Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 270 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 06.11.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
funk / disco osuudet toimi mukavasti tässä. kertsin alku oli myös hyvä, mutta loppuosa meni hieman väärään suuntaan omaan makuun. eniten mua tässä kuitenkin häiritsi laulut, jotka ei vaan millään kuulostanut hyvälle mun korvaan. varsinkin alun akustisesta kohdasta tuli mieleen joku kauhea ripari biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 06.11.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
tämähän oli oikeestaan aika mukava renkutus, hookki toimi hyvin ja soitto kulkee. paljon kaikkia hyviä omia korvia mielyttäviä elementtejä tässä. jonkun vähän puuttuu että iskisi täysillä, allekirjoittaneelle toimisi ehkä vielä paremmin hieman kokeellisempi ja progempi versio tästä, tyylillä: vanha yup. ja karjuntaa olisi voinut olla lisää :) miksaus on hieman lofi ja tukossa, leikkasin hieman bassoja pois niin heti tuli selvästi mukavamman kuuloinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele zage - evolution 404 (30 sec clip) 04.10.2004

zage - evolution 404 (30 sec clip)
tästä clipistä nyt on paha sanoa mitään, mutta koko biisin kuuleena voin sanoa että kyseessä on mielettömän kova sainauskelpoinen teos, 10/10 :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Solar Temple 15.09.2004

Chronosis - Solar Temple
introt ja rakentelu oli todella kivan kuuloista, tykkäsin tuosta alku riffistä, myöskin nuo tausta soundit ja soundit yleensökin on mukavan kuulosia. hiukan löysän kuuloista paikoin tosin. breikkiin siirtymä ei ollut kovinkaan hyvä, hiukan yllättäen ja jopa töksähtäen alkoi. päämelodia osuus on kuitenkin mukavaa kuunneltavaa, jotain nostatusta olisin kaipaillut ja tranceliidit olisivat voineet olla jotain muuta kuin sitä ainaista samaa, mutta muuten suht viihdyttävä teos, vaikkei melodisesti tarjoakkaan mitään kummosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Forgotten Shade 25.09.2004

Chronosis - Forgotten Shade
ei oikeen meikäläiselle toiminut tämä, ei groovannut omaan makuun tarpeeksi ja jotkut soundit olivat vähän turhan epähousemaiset, jostain tuli jotkut vanhat demostyle pelien musa soundit mieleen. jotain kivoja juttuja löytyi kyllä, esim tuo 70s funk wahwah skitta, mutta muut elementit olivatkin sitten kamalan tylsiä, eikä biisistä saanut oikein mitään viboja. tästä tulee ihan mieleen telkkarissa kaikkien chattien, tietovisojen ja golfpelien tausta musat jotka on melko mitään sanomattomia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 11.10.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
hieno träkki tämäkin, introt pelaa mielettömän hyvin, loistavat soundit melodiat ja balanssi... päämelodiassa ote vähän lipeää ja mennään paikoin aika kornin happy joy juustoksi, mutta muuten taas kerran hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [radio edit] 08.08.2004

Charayana - Liberation [radio edit]
kyllä tämä pitäis saada kilpailuun ehdottomasti mukaan, oisi melko varmasti levyllä. todella hyvää eurotrancea, pesee melkeempä kaikki 3-4 minuutin trance pläjäykset. vaikka mielummin pitkää kuuntelenkin pitää tietenkin crediitit antaa sinne minne ne kuuluvat ! :) hyvä hyvä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 30.07.2004

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
omasta mielestä tämä ei ollut sen juustokuorrutetumpi kun nuo muutkaan biisit. tykkäsin melkoisen paljon tuotanto ja soundit oli hienosti taas vaihteeksi hallussa, ja breikistä tuli oikeestaan vanha kunnon 99kiksu mieleen, mukavan iloinen ja samalla surullisen melankolinen melodia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Misty Morning 18.07.2004

Uplink - Misty Morning
kuulostaapa perkuleen tutulta tuo intro melodia :) ehkäpä jonkun aiemman uplink biisin kaltainen(?). no kuitenkin biisi on aika mainio. tykkäsin ja kikistä paljon ja vaikkakin muu rumpuosasto on aika simppeli ne toimii hienosti. tyyli on aika perinteinen, mutta päämelodia on sen verran massiivinen perusklubimelodia että hyvinhän se toimii. rakenne jäi itselleni vähän liian eurohtavaksi, kun breikkikin on niin lyhyt. sekä intro on oikeastaan vaan alkusoitto. vähän enemmän rakentelua kehiin. mutta hieno biisi, ei ihan niin paljoa uponnut kuin oceandrive, vaikka onkin ehkä soundillisesti ammattimaisempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Memories [original mix] 25.07.2004

Boozehill-oldies - Memories [original mix]
biisi on aivan liian yli kompuroitu, se soi liian kovalla liian epädynaamisesti, ja lisäksi kaikki tuntuu vähän puuroontuvan. esim kikki olisi saanut erottua selvästi enemmän muista rytmeistä, jotka olivat siis liian kovalla (kompressoinnin syy). teknossa kuulee joskus vähän tämän tyyppisiä ratkaisuja, mutta tähän se ei sovi. myöskin breikki kohdassa ylikompressoinnin huomaa kun saha napsuu aivan tajuttomasti, vaikka tosiasiassa nuo kohdat vaativat sitä dynamiikka eniten kun nousu suvannosta lähtee. melodisesti ei iskenyt meikään, mutta rytmeistä tykkäsin ja effecteistä ym pienestä sälästä. ottaen tosiaan tekijän iän huomioon ei voi muuta sanoa kun loistava tulevaisuus on edessä. ilman ylikompurointia 9/10 nyt..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Be Free [JL Remix] 26.07.2004

Boozehill-oldies - Be Free [JL Remix]
acapellahan on siis biisin versio missä on pelkät laulut, tai korkeintaan vähän jousta taustalla. electronic/breakbeat/downtempo genreen tämä menee.. itse biitti on varsin mukava, soundit hyvät ja swengiä löytyy. melodia soundit tosin olis saanut olla reilusti paremmat, yksikään niistä ei oikeen uponnut. melodia oli oikein mukava. tähän olisi ehkä kannattanut koittaa vähän akustisempia soittimia, olisi varmasti toiminut paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shader Unit - Intersection 05.07.2004

