Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 94 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnalCorpse - Hydra 21.12.2006

AnalCorpse - Hydra
Ihan kiva Bodomriffi sielä välissä... Mutt mutt... Sanoisko että tämä on todella hiomaton timantti josta ei asennetta puutu. Mutta komppikitaristi sais hillitä itsensä ja soittaa vaikka vähän helpompia riffejä (opetella soittamaan puhtaasti)... ja yrittää pysyä rytmissä. Tämä on kokonaisuutena jotain todella hervotonta... Sonata arctican vanhan materiaalin mieleen tuovaa... raastamista.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnalCorpse - Tulen Tekijät 21.12.2006

AnalCorpse - Tulen Tekijät
Ihan okei biisi kaipaa selkeästi jonkun asenne laulajan niin joka antais potkua. RumpuKompit sais olla kekseliäämmät etenkin melodisemmissa kohdissa. Kuulosti ajoittain köyhän miehen Swallow the sunilta, mutta jotain Lamb of godia tässä on selkeästi haeskeltu, kappalerakenne viittaa hieman siihen suuntaan....
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - Push the Button 01.12.2006

Skulldriver - Push the Button
Kivasti kolisi lehmänkello ja sopi mukaaan vieläpä hyvin. Täähän menee hyvin Sepulturasta tai Madballista... OIkein skulaava rykäisy... Laulajalla persoonallinen tapa tuottaa ääntä, mutta sais olla hieman selkeempi miksaus, ja nimenomaan sanoista vois saada selvää paremmin jos ottais sentin verran rauhallisemmin. =D Niin toimis varmaan tuo laulun ja kitaran symbioosi paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Filthy Pearl 23.12.2006

Bitch So Sweet - Filthy Pearl
Biisi kulkee aika hyvin eteenpäin, vois kuvitella soivan radioskin... Syna melodia oli hyvä jota olisin itse enemmänkin pitäny pääosassa pitkin biisiä. Laulaja kuulostaa Ville Tuomelta, jonka varmasti tietää itsekkin, ei huono. Pieni määrä tarttuvuutta sais olla lisää ja kitarariffeissä dynamiikkaa nii kolisis vieläki lujempaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MORTYFEAR - God Skin 02.07.2006

MORTYFEAR - God Skin
Tässhän ootte taas ottanu askeleen eteenpäin, ja saundit on tosi loistavat. Laulu ehkä jää joissain kohdissa peittoon mutta kuulostaa silti enemmän pro-meiningiltä kuin ennen ja ehkäpä juuri sen ansiosta, yhteen soitto ja rakenteelliset ratkaisut on nyt sitä mitä tämän tyyppisessä musassa pitääkin, turha ilmavuus on biisistä pois. Biisi kuulostaa jonkin sortin grindiltä ja ensimmäisenä mieleen tuleekin Rotten sound jos muihin lähtee vertaamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 10.06.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Soundit on mitä livenä pitääkin olla. Basso erottu hienosti. Biiisissä on jotain hyviä omaperäisiä juttuja, varsinkin tuossa laulajan työskentelyssä. Tuo Virkavalta yhtyeen himan mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Elä enää 10.06.2006

Grosal - Elä enää
Hienoa rock kitarointia. Erottuu massasta fiiliksellä, ja hyvällä tatsilla. Tosin tämän tyyppistä on tehty ajjemminkin, mutta olisiko tämä nyt sitten sitä uutta suomirock satoa... Badding tulee säkeistöstä mieleen. Kertosäkeessä on jotain todella oivaltavaa, vaikka siitä ei selvää saakkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix) 28.05.2006

teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix)
Ei ole koskaan Ambient kolahtanu, mutta käsittääkseni tämä onkin semmoista nukkumaan meno musaa. Aika siisti on äänimaailma noin päällisin puolin. Tästä saisi tietysti hhyvää industrial mätkettä lisäämällä biittiä ja mättökitaraa. Lyhentämällä biisiä mielenkiinto säilyis huomattavasti, ainakin meikäläisellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 10.06.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Aiaka hyvät soundit demoksi ja istuu biisin tyyliin, mutta masterointiin olisi voinut kiinnittää enemmän huomiota. Maj Karman tämä tuo mieleen eikä vähiten hyvän laulajan ansiosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Black Hole 24.05.2006

Incendium - Black Hole
Melodic metal on ehkä väärä genre mielestäni, mutta turhat napinat sikseen. Pain confessor tulee hiukan mieleen, myös muutama nykyjenkki; metalcore bändi. Mutta silti tässä on enemmän asennetta ja potenttiaalia, isommallekin nosteelle. Saundit on huippuluokkaa Kertosäe sytytti erityisesti jossa laulajan monipuolisuus on avain asemassa ja ääni on tarpeeksi kantava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Underground Groovement - Driver 28.05.2006

Underground Groovement - Driver
Hienoa että funk on löytänyt nyt tiensä tänne kommenttirinkiin. On välillä hyvä kuulla letkeämpääkin menoa, ja tässähän on kunnon mouruajakin messissä =) hienoa. Kitarointi on perus varmaa taiteellista toimintaa, ja soundi on tällaiseen musaan mielestäni vailla vertaa... En tiedä miksi mutta jonkin verran tulee alun riffeistä ja lauluefektistä Black Sabbath mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - The Goat Rethroned 28.05.2006

She-Goat - The Goat Rethroned
Toimivaa mätkettä ja saa jopa ihon kananlihalle. Tunnelma on kohdallaan kuin panssarivaunussa \,,/ ja siltä tämä kuulostaakin. Jotain koukkua jää kaipaamaan, ja pituutta biisille, mutta nämähän on näitä omia taiteilijan vapaudellisia juttuja, joihin muiden ei pitäisi sekaantua, varsinkaan jos homma toimii näinkin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Elizan sääli 16.05.2006

