Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 125 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extr3me - Solution - Morning Sun 05.09.2010

Extr3me - Solution - Morning Sun
Tässä aletaan oleen jo lähellä sitä itseään. Bassolinja tykittää armottomasti, ja haikat hakkaa hieman yksitoikkoisesti joskin toimivasti silti. :) Jotenkin vain kuulen päässäni vähän väliä kaikkia kivoja mahdollisia fillejä niihin. Tossa vähän ennen minuuttia kyllä yllätti, tosi kiva melodia! Sopii mainiosti tähän tyyliin. Itse pääleadi lähtee voimalla, excellent. Tuo 2:44 soitin latistaa vähän fiilistä, ei oikein sovi mukaan. Mun lempikohta oli siellä alkupäässä se kiva melodia, ja varsinkin se alkuun matalemmalta soitettu. Rakennetta olisin sikäli siis muuttanut että ensimmäisen pääkohdan jälkeen se olisi tullut uudestaan ja lähtenyt siitä rakentumaan kohti seuraavaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Kaatopaikka- - Living For Your Smile 04.09.2010

-Kaatopaikka- - Living For Your Smile
Upea biisi kaikkinensa! Tiukka bassolinja alussa ja välistä vaihtuu siihen mun ainaiseen suosikki oktaavibassoon. Tykkään niin noista kaikista "avaruusmaisista"-väliosista. :) Helkkari, kun tässä on hyvät melodiatkin, väkisin alkaa hymyilyttään. Lopussa vielä polkastaan isompaa vaihdetta sisään, hienoa! Vähän enemmän olisin kaivannut haikkaosastoa esille, mutta muuten soundit pelitti tasapainoisesti. Kappale loppuu kesken (?). Siitä huolimatta e-e-erinomaista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Telekoniks - Second Wave 03.04.2010

Telekoniks - Second Wave
Ilahduin kun huomasin uuden kappaleen täällä. :) Tää on nyt rehellisesti sanottuna parikymmentä kertaa tässä putkeen soinut. Sinänsä aika sanattomaksi vetää, tää on niin tajuttoman hieno kappale. Alusta loppuun asti.. Täynnä haaveita. Kappaletta voisi kuvailla minimalistiseksi kyllä, mutta jokin tässä iskee ja syvälle. Taikaa, muistoja, menneisyyttä.. Ja edelleen, haaveita. Välittömästi mun suosikkeihin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Forgiven 28.03.2010

Sunriders - Forgiven
Alku lyö heti odotukset korkealle hyvällä melodiallaan. Tykkään erityisesti siitä kuinka rauhoittavalta tämä kuulostaa. Ja aivan mielettömän makeeta; konemusabiisi jossa on paljon tarttuvia melodioita! Tuossa hiukka ennen minuuttia lähtee upea kohta, kolahtaa erittäin lujaa kun se sävel lähtee nousemaan korkeammalle siinä. Mutta tuntui että hieman liian nopeasti vaihdettiin taas seuraavaan kohtaan. Se kohta tosin on vähintäänkin hymyilyttävä siinä kuinka "kierolta" se hetken aikaa kuulostaa. :) Mun mieleen huikein kohta on tuo padimelodia, loistavaa settiä, tätä kuunteli mielellään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Exalt (Original Mix) 28.03.2010

Cordis - Exalt (Original Mix)
Nyt on jo kommentoitava kun tämä alkoi yhtä-äkkiä päässä soimaan hetki sitten. Oon aina ollut vähän toisenlaisen trancen ystävä, mutta ei helkkarissa tätä voi passaa. Noni, tost lähti: Perustoimivalla alulla lähdetään, hyvä bassorumpu! Bassolinja oli just sellainen mitä odotinkin.. :) Taputukset saa hymyilemään, ne on juuri nuo legendaariset "liuku"-tyyliset. Nyt alkaa biisi rakentumaan hitaasti mutta varmasti, loistavaa menoa! Mikään soundi ei häiritse, kaikki toimii. Aiai, nyt tuli matala offbeat-bassolinja meikän mieleen. Hyvin nopeasti alkaa fiilis nousta sen perään, tää on aivan mielettömän hienoa menoa. Katotaas ny minkä numeron annan lopuksi, mutta pakko sanoa että 10 tulee melodiasta varmasti, se on yksinkertaisen iskevä & kaunis. Aika tarpeeksi on tässä tyylilajissa jo kuultu samantyylisiä kappaleita joissa tämä ns. päämelodia on joku surkuhupaisa yritelmä vain. Mutta tää toimii ja jumalauta toimii lujaa. Kappale kantaa loppuun asti kunnialla, pituutta löytyy kiitettävästi ja nimikin on osuva. Hah, tässähän kävi niin etten keksinyt mitään moitittavaa.. :) Oikeasti erittäin hyvin tehty, yks parhaista täällä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Varje - Miinusasteet 21.03.2010

Eero Varje - Miinusasteet
Siis.. mieletöntä musiikkia. Jäin täysin koukkuun siihen seikkaan etten pystynyt ollenkaan ennalta arvaamaan seuraavia nuotteja, joka kerta se menikin paljon ovelammin mitä itse osasin kuvitella. Mystinen teema kaikenkaikkiaan. 1:20 melodia menee sitten niin upeasti. Toisessa puoliskossa tulee sitä toivottua kirkkautta, mutta häviää pikkuriikkisen alkupuolen menolle. Jälleen loistava yksityiskohta tuo kitaran viimeinen nuotti! Juuri hyvä ilman rumpuja yms, mutta bassolinjaa olisin hieman enemmän tuonut esille. Tää on paikoitellen kaunista, sellaista virnistävää ja myös oivaltavaa musiikkia. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ST-Project - Ignition 21.03.2010

ST-Project - Ignition
Yllätyin kun löysin tälläistä musiikkia. Tech-trancea mun mielestä, kuulostaa just samantyyliseltä kuin ko. genren kappaleet. Alku lähtee hienosti nostolla, bassorumpu on napakka. Hieman liian nopeasti tuli toinen nosto/tauko, mutta tää kun on 3 minuuttinen niin tietty hieman enemmän on saatava mahtuun. Sitten tosin lähtee makeesti! :) Siistejä filtteröintejä ja tuo ride cymbal rankaisee! Lopussa tulee vielä happomainen soitin messiin ja meno äityy vallan villiksi. Haha. Mutta tässä "less is more" toimii mulle, 0:45 lähtee mun suosikkikohta. Erittäin toimiva! Kunnes lisää löydän niin tää on kovin tän tyylin biisi täällä. Yksinkertaisen mutta tarttuvan melodian teko on vaikeaa, ja tässä on kohtuuhyvin onnistuttu siinä. Hieman lisää pituutta kanssa, niin tää olisi priima kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Ma Tahtoo Tamppaa, Tamppaa! 14.02.2010

Bompaze - Ma Tahtoo Tamppaa, Tamppaa!
Tää on se tempo jolla ne matot tampataan? :D Haha. Alkaa klassisen "heikolla" setillä, mutta silti heti mukaansa tempaavalla. Sitten iskee kaikurummut peliin, jeah. Paranee vaan jatkuvasti! Siisti kun bassorumpu vaihtuu aina välillä erilaiseen, varsinkin näin tamppausidealla toimii hienosti. Tuossa yhdessä kohtaa tulee kyllä viimeisen päälle maanjäristysbassot.. ainakin näin kuulokkeilla kuulostaa siltä, heh. 2:13 lähti nykimään ja lujaa!! Hell yeah, olispa sitä jatkunut pidempään. Tykkään kaikista näistä taustan synista, scratcheista, vihellyksistä jne. Tulee ihan sellaista kunnon teknomeininkiä K:lla. Jees melodia loppupuolella, hieman jos kierommaksi olisi saanut. Just niinkun 4:42, tulee väkisin sellainen virne naamalle siitä. ;] Mutta tässä oli tosiaan raja kuinka kauan tätä sai tehdä, siihen nähden helkkarin toimivan kappaleen sait tehtyä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Happy Dance 13.02.2010

Bompaze - Happy Dance
Siinähän koitan kuunnella tätä hymyilemättä, mutta kun ei onnistu. 8) Vähintäänkin vetävä bassokuvio alussa, muutenkin omalla erikoisella tavallaan hienon kuuloinen intro. Sitten lähteekin sellaista settiä, että yllätti täysin. Vau.. loistava melodia! Se sekoittaa mun päätä kun toisaalta se on iloinen, ja toisaalta siinä on jotain kieroa samalla.. tällä melodialla on jotain taka-ajatuksia, haha. Se soitin siinä kruunaa sen. Padin cutoffia säädellään ehkä hieman liiaksi, olisin antanut välillä soida ihan puhtaasti. Synamelodia on hitusen liian hiljaisella, mutta se on hyvän kuuloinen kyllä! Sellainen kappaleen keskivaiheen synasoolo, jossa annetaan palaa kuin viimeistä päivää ja tosiaan tää vielä toimii! Omaperäinen, jammailubiisi. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompazen wanhat setit - Area 52 [electron mix] (Original) 03.01.2010

Bompazen wanhat setit - Area 52 [electron mix] (Original)
Jännästi tuo basso luo sellaista odottavaa fiilistä alussa. Ja sitten lähtee törkeän hienosti rummut mukaan! Näin kuuntelemiseen keskittyessä hieman kaipaisi jotain ambienssia yms. kappaleeseen lisää, mutta taustalle kun heittää soimaan muuta tehdessä, jytää vallan loistavasti. Heh, nyt tulee tämä kohta jossa kuuluu jonkun puhetta toistettavan loopilla, kuulen selvästi että "nyt loppu maito, nyt loppu maito, nyt lop..". Ei, en kuule muuta vaikka kuinka yritän, hahah :) Kuulokkeilla kuunnellessa mielenkiinto tarttui samplejen suhinaan, jota en nyt ole lainkaan haukkumassa, vaan se kuulostaa hienolta mielestäni. Loppua kohden asia meininkiä! Jotenkin tätäkin kuunnellessa alan mielessäni kuvittelemaan musiikin mukaan jotain psykedeelistä animaatiota.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Ala-Asteen Discohitit Vuodelta ´95 03.01.2010

Bompaze - Ala-Asteen Discohitit Vuodelta ´95
Nyt kuulosti kyllä niin jotenkin alussa Yuzo Koshirolta että alkoi ihan hymyilyttämään. Sellaista mukavan leppoisaa ysäriteknoa. Bassolinja on siistin rapea, ja se alussakin soiva soitin yksinkertaisesti toimii! Pisteitä tulee keskikohdasta jossa tulee uutta melodiaa kehiin, vaihtelu virkistää. Tätä kuuntelee silloin kun haluaa ottaa chillisti. Ei liian räikeän iloinen, mutta positiivinen lataus tässä on!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Skies of Ganymede (Last Stand) 03.01.2010

Disintegr8 - Skies of Ganymede (Last Stand)
Erittäin nätti alku. Ja pidempiä empimättä tulevat rummut ja melodiat mukaan. Tämä tuo yhden oman kappaleen mieleen, hienoa löytää hieman samantyylistä musiikkia! Ai että, mutta tämä onkin ihan riipivän haikea kappale. Hyvät soitinvalinnat, nimenomaan tähän sopivan "pehmeät". Rumpu + snare-kombo menee tarttuvasti. Pad saisi ihan vähän lujemmalla olla. Huh, hyvä kohta tuo jossa meno hetkeksi rauhoittuu. Mutta sitten kun se lähtee siitä vielä kertaalleen = Totaalisen mahtava. =) Kaunista, melodista, elektronista.. toimii mulle joka kerta. Upea kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J-P Nyrhilä - Helixon 03.01.2010

J-P Nyrhilä - Helixon
Tää yksinkertaisesti vain jäi soimaan, ainakin kymmenes kuuntelukerta menossa. ;) Kappale on niin totisesti loistava! Tyylilaji, soittimet, melodiat.. kaikki toimii. Että tuo pianokin sopii hienosti, en voisi kuvitella sen tilalle muuta soitinta. Kappale tuntuu puolivälissä looppaavan, josta tulee mieleen videopelimäisyys, tykkään siitä. Hieman miinusta lopetuksesta, joka ei ole paras mahdollinen. Kappale saa hyvälle mielelle, mukavan rauhallista ja huoletonta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompazen wanhat setit - Teknopoppia amiksille (Part Two) 18.12.2009

Bompazen wanhat setit - Teknopoppia amiksille (Part Two)
Japadapaduu ja taas mentiin! Nyt hieman jo toistan itseäni, mutta ah tuo bassolinja kun lähti. Ja sitten lähti ilmeisesti sellainen nopeasti tykyttävä bassorumpu mukaan, sairrraan kova! 0:41 oli se mikä herätti mielenkiinnon kun tätä kuuntelin, mulla kun on joku fiksaatio kaikkeen sydämeen liittyvään. Tässä tuo sydänfilmin piippaukselta kuulostava ääni on niin paras. Kappaleen loppuosa siksi ei ihan niin hyvin toiminut koska tuo uupui, melodiaan olisi hieman kaivannut myös vaihtelua. Tää hakkaa ja lujaa, eikä ota panttivankeja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompazen wanhat setit - Teknopoppia amiksille (Part One) 18.12.2009

