Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 179 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tosminen - Dancing Bombaynaut 19.08.2006

tosminen - Dancing Bombaynaut
Ahaa. No tämäpä aukenee varmasti jossain vaiheessa. Psyketrancea ei kyllä koskaan ole liikaa, toisaalta. Tässä on kyllä aika hyvä perusmättö -meininki. Hiukkasen on turhankin tyly bassolinja. Hienoa äänimaailmaa löytyy kuitenkin tuolta taustalta, olisi voinut kyllä potkia hieman enemmän.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - City of Ghouls 15.08.2006

Somnam - City of Ghouls
Hienot leffafiilikset tässä. Ihan hyvä meininki, jotain liidi -instrumenttiä jää kaipaamaan tohon taustalle. Kevyehkö fiilistely, tekijä itse varmaankin saa tästä parhaat fiilarit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Weeping Street 13.08.2006

Somnam - Weeping Street
Ihan hyvää tunnelmaa, soundit hieman kusasee. Mukavasti noi stringit kasvaa tossa. Vähän koukkua tässä alkaa kaipailemaan, samoin biittiä voisi kyllä hieman monipuolistaa. Hiukkasen junnaavaa kanssa toi sointukulun toisto. Ehkäpä tekijä saa tästä itse eniten fiiliksiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 13.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Oho. Nyt on kyllä niin garage -meininkiä että oksat pois. Tästä ei kyllä puutu yhtäkään 'räkäsen' rockin elementtiä. Hyvää meininkiä kuitenkin. Tuotantoon toki voisi pureutua vielä kunnolla, esim. rumpusaoundeihin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 13.08.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Hmm. Kovin omituista tämä tuntuu olevan. Kappaleen nimeä kun katsoo niin tulle sellainen fiilisi ettei tarvitsiti ihan niin totisesti tähän suhtautua. Tässä on kuitenkin sen verran mielenkiintoista retrokasta saundia ettei tätä voi pelkästään moittia. 80-luvun pelimeiningit palailee mieleen hetkittäin ja soundivalinnat tuntuvat välillä erittäin mielenkiintoisilta. Mutta hetkinen, myykö itämainen siis kulleja vai omaa kulliaan?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Deadly Zoo 19.08.2006

Mosquito spray - Deadly Zoo
Hienoa soundia, tulee NIN tai jopa Björk hieman tästä mieleen. Hieman olisi kyllä toisaalta voinut rumpuja vielä säädellä. Arvostan soundien kuivuutta. Kaikkiaan aika hämmentävä teos kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken) 19.08.2006

Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken)
Tracker -sana nostaa aina karvat pystyyn. Tässä ei kyllä kauheesti ole tolkkua. Hieman tässä tulee ahdistuneeksi, pitänee katsoa MacGyver.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember) 13.08.2006

U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember)
Noniin, mahtaakohan tämä yhtye kitarasoundeista päätelleen tulla tampereelta. Ei sikäli helkkarin hyvä meisseli tässä biisissä. Tuntunee olevan ihan mukavan kokoista kokoonpanoa tässä. Toisaalta tulee Chick Corean Electric Band -ajat mieleen, mitä en ainakaan henkilökohtaisestä koe kovinkaan positiivisena asiana Toisaalta tätä ei voi kyllä moittia, ihan mukavaa kamaahan tämä on kaikkine sooloineen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 13.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Ohoh. Eipä oikein mitä pitäisi sanoa kun mieli matkaa jonnekkin hämmentäviin bingonumeroiden avaruuteen. Alku kuitenkin hämälee sikäli että 'b' -kohtaan mentäessä biisi alkaa kuulostaa äärettömän mielenkiintoiselta. Kitarat kuulostaa jotenkin äärimmäisen 70-lukuseita. Tämähän on kokonaisuutena helkkarin hyvä, kovin vain on hiukka hapon polttamaa stuffia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rotation 19.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rotation
Jep jep. Aika jykevää kitarointia tässä. Synat on hienosti upotettu biisiin. Tällaiseen musaan toivoisi aina aika priimasoundeja, tai olen ehdottomasti sen koulukunnan miehiä että hyvään heviin riittää pelkästään hyvät soundit. Tässä on toisaalta biisi on todellakin kohdallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - They 13.08.2006

Above Sanity - They
Saniteetin yläpuolella? Tarkoittaako tuo nyt että on kusella bajamajassa? Noh, paskahuumori sikseen. Biisi lähtee hienosti, rodesit soi upeasti. Biitin lähdettyä homma on jotenkin mahtavan junnaava että lähtee kevyttä niskajumppaa kehiin. Syntikat ja sähköpianot on hienosti balanssissa rock-osaston kanssa. Laulut toimii myös hienosti. Mukavan angstista tavaraan näin sunnuntai iltapäivään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Ghost 19.08.2006

Sigil - Ghost
Kylläpä lähti kone mahtavasti käyntiin muutaman väärinpäin käännetyn pianon jälkeen. Laulutkin tuntuu olevan aika kohdallaan. Tämä soundaa hieman Carmen Grailtä (tai mitenköhän se nyt kirjotetaan). Kyllähän tälle varmaan (vielä) markkinoita löytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 15.08.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Tämä on jotenkin hämmentävää kamaa. En nyt ihan suoralta kädeltä pysty sanomaan onko poijjaat ollu ihan tosissaan. Tässä on toisaalta kyllä jonkinlaista poliittista meininkiä johon toi laulusoundi sopii mainiosti. Sävellyksenä jotenkin kummallinen biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 14.08.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Nonniin. Mikäs tässä sitten. Joskus kyllä parempaakin örinää kuullut. Ei oikein soundillisesti potki vaikka mankeli tuntuu pyörivän. Muutama hyvä riffi kyllä löytyy. Ei tästä kyllä vihaiseksi tule..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Mikä sekaa mitä 14.08.2006