Satakätinen - Elizan sääli
Aika YUP:mäinen kyllä on. Kitarariffit on tosin toista luokkaa, aivan ylihienoja ideoita pursuaa paikkapaikoin. Kertosäkeen taustalaulu on jopa humoristinen, ja rosoisempi laulu onkin se joka parhaiten toimii...omaperäisellä aksentilla varustettuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - Night & Fog 16.05.2006

She-Goat - Night & Fog
Aikas tyylikäs biisi. Ei oo sitä nykyajan Rammstein kopiointia, joka on nykyään industriaalissa turhan yleistä. Tämä on ennemminkin jotain Strapping young ladin hitaamman matskun "pikkuserkkumeinikiä". Myös Ministry tulee vahvasti mieleen, mikä ei ole lainkaan huono juttu. Sopivan dramaattista on meno ja melodiat on mahtavia. Tälläinen musiikki on itelle vasta viimeaikoina alkanut kolahtamaan ja täytyy sanoa, että fanitan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (version +) 13.05.2006

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (version +)
Ehkä hieman on haettu kasariräppisaundia... Sinänsä ihan jees meininki, mutta höpinät on aivan liian hiljasella. Joka tapauksessa kompit on hyvät, (ei tosin kovinkaan omaperäiset) ja hyviä juttuja kuulee mm. Vanilla Icen suunnalta. En tiedä onko kuinka huumorilla vedetty biisi, mutta piristää törmätä tälläiseen välillä. Tuosta Hardcore sanan käytöstä olen hieman toista mieltä; koska höpinät ei kuulu (ja naurunpurskahdukset sitäkin enemmän), ja ne mitkä kuuluu niin on aika poikamaisen kuuloisia. Enemmän pitäisi kiinnitää siis aina niin tärkeään miksaukseen huomiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa 28.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa
Nyt on todella hittipotentiaalia tässä. Biisi on positiivisessa mielessä hauska ja hyvää soittoa pullollaan koko orkesterilta. Meininki on tasaisen rento. Laulumelodioita voisi ehkä omaperäistää, koska lauluääni ei sitä ainakaan ole. Plussaa lähtee hyvistä kosketin sovituksista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Hakija 14.05.2006

Satakätinen - Hakija
Raaka on äänimaailma. Tosi hieno koukku tuossa alussa heti, ja hieman tulee jokin Faith no moren 95 vuoden matsku mieleen, noin kokonaisuudessaan. Saundi politiikka, on hyvin samaa kitaroiden osalta kuin St. Anger-levyn Metallicalla, samoin nopea osuus biisissä liippaa läheltä niitä tunnelmia. Laulu tyyli on taas suoraan CMX:ältä. Aivan ok. biisi. Tämä ansaitsisi kyllä paljon paremman tuotannon ja äänityksen, sen verran omaperäiseltä muuhun nykyajan musiikkiin verrattuna tämä on. Vielä sovituspuolella olisi jotain parantamisen varaa ja englannin kielisenä kolahtaisi enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Trinity 06.05.2006

Sigil - Trinity
Tämä potkii persuksille ammattitaidolla, ja asenteella. Laulaja on halvatun hyvä, niinpä, jotkut ratkaisut on aika samaa luokkaa kuin Toolin Keenanilla. Joten miinuksia tulee koska kertosäkeeseen tultaessa olisi odottanut isompaa räjähdystä, niinpä se jää aika HIM-mäiseksi, popkertsiksi. Omaperäisyydestä ei ole puutetta, ja kovin valmiilta bändiltä kuulostaa. Sounditkin on tosi hyvät. Skittasoolo: Toimii kympillä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - See Me 06.05.2006

Her Wickedness - See Me
Pieni liraus tulee Prodigy mieleen, saattaisi olla omaan makuun enemmän, jos tähän lisäisi kitaran. Saundien masteroinnissa on kuultavissa pieniä puutteita. Laulaja kuulostaa Shirley Mansonilta aika radikaalisti, joka ei sinänsä ole huono juttu... tässä olisi vaan toivonut kuulevan vähän "suurempaa" laulu suoritusta, äänen kantavuus jää siis vähän arvoitukseksi. Aika seksikäs kaikin puolin =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 06.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
laulajalla kovin oma tyyli, vähän möreämpää taustalle niin toimis paremmin. Biisi ei sinänsä hetkauta, mutta tässä on paljon hyvää; hittipotenttiaalia yms. Bändin nimi on osuva. Hieman ac/dc tuli mieleen, asenteesta varsinkin joka on kohdallaan, ja periaatteessa sillä pelkästään pääsee aika pitkälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 06.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Aika perusteellinen, perus rock kappale. Vanhempi liitto tulee jostain mieleen, kuten Hanoi rocks. Laulajalla ihan ok ääni, ja ihan ok siksi, että se erottuu biisissä edukseen, mutta itse jään hieman räkäisempää menoa kaipaamannn. Hyviä heviriffin pätkiä on kuultavissa, sielä täällä, ja tässä kuten kaikissa kommenttiringin bändeissä, tuntuu olevan pätevä/tyylitajuinen soolokitaristi. Sävellysmetodia saisi hieman omaperäistää, ja sitä kautta soundeja hioa enemmän. Kuten sanoin, hyviä jippoja pilkahtelee paljon, joista saisi muutaman hittibiisin värkättyä ihan pienestäkin osasesta... (enkä ajatellut tässä mitään ripata)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 16.05.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Tosi punkahtava, ja tuo Motörheadin vahvasti mieleen. Hieman yllättäen toista maata kuin edellinen biisi, siis toimii jopa paremmin. Tässä on tuo "lässytys" osasto jätetty taka-alalle hienosti =) Kertosäkeessä sitä kuulee, mutta ei häiritse pahemmin. Itseasiassa kertosäe on aika menevä...sanoitukset on aika asenteikkaat(musaa jossa Suomenkieli ei häiritse laisinkaan, joten laulaja on äijä paikallaan) En aivan kymppiä lähde heittämään, mutta jos puolikkaita sais lisätä, niin semmonen, kaupan päälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 16.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Valmiin kuuloista... Aika Jaarli Padingtonmainen biisi, joka etenee taitavasti perussykkeellä alusta loppuun. Toki tässä omaperäisyyttä kaipais jonkun verran, mutta toisaalta tämä on Suomirockkia jossa ei todellakaan tarvitse pyörää lähteä uudelleen keksimään. Kyllä tästä ysin antaa sen verran tasokas biisi on sävellyksenä, potkii kesäpäivää eteenpäin!...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CORA - Tatuoitu Maa 08.05.2006

