Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 58 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco feat. Stocon mutsi - Unilaulu 11.12.2005

Stocco feat. Stocon mutsi - Unilaulu
Jep, on sussa ollut musamestarin vikaa jo pienenä!! Olispa minustakin tallessa niitä ensimmäisiä fiilistelyjä mustankissan tangolla... Loistavaa. Et sä ole yrittänyt pistää taustamusaa näihin? Esim. se kikkelitrance voisi toimia varsin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Toivola - Öisin katuja kuljen 03.12.2005

Antti Toivola - Öisin katuja kuljen
Ei voi muuta kuin sanoa, että tällaiset iskelmät uppoaa täysillä (olenkohan toivoton romantikko).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moanin - jälkilöylyt 27.11.2005

Moanin - jälkilöylyt
Mä tunsin shamanismisia fiiliksiä tämän kanssa. Loistava äänimaailma. Noi torvet "keskustelevat" aika mielenkiintoisia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moanin - Moanin 1.5 with Hazel con tubas 27.11.2005

Moanin - Moanin 1.5  with Hazel con tubas
Jep, tää on just sitä tuttua Tappia. Onnittelen, en ole näin persoonallista otetta kenellään muulla havainnut, tyyli on kuin tavaramerkki. Taas noi tuubat, vai mitkäköhön lieneekin, juttelee omiaan tuolla vasemmassa korvasa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nomini - Kuiskaus 11.11.2005

Nomini - Kuiskaus
Hienoa lyristiikkaa, hyvä W! Ajalle respektit mestarimaisesta soitosta. Tää Mauna olikin uusi tuttavuus, mutta eipä tosiaan ole laulusta mitään moittimista - pitkiä sävelessä pysyviä vetoja!!! Menestystä projektille!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stefan S. - Piazzola - Oblivion 10.06.2006

Stefan S. - Piazzola - Oblivion
Wow! Kerrassaan hienoa tulkintaa ja tunnelmointia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 19.09.2005

ivalo - Tuntematon tie
Voi hitsi, kun oli hyvä. Miellyttävän raikas melodioiltaan ja soinniltaan. Laulaja suoritui loistavasti, taisi olla starateginen ratkaisu, kun en kuullut stemmoja??

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing 05.06.2005

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing
Tyylikäs fiilistelybiisi ja raikas toteutus. Kitarointi herätti paljon positiivisia fiiliksiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 22.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Aah, kannatti kuunnella. 80-luvun suomipunk soi ihan mielettömän hyvällä fiiliksellä. Tätä kaikkea tuki tylilleen uskolliset lyriikat. Hienoo pojat!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 22.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Hanuripoppia juu ja loistavastihan se toimikin. Meidän pumpun hanuristi ei kyllä ikinä uskoisi, että haitari toimii tällaisilla rytmeillä. Mietin vain, millaiseksi hanurin ääni menisi hieman fuzzilla tai lämpimällä säröllä höystettynä. Biisi oli hyvä ja noi laulustemmat kruunasivat kyllä kakkusen. Vähän sellainen Leevi-fiilis jäi. Zemiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 22.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Tekisi mieli hajoittaa monitorit tämän tahdissa. Aivan loistavaa tuotantoa, eli se puoli on kyllä kunnossa. Lisäksi erityismaininta laulajalle ja kitaristille. Keikalle siitä!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 22.06.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Nyt kyllä tuli J. Priest ja teini-ikä mieleen. Ei siinä mitään pahaa ole, Priest jyräsi silloin ja näyttäisi siltä Saddamilaiset jyrää nykyään. Lyriikat sekä soitanta toimivat ja laulanta taas aivan loistavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 13.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Ooh, varsinainen suomirokkihelmi. Skitat ja rytmiryhmä pelitti hienosti yhteen. Laulut oli pistetty kadehdittavan hienosti ja stemmat toimi. Tuli hieman skädäm mieleen. Kiitoksia biisistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1.0 Tappi - My favorite things 3 09.04.2005

1.0 Tappi - My favorite things 3
Johan vei fiilikset ihan totaalisesti toisenlaiseen maailmaan. Ja erittäin positiivisella otteella. Paapan Jazz.kapakassa olisi varmaan keikkaa tiedossa. Kukas se lauleskeli tuolla, olikohan itse tuottaja :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää 17.05.2005

Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää
Juu, täytyy kyllä sanoo, että aivan upee biisi. Kiitos tästä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 14.03.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
No niin arvoisa muusikko. ARGH! Aivan mielettömän kaunista fiilistelyä. Saan kaksi vahvaa visiota tästä. Toisaalta näen mielessäni Lasse Mortenssonin purjehtimassa Karita Mattilan kanssa Ahvenanmaan saaristossa ja toisaalta soundit ja rytmit johdattelevat tuonne itämaiseen kulttuuriin ja totta vie kauneimpaan rakkaustarinaan mitä maa päällään voi kantaa. Tekniikan puolelta voisi sanoa, että nostan hattua erityisesti tuon rytmipuolen hallinnasta vaikka bassokulkua en oikein saanut selville, tähän olisi voinut sopia hienosti sellainen rauhallinen ja tukeva basso. Toisaalta olisi saattanut menettää keveyttänsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 22.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Ei hitto, täällä on aivan mahtavia metallibändejä. Tässä oli sellaisia piirteitä niistä ajoista, jolloin ei vielä metalli-termiä käytetty. Ahaa esikuvina mainitaankin I. Maidenin ja totta tosiaan sen henkihän siellä puhisee. Toi loppu oli loistavaa, jotta ei vain totuus unohtuisi, mistä sitä ollaan (Suomesta siis). En halua mennä yksityiskohtiin, kun ei riitä ammattitaito niistä puhumaan, korva vaan kertoo, että hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Politricks (feat. KFied) 26.05.2005

Juha Kiili - Politricks (feat. KFied)
Hyvän kuuloinen tekele - sopii just tähän sivun kermankeltaiseen teemaan. Erityiskehut tulee tuon jazahtavasta basson käytöstä. Mulla kyl tuli RW mieleen elävästi. Kfied tykittää aina mun makuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 22.06.2005

BROKENBLISS - Lost
Täytyy sanoa, että aivan loistava kertsi, joka vei mukana. Se riffittelyosio kanssa toimi kuin ämpäri silakoita - siis aivan upeesti. Olisi kiva nähdä keikalla...

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 31.01.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Jep, kyllä nyt olet tehnyt oikean ostoksen, oliko se jopa 12 kielinen? Upee seesteinen meininki, mutta kuitenkin sellainen hevarimiehen ote soinnissa. Alkoi kyllä tosissaan laulatta parin drinkin jälkeen, mutta en uskalla, kun kello on kolme yöllä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oreia - Silver Forest 20.01.2004

Oreia - Silver Forest
Ai jestas mitkä soundit ja upeeta instrumenttien käyttöä. Haluaisin todella tietää, mistä voi ostaa noita metakongnitiivisia kapasiteetteja :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intoxication - Spirituous 01.01.2004

Intoxication - Spirituous
Namia tukanheilutusmusiikkia, kun vain olis mitä heiluttaa... Mutta ainahan sitä voi takamusta keunuttaa. Sorry, nyt on uudenvuodenpäivä klo 04 aamuyöstä ja kommentit on senmukaisia, mutta muistelin luvanneeni Märk Ö:lle käydä zekkaan tämän biisin ja hittolainen mä muistin vielä lukemattomien drinnkien jälkeenkin, hik... Nyt mä oon Mörk Ö ja Raven tästä kyllä teille kateellinen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 18.12.2003

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Arvoisat musiikin ystävät. Tuo räppiosuuden sisällyttäminen oli minun toiveeni. Sitten otimme yhteyttä hartaasti ihalemaani artisiin nimeltä Kunt, joka kyllä pistää verset niin upeesti, että en kyllä ottaisi niitä pois. Arvasinkin, että tämä herättää hieman kommentointia, mutta tämä on musiikin ja yleensäkin taiteen perimmäinen luonne: sillä ei ole yhtä oikeaa rakennetta, havainto on subjektiivinen. Taiteellinen objekti voi elää olematta sopusoinnussa kaiken olevaisuuden kanssa, riittää jos se rimmaa yhdenkään havaitsijan tajunnassa, jo silloinkin sillä on oikeus olla olemassa. Vasta kun uskalletaan kurkistaa kukkulan taakse, voidaan päästä uusille "metsästysmaille". Jos kukkulan takana vihertää, ehkä sinne uskaltaa muutkin ja kohta siellä on kokonainen kylä.... Kiitos upeat mikseri-ihmiset antamistanne kommenteista. Jokainen luetaan ja sanojanne tutkiskellaan sisimmissämme.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blame - Rolling 04.12.2003

