Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 70 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vomiting Dingo Nation. - ? died 25.05.2007

Vomiting Dingo Nation. - ? died
Komia biisi jälleen. Välillä pientä häikkää ehkä soitossa, mutta ei siitä sen enempää haittaa kuuntelulle ole. Bassarissa turhan pahvinen saundi, muuten toimii kyllä äänimailman puolesta. Sisällöllisesti selvästi vaihtelevin Vomitingin biisi ja jälleen selvästi eroaa aiemmista kipaleista. Sopivasti runttausta ja hempeilyäkin mukana, kokonaisuudessaan ehkäpä paras biisi mikseristä löytyvistä, ainakin parhaimmistoa. Laulussakin sopivasti vaihtelua, eikä biisi käy ollenkaan tylsäksi minkään instrumentin puolesta. Hyvä äijät, ysin arvoinen suoritus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vomiting Dingo Nation. - Fading Away 23.02.2007

Vomiting Dingo Nation. - Fading Away
Sävellystyö jatkaa melko totuttua yksinkertaista linjaa.. Silti jokainen biisi tuo mukanaan uudenlaisia tyylejä, mikä osoittaa sävellyksen taidokkuudesta ja monipuolisuudesta. Lauluosuuksissa on löydetty erilaisia tyylejä ja se tuo kappaleeseen monimuotoisuutta. Stemmat ovat todella virkistäviä! Eipä muuta tällä erää, sangen onnistunut vetäisy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Shadows With The Colors 28.02.2007

AM I BLOOD - Shadows With The Colors
Tämähän pistää pään pyörimään alusta lähtien!! Hyvää pomppumeininkiä.. Kaikki osa-alueet toimivat hienosti ja kaikesta huomaa että tässähän on kyseessä varsin osaava bändi! Yksinkertaista ja toimivaa. Mitäs sitä muuta höpisemään enää, pointti varmasti tuli selväksi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Soul before body 28.02.2007

Carrion Kennels - Soul before body
Saundit ovat todella sotkuiset, luokkaa nauhoitettiin-reenikämpällä-kolmenkympin-mankalla-kaikki-soittimet- kerralla... Sävellyksessä on hyviä ideoita, mutta toteutus todella ontuu.. Yhteissoitto ei oikein tahdo toimia ja virheet kuuluvat selkeästi läpi. Laulukin oli aneemisen kuuloista, vaikka sen pitäisi olla lähes kantavana tekijänä. Eli ideana tämä paketti oli toimiva, lisää reeniä vaan jätkät niin saatte toteutuksen myös kuntoon.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vomiting Dingo Nation. - Wandering soul 21.02.2007

Vomiting Dingo Nation. - Wandering soul
Tämähän toimii varsin hyvin!! Verratakseni Away from the darknesiin, tässä oltiin vältytty turhalta toistolta ja biisi rullasi hyvin loppuun asti käymättä tylsäksi. Sävellystyö on hivenen yksinkertaista, mitään suurempia koukkuja tai jippoja ei tästä löytynyt.. Tuskin mitään maatamullistavaa tässä ei oltu haettukaan, mutta jotain erikoisuutta olisin ehkä kaivannut. Mutta ei siinä, toimii näinkin. Lauluun oli saatu uutta särmää ja äänestä alkaa löytyä sitä voimakkuutta, jota siinä mielestäni pitääkin olla. Sangen hyvä veto, ysin arvoinen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fata Morgana - Kolme 28.02.2007

Fata Morgana - Kolme
Intro toimii hyvin, tässä lähdetään hiljaisuudesta liikkeelle hyvin perisuomalaisissa melankolian tunnelmissa.. Yhtäkkiä runtataankin turpaan varsin tyylikkäästi! Junttakohdissa ei päästä sävellyksen osalta samaan kuin esim. introssa, joka on todella hyvän kuuloinen. Kappale on koostumukseltaan erittäin vaihteleva, mutta silti selkeä ja jossainmäärin johdonmukainenkin. Vokalistin ääni toimii eikä siinä mitään suurempaa vikaa ole, itse en vaan jostain syystä kovin siitä pidä. Tuottamispuoltakin on tässä mietitty ja äänimaailmoja on käytetty hyväksi sekä biisin aikana ja introssa ja outrossa. Hyvä, kehittämiskelpoinen paketti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vomiting Dingo Nation. - Away from the darkness 22.11.2006

Vomiting Dingo Nation. - Away from the darkness
Melko hempeilybiisi oli kyseessä, oli hyvä että löytyi myös vähän junttausta mukaan niin ei ainakaan sen puolesta käynyt biisi yksitoikkoiseksi. Musiikillisesti ei kovinkaan erikoinen, joitain juttuja tosin oli, jotka toimivat erittäin hyvin. Mutta kenties teemojen liiallinen toisto alkoi hieman puuduttaa. Eräs asia mikä tässä edelleen kovasti allekirjoittanutta vaivaa, on se että ei ole sitä "oikeaa" bändiä takana. Kitarat, bassot ja (ensimmäistä kertaa) vokaalit on hyvin hoidettu, mutta häiritsee se fakta, että rummut on koneelliset. Toivottavasti sinne löytyy kannujenkin taakse joku jannu, joka osaa tonttinsa hoitaa. (Eikä sitä varmasti yksi mies voi keikalla kitaraa ja bassoa samaan aikaan hoitaa...) Tuli joitain Disturbedin laulumelodioita mieleen tästä... Siinä eräs bändi, jonka laulajan äänestä ei löydy pahaa sanaa. :) Vokaalit on hyvin hoidettu, ei ainakaan kaadu siihen. Tykkäsin alussa kun laulu nousi korkealle, muutenkin korkemmat laulut toimivat erittäin hyvin. Vokalistin laulu on omaperäistä, mutta samalla erittäin toimivaa. Siinä on hyvä yhdistelmä. Hieman lisää voimaa kaipaisin agressiivisimmissa kohdissa lauluun, vaikka kyseessä olikin tällainen kaunistelubiisi. Kun ottaa vielä huomioon, että sanoitukset koskettavat itseäni ainakin jossain määrin omakohtaisesti, täytyy sanoa että melkein tuli tippa linssiin ja herkistyin tarinoimaan puolikkaan romaanin tähän kommenttipalstalle... Hienoa jätkät, nyt vaan se poppoo kasaan niin saatte homman rullaamaan! Hyviä jatkoja, toivon todella että lavoilla vielä nähdään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Skulk 22.11.2006