Shader Unit - Intersection
mitähän tässä nyt nopeasti tulis mieleen. itelle ei oikein noi shakerit kolahtanu, vähän liian löysä fiilis tuleen niistä, jotain kunnon tappo haikkoja kaipailin ;) bassolinja oli aika epätavallisen stereo, mutta toimi silti mainiosti. kik oli ihan perus ei huonoa eikä niin erinomaistakaan toimi ja hoiti hommansa. äänimaisema on paikoittain vähän liian yksinkertainen, enemmän effectejä ja tausta kuminaa ym kaipailin, vähän sellaista progempaa tunnelmaa luomaan. melodioista tykkäsin, varsinkin kohokohtana se kun bassovaihdot ensimmäisen kerran pötkähti ilmoille. ei kuitenkaan niin mielettömästi säväyttänyt, mutta ihan passeli biisi silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DLM vs. Diffás - Sunday 15.07.2004

DLM vs. Diffás - Sunday
oih huihheli hai, tämä on niin mukavaa kuunneltavaa. en kyllä keksi tästä mitään mikä ei sovi meikäläisen korvaan. tuo "helvetin moisella delayllä" oleva heinäsirkka haihat efu on kyllä hieno, basari on just mallikkaan kuuloinen, perkussio osastot toimii loistavasti, ja tunnelma on basslainia ja padeja ja muita härpäkkeitä myöten loistava. kyllä tätä kuuntelee oikein mielellään ja tulee varmasti popiteltua pitkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sam's Rammers - X - Father (Part I) 23.06.2004

Sam's Rammers - X - Father (Part I)
eheh kunnon ug soundi tässä ;) valitettavasti soittotaidot on vähän ruosteessa, rumpali laahaa, kitarat laahaa. minuutin mättö kohta oli kyllä ihan hauska mutta muuten tästä ei oikeen saanut mitään irti. vähän treenausta soittotaitoihin ja sen jälkeen tuotantoon.. lauluja voi myös miksata vähän selvemmäksi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbite - Waiting 26.07.2004

Frostbite - Waiting
kikki on hieno ja perkussiot vielä paremmat, basso on vähän kulunut ja tyypillinen reasontrance basso, mutta ei sen kummemmin häiritse kuitenkaan. hiljaiset padit kuulostaa mainiolta ja nuo riffitkin tuntuvat toimivan. ekalla kerralla ei niin ole vielä auennut mutta ihan laadukkaalta kuulostaa, sen mikä tästä tekisi selvästi ammattimaisemman olisi vähän elementtien ja effectien lisääminen, saisi sellasta yksityiskohtaisuutta lisää. mutta hyvä biisi, varmaan iskee paremmin mitä enemmän kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Divinity 16.07.2004

Chronosis - Divinity
reaaliaikaista kommenttia. alunpädi on loistavan kuuloinen, ja sen melodiakin on todella hyvä, tulee jopa paikoittan vanhat hyvät petshopboys melodiat mieleen, läskillä supersahalla :) tuotanto on taas kerran hyvä ja miksaus kirkas, siitä ei ole koskaan ollut pahaa sanottavaa teikäläisen biiseissä. sounditkin toimii hienosti, kaikki pelaa hyvin yhteen. melodia on ihan hyvä, mutta itseäni kävi hiukan puuduttamaan rakenne joka on täynnä tuota melodiaa, ja tässä ei ole kvasti rakentelua eikä muutakaan vähän vähemmän melodisia kohtia, vaan aika hehkutusta kokobiisi. no kuitenkin aikamoisen toimiva paketti tämäkin, club edittiä odotellessa ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Roulette Deck 04.06.2004

Aluminium Blade - Roulette Deck
biitti osasto on jälleen kunnossa, mukavan läski ja pumppaava. sähkismäinen soundi on aika toimiva, tosin meikäläinen on hiukan turtunut tuohon. effectit sielä täällä toimii hienosti ja hienoja soundeja on viljelty ympäriinsä. hieno biisi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Mistreating 04.06.2004

H4Z - Mistreating
joo mulle maistui... vaikka tyttöystävän mielestä oli ärsyttävä biisi ja meinasin melkeen saada siltä iskua kun soitin tätä ;) tykkäsin rytmistä ja tuotannosta paljon, vähän sellaista ikävää eurovision laura v:mäisyyttä tässä oli ;) mutta ei paljoa.. trancea kehiin..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Pompippa 04.06.2004

Aluminium Blade - Pompippa
ihan hauskahan tää oli, miksauksessa hiukan parantamisen varaa, jotkut puskee vähän liikaa päälle ja yleinen volatasojen balanssi on kateissa. mutta ihan kivan piristä ja hauska teos :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA 26.05.2004

D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA
biitti olis saanu olla vähän pehmeempi, esim snare ottaa jotenkin pahasti korvaan.. muuten tosi maukas ja ovela kokonaisuus! hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Giant Leap 03.07.2004

rewind - Giant Leap
ihan mielettömän kova kipale... draivi ja rytmi oli niin kohdallaan kun vain olla ja osaa. mutta hapot olivat se osa mikä räjäytti tajunnan. ainoa puute oli rakenteessa, vähän tuli oudosti vaihdot aina ja epäsopivia osio toistensa jälkeen. mutta muuten tosi hyvä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulgrind - The Swan And The Fox 17.06.2004

Soulgrind - The Swan And The Fox
kitarat ja muut melodiat rokkaa ihan kybällä, naislaulu ei oikein iske ja tuotanto on melko tunkkosta ja kirkkaus puuttuu täydellisesti. mutta ihan hyvää demo matskua, ammattistudiossa olisi varmasti potentiaalia vaikka mihin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 17.06.2004

Karri Heiskanen - Stations
hyvää poppia täällä, mukavan lepposa meininki. tuotanto on kunnossa, koukkuja olisi kaipaillut hiukan mutta näinkin menee ihan hyvin. laulajalla on hieno ääni ja ääntäminen on hyvää. kitarat oli paikoin aika maukkaita, noi pienet soolohtavat tilutukset loppupuolella, lisää vaan sellaista. mutta joo hyvää on, jatkakaa hyvää työtä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Njah - Made in vappu 05.05.2004