CORA - Tatuoitu Maa
Mukavan raskas sointi... biisi nimittäin kuulostaa muuten kasari-iskelmältä. Eipä tätä paljo voi haukkua, ammattitaidolla tehtyä, Ja selkeä hitti konseptihan tässä on, ei vain kolise täysin kympillä, sillä biisin idea on käytetty 1000 ja yks kertaa. Arja Saionmaa kohtaa Kilpi-yhtyeen... Kiippari sovituksista plussaa, sekä hyvästä laulajasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - Last Wish of a Dying Man 11.05.2006

Dream X Project - Last Wish of a Dying Man
Psykedeliaa ei puutu, mikä on musiikissa kuin musiikissaa hyvä juttu. Edustaa sitä ääripäätä mikä ei nyt aivan korvia miellytä, MUTTA hyviä sampleja on lykätty väliin ja jopa pari loistavaa kitara likkiäkin oli, niiden ansiosta tämä voisi aivan hyvin olla industriaalia. Tämä voisi mielestäni olla aivan ok ehkä ambient genreenkin, jos tunnelma ei olisi niin synkkä, mene ja tiedä. Plussaa siitä että omaperäisyyttä löytyy, ja että TURHA jympse ja jumputus on jätetty minimiin. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 06.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Aika Sentencedmäinen rypistys. Tämän tyyppistä musaa tulee tosi paljon vastaan, mutta omaa ideaa löytyy tarpeeksi, että tätä pystyy sulattamaan. Soundien liiassa yläpäässä on toivomisen varaa, eli bassoa sais reilusti lisätä, niin tää diggais enemmän. Pirun asiallinen laulaja, ja svengi on niin loisto että oksat pois.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 14.05.2006

Soundslay - Terrordome
Rumpusoundi on aika Setencedmäinen. Melodiat oli hyviä siel biisin puolessa välissä, ja kappale rakenne on tyylipuhdasta Suomiheviä. Biisin kaks pääriffiä on aika tyylikkäitä ja yksinkertaisia...(tulee Megamanin tunnusmusat mieleen) Mutta laulajaa jää kaipaamaan, vaikka sitten huonoa örinää, ja raskaammilla saundeilla niin Death-termi olisi enemmän paikallaan. Nyt kun sattuu liippaamaan läheltä T. Tolkin bändiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 01.05.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Lähtee hyvällä riffiillä, ja laulu on oikein karismaattinen. Sanoitus puoli ei iske ollenkaan, kait tämä on sitä Suomirockin jälleen uutta esiin marssia, joka ei aivan kolahda. Miksaus puolella on todella paljon toivomisen varaa...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Mind Games 06.05.2006

Cranky - Mind Games
Hieman tulee efekteistä, Black sabbathin Planet caravan mieleen. Biisi on erittäin komean kuuloinen, psykedeelinen hässäkkä, soundit, soitto ja kokonaisuus toimii. Laulussa hyvin samaa menoa kuin KW:n Petri Wallilla aikanaan. Raskaammat riffit tuolla välissä on kyllä piristäviä. Tyylitaju on kohdallaan, ja ei tästä paljon pahaa keksi sanoa. Toimii
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coglioni brutti 13.05.2006

superdurak - Coglioni brutti
Funkkia ei kommenttiringissä juurikaan vastaan ole tullut, harmi. Letkeä on meno ja vaikka tälle ei arvosanaa osaa antaa, niin täytyy sanoa että jopa kolahtaa. Biisissä on jotenkin tunkkaiset saundit, joten hieman tuotanto puolella on parantamisen varaa, toisaalta taas tunnelma on kohdallaan sen ansiosta. Kuulee että soittotatsi on hallussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 01.05.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Ei oikein iske. Huomattava määrä kunnon bassosoundia puuttuu, enkä löydä mitään ideaa tästä. Biisi on aivan liian pitkä ja kuulostaa "luonnottoman karulta". Eli joltai mitä ei (pitäisi olla) ole...=) Miksauksessa ja toteutksessa paljon heikkoja lenkkejä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Pickwick samba 11.05.2006

Masa B - Pickwick samba
No niin. Nyt on Genre kohdallaan. Valitettavasti tämä ei saa kuin pieniä hymähdyksiä aikaan. Eli on tekopirteyttä havaittavaissa, vaikka on tuohon lyriikkaan muu sovpisikkaan. Pari riffinpoikastakin sieltä löytyy, jotka tosin oli aika Peppi pitkätossu plagiointeja. Laulaja sais vetää voimakkaammalla äänellä ja rokimmalla otteella sais biisi muutenkin edetä, ettei tulisi väärinkäsityksiä.... Onhan tämä kuultua