Dreadful - Skulk
Mukavilla melodioilla lähti biisi käyntiin. Taidokasta soittoa ja tiukka sävellys alusta loppuun. Joissain kohdissa mielikuvituksen puute hieman tuntui vaivaavan, ei välttämättä niin kovin omaperäisiä ideoita olleet kaikki... Mutta siitä on turha sättiä, koska en usko että tässä on niin käänteentekevää biisiä yritettykään saada tehtyä. Hyvin toimii, vaikka peruslinjoilla siis mennäänkin. Toteutatte sen sentään mallilla. Vokalistin toiminnasta sen verran että diggailen todella huudoista/karjunnoista tai mitä ne nyt sitten ovatkaan... Cleaneissa osuuksissakaan ei ole kovasti moittimista, jotenkin en itse tykännyt vaan äänestä niissä. Mutta juu, kokonaisuudessaan varsin mallikelpoinen melodiapläjäys! Heikko ysi napsahtaa, joten pyöristetään ylöspäin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pofony - Myth of Blooming 21.11.2006

Pofony - Myth of Blooming
Hyvä myllytysbiisi, toimii kyllä! Jotenkin ihailen vokalistin ääntä, vaikka ihan tämän tyyliset rääkynät ei yleensä välttämättä niin kovaa iskekään... Mukavan tuskaisen ja valittavan kuuloista. Biisi oli hieman yksinkertainen, mutta rullasi silti kokonaisuutena mukavasti loppuun asti. Edelläkin on mainittu kitarasaundeista, jotain häikkää niissä tosiaan kuulostaisi olevan... Hieman ehkä puuroutuu saundit kun on säröt sen verran kovalla käytöllä. Mutta enpä rupea sen enempää valittamaan, mallikkaan kuuloista mättöä! Mukavaa oli teiltäkin kuulla uutta materiaalia pitkästä aikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crownforger - The Shore 16.11.2006

Crownforger - The Shore
Pääsinpä sitten kommentoimaan ensimmäisenä! Perussuomalainen melankolia paistoi alusta, tykkäsin kyllä sateen ropinasta ja akustisesta kohdasta sen päällä, se on kumminkin jo muodostunut hieman kliseeksi. Mutta silti se toimii.. Odottelin alun perusteella Sentenced-tyylistä meininkiä, mutta pamautitte raskaamman kaavan mukaan. (Olihan tietysti Sentencedilläkin oma raskaampi kautensa..) Akustinen kohta biisin puolivälin jälkeen oli hieman yllättävä, mutta seuraava osio lähtikin sitten jo ihan puskista.. Toimi kyllä hyvin mun korviin. Ja blasti on parasta! Hyvin on sävellystyö hallussa, osiota löytyy moneksi. Jotakin häikkää oli soitossa välillä, lähinnä epätarkkuuksia. Mutta kyllä tämän biisin perusteella huomaa, että osaatte soittaa. Kyllä tykkäsin tästä, ehkä ei osunut ihan omiin mieltymyksiin... Mutta toimii sangen hyvin omassa luokassaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Kantonen - Seraf Apollon 13.11.2006

Belz Krov - Kantonen - Seraf Apollon
Niin no, en tiedä oikein yhtään mitä tästä sanoisin... Sen verran järkyttyneen mielen sait mulle, että... Kai tää jotain noise corea sitten on.. Mun mielestä ei kumminkaan tällä ole paljoa musiikin kanssa tekemistä. Mutta sehän on vaan mun mielipide, jos tämä on sun juttu niin jatka ihmeessä! Arvosanaa en uskalla tälle antaa, koska näkökulmaa biisin tarkasteluun ei oikein tunnu löytyvän..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soy Bomb - Tools of Harmony 08.11.2006

Soy Bomb - Tools of Harmony
Ihan hyvän kuuloista, osiota löytyi joka makuun... Hyvää soitantaa läpi biisin ja vaikka kipale olikin omituinen rakenteeltaan, pysyi se silti hyvin kasassa hamaan loppuun asti. Tykkäsin siitä hoilauskohdasta erityisesti ja pianokaunistelu lopussa kruunasi kaiken. Aika perus progeilulinjalla tässä mentiin, hyvä kipale, mutta ei tajuntaa räjäyttävä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jossain Kaukana 09.11.2006

Kongo - Jossain Kaukana
Kyllähän tämä oli varsin menevä rallattelu, toimi hyvin alusta loppuun ja oli mukavaa/helppoa kuunneltavaa. Itse ainakin jossain määrin aloin vertailemaan teitä Egotrippiin, tyyli vaikutti sangen samankaltaiselta... Tässä mentiin peruslinjoilla eikä koitettukaan kasata useita elementtejä samaan kökköön, mikä ei usein onnistukaan.. Rakenne oli helppo, mutta auttoi biisiä pysymään kasassa. Kaiken kaikkiaan varsin mallikelpoinen suoritus, mutta jossain määrin laiskaksi jäi tämä vetäisy kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele J.T.L. - the Hypocrite Aggressor 03.11.2006

J.T.L. - the Hypocrite Aggressor
Elikkä siinä mielessä täytyy todellakin nostaa hattua, että olet vaivautunut tällaisen biisin vääntämään.. Arvostan suuresti sitä, että jaksat tehdä myös täysin omaa juttuasi muiden projektien ohella. Se tosin mahdollisesti haittaa biisiä, ihan kaikkea kun ei kumminkaan voi täysin hallita.. Biisi jää tylsäksi, eikä siinä ole mitään erikoista, itse ainakin kaipaisin kappaleilta enemmän ns. tarttumavaraa ja monipuolisuutta. Vokalistin työskentely ei minua pahemmin vakuuttanut, mutta siitä ei sinua voi syyllistää.. Ihan mukiinmenevä kipale, mutta mielestäni voisit tehdä jatkossa monipuolisempia biisejä. Hienoa kumminkin nähdä myös tällaisia sooloprojekteja, itselläkin on jonkinmoinen tässä vireillä, saa nähdä tuleeko ikinä mitään konkreettista aikaiseksi. Ilmoittelehan jos väännät lisää materiaalia ihmisten kuultavaksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scaur - You Wrote: The End 03.11.2006