Bompazen wanhat setit - Teknopoppia amiksille (Part One)
Olisit nähnyt mun ilmeen kun bassolinja lähti, ahaha. Aivan käsittämättömän kova! Jalka polkee tahtia kuin viimeistä päivää. Useasti sanonut, muttei voi kuin ihailla kuinka ehtaa reiviä nämä sun kappaleet ovat. Ehkä se on tuo trackeri-äänenlaatu joka siihen hieman vaikuttaa. Mielettömän loistava tuo pääleadi tässä, se melodia siinä on just sellainen härön "veivaava". Siis 4:51.. that's lethal! Lähti entistä kovempi vaihde päälle. Miksi mulle tulee mieleen tästä jonkinlainen kidutusmeininki, tää biisi voisi soida kun jotakuta onnetonta kutitetaan höyhenellä jalkapohjasta. Sitten tää pyöveli hyräilee tuota säveltä siinä samalla. 8) Armoton meno & tarttuva melodia - tää on laatua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Telekoniks - First Wave 21.11.2009

Telekoniks - First Wave
Kappaleet kasvaa jotenkin mielen syövereihin mitä enemmän niitä kuuntelee. Tätäkin olen kuunnellut, mutta nyt se tuli se hyvä fiilis kun nuo jo tutuksi tulleet sävelet lähti soimaan. On upea, on hypnoottinen. Puolen minuutin kohdalla lähtee niin hienosti. Soundit ja melodiat on kaikki niin kasaria.. ja se tekee tästä tavallaan pelottavankin, koska kaikki vanha analoginen ja mustavalkoinen tuntuu niin tuntemattomalta ja tutkimattomalta nykypäivänä. Se sama fiilis kun katsoo jotain todella vanhaa videotaltiointia, siinä vaan on sitä jotain. Kappale menee loppuvaiheessa ehkä asteen verran sekavaksi, tykkään tuosta alkupuolesta paljon sen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Taianomaista tunnelmaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pauli Merilainen - Stratofortress (Vapor trail) 21.11.2009

Pauli Merilainen - Stratofortress (Vapor trail)
Tunnistaisin tämän inspiraation lähteen ilman tuota mainintaakin kappaleen nimessä. ;) Soundit on pirun asialliset, ja tykkään että on soittimia pannattu hieman sivummalle ettei kaikki soi "päällekkäin". Hieno taukokohta keskellä, tosin siitä olisin ottanut itse jotain uutta melodiaa, koska tämä perussävel alkaa kulua. Toimivaa kitarointia, joskin hieman vaihtelua olisi kaivannut. Pelissä soivana ajateltuna ja nimestäkin, kyllä tää sopisi sellaiseen huge battleship-kenttään, jossa lennetään tuon valtavan pommikoneen yläpuolella samalla tuhoten vimmatusti sen rankasti aseistettua pintaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fucktronics - Sähköpants 07.11.2009

Fucktronics - Sähköpants
Jykevällä basarilla lähtee, bassolinja on muuten hauska! Tosi toimivia nuo kikkailut millä välillä uusi soitin tulee mukaan. Haikat on kyllä laatua taas, addiktoiva kuvio niissä. Sitten biisi tuntuukin jäävän junnaamaan paikalleen joksikin aikaa, jotain pientä koukkua lisää olisin kaivannut. Mutta seuraavaksi löytyykin uusi melodia taustalta ja se on nerokas! Haha. Välittömästi tuli jytä meininki, mutta tottakai hyvää pitääkin välillä odottaa. 3:13 kohdassa hätkähdin että nytkö lähti ridet.. ;) Kappaleen nimi on mainio, omaperäinen. Tyylilaji tosiaan on jotain minkä jujua en ole ymmärtänyt, mutta tässä teoksessa oli menoa ja heilutusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Destroyer - Tomy / Dadahoo - Wahgnuld (Strenght Of The Muscles Remix by Thimon The Destroyer) 27.09.2009

Thimon The Destroyer - Tomy / Dadahoo - Wahgnuld (Strenght Of The Muscles Remix by Thimon The Destroyer)
Se on siinä, sano Kangasaho. =P Tosi siisti aloitus, hyvä tuo sample käännettynä väärinpäin. Hahah, väkisin hymyilyttää kun snare vetää tuttua kuviota. Nyt on muuten pirun tiukat soittimet tässä! Bassolinja on vähintäänkin kiero. Heti kun tuo melodia tulee niin kappaleen nimen takia alkaa päässä pyöriä näkymiä kuntosalilta. Eiks tää o laitonta?! Jaa mitä!? Haha! Meno alkaa hiljalleen olemaan sanoinkuvaamatonta, tässä on niin selvästi tekijän tunnuspiirteet, ja se on loistavaa kun tekijällä on tietty oma tyylinsä josta tunnistaa. Piru nuo snaret on kovat, varsinkin noissa nopeissa rytmityksissä. Kolmen minuutin jälkeen tulee aivan mahtava bassolinja, se kuulostaa ihan joltain vanhalta videpeliltä! Laillisuuden kyselyt jää väkisin päähän soimaan. Mielettömät snarekuviot loppupuolella! Kuulostaa siistiltä kun tuosta korkeammasta melodiasta vaihdetaan matalempaan. Sellainen hauska huomio, että tässä ei ollut bassorumpua ollenkaan (paitsi lopussa kai). Ei sellaista ehdi surra tämän kaiken soidessa. Alussa sitä odotti hieman että koska se sieltä rysähtää seinän läpi. Mutta sieltä seinän läpi rysähtikin kuntosalillinen huijauksia. Vähintäänkin.. tiedät mitä, eli mun kielellä omaperäistä musiikkia! Wah wah wah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Nothing Is Real (In This World) (2007 Final Mix) 23.09.2009

Bompaze - Nothing Is Real (In This World) (2007 Final Mix)
Uskomaton. Tässä musiikkia josta pidän paljon, melodista elektronista. Erittäin hieno melodia, ei nimittäin ole helppoa tehdä oikeasti toimivaa sellaista, mutta tässä ei montaa kuuntelua tarvita kun jo mielessään tietää seuraavat nuotit. Mukavat ja tunnelmaan sopivat rumpukuviot taustalla. Bassolinja uupuu? Ei hätää, ei tarvetta, kappale on juuri tälläisenään kaikki mitä tarvitaan. Erinomainen chill-outti, rauhoittava.. kaunis. Kappale tuo mieleen talven, ja auringonlasku kyseessä ehdottomasti. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karoliina Salminen - Big Cat 20.09.2009

Karoliina Salminen - Big Cat
Onpa mukavan kuuloista. =) Hieno metallinen soitin lähtee alussa, iskee muhun. Minuutin jälkeen tulee tosi siisti kohta, sävelenlasku alaspäin siinä kuulostaa pirun loistavalta. Kokonaisuudessaan melkein kuin hengitykseltä. Saan tästä sellaisen vision että tämä suuri kissa istuu majakan juurella katsellen merta ja miettien. Jotain pientä lisää olisi kaivannut, ehkäpä esim. puhetta joihinkin kohtiin. Muuten oikein toimivaa chillailua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phase1 - Voices 20.09.2009

Phase1 - Voices
Energisesti lähtee, melodialla on mukava rytmitys. Padi kuulostaa hienon "out of this world"-maiselta. Minuutin jälkeen tulee tosi loistava sävelen vaihto! Yllätyin hieman näistä hapoistakin, huippua! Kappale tuntuu pysähtelevän hieman liian usein, rakennetta muuttamalla tästä olisi saanut mukavasti pitemmänkin version. Tyyli on uudempaa suuntausta, ei ihan sitä omaa mieleistä, mutta on sanottava että tämä ei ole ollenkaan hullumpi. Suosikkikohta on se siinä minuutin jälkeen, upean kuuloista, tykkään kun tämmöinen tulee ihan yllättäen, eikä pitkän breakdownin jälkeen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - Speed of Light in Peppo´s Toytota Dezodorant 20.09.2009

Thimon The Barbarian - Speed of Light in Peppo´s Toytota Dezodorant
Dezodorant, hahaha!! Eih, tällä kappaleella on niin hieno nimi! =) Tuo alku kun lähti käyntiin niin kyllä suu loksahti auki. Aivan loistava bassolinja, ja se kuvio, tuollainen suoraa linjaa tykyttävä ja lopussa tiukka sävelvaihdos. Huomaan myös tuon metallisen tuntuisen synan joka iskee välillä, se luo sellaista tunnelmaa että Peppo todella tietää mitä on tekemässä. Jo tässä välissä sitten voikin sanoa ettei tätä hymyilemättä kuunnella, haha. Seuraavaksi tuleva huilumelodia on aivan vihoviimeisen törkeä! Tykkään kanssa tuosta rankan kuuloisesta synasta. Keskivaiheilla tulee taukokohta jossa mahdollisesti käydään tankkaamassa auto tai hakemassa lähikaupasta ne elintärkeät tavarat. ;) Ja taas mennään, mutta jotenkaan vauhti ei yltänyt samaan tasoon mitä alkupuolella. Vasta ihan lopussa Peppo heittää bassovaihteen päälle, mutta sitten kaahaakin vallan pois näkyvistä. Tässä kappaleessa oli voluumit kohdillaan, mikään soitin ei lytännyt toisia pahasti alleen. Tykkäsin tämän rytmistä, ja lempparina ehdottomasti alkupuolen huilukohta. Se tuli niin yllättäen ekalla kerralla, tai no olihan siitä epäilys. Haha.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Year 3003 mixtape - Track 8 19.09.2009

Year 3003 mixtape - Track 8
Pakko sanoa että heti tuo alku on aivan törkeän koukuttava. Tää koko setti on aivan loistava, ihan että miten joku on pystynytkin tekemään tälläisen. =P Kunnon reiviä mun mieleen, ei mitään leikkimistä ja saunditkin on sitä itseään. Kaiutettu bassorumpu hakkaa ihan megana, ja noi synthstabeiksi varmaan sanottavat luo hienon rytmin. Armotonta menoa, ei panttivankeja. Rummut vielä vetää välillä sitä mun mielestä klassisinta kuviota jossa aina päätteeksi lyödään yksi rumpu kahden väliin. Sorry, ei osaa selittää, haha. Joku pieni koukku tähän vielä lisää olisi räjäyttänyt. Tiivistettynä: Oohh yyeeaahh!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - The Antidepressant Suite 18.09.2009

Central Nervous Sound System - The Antidepressant Suite
Alusta tuli välittömästi yksi Imminent Starvationin kappale mieleen, ja se on yksi pelottavimmista kappaleista. Tämän kappaleen tarinan kun lukee, niin ymmärtää kuinka hyvin musiikki sopii sen kanssa yhteen. Todella hienoja ääniä. Kahden minuutin kohdilla tulee upea kohta, se kylmän teräksinen padi taustalla.. ja se kuinka bassolinja liikkuu sävelen mukana, mieletöntä! Menee hieman sanattomaksi kun yrittää kuvailla kuulemaansa.. tää on vain niin robottia, koneellista, orgaanista.. ? Erinomaista rytmiä seuraavaksi, taputukset menee kivasti! Erittäin tunnelmallista menoa. Hieman töksähtävästi ehkä vaihtuu 4/4 rytmiin, mutta siihen tottuu kyllä ja tykkään varsin siitä matalasta bassolinjasta siinä. Tuo padi luo taas tunnelmaa, niin ihanan kylmän sumuista. Melodiat on loppupuolella myös erittäin.. erilaisia. Haha, mutta toimivia. Ei jumaliste, toi lopetus oli aivan uskomaton!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Someenjärvi Monosound - Turhamies 18.09.2009

Someenjärvi Monosound - Turhamies
Tämän tunnelma on ihan omaa luokkaansa. Jotenkin tuo edellisen kommentoijan "klubi-illan päätteeksi" sopii tähän loistavasti. Kuulostaa aluksi myös hieman pelottavaltakin, mutta haikea on paras sana kuvaamaan kokonaisuutta. Kappale on jotenkin kiehtova, varsinkin tuo nimi vielä, se on erinomainen. Pistää kuuntelijan miettimään. Jälleen kerran, hienot haikat löytyy takuuvarmasti ja bassorumpu on mukavan napakka. Kuunnellessa ei voi olla ajattelematta että tämä sopisi jonkinlaisen animaation taustamusiikiksi, itselleni tulee mieleen talviset maisemat. Kaunis, huolella rakennettu chill-out. Tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Kivitys 18.09.2009

