Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 92 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Face Control - Lipstick Shine Smiles 10.08.2019

Face Control - Lipstick Shine Smiles
No nyt lähtee kunnon punkki-paahtoa. Hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Näkymätön - Pidäthän 10.08.2019

Näkymätön - Pidäthän
Hyvän kuuloista fiilistelyä, mutta tämä ei johda mihinkään!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele VaraMörkÖ - musta syke 10.08.2019

VaraMörkÖ - musta syke
Nyt on niin taiteellista etten ymmärrä. Ehkä tähän joku nuotti?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There 10.08.2019

Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There
Kaunista kitaransoittoa, hieno sanoma. Laulusta tuli Eric Clapton mieleen. Toimivaa progea. Hyvä biisi. Ei voi haukkua, todella tyylikästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Banquiet - Smaller than three 10.08.2019

The Banquiet - Smaller than three
Kattoisin livenä. Hyvää settiä. Laulaja kuulostaa ihan Ismo Alalangolta. Mutta näissä biiseissä pitäis olla kertsit!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raspberryperfume - Dance with me 10.08.2019

Raspberryperfume - Dance with me
Ei iske. Ehkä voisit ensi kerralla yrittää kovemmin?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miigii - Calling Home 10.08.2019

Miigii - Calling Home
Yritän taas antaa objektiivisen mielipiteen. Tämän kaltainen musiikki ei ole minun "kuppi teetä" mutta on pakko kysyä että onko nämä laulut jostain ihan muualta kuin taustat? Laulaja kuulostaa siltä että tietää mitä tekee, ja sitten tulee kaikennäköistä kikkailua mikä kuulostaa siltä kuin joku olisi ottanut Commodore 64:n ja hakannut sillä ohikulkijoita, ja viimeiset äänet mitä maassa makaavat uhrit saivat aikaiseksi on äänitetty älypuhelimella ja vedetty se filttereiden läpi. Annan ylimääräisen pisteen koska en ymmärrä genreä enkä halua että se vaikuttaa asiaan.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Godforsaken Places 10.08.2019

Arto Hietala - Godforsaken Places
Hyvänkuuloinen biisi mutta missä on hieno tarttuva kertsi? Jäin odottamaan sellaista mutta jäin taas pitelemään munaani. Vittu näitä antikliimakseja. Ei missään nimessä paska biisi mutta tästä puuttuu vastapaino näille hyville säkeistöille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix) 10.08.2019

The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix)
Aikamoista dance-meininkiä. Yritin kuvitella itseni nännipaidassa diskon tanssilattialle ja annoin kutosen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Salo - Olavi Salo - Helliä sanoja 10.08.2019

Olavi Salo - Olavi Salo - Helliä sanoja
Biisi vaan menee eteenpäin mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Mutta sain tästä sen kuvan että helliä sanoja tulee, eli sanoma meni perille. Oisko tähän joku kertosäe tai muuta?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vihaiset Villet - Vaihdossa Helvetissä 10.08.2019

Vihaiset Villet - Vaihdossa Helvetissä
Päitä repivä riffi, loistava. Nyt taitaa olla aika nuoria tyyppejä kyseessä? Jatkakaa samaan malliin. Tässä on kova bändi. Kun teille tulee ikää lisää niin teitä tullaan vertaamaan Motörheadiin! Hyvä biisi, hyvää soittoa ja hyvät laulut. JATKAKAA SAMAAN MALLIIN! Tästä bändistä tulee vielä jotain. Älkää ikinä lannistuko!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money 10.08.2019

Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money
Heh! Tykkäsin tästä. Kitarasta tulee mieleen vanha Chili Peppers. Oikeastaan koko bändi kuulostaa vanhalta kunnon funk-Peppersiltä kuitenkaan kopioimatta. Hyvää settiä! Hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinus - Irtomieli 10.08.2019

Sinus - Irtomieli
Mukavia pianomelodioita mutta biisi ei lähde oikein mihinkään.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Crimson Horizon 10.08.2019