Scaur - You Wrote: The End
Kyllä jumalauta äijät osaa! Upeaa mättöä! Erittäin Amoral-henkisessä ilmapiirissä tässä mentiin, sen olen joskus aiemminkin tainnut mainita... Saundit potkii niin kuin pitääkin, soittopuoli hallussa kaikilla. Avot, ei voi muuta sanoa... Ainoa pikkuriikkinen miinus tulee tuosta, että ehkä se ihan oma saundi puuttuu. Helvetin upeaa materiaalia joka tapauksessa, faniutumisen arvoista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - Foul Fellows 25.10.2006

Groke's Clan - Foul Fellows
Niin ja komeen kannen olette demolle tekaisseet!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - Foul Fellows 25.10.2006

Groke's Clan - Foul Fellows
Ihan hyvän kuuloista ja toimivaa materiaalia olette vääntäneet. Pientä skarppaamista on vielä soitossa joillain osin, hoitakaa se puoli kuntoon. Lisää aikaa vaan reeniksellä, teilläkään ei ikää tainnut kauhiasti vielä olla. Lauluun kaipaisin vielä lisää voimaa, kunnon huudosta olisi irronnut pisteet! Teillä on asiat suht koht mallillaan, ei muuta kuin lisää materiaalia vääntämään!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Evil Eye 20.09.2006

Morg - Evil Eye
Vokalistin työskentely häiritsi tässä ehkä eniten, örinä oli vähän mitäänsanomattoman kuuloista, epäselvää ja säkeiden loppuja venytettiin omituisen kuuloisesti. Monipuolisuutta kaipaisin kaikkien soittajien työskentelyyn, kappale oli turhan yksinkertainen kokonaisuutena. Hyviä ideoita tuntuisi löytyvän, mutta työstäkää toteutuspuolta vielä niin alkaa toimia paremmin. Reeniä lisää niin alkaa paketti toimia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blue Frequency - Lost 27.09.2006

Blue Frequency - Lost
Tässä on kaikki kunnossa, oli laadukkaan/tasokkaan kuuloista koko biisi. Mielenkiintoisen kuuloista, kulki omituisuuden rajamaastossa... Tiedä sitten yhtään mihin genreen teidät luukuttaisi (tosin eipä ole tarviskaan...), poimitte sujuvasti juttuja eri tyylilajeista. Ainakin mun korviini kuulosti sangen omaperäiseltä tämä materiaali. Jäi outo fiilis koko biisistä... Tavallaan ei iskenyt, mutta houkuttelee silti kuuntelemaan lisää. Täytyy sanoa, että joka tapauksessa teitte vaikutuksen. Huhhuh... Olen sanaton... Jatkakaa hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Blaze - In the Fire 26.09.2006

Crystal Blaze - In the Fire
Taidokkaasti soitettua, mutta aivan liialla kikkelillä varustettua minun makuuni. Pahemmin en osaa tästä muuta sanoa... Levyvalmista tavaraa ehdottomasti, bändinne toiminta vaikuttaa tasaisen hyvältä, eikä heikkoa lenkkiä ainakaan tämän kappaleen perusteella tunnu löytyvän. Ei vaan minuun kolahtanut..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Lankeamattomat 20.09.2006

Anomus - Lankeamattomat
Tykkäsin bassokuvioista läpi biisin. Mukavan letkeän oloista meininkiä, poppis-kertsi toimii jousien ansiosta. Biisi rupesi toimimaan kunnolla kun rumpukomppi tuplattiin ensimmäisen kertsin jälkeen. Osittain tuli sellainen olo että ette ole keksineet mitään omaa, mutta sitten taas se paikataan parilla mukavalla kikalla. Laulajalle hieman napakkuutta ääneen lisää niin toimii paremmin, oli välillä vähän aneemisen kuuloista.. Noh, mitäs tästä nyt kokonaisuutena sanoisi... Mukavan kuuloista ja hyvin soitettua radio-poppia, mutta ei sen kummempaa kuitenkaan. Voi viedä teidät vielä pitkälle (Suomen rajojen sisälle kuitenkin, tuskinpa kielivalinnalla muualle haettekaan...) Itselle ei ihan iskenyt, mutta hyvästä toteutuksesta tulee pisteet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Depth Beyond One\'s - A Shrill 27.09.2006

Depth Beyond One\'s - A Shrill
Ihan jännän kuuloisia juttuja olitte keksineet. Biisissä oli paljon erilaisia osioita, eikä se käynyt tylsäksi pituudestakaan huolimatta. Mielikuvitusta tuntui löytyvän, myöskin soittotaitoja.. Laulajan puhtaasta äänestä en kauheasti tykännyt (vaikka ei siinä mitään ongelmia ollutkaan..), agressiivisempi huuto istui biisiin mielestäni paljon mainiommin. Tämä on omituisuutta itseään... En osaa paremmin kuvailla. Kerrassaan taidokas vetäisy... Ysin ansaitsette!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Warslain - Sotapolulla 11.09.2006

The Warslain - Sotapolulla
Vetää turpaan alusta lähtien! Ehkä vähän puuroutuu saundit. Riffit potkii kunnolla päähän! Saisi ehkä kumminkin olla hieman monipuolisempaa soitantaa, mutta toimii siis ihan hyvin näinkin.. Eipä tästä osaa oikein muuta sanoa, kaikki on kunnossa.. Välillä on mukavaa kuunnella musiikkia, jossa ei turhia hempeillä! Vilkaisin tuossa sanojakin, sopii erittäin hyvin biisin luonteeseen. Vetää niin hyvin turpaan, että ysi tulee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Kill With Might 05.11.2006

Warriors Of Might - Kill With Might
En tiedä onko tämä läpällä vai tosissaan tehty... Paha ottaa selvää, mulle tämä ainakaan ei uppoa muuta kuin vitsinä.. Notta sillain.. Paha sanoa yhtään mitään.. Jos tämä on vitsi niin on varmasti ollut helvetin hauskaa vääntäessä, mutta jos tämä on tosissaan tehtyä niin voin sanoa että ei toiminut ainakaan mulle ja pyydän anteeksi, että en erota tätä vitsistä... Mutta itsepähän mainostitte...
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - No One - Nothing 09.11.2006