Njah - Made in vappu
paljon hyviä efuja ja kikkoja löytyy taustalta mutta yleis miksaus on aika kauhea. basari ei potki yhtään ja kaikki biittii kuulostaa melko lofilta, myös basso ei nappaa. efut kuitenkin on paikoittellen kivoja. harmi vaan että biitti osio on niin amatöörimäisen kuuloinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die Messerschmitz - U'reaf***ingtool 30.04.2004

Die Messerschmitz - U'reaf***ingtool
joku on ilmeisesti tajunnut genren "garage" väärin :) no eipä se mitään vaikka ei sielukkaita house ja breik rytmejä biisistä lähtenyt oli tässä kuitenkin melkoisen kelpo rock veto :) hiukan lyhyt biisi kuitenkin, mutta sellainen mukava groove tässä oli ja mukavan kuuloista kitarointia, vokaaleita tämä kyllä huutaa. tämä tyylistä hiukan oldskool rockkia tuntuu tulevan muutenkin nykyään, esim franz ferdinand ja kumppanit..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic System - Go-A-Head 23.04.2004

Cosmic System - Go-A-Head
niin ja sen verran vielä lisäystä, että projekti ja biisi nimet meni vähän metsään. tuo cosmic system on niin kliseinen nimi että en epäilisi yhtään vaikka saman nimisiä löytyisi enemmänkin, cosmic sitä ja cosmic tätä kuitenkin löytyy vaikka muille jakaa ja systemkin on melkoisen käytetty :) lisäksi suomestahan löytyy jo tuollainen yhtye kun GoAhead. mutta siitä viis tosiaan oikein mainio biisi vaikka en täysiä pisteitä voinutkaan antaa, oikeen mielellään tätä kuuntelee ja profiilisisivun listaukseen päätyy joksikin aikaa. lisää vaa progempaa ja psykempää materiaalia kehiin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic System - Go-A-Head 23.04.2004

Cosmic System - Go-A-Head
3:43:n melodia oli ainoa mikä oli lähelläkään goaa ja sekin oli melko simppeli, psykemmäksi ne kuviot. nuo muut melodiat olikin sitten niin kiksua että, ei tätä missään nimessä goaksi voi sanoa vaan ihan melodia trancea, mutta siitä huolimatta toimii hyvin. ja yrityksesi tehdä goa teki tästä pääprojektisi trancetuksia hiukan omaperäisemmän vaikkakin kyllä tämäkin aika kliseistä trancetusta on. kuitenkin tykkäsin oikein paljon vaikkakin mitään uutta ei ollut :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Zero-Two Numb 19.04.2004

Red Pulse - Zero-Two Numb
huuhhuh kylläpäs oli magee alku, aivan pirun hieno! :) basari perus hyvä psyke basari ja basso toimii soundinsa ja linjansakin puolesta tosin jälkimäiseen olisi toivonut vähän enemmän vaihtelua ja groovea. mukava swengaava laahaus tempo tässä. noista alun melodioista en oikein tykännyt, ne oli vähän sellaista arabia tyyli yritystä mutta sitten kuitenkin osittain mennään sirkusmusiikki puolelle. tuo acidi kuulosti hyvälle. lopun kuviot kuitenkin piristivät paljon, ja biisin mukava 2 osaisuus lämmitti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Magellan 19.04.2004

Chronosis - Magellan
vähän turhan nopeesti polkasi turhan euroksi. soundit on taas vaihteeksi top notch niinkuin aina :) ja tuossa basson ja perkussion tulessa meno oli aika hyvä, tosin biisi starttaa aivan liian nopeasti ihme eurodance meiningiksi. ja melodiat ovat aavistuksen liian "helppoja" ja vaikka pidentämällä noita melodioita niin että joitain nuotteja olisi toistettu enemmän olisi saanut enemmän trance fiilistä.. eka breikki tulee aivan liian nopeasti, nyt tuntuu että rakenne on ihan jostain 90luvun eurobiisistä, vokaalit vaan puuttuu. ja valitettavasti tuo melodia ei nyt sysäytä yhtään. ja biisi menee aivan mielettömäksi pääkohtien toistoksi, kun rakentelua ym ei ole mukana yhtään biisi ei kehity minnekkään vai samoja melodioita toistellaan. tylsien melodioiden ja todella huonon rakenteen vuoksi ei tämä nyt uponnut paljoakaan, mikä on valitettavaa koska tuotanto ja soundit ovat todella hyviä, niistä pisteet. musiikillisesti ehkä huonoin teoksesi ainakin viimeisen 8 biisin osalta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 13.04.2004

Charayana - Liberation [original vocal mix]
jos tällaista biisiä ei saa levytettyä niin kellään ei ole enää toivoa tässä maailmassa. aivan mieletön kiksuttelu jossa on kaikki peruselementit kohdallaan ja yksi niistä, melodia nousee esiin yhtenä kauneimmista kiksu melodioista. kaikinpuolin laadukas biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Ocean Drive 11.05.2004

Uplink - Ocean Drive
joo mahtava biisi on taas jälleen, le solei glorieuxin veroinen. teknisesti hieno, ideoiltaan ehkä hiukan tavanomainen ja kliseinen, mutta kun melodia on todella toimiva ja muutkin soundit lämmittävät mieltä niin todettavahan se on että hyvä biisi tässä on :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Thoughts 08.04.2004