Klawie - Crimson Horizon
Tämä ei missään nimessä ollut huono, mutta tuli fiilis että kyseessä on jonkin erittäin hyvän biisin intro. Eli sanoisin että tämä on hieno intro. Tehkää tälle jatkoa! Ei tunnu kokonaiselta biisiltä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika 10.08.2019

Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika
Nyt on kyllä niin likaista bluesia ettei mitään rajaa. Heheh. Kova veto! Hyvä että joku vieläkin tekee bluesia, ja tajuaa miten likaista se on.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peiliband - Valepsyyke 10.08.2019

Peiliband - Valepsyyke
Yritän taas olla "puolueeton" enkä mene sanomaan miten paskaa tämä on. Sanon sen kuitenkin että jos tämä olisi Antti Tuiskun julkaisema biisi niin rahaa tulisi.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Darkest Steps - Earth's Black Womb 10.08.2019

The Darkest Steps - Earth's Black Womb
Hyvää settiä, jouduin jopa laittamaan ääntä kovemmalle. Vokaalit ovat erittäin tyylikkäät, hyvää mielipuolista korkeampaa menoa ja örinää siihen rinnalle. Tykkäsin biisin keskikohdan tauosta ja "kauniista laulusta" ja riitasoinnuista sen jälkeen, toimii loistavasti! Tästä ei voi kuin tykätä. Kymppiä en laittanut koska Saatanaa ei mainittu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MoonstruX - Moonstrux - Crush Kill 'n Destroy 10.08.2019

MoonstruX - Moonstrux - Crush Kill 'n Destroy
Biisi voisi toimia ilman syntikkakilkutuksia ja studiossa kikkailtuja vokaaleja. Tässä biisissä on potentiaalia mutta kaikki hukkuu tämän teknopaskan taakse. Siellä on hyviä soittajia kaiken takana varmaan joten miksi upottaa kaikki tähän dance/disco-pelleilyyn? Laulut kuulostaa siltä kuin joku olisi lökäpöksyissä ja nännipaidassa porealtaassa makaamassa snorkkelin kanssa, ja mikki snorkkelin edessä.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Aurinkotuuli 10.08.2019

Elämä jatkuu - Aurinkotuuli
Yritän arvostella tämän objektiivisesti vaikka tämä ei omaan musiikkimakuun iske. Lyhyesti: jos Antti Tuisku olisi julkaissut biisin niin tiedossa olisi n. 100 000 euroa. Itse vihaan tällaista paskaa, mutta otan hittiarvon huomioon. Eli annan tälle 6 pistettä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Soul In A Jar 10.08.2019

Fiona's Scarlet Swan - Soul In A Jar
Hyvä biisinnimi. Odotin että jossain vaiheessa lähtee kunnon revitystä, vokaalit kuulostivat siltä että jotain todella kovaa meininkiä on luvassa mitä ei sitten tullut kuitenkaan. Hyvä kitarasoolo ja biisi kulkee eteenpäin mutta ehkä tähän voisi vetää räväkämpää laulua johonkin kohtaan ja voisi tulla tempon muutos tms? Biisi kuulostaa pitkältä introlta johonkin loistavaan kappaleeseen. Tuntuu että annetaan odottaa että "kohta lähtee".
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Swamp Creature 10.08.2019

Crookmachine - Swamp Creature
Hyvää melodiaa ja soljuu eteenpäin, selkeästi kuulee että tekijällä on homma hanskassa kun on näköjään kaiken tehnytkin itse. Tähän laulut kenties? Miksi et laula??? Kaikki muu on hyvin paketissa joten miksi jättää laulu pois, eikö sinulla ole kieltä?? Jos sinulla ei oikeasti ole kieltä niin pahoittelen kommenttia, mutta tämä on erittäin hyvän kuuloinen biisi jonka olet kokonaan tehnyt itse. Joten jos laulaminen on ujoudesta kiinni niin annahan palaa. Jos on noin hyvin plektra ja kapulat hallussa niin laulaminenkin tulee onnistumaan. Hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Pelonmurtaja 10.08.2019