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 01.05.2006

Her Wickedness - Going Right
Hieno tunnelma biisissä. Experimental genre on aiemmi täysin tuntematon, mutta silti kuulostaa ja on oikein valmiin kuuloista materiaalia. Exotiicaa ei puutu, ja jotain tekemistä tällä kait goottiromantiikankin kanssa on? Sopisi johonkin alkukohtaukseen eroottiseen elokuvaan, ja tuo c-osan kirkkaampi laulusuoritus on aika, etten sanois seksikäs... Massive attack tulee hieman mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 06.05.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
Eipä tämä tästä..., hyvä laukka ja välillä menee ravinkin puolelle. Kuuluu että kitaristi on virtuoosi, mutta ehkä vielä jonain päivänä osaa soittaakin =o) Tunnelmaa biisistä ei löydy nimeksikään, jonka vuoksi sopisi huonoon Ranskalaiseen pornoleffaan. No heh. Piristävää tosin kuulla monen vuoden tauon jälkeen tätäkin bullshittia. Dream theater tulee muutamasta pienestä sävelkulusta mieleen, mutta hyvä että on jätetty instrumenttaaliksi, tämän tyyppinen toimii nimittäin näin parhaiten. Soundi muunnoksia kaipais eri kohtiin ja omaperäisyyttä hieman lisää. Mutta tässä on paljon hyvääkin, piristävää juttua joku tuo kevätpäivään lisää lämpöä, kesää ja aurinkoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 11.05.2006

Sigil - Holy Water
Nythän kyllä rokkaa ja mallikkaasti. Vaikka tämä selkeästi metallia onkin, mutta rokkaavaa sellaista. Eikä vähiten loistavan laulajan ansiosta. Menee mielestäni raskaudessaan ja riffeissään jopa välillä stonerin puolelle. Monster magnet (mm. myös: 69 eyes, G N´ R) tulee mieleen, rumpu sovituksista etenkin ja loistavasta lead kitaroinnista. Biisin rakenne/sovitus on perkeleen hyvin onnistunut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 14.05.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Alkaa hienolla riffillä, jonka luulin etenevän polkaksi, mutta rumpujen tullessa mukaan biisi muuttuikin groovaavaksi. Säkeistöstä tulee 80-luvun Suomirockkarit mieleen, ja melodia on aika tavanomainen. Taustalaulun huutotyylii pitää biisiä aika hyvin kasassa, riffittelyn ohella joka on ovelasti asetettu taustalle. Kertosäkeessä laulaja alisuoriutuu aika pahasti, onko sitten liian huonosti miksattu en tiedä, mutta kuulostaa aika ironiselta, Kalle Ahola imitaatiolta, varustettuna erittäin tylsällä melodialla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Kuun Valoon 27.03.2006

-CSPR- - Kuun Valoon
Kitarasoundi on tarttuvan hyvä. Laulajalla hyvä Vesku Jokismainen tyyli. Muutenkin tämä oli jotain Klamydia, kohtaa Yö-yhtyeen, kohtaa Sentencedin. Tästä ei hirveästi mitään huonoa keksi... Ehkä tuota lievää, hienostoiskelmällistä fiilistä voisi karsia ja tuoda dynamiikkaa lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Sad One In The Mirror 21.03.2006

Incendium - Sad One In The Mirror
Aikas melankolinen paahto, josta kumpuaa täysi kunnianhimo lävitse. Vertailukohtia ei keksi aivan heti. Ensimmäisenä tuli Sentenced mieleen, mutta ei tämä oikein siitäkään mene... Laulajalla erittäin persoonallinen ja hyvä ääni. Kitrasovitukset ovat oikein jämerät paikka paikoin, rumpujen säestäessä samaan tahtiin. Kertosäe ja sävellys ylipäältään, ovat aivan huippuluokkaa... Kyll tälle kelpaa täydet antaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skin&Bones - Good To Loose 21.03.2006

Skin&Bones - Good To Loose
Oikei hyvä biisi, ja alun lauluefekti sopii kuin nyrkki sinne... =) Kitarasoundi on sopivan räkäinen ja surisevan sekava, että mielestäni tämä menisi hyvin tuohon Stoner Rock-genreenkin. Hyvä tarttuva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - Murder 03.04.2006

Supreme Court - Murder
Hyvä koukukas biisi joka, mielestäni on yllättävän piristävää Death metallihtavaa musaa. Miksauksessa on jonkin verran toivomisen varaa, johtuen mielestäni rumpujen liiasta distannssista laulun kanssa... Biisi kuitenkin rokkaa kiitettävästi ja laulaja ärjyy kuin viimeistä päivää. Paikoitellen tulee mieleen mm. A. Laihon revittelyt =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 17.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Ennestään tuntematon genre henk. koht. mutta tämän tyyppistä musaa on kuullut useissa peleissä, joihin sopii kuin nenä päähän. Noh... biisi on aivan yhtä mukiin menevää kamaa kuin useat dance/techno biisit. Enemmän saisi dynamiikkaa ja melodiaa olla, laulukin vois olla hyvä mauste... ainakin meikäläistä miellyttämään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 12.03.2006

Routaraja - Routaraja
Tämä kuulosti alussa Dingolta ja Diolta yhtäaikaa. Oikein hyvää hevirokkia, ja soundit yllätti positiivisesti. Kitarasoolo ja sovitus toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 17.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Kertosäe räjähti mukavasti. Mieleen tuli että tämä on egotrippiä englanniksi. Hyvä tarttuva biisi, jossa kaikki toimi hyvin melodioita ja sovitusta myöten. puuttuva tekijä: munakkuutta sais olla enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Infection 12.03.2006