Lime - Thoughts
tää on aika mystistä jo :) basari oli oikeastaan ainoo soundi mistä en kovasti tykännyt vaikka sekin menee, ärsyttävä lofikohina siinä vain. muu biitti on kuin 90luvun alun chillarihoppi biisistä. ja toi kissanvikuna soundi on melkoisen omaperäinen :) hiukan yksinkertaista ja loppuakohti liikaa itseensä toistavaa mutta melko pätevää silti..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 04 skunk´s gesticulation 22.04.2004

d fast - tribute to twang ep - 04 skunk´s gesticulation
on kyllä taas niin mahtava biisi ihanan oldskool 60-70 fiilis tässä :) biitti on pirun hyvä ja kaikki härpäkkeet toimii ja lopun melodia osuudet sooloinen on niin hienoa kuultavaa että.. haluaisin tietää millä setupilla näitä vääntelet mutta jos käytössä on vieläkin ft niin ei voi kun hattua nostaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 03 someone else´s haven 22.04.2004

d fast - tribute to twang ep - 03 someone else´s haven
loistavat lo-fi pädit alussa ja ihana lämpöinen vinyyli kohina :) mukava biitti, taas mukavia härpäkkeitä ja skrätsejä.. basso on taas ihan pirun hyvä ja melodia osuudet toimii, loistava tämäkin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 02 sweet ruction 22.04.2004

d fast - tribute to twang ep - 02 sweet ruction
tässä on näistä kaikista ehkä omaan korvaan sopivin biitti ja muutenkin mukavan jazzinen tunnelma. räpät sopii hienosti miksaukseen ja kaikki on niin täydellistä tässäkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 01 vapid vinegar 22.04.2004

d fast - tribute to twang ep - 01 vapid vinegar
ahh nuo normak cook tyyliset skrätsit olivat ihan perkeleen kovaa kamaa, todella letkeetä materiaalia. tässäkin on niin mukava hämyinen pikku jazzklubi fiilis. todella mukavaa kuunneltavaa. näistä 4:stä on todella vaikea sanoa mikä on paras mutta kokonaisuutena jotain mieletöntä. mikserin tarjonnan kärkipäätä ja omassa tyylissään varmasti suomen kärkimatskua jossei jopa kansainvälisesti.. iso käsi ja isompi respect!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - user03 17.06.2004

levo - user03
oli kyllä mainio techno raita. tuo (paikoin filtteröity) soundi mihin koko biisi perustuu oli niin koukuttava että. hyvin jumitti koko 9 minuuttia. yksi parhaista biiseistäsi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Vital Fluid 20.04.2004

Cosmic Storm Cloud - Vital Fluid
kyllähän tämä iskee kun tuhat volttia. rytmiosuus on niin ihana! :) narinat toimivat aina. kaikki riffit ja melodia kulut ovat juuri ihanan goat. ehkä hiukan tavanomaista ja ennen kuultua, mutta eipä se kovasti fiilstä haittaa, hieno biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele XpressO - Hirvesmies 14.05.2004

XpressO - Hirvesmies
rummuissa ois saanu olla munaa ja elävyyttä, swingiä ja asennetta, basso olis saanu kuuluu paremmin, ja ehkä jotkut vokaalit tai tai sooloa olis voinu heittää tähän mielenkiinnon lisäämiseksi. mutta onneks kitara komppasi mainiosti. todella hyvää riffiä, ja tuo maidenmäinen nuottikorotus toimii aina :) lopussa meinikiä vaan yltyi ja sai tämän miehen diggailemaan kunnolla, hyvä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yasahi - 04 Space Odyssey 13.03.2004

Yasahi - 04 Space Odyssey
kyllä miehestä on tullut niin ammattimainen ambientin purkittaja että. todella monipuolista äänimaisemaa, jos tällaista ei laiteta levylle tai soundtrackille niin ihmettelen..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux 26.02.2004

Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux
jeps sun paras biisi so far, meikä tykkää kovasti :) hieno potku biisissä ja melodiat on todella maukkaita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 09.02.2004

T-ace - Enkeli
kyllä suoraan 80 luvulta. ahh :) kitara melodiat rokkaa, laulaja on melkoisen hyvä! tuotannosta sen verran että jotain pientä suhinaa löytyy melko paljon. kyllähän tälle voi melkein 9 lätkäistä vaikka en tätä varmaan tule kuuntelemaan enää, mutta toisaalta siihen vaatisin vähän henkkoht koskettavammat sanat ja vieläkin paremmat melodiat :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - More Than This 09.02.2004

Machinatrix - More Than This
aikas hyvää electronista, voksut ovat hieno lisä ja piristävät kovasti. bassolinja on hieno. ja paditkin toimivat, ainoa heikkous on rumpupuoli joka on mielestäni liian yksinkertainen ja tylsä, vähän lisää rytmisyyttä, monipuolisuutta ja kerroksia. myöskin jotain kunnon tarttuvaa melodiaa odottelin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Night travel 08.02.2004

Chronosis - Night travel
aika perus meiningeillä mennään, mutta aika toimivilla sellaisilla. airbaselta kuulostaa synojen ja bassolinjan vuoksi, ei ollenkaan paha asia. alussa menee vähän sotkuseksi paikoin, ja kaikkia melodia kulkuja ei tunnu kuulevan samaan aikaan. breakki on suht perinteinen. pääsyna on kyllä aivan mieletön, puskee sellaisella agrella päälle että ei mitää rajaa, varmasti clubissa räjäyttäis pankin. melodiakin on ihan hyvä, mutta ei ole ainakaan näin 3 kuuntelun jälkeen vielä säväyttänyt erityisemmin. teknisesti aika huipputasoa oleva biisi, suosittelen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Davil - Life 05.02.2004

Davil - Life
aikas hienoa fiilistelyä. kaikki soundit on ihan huippulaatua. ainoa mikä häiritsi tässä oli tuo pannaus, kaikki oli pannattu liikaa vasemmalle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Science test (aluminiumblade remix) 05.02.2004

Aluminium Blade - Science test (aluminiumblade remix)
jeps onhan tää aika lievästi muutaman kertaa parempi versio kuin alkuperäinen. tässä on kyllä yksasia mikä tökkii ja pahasti. skitat. ei kuulosta mun korvaan yhtään hyvälle. mutta muu onkin sitten todella hyvää. skitat ois voinu korvata vaikka särö acidilla. biitti potkii mainiosti ja muutenkin homma pelaa. hienoa. ilman skittoja 9 tai jopa 10.. nyt..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andone - Last Call 4 God (Help me God) 04.02.2004

Andone - Last Call 4 God (Help me God)
omaan korvaan kuulosti ihan kauhean kliseiseltä eikä muutenkaan napannut, tosin enpä tällaisesta musasta muutenkaan tykkää. räpäytyksistä sen verran että olisi voinu miksata hiukan kovemmalle ja plussaa siitä että ääntämys on hyvä! :) naisvoksuista en tykännyt, kuulostaa aika päälle liimatuilta eikä muutenkaan hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celsius Minus - Icicles 09.02.2004