Roni Samuli - Pelonmurtaja
Soundit särkee jonkun verran, mutta biisiä pitää arvostella eikä soundeja. Oikein kaunis biisi hyvillä vokaaleilla. Nappiin vedetty balladi! Tekijä on selkeästi elänyt asiaa mistä laulaa ja on biisin tehnyt. Ainoa miinus tulee siitä että olisin kaivannut jonkinlaista väliosaa. Ei olisi haitannut jos biisille olisi tullut sen takia minuutin verran mittaa lisää. Oikea rumpali rumpukoneen sijaan toisi biisille vielä lisää arvoa. Mutta lyhyesti: Hieno biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Mikä Elämä 10.08.2019

Arpikudos - Mikä Elämä
Sanoista tulee mieleen että nyt ollaan jumissa ja musiikista myös. Biisi soljuu paikoin loistavasti ja intro lupaa hyvää toimivine riffeineen mutta kertsin koittaessa tulee jonkinmoinen antikliimaksi. Mahtipontinen kertsi torvineen antaa kuvan että nyt yritetään liikaa. Tähän pop-tyyliseen meininkiin pitäisi mielestäni tehdä pop-biisin kaava, eli toimisi paremmin normi säk-kertsi-säk-kertsi-soolo-kertsi -meiningillä, ja iskevän kertsin kanssa. Intro on hyvä ja tulee fiilis että tässä on hyvä biisi, mutta meininki lässähtää sitten.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja 10.08.2019

Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja
Hyvin toteutettu biisi, tapan kaikki -riffeineen. Tykkäsin kertsin oikeudenJAKAJA-vokaaleista sekä egyptiläistyylisistä kitarakuvioista. Ei missään nimessä huono biisi, mutta riffit ovat mielestäni hieman tylsiä, vaikkakin hyvin soitettuja. Tuntuu että joku sanoi "nyt vaan niin vitun rankkaa riffiä niin matalalta ettei mitään rajaa" ja se on jäänyt siihen. Jotain kiinnostavaa olisin kaivannut riffeihin. C-osa oli hyvä bonus. Laulut kuulosti hyvältä sekä puhtaat että örinät, ja kuten sanoin niin biisi ei ole huono. Livenä voisi toimia hienosti. Mutta ei nytkään huonosti. Keskitasoa. Jätti melko kylmäksi, mutta ei tätä haukkuakaan voi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kesäpäivä 28.07.2016

P. M. Kostiainen Project - Kesäpäivä
Jos sun nimi olisi Elastinen tai joku muu suomiräpin "kuningas", tämä biisi toisi sun tilille muutaman kymmentä tuhatta euroa. :) Vähän samaa sarjaa kuin se "mitä äijät, mikä boogie", paitsi että tässä on mielikuvitusta paljon enemmän eikä tämä ärsytä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat 25.02.2016

Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat
Hyvä intro. Kun biisi alkaa tulee huono yllätys, meininki muuttuu täysin. Intro ei toimi itse biisin kanssa. Kuuntelen pääasiassa vanhaa rokkia/heviä mutta ymmärrän kyllä myös hyvän räpin päälle. Tässä räpissä on munaa, mistä tulee isot pisteet. On epäreilua että vanhaa rokkia kuunteleva "joutuu" arvostelemaan biisiä mikä poikkeaa täysin omasta genrestä, mutta tämä huomioonottaen annan biisille seiskan. Räppääjä kuulostaa siltä että housuissa on täysin muuta kuin paskaa, munakasta hyvää räppiä tämä on. :) Kertsin sämple toimii myös hyvin. Hatunnosto täältä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Apparatus 25.02.2016

