Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 34 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - sound technician 12.02.2009

skelic - sound technician
meinas jokke saaha sydärin ku intro alko :D oli vähän isolla kuulokkeet. melko muhevaa ja darkkia steppiä 3oscillako hiplaat nuo beissit? ookko massivea testaillu? tai onko sulla jossain biisissä käytetty massivea?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - autumn rain 26.10.2008

skelic - autumn rain
uu, makee tommonen Dj Shadow/Unkle tyylinen tunnelma. sateen ropina taustalla tuo kyllä kivan fiiliksen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - matala aura 26.10.2008

skelic - matala aura
olipa tässäki fiilistä, rummut distordeineen yllätti housut kintuissa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Slayer - Untitled (Preview) 17.01.2009

Soul Slayer - Untitled (Preview)
ei muutaku pituutta säveltään lissää ;o melekosen tummaa rumpulointia. intro kyllä potki persuuksille. lisää vaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - bottle of shadows 03.08.2008

skelic - bottle of shadows
mahtavan intron oot saanu väännetyä biisille. tämän jos pistää aamun tunteina baari-illan jälkeen soimaan ni voipi olla melko sekopäiset fiilingit sen jälkeen :D synkkää on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - magnetic fury 20.07.2008

skelic - magnetic fury
haista persettä, täällä ollaan orgasmin kourissa ku kuunnellaan nuita beissejä. freshit loopit yms. pitääpä tsekata tuo toinenki tuotos huh huh.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - 14.06.08.22.36 15.06.2008

skelic - 14.06.08.22.36
jahas, vähän erityylistä pauketta tälläkertaa. upeet arpit ja mahtavat rumpuloinnit, erityisesti kyllä tykkäsin rummuista ku pärähtivät käyntiin. pitkästä aikaa menee biisi mikseristä imutukseen :) danke tästä, ammattimaisen kuulosta ryminää. pyöräytän kympin jos vielä saat fiilattua tuohon jotain koukkua lisää :) tekis mieli täräyttää kyllä nyt jo kybä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiZ0 - Make Your Choice 15.05.2008

MiZ0 - Make Your Choice
Hittiainesta jälleen! Soljuu oikeen mukavasti etiäppäin tämä ralli. Ei oo taidot ainakaan ruostuneet paussin aikana. soittolistallehan se siirtyy taas, kiitokset tästä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thomas Volume - Spacemadness 12.02.2009

Thomas Volume - Spacemadness
jajaj! jätkällä melodinen puoli hallussa, makija setti, mutta uppaa palempi laatusena, 128 syö laadun ;< jos saa mainostaa ni kyylähän mun uus "Stereo" rolleri, enempi just tommonen positiivinen ralli :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thomas Volume - Other Side 22.04.2008

Thomas Volume - Other Side
eikai siinä sitten muu auta ku persettä lipassa ihmetellen tuonpuoleisia juttuja ja pamauttaa kybä kehiin, kyllä uppos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - m3bych 02.04.2008

skelic - m3bych
aika agressivinen tsipales kyllä, pidin. mitä pluginiä käytät nuissa rummuissa ku beissi tolleen jännästi leikkaa korkeita saundeja, joku kompressori? käypä jos jaksat kuunteleen raita joka itellä tuossa tekeillä ja anna ideoita jolla saan sen loppuun :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - revealed 14.03.2008

skelic - revealed
yo, aika solid suoritus jälleen. jäin kaipailemaan ehkä arppia tahi yksinkertaista leadia rumpusession päälle. sitten beissi säröllä ois tehny gutaa. kunnon turpaan mättöähän tämä oli, että siitä suuri +. kaiken kaikkiaan tiukka ralli!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Cactus Harvest 09.11.2007

SpeaK - Cactus Harvest
Mukavan rentouttava biisi. Maalaa mieleen kauniita maisemia. Soundeja ja efektejä niin paljon että heikompaa hirvittää, taitavasti kuitenkin käytettynä. Rummut toimivat hyvin ja niissä on kivasti variaatioita. Todellakin oldschoolia :) Pitkä biisi joka ei toista itseään, loistosaavutus jo sinänsä. Tämä on varmasti vaatinut aikaa ja hermoja säätää. Suurempaa melodista koukkua ei jäänyt mieleen, mutta tässä musatyylissä se ei haittaa, eikä kyllä taida olla tarkoituskaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thomas Volume - Don't Stop 02.04.2008