Aresti - Mikä sekaa mitä
Hmm. Niinpä niin. Aika peruskauraahan tämä tuntuu olevan. Ei sikäli ihan mukavasti tehty, laulut toimii kanssa suhteellisen hyvin. Tuotannollisiin seikkoihin voisi kyllä kiinnittää huomiota sikäli että soundit voisi potkia enemmän. Kyllähän tämä varmaan saa johonkin uppoamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Medical Monkey 13.08.2006

Stab Happy - Medical Monkey
No perhana. Tämähän on ihan taattua lauantai-illan kamaa. Voi olla imartelevaa mutta tästähän tulee ihan Zeppeliinit mieleen. Tosta vaan demoa levy-yhtiöön ja tuottajan kanssa hommiin niin kyllä hyvä tulee. Aika taattau tavaraa kyllä, idea puolellakaan ei tunnu olevan puutteita. Seison tän proggiksen takana, toivottavasti saa miehet itseään hirsimökistä eteenpäin. Niin joo, ja hankkikaa ihmeessä mäkki niin ei jumita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 13.08.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Jaahas. Nyt on niin kuin kovat hittipyssyn piipussa. Tämä painii ihan kaupallisten äänitteiden sarjassa. Siihen kun mennään niin tämä on kyllä jotain Mamban ja Suurlähettiläiden sekoitusta. Ei tämä kyllä ole yhtään huono tuotos, hieman biitistä tulee mieleen joku 90-luvun isoista brittibändeistä. Ei kyllä osu omaan teekuppiin mutta hyvin tehty biisi .
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 06.08.2006

Routaraja - Usva
Aijai. Aika rasvasta meininkiä, mitä kitaran soittajan tukkaan tulee. Pidän laulajan tulkinta tavasta, ennen kertosäettä. Vähän jää kokonaisuus laimekasi, kertsiin olisin odottanut jotain täydellistä repäsyä, voisi toimia hienosta. Jotenkin tässä biisissä tuo maaliskuun synkkyys kuuluu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 15.08.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Mikähän tässä on meisseli kun toteutus on kuitenkin suhteellisen hyvä verrattuna sanoitukseen. Kaippa tässä on haettu jotain Martti Vainaa meininkiä. Ei kyllä osu omaan tee kupposeen tällainen meininki.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 13.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Aina välillä alkaa toivo tässä paikassa mennä näihin uploudattuihin proggiksiin. Tämä biisi taas osoittaa että toivoa on vielä jäljellä. Helkkarin hyvin tuotettua tavaraa, tämä painii kaupallisten äänitteiden kanssa. Siihen sarjaan kun mennään tällaista kyllä toisaalta riittää. Se ei kuitenkaan muuta sitä asiaa etteikö olisi hyvin tuotettua ja erinomaista kamaa. En eipäle etteikö tämä Suomalaisiin uppoisi isommallakin skaalalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 06.08.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Shit. Mitäköhän tästä nyt sanois. Pitäisköhän viedä yliopiston musiikkitieteen laitokselle ja kysästä jos joku vois analysoida tän A4loselle. Nojaa, tosiaan on kyllä mielenkiintoista maisemaa ja kiinnostavaa saundia saatu aikaan. tämä nyt kuitenkaan ihan sunnuntai-iltapäivään sovi, hyvä ettei ole darraa. Pahoittelen mutta vaikeaa sanoa yhtään mitään tästä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 15.08.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Oho. Ihan mielenkiintoista kamaa. Hyvät tempot, toimii varmasti myös livenä hienosti. Biisin pituus on kanssa kohdallaan, tällaista ei kyllä neljää minuuttia jaksaisi jorailla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 26.01.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Kyllä sitä voi heviklisheiden peruselementeillä vääntää kaikennäköistä. En voisi kyllä naama pokkana tätä kenellekkään soittaa, tämä johtunee kyllä ehdottomasti laulajan "omaperäisestä" tulkinnasta joka aiheuttaa kappaletta soittavan sähkölaitteen salaman nopean sulkemisen. Tietystihän tuota voi vertailla johonkin AC/DC:hen tai muuhun mutta valitettavasti tässä ei saavuteta lähellekkän samankaltaista junttamista. Harmillista sikäli että biisi kuulostaa kokonaisuudessaan aika harkitulta ja hyvin sovitetulta, lisäksi vielä ihan hyvin soitetulta. Ihan kelpo kappale, laulut uusiksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - ?? 31.01.2006

Trio Karvanaamat - ??
No korvia on ainakin satutettu, samoin tässä alkaa päätä hiemaan vaivaamaan että mikäköhän helkkarin tarkoitus tälläkin kappaleella on. EI tämä oikein naurata eikä itketä. Edes kunnon turhautuminen ei edesauta tällaisen kuonan luomiseen. Onneksi noin pituudeltaan kappale on onnistunut Ei pisteitä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - My Li'l Fantasyland 23.01.2006

Her Wickedness - My Li'l Fantasyland
Hieman pelottavaahan tämä on. Outoa kamaa kaikkiaan, toisaalta ei ihan heti levtkaupassa tarttuisi käteen. Mukavaa biittiä tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 31.01.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Mahtavaa komppia heti alkuun. Vähän omituiselta alkaa kuulostaa banjojen tullessa sisään. Ihan en olisi luottanut elektronisien stringien voimaan noinkaan paljon. Tiettyä Miami Vice saundipolitiikkaa tässä on, mistä aina repee pisteitä. Homma laajenee hienosti "torvien" myötä. Jotenkin tässä on tätä odottelun tuntua hieman liikaa. Ihan hauska ratakisu tuo kitara (mikä soitin sitten lieneekään) riffi tohon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Sadman's cafe 31.01.2006