Fiona's Scarlet Swan - Apparatus
Intro on kovis ja enteilee hyvää. Rumpufillin jälkeen kun biisi polkasee käyntiin ois kaivannut riffin "kasvamista". Riffi ei ole niin hyvä että sen varaan vois tehdä intron, säkeistön ja esikertsin. Kertsi kuulostaa myös pitkälti samalta. Tässä on positiivista se että kuulija kyllä tajuaa mitä biisillä haetaan, mutta tää aiheuttaa antikliimaksin, tuntuu että biisi jatkuu koko ajan samalla pohjalla mikä ei ole niin hyvä että kannattaisi rakentaa koko biisi sen varaan. Hyvän kuuloista soittoa ja kitarasoolo on yksinkertaisuudessaan todella hyvänkuuloinen. Kiteytettynä: tuntuu että biisi on pelkkää introa eikä kasva mihinkään.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torsponaattori - Into Perpetual Voyage 25.02.2016

Torsponaattori - Into Perpetual Voyage
Siistin kuulosia juttuja kautta linjan. Mut oon niin vanhanaikainen että odottaisin biiseiltä osioita, säkeistö, kertsi, c-osa? Hyvänkuuloista silti, ei missään nimessä huono kappale. Mutta mun mielestä tää on enemmän taustamusiikkia kuin kappale mihin haluaa tosissaan keskittyä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Yhden Miehen Trolliarmeija DEMO 25.02.2016

Arpikudos - Yhden Miehen Trolliarmeija DEMO
Laulusaundit on vitun jees, ja biisi alkaa muutenkin hyvin. Hevikohta tuli hauskana yllärinä! Mukava kontrasti säkeistöön ja kertsiin (?) joka tuli ikävä kyllä vain yhden kerran. Kun biisi loppui jäi vähän sellainen fiilis kun olis bukkake-bileissä muna kädessä ja yhtäkkiä nainen katoaisi. Mun mielestä rakenne ei toimi, osiot itsessään oli jees ja hyvänkuuloisia.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Update Me 25.02.2016

P. M. Kostiainen Project - Update Me
Hyvin toteutettu biisi hyvillä saundeilla. Mutta sekä säkeistö että kertsi kuulostavat aikalailla samalta, mun mielestä se ei toimi. Oli vaikea erottaa mikä on säkeistö, mikä on kertsi jne.. Mutta kautta linjan kaikki osiot kyllä kuulostivat hyviltä. Lopputulos on aika puuroa. Todella vaikea arvioida koska biisi ei rakenteeltaan toimi, mutta osiot kuulostavat kaikki hyviltä. :) Annan seiskan tälle munakkaalle tuotokselle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brother Knuckles - Walk in the park 21.02.2015

Brother Knuckles - Walk in the park
Tämä piti kuunnella muutamaankin kertaan. Tunnelmallinen biisi. Tykkäsin erityisesti torviosiosta. Rumpuosio tulee hieman puskista, olisin kaivannut siihen jotain pohjustusta tai sitten rummut olisi voinut jättää kokonaankin pois. Tämä ratkaisu on ehkä vähän töksähtävä. Enpä tästä muuta negatiivista löytänyt. Vielä lyhyesti: hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 862 Produktions - Ei Koskaa 13.02.2015

862 Produktions - Ei Koskaa
Tää oli ihan hyvää suomiräbäytystä vaikken genrestä mitään tajuakaan. Mutta tämä ei ärsyttänyt minua kuten suomi-hiphop yleensä, eli tämän täytyy olla hyvä. Vaikuttaa hepulta jolta löytyy asennetta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine of the Absurd - Voidhead (and sparkly waters) 13.02.2015

Machine of the Absurd - Voidhead (and sparkly waters)
Omaperäisyydestä plussaa. Ihan hauska rallatus, en oikein muuta saanut tästä irti. Tuo 00:43 -kohta sai naurahtamaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Riidanniittäjä 09.02.2015

P. M. Kostiainen Project - Riidanniittäjä
Ihan ok biisi. Olisi kaivannut ehkä jonkun erillisen c-osan, joku uusi sointukierto tms.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - El Tambor 08.02.2015