Celsius Minus - Icicles
aika napakka psyke kikki toimii. soundimaailmat ovat kaikinpuolin hyvät, varsinkin filtterit meininki iskee meikäläiseen. biisissä on todella paljon sellaista aidon trance fiilistä, paikoittain hypnoottista ja transsiin vievää kamaa niinkuin trancen piti alunperin ollakkin, eikä nyky kiksua (mikä sekin kyllä on omalla tavallaan todella hyvää) jotain selvempiä rytmiosuuksia jäin kaipailemaan, ja jotain kunnon breikkiä. mutta muuten kyllä perhanan toimivaa tranceilua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - High Level Dub 09.02.2004

calmination - High Level Dub
nuo tyhjät kohdat ei sinäänsä haitannut kun siinä oli jotain lämpöstä porinaa. ihana vinyylinen särinä fiilis tässä. tosinaa tämä vastaa aika paljon mun käsitystä dubista, eli reggea raidan instrumenttaali versio mihin on lisäilty kaikuja ym. kyllä tämä varsin mukavaa chillailua on, ehdin tämä jo tuossa latailla kovollekin asti, ei ihan iskenyt niin paljoa kuin se dnb raita mutta hyvä tämäkin on :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 03.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
just ehdin tän imutella koneelle ni tulee samantien ringissä vastaan :) täytyy sanoa että oikein pätevää kamaa. rankka biitti sopii hyvin. fillit toimii ja säröttely ja acidit toimii hienosti. voksut just hienot! :) enpä tiedä, ehkä twiikkailuja vähän miksauksen suhteen että soundit saadaan balanssiin, mutta on tää kyllä aika mielettömän hyvä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 09.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
hyvin kliseistä meininkiä. tällaista matskua on tehty jenkeissä vuodesta '92 asti. itse en ole tyylilajin ystävä enkä tällaista kuuntele joten en tiedä iskeekö biisi kuluneisuudesta ja käytetyistä ideoista riippumatta. tuotannosta voin sanoa että se on erinomainen tausta on kitaroineen rhodesineen ja biitteineen todella kova. naislaulut ovat myöskin erinomaiset ja mies räpätkin pääsevät pienen snoopdoggy soundin ansiosta hyvään arvosanaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Christian Mail 09.02.2004

Body By JAYk - Christian Mail
aikas hienoa matskua, vaikkakin rumpukuviot ovat melko kuluneet. kitara riffit ovat kyllä mainiot, varsinkin kun tuo aloitus nuotti vaihtuu niin tulee aina kovin hypnoottinen fiilis. ja onhan tässä hienoa melodia osastoakin. tähän sellaiset hienot glamrock vokaalit ni olis bueno. mutta on tämä nytkin melkoisen hyvä, pitää ihan 9 tökkäistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - D-Lay 09.02.2004

Body By JAYk - D-Lay
noh kyllähän tän kuunteli ihan mielellään vaikka ei pahemmin iskenytkään. kitara riffailu on paikoittain ihan kivaa, mutta muuta vetovoimaa en tästä löytänytkään. tällaiseen instrumentaali progeiluun olisi varmaan sopinut kaikenmaailman weirdoääniä. nyt se on vähän liian tavanomainen iskemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Lopullisuus 02.02.2004

Jake in the box - Lopullisuus
mixaus on suht hyvä. laulajakin on melko hyvän kuuloinen ehkä vähän käheyttä peliin. melodiallisesti ei uponnut yhtään ja sanotuskaan ei oikein napannut tällä kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Longing To Fly 09.02.2004

W.A.N.T. - Longing To Fly
alun filtterikikkailu maistui. tuotanto on suht hyvin hanskassa. laulaja on ihan keskitasoa mutta ääntämiseen tarkkuutta. muutenkin laulut on ehkä miksattu hiukan liian kovalle. taustan hienouksia olisi voinut tuoda enemmän esiin. eipä tämä nyt mitenkään koskettanut, ja ei mielestäni niin kaunista ole, sellaista keskinkertaista hyvää fiilistä tuovaa menoa. tyyli ei henkkoht kosketa mutta tykkäsin kyllä taustan pienistä härpäkkeistä yms :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bramer - Dust ( Original Mix ) 03.02.2004

Bramer - Dust ( Original Mix )
alun jouset on niin "kaycee millenium strings":iä.. eipä nyt biisi napannut. soundit on aika kauheat ja biitti on niin perus kamaa eikä ole effectoitu yhtään. ei potki ei groovaa eikä sisällä mitään tarttuvaa..
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Miracle Overdose 20.04.2004

Red Pulse - Miracle Overdose
alun soundit paukkuu hyvin kompuroidusti korvaan. melodia linjat ovat ihan twisted mutta saisi ehkäpä mennä hiukan enemmän "arabia" skaalaa, tai muuta etnistä. soundit ovat vähän liian kiksua ja tulee muutenkin mieleen että tässä on kiksu biisi jossa on vaan vähän twisted melodia. ihan kivoja juttuja rytmipuolella oli, ei huono teos missään nimessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eveliina 03.02.2004

Antti Kaukomaa - Eveliina
ihan ammattimaisesti soitettua ja laulettua poppaillua, valitettavasti vaan ei löytynyt koukkuja yhtään :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 02.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
tosi makeeta menoo. ihanan rauhallista komppailua. iski ainakin meikäläiseen. sävelkulku oli jotenkin niin rauhoitava ja syksyinen, hiukan melankolinen. kyllähän tästä varmasti saisi ihan toimivat rokkiballadinkin. mutta kyllä toimii hyvin näin akustisenakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Strange People 09.02.2004

Walls Of Vanity - Strange People
vocoderit ainakin piristi, hyvä että kaikki ei tee aina saman vanhan kaavan mukaan. laulajalla vähän ääntämisessä parantamista. tuotanto on ihan hyvä, ja tunnelma on sopivan massiivinen paikoittain. vähän sellaista groove fiilistäkin tuli bassolinjasta ja kitaroinnista. muuten ei pahemmin iskenytkään. kun en löytänyt mitään tarttuvia melodioita tai muuta koukkua. ihan ok paketti. bassolinja ja väliosien kitarafiilistelyt nostaa numeron 8/10
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele thenuke - Aom Ra 03.02.2004

thenuke - Aom Ra
vähän on kulunutta soundia, tää olis ehkä iskeny joku 10 vuotta sitten, mutta nyt tuntuu vähän vanhalta, eikä nuo melodia kulutkaan oikein napanneet. esim biitti on kovin tavallinen, effectointia tai kerroksia lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Entraz - Side Effects 04.02.2004