Cold Shot - Sadman's cafe
Saattaa olla että olen toisenkin kappaleen kyseiseltä artistilta kuullut. Sanottakoon että tämä on huomattavasti parempi veto. Toisaalta en ole enää pitkiin aikoihin blueseja kuunennella, kuten en eilisiä panojakaan muistella. Ihan mukava flowhan tästä löytyy. Hammondit luo tunnelmaa mukavasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend 06.08.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend
Hmm. Eipä oikein lauluja kuulu. Rummut ja wahirodesi on hieman eri äänimaailmasta. Lauluissa on jokseenkin hämmentävä efekti. En oikein diggaile tällaista kamaa _nykyään_. 70-luvullehan tässä saundilliset ja melodiset elementit vie. Jotenkin biisi jää ilman rakennetta josta kokonaisuus kärsii, en oikein löydä säettä / mitään muutakaan. Kummallinen luritus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 17.01.2006

Archaic - Rainforest
Tässähän on hyvää saundia. Juna lähtee mukavasti puuskuttamaan alusta. Olisin kaivannut jonkinlaista valmistelua tai filliä tohon iisimpään kohtaan siirryttäessä. Ihan miellyttävää rainforest -henkeä tausta padeissa. Mukavaa ambienssia kaikkiaan, ei tästä negaatioita tule.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 28.02.2006

GARM - Fuck The Grace
Yritän tässä visioida tämän kappleen soittokontekstia. Saundeissa voisi olla hieman parantamista, esim. alun ajopelti hyökkää aika raskaasti päälle. Kitarasoolo on aivan ehdoton kaikessa ahdistavuudessaan. Mukavan progahtavaa kamaa, hyvin on sovitettu. nojaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 07.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Uuh. Mahtavaa saundia. Basari kaivaa tosi syvältä mikä toimii. Mielenkiintoinen melodia renkutus trioleineen. Modulaatiot kuuluu mielestäni kuitenkin euroviisuihin. Jonkin moista kehittely kohtaa olisin tässä odotellut, mutta hieman hitaamman puoleisesti etenee tämä. No tulihan se sieltä. Hienoja saundeja, musiikillisesti vaan kappale hieman kusee, eteenkin "fiilistely" -kohta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 07.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Hienot "stringit" taustalla. Laulu on vähän kuiskailevaa, lienee varmastikin tarkoitus. Kaikkiaan biisin sointumaailma on aika synkän oloista. Outoahan tämä tosiaan on eipä voi muuta sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slack Haddock - Drumpu 06.01.2006

Slack Haddock - Drumpu
Tosissaan alkuvaiheessa biisi lähentelee jonkinlaista kakofoniaa. Hieno urkusaundi kyllä löytyy. Hieman on hankalasti ymmärrettävää kamaa noin alkuun. Biisin 'lähtiessä' fiilis todella kasvaa hieman, rumpukone pauhaa vähän turhan tunnistettavilla saundeilla. Hienot soinnutukset fiilistelyyn, toisaalta henkilökohtaisesti minulle ei kyllä pelkkä sähkökitara liidi riitä. Nojaa. no.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Sleepless Caravan (1001 tales of arabia) 06.01.2006

Indyus - Sleepless Caravan (1001 tales of arabia)
Idyllistä? Tökkö on hyvä sana kyllä kuvamaan koko biisiä. Tämä on erittäin epäkypsän kuulosta kamaa. Toisaalta tässä kappaleessa on oma "sairas" puolensa, ts. tämä lähentelee paikottain täydellistä kakofoniaa. Ei.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Dreamside 07.01.2006

Diffusion - Dreamside
Just just. Ihan mielenkiintoinen riffi tuossa. SOD tulee samantien mieleen kun laulut lähtee. Kovin on väkivaltaista meininkiä tässä. Toimii ihan hienosta saundeissa ja muuten. Eipä osu omaan kuppiin jälleenkään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Ahven 05.01.2006

Stupor Mundi - Ahven
no mutta. Mistähän kappaleen nimi jountaa juurensa. Ai joo, sanoista. Tässä uidaan kyllä sellaisissa mytologioissa että hohhoijaa. Kyllä tämä tosiaan ihan perus citylifen sivuttaa. Kaipa tästä joku voi napata fiiliksiä. Jos joskus kuulen jotain ulkomaalaista musiikkia jonka sanoituksia en ymmärrä ni olen aina kuvitellut että kappaleissa lauletaan siitä että mennään kalaan. joo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - Dementiahumppa 05.01.2006

Trio Karvanaamat - Dementiahumppa
hah. hahah . heheh. hohoho .hihihihihih. hahahh HaaHAAA hahhhahh..hahhh.. ohhoh. No tämäpä jaksaa sitten naurattaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Pseudologica Fantastica 06.01.2006

Ikinae - Pseudologica Fantastica
Mukavan mahtipontinen meininki. Hyvä örinät ei voi muuta sanoa. Pistää suun mutrulle ja pään heilumaan. Laulut toimii ihan mukavasti, hiemanhan tästä esim Danzig ja sen kautta taas 69eyes tulee mieleen. Tästä kappaleesta huokuu paikottain väkivaltaisuus jonka voisi kuvitella perustellun jonkinlaisella kultaloistolla ja isoilla aatteilla. Kaikkiaan _aika_ monipuolinen biisi. Erilaista kohtaa löytyy, nopeempi örinä -kohta kuulostaa hieman Faith No Morelta. Mielenkiintoinen ja monipuolinen kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - Out of Control 28.02.2006