Chaos Infinitum - No One - Nothing
Todella kovaa tavaraa, täytyy myöntää! Monipuolista ja melko omalaatuista menometallia, jota jaksaa kuunnella. Taitoa löytyy kaikilta osa-alueilta eikä oikein pahaa sanaa tästä sanottavaksi löydä! Hieman jäi harvasanaiseksi tämä kommentti, mutta kun en pahemmin mitään kritisoitavaa tästä löytänyt.. Hyvä meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GALAXY RIDERS - BITTER MENS BOTTLE 23.12.2006

GALAXY RIDERS - BITTER MENS BOTTLE
Kuuntelin tuossa jo Giant Manin ja täytyy sanoa että tässä biisissä päästiin kunnolla vauhtiin ja varmaan siitä syystä diggailen kyllä paljon enemmän tästä.. Giant Man tahtoi vähän madella eteenpäin hitaan temponsa takia.. Mutta juu, eipä tästä ole paljoakaan pahaa.. Homma toimii sujuvasti ja soittotaidot hallussa kaikilla. Hivenen yksitoikkoista sävellystyötä, mutta epäilen että tässä ei ole mitään suuria mullistuksia haettukaan. Yhdyn edelliseen puhujaan: Suoraa ja rehellistä tuuttaamista!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Don't take this personally 08.11.2006

Blackout - Don't take this personally
Tässä oli liikaa asioita, jotka ottivat pahasti korvaan... Eli tässä mentiin niin peruslinjoilla, koko biisi muutaman soinnun kiertoa (lukuunottamatta yhtä riffiä, jossa oli pientä plagioinnin makua Master Of Puppetsista...) --> kuuntelukokemus jäi tylsäksi, tällä ei ollut kuulijalle paljoakaan tarjottavana. Alussa hämäsi kun rummut soittivat pieleen, ylipäänsäkin yhteissoitto kuulosti välillä hapuilevalta.. Vokalistin äänestä en tykännyt yhtään, ääni tahtoi hajoilla välillä.. Sinänsä ihan mielenkiintoinen tyyli. Biisi oli kumminkin ihan kuunneltava, ei sitä aina tarvikaan erota muista tai tehdä vaikeita juttuja. Itse en pahemmin saanut tästä irti..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Astral Burden 13.09.2006

Crimson Dawn - Astral Burden
Biisi lähtee vähän madellen liikkeelle.. Onneksi asia korjataan äkkiä, eri osioita löytyy, eikä kipale sen takia käy yksitoikkoiseksi. Melodioita ei tästä puutu, kenties kolmen kitaran ansiota.. Örinä muistuttaa melko lailla In Flamesin Frideniä.. Mikä ei ole huono asia! Kumminkin voisi olla enemmän voimaa murinoissa. Puhtaat eivät oikein istuneet.. Taitaa kuulua In Flames teillä tuonne idolit/vaikutteet laatikkoon, sen verran tämä muutenkin muistutti kyseistä bändiä. Ei muuta kuin vietätte vaan aikaa reeniksellä niin saatte tuotantonne paremmin toimimaan.. Ehkä pientä ongelmaa on vielä sovituksissa, kolmea kitaraa ei välttämättä ole niin helppo hallita.. Ja tarkkuutta soittoon lisää niin johan alkaa homma toimia! Vähän tökkivältä kuulosti osittain.. Mutta teillä on homma oikein hyvällä pohjalla, kasi napsahtaa siitä! Ja onnea tulevaisuudelle!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Epitaph For The Proud 08.11.2006

2nd Suicide - Epitaph For The Proud
Kyllähän nuo vaikutteet vuotaa läpi, mutta sehän ei mua haittaa! Kokonaisuudessaan varsin menevä ja mukaansa tempaava ralli. Soittopuoli on täysin hallussa ja biisi kulkee läpi ilman mitään ongelmia. Soittajat kuulostavat tasavertaisilta ja laulajallekin täytyy nostaa hattua. Kiinnostaisi nähdä teitä kyllä livenä! Jos vielä lavalla on meininkiä niin teillä on pullat hyvin uunissa! Faniutumisen arvoinen suoritus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Four Seasons 20.09.2006

Perception - Four Seasons
Tiukasti lähti liikkeelle kunnon rässikompilla.. Kitarat ovat aivan liian pinnassa, rummut taasen aika matalalla ja omituiset peltipurkkisaundit. Murinat ovatkin sitten miksattu aivan liian alas, eikä niissä muutenkaan ole kovin paljoa voimaa. Vokalisti voisi koittaa myös muun tyyppisiä tyylejä, tämä yksi ja sama matala murina käy tylsäksi. Pistätte ihan kiitettävästi menemään, taitoa löytyy kaikilta soittajilta. Myllytyskohtia jäin kaipaamaan, riffit ovat kaikki ehkä liian teknistä kikkailua eikä sekään ole biisin kokonaisuuden kannalta hyvä. Basisti voisi ehkä kokeilla hieman monimutkaisempia kuvioita, näin se on vaan komppaamassa perussäveliä. Mutta joidenkin mielestä se on juuri basson tehtävä.. Näin kikkailevaan musiikkiin kyllä mielestäni sopisi myös vaikeammat bassokuviot. Kokonaisuutena biisi oli ihan hyvää death-mättöä rutkalla trash-vaikutteella, aika nopeasti tässä kumminkin mentiin.. Teillä on asenne ja oma hommanne (ette oikeastaan kuulostaneet miltään muulta yhtyeeltä, ei ainakaan tullut mieleen..) hallussa, pisteet siitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Shot into the Head 09.11.2006