Entraz - Side Effects
äh meikäläinen oli näköjään jo ladannut tän aikaisemmin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Entraz - Side Effects 04.02.2004

Entraz - Side Effects
täähän olikin ainakin tähän mielentilaan mainio. on ole mikään technon suurin ystävä mutta tää toimii kyllä tosi hyvin. toi 303 bassline draivaa hyvin ja kun perkussiot tulee kehiin ni fiilis on jo aikas maukas. hyviä effectejä ja tech soundeja kaikinpuolin. taidanpa ladata koneelle asti. varmasti maistuu tyylilajin ystäville..

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKKP - Euroviisu (baby spank me one more time) 03.02.2004

MKKP - Euroviisu (baby spank me one more time)
hehe hauska biisi :) mikäs sen hienompaa kun kovat pojat fiilistelee ja revittelee äänellään. mielummin tätä kuuntelee kuin useampaa pop biisiä :) 1:42 puhe kohta oli just mainio.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 03.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
oli kyllä aika karu veto. vokaaleihin poweria reilusti lisää. noi mauttomat casio pohjat toimi aika hyvin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juho&Ville - Nutmeg 02.02.2004

Juho&Ville - Nutmeg
hyvää menoa. tunnelma on kohdillaan nuo voice huokailut oli hienoja. ja varsinkin tuo retroilu housahtava melodia mikä noisi oli aika makee. biittit toimii ja congat on mielettömät :) hyvä biisi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Never Ride The Lonely Road 22.01.2004

Aluminium Blade - Never Ride The Lonely Road
ei mitään muuttelemista, tää on ihan ässä.. kitarat on groovy ja rhodesit rokkaa.. hyvä rok meininkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 02.02.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
aikas hyvää noisettelua. toi kupliva vesi soundi on makee. hiukan liian nopeasti loppui tosin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Modus Operandi 28.02.2004

Speed Freek - Modus Operandi
kyllä tykkäsi meikäläinen. tuotanto oli kunnossa. biitti potkii, soundit on kohdillaan ja melodiakin on vielä melkoisen hyvä. hieno biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 01.02.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
piano melodiasta tuli ihan joku vanha draama elokuva mieleen, 1920 luvulta.. toisaalta särötykset ja nimi sai ihan dracula leffa viilikset :) ehkä omaan makuun liian minimalistista ja pitkäveteistä. mutta ihan kivat tunnelmat herätti näin keskiyön lähestyessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eremita - Niin Yksin (Preview) 05.02.2004

Eremita - Niin Yksin (Preview)
en kyllä tykkä previkoista sitten yhtään. mielestäni reverbiä on käytetty aivan liikaa, mm. bassolinjassa on liikaa reverbiä. enpä tästä osaa paljoa sanoa kun en kuuntele synthpoppia. mielestäni vokaalit piristäisivät paljon. soundit on paikoittain aika tylsän digitaaliset. mielestäni päämelodia ja intromelodiat ei ollut mitenkään yhteydessä toisiinsa. eikä melodia muutenkaan säväyttänyt yhtään. ei biisissä mitään suuria ongelmia ollut, ei vaan toiminut minulle yhtään, ehkä lajityypin ystävät saavat tästä jotain irti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Motherfucker 02.02.2004

aluminiumblade - Motherfucker
tää alkaa olee kyllä jo todella lähellä nykyprodigyä, ehkä pikkuhiljaa jotain uusia omia juttujakin kaipaisi. mutta pakko myöntää että aika potkivaa shittiä tää kyllä on. biitti acidit skitat kaikki rokkaa. mainio biisi kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kempton Haartkoor Corpse - Porn is visual pleasure 19.01.2004

Kempton Haartkoor Corpse - Porn is visual pleasure
tää oli sit jo ehana! :) varsinkin 1:15 kohta rullaa tosin mageesti.. ja 3:04 kohdassa hyvää meinkinkiä. ehkä liika noisen käyttö pilaa vähän biisiä kuulostaa että olisi limitoitu liikaa kaikki perkussiot ei aina kuulu kunnolla. muutenkin tohon rätinään olis voinu vetää vaihtelua, enemmän efuja ja tasoja, mutta aikas kiva :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Obsession 03.02.2004

Quaint - Obsession
alussa en ollut varma pistikö sieltä soimaan sarah connoria vai mitä ;) joo ihan hyvä lauluääni laulajalla. ja taustatkin on ihan jees. ei ihan mun musamakua mutta melodiassa on sellaista kivaa 80-90luvun fiilistä, bonjovia naislaulajalla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Earth 04.02.2004

Walls Of Vanity - Earth
vähän lattean kuuloista paikoitellen. rummut pitäisi miksata kovemmalle. ihan hyvää komppailua ja pianoa, ei tämä nyt varsinaisesti nu-metallia ole vaikka jotain saman tyylisiä instru valintoja. riffit ei nyt tälläkertaa oikein napanneet. eikä muutenkaan biisi oikein säväyttänyt, ei mitään erikoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - God is a Gynecologist 02.02.2004

Hombre Muerto - God is a Gynecologist
tän oonki tsekannu aikasemmin, ja varsin hyvän kuuloista noisea tää mun korvaan on, varsinkin stereo leikkiminen toimii. ja soundit on aika mukavan lämpimät. 0:50 kohta on ihan vitun sairas. kuulostaa ihan ku joku sahais moottorisahalla sähköskittaa ja toinen ihmistä. ehkä tää menee liiankin överiks, mut siitä pointsit, en kyllä haluu kuulla tätä enää koskaan, sen verran pelottava oli..