The Bad Excuse - Out of Control
Uuh. Viva Las Vegas. Mikäs tässä sitten. Kyllähän tästä Hellacopterssit _esimerkiksi_ kuuluu. Laulaja tuntuu olevan hieman epiksessä myös englannin lausumisen suhteen. Vokaaleihin olisi ollut mukavaa kuulla hieman stemmoja. Aika beisikkiä, enpä toisaalta usko että tässä muuta olisikaan haettu. Nojaa nojoo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiemuusikko - Artisti 07.01.2006

Tiemuusikko - Artisti
No mutta. Aika sydämmestähän tämä tuntuu tulevan. Enpä tiedä vaan tiedä kuinka autenttista tämä nyt sitten on mikäli ajatellaan että tämä on herran eka biisi ja siinä lauletaan jostain artistina olemisesta. Eipä tällainen noin sen enempää nappaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Dragons Are Gone 02.01.2006

Dr.Groove - Dragons Are Gone
Mielenkiintoista. En kyllä löydä sitä goottista rokkia tästä millään, mikä on kappaleen kannalta aika hyvä juttu, groovea nimittäin löytyy jonkun verran. Tässä kappaleessa on jotain suhteellisen kummallista, voisipa luulla vaikka Zapan musiikiksi tietyissä olosuhteissa. Englanti tuntuu sujuvan vähän heikosti, toisaalta sehän tekee kappaleella vaan hyvää. Mukavasti miksattu biisi jonka aiheisto hieman hämmentää. Tosiaan, suhteellisen hämmentävää kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Dare Go On 02.01.2006

Ghost Trio - Dare Go On
voi voi. Kyllä on haikeaa kamaa. Tuohon kun olisi muutaman duurin tunkisi johonkin niin kyllä alkaisi potkimaan soinnutus vähän eri tavalla. Laulun tulkinta on hieman irtonainen ja biisistä on vaikeaa hahmottaa rakennetta.´Laskeva´ välikohta toimii fiilikseltään aika hyvin. Saundillisesti pidän kappaleesta, alussa oleva biitti on myös oikein hyvä. Laulajan ääni toimii myös hienosti. Persoonallisen kuuloista tavaraa. mukavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Supermegavisa osa 3 30.12.2005

FEL - Supermegavisa osa 3
Ei helveti. ei tällasta. eI ei ei ja ei. mä en pysty kuuntelee tällaista.. menee hermot ja on lounaskin syömättä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Asian Highway 05.01.2006

Indyus - Asian Highway
Joo. Nyt on kyllä kunnon gabberia. Tavallaan oon aina diggalillut tällaisesta kamasta ja saundista. Toisaalta kaipaisin vähän muuta kuin jumittavaa bassorumpukomppia. Ai jumankauta kun ottaa korvaan. Mutta kyllä tää toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Sky (Original Mix) 30.12.2005

Indyus - Sky (Original Mix)
Joskus -eteenkin tällaista tavaraa kuunnellessa- toivon hartaasti että dance -genreä ei enää jatkettaisi missään muodossa. Biisi särkee aika pahasti. Aikamoinen pimputus tämä on kaikkiaan. Tämä on sellaista kamaa jota EN KESTÄ KUUNNELLA. Pitää vain pahoitella epäasiallisesta kommentoinnista mutta en kestä. EI
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Neon Cowboys - I'm by Your Side 05.01.2006

The Neon Cowboys - I'm by Your Side
No mutta. Kappale alkaa heti alusta lähtien mukavan laajalla äänimaailmalla. Mahtaisikohan olla vähän turhankin laaja. Tilan tuntua löytyy kyllä. Nojaa, en kyllä itsekkään ole mikään sanoitus velho ja olen toki sitä mieltä että populaariin musiikkiin tarvitaan banaaleja sanoituksia mutta onkohan tässä nyt menty hiukka liian pitkälle. Yhtymäkohtia löytynee U2:kkosesta tai Coldplaysta. Ihan mukavaa musiikkia, ei kyllä sen enempää toisaalta säväytä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Pakoon viimeistä räjähdystä 04.01.2006

Rami Airola - Pakoon viimeistä räjähdystä
Huh huh. Miehen taiteilijanimi on suoraan tanssilavoilta. Täytyy sanoa että 80- ja 90-luvun mytologisointi tässä mielessä tuottaa minulle suunnatonta mielihyvää. Tässä on perhanan hyvä draivi, melkeen voisin kuvitella palaavani jälleen legendaarisen Turricanin tai Metroidin pariin. Ei. En kyllä kuitenkaan. Jäin odottamaan että koska tulee se ääni kun kuolee ja musa stoppaa. Kyllä tässä mennään syvälle vanhan pelimiehen mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia 30.12.2005

Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia
Tässähän voimme kokea suomalaisen musiikin historiaa tanssilavoilta soittolista-aikakauteen. Hauska biisi sikäli että on rakenteeltaan aika perus iskelmä, ´kertosäettä´ lukuunottamatta siis. "Tangokohtaan" olisi voinut satsata autenttisuuden kannalta enemmän. Perkussiot toimii biisissä mukavana mausteena. Tietyssä mielessä tästä tulee mieleen jopa Mr.Bungle. Saundit ja soitanta on kohdallaan "tangokohtaa" lukuun ottamatta. Persoonallinen kappale jossa on mukava imu. Suosittelen useampaa kuuntelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slack Haddock - D 02.01.2006