Sonar Transistor - El Tambor
Hyvin soitettua musaa ja soundit pelittää, biisinä tämä oli mulle vähän liian "taiteellinen" vai miten nyt sanoisi. Melodiassa ja sointukuluissa olisi saanut olla mielenkiintoisempia koukkuja.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - Moscow, New York 07.02.2015

Slivers of Silence - Moscow, New York
Siistejä kitarajuttuja aluzsa. Mielestäni nämä örinävokaalit toimivat paremmin kuin kliini laulu näissä teidän biiseissä. Vähän liiankin maltillinen kitarasoolo, siihen ois voinu vetää kunnon revittelyä loppuun. Ihan jeppis biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Our Time Is Now 07.02.2015

Sound of Wood - Our Time Is Now
Hyvänkuuloista soittoa ja laulua, toteutettu muutenkin taidokkaasti. Kertsi oli lievästi pettymys, biisi jää melko tasapaksuksi. Ehkä isompaa nostatusta olisin kaivannut siihen. Mukava tätä oli silti kuunnella, rauhoittavia saundeja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - From the radio 31.01.2015

AlfaKalle - From the radio
En tiedä oliko tää huumorilla tehty vai mitä, tarttuva ja ärsyttävä poppirenkutus. Mutta eipä ne tämän kummoisempia biisejä ole jotkut NRJ:llä soivat hitit, eli miksei biisin nimi voisi käydä vaikka toteen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC GÜNDALF - Näitä Päivii (Kun ei vaan nappaa) 29.01.2015

MC GÜNDALF - Näitä Päivii (Kun ei vaan nappaa)
Kyllä tällaista voisi odottaa radiosta kuulevansa. Genre on mulle täysin vieras mutta samanlaista meininkiähän tämä on kuin mikä tahansa radiossa soiva suomihiphop.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ajopuu 29.01.2015

P. M. Kostiainen Project - Ajopuu
Tämä biisi ei nyt oikein kolahtanut. Liian yksitoikkoinen. Omaperäisyydestä plussaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - Funeral Day 25.01.2015

Slivers of Silence - Funeral Day
Voisin kuvitella tämän soivan radiossa. Ei huono, mutta ei herättänyt mitään isompia positiivisiakaan fiiliksiä. Nuo örinäkohdat kohdat oli mielestäni toimivampia kuin kliinit.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aava - Ocean 24.01.2015

Aava - Ocean
Tämä oli nätti kappale ja hyvin toteutettu. Olisi kaivannut piristykseksi ehkä c-osan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edwards co-operations with another artis - Kill the band! 24.01.2015

Edwards co-operations with another artis - Kill the band!
Hyvällä tavalla häiriintyneitä ääniä ja jollain tapaa rauhoittavaa. Mukavaa vaihtelua tavanomaiseen. Toimiva, omaperäinen biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blind Reflection - Feeling The Pressure 24.01.2015

Blind Reflection - Feeling The Pressure
Miksaus ja laulu ontuu paikoin melko pahastikin, mutta tämä on mielestäni kehityskelpoista kamaa. Tästä vaan eteenpäin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - Kingdom of the Dead (2012) 24.01.2015

Kilgrin - Kingdom of the Dead (2012)
Todella hyvät kitarat tässä, sekä soundin että soiton puolesta. Laulu ei oikein kolahtanut, lisää treeniä sekä lauluun että englannin kielen lausumiseen. Biisi oli perushyvää metallia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Airoria - Uncoil 23.01.2015

Airoria - Uncoil
Siisti intro. Muuten tämä ei hetkauttanut oikeastaan suuntaan eikä toiseen, melodioissa liikaa kikkailua mun makuuni ja örinälaulu alkaa puuduttaa jos biisi on sitä alusta loppuun.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Campbell - Slave Of The Red Light 23.01.2015