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Music 16.04.2004

area51 - Music
hyvää dancea on, ainakin näin parin kaljan jälkeen ihan hyvältä kuulostaa, tuotanto vielä kuntoon niin hyvä tulee, melodiat on melko kivat :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Reason 03.02.2004

Quaint - Reason
ihan ammattimaisen kuuloista meininkiä. hyvä laulaja ja jopa ihan tarttuvat melodiat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alkaria - Starrgazer (Loom Vortex Deep Mix) 06.01.2004

Alkaria - Starrgazer (Loom Vortex Deep Mix)
alun perkussiot oli aika hyvät.. synien kasaantuessa olisin toivonut että progebiisinä olisitte jättäneet rytmiosastoa enemmän pintaan, eli ehkä jotkut synat ovat liian kovalla.. 5 minsan jälkeinen fiilistely on aika hienoa. jotenkin tämä on hiukan originaalia melodisempi, ja sen vuoksi ehkä vetoavampi. ei tässäkään kuitenkaan mitään kummoista ole, rytmi puoli on hyvä, mutta tylsä ja ei kovin vaihteleva, biisi ei kovasti draivaa vaan tuntuu loppua kohti jopa lattealta. ja varsinkin tuo raw syna basso on liian kovalla tai muuten vaan ei uponnut muhun.. noh ihan hyvä tämäkin, ainakin tuotanto toimii..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alkaria - Starrgazer 06.01.2004

Alkaria - Starrgazer
hyvältä kuulostaa, tuotanto hallussa, ehkä omaan makuun biittiä olisi saanut olla hitusen verran kovemmalla, mutta näinkin tämä menee.. ekat 4 minuuttia oli hiukan tylsää kun biisiin ei sinäänsä tullut mitään lisää eikä vaihtelua ollut. 5 minsan kohdalla (noin) on joku aika magee soundi taustalla, mutta tässä kohtaa myös huomaa että mixaus on vähän epäbalanssissa, jotkut soundit ei ihan kuulu sieltä takaa.. kaikenkaikkiaan ihan hyvä veto, pitää faniutua että kuulee mitä tuleman pitää. vetovoimaa jäi kyllä uupumaan kun ei ollut mitään hyviä riffejä eivätkä sounditkaan niin häikäisseet, kuitenkin aika hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Disclamation 02.02.2004

DiversAeon - Disclamation
filtteri kikkailut ja fillit oli makeita, ja tuo eka pädi oli suht industrial mut nuo seuraavat synthsat ei sitten enään sopinutkaan niin hyvin, ja mielestäni rumpusamplet on omaan mieleen vähän liian lofi ja muutenkin huononkuuloiset. kyllä tässä pari kertaa pääsee vähän tummaa tunnelmaa ylle mutta muuten sitten ei anna oikeastaan mitään fiiliksiä
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Acentik 06.01.2004

Chronosis - Acentik
tuotanto on aika ässä. varsinkin basari on tosi hyvä ja bassokin ihan jees, vaikkakin aika perinteinen. olisin kyllä kaipaillut paljon enemmän perkussiota. melodia on kuitenkin suhteellisen hyvä.. syna soundit ei vaan oikein häikäse.. muutenkin biisi kaipaa mielestäni filtteröinti trickkejä sinne tänne, soundeihin siis.. mutta aikas hjuva.. ei kuitenkaan tuota samanlaisia fiilareita kuin colors :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Turkey Hunting 20.04.2004

Cosmic Storm Cloud - Turkey Hunting
tossa 0:45 kohdalla alkava hipass narina riffi on kyllä tosi hieno! ja muutenkin biisissä on taas kaikki kohdallaan, rytmipuoli oli sopivan raikas. ja synat hakkaavat ihanan vetisesti. tätä on tullut kuunneltua paljon. ainoa pieni puute on että bassolinja voisi olla vähän terävämpi eikä niin rankasti cutoffilla leikattu, mutta sekin on lähinnä väkisin keksitty puute. yksi parhaita mikseri psyke biisejä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 09.02.2004

Beaner - Edward III
mitähän tästä nyt sanoisi, rock genre on alkanut pahasti puuduttamaan itseäni kun kaikki on niin toisten kaltaisia ja mitään uutta tai tarttuvaa ei löydy. hyvä melodia saisi kiinnostumaan, mutta sitä en tästä löydä. no tuotanto on suht hyvä, kitaroinnit toimii, rumpujen soundista tykkäsin ja laulajakin on ihan passeli. vähän tarttuvampaa kertsiä niin eiköhän se siitä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Socialpornholic 22.12.2003

Aluminium Blade - Socialpornholic
nonnii nyt on taas kovaa matskua.. noi soundit on ihan pirun hienoja, ja alkuhärpättelytkin oli ihan damn good.. biitti on paras sun biiseistä tähän mennessä, joskin hiukan yksinpuolinen, sellasia repäsempiä selviä fillejä lisää. lisäksi masterissa ois saanu olla hitusen korkeita ääniä lisää ainakin biitti osastolla mun makuun, mutta hyvä näinkin.. tätä tuleekin kuunneltua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey 03.02.2004

X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey
hiukan laahaava meininki. mutta asenne pelastaa paljon. korkeat laulut hallitsee :) kyllähän tämä hienoa rock n rollia on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 04.02.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
ei napannut ihan niin paljoa kuin tenbag biisit, mutta tuotanto on kyllä aika pirun hyvä ja olihan tossa nättiä konesoundia. musatyyli ei ole ihan mieleeni mutta muut tän tyylin diggarit varmasti tykkäävät tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brightness - Duck Duck (Jungle Fever) 16.12.2003

Brightness - Duck Duck (Jungle Fever)
hardtechnoa tosiaan.. alapää on ainakin aika massiivinen, en tiedä sitten onko liian kun en omista suurempia soundsystemeitä. basso on hirveähkön tylsä. kun vielä lisätään se että tossa rakenteessa pihtaillaan aika paljon rytmipuolta niin joku koukuttavampi bassolinja olisi ollut parempi. oikeastaan ihan hyvää matskua paikoittain, mutta hyvin yksinkertaisella linjalla ollaan menty ja mitään suurempia kikkoja ole, kuulostaa paikoin siltä että ollaan menty vähän sieltä missä aita on matalin. noh parempi kuin good vs. evil ja clouds all around, mutta kaukana late night sleazystä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Water drop - Nepstadion [v1.0] 17.12.2003

Water drop - Nepstadion [v1.0]
hyvä tuotanto, tosi maukas basso... ja muutenkin aika passeli, kyllä sulla lahjoja on :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teknomyssy - Armageddon 15.12.2003