Slack Haddock - D
Täytyy sanoa että alun herkistely ei kyllä kolahtanut yhtään, vastaisuudessa rymistely kohta toimii erinomaisesti. Mahtava riffi josta lähtee hienosta mankeli rullaamaan. Täytyy myöntää että pistää pään heilumaan. Ihan ok saundit tässä on, rumpukone vaan hivenen pistelee pitkin korvia. Lopun efektikikkailu toimii hienosti. Ihan ok kitarointi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrorate - Nuproduction 30.12.2005

Electrorate - Nuproduction
Oi voi. Kaikkiaan saundit on ihan kohdallaan bassosaundia lukuunottamatta joka häiritsee pahasti. Lauluja tämä kaipaa. Olisin itse lisäillyt 400 litraa kaikua keitokseen. Soinnutuksiltaan aika peruskauraa, toisaalta diggailen kevyttä Depeche sointia tässä. Tämä jotenkin nyt sitten jää taustamusaksi koska mitään liidaavaa elementtiä ei oikein ole. Jotenkin turhauttavaa sikäli että saundeja hiomalla tästä olisi tullut kaikkien kasaridiskojen perussoittokamaa. Vähän vajaaksi jää tämä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Santa Transjestria 20.12.2005

Nobelskaja Priz - Santa Transjestria
Ei tällaista. Älkää tehtkö tällaista saati sitten lähettäkö sitä tänne. Kuka helvetti tällaista haluaa kuulla.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Vremja Perestrojka 02.01.2006

Nobelskaja Priz - Vremja Perestrojka
Jaa. Taas tätä. En valitettavasti jaksa ottaa kantaa tällaiseen kuraan. Onko tätä pakko änkeä tänne kommenttirinkiin, ymmärrättekö että tällaisen kaman kuuntelu vaikuttaa huomattavasti tulevaan kommentointiin kun alkaa sapettaa .

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Evening 07.01.2006

Dismay - Evening
Täytyy nyt kyllä sanoa että noista örinöistä suhteessa tuohon melodiaan ja soinnutkseen ja saundiin irtoaa aikalailla iloa. Synkkää tämä kovin on kyllä. Ei hemmetti en osaa sanoa tästä oikein mitään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Guru meditation 20.12.2005

CXS - Guru meditation
Tuossa esittelyssä on taas jotain elämää suurempaa stooria meneillään. Mielenkiintoinen äänimaisema alussa joka luo hienon transsin omaisen tunnetilan. Biisi "lähtee" hienosti yllättäen. Hienon möykkäävät saundit, rumpu saundeista en niinkään pidä kauheasti. Tässä kappaleessa on kyllä jotain erikoista mutta ei tätä nyt ihan koko päivää jaksa kuunnella, ainakin lopussa alkoi tuntua siltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallo Kaste - Minun sirkus soikkeli masiina 07.01.2006

Kallo Kaste - Minun sirkus soikkeli masiina
no mutta. Onkos tämä nyt sitä piripolkkaa. Tuskinpa, mikäköhän vehje tuollaisiakin saundeja tuottaa Eipä toisaalta voisi vähempää kiinnostaa. Aivan hirveetä kuraahan tämä on. Minun puolestani tällaisia ei tarvisi kommenttirinkiin lähettää. Tekee vain mieli sulkea se ja jää muitten biisit arvostelematta.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronic Reality - Timeless-space 16.12.2005

Electronic Reality - Timeless-space
En ole mikään suuri trancen ystävä. Tässä on mukavan mollivoittonen meininki. Tietynlainen flow huokuu biisistä kokonaisuudessaan jonka luovat taustalla soivat stringit ja ambienssi. Biitti kehittyy mukavasti loppuakohden ja sisältää mielenkiintoista materiaalia. Hyvä veto. Menee chill-out-osastoon kylläkin mulla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - A Lonely Place 19.12.2005

Ghost Trio - A Lonely Place
No mutta. Rhodesit aina miellyttää kovasti. Tällä orkesterillä on aikalailla omaleimainen saundi jonka laulaja suuremmilta osin tuottaa. Toki siitä tulee väistämättä mieleen joku orkesteri jota en nyt juuri saa päähäni. Hyvä fiilis kappaleessa kuten trion biiseissä yleensä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronic Reality - Breaking waves 14.12.2005

Electronic Reality - Breaking waves
Tässä on erittäin hyvää meininkiä. Diggailen tällaista kamaa erittäin paljon, viulut ovat erittäin asialliset, samoin biitistä muodostuu mukava säkätys. Släppäri -basso toimii kanssa ihan mukavasti. Lopussa katoaa vähän hillintä tietyn instrumentin suhteen. Oikeasti erittäin asiallista kamaa. Tätä lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Suuntavaisto 14.12.2005

Stupor Mundi - Suuntavaisto
Hyvin miksattua kamaa mitä on aina mukava kuunnella. Hyvä saundit ja muuta. Biisinä erittäin mielenkiintoinen teos. Tässä on hiukka Ismo Alangon ja Tuomari Nurmion sekoitusta maustettuna persoonallisella meiningillä. toimivaa tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 13.12.2005

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Jotekin tuntuu että biisi lähtee keskeltä, tai jotain introa kaipasin. Ihan mukavilla saundeilla toteutettua kamaa. Lauluista en oikein pitänyt, kuulostavat jotenkin epätasapainoisilta kaikkiaan. Kitarasooloineen tämä on kyllä aika peruskamaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sorex - Sorex - Piiloleikki 11.12.2005