The Zombi - Shot into the Head
Itse asiassa vähän yllätyin, ennakkoluuloja kieltämättä oli ennen kuin vaivauduin musiikkianne kuuntelemaan... Mutta oli hyvin eteenpäin rullaavaa, kekseliästä riffitystä biisi täynnä. Vokalisti ääni toimi tavallaan, itse en niin kovin tykännyt. Mutta ihan hyvin vedätte, ei paha, ei ollenkaan. Mietin tässä että osaako nuo Rutto ja Surma soittaa ollenkaan kun konerummutkin oli... Se vähän latistaa että tässä ei ole koko yhtyeen panosta mukana. Mutta jees, ihan hyvä meno tässä oli päällä, ei kumminkaan mielestäni niin kovin ihmeellistä loppujen lopuksi..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatestream - Into the fire 11.09.2006

Hatestream - Into the fire
Ehkä vähän laiskan oloinen biisi.. Mutta hyvää riffittelyä oli! Laulu oli jotenkin omituisen kuuloinen, kannattaa panostaa kunnon huudon harjoitteluun. Hieman käy ehkä tylsäksi, tässä ei kauheasti tapahtunut. Soolon alla oli hyvä rauhallinen melodia, se toi vähän elävyyttä biisin rakenteeseen. Tempo taisi hieman kiihtyä loppua kohden, saattaisi jopa toimia paremmin hieman nopeammalla temmolla.. Ihan hyvä, perustason vetäisy!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Frontline 11.09.2006

GARM - Frontline
Oli ihan tiukka biisi! Soitantapuoli on jätkillä hallussa, eipä tässä siitä ole paljoa nokan koputtamista. Ei välttämättä ollut mitenkään tajunnan räjäyttävää, mutta biisi kulki mukavalla meiningillä loppuun asti.. Vähän otti korvaan muutama liian hilpeä riffittely, mutta kai se vähän kevensi tunnelmaa. Olisi vaan mun mielestä toiminut paremmin pelkällä turpaanvedolla.. Mutta ei siis ollenkaan huono vetäisy, kasin arvoinen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Straid Lazed - Salvador Snake 20.09.2006

Straid Lazed - Salvador Snake
Vähän kummastutti alussa, mutta kyllä biisi alkoi siitä sitten aukenemaan. Eniten tässä ehkä häiritsi se että koko biisi kuulosti jotenkin tosi lepsusti soitetulta, laulut olivat myös laiskan kuuloiset.. Mutta ehkäpä näin on tarkoituskin, tulee mielikuva 60/70-lukujen vaihteesta jossain hiekkadyyneillä toteuttamassa äidin kieltämiä fantasioita... Mutta joo, ihan hauskan oloinen vetäisy, kovin paljon en tästä kumminkaan irti saanut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse of The Sun - The Beginning of the End 23.11.2006

Eclipse of The Sun - The Beginning of the End
Alussa heti saundit hieman häiritsi... Erityisesti rummut oli oudosti miksattu. Ja kitaroista puuttui munaa, että olisi runnonut kunnolla.. Sitten itse biisin sisältöön: Varsin kompakti paketti, josta löytyi kaikki tarvittava.. Erilaista osiota löytyi, eikä biisi käynyt tylsäksi. Hyviä melodioita sekä runttausta samassa paketissa. Toimiva kokonaisuus, mutta ehkä pienoista monipuolisuutta olisin vielä kaivannut (vaikka riffit toimivat, kierrätettiin samoja ehkä hieman liikaa..) Vokalistin työskentely kuulosti ihan toimivalta, mutta on siinäkin parantamisen varaa. Sanoisin että vielä lisää reeniä bändinä niin alkaa jälki todella näkyä. Enkä yhtään epäile ettettekö pystyisi hyviä keikkoja vetämään tällä hetkellä, sen verran hyvän kuuloista oli teidän meininki, tuli muutamaan kertaan luukutettua... Tuli jostain syystä vahvasti mieleen Satyricon, eikä siis millään pahalla.. Varsin hyvälaatuinen tekele, jota kuuntelee ihan mielellään.. Mutta en ehkä kumminkaan ihan täysin lämmennyt tälle. Mutta, mutta.. Hyvät jatkot bändillenne!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takku - Wake your Dog 13.11.2006

Takku - Wake your Dog
Ööh... "Laulaja" kuulosti ihan klonkulta. Parasta tässä oli nauru lopussa, se pelasti suurimman osan huumorihumpastanne.. Ei mitään, jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Song of the Fury 13.11.2006

Reflecting Black - Song of the Fury
Kyllähän tässä selvästi oli taitoa soittajilla ja hyviä juttuja oltiin löydetty. Itse en vaan niin kova black metallin ystävä ole, että olisin tästä sen erityisemmin pitänyt. Teiltä kyllä löytyy potentiaalia päästä urallanne eteenpäin. Progejutuista tykkäsin tässä eniten, muuten ei erityisemmin kolahtanut. Biisi on puuduttavan pitkä, vaikka osiota löytyy moneksikin. Kuuntelukokemus kääntyi tylsän puolelle puolen välin jälkeen. Mahtipontisuutta tästä löytyi vaikka muille jaettavaksi!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Delusions Of Grandeur 19.09.2006

Spirit Disease - Delusions Of Grandeur
Ja biisi lähti roimalla trash-asenteella liikkeelle.. Hyvä meininki jatkuu läpi kappaleen. Tiukkaa vallitusta ilman turhia hempeilyjä ja taidokkaasti soitettuna=valmis paketti raskaamman metallimusiikin ystäville! Itselle ei yksinkertaisuutensa takia ihan täysin uponnut.. Olisi saanut olla vähän monipuolisempaa kuin suoraa luukutusta. Hyvältä tosin kuulosti näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Fear this 25.10.2006

Pigswill - Fear this
Ihan hyvän kuuloista tavaraa... Mutta harmittavan peruslinjoilla tässä mentiin, eikä tämä erotu oikeastaan hyvässä kuin pahassakaan. Lisää koukkua ja omaperäisyyttä mukaan vaan, alkaa toimia. Tuntui jotenkin että biisi loppuisi kesken, jäin odottamaan sitä jotakin.. Perusasiat on kunnossa: Ainakin vaikutti siltä että soittotaitoja löytyy kaikilta ihan tasavertaisesti, kukaan ei jäänyt varjoon. Laulajan ääni oli hyvän kuuloinen, etenkin kertsi iski. Hieman vielä lisää voimaa ääneesi kaipaisin. Nuo kuiskailut jäivät vähän taustalle, voisi toimia jossain väliosassa, mutta säkeistöissä käytettynä käytännössä vain tuhlaatte hyvän idean.. Ei kun lisää materiaalia vääntämään, toimivaa oli tämäkin. Tekisi mieli kuulla joskus lisääkin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Stain of Man 29.08.2006