Thomas Volume - Don't Stop
laatukamaa :D mitenkähän en oo aikasemmin tätä löytäny! sori vaan mutta nyt meni fanittamiseksi. veit biisiä niin ettei se missään vaiheessa alkanut tylsistyttään. soundeja tuntu olevan messissä repullinen ja vyölaukku siihen vielä päälle ja niitä oli kyllä käytetty mahtavasti. vikisevä leadi sielä välissä oli hauska, biitti mehevä ja saxofonin ystävänä ~~<3 :D tuskin olen pahasti väärässä jos arvaan että tähän biisiin on käytetty aikaa? jos saa mainostaa ni käypä luuppaileen uutta projektia jonka tässä alottelin, synkempää saundia sielä luvassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - deathcalm 10.08.2007

skelic - deathcalm
loisto vokaalit jälleen (kuten levykkeessä)... tuleekohan mulla vähä jopa limewax mieleen tästä. voipi olla, mutta se ei oo olleskaan huono juttu. tuommonen lyhyt looppi pistää jalan vipattaan. kyllä hienoa meininkiä. kiitos tästä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kooma - Contaminated 07.02.2008

Kooma - Contaminated
nojoo, uskomattoman tiukka mättö. mahtava äänimaailma ja hauskat rumpukikkailut. miksailu onnistunu loistavasti. pitääpä jäähä kuunteleen tätä projektia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Itz Lum - 2.Chipote 03.05.2007

Itz Lum - 2.Chipote
yllätti vähän housut kintuissa tuo läski biitti joka lähtee messiin :D mahtava. tosi selkeet soundit ja todellakin tyylikäs biisi. pittääpä pistää soittolistalle. tämä kestää kuuntelukertoja
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NBS - Siedätyshoitoo 1.1 03.05.2007

NBS - Siedätyshoitoo 1.1
Yllätyin kyllä miksauksen laadukkutta, ei taida olla ekoja biittejäkään mitä ootta kyhäilleet. loistosettiä, tosiaan räppiosio jäi vähän latteaksi, mutta se ei juuri biisiä pahenna
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Void - Console 15.03.2007

Void - Console
Olipas makoisa setti. Mukavasti avaruutta, kurkot rummut jne. Jousisoittimet kans kolahti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galloping Cadavers - Evil Demon 30.10.2006

Galloping Cadavers - Evil Demon
päheetä settiä. aika happo meininki :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 3 - Uida 29.10.2006

Projekti 3 - Uida
Hyvinkin tunnelmallinen biisi. olisin IDM biisinä oottanu enemmän "kliksuja/naksuja" :) bassosample oli jännä ja sopii messiin loppujenlopuksi vaikka alussa vähän sitä vierastinkin. mukavan yksinkertainen, sopii chillistelyhetkiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - technical doom 09.05.2007

skelic - technical doom
tsaijaijai, sanattomaksi vetää, ehottomasti kovinta DnBtä mikserissä. saa aikaa kylmiä väreitä, ei jää looppaan paikalleen elikkäs muuttuu pitkin biisin. pitääpä alasladata tämä tekeles, tulee luukutettua jatkossaki. kiitoksia tästä <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Slayer - Technical Doom 15.06.2007

Soul Slayer - Technical Doom
ihanaa IHANAA!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele No More Arable Land - Look Down From The Stars 29.10.2006

No More Arable Land - Look Down From The Stars
Hillittömän upea chillistely ralli. Pojot sinnepäin tuosta bassoraidasta, olipa vaan menevä. Päämelodia todella kaunista, vähän puskee korville liian korkeana saundina (vai miten sen sanois) Kestää usean kuuntelun. Kiitosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sin Skin - The Truth 10.08.2007