Sorex - Sorex - Piiloleikki
Hmm. Jotenkin vähän tunkkasta meininkiä. Ei sikäli eipä tuo nyt niin haittaa. Jää vähän latteeks noi "kliimaksit" tai kertsi. Kertsi ei oikein kyllä eroa tuosta säkeistöstä pahemmin. En oikein lämpee tähän biisiin ..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Pidä se paikoillaan 19.12.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Pidä se paikoillaan
Mahtaakohan tämä olla joku Kalle Aholan marginaali -projekti. Mitäs noista saundeista nyt sitten sanois. Eipä ne nyt mitenkään huonot ole, toki voisivathan ne paremmatkin olla. Kertsi oli ihan mukava yllätys kyllä. Eipä tämä nyt taas ihan omaan kukkaruukkuun osu tämä biisi. Hieman puuttuu voima tuosta kertsistä laulujen osalta, muuten lauluihin on satsattu ihan mukavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Jealousy 13.12.2005

Dandruff bändi - Jealousy
Jaa jaa. En oikein osaa tästä sanoa mitään. Tämähän on ihan lista kamaa, _jos_ tämä tuotettaisiin tietyllä tavalla. Tietynlainen löysäily ei kyllä lämmitä paljoa. Tulee hieman sellainen hälläväliä fiilis tätä kuunnellessa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Error 02.01.2006

Bonefleshdolls - Error
On se kumma juttu että tuota saatanaa pitää hehkuttaa niin perkeleesti. Olisi mukavaa vaihtelua kuunnella vähän gospelia välillä. Tämä ei oikein avaudu minulle, vähän on taas tunnelmat kuin Doomia pelailisi. Onkos tämä nyt taas näitä että on vedetty pullot pirtua ja sitten lähetty studiolle nauhottelee?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - Shadows on the wall 15.12.2005

Swamp Intention - Shadows on the wall
Aika mukavan oloinen sävellys kaikkiaan. Oikeat rummut toisivat kyllä huomattavasti lisää munaa tähän. Aikamoinen proge -meininki paikoittain, mielenkiintoisia sointuyhdistelmiä. Saundeista sen verran että biisin päällä soi jonkin näköinen suhina. Mukava kappale, kun joku vielä soittaisi rummut tuohon niin jo alkaisi potkimaan paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version D) 07.12.2005

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version D)
Ei ei ja ei. Tämä on aika hirvittävää kamaa kaikilta osin. Pojat on kaivanut jonkun seppälän syntikan perkussio-osaston esille. Ei.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Spirit of Things - Entre dos aquas 15.12.2005

The Spirit of Things - Entre dos aquas
Ihan mukavan robusti ratkaisu saundeissa mikä tuo pirteyttä kappaleeseen. Säkätyksestä tulee ihan mieleen ysäri bändi Members of mayday, tai olikohan se sen niminen. Hankalaa sanoa mistä saundit on revitty, ne kuulostaa jotenkin sen verran raaoilta. Joitakin hienoja ratkaisuja löytyy myös lähinnä taustaäänimaisemasta. Elämää suuremmat fillit tarvitsevat myös vertaisensa kliimaksin. Nojaa, ihan mukavastihan tämäkin potkii kun maneli lähtee rullaamaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - Halki preerian 13.12.2005

Andiamo - Halki preerian
Voi tsiisas mitä visiointia tässä on ollut. Tässä ompi hieno camp -leffa meininki josta diggailen. Surffikitarat olisivat heittäneet mällit housuun. Jos joskus olen kuullut Secret Chief's 3 -orkesteria niin tässä on kyllä hiukka samaa meininkiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version A) 07.12.2005

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version A)
o. ou. Chicago beibe. Tää on ihan järkyttävää kamaa. Ei tätä tosissaan kehtaa edes arvostella.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_ 08.12.2005

Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_
Onpas mukavaa musiikkia kertakaikkiaan. Saundit on oikein kohdallaan ja kaunis kappale. Tämä on hyvää lääkettä 3. päivän darraan. Oikein hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Load - Scale (Saraste's Re-Scaled mix) 07.12.2005

Saraste - Load - Scale (Saraste's Re-Scaled mix)
En oikein ole ikinä ymmärtänyt tuota intelligent -termiä mihinkään musaan viittaavana. Ei kai tätä huonoksikaan voi haukkua, hieman puuduttavaa loppuun päin mennessä. Hienot saundit ja mukavan tunnelman loivat pianot sekä haitari / harmooni. Jos tykkää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Nocturne 08.12.2005

Ghost Trio - Nocturne
Ihan mielenkiintoista. Hiukan menee ulisemiseksi jossain kohden. Olisikohan tuossa laulussa hieman liikaa yritystä. Ihan hieno biisi sointuja ja sovitusta kun kuuntelee. Aika autotallin kuuloinen äänitys tämä on. Hienonhan biisin tästä saisi kun tuottaisi kunnolla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Reverence 07.12.2005

Crookmachine - Reverence
Hienoa tunnelmaa. Tulee hieman Coldplay mieleen, laulujahan tämä olisi voinut kaivata. Hienoa ja osuvaa kitaran käyttöä. Tästähän minä tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Circuit Of Possession 10.12.2005

Ghost Trio - Circuit Of Possession
Hienoja kitaroita. Mukavan utuinen meininki kaikkiaan. Laulajan meininki on aika erikoinen. Tulee vain jotenkin tollanen sunnuntai -iltapäivä meininki mieleen. Minä muuten vihaan sunnuntai -iltapäiviä. Eipä tämä nyt minuun ihan uppoa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Viimeinen kierros 07.12.2005

Dr.Groove - Viimeinen kierros
No joo. En yleensä lämpee huumoribiiseihin mutta tässä nyt oli jotain sentään. Toinen säe alkaa jo puuduttaa pahasti. Joo ei ole Arska Tenkasta voittanutta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Hello Pain 07.12.2005