BLOOD-STAINED - Stain of Man
Eipä löydy materiaalistanne pahan sanan paikkaa.. Riffittely toimii hyvin ja melodioita on löydetty. Ei helvetti, tämä todellakin groovaa! Keep on rockin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - Karma 19.09.2006

Verso - Karma
Kappaleen musiikilliset teemat ovat sopivasti tasapainossa, tästä löytyi paljon erilaista osiota ja pysyi silti biisi hienosti kasassa. Löytyy hempeilyä, joka (ei tässä haittaa yhtään) on kaunista ja saa raavaimmankin hevimiehen herkistymään kyyneliin.. No ei nyt ehkä sentään, mutta istuu kumminkin hyvin kappaleen kokonaisuuteen. Agressiiviseen lauluun kaipaisin hieman lisää voimaa niin potkisi kunnolla. Eipä tästä muuta sanottavaa kuin että olette löytäneet oman polkunne irti massasta (kokonaisuutena, emo-kohtia luukutetaankin sitten radiosta koko ajan...) ja teette sen vielä tyylillä. Ei muuta kuin hyvät jatkot teidän yhtyeellenne!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - Murder 01.09.2006

Supreme Court - Murder
Koukuttava biisi, paikottain meiningistä paistoi BLS -ja Pantera-meininki, arvostan! Ihan mukavaa perusrunttausta, ei liialla kikkailulla pilattu. Kyllä tämä ajoittain potki päähän ja kokonaisuudessaankin toimiva kipale.. Hieman lisää tarkkuutta kaipaisin soittoon, välillä tuntui kitarat vähän laahaavan ja soittavan hieman ristiin. Kasin arvoinen vetäisy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005) 08.09.2006

Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005)
Paikoitellen aika industrial-meininki... Ihan toimivaa junttausta, löytyi koukkuja moneen makuun, eikä biisi ainakaan tylsäksi käynyt. Teillä on soittopuoli hyvin hallussa. Laulut oli toimivat ainakin tällaiseen musiikkityyliin, myös laulanta kuulosti monipuoliselta. Ehkä vähän jää hämäämään että jo alle puolenvälin jälkeen oli laulut jätetty pois.. Sen verran oli hyvä ääni, että se olisi saanut olla tukemasa myös loppubiisiä. Tälläisenään tuntui että biisi jää jotenkin kesken. Ihan hyvä vetäisy, mutta ei kumminkaan keskivertoa kummempaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - The Truth 19.09.2006

Project Shiver - The Truth
Syna/piano-intro ei oikein istunut. Komeat, runnovat saundit olitte kitaroihin löytäneet, mutta jotkut kohdat kuulostivat sekaisilta. Taitoa teiltä löytyy. Biisi ei mennyt vaikutteiden kopiointiin, vaikka välillä selvästi pystyi teidät niihin linkittämään. Komeasti toteutettua, mutta joku tässä kumminkin jäi mättämään... Biisi ei kuulostanut millään tavalla eroavan massasta, eikä sykähdyttänyt erikoisemmin kuin sekundaluokkaa oleva radiobiisi. Tiivistettynä: Valmista radiokamaa, josta ei pahemmin löydy omaperäisyyttä, mutta eipä sen enempää mitään vikaakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkcrowned - Lifeblood 19.08.2007

Darkcrowned - Lifeblood
Kyllähän tämä toimii, ammattimaisen kuuloisesti tehtyä. Eipähän ole valittamista ainakaan soitto -ja sävellyspuolesta. Laulajakin vetää homman tyylikkäästi kotiin, sopi tähän tyyliin erittäin hyvin. Erittäin tunnelmallisissa merkeissä jyräsi koko biisi läpi ja pysyi kasassa. Ei välttämättä iskenyt ihan omaan musiikkimakuun, mutta ei tälle siitä syystä voi huonoa arvosanaa antaa kun ei ole muuten koko biisistä pahaa sanaa.. Tsemppiä jatkoon!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - A creek in the mist 23.11.2006

Aetas - A creek in the mist
Alusta kyllä tykkäsin, oli hyvän kuuloinen.. Tarpeeksi hämärä ja enteilevä, mutta silti kaunis. Kun rummut tuli mukaan, ajattelin että vetääpä kannuttaja kellontarkasti, mutta samassa tajusin että konehan se siellä. Se asia tässä häiritsi, olisin ihan "oikeaa" soittoa halunnut kuulla. Kekseliäs biisi, tykkäsin erityisesti noista progevivahteista, kyllä oli välistä todella hyvän kuuloista. Soitto oli taitavaa ja biisiin oltiin jaksettu keksiä monipuolisia juttuja. Vokalistin äänestä en oikein tykännyt missään muodossa, sinänsä ääni oli hyvin hallittu, mutta kun ei niin ei. Taitavasti ja kekseliäästi vedetty biisi, mutta ihan täysillä ei kolahtanut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 19.08.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Ihan tyylikästä mäiskettä, mutta kyllä reenaus on vielä vähän vaiheessa.. Mutta eihän se haittaa, itse kullakin.. ;D Saundit on reenikämppätasoa ja pilaa kuuntelunautintoa melkoisen paljon. Mutta eihän se sinänsä itse biisiin vaikuta.. Ihan hyvällä pohjalla on teidän tulevat soittelut. Jatkakaa!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stillburned - Fierce Are The Caressing Arms 21.09.2006

Stillburned - Fierce Are The Caressing Arms
Todella sekavat saundit etenkin kitaroissa. Oli yhtä puuroa koko biisi saundien puolesta, olisi mukavaa että saisi vähän eroteltua notta mitä oikein soitatte. Hyviä juttuja sieltä kumminkin tuntui löytyvän, ainakin näin vaikutti että jätkillä on soittopuoli hallussa. Laulajalla oli melkoisen hyvä ääni, vielä vähän brutaalimmaksi kun sen saisi, toimisi törkeän hyvin. Hyvää turpaanvetoa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Evening 22.08.2006