Incendium - Infection
Laulaja kuulosti aluksi Timo Kotipellolta, mutta se jäi onneksi säikähdykseksi. Pirun tiukka ralli, ja sävellyksenä aivan genren eliittiä. laulajan räkäisemmät revitykset on mahtavat. Kiipparisoolo, saundeineen oli täydellisyyttä hipova. Ainut negatiivinen asia, minkä keksin oli kokonaissaundin pieni sekavuus, varsinkin kertosäkeessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 27.03.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Kuulostaa paljolti alkuaikojen Judas Priestilta, kitarasoundeja ja riffittelyä myöten. Vaikuttaa niinkuin lauluun olisi väkisin haettu jotain Ville Valoa/Pelle Miljoonaa Vs. Linkin Park. Sanoituksellinen idea ja biisi sinänsä on hyvä slidekitarasovituksineen. Autotunea on ilmeisesti käytetty, ja enemmänkin olisi voinut. Laulaja saisi kehittää äänensä kantavuutta ja huumori-aspectia voisi karsia. Biisi on kuitenkin todella tarttuva, ja toimisi varmasti myös vieraalla kielellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Swedish Girls 27.03.2006

Mean Street - Swedish Girls
Hyvää Rock ´rollia. Laulussa ja miksauksessa, on tosin toivomisen varaa. Nyt kuulostaa hieman tukkoiselta, ja lauluosuudet turhan punkmaiset. Enemmän groovea ja selkeyttä kokonaisuuteen, niin menee jo uudelle tasolle. =) Biisin aihe/nimi ei voisi enemmän osuva olla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes 12.03.2006

Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes
Tämä suorastaan hiipii korvaan. Adjektiivejä käyttäen, tämä oli samalla viekas, houkutteleva ja dramaattinen. Musatyyli on ennestään tuntematon, mutta kyllä tämän pari kertaa kuunteli. Tuli kyllä mieleen Madonnan 90-luvun alun levytykset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi 14.05.2006

RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi
Eppu Normaali kohtaa J.Karjalaisen... jo biisin nimessä... Jahas instrumentaali, no saundi on hyvä ja edelleen Epuilta. Kaikesta päätellen kitara kourassa on fiilistelty ennenkin; erittäin hienoa soittoa, ja turha kikkailu on maltettu jättää pois, siitä bojoja. Rumpua ja bassoa kaipaisin enemmän pintaan, mutta ammattitaidollahan tämä on tehty!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - kesäyön unelma 12.03.2006

Masa B - kesäyön unelma
Puuduttava ja tylsä kappale. Tällaista musiikkia yksinkertaisesti tehdään ja on tehty aivan liikaa. Vieläpä samoilla melodioilla. Itämaisuudesta plussaa. Jos tässä yritetään matkia Matti Nykäsen tuotoksia, niin kakkoseksi jää =)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Turingin testi 14.05.2006

Turingin poppikone - Turingin testi
Aika laimealla melodialla lähtee, enkä ymmärrä kitaroiden sovitus ratkaisua, saisi olla enemmän pinnassa. Noh onneksi laulaja pelastaa paljon ja vie biisin omaperäisellä tyylillä kauemmas suoranaisesta popista. Mielestäni tämä on vain rockballadi. Räjähtävämpää kertosäetä olisi toivonut, nyt jää aika kesyksi. Don Huonot tuli mieleen parista melodiasta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Polka 27.03.2006

Afar a Bird - Polka
Tämä on hyvin lähellä ja paremmallakin tasolla kuin parhain brittipop. Radiohead tulee mieleen oikeastaan koko kokonaisuudesta. Mukavia koukkuja sielä täällä, ja kitarasoundi on täydellisen MELLOW. Laulajan ääni muistuttaa paikoin loistavaa, Porcupine treen steven Wilsonia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Degenerescence 21.03.2006

Afar a Bird - Degenerescence
Hyvää poppia, josta tulee Radiohead mieleen, laulua myöten... Laulajan ääni on oikein hyvä, mutta kaipaisi mielestäni enemmän jotain omaa... Toimi kuitenkin hyvin, eikä vähiten pianosovituksen ansiosta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 28.05.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Aika terävä ja mauton särö, mutta ehkäpä tämä onkin enemmän tuota 70´s punkkia. Ihan asenteikas meno kuitenkin, ja omaperäistä laulantaa kuullaan mikä on aina yksi tärkeimmistä asioista musiikissa. Melodittomuus hieman häiritsee ja tarttuvuutta ei hirveästi biisissä ole. Minun makuuni semmoinen kahdeksikon arvoinen suoritus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 04.03.2006

Her Wickedness - Lost Girl
Tulee ihmeellinen fiilis. Biisi on verrattavissa pumpuliin ja sen käyttötarkoituksiin. Erikoinen, mutta aivan kuunneltava.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 13.05.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Aika massiivinen ja hieno soundtrack. Kyllä tätä kelpaa kuunnella parikin kertaa. Tuli jopa tuntematon sotilas mieleen, vaikka pääasiassa taitaa olla jotain Star wars hässäkkää... Pieni osa tuolla välissä kuulosti Jean Sibeliuksen tuotannolta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - ?? 04.03.2006

Trio Karvanaamat - ??
Kestoltaan sopivan mittainen. Ettei olisi jotain tekemistä, Popcorn-biisin kanssa? Black metal toimii, melodioiden kanssa mainiosti, alku ja loppu tosin on pöllityn kuuloisia.Sharon!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 04.03.2006

Mind Factory - Black Angel
Naislaulut kuulostaa hyvältä ja sävelkulku sen alla myös. Laulaja lausuu kivasti sanat you, me ja haunted. plussaa. Riffit on aika perushyviä mättöpaloja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 04.03.2006