Vanhat ja väsyneet - Hello Pain
Rupee toi riffin toisto puuduttamaan jo minuutin jälkeen. Toimii toi toinen osio huomattavasti paremmin. Ei kyllä ole oikeen mun osastoa, voisipa sopia johonkin televisio -sarjaan. Kaipa tämä jotain masentavaa metallia on.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Saulin henkkarit jäi kotia 08.12.2005

Tokyo Highway Projection - Saulin henkkarit jäi kotia
Jaaha. Ja minuahan ihan oikeasti kiinnosta jos Saulin henkkarit jäi kotia. Pysykää lapset pois baarista, siellä ei muuta kun kuluta itseään ja tuhlaa aikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - fels kakofonic megablast shou 07.12.2005

FEL - fels kakofonic megablast shou
ei. ei. ei. ei. miksi tällasta sontaa pitää lähettää.!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Happy 80s 26.11.2005

Vanhat ja väsyneet - Happy 80s
Ei tämä kyllä oikein uppoa. Mulla tulee täsät paha mieli 1990-luvun alun träkätyt biisit. Enkä kyllä tosiaan tästä saa minkäänlaisia kasari fiiliksiä. Älä kuuntele.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - helvetin sepät. 02.01.2006

ROUTA/ AIKA - helvetin sepät.
No nythän tässä mennään aika perinteikkäissä tunnelmissa. Tästä tulee mieleen Trio Niskalaukaus aika elävästi. Mytologia ei kyllä pahemmin karvoja nosta näin kaupungissa kasvaneella ihmisellä. Jossain määrin tämä kyllä toimii. Melodialle ollaan aika uskollisia ihan biisin loppuun asti, sanottakoon että pahemmin mitään laajennuksia kappaleessa ei ole. Rumpali sleebaa välillä aika pahasti, johtuneekohan teknisestä biitistä. Nojaa, laulajan saundi on ihan mukava.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gortzu - Inside my mind 07.12.2005

Gortzu - Inside my mind
Miksi Dj Kortsun piti muistuttaa minua sellaisesta musatyylistä kun happy hardcore. Synakohdat toimii kyllä, jotenkin vain musatyylinä tämä on minulle täysi ei. Ihan hyvin duunattua musiikkia, toisaalta aika limudiskomeininkihän tässä on. Jep jep. Korttelia ympäri pissikset kyydissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Over and done with 07.12.2005

Dandruff bändi - Over and done with
Miksi ihmisten pitää tehdä ylipäätänsäkään täytebiisejä, mikä pointti? Laulu on ihan pelkää hakemista. Ei tämä muutenkaan oikein toimi. Ei tätä helppoa ole kuunnella vaikka genre niin väittäisikin. Ei minulle.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Don't you cry (acoustic) 07.12.2005

Dandruff bändi - Don't you cry (acoustic)
Tämähän on aika hirvittävää kamaa. Laulut on ihan hirveetä kamaa niin että ihan puistattaa. EI
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cavatoris - Within the Ruins of Grace 07.12.2005

Cavatoris - Within the Ruins of Grace
Ihan kun Dioa kuuntelis toi alku, jää vaan odottamaan riffin lähtemistä. Tosissaan, erittäin hienoa saundia joka luo uskomatonta äänimaisemaa. Hieno tunnelma, lämpeen tähän aika paljon. Tämä vaatii tietynlaista tunnelmaa, tämä myös luo tietynlaista tunnelmaa. Mukavaa kuulla että genremääritys kerrankin pitää paikkansa. Erittäin hienoa musiikkia genressään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Our Drummer Got A Roly-Poly Kind Of Girl 10.12.2005

Badger Milk - Our Drummer Got A Roly-Poly Kind Of Girl
Aika _erittäin_ peruspunkkia. En oikeen ole koskaan lämmennyt kyseenlaiseen meininkiin. Rupee ärsyttämään pitemmän päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 25.11.2005

Diffusion - Painted Red
Tästä biisistä taisinkin jo kommenttia heittää. Versio eroaa sen verran vähän että turha tässä nyt samoja asioita on käydä lävitse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 24.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Hyvät rummut. Sanoitukset herättää ajatuksia. Tarvitsi muutaman kuuntelu kerran ennen kuin rupes toimimaan. Hyvää kamaa, en kuitenkaan ihan rockiksi menisi haukkumaan. Hyvää kamaa joka ottaa kantaa aikalailla käsillä olevaan aiheeseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Load - Scale (Lime 2am mix) 08.12.2005

Lime - Load - Scale (Lime 2am mix)
Tässähän mennään ihan hyvään suuntaan. Miellyttävät synasaundit taustalla. Rummut kyllä vaatisivat mielestäni hieman efektiä tai jotain kaikua, kuulostavat hiukan raaoilta. Mukavan rätisevää saundia. Kyllähän tämä toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - An Eye Unfocused 26.11.2005

THE END - An Eye Unfocused
Aika haikea tunnelma tästä tulee. Aika mielenkiintoinen sovitus saundiltaan. "kertsiä" luunottamatta toimii aika moitteettomasti. Laulajan artikulaatio kuulostaa hieman määkimiseltä paikoittain. Hieman tuntuis vaikutteista löytyvän 69 Eyes:ia ja jopa Faith No Morea. Hyvin tehty haikee hevi biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Letters of Disappointment 14.12.2005