Soultrap - Kivitys
Alun sample on tosi siisti, sopii hienosti ne kikkailut siihen kanssa! Aiai, lähtee tosi mainiosti jo, loistavat hapot. Tykkään kun tuo bassolinja on "elävä", se muuttuu suuntaan ja toiseen jatkuvasti. Soittimet hyvin tasapainossa ja siistejä efektejä, kuin lentokoneita lentelisi ohi. Olisi sopinut että happoriffi olisi vaihtunut välillä erilaiseen, tai tullut uusi mukaan. Menee kyllä näinkin, koska kappale etenee jatkuvasti. Melodia on tasan tähän sopivan kieron kuuloinen! Haikat on kanssa todella menevät, sellainen veivaava fiilis tulee. Asiallisen härön kuuloista!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - New Mixer.net! (=Me So Happy Now=) (190 BPM Mix) 17.09.2009

Bompaze - New Mixer.net! (=Me So Happy Now=) (190 BPM Mix)
Kyllä maar tästä tekijän tunnistaa. Varsin jykevää menoa alusta alkaen, tykkään tuosta reivimäisesta bassolinjasta joka puolen minuutin jälkeen tulee mukaan. Mukava rytmi on tässä myös, ei ihan perus "sitä samaa", hienoa. Tähän olisi mausteeksi sopinut rankkoja happoriffejäkin mukaan mielestäni. Ja hieman variaatiota olisin kaivannut keskikohdille lisää. Lopussa vaihtuu melodia hienosti, tykkään siitä kohdasta, jotenkin niin huoletonta. =) Nyt voi tehdä poikkeuksen ja sanoa että fadeout sopii ihan ok tähän, koska kappale on muuten niin pitkä. Loistavaa että on jaksettu tehdä tämän pituinen rave-biisi, harvemmin tehdään. Bassolinjat jää päähän soimaan, haha!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Cyborgs Are Raving 23.05.2009

Bompaze - Cyborgs Are Raving
En tiedä mitä sanoa.. tää on sitten ihan oikeasti niin hyvä. Ovela alku, tuntuu niin tutultakin mutten saa mieleeni mikä se on. A-a-asiaa! Meininki alkoi muistuttaa makina-tyyliä, tuo hyvin esillä oleva bassolinja tuo sen mieleen. Pirullisen koukuttavaa menoa ja en voi olla tykkäämättä mitä teit tuolle alussa olevalle padille. Ja vielä kun se menee samaan säveleen bassolinjan kanssa, silkkaa mahtavuutta! Kappaleen nimen nähtyä ajattelin että tämä on hieman kieli poskessa tehtyä, mutta sitten toi pianomelodia lähti.. Välittömästi täydet pisteet, tykkään siitä niin paljon. Tuo mieleen vanhat ajat. Siis 2:32.. ei voi olla mahdollista edes. Paras, paras! Vielä just ennen sitä kohtaa se nopea melodia alaspäin, huhhuh. Hienoa että tää kohta ei ole hetken aikaa pelissä mukana, vaan kestää oikein reilusti. Ja taas viedään siellä neljän minuutin jälkeen, toi melodia kouraisee ihan mahanpohjasta. Hahaa, lopetus oli just nappiin! Unohdan kaiken muun ja elän hetken kyborgien maailmassa. Täällä ne ovatkin ystävällisiä ja haluavat vain pitää hauskaa. Pois ei haluaisi, mutta voinhan käydä toistekin. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - Knight Of Clouds On Japanese Sky 02.05.2009

Thimon The Barbarian - Knight Of Clouds On Japanese Sky
Muistan kun laitettiin tämä kappale soittimeen ja siinä asemalla junaa odotellessa, auringon paistaessa, kuuntelin tätä. Se oli niin hienoa, tää on aivan mielettömän upea kappale. Viimeisen päälle kesäinen kappale. =) Vähän sanattomaksi meinaa tämä kommentointini mennä.. Noi soittimet, noi melodiat.. Kaikki yksinkertaisesti toimii. Tuo padi tulee hienosti ja tuo kohta 1:01 lähtien, että tykkään siitä. Sitten loppupuolella se rauhallisempi kohta, huhuh! Kappaleen nimi ei voisi parempi tälle olla. Kaunis matka halki pilvien, niittyjen ja auringonpaisteen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - Shcratching The Acid Itch With Uri Geller´s Bended Fork 29.04.2009

Thimon The Barbarian - Shcratching The Acid Itch With Uri Geller´s Bended Fork
Mitä ihmettä, tosi hieno tuo alku. Olisipa sitä kestänyt pitempään. Yllätyin kompista, tykkään! Asia hapot! Mutta ne on vähän lujalla muihin soittimiin nähden. Sävel on ihan tähän sopiva. Keskivaiheilla on menevä rytmikohta, sopii hienosti siihen. Seuraava kohta on vähän enemmän lujalla sitten, ahaha. Se kyllä kuulostaa siltä että siinä alkoi oikein kunnon kutinat. Loppu on ihan hullun kuuloista, loistava! Useampaan kertaan kuunneltuani tuo minuutilla lähtevä melodia on perhanan hyvä. Rumpukikkailujakin täytyy kehua. Äänenvoimakkuuksista täytyy hieman sakottaa, muuten tämä oli virkistävän omaperäinen teos. Kappaleen nimi yhdistettynä tähän mitä kuulen antaa varsin mielenkiintoisia mielikuvia, joten.. Vähintäänkin outoa musiikkia. ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Naysayer (liidunhajuinen paita) 11.01.2009

Soultrap - Naysayer (liidunhajuinen paita)
Äppäppää, offbeat-bassolinja mikään nolo ole.. :) 0:13 - 0:25 on aivan sairaan kova kohta! Harmillisesti myös ainoa kohta ilman noita melodioita kappaleessa. Tässä kun yritetään tamppausta, niin pitäisi enemmän tuota raakaa rytmiä olla. Jännällä äänellä alkaa tämä, sopii hyvin. Rumpuosastolla miellyttäviä valintoja. Kappaleen melodiat taasen ei mulle olleet niinkään tarttuvia. Alkaa hymyilyttämään kun ridemylly lähtee, se on sulle ominainen kikka. Tässä olisi voinut yrittää tunnelmallista meininkiä pistää, ehkä joitain puheita, acidia ym. (Mutta ymmärrän että tässä oli aikaraja) Vahva epäilys että mun makuuni tästä tamppauskisasta ei löydy parempaa kuin mitä tämä kappale hetken tuossa alussa tarjoili. Kokonaisuus ihan ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - DeeCee 15.06.2009

teknokonnektion - DeeCee
Nyt on kyseessä aivan loistava kappale technoksi, jopa minä tykkään. Heti lähdetään varsin hypnoottisella melodialla liikkeelle, uujee-dagadagaduu! Jeah, oikea jytäbasari muuten. Instrumentit on laitettu jotenkin niin iskevän nykivää kuviota vetäviksi. Välistä kuulostaa ihan kuin soittimet hokisi: "silmä, silmä, silmä.." Hahaa. :P Ihan tykki tuo taustalta nouseva ääni joka tulee kahden minuutin paikkeilla mukaan, vähän kuin tässä ajettaisiin kilpaa ja siinä kohdassa aina ohitetaan joku. Ja ridemylly toimii taas! Kappaleesta tulee hyvä mieli, tää on hauska!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Pöllöevoluutio 19.04.2008

Soultrap - Pöllöevoluutio
Woah, olet tehnyt tälläistä musiikkia! Siisti cutoff-efekti alussa. Melodia on kovin haikea, basso toimii ja tasan mun mieleinen kuvio siinä. Bassorumpukin on kuin vanhoilta ajoilta. Heh, loistavia kikkoja tasavälein. Snare on hieman liikaa esillä, vähän liian kirkas. Mutta hyvä kuvio siinä on. 2:46 törkeän kovat haikkailut, ei voi muuta sanoa! Ehkä siinä mielessä liiankin kova meno niissä, koska siinä kohdassa ei siitä "tamppaamisesta" saa ihan niin hyvin kiinni. Loppupuolella tykkään kun se melodia nousee taivaisiin, bassokin kuuluu just hyvin siinä samalla. Tää on pirun omalaatuinen teos, hyvin tehty. Olisi voinut vielä pientä happonarinaakin ajatella mukaan, mutta toimii erittäin hyvin ilman. Tulee oikeasti pöllöt mieleen, kun nimikin on sellainen. Tässä oli mukavasti uutta tyyliä sinulta, vanhastaan tunnistaisin tästä melodian mystisyydestä ja erityisesti haikoista sinun tekemäksi. Melkein odotin että sieltä lähtee se ride cymbaalikin ravaamaan :) Upea kappale, tästä lähtee kohta lentoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arkisto - Star 20.03.2008

Arkisto - Star
Tämä on mukava kappale, tulee sellanen fiilis että unohtaa kaikki huolet tätä kuunnellessa. Eniten taidan pitää tästä alkupuolen teemasta, siinä on kivat nämä ylöspäin nousevat soitot... en osaa selittää. :) Ensimmäistä kertaa kuunnellessa yrittää aina tavallaan arvata mikä seuraava nuotti olisi, nyt ei menekään siten miten omassa päässäni luulen. Mutta välillä yllättyy kun oikein hyvän kuuloisia tulee. Keskikohdan teemasta en oikein meinaa saada kiinni, mutta sitten vaihdetaan viimeisiin sekunteihin tosi hienosti. Kahden minuutin jälkeen on kauniin kuuloista. Vitsi, tykkään tästä loppupuolestakin erityisesti. Taitavasti tehty, hyvä laittaa taustalle soimaan muuta puuhatessa. Musiikkiin sopiva nimikin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Kadzuki 15.12.2007

MKDELTA - Kadzuki
Oho oho, alkaapa nätisti. Tykkään alussa kun on kuuluvinaan jotain puhetta taustalta, hienot soittimet tässä! Toimiva basso, kun aina vähän ennen rumpua lyö. Vielä kertaalleen että on kyllä hyvin soittimet valittu ja efektoitu. Jännä meininki, ei oikeasti tule nyt mieleen toista samantapaista. Kovilla soittimilla rauhallinen tunnelma. Juu arvasin, lopussa tuleekin ihan aivot narikkaan menoa. :) Hienosti tehty tosin, vähän meinaan itseni hukuttaa noihin melodioihin, kovin on psykedeelisiä. Vielä yhdistettynä tuohon villiin rumputyöskentelyyn. Vähän ehkä olisin lisää melodiaa kaivannut, koska tässä mainiossa tunnelmassa olisivat varmaan toimineet. 1:06 kohta eteenpäin oli mahdollisesti eniten mun mieleen, loistavaa! En tiedä miksi tulee joku leikkausoperaatio tästä mieleen.. Henkilö on juuri nukutettu ja siinä alussa kuulee etäisesti lääkärien puheet. Laitteiden äänet kuuluvat sellaisina kuin ne tässä ovat, eli hieman erilaisina verrattuna oikeasti. Tuntuu että tämä henkilö matkasi jonnekin toisaalle. Pirun loistava lopetus, olisit laittanut vähän kaikua siihen vikaan ääneen. Mutta.. Sangen unenomainen teos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VAMPIRE - TAKE A WALK WITH THE SPIRITS 24.11.2007

VAMPIRE - TAKE A WALK WITH THE SPIRITS
Aivan uskomattoman kaunis kappale, melkein itkemään saa. Alun puhe sopii, kuulostaa kuin olisi jostain elokuvasta, mutta hyvin tehty jos itse on tehty. Soittimet on kaikki jotenkin tosi hyvänkuuloisia. 0:44 lähtee jo ensimmäinen mieletön kohta, oikein mahasta kouraisee tämän kohdalla. Piru että esim. tuo hihat on ihan megakoukuttava. Seuraavassa kohdassa tulee todella jännää melodiaa, hieman meinaa lähteä käsistä mutta kyllä se tarkalleen niin menee kuin pitäisikin. Huh, ei mitään rajaa, tekijälle kyllä kaikki pisteet. Loppupuolella aika siisti tämä kohta missä alkaa erilaisia ääniä kuulumaan joka puolelta, pari ääntä on hiukkasen liian lujalla. Oi, taas mennään.. ei oikein löydy sanoja kuvailemaan. Ehkä voisin hieman mainita, että välillä nuo kohdat tuntuvat lyhyiltä, mutta toisaalta en viitsikään. Hyvin menee loppuun asti. Selvä, ei oikein mitään moitteita, kaunis, epätodellinen & unenomainen kappale!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele jaggeDBass - Electric (c)Rayon - Lapis Lazuri (jaggeDBass remix) 15.12.2007

jaggeDBass - Electric (c)Rayon - Lapis Lazuri (jaggeDBass remix)
Erittäin onnistunut versiointi! Olet osannut tehdä tosi sopivan kappaleen alkuperäisen melodioille. Pidän tuosta heti alun padista, se on hieman kauniskin. Sitten tämä melodia on kyllä mieleenpainuva. Kaikki upeat kikkailut vielä päälle, oli hyvä tuo kun jäi hetkeksi junnaamaan/lataamaan ja sitten pyrähti oikein kunnolla. Tosi veikeät rummut, jotenkin iskee muhun. Juuri sellaisen kuuloinen että jos makailemaan menisin, niin piankos koomassa olisin. Varmaan huikea elämys jonkin vaikutuksen alaisena. Tämä sopisi hienosti jollekin 90-luvun rave-levylle, tykkään kun on vanhemman kuuloista. Kaivannut tähän olisin erilaisia kohtia enemmän, hieman nyt nojattiin samaan teemaan. Silti on tässä nyt kyllä varsin uskomaton trippi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiefran - The Rising Anthem 24.11.2007