Blame - Rolling
Suhteellisen täydellinen kokonaisuus. Vahva ja kaunis ääni johdattaa biisiä eteenpäin ja bändi tyytyy taustalla myötäilemään. Ehkä hitusen vokaali liian pinnassa tai en tiä, kun en tuosta masteroinnista ymmärrä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2 KUntin kanssa ja ilman - Jaakko Noak 23.11.2003

2 KUntin kanssa ja ilman - Jaakko Noak
Johan varsinaisen bigbandin olet kasannut :) Eipä mittään, upeen iloista meininkiä. Mulla tulee mieleen tummat puvut, puheensorina ja shamppanjalasit... Vokaaliosuus oli vaimea, mutta ymmärrettävää tietenkin, kun ottaa huomioon, kenen kanssa juttelit :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TIAGA - World is made for me 14.12.2003

TIAGA - World is made for me
Loistava biisi. Pidin erityisesti kertsistä ja hienosti rakennetusta kuorosta. Ei se lausuminen ainakaan mua häirinnyt ja sama vika se on rahikaisellakin :). Eli zemiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 13.12.2003

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
Varsin varmat otteet kokonaisuudessa. Ihan pitää olla kateellinen laulajan hienolle äänelle, suoritukselle ja sille, että oli saatu laulusäädöt hienosti kohdalleen - sain siis sanoista selkoo vaikka joku tuolla ylempänä ei saanut. Mausteena oli kivoja kitarariffejä, jotka sais taustaan lisää eloa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Haterix 09.11.2003

Pbl! feat WandaT - Haterix
Tämä oli tosiaan tanakkaa meininkiä ja ääni oli hm... tyyliin sopiva :) Siellä oli mm. joku nopea kitaralirutus, joka oli taitavasti pistetty. Wandalle myös kiitokset, kun olet mukana mikseriyhteisössä upene teksteinesi koko sydämellä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jukka Ray-Ska Reinivuo - Talo 11.11.2003

Jukka Ray-Ska Reinivuo - Talo
Tässä soundin voi melkein haistaa, tunnen sellaisen kapakan tupakanhajun ja samanlaisen fiiliksen kuinka kengänpohjat kastuu kapakan veskissä käydessä, eli AITOA fiilistelyä. Aplodit ja vislaukset olisivat niin kuuluneet vielä kuvaan. Sanat olivat komean säästeliäät ja vain oleellinen sanottiin. APLODIT!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 08.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Aika sellainen jenkkimeinki ja itse asiassa todella kaunis biisi. Laulajan nätti ääni on taustan kanssa tasapainossa. Eli kertsiä myöten nappisuoritus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piiska - Pimeys 18.12.2003

Piiska - Pimeys
Yllättävän mukaansa tempova biisi ja toisaalta tässä oli sellainen mollisoundi, joka kyllä iskee minuun. Äänenlaadusta en sano paljoa, sillä näistä mun monitoreista ei sellainen selviä. Mutta kyllä vain piiska tässä oli taikaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Moments of Lucidity 25.10.2003

QSO - Moments of Lucidity
Pysyt hyvin teemassa vaikka tempo vaihtuukin välillä, Vangelis-vaikutteita ei voi olla huomaamatta - pidän tosin tästä enemmän. Toi 7-8 minuutin kohdalla tuleava painotusjakso kyllä kruunaa tämän tekeleen. Loistavaa jälkeä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Toiseen kotiin 02.09.2003

Enkeli - Toiseen kotiin
Koskettavaa lyriikkaa, hatunnostot sille. Laulusuoritus ja taustan harmoniat ovat myös onnistununeet. Ainut mistä nyt voisi mainita, niin on tuo kaiku, mutta se onkin vaikeimmista asioista saada kohdalleen - ainakin laulun kanssa ja mä olen ainakin sen kanssa aivan hukassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Don't give up (miksattu) 02.07.2003