Campbell - Slave Of The Red Light
Biisissä on ihan hyviä juttuja ja hyvä tunnelma, meinaa olla vain hieman yksitoikkoinen. Sanoista olisi myös mukava saada selvää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rotten Rectum - Veä kätee: homo 23.01.2015

Rotten Rectum - Veä kätee: homo
Tässä on ainakin asennetta. :D Bändin ja biisin nimestä plussaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Delirio Tembloroso 23.01.2015

Sielu 013 - Delirio Tembloroso
Tykkäsin tuosta 1:39 alkavasta jutusta erityisesti. Mukavan kuuloinen hieman espanjalaishenkinen fiilistely.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Eleven 23.01.2015

Kaasunaamari - Eleven
Omassa genressään oikein hyvä. Kyllä tämän voi kuvitella klubille soimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Qapital Anthem 23.01.2015

The Order - Qapital Anthem
Omassa genressään toimivaa jumputusta tanssikansalle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtajat - Aurinko 23.01.2015

Murtajat - Aurinko
Ihan hyvä biisi. Mukavasti Suomirokkia ja vähän raskaampaa kamaa yhdistelty. Hieno kertsi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Little Bird - Never Alone 23.01.2015

Little Bird - Never Alone
Nätti tausta, mutta epävireinen laulu ja huono lausuminen tekee tunnelmalle hallaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Oblivion - #05 - A Place Beyond The Woods 23.01.2015

Project Oblivion - #05 - A Place Beyond The Woods
Mukavan kuuloisia pianojuttuja, kaunis fiilistelypätkä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-Projects - Instru-mental 23.01.2015

T-Projects - Instru-mental
Nätin kuuloinen instrumntaali. Tämä olisi ehkä kaivannut täysin uudenlaisen c-osan, meinaa hieman yksitoikkoiseksi käydä pitemmän päälle. Plussan puolella kuitenkin selkeästi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jella. - Älä 23.01.2015

Jella. - Älä
Kaunis ääni, mutta vaatii lisää treeniä. Intro toimii ihan hyvin mutta tuo melodia alkaa tökkimään kun se soi koko biisin alusta loppuun samana.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazon Awesome - This is... 23.01.2015

Jazon Awesome - This is...
Heh, tästä ei saanut oikein mitään selvää mutta tavallaan tää on hemmetin kova veto. :D Herkkä pianointro + säkeistö = profit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Reverence 23.01.2015

Crookmachine - Reverence
Intro oli mielestäni liian pitkä, ja kappale olisi kaivannut ehkä monipuolisempaa sointukiertoa. Hyvänkuuloista fiilistelyä soolossa. Kokonaisuus plussan puolella.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastapelko - Unohdettu 23.01.2015

Vastapelko - Unohdettu
Ihan hyvin toteutettu blues-biisi. Sävellyksenä vähän tylsä, olisi kaivannut ehkä jonkinlaista sointukiertoa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Cursed Decade 23.01.2015

Nihil Mortum - Cursed Decade
Ihan pätevän kuuloista mättöä ja taidokasta soittoa. Biisinä ei oikein iske.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samara1 - Samara - En henkeä saa 22.01.2015

Samara1 - Samara - En henkeä saa
Hyvä intro. Tarttuva biisi. Radiohittiainesta, tosin ei näillä soundeilla. Nuo riffit kaipaisivat vähän rajumpaa tulkintaa laulajalta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - On a Summer's Day 22.01.2015

Slivers of Silence - On a Summer's Day
Todella taitavaa soittoa ja laulua ja hienosti tuotettu biisi. Sävellyksenä ei kolahda.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 21.01.2015

Dr.Groove - Ride Back Home
Tämä oli ihan hyvä biisi, toteutuksessa on kuitenkin parantamisen varaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lowland Flies - Hope of Humanity 21.01.2015

Lowland Flies - Hope of Humanity
Mukavat saundit ja rauhoittava tunnelma. Itse biisi meni minulta vähän ohi, ikään kuin taustamusiikkina. On mielestäni liian pitkä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jan-Markus - Valkoinen 21.01.2015