Kiefran - The Rising Anthem
Mukavan tunnelmallinen aloitus! Huomaan myös että soundit on hyvän kuuloiset & kirkkaat. Kitara toimii pirun hyvin, woah! 2:27 on sitten erittäin hieno melodia. Ihan luulin tietäväni miten se menee, mutta kun menikin hieman yllättävästi. Melodiat on miellyttäviä ja hienosti tunnetta mukana kun padit & kitarat korkeampaa riipivät. Kappaleen nimi tosiaan sopii aika hyvin. Tykkään että tämä kuulostaa paikoittain hieman pelimusiikilta, sekä mukava kun monenlaista tyyliä sekoitettu keskenään. Jos yhden yksityiskohdan haen joka minuun iski parhaiten, niin se on tämä kyseinen kellosoundi, erittäin tyylikästä kuviota!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Happy Time 01.12.2007

Bompaze - Happy Time
Jestas, mielettömän kiva melodia alussa!! Se soitin siinä vielä kruunaa kaiken. Nätisti mennään eteenpäin, hienoja melodioita kaikki. Jeah, nuo kiljahdukset nostaa mukavasti tunnelmaa! Perhanan makeasti sitten lähti käyntiin, ja tämä tässä kappaleessa muhun iski paljon: Melodiset bassorummut(!?) En tiedä onko tähän vedetty bassolinja rumpujen kanssa samaan aikaan vai mitä, mutta kuulostaa ihan että bassorumpu menisi sävelen mukana. Toimii erittäin hienosti! Loistoveto, ei tule ainakaan mieleen että olisin ennen tälläistä kuullut. Kaiken lisäksi siinä on hitsin addiktoiva kuvio. Muuten, hyvänkuuloiset soittimet on, nyt kun tarkemmin kuuntelen. Heh, ihan klassikko lopetus tuolla melodialla, olisin itse tehnyt luultavasti täysin samalla lailla. Hyvin ideoitu kappale! Mukavia kappaleita ne jotka saavat tekijänsä hyvälle tuulelle, sai minutkin. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Too Fast To Stop 10.05.2009

Bompaze - Too Fast To Stop
Kunnon tempo, jeah! Bassolinja on loistava. Tykkään että kappale on vanhan tyylin mukaan tehty ja varsinkin kun tämä kuulostaa niin pirullisen pimeältä. Yön musiikkia. Todella helkkarin hieno kohta minuutin jälkeen! Se riipivä taustaääni sopii niin hyvin siihen. Armoton kappale, parhaimmistoa mikserissä tästä tyylistä. =) Nimestä tulee kyllä yön pimeydessä kaahailua mieleen, mutta mulle tulee jokseenkin mielikuvia hullusta tiedemiehestä joka saa hämärän päähänpiston ja onnistuu toteuttamaan sen lopulta. Kappale kuulostaa ihan että: "Näytinpäs teille epäilijöille, mwahaHAHA!!"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze - Trance Senses 22.12.2007

Bompaze - Trance Senses
Alkaa tosi kauniisti! Bassorumpu tuli tässä mukaan tyylikkäästi, hieman tuollain yllättäen. Heh, tykkään noista rumpukikkailuista. Melodiat on loistavasti rakennettu nousemaan koko ajan ylemmäs, aina välillä välähtää hieman esimakua tulevasta. Kolmen minuutin jälkeen on hienoa melodiaa, sellaista surullista, mietiskelevää. Kappaleessa on tosi hyvä tunnelma, niin mukavan rauhallinen, mutta samaan aikaan pitää tiukasti kiinni otteessaan. Ai että, paikoittain tunne on todella voimakas. Pisteitä tulee siitä että tässä on melodioihin panostettu. Tämänlaista trancea kuuntelee mielellään. Kappale tuo mieleen jonkin kauniin asian, se voi olla mitä sen haluaa olevan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Plasma 24.02.2008

teknokonnektion - Plasma
Plasma! Fire! Huh, millä menolla lähdetään heti alkuun. Tykkään noista rumpukaiuista! Tässä on hyvin tehdyt rytmit, kuulostaa ihan joltakin teollisuuskoneelta. Heh, yhdessä kohtaa rattaisiin meni joku roska väliin, kun alkoi kilkattamaan. Ei se toimintaa estä. Jumaliste että on siisti basso tässä!! Feidaa piiloon vähän turhan aikaisin tosin, mutta sitten kun se heittäytyy sieltä takaisin.. Uh oh, megatiukka!!! Tässä on nyt kyllä joku punaisena hehkuva halli, jossa robotit nykii kuin viimeistä päivää. Mieletön rytmi pauhaa. Harmi kun tuo kohta ei kauaa kestänyt. Olet tosi hyvä kikkailemaan näiden efektien kanssa, tekee kappaleesta kuin kappaleesta aina vähän mielenkiintoisemman. 1:20 kohdassa on hauska juttu, kun siinä kuuluu se pieni riipaisu joka kuulostaa ihan siltä että sen ei kuuluisi olla siinä. Mutta ovelasti tehty jos on tarkoituksella, se jotenkin sopii siihen. Tykkään tästä, ihan kuulostaa että tekijällä on homma hallussa. Aika lyhyt kappale, ja ehkä olisi voinut piristää joillain puhesampleilla ym. mutta mitä noista kun kerta kone jytkyy ilmankin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suburb Abyss - Rum Zone Showdown 25.09.2007

Suburb Abyss - Rum Zone Showdown
Tässä on varmaan yksi koukuttavimmista melodioista. Olin kuunnellut tätä jo aikaisemmin ja sitten oli mukava yksi yö saada unta, kun se kohta soi koko ajan päässä. Todella hienot bassot on kappaleessa. Vaikka hieman oudompi genre minulle, niin tässä on niin kivoja rytmejä ja soittimet on mukavan kuuloisia. Hehe, voi ei.. tästä kahdesta minuutista se lähtee. Jessus mikä kuvio, jos nyt sammutan kappaleen niin pystyn toistamaan tämän päässäni, no problems. Pisteet tekijälle tästä tempauksesta, tosi mainio kohta. Alkupuolella oli kiva se kitara ja niin on täällä loppupuolellakin kun nousee mukaan meininkiin. Mukava että on oikein huolellisesti melodiat tehty ja äänet säädetty. Kappale vie kyllä kuuntelijan mennessään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä 24.08.2007

teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä
Todella menevällä bassolinjalla lähdetään, hienot rytmit taas. Yllätyin oikein kuinka hyvä melodia sitten tuli! Hieno myös tuo tuulelta kuulostava soitin. Aika leipomista, mutta kyllä mä mukana pysyn. Kappale vie hyvin mukanaan, 3 minuuttia jo mennyt ja vastahan aloitin. 3:18 kohdilla tehty vaihto oli jo TODELLA tyylikäs. Tämä toinenkin melodia toimii hyvin. Jes, hyvin loppui. Vaikkei ehkä ihan naps mun tyyliäni, niin silti tykkään paljon. Mitä nyt olen kappaleitasi ehtinyt kuunnella, niin tämä on kyllä parhaimpia! Ei muuta kuin jalalla polkemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele reTr1eVer - Andaey 23.06.2007

reTr1eVer - Andaey
Taas kerran, tämäkin kappale on kuin jostain toisesta maailmasta! Todella hienoja soittimia käytetty, aivan pirun hyvältä kuulostaa. Tämä alkulämmittely tuntuu kestävän aika kauan kappaleen pituuteen nähden, melkein puolet kappaleesta. Mutta toimii erittäin hyvin silti. Kyllä olo on kuin olisi "jossain muualla". Tunnistaa sun tekemäksi vähintään tästä kohdasta missä rummut nopeentuvat ja tuo ääni nousee ylöspäin :D Huippu melodia, hieno tuo piano(?) taustalla. Harmi että kappale loppuu mielestäni ihan liian aikaisin. Olisin vielä antanut mennä pidemmälle ja myöhemmin laittanut tämän melodian vielä uudestaan soimaan. Muilta osin _todella_ hienosti tehty!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele anzx - Nature 07.06.2007

anzx - Nature
Alussa ei voinut olla yllättymättä kun kappale lähti käyntiin niin, että tärinä kävi. Todella hienosti toimii rummut, basso ym. yhdessä. Ainiin ja varsinkin tuo "vetäisy" aina välillä. Vähään aikaan en olekaan trancea nyt kuunnellut, tutusti rakentuu tämäkin kappale. Tässä kohtaa missä on jo enemmän soittimia mukana niin hieno rytmi siinäkin! Taukokohta on tosi kauniisti tehty, hetken tuntuu oikeastaan että toisenlainen kappale alkaisi tässä kohden.. jotenkin unohtaa kokonaan sen bassorummun. Onneksi ei ihan liian pitkäksi venytetty, sieltä se aikas äkkiä tulikin. Todella positiivinen yllättys nyt sekin, että tätä melodiaa ei oltukaan vedetty millään hypermegasahalla, onneksi. Hyvä soitinvalinta, luo hypnoottista tunnelmaa kappaleeseen. Ehkä hieman aikaisin loppuu tämä, tuntuu että olisin pitempäänkin kuunnellut. Mutta tää lopetushan olikin juuri sopivasti tehty. Vaikka yleisilmeeltään kuulostaa nykytrancelta, niin tässä oli jotain vanhastakin. Tykkäsin oikein paljon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawnblast - Catch it! 27.08.2007

Dawnblast - Catch it!
Heh, sulla on hieno artistinimi ;) Tässä kappaleessa oli hieno meininki mielestäni. Mukavasti alkaa ja tuossa tauolla alkaa nousta soittimia mukaan, sitten siinä 0:57 kohdilla lähdetään tosi siististi. Bassolinja on addiktoiva ja melodia sopii tähän oikein hyvin. Välillä tuntuu että kappale pysähtelee liian usein. Soittimet on mukavan pehmeitä ja hyvin saatu tasapainoon, ainoastaan clappi olisi saanut olla kovemmalla, hukkuu liiaksi taustaan. Ehkä pituutta olisin hieman toivonut lisää. Tykkään että tässä on suht.koht. hypnoottinen meno!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pikkulisko - RentoNapa 31.05.2007

Pikkulisko - RentoNapa
Laitoin tämän äsken soimaan, ja kuuntelin sitten useammankin kerran. Tuossa yhdessä soittimessa on todella vetävä rytmi, olisikohan steel drum. Hieno laulu taustalla, se olisi saanut olla ehkä vähän kovemmalla, se kyllä kuuluu hyvin nytkin. Aika makeet nämä oikein kovat rummun iskut. Hyvä rytmi koko ajan, erittäin hypnoottinen kappale. Ei huomaa tosiaan ajankulua helpolla, eikä kappale käy tylsäksi. Nimikin sopii hyvin tälle kappaleelle. Ehkäpä tähän johonkin keskitienoille olisi sopinut sellainen matala padi, vähän nyt samoilla soittimilla mennään koko kappale. Lopussa todella kiva tuo sydänrytmi-rumpu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunshine of Trance - Zidane (Trance Mix) 30.05.2007

Sunshine of Trance - Zidane (Trance Mix)
Hassu nimi tällä.. jos tämä on "Trance Mix", niin luulisi että tästä on originaalikin versio? No okei, oikein hienosti alkaa tosiaan. Hieno bassolinja, alkoi hymyilyttämään. Ehkä turhan nopeasti vaihtelee bassorumpu päälle - bassorumpu pois päältä välillä. Hyvän kuuloinen soitin soittaa tätä melodiaa, sopii oikein hyvin! 1:52, tähän voi jo sanoakin vau! Hieno, hieno kohta! Todella mahtava myös tämä pianokohta, sopii oikein hyvin siellä taustalla kun soi hiljaa se toinen soitin. Noniin tämä seuraava pianomelodia on oikeasti tosi hyvän kuuloinen, hyvä melodia! Kiva myös tuo subbari-isku. Kyllä tässä kappaleessa se idea on, ja tiedän missä mennään, mutta tässä vaihdellaan liikaa. Sama kohta soi ihan pienen hetken vain ja vaihtuu toiseen kohtaan. Lopetuksessa käytetty fade-out mielestäni huono ratkaisu, siitä tulee vain mieleen että nyt kuulin pätkän tätä kappaletta enkä kokonaan. Pisteitä hyvistä melodioista ja soitinvalinnoista. Mukava kesäntuntuinen kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Merkurius 24.02.2008