Enkeli - Don't give up (miksattu)
Täydellinen balladi upealla tulkinnalla. Alun introssa ihan kuin pianon ääni muuttuisi hetkeksi harpun ääneksi (vika mahdollisesti korvissani). Sitten toinen jännä juttu, että ihan kuin mieleni laitttaisi joissain kohdilla lapsikuoron taustalle, vaikka ei siellä tainnut sellaista olla, vaan kaiku teki kepposen. Dynaamisuutta käsitelty hienosti, vaikka loppu saisi olla mielestäni vieläkin voimakkaampi. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 17.05.2005

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Kaunis biisi, joka saa mielikuvituksen liikkeelle. Biisi muodosti kokonaisuuden ja laulu oli kaunista. Pieni huomio siitä, että noi yläpäät oli hieman korostuneet (vai johtuikohan kuulokkeistani). Anyway, jään kuuntelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Soul Seek 02.07.2003

North Vibes - Soul Seek
Hitsi, täältä löytyy paljon parempaa musaa kuin kissFM:llä. Hyvät soundit olet reasomista loihtinut. Tähän olisi siisti päästä hieman skittalla sohimaan... Oliskos tässä ihan oikeat naisen vokaalit vai olikos ne sämplejä. Jos sämplejä, niin mistä sellaisia saa. Olen aina ollut kiinnostunut naisäänen voimasta/herkkyydestä, mutta valitettavasti en ole saanut konnon pakkausta vielä purkkiin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hans Marakat - Jorma Ojos - Kaipahan Takaisin Aunukseen 05.06.2003

Hans Marakat - Jorma Ojos - Kaipahan Takaisin Aunukseen
Kävin läpi kaikki valssit täällä mikserissä ja voi jumakauta, mikä biisi löytyi - tää on kyllä yliveto... Jos antaisin pisteitä, niin kymppi paukahtaisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Memories ~ Dreaming of Her 28.04.2003

Amppiworks - Memories ~ Dreaming of Her
Aivan upean kaunis ja herkkä. Ihmettelen, miksi Ennio Morricone ei ole idolilistallasi, sillä tämän kuultuaan voisi näin ajatella...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - Back Into Two 26.05.2003

Bream Ed - Back Into Two
En yhtään ihmettele, vaikka on viikon biibiksi valittukin. Tosi namin kuuloinen biisi. Aluksi tuli mieleen Alangon nuoremman veljeksen tuotanto, soundit ja vokaalit olivat sitä laatua, sitten kuitenkin biisi ajautui omille teilleen, mutta positiivisella tavalla, hieman Eiffelin suuntaan ehkä. Onnittelut hienosta biisistä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Open Hands - Blue Chicken 06.12.2002

Open Hands - Blue Chicken
Voihan hitsi, kun tykkäsin ja tietty kitaroinnista erityisesti, mutta ei ollut muutenkaan valittamista. Millaisen efektilaitteiston kautta saa skittaan tuollaisen "groovesoundin"?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tezcatlipoca - The 1st Key 15.10.2002

Tezcatlipoca - The 1st Key
No huh-huh, onnittelen rankoista tekeleistä. Olipas rankkaa ja synkkää. Näiden rinnalla Marilyn Manson on pikkupoikaa :). No tuo toinen oli hieman epäselvempi, mutta villahousut repesi senkin kanssa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MetHill - 1st Symphony (Harmony Of Life) 16.11.2002

MetHill - 1st Symphony (Harmony Of Life)
Jep, upea teos ja hyvät soundit. Pidin erityisesti niistä osoista, jossa rummut tuli mukaan mukana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Singulariteetti - osa I 23.09.2002

QSO - Singulariteetti - osa I
Tosiaan kaunista ja taidokasta soitantaa. Muutes, olen aina ajatellut sigularitettin muodostumisen olevan sellaita viimehetken luhistumista ja kauheata rytinää, mutta tämä antoi tilanteesta ihan uuden kuvan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ater - Gravelust 02.09.2002

Ater - Gravelust
Pidin erityisesti tuosta melodisesta soolokohdasta. Laulaja veti kyllä kuin "haudan takaa" :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kikkaalijat - Disaccord of Discussion 02.09.2002