Cold Shot - Evil Eyes
Luo koneen ääreen kapakkatunnelmaa, vaikka ei tuoppia edessä olekaan. Laulajall kantava, hyvä ja miellyttävä ääni. Blues on petollisimmillaankin bluesia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - In the Gym with Dr Vostok 10.06.2006

Radio Pohmelye - In the Gym with Dr Vostok
Sanoisin että sopisi taustaksi johonkin Judas Priestin kasaribiisiin, mutta ei aivan hätkäytä. Kivoja Popcornmaisia soundeja. Biisi ei onneksi ole pituudella pilattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 02.03.2006

GARM - Fuck The Grace
Kovaa matskua, tuo mielleen norjalaiset, saksalaiset. Vastakkain, joku Sodom ja Satyricon, nyrkkeilykehässä. Laatutavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 01.05.2006

Sonicmind - Reflections
Kuulosti aluksi todella lupaavalta, mtta puhdas laulu oli pieni järkytys kaikessa karismaattisessa latteassa omaperäisyydessään, mutta pian tajuaa homman nimen (kun löytää sanan Alternative). Biisihän kuitenkin etenee aivan saatanan mallikaasti. Välistä tulee mieleen Strapping youn ladin ja Opethin nerokkuus. Toisaalta taas Madballin kaltainen menevä HC. Tämä on aivan sairaan loistava biisi, ja kuuntelukertojen jälkeen laulaja paljastuu hyväksi Mike Patton-imitaattoriksi =) (Kertsiin vaihtuessa, kuulostaa niinkuin lintuparvi lähtis lentoon ja seuraavaksi se ammutaan alas, ja jälleen on yhtäkkiä kaikki ennallaan) Tässä yhdistyy aika moni hyvä juttu, nerokkaalla tavalla, loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Pseudologica Fantastica 18.03.2006

Ikinae - Pseudologica Fantastica
Toimii kuin tulpaton mopo =) Opeth kalskahtaa korvaan aika pahastikin, mutta Vokalistin ääni luo eriäväisyyttä. Biisin lyyrinen anti on myös todella hyvää, lähes täydellisyyteen kallellaan =? ja tunnelma, se synkkyys joka puskee luihin ja ytimiin on kuin parhaimmasta kauhuelokuvasta. PS. Tämä on mikserin eliittiä... Proge on parhaimmillaankin, huonompaa kuin Ikinae!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Relicon - Hope Today 17.09.2006

Relicon - Hope Today
Yleissoundissa ja masteroinnissa on todella paljon parantamisen varaa, vaikka aika vaihtoehtoiset ovatkin. Lisäpontta kaipais laulu; pitää uskaltaa avata se suu ammolleen ja sitten vasta päästää ääntä. Biisinä tämä on kallellaan jonnekkin Apulannan alku vuosiin päin, ja samaa fiilistä tuppaa etenkin kitarasoolosta, erona vain siis että laulu kuulostaa siltä kuin olisi vedetty GSM linjan tai vastaavan kautta, kuin ei olisi studiolle asti taiteilija jaksanut vaivautua... Seisauttais veret jos biisistä löytyisi kertosäe/osio jossa laulaja saisi raivokohtauksen tai lurauttais jonkin uniikin melodian, näin ollen tämä voisi olla enemmänkin sanaa metal mukaileva. Rumpu saundista tykkäsin; oli just sopivan "autotalli", eikä liikaa + että toi vanhan Slipknotin mieleen, hieno huomata että tälläkin maaperällä on samaa tyylitajua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - Out of Control 04.03.2006

The Bad Excuse - Out of Control
Ihan perushyvä Rockkibiisi. Kertosäkeistössä extrahyvä lausuminen laulajalla, jonka ansiosta jää päähän soimaan. C-osassa kuului G n`R, tai siis siinä nopeassa kohdassa jossa tuli puhetta päälle, kuulosti oikein hyvältä. Asenne loppu ja biisi eteni muutenkin kuin juna.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 12.03.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
Soittajat vaikuttivat ammattimaisuudellaan. Sävellyksenä sopisi hyvin jonkin elokuvan lopputeksteihin. Mieleeni tuli vanhoja Suomifilmejä, tätä kuunnellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - World Moderator 12.03.2006

The Bad Excuse - World Moderator
Tarttuva kipale, tykkäsin kyllä. Mieleen tuli Five fifteen-niminen orkesteri. Mutta myös punk ja Misfits. Komppikitaran soundi oli tosin aika järkyttävä suorastaan. Hyvää riffittelyä joka tapauksessa. Pienellä hiomisella voisi päästä vielä pitkälle, mutta biisissä itsessään ei mitään vikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 04.03.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
No nyt! Tämä toimii paremmin, kuin Negative, vaikka samalta kuulostaakin. Kitarasoundi ja biisin intro oli aikapahasti Sentencediltä, mutta rakenne ja melodiat toimi. Perushyvä. Tsemppiä jatkossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 12.03.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Tämä kuulostaa todella paljon Lordilta, varsinkin laulaja. Mutta biisi on perkeleen tiukkaa meininkiä, eikä tarttuvuutta puutu... Koukkuja on sopivasti siellä täällä. Tämä on selkeätä, hyvää, perseelle potkivaa heviä. Kertosäkeessä kuulosti hieman Backyard babiessilta, mikä yllätti positiivisesti. Pitääpä kuunnella toisenkin kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 04.03.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
Uus Popeda? Sopivan rankkaa suomirokkia. Hyvän yksinkertainen, tuli vähän 70-luku ja Badding mieleen. Olisi ollut varma kokokansan hittibiisi silloin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - niin niin 01.05.2006