The Kentmiller Experience - Merkurius
Tästä tulee mulle mieleen kappale "King Bird", Batsugun nimisestä pelistä. Soundit on viimeisen päälle hyvän kuuloisia, rummut varsinkin pirun loistavat! Rakenne siisti, kun tavallaan tuntuu että noustaan ylemmäs vain. Sitten ilmeisesti tulee tämä "Syna 1", on muuten törkeän hyvän kuuloinen!! Juuri sellainen soitin, että samankaltaista ei oikein muualla kuule, paitsi vähän samantapaista tuossa mainitsemassani kappaleessa. Melodia toimii siinä, hieman haikealta se kuulostaa. Tämä arpeggio on hieman ulkona kappaleesta vain soittimensa takia, koska jotenkin kuulostaa raaemmalta muihin ääniin nähden. Mutta sopii muuten oikein hienosti. Hmm, nyt kun pitemmälle kuuntelee niin se on kyllä hyvä, melodia on siinä onnistunut! Tekee ihan mieli alkaa päätään pyörittään sen mukana. En tiedä miksi haha. Tämä on kyllä tunnelmaltaan hieno, ja muutenkin omaperäinen kappale jälleen - miten näitä keksiikään. :) Niin muuten mukava nimi kappaleelle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele reTr1eVer - E-z 31.05.2007

reTr1eVer - E-z
Täytyy kai kirjoitella vielä kerran kommenttia. Olet tehnyt tähän joitain muutoksia viime versioon nähden. Kyllä hyvin alkaa ja mukava tuo heti taustalta nouseva soitin. Todellakin juuri sellaista musiikkia mitä olettaisin kuulevani '90-luvun D.Trance-levyiltä. Tuossa minuutin jälkeen lähdetään tosi hienosti! Meinaan oikein tässä mukana huutaa jeaaaahhh!!! Mitä voikin huudella, kun tuo melodia lähtee. Todella, todella hieno melodia. Parhaita mitä olen täältä mikseristä kuullut. Nyt tuntuisi että tähän versioon on lisätty soittimia, jotka hieman sekoittavat yleiskuvaa. Esim. tässä pääkohdassa on mielestäni tuo yksi soitin liikaa, tai ehkä se voisi tulla vähän myöhemmin vasta mukaan. Voisi nauttia tuosta pelkästä pääleadista. Kiva kikka tässä ekan menokohdan jälkeen, kun aina välillä basso & rumpu pysähtyy ja lähtee taas uudestaan. Silti vaikka missä muodossa olisi kappale, niin toi melodia on aivan verraton. Hyvin loppuu, tämä kappale jopa tuntui toimivan hyvin tämänpituisena, rakenne oli oikein kohdallaan. Että toi on niin klassikko kohta, kun ensimmäisen kerran melodia lähtee tolla pianolla, niin hienosti tehty!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AJ DJ - Black Fire 20.09.2007

AJ DJ - Black Fire
Tämä rauhoittaa kummasti aina kun satun kuuntelemaan. Niin hienolla tunnelmalla alkaa heti ja tuo tuulentapainen ääni on aivan mahtava. Se olisi ollut parempi hieman lujemmalla voluumilla kyllä. Tuo nouseva tuulahdus on huippu, tuntui että se melkein nosti minut ilmaan. Kiehtovaa tuo naisen kuiskailu, heh kun en oikein saa selville mitä se kertoo. Kelpo kappale, olisin toivonut jotain hieman voimakkaampaa melodiaa, ei kuitenkaan aivan naamalle. Sellaista salaperäistä etäällä soivaa, jota pitää oikein tarkkaan kuunnella. Täytyy sanoa että on sopiva nimi tälle valittu. Ehdottomasti talvisen maiseman luo mieleen. Nättejä ääniä, tätä kuunnellessa tulee hyvälle mielelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Kantor - Taas Galaxyssa bailataan - electronic remix 07.03.2007

MC Kantor - Taas Galaxyssa bailataan - electronic remix
Heheh, mikä kappale! Heti alusta kaikki toimii. Huh huh, toi bassolinja on TODELLA hyvä, vielä kun cutoffia väännellään. Aivan uskomaton myös tuo alusta lähtevä soitin, vau.. Pitää pitää näitä sanoja tässä ruudussa, siitä luettuna saa kyllä sanoista kumman hyvin selvää. Sanoihin en oikein osaa tarkemmin kommentoida, mutta mun mielestä toimii hyvin. Vocoderilla laulettuna kuulostaa hyvältä, en luultavasti muuten pitäisi yhtä paljon. Olipas tunteella vedetty tuo "tolkun multa vie", tarkoittaen että kuulosti hyvältä. Sen jälkeen vielä se melodia kuulostaa oikein extra-hyvältä! Tää on tosi hyvän kuuloista. 1:28 kohta on hyvä, mutta koska tämä on jo suunnilleen kappaleen puolessa välissä, niin olisin mielelläni kuullut sillä lead soittimella vedettävän jotain toimivaa sooloa. Tai ehkä jokin toinen soitin, mutta en oikein tiedä olisiko sopinut mukaan, tässä nämä soittimet pelaavat niin hyvin keskenään. Aina noiden laulujen välissä soivat osuudet saavat miettimään kuinka hyvältä tämä kappale kuulostaisi vaikka "pelkkänä" instrumentaaliversiona. Tässä kappaleessa on jotenkin sitä jotain, paikoin kuulostaa oikeasti kauniiltakin. No niin, vau tykkäsin kyllä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunshine of Trance - You're not alone (Ultimate Trance Mix 2nd Edition) 14.03.2007

Sunshine of Trance - You're not alone (Ultimate Trance Mix 2nd Edition)
Onpas monta "ultimate" versiota tästä kappaleesta, oletan että "Et Ole Yksin" on alkuperäinen? Ok, itse kappaleeseen.. heti alusta lähtee mun mieleen tosi mystinen tunnelma käyntiin. Vaikuttavaa. Toimii hyvin käyntiin lähtiessä. Tykkään tästä alun basso & rumpu yhdistelmästä. Hieman menee huonompaan suuntaan, kun vaihdat/lisäät toisen rummun. Pisteitä siitä että se on sellainen tosi "jytä", mutta minuun ei iske niin. Hyvin tuntuu etenevän, piano kuulostaa hyvältä. Melodia on ihan ok, siinä on iskevä se loppuosa, kuulostaa hienolta. Tauko-osuus hyvin tehty, hieno taas tuo choir/padi taustalla. Paikoitellen hyviä melodioita tässä. Loppuu kuten pitääkin, hei tässä kohden ride on hyvä! Pikkasen lyhyt kappale ehkä. Mä tykkään jostain syystä aina kaikkein kummallisimmista kohdista kappaleissa, tässäkin ensimmäiset 30 sekuntia oli tosissaan hienon kuuloista! Hyvin rakensit loppuun asti silti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TeaBeaT - Divinatio 03.07.2007

TeaBeaT - Divinatio
Jännästi alkaa, hyvänkuuloiset soittimet. Oikein hyvän kuuloisella melodialla lähdettiin, sitten vielä todella hienosti se ihan hetken lepää ja lähtee vielä voimakkaammin. Tykkään kun tuo hihat menee melodian kanssa samaan tahtiin, hienoja myös nuo nopeat melodiapyräykset taustalla. Välillä tuntuisi että se liidi jää liian taustalle, mutta sieltä se tuntuu tulevan lähemmäksi. Mukavan mystisiä vivahteita myös ja hienot melodiat! Kappaleen loputtua, huomasin että olisin voinut kuunnella pitempäänkin. Tosi omanlainen kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele xbb - Bottle Of Echoes 09.06.2007

xbb - Bottle Of Echoes
Kappale alkaa hienon rauhallisesti, todella mukavalta kuulostaa meren äänet. Jänniä myös nuo korkeat äänet. Luulisi että liian kauan kestää tämä alku, mutta aika kului hyvinkin sutjakkaasti, eikä minua ainakaan haitannut. Aivan mielettömän hienoa melodiaa lähtee sitten tulemaan ja soitin on juuri oikea! Ai että.. tässä kun lähtee oikein ylhäältä.. vaikuttavaa! Kerrassaan hienolta kuulostaa, jostain syystä alkaa muistelemaan menneitä tätä kuunnellessa. Kyllä taas kun lähti melodia ylhäältä niin se nappaa väkisin mukaansa. Myöskin aikalailla samanlaisena säilyy kappale koko ajan, ehkä olisi mukaan mahtunut hieman erilaisia kohtia / soittimia. Mutta toisaalta tämä toimii erittäin hyvin näin. Kappale muuten loppui vähän töksähtäen. Yleensä kannattaa laittaa vähän hiljaisuutta sinne loppuun, jotenkin odotti että se aallonääni vaipuu sinne hiljaisuuteen. Mutta tietenkin jos se aaltosample loppuu oikeasti noin, ehkä fadeout olisi toiminut. Lumoava kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - La Primavera 31.05.2007

Nectino (Vanhat) - La Primavera
Energisesti lähdetään matkaan, hienot kaiut heti alussa. Varmaan tuossa clapissa, se on hyvän kuuloinen. Oho, bassolinja on aika törkeän hieno, hyvin tehty. Iskee myös tuo taustalla menevä acid. Soittimet on hyviä ollut tähän asti. Onpa hieno padi, lähtee oikein leijumaan. Hieno melodia siinä. Kiva että on nähty vaivaa myös tuohon menokohtaa edeltävään efektiin, se toimii. Tässä tulee näköjään toinen soitinkin mukaan, siinä menee mielestäni vähän sekavan kuuloiseksi. Heh kylläpä on hienosti tehty tämä, jossa melodia aina välillä soi. Upea melodia siinäkin, varsinkin se miten se alkaa. Acidit menee myös hienosti tässä kohtaa, aivan kuin vesipisarat. Oikein vauhdilla räjähti käyntiin, nyt tähän kohtaan sopii tuo toinen soitin taustalle, kun niistä molemmista saa selvää. Melodioita on mukavasti. Jonkinlainen acid rällästely olisi voinut olla kokeilemisen arvoista. Kyllä tästä kuulee, että hyvin osaat tehdä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Weekend Has Come (Dj RefleX RemiX) 01.04.2007

Dj RefleX - Weekend Has Come (Dj RefleX RemiX)
Tästä pidin varmaan eniten näistä Weekend Has Come remixeistä, nyt on vain niin etten ole alkuperäistä muistaakseni kuullut. Tässä sun versiossa on todella mukava meno päällä, aika vauhdikas. Tykkään todella paljon noista kaiuista vokaaleissa, tosin en pidä ollenkaan voksuista, sanatkin on jotenkin pöhelöt. Sitten tässä on törkeän siisti bassolinja, se soitin on hienon kuuloinen. Melodiassa hieman häiritsee se, että en saa millään mieleeni miltä yhdeltä toiselta kappaleelta se paljon kuulostaa. Joku Neo Cortex ehkä? Se soitin on kyllä mun mielestä siinä oikein siihen sopiva. Noniin, nyt kuulostaakin hyvältä, hieman hapottelua, ehkä enemmän olisi voinut riipaista lisää. Clap toimii, myös Ride kuulostaa oikein hyvältä! Uskoisin että pituus on juuri sopiva tähän kappaleeseen/tyyliin. Hyvin kappale myös loppuu. Tuon alkuperäisen kappaleen jutut ei oikein nappaa, mutta sun osuus tuntuisi olevan hyvin tehty.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Bionic Factory 07.03.2007

JauwizD - Bionic Factory
Alkaa heti hienosti, hieman kauniistikin. Seuraava nopea melodia kohta on oikein nostatteleva, siihen mukaan tuleva melodia tuntuu hieman menevän sen edellisen päälle. 1:28 melodiassa on käytetty todella hyvää soitinta, tulee heti mieleen että tässä on sitä jotain. Melodia on hyvä! Mun mielestä sopisi juuri kuvailemaasi paikkaan tämä kappale, selvästi. Tuleekohan tuosta kappaleen nimestä vai mistä mulle mieleen hieman Turrican. Melodian hyppy korkeammalle toimii, ja vielä siellä taustalla ne nousevat padit! Tuota kohtaa soitit vain niin kovin vähän aikaa, toisaalta meno jatkuu hetken kuluttua taas. Onkohan tuo arpeggio, mikä taustalla menee nopeasti.. sopii meinaan hyvin mukaan! Loppupuolella hetken aikaa hieman heikompaa melodiaa, mutta se nopeampi kohta toimii. Hyvä lopetus! Todella asiallisen kuuloista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dimo - Under The Sun 01.02.2007

Dimo - Under The Sun
Upea alku kappaleella! Just sopivat soittimet, vaikka kappaleen nimestä voi jotain päätellä, tuli minulle samantien aurinkoiset ajatukset tästä mieleen. Vau, sitten lähtee tosi hienosti, basso on hyvä ja varsinkin mukavan pehmeät 303:set taustalla, jees!! Kuulostaa tosi hienolta nuo sävelvaihdot. Tuohon soittimeen mikä esim. 2:41 lähtee yksin soimaan olisin toivonut hieman enemmän melodiaa, jään odottamaan että se nousisi välillä korkeammalle. Kokonaisuudessaan kappale toistaa itseään hieman. Loppupuolelle olisi voinut jotain erilaista kokeilla, vaikka pieni 303 revittely kohta. Hyvä meno on päällä kuitenkin koko ajan. Tämä oli kyllä siisti kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - The Call 01.02.2007