Jan-Markus - Valkoinen
Nättejä piano-osuuksia tässä. Siististi toteutettu biisi muutenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klamor - Clerk 21.01.2015

Klamor - Clerk
Laulutyylistä tuli mieleen Phil Anselmo. Ei oikein iskenyt, soittimien saundit ovat mielestäni huonot eikä biisissä ollut oikein mitään mistä olisi saanut kiinni. Laulussa saundit kohdallaan, siitä plussaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Dark matter 21.01.2015

WRATHAGE - Dark matter
Hyvänkuuloista settiä muuten, mutta en tykännyt noista päällekkäisistä lauluraidoista. Pitihän tämä laittaa seurantaan, mielenkiintoista musaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Decomposing Ritual of Absorption 20.01.2015

Antipope - A Decomposing Ritual of Absorption
Tiukkaa soittoa ja hyvä meininki. Diggaan erityisesti näistä lauluosuuksista. Intro ehkä hivenen liian pitkä, ja tuo c-osa kaipaisi mielenkiintoisempia koukkuja. Muuten potkii kasin edestä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Tunnevaras 20.01.2015

P. M. Kostiainen Project - Tunnevaras
Sehän oli oikein tarttuvaa Suomirokkia. Sopivan mittainen biisi ja hyvin toteutettu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - BlindSquare Theme 20.01.2015

Electric Lady Band - BlindSquare Theme
Hyvänkuuloista soittoa hyvillä soundeilla. Seurantaan meni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - One of You 20.01.2015

Slivers of Silence - One of You
Taidokasta soittoa ja hyvin tuotettua kamaa mutta itse biisi ei iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Nythän on niin 20.01.2015

Lahkonen / Pena - Nythän on niin
Persoonallinen biisi, siitä pisteet. Miellyttävät soundit. Itse biisi ei ihan osunut.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lowland Flies - Once, Twice 20.01.2015

Lowland Flies - Once, Twice
En saanut sanoista selvää, en tiedä johtuuko huonosta kuulostani vai epävarmasta tulkinnasta. Laulajan ääni oli kuitenkin nätti. Miellyttävät soundit ja rauhoittava tunnelma.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele McLily - Lily - Maailman Koreografia 20.01.2015

McLily - Lily - Maailman Koreografia
Oon kai jotenkin pervo, mutta pidin näistä torvitaustoista. Menee niin kauas omasta genrestä että hankala alkaa arvostelemaan, mutta tämä ei ärsyttänyt minua mikä tarkoittaa että kappale on onnistunut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punainen Operetti - Pakkopaitaan 20.01.2015

Punainen Operetti - Pakkopaitaan
Tiukasti rapattua punkkimeininkiä hyvillä soundeilla. Itse biisi ei hetkauta suuntaan tai toiseen, olisin kaivannut ehkä hieman melodisempaa kertsiä. Kokonaisuus kuitenkin plussan puolella.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - There is something 20.01.2015

Somnam - There is something
Mukavan kauhuleffamaista tunnelmaa mutta biisi olisi voinut kasvaa vähän isommaksi. Tuntuu että biisi on alusta loppuun yhtä ja samaa introa. Hieno äänimaailma silti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raide. - Tämä tunne 20.01.2015

Raide. - Tämä tunne
Laulajalla on mukava ääni, taidokkasti toteutettu biisi. Hyvät soundit ja hyvää soittoa. Sanoitukset kuulostivat paikoin vähän tekemällä tehdyiltä, mutta kokonaisuus ehdottomasti plussan puolella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka 20.01.2015

Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka
Mulle tuli Ismo Alanko tästä äänestä mieleen. Räppäystyyli on aika unettava, hyvässä ja pahassa. Tosiaan kertsi kaipaisi jotain piristystä, tässä muodossaan melko pitkäveteinen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brother Knuckles - Control your inner Raiden 20.01.2015