THE END - Letters of Disappointment
alku kuulostaa erittäin lupaavalta ja hienolta. Odotin vain koska lähtee mahdoton hevimetal mankeli käyntiin. Eipä tuottanut pettymystä, olin valmistautunut johonkin huomattavasti raskaampaan. Hieman iisimpi lähestymistapa toimii edukseen. Urut säestävät kappaletta hienosti. Laulajalla on hieno ääni joka sopii kappaleeseen erinomaisesti. Joitakin miinuksia löytyy ehkä rumpujen takaa: biitti on soittettu hieman epätiukasti ja on vähän levällään. Täydethän täsät voisi melkein antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Carnal Love 25.11.2005

THE END - Carnal Love
Ei oikein tunnu pysyvän mankeli tahdissa. Genreensä nähden aika piristävät synat mutta ihan vaan olemassa olollaan, ei suinkaan sävelillä joita ne soittavat. Kaikkiaan todella synkkä biisi jossa laulut nousee esiin persoonallisuudellaan. Synkkää meininkiä jossa olisi tiukkuudelle vielä tilaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 24.11.2005

Saraste - Moodswing
Annetaanpa vähän Reasonille kyytiä. Ei kuitenkaan reasonia. En oikein pitänyt kliinisistä saundeista enkä oikein ymmärtänyt biisin todellista tarkoitusta, olisikohan herra / rouva fiilistellyt tässä itselleen. Toisaalta, tässä kyllä tunne tilat heittelee laidasta toiseen. Ehdottaisin kyllä pianon osalta siirtymistä takaisin vähemmän melodiseen kamaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Dumbfuck 14.12.2005

Badger Milk - Dumbfuck
Argh. En oikein diggaile tällaisesta kamasta. Ihan kuin laulaja olisi nielaissut jonkun rotan tai jotain. Tää on vähän tällaista että tässä on niinkuin olevinaan hirvee meininki mutta ei tässä ole johtuen latteasta tuotannosta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Ikkuna Lumesta 07.12.2005

Belz Krov - Ikkuna Lumesta
Mielenkiintoinen äänimaisema kikkailu. Hienoja saundeja. Osaan materiaalista kuten rapinoihin olisin kaivannut hieman etäisyyttä, muuta negatiivistä en tästä osaa sanoa. Hienoa äänimaisemaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Secret 09.01.2006

Killed By Stars - Secret
Mahtavaa meininkiä. Mieletöntä räimettä, biisi on suhteellisen pitkä mutta sen sisään mahtuu useita fiiliksiä nostattavia kohtia. Laulaminen menee paikottain hieman "yrjöilyksi". Rumpali voisi omasta mielestäni hieman rauhoittua paikoitellen. Hieman omituinen sanoitus kyseiseen musa tyyliin; harvemmin näinkin paljon rokkaavissa biiseissä kävästään miettimässä elämän tarkoituksen salaisuutta. Kaikenkaikkiaan tämä toimii erittäin hyvin, noilla latausmäärillä ja tällä meiningillä voisi ehdottaa levydiilin hommaamista. Kyllä tästä pitää digata.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Tracers In The Night 20.12.2005

Soundslay - Tracers In The Night
Joo. Ihan kivasti lähtee kuivaus -ohjelma pyörimään. Iisimpi kohta toimii mukavasti. Lauluja olisin tähän kaipaillut sikäli että skittavingutus alkaa puuduttaa loppuun mentäessä. Soinnutus on kappaleessa hyvinkin peruskauraa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 28.02.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
Oho. Kylläpä tämä kuulostaa HIM:ltä. Hieman on vain laulajalla nasaali ja voimaton ääni, lausuntakin menee vähän metsiin. Kyllähän tämä toimisi _ehkä_ paremmin tuotettuna, en kyllä tässä muodossa kelpuuttaisi radioon, mikäli sitä tässä haetaan. Kappaleessa on jotain hyvinkin tuttua, enpä tiedä missä yhteydessä olen kuullut aikaisemmin. Nojaa. Toivottavasti uutta LoveXia ei tule koskaan!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 31.01.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Sitähän tämä tosissaan on. Hyvin tuotettua kamaa. Saundit ja soitto on kohdallaan. Mahtavasti palaillaan 1990-luvulle, upeat Patton fiilikset kertosäkeen lauluissa. Mikään kappale ei 10 pistettä ansaitse (paitsi ehkä Elton Johnin biisit :D). Tästä ei kyllä huonoa sanaa voi sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 02.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Joo. Alku ei jätä varaa kursailuille. Kyllähän tässä hittibiisi -ainesta toki on, bändin jätkät vaan stailattavaksi niin uusi teinipopparirokkibändi on syntynyt. Toisaalta, kertosäe on vähän sen verran tavanomainen ettei siitä oikein jää mitään käteen. Olisi aina suotavaa että kertsit jäisi päähän soimaan. Tuo rääkymiskohta tuo mieleen oitis Velctran (tai miten se kirjoitetaankin). Enpä tiedä, kyllähän tässä nyt on sitten heitetty kaikki likoon niin sovituksellisesti kuin tuotannossa. Toivottavasti myy jätkät. Nimen voisi kyllä vaihtaa ettei neokonservatiivi äidit ja isät paheksu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penetraatio - Salaisuus 30.12.2005

Penetraatio - Salaisuus
Just just. Mitäs tässä nyt raakiletta kommentoimaan. Nojaa. Kaikkiaan aikalailla potentiaalinen biisi metalli -hitiksi. Lead kitaroiden melodioista en oiken pitänyt, tiluttelut nosti hymyä huulille. Rumpusaundeille tekisin todella jotain radikaalia, mahtaakohan olla kone kyseessä. Hiukan tästä kyllä valitettavasti tulee spiidin ja sakun meininki mieleen. Ei arvosanaa, ei valmis.

Sivu: 1 2