Teknomyssy - Armageddon
tää on kyllä sitten jo ihan eri tasolla ku lost in jungle... narinat on kyllä tosi hienoja, ja toi infected mushroom tyylinen bassolinja toimii hyvin, joskin saisi olla hiukan napakampi, mutta kun kamaa alkaa kertyä niin se menee hyvin sielä. 1:40 kohdalla alkava syna melodia on aikas hyvä. soundi on hiukan ehkä liian perinteistä, ja mitään sellaista todella repäisevää hyvän ja huonon maun rajoilla olevaa ei ole biisiin heitetty valitettavasti. mutta kyllä tämäkin tamppaa aika hyvin. meno on oikein maukasta tossa 4:30 kohdilla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - broadcast 15.12.2003

Aluminium Blade - broadcast
biitti on kyllä ihan kuningas, mutta sais olla mixattu enemmän pintaa, enemmän kompuraa biitteihin vaikka, tai hi end eq:ta myös.. en tiedä johtuuko samplerista ? fruityn omaa sampleria ei ainakaan kannata käyttää.. tykkään kyllä noista bt tyylisistä biitti kikoista pirukseen :) muutenkin soundit toimii aika hyvin. ei mitään mieletöntä, esim melodia osasto on aika tylsä, mutta ihan nautittavaa kamaa muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Dawn 14.12.2003

Sectoid Blue - Dawn
jeps eli tässä sitä onkin, muistaakseni kuuntelin previkkaakin tästä.. vähän turhan kriittisellä korvalla on jengi kuunnellut, voisi melkeen sanoa että tyypit ei ehkä tykkä edes melodisesta trancesta joten kannattaa alkaa kuunnella jotain ihan muuta. mutta mutta, tuotanto ihan pirun hyvä. bassolinja on tosi makee, tykkään soundista. muutenkin soundit oli tosi hyvät, varsinkin pääsyna liidi on todella maukas. ja melodia osasto on oikein hyvä, mutta tosta päämelodiasta olis saanu ultrakoukuttavan parilla chord muutoksella. mutta mutta aika laadukasta, vanhasta 99-00 syna soundista ja hyvästä tuotannosta pakko antaa ihan kybä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kloee - Into The Fire 13.12.2003

Kloee - Into The Fire
jees, ei tää nyt ihan technoa taida olla, mutta jotain acid fiilistelyä, jotenkin noista kuviosta tulee house mieleen :) acid uppoaa kyllä muhun anyday, ja niin tässäkin, hyvin tehtyä.. bassolinja oli aika namu, mut ois saanu kuulua paremmin sieltä, basari olis myöskin saanu olla kovemmalla. paikoittain ihan hyvää fiilistelyä, mutta ihan liian yksinkertainen biisi, biittiin paljon lisää kaikkea sälää, ja vähän vaihtelua muutenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timeshifter - Another World 08.03.2004

Timeshifter - Another World
pitää hehkuttaa vähän lisää.. on tuo piano melodia kyllä niin übersuperbueno että! kannattaa työstää biisi loppuun, tollaiselle melodialle on varmasti käyttö missä lafkassa tahansa! annetaan numerokin tälläkertaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timeshifter - Another World 12.12.2003

Timeshifter - Another World
hieno biisi tosiaan! ja varmasti toimis myös klubilla.. tuotanto oli oikein hyvä.. ja tota piano en missään nimessä ottais pois, se oli biisin koukku.. tosin siinä on pari turhaa nuottia.. tuossa loppu puolella, esim ne kolme viimeistä nuottia olis ehdottomasti pitäny jättää pois.. mutta joo ihan nautittava teos. hyvä pojat :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix) 11.12.2003

veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix)
tuotanto kuulostaa ainakin todella laadukkaalta. rakenne on kunnossa, mutta intro ja outro oli melodian ja muun tapahtuman osalta kamalan tylsä, varsinkin intro, vaikkakin tuo kehittyvä syna oli ihan jees. voksu kuulostaa tosiaan hiukan kuivalta, eli lisä effectointia siihen.. nätin melodian olet tähän kirjoittanut, paljon paljon parempi kuin alkuperäisen, tosin tätä häiritsee lievä hakemalla haettu gouryella tyyli.. mutta muuten kyllä aika laadukas trancetus..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicasy - Red Orange Reality 09.12.2003

Sonicasy - Red Orange Reality
hyvää matskuu, hienoja soundeja ja hyvät biitit. myös piano iski hyvin. ei biisissä mitään vikaa ole, mutta ei nyt säväyttänyt niin hirveästi että kybää voisi heittää vaikka aika loistavaa electronista onkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Blue Planet 08.12.2003

Red Trax - Blue Planet
annetaas vähän syvällisempää feedbackkiä nyt uuden version tullessa. eli ei näytä särkevän enää, hyvä! :) alku introilu on hyvä, jousi ehkä voisi leijua enemmän.. enemmän cutoffia, reverbiä delaytä ja jotain trickkejä maybe... ihan hyvä nytkin. basari oli just hyvä, hyvin potkii. basso soundi on mun mielestä hiukan liian yksinkertainen ja ohut, ei oikein groovaa, mutta toimii jotenkin tuolla seassa. tosta euroliidistä (1:50) en edelleenkään tykännyt yhtään, ei vaan sovi muuhun biisiin yhtään tuollainen alice dj soundi. acidit oli hyvät, tykkäsin. supersaha on ihan hyvä, melodia tosin on tosi simppeli eikä oikein iske. rakenne on ihan hyvä. tähän on hyvä heittää se niin legendaarinen, perustrancea :) eli toimii mut ei häikäse. euroliidi ainakin pois ja parempi melodia ni vois ollakki jo parempi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum - They Came From Outer Space 03.02.2004

Asylum - They Came From Outer Space
olihan toi aika tarttuvaa matskua :) paha sanoa sen kummempaa kun en kohdeyleisöä ole, vaikka ikuinen lapsi olenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Aurora 09.12.2003

Uplink - Aurora
hyvä biisi on, ei muuta tuu mieleen ku että bassolinja on ihan bueno, tulee dallas superstars mieleen tosta basslinestä välillä..

Sivu: 1 2 3