Brother Knuckles - Control your inner Raiden
Tuo särökitaralla alkava osio oli positiivisella tavalla yllättävä. Loppusoolon sijaan olisi ehkä voinut jatkaa tuolla heviriffillä ja ottaa taustalle biitti mukaan ja tehdä siitä loppuosio tälle biisille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Being Different - Being Different 19.01.2015

Being Different - Being Different
En saanut tästä oikein mitään irti. Liian pitkä. Tuo puhuttu osuus toimii paikoin.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hail The Fire - Improvised Jam #3 19.01.2015

Hail The Fire - Improvised Jam #3
Introriffi on periaatteessa ihan ok, mutta jotenkin jäi sellainen fiilis tästä että koko biisi on yhtä pitkää introa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Varsovan Tyttäret 19.01.2015

T.Rautakari - Varsovan Tyttäret
Tuli Aki Sirkesalo mieleen ja se ei ainakaan tässä osoitteessa ole hyvä asia. Intro oli ihan hauskasti toteutettu.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - jatkaa kulkuaan 19.01.2015

Keisari - jatkaa kulkuaan
Tarttuva kertsi, muutenkin melko pätevää radiopoppia. Apulanta tulee mieleen kertosäkeestä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo) 19.01.2015

The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo)
Ihan menevää suomirokkia, ehkä paikoin vähän tylsä. Mukavaa piano/kitarafiilistelyä 1:52.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 19.01.2015

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Hemmetin siistejä skittakuvioita ja sooloja, muutenkin hyvä meininki tässä biisissä. Sanoitukseen olisi voinut panostaa enemmän, tosin tämän tyylinen biisi ei mitään elämää suurempaa runoutta kaipaakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fool's criteria - Let us stay 19.01.2015

Fool's criteria - Let us stay
Tuo introssa soiva synajuttu toi mieleeni jonkun NRJ:llä soivan hittibiisin, olin yllättynyt kun sieltä tuli särökitaraa perään. :) Vähän kylmäksi biisi jätti, ei iskenyt tuo synateema johon tämä biisi tuntuu pitkälti perustuvan.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 19.01.2015

Tons Of Monarchy - Native American People
En pitänyt vokaaleista ja yleissaundi on sen verran synkkä etten näe tällaista biisiä tunnelmankohottajana matsissa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Rakkaus, Anarkia ja Todellisuus 19.01.2015

Arpikudos - Rakkaus, Anarkia ja Todellisuus
Ihan hyvin toteutettu mutta mun mielestäni olis ansainnut paremman kertsin, ei iskenyt tuo woo-oo-meininki. Toi 1:20 rytmikikkailu on hauska, toimii myös biisin lopettajana.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 19.01.2015

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Ei asetu ihan omaan genreen joten vaikea arvosteltava. Ammattimaisen kuuloinen. Kertsin melodia on ehkä hieman tylsä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Toni Pandora - Studio Krakenist Päivää 19.01.2015

Toni Pandora - Toni Pandora - Studio Krakenist Päivää
Nyt mennään oman musamaun ulkopuolella, mutta tämä oli kyllä mielestäni hyvin toteutettu. Siistit taustat (uutispätkineen) ja hyvänkuulosta räbäytystä. Teksteissä oli gangstauhoa, mutta ei herättänyt myötähäpeän tunteita kuten mulla on usein suomiräpin kohdalla käynyt. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aava - Eulogy 19.01.2015

Aava - Eulogy
Hyvää laulua, mutta mielestäni noi pitkät stemmat ei toimi. Tuo osio joka alkaa n. 1:30 (kertsi ?) on hienon kuuloinen. Nämä muut osiot eivät oikein iskeneet.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Suoraa huutoa 19.01.2015

P. M. Kostiainen Project - Suoraa huutoa
Aika tyly teksti. :D Jotenkin laahaavan tuntuinen, johtuen luultavasti löysästä komppailusta. Ehkä se on tarkoituskin? Tuo espanjalaistyylinen kitarajuttu on siisti.
6