POLTE - niin niin
Kuulostaa kasariSuomirokilta, eikä niinkään kovin mäiskeeltä, niin niin kuin luvattiin =) Toivottoman yks toikkoinen, ja tuo vähän Seinäjokisen Jaarli Padingtonin mieleen. Ei täysin huno mutta ei kovin omaperäinenkään, koukkua mukaan niin niin kolisisi paremmalla sykkeellä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 21.03.2006

POLTE - kesä 96
Kitarointi on loistavaa. Tulee vahvasti , Jaarli Padington mieleen, eikä vähiten laulajasta jonka ääni on hyvä. Kertosäkeessä hieman töksähti tuo meno. mutta toisella kuuntelulla ei enään häirinnyt. Lyriikka on niin perusvarmaa kuin vain tälläisessä Suomirockbiisissä voi. Rock!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Mind Matter 21.03.2006

Warehouse of Distant Dreams - Mind Matter
Tuntematon genre... Sopisi oikein hyvin esim. Tv-mainokseen... Dynamiikka puuttuu lähes kokonaan, jonka vuoksi jättää toivomisenvaraa rakenteeseen. Lopun nousukiito oli hyvänkuuloinen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 12.03.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Oikein loistava kipale, kitarasoundi oli mielestäni hyvin kohdillaan, kuten myös pääriffi kolahti. Jotenkin tuli mieleen, Rage against the machine, noin kokonaiskuvana. Biisi sisälsi myös hyviä koukkuja sielä täällä. Tarttuva hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 04.03.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Tuli sellainen sademetsä mieleen, tai sateinen havumetsä jossa puita vierivieren. Tällanen vois sopia hyvin johonkin dokumenttiin, tai ajankohtaisohjelmaan. Surullinen sadepäivän synkistäjä. Mut hyvän kuulonen siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Anxious 08.05.2006

Roomful of Emptiness - Anxious
Letkeä meno, tuo tunnelman kesäpäivään ja jos täs kuuluu olla tärkeää, ettei tee lainkaan virheitä, niin teranssi musiikiksi tämä parhaiten sopii... Erittäin hienoa, silti huomata että osataan soittaa, ja noin yleisesti hienoa, että tulee tälläistakin kamaa vastaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Mystic River 10.06.2006

Celestial Aeon Project - Mystic River
Nightwishin orkesteri hommat tulee mieleen, plus monet elokuvat, hmmm. Se on varmaan tarkoituskin. Voisi hyvin kuvitella johonkin romanttisempaan filmatisointiin. Sävellyksenä tämä menee ehkä kuitenkin liian taiteelliseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 04.03.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
Ihan sikahyvää mättöä! Tunkkaiset soundit tosin häiritsee jonkun verran, eikä sanista saa selvää. Laulusoundi kuitenkin toimii. Tuo mieleen Control deniedin, sekä tukun tusinakitaristien heviä. Myös Rust... aikoijen Megadeth kuuluu. Pääosin verrattavissa useisiin jenkkibändeihin. Soittotaidot kuuluis olevan hallussa kielisoitinten ja synistin toimesta ainakin. Hyviä riffinpätkiä siellä täällä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 06.05.2006

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Asiallista rockkia. Biisisää toimiva tunnelma ja rumpusoundi erityisesti viihdyttää. Laulaja on ihan ok, mutta kitaristin otteet tuolla lopussa varastaa kyllä shown, ja hyvältähän tämä kaikin puolin kuulostaa. Batman riffiä en ole koskaa tainnut missään kuulla käytettävänkään, siitä plussa:+ Idearikasta rockmusiikkia, on ihme jos ei levy-yhtiöt kiinnostu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Raping Your Soul 13.05.2006

G.O.R.E. - Raping Your Soul
Mielestäni aika erikoisen kuuloinen thrash biisi, johtuen rumpusaundeista ja virveli kikkailusta tuossa alussa(Vai onko kyseessä "Drumkit from hell"?). Laulajalla on asennetta tarpeeksi, ja ääni on kuin Lordilla =) Kreatoriin tai johonkin 90-luvun alun Death metal bändiin vertaisin eniten, kuten Deicideen. Ehkä laulu juuri erottaa tämän Death metallista. Biisi rakenne ja sovitus on todella mallikas, ja pari tasokasta riffiäkin löytyy loppupäästä. Sanoituspuolikin kolahtaa paikoin... kelpo Metallia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 21.03.2006

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
Jällleen oikei loistavaa kitarointia ja rumpalointia. Sävellyksenä erittäin tehokas ja toimiva. Mieleen tulee Mikserin.netin eräs toinen tasokas rykmentti (Ikinae), melodiakulku on yhtä tasaisen toimivaa. Olisin toivonut biisille jopa enemmän pituutta, sillä loppu jättää yhdellä kuuntelulla hieman kylmäksi... pitipä faniutua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 16.05.2006

Kalkutan Konepaja - Anyday
Tunnelmaltaan tämä on aika synkkä, ja laulaja tulkitsee hyvin sen mukaan. Ei silti saa ihokarvoja nousemaan, mutta kertosäe jyrätään punkmaisesti, joka tuo asennetta. Siitä tulee hieman Nirvana mieleen. Kaiken kaikkiaan tyylikäs biisi, ja asenne/tyylitaju on kotona hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus 21.03.2006

A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus
En ole hetkeen näin hyvää punkkia kuullut, eikä näin kovanluokan huumorilyriikkaa ollut edes 80-luvun Keski-Suomessa. Laulajan ääni just hyvän räkäinen ja uppoaa mahtavasti kitaravallin sekaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 27.03.2006