Wanhat projektit - The Call
Jees aloitus, basso kuulostaa hyvältä, mutta rummut eivät ihan nappaa. Hyvänkuuloinen hihat. 0:29 välikohta oli kivasti tehty, sisääntuleva soitin on ok. Itse tykkään kun tämä kuulostaa hieman "vanhemmalta", sieltä '90-luvulta. Taukokohdassa lähtee hienot padit nousemaan taustalta, tom fillillä käyntiin! Hm, tämä kuulosti tosi hyvältä, mutta se alussa ollut soitin tuli mielestäni liian aikaisin mukaan, olisin kuunnellut pelkkiä padeja kauemmin. Meinaa mennä hieman sekavaksi. Taas hienosti tehty lasku & nousu, nyt tuo soitin joka vetää melodiaa on hyvä. Melodia on aikas hyvä, tykkään varsinkin siitä kun ensimmäisen kerran mennään sävelissä alemmas. Hankala selittää, mutta se pieni hetkikin kuulostaa oikein hienolta. Mukavasti mennään loppua kohden noiden padien kanssa, kappale loppui hieman kesken.. Pidin, hyvin tehty!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spex Lab - Pretty Much Dead (Vectrocon Remix) 25.01.2007

Spex Lab - Pretty Much Dead (Vectrocon Remix)
Pikaisesti kelaillessani tuo keskikohdan lauluosuus kuulosti todella hienolta, täytyykin kuunnella koko kappale... Tämä on aika rajamailla oman musiikkimakuni kanssa, kuulostaa kyllä aika hyvältä. Kivasti yhdistelty tyylejä. Soittimet on ok, hyvä rytmi! Kivaa vaihtelua bassolinjaan, kun muutellaan cutoffia(ko?) Robottiäänet kyllä plussaa. Hieno tuo kohta missä kitarat tulevat mukaan, pidän melodiasta. Sitten tuleekin se mainitsemani kohta, kuulostaisi että naisen & robotin ääni yhdistetty. Erittäin hienosti tehty kohta! "I don't wanna feel...":illä alkava on varsinkin upeasti vedetty, mahtava. Ääni on selvä ja kaiku juuri siihen sopiva! Kolmen minuutin kohdilta lähdetään myös hienosti. Varsin omalaatuinen kappale. Olen huono sanomaan mitään sanoituksista, mutta mielestäni sopivat kappaleeseen. 1:46-1:56 oli kaikkein paras kohta, vau!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilhelm - Economic 07.03.2007

Vilhelm - Economic
Näistä kappaleista tykkäsin tästä varmaan eniten. Hieman erikoisesti alkaa, hyvässä mielessä. Soittimet ovat tosi hyvät! Snare on oikein napakka. Tässä kappaleessa minua kiehtoi toi hieno melodia, hyvin tehty! Siinä on kanssa just sopiva soitin. Bassolinja on oikein groovy, mutta kuullakseni et kauheasti vaihtele sen säveltä. Olisi voinut kokeilla melodian tietyissä kohdissa laskea/nostaa basson säveltä, se olisi tuonut paljon eloa kappaleeseen. Ensimmäisen melodian jälkeen tulee mielestäni toimiva osuus, kiva tuo välillä taustalla soiva ääni. 2:19 kohdassa taustalla soiva kohta tuntuu hieman siltä ettei se sopisi siihen mukaan, mutta toisaalta hieman nostelet sitä myöhemmin kappaleessa, joten kyllä se asiansa hoitaa. Tämä oli aikas sopivan pituinen, rakenne kohdallaan. Hyvät soittimet & oikein tyylikäs melodia tekevät tästä toimivan kappaleen. Pidin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - It´s Hard to Be Santa 29.04.2009

Thimon The Barbarian - It´s Hard to Be Santa
Kyllä, hymy irtoaa kun laitan tämän soimaan. Eritysplussat bassolinjasta, siinä on hyvä kuvio & soitin. Tätä on muuten hauska nyt kuunnella, kun tiedän jo ulkoa kuinka tuo melodia menee. Silloin kun ekan kerran kuulin, niin muistan yllättyneeni rumpukompista. En nyt ole mikään asian ammattilainen, mutta mulle kuulostaa jotenkin niin räp-taustalta, ja se tekee tästä mielenkiintoisen yhdistelmän tuon synataustan kanssa. Grr, kun en vieläkään tiedä mitä Rudolph sanoo tuossa yhdessä kohdassa. =) Kappaleen samplet on muuten aivan loistavat. C3-clappeja unohtamatta, klassikkoja. Jotenkin hieno tuo lopussa, kun sävel laskee matalemmalle. Paikoitellen hieman surumielinenkin kappale, eihän se joulupukkina olo helppoa aina ole. Just pull harder!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Happy Little Robot 24.08.2007

Soultrap - Happy Little Robot
Jeah, clapit vetää hienoa kuviota heti alussa. Oikein menevä rytmi. Hauskasti lausuu tuo robottiääni, todella siistin kuuloinen! Mukavat hapottelut myös, varsinkin kun lyö tuota pitkää nuottia. Soittimet ovat mielestäni hyvät.. 3:48 kohdassa ride määrää tahdin, täytyy olla kyllä yksi mun lempisoittimista, hyvin toimii tässä. Fade out ei niinkään ole mun mieleen, mutta kyllä se tässä menee. Kuunnellessa tulee väkisin mielikuvia tehtaiden laitteista ja pimeistä varastohalleista. Hidas tempo sopii tähän loistavasti, kaikinpuolin taidolla tehty!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunshine of Trance - Sielun Valo 07.02.2007

Sunshine of Trance - Sielun Valo
Voi jesta... alku kuulostaa aivan kuin olisin kuuntelemassa artistia Mystic Force (tarkoitan hyvässä mielessä). Todella hienosti alkaa, tosin padit voisivat olla hieman lujemmalla. Kivat nuo taustalla soivat rytmisoittimet. Kaikki soittimet pelaa hyvin, hyvän kuuloista on! Pitää kuuntelijan otteessaan loppuun asti. Ihan hieman tuo loppu töksähtää. En saa oikein kommentoitua, kun jään vain kuuntelemaan tätä :) Tämä on aika lähellä juuri sitä trancea, mistä pidän. Ehkä hieman liiaksi "potkua" mun makuun. Huh, tuo alku kuulostaa kyllä hienolta.. Mukava tänäpäivänä tämänlaista löytää, kaunis kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Endue the Rhythm - Congenial Dawn 17.04.2007

Endue the Rhythm - Congenial Dawn
Oikein kiva alku, hyvänkuuloinen bassolinja! Varsin hauskasti "pysähtyy" välillä. Oho, sitten lähtikin todella hienosti mun mielestä. Etenee hyvin, jotenkin jäi tuntumaan että päämelodia räpsähti liian aikaisin päälle. Melodia on aika kiva, ei ainakaan sellainen yhdentekevä, mutta toimiva. 2:20, nyt lähti jo upean kuuloinen kohta, kuulostaa todella hienolta. Hauskoja kikkailuja bassolinjalla, varsinkin loppupuolella :) Kappaleen paras kohta on se taustalta nouseva melodia, tosi siisti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - Abandoned Space Station 24.01.2007

Thimon The Barbarian - Abandoned Space Station
Teemaan sopivat äänet olet alkuun saanut tehtyä. Mielestäni basso on hieman liian kovalla ja siihen olisi jotenkin sopinut vaikka pieni kaiku. 1:12 tulee hyvän kuuloinen soitin, myös mukava melodia! Voisi olla joitain soittimia taustalla, hieman kuulostaa tyhjältä tälläisenään. 1:42 on selvästi sellainen kohta, että jos en esittäjää tietäisi niin kyllä tää sun tekemältä kuulostaisi :D Tässä kappaleessa tykkään todella paljon tuosta päämelodiasta (jota minä pahoinpitelin remixissäni, paljon parempi näin alkuperäisenä). Melodiasta tulee jotenkin hyvä olo, todella hienosti tehty! Bassorumpu on aikas hyvä, clap on vähän raa-an kuuloinen.. siihenkin sopisi hieman kaikua. Heh, siistit kuviot sulla menee rumpujen & clappien kanssa. Asiallinen lopetus. Tuon melodian muistaa kyllä heti kun ensimmäiset nuotit kuulee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - Dare to Meet the Mighty Muncher 13.12.2006

Thimon The Barbarian - Dare to Meet the Mighty Muncher
...tää kappale taitaa saada multa legendaarisen kappaleen statuksen. Taitaa olla ainoa kappale missä tuo oravanauru kuulostaa hyvältä, oon varmaan jo liiaksi tottunut siihen tässä. Kappale alkaa hyvin ja tykkään paljon tuosta happosoundista joka tulee mukaan. Ensimmäinen melodia on hyvä ja nyt tuo toinenkin jo enteilee tulevasta. On muuten pikkasen hyvän kuuloinen kun tuo megabasso (jep, bassot ovat hieman liian lujalla) lyö aina ensimmäisen nuotin siitä melodiasta. Huh, ei oikein voi valittaa mistään, soitinvalinnat ovat niin oikein kun voivat olla, ehkä tuo yksi haikka hieman on oudon kuuloinen muiden sekaan. 1:22 on hyvin jännän kuuloinen, hienosti tehty. OK, no niin... 1:45 tulee semmonen melodia ettei voi olla mahdollista edes!!! Yleensä tuossa melodian alkaessa menee iho armotta kananlihalle. Soitin mitä olet siinä käyttänyt sopii aivan täydellisesti, pakosti tekee mieli soittaa tätä niin lujalla mitä laitteista lähtee. Tässä kohden on tosi jees rummut ja tuo basso joka lyö aina ekalla nuotilla! Onneksi tätä kohtaa ei soiteta mitään pientä hetkeä, vaan oikein kunnolla kanssa. Väliin sopii hyvin rakennettua nostattelua seuraavaan rykäykseen... muistan kun ekan kerran kuuntelin tätä ja tuo 4:34 soitin lähti, niin oli kyllä hieman sanaton olo. Siitä sen verran että se ei välttämättä ole liian korkealta soitettu, mutta aina välillä se hieman riipaisee liian korkealta. Näillä pikkuvirheillä ei oikeastaan ole mitään väliä. Kappaleen nimi on juuri sopiva. Parhaimpia kappaleita mitä olen tähän asti kuullut, siis aivan mielettömän hyvää työtä!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Destroyer - Tomy - Moontin Soldiers (Into to the Shadow of Earth remix by Thimon The Destroyer) 24.01.2007

Thimon The Destroyer - Tomy - Moontin Soldiers (Into to the Shadow of Earth remix by Thimon The Destroyer)
No niin, täytyy yrittää tätä kommentoida. Ensimmäisen kerran kun kuulin, että tämmöinenkin kappale täältä löytyy, niin en oikein ensin tiennyt uskallanko kuunnella :D Hymyilytti kyllä, kun tunnisti heti alusta kappaleen. Se soitin onkin siinä hyvä ja pidän myös noista shakereista. Matalat clapit ovat tutut, selvä marssimeininki. Sitten tulee kaunis kohta, mutta alkuperäisen kappaleen päämelodia ei oikein sovi siinä kohtaa mukaan. Ai että, tuo on hieno kun kohdassa 1:11 se melodia nousee taustalta. Nyt on oikeanlaiset clapit omaan makuuni! Sopivasti kaikua. Kivasti olet muokannut melodiaa, toimii tosi hyvin. Tulee oikein hyvä mieli, kun tässä on vielä käytetty happoakin, mikä itselle iskee lähes aina. Ei sen tarvitse olla aina kauhean särötetty, tässä toimii mukavasti pehmeämpi. Todella hyvä vielä tuo kolmas soitin, joka tulee mukaan. Aika hienosti aina hetken välein tuli uusi soitin mukaan. Plussaa että on soitettu pääkohta vielä ennen loppuakin. Kappaleen pituus ei tunnu kovin pitkältä, mutta oikeasti on juuri sopiva tälle. Tulee mieleen '90 ambient/chill-out tästä, tai ainakin eräs kappale. Sopii laittaa taustalle soimaan ja vaipua uneen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Wolfelectric 17.12.2007

The Kentmiller Experience - Wolfelectric
Mieletöntä. Bassolinja on erittäin onnistunut! Hyvät rummut, snarekin just kohdallaan. Tuo melodia ja sen soitin onkin tässä kappaleessa aivan käsittämättömän hyvä! Ensin kun se hiipii sieltä taustalta ja sitten tulee esiin tässä 2:32, uh oh!! Haha, loistavasti meni hetkeksi soitin vähän päreiksi. :) Hienoa muuten että tässä tämä soitin soi vähän erilailla joka kerta, nytkin kuunnellessa oikein odotan että kohta se päästää ilmoille niin viimeisen päälle korkean sävelen! Nostattelevaa. Kutakuinkin täydellinen tunnelmakappale, jotain pahaa on tehty ja seuraamuksia odotellaan... Tämä oli kyllä ihan mun mielelle sopivaa. Aina välillä onnistuu musiikinteossa, nyt varsinkin! Jeahwauuu!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mezhdunarodnaja - So-Seductive 25.01.2007