Dismay - Evening
Aika sekavat fiilikset jäi biisistä... Oli paljon huonoa sekä hyvää.. Toimiihan tämä genressään, mutta mulle ei ainakaan näin ensikuulemalta oikein auennut. Saundit oli lajityypillisesti kolkot, mutta välillä meni kyllä sekavuuden puolelle. Soitanta toimii, hyviä juttuja olitte löytäneet. Pieni epätarkkuus soitossa otti kumminkin välillä korvaan.. Ei muuta kuin lisää materiaalia tulemaan! Tämä oli semmoista seiskan tasoa, teillä on vielä kehitettävää, mutta ei siis ollenkaan huonompi kiskaisu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Down Under - DownUnder-Callous we all 05.09.2006

Down Under - DownUnder-Callous we all
Heti ensimmäisenä tässä alkoi häiritä se, että rummut jää täysin kitaravallin peittoon. Rummut on tällaisessa musiikissa niin tärkeä elementti, että ei saisi jäädä näin pahasti pimentoon... Toimivaa riffittelyä, välissä hyviä melodioita. Ei voi muuta sanoa kuin kehaista erittäin mahtavasta biisistä. Teillä on homma hallussa! Göteborg-vaikutteet paistoivat läpi, mutta ainakaan minua eivät haitanneet. Tipahti suoraan lempigenreeni... Odotin heikompaa suoritusta, mutta tämä oli tiukka vetäisy! Vielä viimeistellympää tuotantoa odotellessa uskallan jättää varaa paremmalle arvosanalle...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 04.10.2006

Deadly Maids - Run To The Light
Ensivaikutelma oli että taidolla soitettua, melodista hevimeteliä... Hyvin toimii omaan tyylilajiinsa, itselle ei kuitenkaan ihan täysillä tipahda. Homma on hanskassa kaikilla osa-alueilla, mutta lisää omaperäisyyttä kaipaisin sävellyksiin. Mutta jatkakaa hyvää työtä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Face alone / Fall of man 05.09.2006

DARKER GROUNDS - Face alone / Fall of man
En yhtään ihmettele jos COB on jätkien mieleen.. Ainakin sellaiset fiilikset tästä paikoitellen irtosi. Soittopuolessa ei todella ole moitteen sanaa ja kyllä teillä oli sävellyspuolikin täysin hallussa. Biisistä sai paljon irti, monipuolisuutta löytyi. Kuitenkin tämä veto kuulosti jotenkin kuluneelta. Sen verran tästä löysin positiivista että voin yhtyä edelliseen sanoessani, että työstäkää vaan lisää materiaalia niin levytyssopimus voisi hyvinkin irrota. Minuun ei kumminkaan ihan täysin uponnut. Kasiin jää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 27.09.2006

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Soittopuoli ja sävellystyö hanskassa, laulajan ääni kuulosti alkuun varsin omituiselta, mutta biisin loppua kohden aloin kiinnostua enemmän ja lopussa kuulosti jo varsin hyvältä. Istuu ainakin tämän tyyliseen musiikkiin, melkein kuin tikku silmään. :) Kokonaisuutena hyvä paketti, levyvalmista tavaraa. Musiikillisesti tässä ei pahemmin mitään jippoja ollut, luotettiin helppoihin sointukulkuihin sekä melodioihin. Toimi hyvin, mutta jotain erikoisuutta, joka teidät erottaisi massasta, jäin kaipaamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shamed - Satan's Child 21.09.2006

Shamed - Satan's Child
Soitossa kuulosti välillä olevan epätarkkuutta ja kokonaisuus tuntui vähän hajoavalta.. Laulaja pysyi samassa rekisterissä koko biisin, ehkäpä eri tyylit toisivat biisiin raikkautta. Melko yksinkertaisilla melodioilla tässä mentiin, eikä kappaleessa ollut pahemmin mitään erikoista. Välillä jopa häiritsi komppikitaran pohjalla antamat soinnut, hieman monimuotoisempia riffejä kaipaisin tämän tyyliseen musiikkiin. Tämän yhden kappaleen perusteella uskoisin, että uranne on suurelta osin vasta edessä päin.. Viettäkää aikaa reeniksellä niin alkaa sävellystyö ja yhteissoitto luistaa paremmin. Älkääkä antako tällaisten mulkkujen lannistaa itseänne!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Unreachable End 25.11.2006

Astrayed - Unreachable End
Sangen menevää runttausta. Vokalistilla on todella demoninen ääni, toimii hyvin omassa tyylissään. Hyviä melodioita ja runttausta siinä sivussa, kyllä tämä hyvin toimi. Varsinkin kun kaikesta huomaa että teillä on soittotaidot ja sävellystyö täysin kunnossa. Hyvää runttausta, mutta ehkä se terävin särmä jäi tästä vetäisystä vielä puuttumaan... Kaikesta huolimatta varsin tasoikas vetäisy, jatkakaa samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circus - Make Me Way (clownstudios) 13.09.2006

Circus - Make Me Way (clownstudios)
Vau! Tässä oli oikein hyvä meininki alusta lähtien. Mukavaa kuunnella kunnon rokkia hyvin soitettuna ja vieläpä proge-höysteillä. Näin nuorena eläjänä tuli mieleen joitakin 90-luvun rokkibändejä.. Enpä keksi valittamista tästä vetäisystä. Keep on rockin'!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnaaliAlkio - 23 Degrees Away From The Perimeter 22.09.2006

AnaaliAlkio - 23 Degrees Away From The Perimeter
Ajattelin, että bändin nimi oli pelkkä läppä... Mutta tämä oli nimenomaan anaalista ja syvältä. Epämääräistä soitinten raiskausta, josta ei vielä kaiken lisäksi saanut mitään selkoa. Järkyttävää, tällä ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Ei näin...
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 02.11.2006

MANZANA - Falling to pieces
Homma on hallussa kyllä soittopuolella aivan täysin, mutta tämä nyt oli tällaista radiopoppia, jota paukutetaan joka reiästä. Aivan tavanomainen biisi, joka ei tarjoa kuulijalle mitään uutta. Mutta ei tämä toisaalta huonokaan ollut, koska se mitä teette, teette sen huolella. Kuka tykkää, kuka ei...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 11.09.2006