Kikkaalijat - Disaccord of Discussion
Uskomattoman RANKKA! Pidin kylläkin, tosi taiteellista. Sopii tuohon kuvaan kuin nappi otsaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wordless Wisdom - Time To Rise 04.12.2002

Wordless Wisdom - Time To Rise
Tosian upeita meallimätkyjä olet tehnyt. Tuli mieleen E V Halenin jotkut kitarakuviot, loistavaa. Ehkä kitara uppoaisi paremmin jos siinä olisi vähän delayta kanavien suhteen, sitten lisäksi equlla alapäitä lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bugarre - The battle 07.08.2002

Bugarre - The battle
Voittaa musaTV:n räppärit mennen tullen. Tausta yksinkertaisuudessaan kadehdittavan toimiva. Toi toinenkin biisi on todella ammattimaista meininkiä. Ehkä olisin laittanut taustalle jotain selvempää melodiaa, mutta mutta olisi saattanut mennä siitä pilalle...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Town Theme 01.08.2002

Amppiworks - Town Theme
Hyvä, hyvä! Olet ensimmäisiä löytämiäni "sielunveljiä" täältä mikseristä. Kaunis melodia ja hyvä toteutus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rambo - Isien kapina 20.08.2002

Rambo - Isien kapina
Joo, kyllä tästä fiiliksestä Black S tuli pahasti mieleen, jopa kitaran soundista. Vokaalit olisi saanut olla hieman voimakkaammalla, ainakin alussa jäi vähän kuulumattomiin. Nummelaan terkkuja!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - Misty Lake 27.08.2002

ocean - Misty Lake
Jep, tämä todella sävähdytti melodiallan ja toteutuksellaan. Kauniita pädejä ja toi perkussioiden käyttö oli tasokasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Mystical Forest 01.08.2002

Amppiworks - Mystical Forest
Painajainen elmstreetiltä tulee hieman mieleen noista sointukuvioista, ei kuitenkaan ihan niin "dark". Oletko kaupannut elokuviin näitä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele oliver - scars 25.08.2002

oliver - scars
Mä taas pidän mollipopista... Laulajan äänestä tulee mieleen Straton laulajan ääni. Mutta, kun ääni muistuttaa Stratoa, niin taustalla olevan musan automaattisesti odottaa olevan "metallimaisempaa" ja nopeampaa, johtuu siis kuuntelijasta. Homma kyllä toimii näinkin ja genre on mielestäni ihan oikein valittu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele oliver - about a Gift tänään

oliver - about a Gift
Kaunista soinnutusta, ammattimaista soitantaa sekä laulu jees. Kyllä oikeat soittimet soi aidolla tavalla. Taitaa olla studiossa väännettyä materiaalia??

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough 25.07.2002

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
Aluksi. Kiitti TomiS kommentistasi. Sitten tähän videoon... Ei jumakauta, kun oli hyvä... Siinä oli ihan sairaan rento ote, sellainen pilke silmäkulmassa ja musa oli jees. Ei kun MusaTV:lle vaan videota...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Selvitystila - Helvetin Tulet 03.11.2002

Selvitystila - Helvetin Tulet
Olipa miellyttävät soundit ja upeat sanat ja melodiat. Kiitti tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MDE Experiment - Groovy Moose on the Swamp 06.12.2002

MDE Experiment - Groovy Moose on the Swamp
Olipas tosiaan rentoa ja mukaansatempaavaa ja lisäksi hyvillä soundeilla. Kitarasoolo oli erityisen namu (oliko sekvenssirillä tehty vai oikealla kitaralla). Se katkos oli hiukkasen terävähkö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quayside - My Moon 25.07.2002

Quayside - My Moon
Hei, tääkin on upee!!! Kauniit melodiat. On kiva kuunnella naisääntä (vaikka sanat jäi hieman epäselväksi).

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Last Ninja III (qso-mix) 30.07.2002

QSO - Last Ninja III (qso-mix)
Samoin, en tunne alkuperäistä, mutta tämä on kyllä hyvä. Itse en jaksa lämmitellä vanhoja, mutta tällaista kuunnellessa tulee mieleen, että joskohan kannattaisi. Pitääks tällaisissa tapauksissa kysyä säveltäjältä/tms lupa?