Mezhdunarodnaja - So-Seductive
Kappale on ollut koneellani varmaan siitä asti kun laitoit tänne. Tämä on näitä joka kolahti lähes välittömästi. Sopivasti alkaa, bassorumpu on kivan napakka. Sitten melodia lähtee nousemaan taustalta, ja siihen kun se siitä lähtee, niin tykästyin heti. Todella asiallisen kuuloista, bassolinjaan on saatu pirun hyvä soitin. Melodia on jotenkin klassisen kuuloinen, pidän paljon! "Tauko" osuuksilla tuo soitin (mikä ihan alussa kuuluu) & taustalla leijaileva padi sopivat hienosti menoon mukaan. No niin, hieman mietinkin että melodia olisi kaivannut kirkkautta, ja piano tekee tehtävänsä siinä. Kolmas soitin on myös hyvän kuuloinen. Ehkä hieman liian pikainen lopetus, toisaalta se sopii noin. Tulee mieleen jotkut omat kappaleet, mitkä olen lopettanut, kuten tässä, parilla rummun lyönnillä. 1:26 lähtee kyllä hieno tykitys, todella iskevä kohta! Hyvä melodia! Juuri mun mieleistä musiikkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Ylläripylläri 11.09.2007

Dumbed - Ylläripylläri
Hauska nimi tällä kappaleella. Tarraa heti alusta mukaan, todella jyty meno. Tuo huudolta kuulostava ääni on aivan loistava! Jo se pelkästään nostaa tunnelmaa reilusti. Jännän mystinen melodia tässä alussa, hienosti tehty ja sopivalla soittimella. Tykkään tästä kilinä-soittimesta, kahden minuutin jälkeen mukavasti muutat tuota melodiaa. Välillä tuntuu että kappale pysähtyilee liian usein. Rakenne paikoittain hieman outo, ei varsinaisesti huono. Parasta antia taitaa olla loppupuoli, joka on niin jännän kuuloinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - Sovereign of Kingdom Come 05.03.2007

Thimon The Barbarian - Sovereign of Kingdom Come
Heti alusta lähtee hyvin, tykkään varsinkin rummuista. Loistava tuo haikka(?) joka iskee väliin, kuulostaa melkein hengitykseltä. Toi 0:20 ensimmäisen kerran tuleva melodia on ihan kuningas..tai kunkku :) Tosi hieno meno, mielenkiinto pysyy yllä. Clapit hyvä lisä ja crash:it, jees. 1:53 tulee taas ihan törkeän hyvä melodia, oikeasti! Ai niin, soittimet ovat omaan korvaani miellyttävän kuuloisia, ja niitä on tarpeeksi monenlaista. Tämä ennen päämelodiaa soiva kohta on juuri oikein tehty, kuulostaa aivan siltä että kohta tulee jotain.. juurikin tosi, tosi hyvä melodia. Vielä plussana, että on niin omalaatuinen ettei kukaan olisi samaan pystynyt (samaa voi sanoa kappaleen nimestä, omaperäinen!). Vaikkakaan bassolinja ei omaa kuviota vedäkään, vaan samaa kuin melodia, se toimii silti hyvin. Alkupuolella bassolinjaan on panostettukin ja se toimii sen melodian kanssa siinä tosi hyvin. Tykkään basson soittimesta, rapea. Pirullinen taputus-sessiokin lähtee loppupuolella käyntiin, mutta se sopii omasta mielestäni hyvin. Alkaa tulemaan kaikenlaisia mielikuvia tämän kappaleen taustalle. Loppupuolella vielä viimeiset vedot, taas huomaan kuinka jees nuo rummut ovat. Lopetus on hyvä. Rakenne kappaleessa oli erinomainen, ei ollut turhia puuduttavia kohtia, taikka liikaa toistoa. Sävellyspohja on tässä erittäin vahva, noilla melodioilla tekisi mitä vain. Sanalla sanoen -hieno- kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimon The Barbarian - Midnight Madness 02.11.2006

Thimon The Barbarian - Midnight Madness
Tykkään noista alun padeista, kauniit. Sitten tulee aika erikoinen käänne, noi rummut menee kivasti, ja eivät onneksi ole liian kovalla. Puhesample sopii hyvin, ja siitä saa suunnilleen selvää. Hieman meinaa hukkua tuohon rytinään. Hyvän kuuloinen ensimmäinen melodia, sen jälkeen tulee sellainen basson soitin josta en kovin tykkää. Se nopea kohta siinä bassossa tosin on hyvä. Lyömäsoittimet meinaa olla turhan villit omaan makuun, mutta tuo handclap toistaa hyvää kuviota, siitä tykkään! Tähän asti kappaleen kulku on aika hyvin täsmännyt annettua nimeä, heh. 2:26 kohdassa alkava melodia tuntuisi olevan hiukkasen liian kovalla, mutta itse melodia on hieno. Sen jälkeen tulevassa melodiassa (ehkä paras näistä!) huomaa kuinka hyvin haikat sopivat sen kaveriksi. Tosi hyvän kuuloinen melodia, tykkään varsinkin kun sävel nousee siinä ylös ja luulisi että se laskisi sen jälkeen, mutta se vielä pari kertaa päättää soittaa. Vielä kun se sitten lähtee alempaa, niin sekin kuulostaa niin hyvältä. Nyt nuo handclapit alkaa jo vaikuttaa hardcore kappaleen menolta, sen verta on vauhti päällä. Lopun sample on hieman epäselvä, luulen että juuri saan selvää mitä sanotaan. Loppuu hyvin, vaikka tuntuu että se ihan viimeinen nuotti oli liian hiljaisella. Melodiat tässä oli suunnilleen sitä luokkaa että tuntuu kuin ne "syöpyisivät" päähän, ja joskus välillä ne siellä soivat. No, taidat kyllä jo tietää minkä vision tää kappale mun mieleen luo. Kävellään aamuvarhain unisena puistoteitä pitkin.. veden sataessa. Tulee melkein myös mieleen joku ihan kuin vaipuisi transsiin, ja siinä sitten valitaan päätepysäkkiä. Perille päästään, mutta ei ehkä ihan sinne minne haluttiin?!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zha [oldies] - Irri 30.03.2008

Zha [oldies] - Irri
Olen kuunnellut tätä monesti, mutta kommentointi on ihan unohtunut. Nyt on jo niin päähän syöpynyt, että kun laitan soimaan tajuan.. aivan käsittämättömän hyvä kappale! Menisi mulle ihan täydestä jos löytyisi joltain vanhalta trance-kokoelmalta, samalla laatutasolla mennään. Yksi piirre mistä oikein pidän on tämä ns. "heikko" basari, hyvä valinta! Jostain syystä pidän kovin kappaleista joissa on hieman heikompi bassorumpu. En tiedä, se on vain niin toimiva systeemi. Jessus, miten onkin tehty näin hypnoottinen kappale, kaikki upeat toistuvat äänet. Pitää oikein tarkasti kuunnella, että kuulee eri korkeat & matalat äänet. Jännää kuinka kuulostaa kovin itseään toistavalta (osittain pitääkin olla), mutta oikeasti on tehty monia erilaisia juttuja. Tässä on tyylissään kutakuinkin täydellinen kappale, aivan hämmästyttää löytää näin unenomainen teos. Hrh, tässä on niin paljon taikaa--
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alkeishiukkaset - Mekaaninen jättiläisvaris potkii öljytynnyreitä 03.04.2007

Alkeishiukkaset - Mekaaninen jättiläisvaris potkii öljytynnyreitä
En pystynyt olemaan hymyilemättä, kun luin tämän kappaleen nimen.. parempaa nimeä saa kyllä hakea. Ja repesin uudestaan terrvan "(varisn?)":lle, hahaha! Ei vitsi, en saa millään päästäni ajatusta jossa tuo varis polkee niitä tynnyreitä. Kappale alkaa kuin kuuntelija ihmettelisi mistä ääni kuuluu ja kävelee lähemmäs, mutta jää katselemaan sopivalta etäisyydeltä tätä mättöä. Todella hienon kuuloiset rummut tässä!! 0:55 kohdassa paranee entisestään. Uskomaton meno on päällä, yltyy rajummaksi vain. Kuulostaa oikeasti pirun hyvältä vieläkin. 2:03 tässä kohtaa tulee aivan uskomaton veivaus, pää alkaa melkein pakosti nykimään. Hyvin tehty! Välillä tuntuu että hieman liian tiuhaan tahtiin tulee näitä taukokohtia, mutta ei varsinaisesti (heh, miksi luen tuon väärin) kuulosta huonolta. Tykkään kun tässä on jatkuva pulssi päällä. Hm, ehkä kappaleen loppupuoli oli liiaksi samaa potkimista. Lopetus oli hyvä, tosin siihen olisi myös saattanut sopia sellainen pirullinen rääkäisy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AHP-projektin tiellä olevat biisit - Sound of Angel 05.10.2006

AHP-projektin tiellä olevat biisit - Sound of Angel
Hyvin lähtee alku, mutta siinä olisi ollut pitempi kaiku ehkä parempi. Basso & rummut on hyvät, mutta niiden seassa on hieman oudon kuuloinen soitin, hmm.. toisaalta se on aika hyvä kyllä! Hieman töksähtävästi lähti melodian esittely, tuo yleisö ei ihan muhun kolahda myöskään. Mutta sitten itse asiaan lähti hyvin!! Noniin tästä melodiasta tykkään, odotan koko ajan että se menisi hieman pitemmälle vielä. Mutta toimii erityisen hyvin näinkin. Aiai, sävelen nosto rokkasi!! Hyvät haikat menossa. Kuten muutkin sanoneet, niin jokin kirkkaampi soitin mukaan, niin olisi ollut varmaankin mahtava. Nyt meinaa tuo melodia hukkua muiden soitinten alle. Aika jännästi vaihdat tota bassorumpua välillä, lopussa lähti aika tykitykseen. Tämä oli tosi siisti kappale, ja hyvän melodian olet säveltänyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mooma - The Herd Forming Song 01.04.2007

Mooma - The Herd Forming Song
Mulle melkein liiankin syvää ambientia heh, se ei tosin ole huono asia. Heti alusta kuulostaa hyvältä, kun siinä lähtee käyntiin se yksi voimakkaampi soitin. Alataajuudet kuulostavat oikein mukavilta, äänet tuntuvat olevan hyvin tasapainossa. Tässä kappaleessa on jotenkin sellainen tunnelma, että aivan kuin kuuntelijaa puhallettaisiin jonnekin, varsinkin kun etsii jonkun satunnaisen kohdan kappaleesta ja klikkaa siihen, niin se ääni tuntuu puhaltavan kuin tuuli. Aurinkoinen sää tulee mieleen, ja peltomaisemaa.. ehkä ilmassa lentelee niitä voikukan siemeniä. Todella upeasti välillä ääni nousee ja laskee, tätä kuunnellessa ei meinaa ollenkaan huomata kuinka nopeasti tuo aika kulkee. Kivasti tuntuu kappaleen nostattelu. Lopetus on kunnossa. Näihin rauhallisiin kappaleisiin on mun mielestä hieno nukahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Profound - Happy mind (2004) 14.02.2007

Dj Profound - Happy mind (2004)
Alkaa hienosti! Menon alkaessa huomaa, että pääleadi olisi voinut olla vähän kovemmalla. Tosi hyvät rummut & basson olet tähän vetäissyt, tuo toinen leadi tuolla taustalla sopii tosi hyvin mukaan. Yhdessä kohtaa melodiaa oletan sen aina nousevan hieman ylemmäs, mutta upea melodia tässä on, varsinkin se ihan päämelodia. Alkaa tässä ihan nykiin. :D Tämänlaista musiikkia haluaisin itsekin kovin paljon tehdä, mutta ei se ole oikein vielä onnistunut.. Sopivat taukokohdat on saatu, ja se päämelodia lähtee aina yhtä hienosti siitä! Yllättävän pitkä kappale, kuitenkin jaksan kuunnella. Vaikuttaa siltä että tämän eteen on nähty vaivaa, hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Beat - Woman Issues 12.02.2009