Argathron - Flawless
Paikoitellen aika rokkimeininki.. Kaikesta huomaa että olette vielä kehittymisvaiheessa, virheitä oli runsaasti kaikilla instrumenteilla, mutta asennemeininki korvaa paljon! Biisi oli ehkä turhan yksinkertainen ja tylsähkö, kannattaa kiinnittää huomiota sävellystyöhön. Taidatte olla vielä aika nuoria...? Viettäkää vaan aikaa reenikämpällä niin varmasti alkaa kehityksen huomata. Itse on paha sanoa kun on vaan tämä yksi biisi saatavilla... Numero tulee etenkin hyvästä meiningistä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alternative - Lesbo 03.11.2006

Alternative - Lesbo
Vittu tää on ehkä jotain niin legendaarista...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Takaisin Kotiin 13.09.2006

Division 19 - Takaisin Kotiin
Ei oikein napannut.. Kappale kuulosti koomiselta ja typerimmät kliseet lainaavalta... Ei mahda mitään, mutta tuli mieleen että olette vähän niinkuin raskaampi versio Teräsbetonista. Jäi vaan outo fiilis koko biisistä. Ei tässä soitannollisesti ollut mitään vikaa, se puoli on teillä hanskassa. Mutta taas sitten oikein mikään muu ei ollut mun mielestä kohdallaan. Ei tämä ihan onneton vetäisy ollut, mutta ei vaan toiminut.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 16.08.2006

G.O.R.E. - 5:1
Itse ainakin tunnistin Pantera-vaikutteet selvästi... Ja mikäs siinä, mahtava yhtye. Kyllähän tämä toimii, ei voi oikein moittia mistään. Mutta jotain elämää suurempaa jäi silti puuttumaan, kenties sitä edelläkin mainittua omaperäisyyttä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 19.09.2006

Iron Sphere - Shadow Dance
Noh, perkele... Menin sitten vielä arvostelemaan väärän biisin... Tuohon The Night Calls Me-biisiin oli tarkoitettu tuo yllä oleva kommentti.. Kuuntelin myös tämän rilluttelun tässä ja eipä ole paljoa lisättävää edelliseen.. Paitsi soittotaidoista taitaa olla hatun nostamisen paikka. Hallitsette oman juttunne, mutta ei kaikkia voi tyydyttää.. Jatkakaa samaan malliin!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 19.09.2006

Iron Sphere - Shadow Dance
Ei muuta kuin nahkahousut jalkaan ja menoksi! Biisi oli hyvin toteutettu omaan genreensä, mutta muuta hyvää, kuin soittotaito (joka teillä on kaikesta huolimatta aivan loistavalla tasolla..), en tästä löytänyt.. Järkyttäviä synamelodioita ja tilukitaroita ja kikkelilaulut vielä siihen päälle.. Ei vaan iske.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vomiting Dingo Nation. - 02 18.08.2006

Vomiting Dingo Nation. - 02
Kyllähän tämän jaksoi helposti kuunnella alusta loppuun, tarvittavia koukkuja löytyi, oli hyvä toi junttakohta loppupuolella. Vähän hämilläni olin kun aloitin kuuntelun, mutta se vaihtui äkkiä mielenkiinnoksi. Omaperäisyyttäkin tässä oli, mutta ehkä silti jäi jotain puuttumaan noin musiikillisestikin sen oikean yhtyeen ja laulajan ohella. Mutta hyvä jos saat porukan kasaan niin tästähän voi syntyä vielä vaikka mitä! Jäi mukavan iloinen fiilis koko biisistä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Murskatut haaveet 18.08.2006

RAUTAKELLO - Murskatut haaveet
Olihan tämä soitannollisesti toimivaa, saundit kohdallaan ja riittävän monipuolista... Mutta omaperäisyyttä ei ollut mielestäni oikeastaan nimeksikään, tästä maasta löytyy niin monta samantyylistä bändiä, että hermot tässä alkaa jo mennä... Siis omassa tyylissään ihan toimivaa, enkä ihmettelisi jos teistä kuullaan vielä. Minuun ei vaan iskenyt ollenkaan.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - The One 26.09.2006

Northern Discipline - The One
Ihan mukavaa raivoamista ja rauhallisempaa väliin. Kyllä meinaan jytää, ei tässä ole pahemmin moitteen varaa. Soitto kulkee ja biisi rullaa hyvin läpi, jätkillä on homma hanskassa! Heikon kympin arvoinen suoritus, mutta kymppi silti napsahtaa! Ja fanitusta saatte myös osaksenne.. Jatkakaa samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - I Am Fire 13.09.2006

MALfUNCTION - I Am Fire
Tämä biisi toimiikin sitten jo heti paremmin kuin ensin kuuntelemani Halo. Tuli Pearl Jam vahvasti mieleen.. Hyvä rokkivetäisy, homma toimii kaikin puolin. Laulussa oli tarvittavaa voimaa, mutta samalla pehmeyttä. Hauskaa riffittelyä, tämä biisi groovasi kunnolla. Eipä ole valittamista tästä, hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divine Scarlet - Beauty Underwater 27.09.2006

Divine Scarlet - Beauty Underwater
Aluksi täytyy sanoa että laulajan ääni on mahtavan hämyinen, sopii biisiin täydellisesti. Vielä kun saisi siihen kaikua mukaan, olisi aivan täydellistä. Hyviä ideoita sieltä pilkistelee, tämän olisin halunnut kuulla hyvin toteutettuna. Etenkin rumpali todellakin vetelee ihan omia juttujaan useissa kohdin. Eli teillä on vielä paljon aikaa vietettävänä reeniksellä, mutta kun saatte yhteissoiton toimimaan ja soittotaidot hiottua nappiin, uskoisin että tuotantonne tulee olemaan todella kuulemisen arvoista. Ei muuta kuin tsemppiä jatkolle!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Häpyskit - Huoramummo 18.08.2006

Häpyskit - Huoramummo
Tälle voisin nauraa kännissä kavereiden kanssa, mutta selvinpäin ja keskenäni tämä ei jaksa muuta kuin vituttaa... Pojat keksiny taas oikein hauskan idean.
4