FOTO - Unta pettämään
Biisin progemaisuus viehättää, ja laulajan tyyli on kuin Jarkko Martikaisella, jota kuitenkaan mies itse ei ole vielä itsestään löytänyt, eli todella hyvä ja kantava laulusoundi. Hyvä särötetty ja tarttuva kertosäe. Sellaiset bändit tuli lead kitaroista mieleen, kuin Opeth, Bruce Dickinson (Balls to Picasso-albumi), Amorphis, Ikinae (Mikseribändi), jotka ovat selkeästi heviä. Tässä vaikttaa siltä kuin nämä vertauskuvat olisi todella ovelasti piilotettu pelkän Rock termin alle. Todella hyvää musiikkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 31.03.2006

FOTO - Jäätää
Hyvät kitarasovitukset, etenkin tuo särötetty sopii tuohon säkeistöön mahtavasti cleanin rinnalle. Tulee sellainen kaukainen Meshuggahmainen fiilis tästä. =) Kertosäe on tarttuvuudessaan, erittäin onnistunut ja laulaja hoitaa homman itsevarman kuuloisesti. Biisi vain paranee joka kuuntelulla. Rummut on myös jännän kuuloiset, tuovat sitä fiilistä kaikessa progressiivisudessaan. Ainut miinus, lyriikasta. Niissä on toki ideaa, ja sopii biisin tunnelmaan, mutta kuulostaa liikaa Hanna Ekolalta minun korvaan. =) termi `Mustalaisleiri muuttaa Seattleen` ei ole ollenkaan kaukaa haettu. Tämä voisi siis toimia hyvin myös englanniksi. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goathemy - Rebellion morningstar 18.03.2006

Goathemy - Rebellion morningstar
Tässä biisissä on yksinkertaisesti SITÄ jotakin, joka saa jopa Emperorit, Venomit, Behemothit ja vielä Hornat kalpenemaan entisestään. Melodiat, rakenne ja laulut toimii loistavasti! Biisi on Black metal scenen, kaikkien aikojen parhaimmistoa, se on kestänyt aikaa, ja on mielestäni juuri SOPIVAN clicheinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Siivet 04.03.2006

The Stane - Siivet
Tuli vähän vanha apulanta mieleen, biisistä noin yleensä. Ihan ok. Lyriikka on aivan perushyvää, uppoais varmasti suurempaan yleisöön. Loistava Soolokitara soundi!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Tää on se päivä 12.03.2006

The Stane - Tää on se päivä
Herriijee. En ole pitkiin aikoihin kuullut näin hyvää uutta poppibiisiä. Tarkoitan siis moniin vuosiin. Jostain tuli Liekki-orkesteri mieleen. Piano sovitus oli aivan loistava, ja biisin melodiat tarttuvia. Sopivan rentoa meininkiä, ja vaihtelua kaiken hevin keskelle. Parhaillaan yltää jopa J.Karjalaisen tasolle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 01.05.2006

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Introssa alkoi melkein kateus iskeä, kun lähtee niin hyvällä riffillä. Laulaja avan ookoo, karismaattisen kuuloinen, ja tunnelman tuojana huippuluokkaa. Tulee yleis fiiliksestä gangsterileffat mieleen. Myös Toolin Lateralus-albumin materiaali jostain syystä, vaikka tämä ei heviä eikä progea olekaan. Oootte valmiiin kuuloinen bändi, omassa tyylikkyydessänne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 02.03.2006

Kalkutan Konepaja - Taxi
Rockabilly toimii aina, kun sille päälle sattuu. Laulajalle plussat tummasta äänestä ja hyvästä suorituksesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 02.03.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Laulaja on aivan korviahivelevän rankka! Siis sanan mukaisesti rankka! Kuulostaa joltain Brian Johnsonin hilpeältä veljeltä, tai sinnepäin. Kertosäkeistö on kunnon kasaria, ja jää päähän soimaan. Miksaukses olis toivomisen varaa, loistava laulaja jää välillä vähän musiikin alle, etenkin säkeistöis.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 12.03.2006

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Biisi on rock, ja sanat hyvät. Tämä kuulosti kyllä aika tutulta ennestään, kuten mm. Soul Asylum, Nirvana ja Brian Adams ovat käyttäneet usein samaa sointukiertoa. Biisissä sopivasti tarttumapintaa, eikä paljoa negatiivista sanottavaa keksi. Laulaja on erinomainen. Yksi missä voi aina parantaa on soundien hiominen, mutta sekin saattaisi toisaalta tehdä hallaa tyylisuunnalle. Minä kutsuisin tätä grungeksi... Rock!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 17.09.2006

MALfUNCTION - episode1
Mukavaa riffiä pukkas alkupäässä biisiä, mutta ois saanu vetää enemmänkin ihoa kananlihalle.. Soundit kuulosti siltä, että niissä on onnistuttu löytämään jotain muutakin kuin se mikä genrelle on ominaista, mutta lopputulos on näin ollen aika POP. Chris Cornell tuli vahvasti mieleen laulusuorituksesta, minkä vuoksi välillä ei erottanut oltiinko tässä kuuntelemassa Audioslaven tokaa vai Soundgardenin vikaa. Energiaa ja suurempaa kitaravallia kehiin, niin kolisis kuuntelijaystävällisemmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 12.03.2006

electrichaos - YEAH!
Korvia hivelevä alku, mutta kun laulu alkoi niin tapahtui jotain. Alkoi kuulostamaan Rammstein-orkesterilta liikaa. Biisi sisälsi hyviä kohtia ja kitara sovitukset oli hyvät. Mutta kokonaisuudessaan aika puuduttava, ja pituutta olisi saanut karsia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miseria - Alone... 19.04.2006

Miseria - Alone...
Tämä biisi on ihan saatanan hyvä! Teidän parhaimmistoa, rock.
10