D-Beat - Woman Issues
Selkeästi joku salapoliisitakkinen kaveri vauhdikkaassa beat 'em upissa, hehe. Jojolla kaksi ja hatulla kolmas kanveesiin. Tää on tosi siisti kappale. Nuo liu'ut melodioissa on mahtavia! Hauska bassolinja, jää päähän soimaan helposti. Erittäin kova päämelodiakin, alkaa heti näkemään bitti-ukkoja tanssimassa ympäri ruutua. Sopivaa sekoilua lopussa, mutta fadeoutin käyttö pitäisi kieltää. =) Onnistunut chip-kappale, saa hyvälle mielelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 14.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Hieman äänenvoimakkuuksia voisi säätää, bassorumpu tuntuisi olevan liian hiljaisella, melodia hiukan kovalla. Muuten on hyvä alku ja aikas hyvän kuuloista. Tarttuvia lähtöjä, joissa hieman melodianvaihtelua niin pysyy mielenkiintoisena. 1:06, no nyt meni hienosti!! Teki vaikutuksen. Olisin toivonut paljon kovempaa bassorumpua vain. Samalla linjalla jatketaan, sopii hyvin. Päämelodia on ihan hyvä. 3:46, tää kuulostaa hyvältä! Ei vitsi, hyviä kikkailuja olet tehnyt. Hmm, kappale ei mulle iskenyt oikein, lukuunottamatta muutamaa hienoa hetkeä, mutta pitää sanoa että on hyvin tehty!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yrneh - I'm Here 01.02.2006

Yrneh - I'm Here
Kuuntelin tätä jo hieman aikaisemmin, mutta en kommentoinut...nyt on kyllä ihan pakko. Alku puheet on tosi hienot, sopii hyvin! Pirun hyvä bassorumpu, nostatus toimii. Oikeastaan toi pääliidi on vähän liian massiivinen mun makuuni, mutta ei se niin häiritse kun melodia on niin hyvä. 1:25:stä eteenpäin aletaan jo puhua asiaa, heh. Hetken jo mietin että vähän tähän sopisi hapot hyvin...tosiaan. Todella hyvän kuuloista, tosin olisin hieman enemmän nostanut happoja esille. Puolivälissä kerätään taas lisää energiaa seuraavaan lähtöön. Nyt ei iske samalla lailla kuin alun melodia, mutta ihan hyvä silti. Kappaleen loppupuoli oli hieman heikompi kuin ensimmäinen. Hyvin trancecore onnistui, hieman modernimman kuuloista. Vähän erilaisella rakenteella olisi ollut aivan huippu. Pidin, kiitos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Ray of Light - Go to Ko 28.08.2007

Green Ray of Light - Go to Ko
Että alkaa hyvin, haikat on jeah! Tykkään tosi paljon tuosta melodian soittimesta, se on melkein syötävän hyvä. Hyvin toimii väliin ne sävelenvaihdokset. Erittäin hypnoottinen tunnelma kaikenkaikkiaan. Rummut ja bassolinja on myös omasta mielestä kunnossa ja tähän sopii hyvin tuo matalampi bassorumpu. Padi ja melodia toimii, mutta ehkä joku kolmas soitin olisi vielä ollut hyvä, tai erilainen kohta lisää. Tälläisenään kappaleen pituus on juuri sopiva. Kovin trippi-meininki muuten, toi melodiakin oikein porautuu päähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profion - Insected (Original Edit) 17.11.2005

Profion - Insected (Original Edit)
Tää kuulostaa todella hyvältä! Soundit on mukavan massiiviset. Ja sitten kun toi melodia tulee... aivan mielettömän mahtava!! Myös aina ennen sitä päämelodiaa soiva melodia sopii tähän oikein hyvin (alkaa jo kuulostamaan muurahaisilta :), ja soitinvalinta on onnistunut. Täytyy sanoa, että oletpa hienon melodian tehnyt, kohta 1:31 eteenpäin on huippu. Kiva löytää täältä tälläisiä yllättäviä kappaleita, pidin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc suurenmoinen - Space47 12.11.2005

Mc suurenmoinen - Space47
Yllätti kyllä, kuulostaa todella hienolta. Tunnut vain vaihtelevan tota kappaleen kulkua vähän liikaa. En nyt ihan osaa selittää, siten ei vaan ehdi keskittyä yhteen asiaan kauaa. Mutta ihana kappale ja noi "space" vokaalit!! Tuo yksi kohta tuo mieleen erään toisen kappaleen, se on muutenkin niin hyvin tehty. Leijailevaa ja mystistä, tykkään paljon!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mezhdunarodnaja - Now it started - featuring DjTophe 08.10.2005

Mezhdunarodnaja - Now it started - featuring DjTophe
Kivan kuuloinen alku, 1:07 pistää vauhtia kappaleeseen, kuulostaa hienolta! Melodia on mukava, se kuulostaa jotenkin kauniiltakin. Tai sellaiselta joka tuo minulle muistoja mieleen. Välin puheet kuulostavat hyviltä, vaikka en oikein ota selvää niistä. Tää on hyvin rakennettu, kappale nousee koko ajan ylöspäin. Hienoa, pidin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rollup - Steps 01.02.2006

Rollup - Steps
Hienostihan tämä alkaa. Basso on juuri sopiva ja toi huudolta kuulostava ääni on aivan mahtava! Tässä mennäänkin aika nopeasti asiaan, padit on hienon kuuloisia. Melodia on kiva, tykkään. 1:17 kohdan olet kyllä hyvin tehnyt. Uusi padi on hyvä, mutta siinä kohtaa melodia tuntuu hukkuvan taustalle. Hapoista plussaa!! Harmi, tuntui loppuvan liian aikaisin. Kuten sanoit "letkeä" olisi hyvä kuvaamaan tätä kappaletta, mukava meno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KUKE - dance 17.04.2007

KUKE - dance
Hyvä alku, lupailee jo jotain tulevasta. Miksaus hieman häiritsee, koitan olla välittämättä. Melodia tarjoiltiinkin heti alkuun, tykkään tästä melodiasta! Juuri sellainen hyvä meininki, tulee oikein kiva mieli itsellekin. Välillä taputukset käyvät liian kovalla voluumilla. 3:11 kohdassa lähti mukavasti, melodia saa hymyilemään. Tosin seuraavan tauon jälkeen oletin melodian jatkuvan. Mukavan kappaleen olet tehnyt, tässä on tuo melodia vahvana osana.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Bass Project - Energy Flow 15.07.2005

Olavi Bass Project - Energy Flow
Hieno alku, hyvä bassorumpu ja hihat mukavan pehmeä. Acid on omaan makuun hieman liian sumuinen, mutta paranee loppua kohden. Älyttömän hyviä acid linjoja on, tässä on muuten mun kaikki kolme suosikki musiikkityyliä yhdessä..aika hyvin ;) Ihana melodia lopussa. No, kyllä tämä kelpaa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delta - Flatliner 23.06.2005

Delta - Flatliner
Jees, alkaa hyvin, mutta menee hieman liian nopeasti eteenpäin. Olisit pistänyt melodian vähän myöhemmin tulemaan. Luoja, kun on hyvän kuuloiset padit sulla breakdownissa. Mielenkiintoisesti vaihdoit päämelodian soitinta... (hyvällä mielellä). Tää kuulosti paljon siltä "vanhemmalta" trancelta, hyvä asia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Schitz - Tortuga 09.10.2005

Schitz - Tortuga
Täytyy sanoa, että tässä on kyllä aika täydellinen bassorumpu! Tätä on ollut varmasti hauska tehdä, sen verran hienoja kikkailuja on basarilla tehty. Kuulostaa tosi hyvältä. Keskiosassa tulee hienoja kone ääniä mukaan. Aikamoista leipomista kyllä. Todella hyvin tehty!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Bass Project - The Supernova 10.06.2005

Olavi Bass Project - The Supernova
Ja sitten mentiin, hyvä napakka potku on. Ok:lta kuulostaa, kohdassa 1:43 tulevasta synasta en kauheesti pidä, tosin siinä on menevä melodia. Hapoista tulee plussaa, kohta 4:47 kuulostaa kivalta, mutta se tuntuu olevan hieman tyhjä. Siihen olisit voinut laittaa taustalle jotain. Haha, lopetit hienosti. Ongelmana nyt oli se ensimmäinen syna joka oli vain alussa, eikä enään lopussa. Tuntuu kuin se puuttuisi lopusta. 6 minuutin jälkeen pirun hienosti nostatettu 303:sta (kai se on, joskus on vaikea sanoa) Kasia ei nyt ihan tullut, hyvältä tää kuulostaa kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divine Project - Eläinten usva (live) 26.03.2005

Divine Project - Eläinten usva (live)
Hienoa että tälläistäkin trancea kuulee! Ensiksikin suuri plussa acidista, mutta jotenkin olisivat voineet olla hieman kirkkaammat. Hyvät ovat nytkin. Kivat rummut, näkee jo mielessään jonkun Shamaanin niitä rummuttamassa. Hidas bassorumpu sopii täydellisesti. Hyvä ettet laittanut mitään suurta melodiaa muuten pilaamaan tätä. Hypnoottinen, yksinkertainen melodia sen pitää olla. Tosi pitkä on, täytyy myöntää etten jaksanut ihan loppuun kuunnella. Piti hieman kelailla. Siis tää on oikein trancen kuuloista. Mun täytyy latailla tää koneelle ja kuunnella myöhemmin kuulokkeilla koko teos. Hienoa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divine Project - Usvan eläin (live) 06.06.2005

Divine Project - Usvan eläin (live)
Tähän pätee suunnilleen sama kuin Eläinten Usva (live) kappaleeseen. En voi haukkua yhtään mistään, tää on aivan tajuttoman hyvä! Tuosta toisesta kappaleesta pidin enemmän kun se oli pitempi ja "syvempi". Mutta nää molemmat on parhaita Acid biisejä mikserissä. 10 tuli ja varmasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hell Factory - Industry Shakedown 09.10.2005

Hell Factory - Industry Shakedown
Upea alku, aivan mahtava bassorumpu ja etenkin nuo taustat luovat hienon tunnelman. Noi koneiden äänet on niin hienoja, tykkään niistä. Nyt lähti kunnon tykitys. Kohta 2:57, ei voi olla noin hyvä!..taustaleadien värinää. Harmi kun se kohta ei kestänyt kauempaa. En ole paljoa kuunnellut speedcorea, mutta tää oli vaikuttava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Clockwork Cruise 17.04.2007

Signal - Clockwork Cruise
Jännä alku. Sitten lähteekin todella tyylikkäästi! Soittimet on hyvät, bassolinja oikein jees. Tuo yksi soitin taustalla on ehkä hitusen liian hiljaisella. Oikein mukavasti etenee, pitää kuuntelijan otteessaan. 1:38 kohdalla just kiva soitin. Oho, sitten tulee aikas vaikuttava melodia. Hehe, oikein mun mieleen oli se sävelen nosto, jeah! Kolmessa minuutissa pistit vielä paremmaksi, onnistunut soitin valinta! Hyvin on tehty, löytyy tyyliä ja melodiaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiefran - From The House To The Spacement 15.11.2007

Kiefran - From The House To The Spacement
Ei kyllä ihan helposti näin pitkää kappaletta näin huolella tehdä. Tällä on mielestäni tosi hienosti oivallettu nimi. Jännä juttu että kappale iskee suoraan menoon kiinni, pituuden huomattua olin lähes varma että alussa on monen minuutin ambient introilua. Pirun hyvin tehtyjä hapotteluja, huomaa heti kuinka aika lentää tätä kuunnellessa. Tässä samalla yritän kommentoidakin, vaikka melkein väkisin tekee mieli vain heittäytyä silmät kiinni musiikin viemäksi. Tällä musiikillasi on hauska vaikutus muhun, koska tämä kuulostaa jotenkin niin aidosti 90-luvun alun musiikkia, että kuvittelen kuulevani vinyylin rahinaa välillä. 5:37 lähtee tosi makea basso, muutenkin hienoja rumpukuvioita kaikenkaikkiaan. Mitä syvemmälle mennään, sen hienommaksi muuttuu. Kymmenen minuutin jälkeen on tosi kaunista, tässä on niin hyviä sävelkulkuja. Huomaa myös kuinka tuo basso oikein pureutuu syvemmälle. Musiikki on unenomaista, tulee herkkä olo kuunnellessa. Pituus toimii, kappale ei missään kohtaan tuntunut itseään toistavalta. Hieno idea kappaleeksi ja onnistuneesti toteutettu. Kapteeni on nyt hyvä ja menee lepäämään vain, suljetaan ne simmutkin lennon ajaksi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiefran - The Stellar Cruise 10.06.2006

Kiefran - The Stellar Cruise
Hieno alku mielestäni, melodia kuulostaa hyvältä! Kappale on aika arvaamaton, se on plussaa. Bassolinja tuntuu olevan kunnossa, mutta se on vähän liian kovalla. Melodiakulut on kyllä hyvin tehty, ei ole jätetty sen yhden varaan, vaan on monta erilaista. 6 minuutin kohdilla alkava tauko/nousukohta on kiva, aika erikoisesti tehty. Nosto erityisesti. Loistava tuo "sähköinen" bassorumpu, joka välillä iskee. Tässä kappaleessa oli kunnon lopetuskin. Se alun melodia oli kyllä todella hyvä, pidin.
9

Sivu: 1 2