Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garden - I took shelter inside a cave of crystals and found a dying bear lying calm. And when the bear's heart gave up, a little one stepped from behind and looked me in the eyes. 14.03.2011

Garden - I took shelter inside a cave of crystals and found a dying bear lying calm. And when the bear's heart gave up,  a little one stepped from behind and looked me in the eyes.
Olipas mystinen ja hieno biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Leave me Alone 18.05.2008

Dreadful - Leave me Alone
tykkään tuosta mainriffistä ja soundit on minusta parantunu edellisiin verrattuna. Kertsi o hyvä ja biisi muutenkin toimii. Sooloa odotin vähä mutta toisaalta ehkä ihan hyvä ettei tässä sitä ollukkaan. En nyt oikeastaa mitää erityisen huonoa osaa sanoa, biisi toimi joten kyllä mää 9 annan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - The Mirror Doesnt Lie 09.08.2007

Dreadful - The Mirror Doesnt Lie
Komea soolo mielestäni kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 03.02.2008

Silent Dream - Darkness Fades Away
Mainio biisi. Tasokasta soitantaa ja laulantaa todella! Kiippareilla on tehty mielenkiintoisia kuvioita ja kulkuja. Soundillisesti tämä biisi on erinomainen. Laulajalla on voimakas ääni ja kertsi on pirun iskevä. No jos nyt yks miinus pitää sanoa niin se, että tämä biisi koukuttaa ja en pääse nukkumaan. :) Kuitenkin 10 tiskiin.
10