Sin Skin - The Truth
"crispy sound!" toki minäkin kaipaisin vähän matalampaa jyrähtelevää bassoa. mutta hyvin hallaat homman näi yleisesti. tykkäsin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiZ0 - Abomination 29.10.2006

MiZ0 - Abomination
tämähän toimii loistavasti. minun mielestä kallistuu darkstepin puoleen. saikedeeliset rummut toimii, samoin ku tuo basso. dropin jälkeinen fiilistely liukuu todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Hagged 17.02.2009

ázwb - Hagged
Dikkailen tästä rutinasta eniten tässä sun projektissa. vanhana aphexin diggaajana tuo arvaamaton rummuttelu uppos. melkonen taidon näyte, ei oo helppo vetää tommosta rumpusoolottelua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AHP-projektin tiellä olevat biisit - Sound of Angel 29.10.2006

AHP-projektin tiellä olevat biisit - Sound of Angel
En oo attaG tän musagenren ihmisiä mutta tosiaan kaipaisin tuohon alun leadiin vähän avaruutta ehkä... kaiulla?? sitten keskikohan climaxiin kuten thetalvi jo ehotti, jotain kirkasta "settiä". En uskalla antaa arvosanaa tälle genrelle kun en sitä suuremmin kuuntele, mutta palaa ihmeessä tämän biisin pariin vielä hetkeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun 01.11.2006

the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun
Yritin ja yritin löytää jotain pahaan sanottavaa tästä biisistä, tätä parempaan en pysty :) Vähän häiritsi aluksi se laahaava rumpukomppi siinä 2:27 kohdalla. Mutta sitten huomasin että se kuuluu tähän biisiin ku tukka päähän ;< Flawless. Saundit kohillaan, levytyskamaa kaikinpuolin. Huomaa että on tullu Bonobot ja Blockheadit kuunneltua. Uutta matskua vaan tulemaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divine Project - Kiiltopiste (live) 28.12.2007

Divine Project - Kiiltopiste (live)
sai ihon kananlihalle :) kattoa saako tuolla xiosynthillä yhtä messeviä leadeja ku sen vaan saan thomanilta ;< tsekkasin sen viteonki ku kyhäilit tätä biisiä kokoon, ei varmaan ihan joka urpolta onnistukkaan. nakkaan nyt kasin tästä ku äänenlaatu vähä kärsineen olonen ja kaipasin vähän muuhunki variaatioita ku leadiin. mutta ei kyllä olleskaan pahempi ralli. jos lähtis kaljaa ostaan :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - extra chilled rmx 29.10.2006

calmination - extra chilled rmx
Pidin. Pisti niskan nytkyyn. Kivat "urut"? rullaa. Keskikohan snaretun on tosi kurko, sopii hyvin meiniskiin. Chill out on aina hyvä juttu. Miinusta pitää antaa lyhkäsyydestä, jos tämä hakee taustamusan roolia (mihin tämä hyvin sopii) pitäs olla vähintään pari minsaa pidempi (ehkä myös jotain lisäkoukkua messiin)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men2Men - Homojen Kevät 10.08.2007

Men2Men - Homojen Kevät
"rakastan tätä, rakastan miehii".. tai naisii sittenki ;<
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal Museum - Philharmonic Obsessions 08.08.2007

Signal Museum - Philharmonic Obsessions
ah, SID-saundia! kirjaimellisesti musiikkia korvilleni. tuota träkkeriä vois itekki joskus hiplailla. tämä on oikeen onnistunut tekeles, vähä miinusta lyhyydestä :/ mutta rautaista tykitystä alusta loppuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Desire 29.10.2006

Taajuus (vanhat) - Desire
Huhhhuijaa dude. Tämä biisi kyllä jätti jäljet minuun. Kestää kymmeniä/satoja kuuntelukertoja. Ei pysty käsitään miten löydät näitä reese melodioita (kylmiä väreitä) Et oo vähään aikaan pistäny uutta settiä, pistähän tullen. Kiitoksia näistä saundeista, vetää vertoja monille nimimiehille. "Hyvän biisin tuntee kylmistä väreistä ja kananlihasta"
10