaa samaan malliin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Giant Leap 18.06.2004

rewind - Giant Leap
Tämmöinen kappalehan saa hevimiehenkin tykkäämään konemusasta :) Hienoa, hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katve - Kontakti 04.06.2004

Katve - Kontakti
Hienoa, hienoa. Kappale toimii erittäin hyvin heti alusta asti, mieleen tulee heti Tehosekoitin ja Zen Café. Jotain Sir Elwoodin hiljaiset värit-elementtejäkin tästä on helppo löytää. Varsin mukavan kuuloinen kappale kaikenkaikkiaan, tästä tuli hyvä olo :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katve - Hetkellistä 04.06.2004

Katve - Hetkellistä
Syntikka toimii ja kappale rulla mitä mainioimmin. Kertosäe yltää lähelle hard rock-tunnelmia kuitenkaan sortumatta siihen ah-niin-perinteiseen kitaravalliin. Kaikki hoitavat hommansa rennosti mutta tarkasti ja bändi tuntuu osaavan asiansa. Lisää tätä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 16.05.2004

Minoria - Routasydän
Alku oli varsin lupaava. Säkeistökin alkoi lupaavasti mutta voi itku ja parku - majassa/salassa-sanan toisto kaikuna ei vain toimi. Kuitenkit odotukset ovat sangen korkealla kertosäkeeseen tultaessa. Valitettavasti kertosäe ei näitä odotuksia lunasta. Potkua saisi olla lisää ja laulumelodia pitäisi melkeinpä vaihtaa kokonaan jotta siihen saisi jotain tarttuvuutta. Ja tuo kaiku on liian häiritsevä; se jotenkin hukuttaa laulun jonnekin syvälle veden alle. Samoin suosittelen outron syntikkakuvion käyttöä enemmän - se on nimittäin toimiva melodia. Viilausta vain ja tämä lähentelee jo täysiä pisteitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kisastudio - Kehä kolmosta itään 11.06.2004

kisastudio - Kehä kolmosta itään
Onhan tämä ihan mukava ralli mutta jääkin vain mukavaksi ilman sen kummempia koukkuja. Kyllä tämän voisi silti kuvitella radiosta kuulevansa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saremaion - Bearer of Sorrow 10.05.2004

Saremaion - Bearer of Sorrow
Mainiota, mainiota. Jotenkin tästä tulee mieleen 80-luvun Metallica; voin kuvitella Hetfieldin räkäisen rääkynän ja Hammetin tilutussoolot tämän kappaleen päälle. Sepä tässä jäikin harmittamaan: kappale kun on vielä kovin laihan kuuloinen pelkällä komppikitaralla ja rummuilla. Rakenteen puolestakin tiettyä selkeyttä saisi lisätä, nyt kun kuulostaa siltä että tahtoo vain tulla riffiä toisen perään enemmän tai vähemmän improvisoiden. Kunnon bassolinja (eikä mitään teknobassoa! :), hyvät laulut ja soolo jossa on voimaa ja nopeutta ja tämä on loistava :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullut Lapset - Valtavirta 10.05.2004

Hullut Lapset - Valtavirta
Ensimmäisenä mieleen tulee Sir Elwoodin Hiljaiset Värit mikä ei ole laisinkaan huono asia. Soundit ovat hyvät, laulaja ja soittajat osaavat hommansa kiitettävästi ja kokonaisuus sekä kappale toimii. Mainiota. Pisteen pudotus taustalauluista, jokin häikkää. Liekö ovat epäsynkassa tms...?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 11.06.2004

Insert Remedy - For You and Me
Eipä tämä kyllä oikein kolissut meikäläiseen... Soundit on kyllä jotakuinkin kohdallaan ja laulajalla riittää ääntä ja asennetta. Biisi on vain ehkä turhan progea minun makuuni. Toteutuksesta silti 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Sober 10.04.2004

Shade - Sober
Tuotanto on sangen hyvää jälkeä ja soundit rokkaavat mutta itse biisi jotenkin jäi mielestäni laimeaksi. Tulee väkisin sellainen fiilis ettei oikein muista kappaleesta lopuksi mitään, siitä putoaa kyllä pisteet koska itse kuuntelen enemmän tuota sävellys/sovituspuolta kriittisemmin kuin käytännön toteutusta. Tämä ei vain tarjonnut mitään uutta eikä vanhaakaan mitenkään paremmin kuin muut bändit aiemmin. Kaipa tällä Kissin ja NRJ:n kuuntelijoita voisi kosiskella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alipaine - Maisa 02.06.2004

Alipaine - Maisa
Aluksi pitää purnata genrestä - punk olis oikeampi tälle. Itse kappaleessa ei ole sinällään mitään vikaa, mutta jotenkin vain tuli sellainen fiilis että hei, eikö meillä ole jo tyrävyöt ja ripsipiirakat sun muut? Ja tuolla rapakon takana kiljoona lisää, joskin eri kielellä. Eli toisin sanoen kappale kaipaa jonkun koukun joka erottaaa sen niistä tuhannesta muusta vastaavasta että tätä jaksaa kuunnella. Nykyisellään vain "ihan kiva".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Reanimated 11.02.2005

The Zombi - Reanimated
Kieltämättä sangen toivivaa nakutusta. Virroilta? Uskaltaakohan sinne sittenkään hakea opiskelemaan... ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Open String Disharmony - Businessity 05.01.2007

Open String Disharmony - Businessity
Triviana tosin biisissä ei ole ensimmäistäkään synaa ja kitara/bassosoundit tulee 505:stä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 06.05.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
Soittopuoli pelaa mainiosti, mieleen tulee lähinnä Zen Cafén ja CMX:n yhdistelmä. Laulu toimii sinällään vaikken siitä oikein pitänytkään ja Pelle Miljoona tulee jollain tasolla mieleen (kuten joku mainitsikin). Itse olisin kaivannut hieman syvyyttä tuohon lauluun muutenkin kuin soundillisesti - oktaavin pudotus saattaisi toimia. Muuten kyllä varsin pätevän kuuloista mekkalaa.
8